SACCSIV – blog ortodox

Pana la urma, CARE-I TREABA CU ZOMBIE? „Zombie Walk” la Atena

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 26, 2017

%22zombie%22auluatcuasaltatena-a%c5%9fapteaedi%c5%a3ie%22zombiewalk%22_610779

Iata ce putem citi la „Zombie” au luat cu asalt Atena. A şaptea ediţie „Zombie Walk” de pe Romania Libera:

Inspirați de o modă la nivel mondial, sute de „zombie” și alte creaturi bizare s-au adunat, sâmbătă după-amiază, în centrul Atenei răspândind groază, șoc și uimire în rândul localnicilor și al turiștilor, informează Xinhua via Agerpres.

Cu ocazia celei de-a șaptea ediții a evenimentului „Zombie Walk Athens”, tinerii dornici să se alăture paradei neobișnuite și-au dat întâlnire în piața Syntagma din centrul capitalei.

„În ultimii doi ani participarea la aceste evenimente a fost foarte mare; se pare că este o modă”, a declarat pentru sursa citată Yolanda Koliou, coordonatoarea evenimentului.

„Zombie Walk” a debutat în 2001 în Sacramento, California, și s-a răspândit rapid în restul lumii. Aceasta reprezintă o paradă a „morților vii”, la care participanții se deghizează în zombie și se plimbă prin oraș speriind trecătorii.

Pentru ediția din acest an, organizatorii din capitala Greciei i-au încurajat pe tineri să se inspire din filmele și serialele de televiziune reprezentative pentru acest gen.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Video: ZOMBIE WALK – un nou record de participanti in Mexico City: 10 000

Pana la urma, care-i treaba cu promovarea asta zombie?

Document: PENTAGONUL are un PLAN DE SUPRAVIETUIRE pentru o APOCALIPSA ZOMBIE. Ce ni se pregateste?

„APOCALIPSA ZOMBI” – Centrul american pentru Preventia si Controlul Bolilor (CDC): CUM SA TE PREGATESTI PENTRU O INVAZIE ZOMBI …

De ce se folosesc tinte de tip „REALISTIC ZOMBIE”? De ce se fac antrenamente pentru „ZOMBIE APOCALYPSE”?

Mesajul cumplit al filmului „WORLD WAR Z”

 

Tagged with:

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • nimeni said, on februarie 26, 2017 at 9:27 pm

      Un ucenic descendent al Cuviosului Iosif Isihastul vorbeste despre blestematul sinod din Creta
      Filmul ar trebui tradus de cei care pot face asta

      Apreciază

      • nimeni said, on februarie 26, 2017 at 9:29 pm

        Mara

        Din Statutul BOR:
        „Art. 159 – Personalul bisericesc trimis în fata instantelor dis-
        ciplinare și de judecatã bisericeascã în calitate de acuzat, poate fi
        asistat în fata tuturor instantelor bisericesti de un apãrãtor bise-
        ricesc acreditat, ales de acuzat.”

        Apreciază

      • Raluca said, on februarie 27, 2017 at 8:00 pm

        ”Problema este că va veni ziua în care creștinii zilelor de pe urmă nu vor mai ști cărui Dumnezeu i se vor închina, ei nu vor mai fi siguri dacă sunt creștini ortodocși sau nu, și astfel, spune-mi ce fel de „Ortodoxie” va fi aceasta?
        Cum să explic acest lucru mai simplu: va exista o bastardizare a Ortodoxiei contemporane, iar pentru credincioși o imbecilizare spirituală; vor fi diluate și contaminate.”

        Apreciază

      • Calator said, on februarie 28, 2017 at 7:03 pm

        Am facut eu un transcript, cum am putut mai bine. Iertare de greseli. Doamne-ajuta.

        (Cuvinte intelepte ale unui calugar athonit catre un grup de pelerini, in timpul unei discutii informale care a avut loc la sfarsitul anului 2016. Identitatea acestul calugar athonit nu e dezvaluita in acest video. Ce e important de spus e ca e un descendent spiritual al Cuviosului Iosif Isihastul. Motivul acestei anonimitati e recenta persecutie si amenintarile impotriva Ortodocsilor (celor care se impotrivesc „conciliului” Cretan) care are loc acum in interiorul diverselor Biserici Ortodoxe. Scopul acestui video este sa informeze, nu sa duca la persecutarea unui om sfant.)

        ––––––––––-

        Acest conciliu ne-a divizat aici, in Sfantul Munte (Athos)! E o divizare foarte puternica, care se mentine. Ce durere! Ce durere a inimii uriasa! Spun asta intr-un sens metaforic, dintr-o perspectiva spirituala, bineinteles, aceasta durere e foarte mare. Nu ne temem deloc, pentru ca stim ce e foarte probabil sa se intample, dar tocmai de aceea simtim atata durere.

        Astazi, un numar foarte mare de mireni poseda o formatie perfecta in materie de credinta. Intelegeti? Chiar si in privinta subiectelor teologice, ei inteleg lucrurile foarte bine! Trebuie sa dam foarte mare importanta acestui lucru! Chiar acum, in aceasta camera, suntem cativa calugari printre voi, suntem doi sau trei printre voi… Spuneti-mi, din cine e alcatuita Biserica? Doar din noi, doi-trei oameni ai clerului? Nu! Din noi toti, impreuna. Sa spunem ca urmeaza sa avem o Sinaxa (intrunire), opinia fiecaruia ar trebui sa fie auzita in privinta fiecarui subiect si apoi inregistrata in minuta. Stiti ce spuneau Apostolii, pe vremuri? „Caci s-a parut nimerit Duhului Sfant si noua (Apostolilor SI intregii Biserici).” Toti erau prezenti si vorbeau si hotarau
        impreuna in Duhul Sfant, nu? Toti, impreuna, nu-i asa? Nu doar cei doisprezece Apostoli sau cei saptezeci, ci intreaga Biserica! Daca ar fi sa excludem mirenii, care reprezinta majoritatea, care sunt trunchiul copacului, fundatia, e ca si cum am imparti oameni in grupuri, ca grupul A si grupul B. Intelegeti?

        Vedeti cum lumineaza si invata Duhul Sfant oamenii Lui, spre deosebire de ceea ce se intampla astazi, mai ales in ceea ce s-a intamplat in privinta subiectului heterodoxiei si deciziilor recente luate in Creta, care ne-au ingrijorat si ne-au scandalizat pe multi dintre noi. Asa cum spuneam, mai ales in cazul subiectului heterodocsilor…

        Acum, fie vorba intre noi – dialogurile inter-crestine au loc de atata vreme, de aproximativ 40 de ani, nu? A trecut unul dintre ei la Ortodoxie? A fost vreunul dintre ei botezat in Dreapta Credinta? Ma refer la clerul acelor confesiuni heterodoxe – rar (se intampla asta). Extrem de rar! Laicii heterodocsi se convertesc deseori la Ortodoxie. Pe multi dintre ei ii botezam aici in Athos. Dar eu vorbesc despre liderii lor oficiali / clericii acelor confesiuni. Au denuntat vreodata in mod sinodal si in documente credintele lor gresite si eretice? Se va intampla asta vreodata? Nu, nu se va intampla asta niciodata! Faptul asta ne intristeaza foarte mult, pentru ca aceste lucruri nu sunt sunt doar niste simple deosebiri intre noi si ei. Erezia nu e doar o simpla chestiune de opinii diferite…

        Sa spunem ca va ofer un pahar de apa rece, umplut direct dintr-un izvor, si pun in ea o picatura de cianura (erezie) si va spun: „Uitati cat de multe picaturi de apa de izvor umplu acest pahar, haideti! Pentru o picatura de cianura, o sa le negati?” Totusi, vorbim de cianura, pana la urma! Ortodoxia nu accepta nici adaugiri, nici excluderi. Pe masura ce lucrurile au fost revelate cu mare precizie si inregistrate (si Slava Domnului ca au ramas si in forma scrisa), nu mai poti adauga si scoate nimic. Asa cum multe din cele spune de Hristos au fost scrise…

        Ce diavol a adaugat aceasta invatatura blasfemica (filioque)? Asta e o problema, asta trebuie sa fie scoasa indiferent cine o spune. Nu conteaza daca o spun eu, sau voi, sau altcineva – e blasfemie! E erezie si trebuie sa fie respinsa. Greselile sunt respinse oriunde, nu inseamna ca Rasaritul a fost sau e scutit de erezii. Intelegeti? Nu inseamna ca suntem impotriva unor indivizi. Cu pozitia lor avem o problema.

        Adevarul a fost revelat de Hristos si de Apostolii Lui si a fost inregistrat dogmatic. Dogmele principale ale credintei noastre au ramas scrise in istorie, avem si Sfanta Traditie, dar Dogma e scrisa. Nu putem adauga sau scoate nimic!

        Hristos s-a pogorat pe pamant sa ni-l descopere pe Tatal, cea mai mare revelatie care a fost data omului. De fiecare data cand Hristos vorbea despre Tatal, vedeti cu cata smerenie vorbeste. Spune: „Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci de la Tatăl” si „Nu am vorbit de la Mine; ci vorbesc dupa cum M-a invatat Tatal” si „Stiu că porunca Lui este viaţa veşnică. Deci cele ce vorbesc Eu, precum Mi-a spus Mie Tatăl, aşa vorbesc.” Aici Dumnezeu vorbeste lui Dumnezeu.

        Priviti la smerenia si ascultarea Uneia dintre Persoanele Sfintei Treimi catre Cealalta. Ceea ce ne intristeaza intr-adevar despre ceea ca s-a intamplat la Kolymbari – Creta e ca: Papistasii, Protestantii, Anglicanii, Monofizitii (in special monofizitii, fiti atenti la cuvantul „monofizit”): Armenii si toate confesiunile Orientale eretice (Coptii, Siriacii, Etiopienii, Eritreeni, Malankara Sirio-Iacobitii, etc), sunt priviti ca biserici egale; constiinta Ortodoxa nu poate accepta asta in nici un fel!

        Ce voi face eu? Nu o strig la nimeni si nu o sa disciplinez pe nimeni, pur si simplu o sa renunt si o sa stau pe margine, nu e nevoie sa ma cert. Mai presus de orice, noi credem ca Hristos s-a pogorat pe pamant pentru ca sufletele noastre sa poata ajunge in Cer. Nu o sa-mi pierd sufletul, nu o sa-l tradez pe Hristos! Nu intentionez sa am o „cariera ecleziastica” sau sa ma tin de vreun „scaun al puterii”, nu o traim vesnic pe pamant. Nu ne-a dezvaluit Hristos Adevarul Lui, Ortodoxia? Asta e singura noastra siguranta, singura noastra implinire. Este drumul nostru catre Rai! Ne unim cu Hristos prin Ortodoxie, nu? Avem scrierile Sfintilor Parinti si Sfanta Traditie, care nu pot fi alterate si sabotate fara sa-mi pun mantuirea in mare primejdie.

        Exista perceptia cum ca noi, Ortodocsii, sau cel putin unii dintre noi, suntem impotriva unui mare numar de Latini (Papistasi).. Se spune: „Cum e posibil sa urati atat de mult alti oameni?”. In Ortodoxie, nu ar trebui sa avem manie nici impotriva unei furnicute, ganditi-va cat de multa dragoste ar trebui sa avem pentru altii. Problema nu e cu oamenii, ci cu falsa lor doctrina…

        Ortodoxia nu are nevoie de „aditivi”. E nevoie doar de praxis (fapte), nimic altceva…

        Acum trecut la cele vesnice, Sfant Efrem Katounakiotul spunea odata: „Chiar daca Sfantul Marcu al Efesului ar fi semnat, fiind de acord cu unirea, alaturi de toti ceilalti, mirenii ar fi reactionat puternic si ar fi facut nule aceste semnaturi, tot Constantinopolul, toti mirenii din Constantinopol!!!” Nici macar un singur episcop nu ar fi ramas pe uscat ci ei ar fi fost aruncati in Bosfor – ce tradatori! Ce cred ei ca e Ortodoxia? Un targ pe care il negociaza de capul lor? Intreaba macar mirenii ce cred ei sau le cer parerea? Subestimeaza rolul mirenimii? Cred ei ca ii pot folosi doar ca pioni sau sclavi pentru a-si mentine „numerele parohiei” si pentru a colecta bani, pentru asta e mirenimea? Nu!

        Asteptati si vedeti ce se va intampla cand se vor hotari toti sa se impotriveasca, atunci ei vor prelua conducerea si asta trebuie sa se intample. Veti avea parohii sincretist-ecumeniste din care nimeni nu va mai dori sa faca parte. Voi face la fel, ce credeti?
        „Nu vreau Liturghie si comuniune” fara Ortodoxie, vreau Ortodoxie! Despre asta e vorba: va veni ziua in care Crestinii de pe urma nu vor mai stii la ce Dumnezeu se inchina, nu vor mai fi siguri ca sunt Crestini Ortodocsi si in cazul asta spuneti-mi ce fel de Ortodoxie va fi asta?

        Cum pot explica asta mai simplu: va avea loc o bastardizare a Ortodoxiei contemporane si a credinciosilor – o idiotenie spirituala; vor fi diluati, contaminati. Ce se va intampla? Trebuie ca lucrurile sa ia un curs mai dinamic si mai reactionar. De vreme ce au fost luate asemenea hotarari in privinta heterodocsilor, asta ne-a intristat foarte, foarte mult! E foarte probabil sa urmeze mult mai multe sinoade false dupa Kolymbari (Creta), cand si unde, nu stim.

        Nu ati observat comportamentul Papei de la sinod incoace? Ati urmarit ultimele evenimente? Vizita lui recenta in Assisi? Nu ati vazut ce s-a intamplat? Am fost informat despre toate astea. Acum Papa actioneaza ca si cap al Bisericii, nu ca frate catre frate, asa cum au facut pana acum (fratii Bartolomeu si Francis).

        Acum, ce cautam noi in restul de viata care ne-a mai ramas aici pe pamant? Vrem sa ne pierdem sufletele? Sa ne plecam in fata unor ideologii inselatoare? Sa suferim? Sa-i acuzam pe altii sau sa fim in permanenta ocupati cu discutarea acestor treburi suparatoare? Sau am putea sa discutam despre lucruri mai de folos (de exemplu, despre razboiul duhovnicesc, rugaciunea mintii, Sfintele Taine, indumnezeire, patimi). Cum de nu o facem? Pentru ca toti ne simtit extrem de tulbuati si impovarati de ceea ce se intampla si totusi intelegem ca nu o iasa mare lucru bun din aceste ingrijorari. Nu va asteptati ca aceste sinoade recente sa schimbe ceva, orice am spune noi! Si trebuie sa am grija de sufletul meu si voi la fel. Intelegem ca deja incep sa apara divizari intre noi, de asta nu a participat nici Rusia nici Georgia. Ei si-au spus dinainte ca nu pot accepta declaratiile cu privire la heterodocsi, care ii numesc ca (presupuse) „biserici”. De asta nu ar fi trebuit sa aiba loc o Sinaxa „Mare si Sfanta” ci o intalnire pre-conciliara finala care ar fi pregatit mai bine lucrurile pentru un viitor Sinod, poate peste un an sau doi. Asa ceva ar trebui sa includa pe toata lumea. Dar va rog nu incercati sa ne pacaliti declarandu-i pe heterodocsi ca „biserici”. Pentru ca asta nu e adevarat. Ei spun: „Unde va e iubirea?” Tocmai din cauza iubirii noastre spunem ca nu putem sa ii recunoastem. Ei trebuie sa respinga si sa renunte la credintele lor Papiste, in mod oficial si sinodical.”

        Apreciază

  1. Aliosa said, on februarie 26, 2017 at 6:24 pm

    O alta celebrare si chemare a mortii si a diavvolului, ca si haloweenul.

    vine primavara si vara. faceti un exercitiu: priviti pe strada la hainele oamenilor, in special ale tinerilor: cati au simboluri ale mortii, capete de mort, cruci intoarse si altele, pe tricouri, pe haine, sau la gat, sau tatuaje cu astfel de imagini / mesaje. Eu am remarcat foarte multe. Este ca o chemare a mortii.

    Apreciază

  2. Roman said, on februarie 26, 2017 at 6:24 pm

    Zombi sunt si toti idiotii dresati de ,,sistem”(cu sau fara masti) ,care au primit si o denumire=societatea civila..tuuu (da ma,nu sunteti manipulati ,asa e ,sunteti prea idioti si inselati,deacum totul merge spre distrugere din inertie).Ei sunt ,,strada” care apara pe demonul evolutie si sunt prezenti la ritual odata: romanii cei intunecati si drogati de niste curisti europeni,americancele (tatele goale proavort),coreenii din sud care si-au trantit presedinta,brazilienii care vor sa-si tranteasca si ei presedinta pe acelasi model,iar despre greci ei sunt atata de ,,ametiti” incat fac orice jonglerii li se cere.Partea nordica a europei e pregatita ptr metamorfoza in ciborg,urmeaza nemtii si francezii sa iasa in strada sa apere …justitia probabil ,post baboiul merkel si nudistul holland. Ce se intampla oare cu lumea asta de nu poate vedea ca e ,,teleghidata” de sistemele de stat proprii si dusa cu viteza glontului spre distrugere?

    Apreciază

  3. vio said, on februarie 26, 2017 at 7:41 pm

    Importanta Spovedaniei

    Ioanichie Blan – Istorioare duhovnicesti

    O tanara de 20 de ani, necasatorita si care pastea oile pe munte, a ramas intr-una din zile insarcinata cu un taran din sat. Fiindu-i rusine de copilul din flori pe care il purta in pantece si speriata sa nu afle parintii, fata si-a provocat un avort si si-a ucis pruncul inainte de a se naste.
    Cativa ani mai tarziu, fata s-a imbolnavit si a murit, luand secretul cu ea pe lumea cealalta.
    In ziua inmormantarii, in timp ce fata era dus de familie si alaiul de oameni, in frunte cu preotul, spre groapa, raposata a miscat putin capul si a inceput sa vorbeasca, spre uimirea tuturor.
    „Parinte, parinte, vino incoace… nu te teme! Cu sfintia ta am treaba… Eu am facut un pacat mare in viata si m-am rusinat sa-l spovedesc. Dar pentru ca am avut evlavie la Maica Domnului, ea s-a rugat pentru mine inaintea Mantuitorului si mi-a trimis sufletul in trup, ca sa-mi spovedesc pacatul pe pamant, caci pe pamant l-am facut…”
    Lumea uimita, s-a retras afara, iar fata s-a marturisit la preot de pacatele sale, cu multe lacrimi.
    Satenii s-au adunat ingroziti in jurul ei si au inceput sa o intrebe despre viata de dincolo, daca exista Rai si cum arata Dumnezeu.
    „Cum este dincolo, nu pot sa va spun. Atat va pot spune, ca asa cum este aici, pe pamant, unde fiecare este scris la primarie cu tot ce are, tot asa si dincolo, fiecare este scris la primarie cu tot ce are, tot asa si dincolo, fiecare este scris cu tot ce a facut, bun sau rau… Va rog cu lacrimi, sa fiti spovediti fiecare de toate pacatele, ca ce se dezleaga pe pamant, se dezleaga si in cer… Dincolo nu mai este pocainta si nici Maica Domnului nu se roaga pentru pacatosi. Tot ce ati facut pentru mine, rugaciuni si pomana sunt primite. Continuati!”, a mai spus ea.
    Apoi, tanara a inchis din nou ochii si nu s-a mai trezit.
    Povestea a fost transmisa din mosi-stramosi, iar ulterior, redata de Arhimandritul Ioanichie Balan, in cartea lui „Istorioare duhovnicesti”.

    Cartea o gasiti pe net la aprom 6-7 lei si contine – Din Cuprins:
    Cuvant inainte, de Arhimandrit Ioanichie Balan
    O vedenie infricosata impotriva avorturilor
    Dascalul Neculai Dumitriu
    Pedeapsa celor care hulesc sfintele icoane
    O alta intamplare si pedeapsa asemenea
    Moartea infricosata a unei vrajitoare
    Sculptorul Gheorghe Gheorghita
    Omul nu va trai numai cu paine, ci cu tot cuvantul lui Dumnezeu
    Cum putem scapa de sectanti ?
    Sfarsitul minunat al Parintelui Maxim
    Viata sfanta a lui Ioan David
    Cum a ispitit diavolul pe fratele Gheorghe Ilie
    Cum se nevoia Parintele Gherasim
    Evlavia Parintelui Gherasim pentru Maica Domnului
    Rabdarea in boala a Parintelui Gherasim”
    De ce Parintele Gherasim pretuia Sf. Liturghie
    Cum a izbavit Maica Domnului pe monahul Ilarion de ispita
    Cum a vindecat Maica Domnului pe monahul Ilarion
    Maica Domnului ajuta in ceasul mortii pe cei cu inima curata
    Profetia unui sihastru despre sfarsitul lumii
    Diavolul umbla ca un leu, cautand pe cine sa inghita
    Insetat am fost si nu Mi-ati dat sa beau !
    Bucuria diavolilor de cei care mor nepocaiti
    Sfarsitul crestinesc al unei mame
    Moartea unui bun crestin
    Puterea rugaciunii in comun
    Copiii evlaviosi ajuta la mantuirea parintilor lor
    Sfarsitul minunat al unui calugar tanar
    Puterea rugaciunii din inima
    Sfarsitul roabei lui Dumnezeu, Profira
    Rugaciunea cu credinta ne scapa de moarte si de osanda
    Cum s-a savarsit ultimul frate al Parintelui Cleopa
    Inima de mama
    O povestire minunata
    O alta povestire asemenea
    Cantaretul de la Biserica Adormirea Maicii Domnului
    Nevointa si sfarsitul maicii Valentina si a fiicei ei, Emiliana
    Cum se izbavea maica Valentina de primejdii in pustie
    Cum a ispitit diavolul pe ucenica maicii Valentina.
    Sfarsitul crestinesc al maicii Valentina Plesa.
    Maica Domnului izbaveste copiii de primejdii si de moarte
    Sfarsitul binecuvantat al monahului Mihail.
    Sfarsitul minunat al unui credincios.
    Sfarsitul fara pocainta al unei tinere fete
    Starsitul minunat al Maicii Magdalena Tofan din Manastirea Agapia
    Sfarsitul crestinesc al Parintelui Ilarion Iova
    Sfarsitul Mitropolitului Nifon Criveanu
    Cum s-a savarsit arhimandritul Hrisostom
    Mosul Neculai Varaticeanu
    Cum a vazut Mosul Neculai pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe
    De ce nu purta cutit la brau mosul Neculai Varaticeanu
    Sfarsitul preotului Dumitru Stan
    Mosul Gheorghe din Bucovina
    Grija pentru cei raposati
    La spovedanie
    Sa nu ravnim la avutul strain
    Cum a murit mosul Onofrei din comuna Putna
    Sfarsitul roabei lui Dumnezeu, Maria Marin
    Spovedania unei femei
    Cum a salvat Maica Domnului o femeie grav bolnava
    Cum s-a izbavit de moarte pictorul Marin Sandulescu
    Desteptarea din morti a lui Sandor
    O alta intamplare asemenea
    Datoria de a ajuta pe cei raposati
    Maica Domnului este grabnic ajutatoare
    Despre Nicolae din comuna Greci-Macin
    Cum s-a mutat la Domnul maica Evghenia din Manastirea Surpatele
    Marturisirea unei crestine din Maneciu
    O alta marturisire asemenea
    Sfarsitul infricosat al unei femei apostate
    Mosul desteptat din morti
    Recunostinta celor raposati pentru binefacatorii lor
    Importanta milosteniei pentru cei raposati
    Pustnicul Vlasie din Salistea Sibiului
    O povestire infricosatoare
    Rugaciunile bisericii au mare putere
    Pocainta unui padurar
    Puterea rugaciunii in comun si pedeapsa vinovatului
    Sfanta impartasanie da sanatate credinciosilor
    Sfarsitul unui crestin din judetul Mehedinti
    Pronia divina
    Recunostinta
    Fapta crestineasca si recunostinta
    Furtul este un mare pacat
    Folosul paraclisului Maicii Domnului
    Paraclisul Maicii Domnului izbaveste pe om de primejdia mortii
    Cum a izbavit Maica Domnului o mama de la moarte
    Marturisirea profesorului Vasile A. Gheorghita
    Importanta spovedaniei
    Batrana care nu putea muri
    Intre doctor si duhovnic
    Model de mama
    Mama martira
    Pacat si pedeapsa
    Sa nu ne razbunam asupra vrajmasilor
    Nu este mantuire fara spovedanie
    Puterea psalmilor
    Pedeapsa celor ce traiesc necununati
    Milostenie de samaritean
    Sfanta Cruce, semnul biruintei
    Ingerii ajuta sufletele crestinilor in ceasul mortii
    Sa zicem „Tatal nostru” cu lacrimi
    Lacrimile neascultarii
    Reculegere
    Marturia unui credincios
    Sfarsitul lui Vasile Danila
    Moartea unei femei credincioase
    Moartea martirica a unei mame
    Un preot misionar model
    Frumuseta slujbelor ortodoxe

    Apreciază

  4. tataia said, on februarie 26, 2017 at 11:42 pm

    Ei…stii care e faza cu zombie astia? Am iimpresia ca de ani buni se incearca obtinearea in laborator a unui virus care sa provoace turbare dar care sa se transmita prin aer la fel ca virusul gripei. Hominizii astia de stiinta au o foarte mare admiratie fata de virusul turbarii care cica este singurul care provoaca moartea in 100% din cazuri. Nici un alt virus nu provoaca mortalitate 100%. Asta bineinteles daca o exista virusul turbarii..desi probabil ei cred ca exista.

    Deci asta este toata ideea….sa obtii un astfel de virus care mai intii distruge creierul si provoaca comportament agresiv iar mai apoi te omoara….dar sa poata fi distribuit prin aer la fel ca virusul gripei….pentru ca virusul turbarii nu se transmite decit prin muscatura….deci nu este suficient de contagios pentru scopurile lor sinistre…

    Apreciază

  5. isa said, on februarie 27, 2017 at 10:45 am

    Treaba cu zombi e la fel cu alte trebi, dintre care amintesc: haloween, krampus, festivalul culorilor (holi), ziua indragostitilor, parada gay, ziua in chiloti la metrou, proteste cu recrearea steagului ue etc. Se inscrie in manifestarile noii religii.

    Apreciază

  6. Sită Deasă said, on februarie 27, 2017 at 3:53 pm

    dpdv al psihologiei maselor, in mentalul colectiv se acrediteaza ideea ca monstruozitatea este normala chiar funny sau cool. se adeveresc profetiile Sfintilor Parinti care spun ca nebunia va fi norma de convietuire iar cine nu v-a fi asa o sa fie considerat nebun. este trist ca intr-o tara ortodoxa asemnea grozavii se intampla… dar este explicabil avand in vedere ca acolo s’a tinut acel sinod talharesc. Doamne ai mila de noi!

    Apreciază

    • Basarabia e Romania said, on martie 1, 2017 at 3:44 pm

      chestia cu zombie a existat din toate timpurile … mai ales in timpul declansarii „revolutiilor” de mari proportii (France, Russia) : se dadea drumul a sute de mii de „zombie” (sharikov, cum spunea Bulgakov in „Inima de caine” cu scopul de a se elimina populatie opozanta noii ordini. In catacombele Parisului, oficial, sunt stocate 6 milioane de oseminte. In anii 1917-1921, oficial, au fost exterminati peste 21 milioane de oameni. Cine a facut-o : acesti zombie, creati in laboratoare, exact ca Sharicov in cartea lui Bulgakov).
      Faza cu marsurile astea e doar o banalizare si o cool-izare a venirii acestor hoarde in viitorul foarte apropiat. Ne apropiem de ziua venirii lor. Prea multa lume gandeste diferit de ordine – e nevoie de putina „curatire” in masa.

      P.S. Va rog frumos, nu va mai legati de acest petic de pamant uitat de toti (Basarabia). Aveti ceva sa-mi reprosati, adresati-va „bai, BER, …”

      Apreciază

      • saccsiv said, on martie 1, 2017 at 4:52 pm

        Basarabia e Romania

        Asta nu inseamna din toate timpurile. Ci de la Revolutia Franceza incoace.

        Apreciază

      • Basarabia e Romania said, on martie 1, 2017 at 6:29 pm

        frate Vasile, oficial, da, de la Revolutia Franceza, insa mai stii (nu m-am informat la ce a fost anterior)

        Apreciază

  7. el said, on februarie 27, 2017 at 8:04 pm

    zombi sunt „rezultatul” vrajitoriei africane( fiii/urmasii BLESTAMATI de Dumnezeu prin Parintele Noe ai CURVARULUI SPURCAT Ham) si din anumite regiuni ale pamantului !

    Apreciază

  8. Mary said, on februarie 27, 2017 at 9:01 pm

    Offtopic…

    Apreciază

  9. Paul222 said, on februarie 28, 2017 at 12:49 am

    Dupa ce-am urmarit filmele Train to Busan, World War Z si JeruZalem, ce abordeaza toate tema cu zombie, eu cred ca defapt se refera la viitoarea posedare demonica in masa ce va avea loc dupa ce vor iesi toti dracii din iad asa cum a fost profetit pentru vremurile de peurma (poate si in combinatie cu vreun virus special). Ce poate sa fie un zombie/vampir decat un om posedat de niste draci, ca si asa fac ca toti dracii si arata ca niste draci. Ma gandesc cu groaza ca va veni un astfel de moment cand toti cei care nu vor fi inarmati cu armele crestine si credinta in Hristos vor fi victime sigure. In plus, un oras infestat cu zombie va fi o tinta sigura pentru arme nucleare. Dumnezeu sa aiba mila de sufletele noastre, ca grele incercari vor veni asupra noastra.

    Apreciază

  10. […] Iata si un transcript facut de cititorul Calator la rubrica de comentarii a articolului Pana la urma, CARE-I TREABA CU ZOMBIE? „Zombie Walk” la Atena: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.