Saccsiv – Weblog

VIDEO: Conferinta Monahilor din Athos la Brasov

Posted in Uncategorized by saccsiv on Octombrie 17, 2016

Vizionati va rog si:

VIDEO: Conferinta Monahilor din Athos la Oradea

VIDEO: Conferinta Monahilor din Athos la Beius

VIDEO: Conferinta Monahilor din Athos la Bucuresti / Concluzie: MERGETI UNDE NU SUNT POMENITI IERARHI ERETICI

Cititi va rog si:

TRANSCRIPTUL Conferintei de la Bucuresti a MONAHILOR DIN ATHOS

 

Anunțuri

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Gabriel said, on Octombrie 17, 2016 at 8:24 pm

  Multumim foarte mult Saccsiv pt Conferintele Monahilor Athoniti, au avut curaj, sa ii tina Dumnezeu.
  Am gasit un articol extraordinar, m-as bucura daca l-ai pune si fratia ta pe site. http://ziarullumina.ro/preotul-constantin-traistaru-un-campion-al-ortodoxiei-116601.html

  Apreciază

 2. sv said, on Octombrie 17, 2016 at 8:47 pm

  Cred ca ati citi deja ca pr.Teodosie Snagoveanu („Spagoveanu” dupa unii) a fost prins luind mita si are probleme cu DNA’ul…

  Apreciază

  • el said, on Octombrie 17, 2016 at 9:47 pm

   sv

   pacatul asta al lui Spagoveanu e INFIM DE MIC fata de EREZIA ecuemenista a „dreptilor” din clerul pomenitor de ERETICI !

   spun Sfintii ca NU trebuie sa judecam pacatele (PERSONALE) ale clerului , dar daca sunt ERETICI TREBUIE sa FUGIM de ei !

   Apreciază

 3. alex said, on Octombrie 17, 2016 at 8:49 pm

  Dumnezeu nu doarme, inca le da semne sa se pocaiasca.
  http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/arhiepiscopul-tomisului-a-fost-pus-sub-control-judiciar-de-dna-teodosie-petrescu-este-cercetat-pentru-doua-infractiuni.html

  Biserica Ortodoxa Romana este zguduita de un scandal de coruptie, izbucnit la cel mai inalt nivel. Arhiepiscopul Teodosie, al Tomisului a fost plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile.

  Vizibil afectat de masura impusa de procuori, Inalt Preasfintilul Teodosie a refuzat sa comenteze situatia. De altfel procurorii au reusit sa il surprinda. Prelatul stia ca astazi ar trebui sa dea declaratii intr-un dosar privind obtinerea ilegala de subventii pentru ferma de la Nazarcea administrata de Arhiepiscopia Tomisului.
  In realitate Teodosie a fost pus in fata unei noi acuzatii- cea de luare mita dupa ce a fost denuntat de un preot din Constanta. Conform procurorilor DNA, in primavara acestui an, arhiepiscopul Tomisului ar fi primit 500 de euro de la un preot pentru ca acesta sa isi primeasca salariul pentru activitatea care o desfasura in parohie. O mita cel putin suprinzatoare avand in vedere ca banii I se cuveneau legal parintelui denuntator.
  La plecare anchetatorii l-au anuntat pe Teodosie ca timp de 60 de zile se afla sub control judiciar. Este primul Arhiepiscop din Romania care a ajuns in aceasta situatie. Pe timpul cât se află sub control judiciar, arhiepiscopul Teodosie trebuie sa se prezinte in fata anchetatorilor, politistilor si judecatorilor ori de care ori este chemat. Nu are voie sa isi schimbe locuinta fara sa anunte autoritatile. Nu se poate apropia si nici nu poate comunica direct cu celelalte persoane implicate in dosar. Nu mai poate lua nicio decizie legata de fondurile publice sau europene in cadrul bisericii. Daca incalca aceste obligatii, poate fi arestat, preventiv sau la domiciliu.
  Arhiepiscopul Tomisului a plecat de la DNA Constanta insotit de avocatii care vor incerca sa ii apere atat in cazul de luare de mita cat si in cel referitor la subventia primita ilegal. Procurorii DNA au primit informatii conform carora desi suprafete intregi vie de la Nazarcea au disparut, Arhiepiscopia Tomisului continua sa ceara subventii. Astfel, potrivit anchetatorilor intre 2010 si 2016, IPS Teodosie si alti cinci suspecti au delcarat in mod fals ca au culturi de „vii pe rod cu struguri pentru vin” dar si „struguri nobili” si au incasat 300 de mii de euro, din fonduri europene.
  De altfel, ferma de la Nazarcea, era un subiect de lauda pentru inaltul prelat. Tot in toamna anului 2013, Arhiepiscopia Tomisului se lauda cu podgorii intinse pe 170 de hectare dar si cu riesling italian, muscat otonel, pinot gri si sauvignon blanc, plus doua tipuri de vin bisericesc.
  Arhiepiscopul Tomisului a mai fost audiat de procurorii DNA si in cazul scriitorilor din puscarii. Este cercetat de asemenea pentru intermediarea inscrierii unui tanar la facultatea de teoglogie contra sumei de 3000 de euro.
  Comunicatul DNA:
  „In perioada 2010 – 2016, inculpatul Petrescu Teodosie, in calitate de arhiepiscop al Arhiepiscopiei Tomisului impreuna cu ceilalti inculpati au folosit si prezentat declaratii false in relatia cu Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (A.P.I.A.) in scopul de a primi fonduri europene. In declaratiile prezentate la A.P.I.A., inculpatii au declarat in mod nereal ca utilizeaza anumite suprafete agricole avand categoriile de folosinta „vii pe rod cu struguri pentru vin”/„vii pe rod cu struguri nobili pentru vin”, in conditiile in care, incepand cu anul 2010, pe respectivele suprafete agricole nu mai existau astfel de culturi.
  De asemenea, un alt aspect fals prezent in cuprinsul declaratiilor depuse in perioada respectiva a fost acela ca s-au respectat normele privind bunele conditii agricole si de mediu (GAEC) si cerintele legale in materie de gestionare (SMR) privind mediul, sanatatea publica, sanatatea animalelor si sanatatea plantelor, reglementate prin legislatia nationala, pe toata suprafata agricola a exploatatiei si pentru activitatea agricola pe care o desfasoara.
  Faptele au avut ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene in cadrul schemelor de plata pe suprafata unica (SAPS), totalizand 1.356.973 lei, dupa cum urmeaza: in anul 2010 – 142.988,37 lei, in 2011 – 148.610,21 lei, in 2012 – 239.732,26 lei, in 2013 – 262.267,07 lei, in 2014 – 281.733,52 lei, in 2015 – 281.633,28 lei, in anul 2016 platile nefiind inca autorizate (aceasta fapta a ramas in faza tentativei).
  In primavara anului 2016, inculpatul Teodosie Petrescu, in calitate de Arhiepiscop al Tomisului, a primit de la o persoana suma de 500 de euro. Banii respectivi au fost primiti in legatura cu indeplinirea, de catre inculpatul Teodosie Petrescu, a indatoririlor sale de serviciu ce decurg din calitatea de Arhiepiscop al Tomisului, in sensul de a dispune ca persoana in cauza sa primeasca remuneratie legala pentru activitatea pe care o desfasura intr-o parohie.”

  Apreciază

  • ban said, on Octombrie 17, 2016 at 10:06 pm

   Aia nu e o reprezentare canonica a Maicii Domnului, d.p.d.v. ortodox, e o imagine oarecare.

   Apreciază

   • Mirela said, on Octombrie 18, 2016 at 10:53 pm

    Părerea mea este că, deşi reprezentarea nu e ortodoxă sau canonică, intenţia este să fie lovită Născătoarea de Dumnezeu, cea prin care a venit mântuirea lumii, să fie demolată credinţa în Iisus Hristos. Oare dacă ar fi fost pusă o icoană ortodoxă ar fi cinstit-o, sau ar fi procedat cu aceeaşi ură sau cu şi mai multă?

    Apreciază

  • Mary said, on Octombrie 18, 2016 at 3:15 pm

   sv
   Am cautat si am gasit despre Martin Luter cum ca ar fi spus ca Iisus Hristos era un pacatos chiar daca nu oarecare, care a dat invataturi bune si utile. Tot Luter a zis cum ca ar fi fost ceva rau intre El si Maria Magdalena din cauza ca oamenii s-au indoit de El. Si altele asemenea. Inclusiv ca il vede pe Dumnezeu ca pe un ticalos.
   La acest nivel, in urma ecumenismului se vor lumina poate si reformatii aceia schimband holograma oarecare cu o icoana reala a Maicii Domnului. …
   Oare ierarhii nostri nu stiu ca ar fi spus asemenea lucruri cand au zis „biserici”?
   Altele de-ale lui Luter:
   – „“[The commandments] only purpose is to show man his impotence to do good and to teach him to despair of himself” (ref: Denifle’s Luther et Lutheranisme, Etude Faite d’apres les sources. Translation by J. Paquier (Paris, A. Picard, 1912-13), Volume III, p. 364).” – trad: „Cele zece porunci au ca singur scop sa ii arate omului ca e incapabil sa faca binele si sa il faca sa dispere in sine”.
   – „“I have greater confidence in my wife and my pupils than I have in Christ” (ref. Table Talk, 2397b).” – trad: „Am mai mare incredere in sotia si elevii mei decat am in Hristos.”
   – „“I look upon God no better than a scoundrel” (ref. Weimar, Vol. 1, Pg. 487. Cf. Table Talk, No. 963).” – trad: „Il consider pe Dumnezeu nu mai bun decat ca un ticalos”.
   Cine stie engleza, mai sunt si altele asemenea pe un link papistas, dar or fi neadevarate?:
   http://www.davidlgray.info/blog/2013/09/500-years-of-protestantism-the-33-most-ridiculous-things-martin-luther-ever-wrote/
   Calvinistii (Reformati) sunt diferiti de luterani administrativ, ei urmeaza pe Jean Calvin si Ulhrich Zwingli. Zwingli despre botez:
   „In this matter of baptism – if I may be pardoned for saying it – I can only conclude that all the doctors have been in error from the time of the apostles. . . . All the doctors have ascribed to the water a power which it does not have and the holy apostles did not teach.” – trad: ” In aceasta problema a botezului – daca ma iertati ca o spun – pot doar concluziona ca toti doctorii au gresit din timpul Apostolilor… Toti doctorii i-au atribuit apei o putere pe care ea nu o a re si pe care Sfintii Apostoli nu au propovaduit-o.”
   „Even if we were not sinful by nature, the sin of having private property would suffice to condemn us before God; for that which he gives us freely, we appropriate to ourselves.” – trad: „Chiar daca nu am fi pacatosi din natura, pacatul proprietatii private este suficient sa fim condamnati in fata lui Dumnezeu: ceeace El ne da liber noi apropriem pentru noi insine” (Marx, Lenin aveau bunic?)
   (Zwingli: sursa: http://www.azquotes.com/author/23099-Huldrych_Zwingli)
   Citate din Jean Calvin:
   „“However many blessings we expect from God, His infinite liberality will always exceed all our wishes and our thoughts.” trad ‘Oricate binefaceri am astepta de la Dumnezeu, liberalismul Sau infinit va depasi intotdeauna toate dorintele si gandurile noastre”.(LGBT au bunic sigur aici)
   „“There is no work, however vile or sordid, that does not glisten before God.” trad.: „Nu exista munca oricat de rea si sordida care sa nu straluceasca in fata lui Dumnezeu” (Marx si Lenin mai au un bunic).
   sursa: http://www.calvin500.com/john-calvin/quotes-by-calvin/

   In sursele din Calvin si Zwingli sunt si citate care par bune, cu mai mult respect pentru Dumnezeu, atentie contra idolatriei stiintei si a idolatriei mintii umane, decat Luther, pe car nu le listez aici pentru ca nu despre asta vorbim si nu vreau sa le fac propaganda. Dar si cand trag ei concluzii sunt ca si cele citate mai sus. Mai poate fi vorba ca sunt „biserici” doar pentru ca nu gandesc in haosul ingrozitor si ateist al lui Luther (care e si „sfant” pe la anglicani si luterani)?
   In 5 ani de ecumenism cand li se va zice ca sunt bine, sunt pe calea cea dreapta, isi corecteaza si reformatii ce holograma sa explodeze pe acolo ca sa… „faca o treaba”.

   Apreciază

 4. Iustin said, on Octombrie 17, 2016 at 10:33 pm

  Părintele grec Sava Lavriotul, vorbește de reîntoarcerea la calendarul iulian pe la 2h:31 de minute (ascultați va rog) și imediat după ce termina ideea, călugărul roman ii cere acestuia oarecum să fie mai explicit și sa nu lase de înțeles vreo oarecare dorință de unire cu stiliștii „” observ că părintele Sava lasă microfonul pe masa și nu își revizuiește afirmațiile inițiale.
  NU mai zic decât ca în 40 de ani de „stilism” nu am văzut sau auzit vreodată pe cineva sa boteze vreun ortodox venit de la bor la bosvr decât dacă NU avea făcut deloc botezul sau îl avea făcut fără cele trei afundări sau doar prin stropire. Adică preferă să se unească cu alte confesiuni în loc sa rezolvam ruperea asta nefericita? Theodoros Zisis a spus asta acum câteva luni asta… Doamne ajută-ne!

  Apreciază

 5. NIMENI said, on Octombrie 17, 2016 at 10:48 pm

  Nori negri se strâng asupra lumii-Razboiul final

  Apreciază

  • Mihail said, on Octombrie 18, 2016 at 11:02 am

   Sa va iasa din cap ca sageata dinspre Rusia spre issrael va trece prin Caucaz. Este imposibil. Nu ati inteles pana acum din istorie? Macar cititi atunci despre climatologia locala si o sa vedeti de ce. Apoi, acel teritoriu este atat de greu accesibil, incat numai localnicii pot face fata zonei. Si nu cred ca se poate pune cineva cu ei. Acolo este moarte sigura pentru oricine are indrazneala sa calce teritoriul.
   Macelul va trece prin Ucraina-Romania-Bulgaria.

   Apreciază

   • NIMENI said, on Octombrie 18, 2016 at 11:29 am

    …este vorba de o interpretare neoprotestanta!

    Apreciază

 6. Iustin said, on Octombrie 18, 2016 at 12:02 am

  off topic
  ce a fost cu astia in weekend la Timisoara?

  Apreciază

 7. Templier said, on Octombrie 18, 2016 at 12:22 am

  Off topic
  Iata cui acorda Academia suedeza Nobelul?
  https://templierblog.wordpress.com/2016/10/17/premiul-nobel-acordat-unui-indracit/

  Apreciază

 8. Rozalia said, on Octombrie 18, 2016 at 12:46 am

  De vazut conferinta din Brasov! L-a avut ca translator pe parintele Ciprian Ioan Staicu care a tradus minunat ( a adus chiar si completari). Multumim parinte! Este cea mai reusita conferinta.

  Apreciază

 9. ilioara said, on Octombrie 18, 2016 at 9:41 am

  acesti monahi prin afirmatia ca ierarhii eretici au inca taine arunca in aer tot restul…In primul rand noi aveam nevoie de marturisire puternica, in felul asta le dau in cap preotilor care vor sa intrerupa pomenirea si mirenilor care vor sa ia distanta de…bor. Sa spun din nou ca talcuirile din Pidalion spun clar ca preotii pierd harul in momentul caderii, sa spun ca este ilogic si blasfemitor sa spui ca Dumnezeu Duhul Sfant are partasie cu mizeria si erezia astura? Pt cine l;ucreaza Duhul Sfant in bor? Este o chestie secreta caderea lor? daca sunt oameni care stiu cum se poate sa fie si care nu stiu? Daca prin mainile ierarhului eretic trece harul cum e posibil sa te intinezi daca le saruti???Fratilor suntem in limitele normalului????
  Acum cativa ani m-am intors in tara ca sa scap de catolici si cand mi-a fost lumea mai draga l-am vazut pe mitropolit facand semne satanice in catedrala…….ce lovitura……..am spus la vreo doi preoti si au zis ca n-are ma cum…la studiile lui…..mare om…..cica ma poate ai vazut tu gresit si el doar binecuvanta…Zic, bine a fost inselare dracesca, zic vai saraca de mine in ce hal am ajuns, insa Dumnezeu a facut in asa fel incat sa vad si sa pricep ca n-a fost inselare ….Eu , in afara de asta m-am informat mereu de caderile lor, am stiut CE SE INTAMPLA, dar am mers mai departe, am mers frecvent la slujbe, la masluri, am botezat copii, dar ma gandesc serios daca iconomia a functionat si in cazul meu, stiind atatea….Vreti sa mai vorbim despre ce se intampla acum, despre cum se vede din satucul meu aceasta mizerie si incercare de a musamaliza si reduce la tacere orice incercare de rezistenta? Dumnezeu sa aiba mila de noi…….

  Apreciat de 1 persoană

 10. Iustin said, on Octombrie 18, 2016 at 10:44 am

  pacalicii de la BZB Buna Ziua Brasov

  autor Petra VÂRLAN


  Făcături sub haină bisericească

  Autor: Petra VÂRLAN

  Publicat la 17 octombrie 2016

  Sfânta Chinotită (Muntele Athos) precizează: conferinţele realizate de aşa-zişi monahi nu au nici o autorizare a Sfântului Munte. Şi Patriarhia Română subliniază că cei patru ierarhi greci care le susţin şi preoţii ortodocşi care-i însoţesc n-au nici o legătură cu încuviinţările date de Marele Sinod al Bisericii Ortodoxe, cu atât mai puţin de ierarhii Mitropoliei Ardealului

  Făcături sub haină bisericească
  Săptămâna trecută, la nivelul întregii ţări, au avut loc o serie de conferinţe organizate şi popularizate de aşa-zise asociaţii laice din ţară şi susţinute de către patru monahi aghioriţi (părinţi duhovniceşti, călugări şi pustnici din Muntele Athos). La finele săptămânii trecute, a fost organizată o astfel de conferinţă şi la Braşov, la Aro Palace, fiind prezenţi doi dintre aceşti monahi – părintele Sava şi părintele Nicodim – care au fost prezentaţi drept „monahi vieţuitori din Sfântul Munte”. Aceştia au susţinut că au venit în România pentru a spune adevărul despre credinţă, afirmând, totodată, că Sinodul care a avut loc în Creta a fost unul fals şi a interzis exprimarea liberă a monahilor, printre altele.

  Invocă binecuvântarea preoţilor din Sfântul Munte
  Întrebaţi însă de unul dintre preoţii ortodocşi prezenţi în sală cu ce binecuvântare susţin această conferinţă, unul dintre cei doi monahi a susţinut că au primit binecuvântarea părinţilor din Sfântul Munte, „care au semnat un text că nu sunt de acord cu ce face Patriarhul Ecumenic şi sunt sute de părinţi care au semnat acest text”, enumerând câteva nume de preoţi din Sfântul Munte. Asta după ce preotul Ciprian din Sfântu Gheorghe, care le-a fost de altfel şi traducător, a afirmat că această conferinţă nu se face într-un lăcaş de închinăciune, ci într-un spaţiu public, astfel că există dreptul la liberă exprimare, chiar şi fără binecuvântare. „Ar fi trebuit să ascultaţi întâi ce avem de spus şi să vedeţi dacă spunem adevărul sau nu”, a mai adăugat unul dintre cei doi părinţi, numai că sesiunea de întrebări de la final, unde ar fi trebuit să se lămurească mai multe lucruri, a fost una „scrisă”, iar pe masa celor doi părinţi de la Sfântul Munte au ajuns doar acele întrebări care nu erau incomode.

  Călugării au părăsit de fapt Mănăstirile din Athos din motive… medicale
  Patriarhia Română, prin Biroul de Presă, a transmis însă şi un comunicat oficial în care subliniază faptul că monahii de pe Muntele Athos sunt veniţi în nume propriu, fără înştiinţarea sau încuviinţarea mănăstirilor din care fac parte. „Stareţul Schitului Prodromu a confirmat faptul că cei doi monahi aparţinători (români), Efrem şi Nicodim, nu au nici un mandat de a exprima poziţia Schitului în legătură cu Sfântul şi Marele Sinod al Bisericii Ortodoxe, cu atât mai puţin a Sfântului Munte. Aceştia nu au binecuvântarea de a susţine conferinţe, au plecat din mănăstire la propria iniţiativă motivând medical decizia. Sava „lavriotul” (grec) este un monah scos din Consiliul de conducere al Marii Lavre şi din obşte aflându-se în perioada de penitenţă la un schit din insula Creta. Nici acest monah nu are vreun mandat de reprezentare a punctelor de vedere ale Sfântului Munte sau al Marii Lavre, deciziile şi comunicatele Sfintei Chinotite fiind singurul mod prin care Sfântul Munte îşi exprimă poziţiile oficiale”, au precizat reprezentanţii Patriarhiei Române.
  De asemenea, Înalţii Prelaţi ai Bisericii Ortodoxe Române au subliniat faptul că Sinodul al şaselea Ecumenic interzice episcopului să propovăduiască în altă eparhie fără binecuvântare (Can. 20 Sin. VI Ec.). „Dacă nici episcopii nu pot propovădui în eparhii străine, cu atât mai mult se aplică această prevedere clericilor şi monahilor care nimic nu au voie să facă fără învoirea episcopului (Can. 39 Ap.). Aceşti monahi nu au nici o binecuvântare din partea vreunui episcop din Biserica Ortodoxă Română şi nici din partea mănăstirilor pe care pretind că le reprezintă. Acest fapt negativ se adaugă la îndemnurile lor la schismă prin nepomenirea ierarhilor şi arată că monahii nu sunt «mărturisitori», ci neascultători şi dezbinători”, au explicat oficialii Bisericii Ortodoxe Române.
  Luaţi la bani mărunţi de către preoţii ortodocşi prezenţi în sală, doi dintre călugării susţinători ai monahilor din Sfântul Munte au părăsit sala, ca de altfel şi o serie dintre cei prezenţi, care nu au ştiut cu exactitate ce înseamnă de fapt această conferinţă laică numită pompos „Ortodoxia cale spre mântuire. Aspecte teologice şi patristice în contextul istoric actual” la care au fost invitaţi, dându-şi seama că de fapt au fost induşi în eroare în ceea ce priveşte subiectele abordate. La evenimentul de la Braşov au participat în jur de 60 de persoane, majoritatea din Sfântu Gheorghe, enoriaşi de-ai părintelui Ciprian, care s-a numărat printre organizatorii conferinţei alături de Asociaţia Bucuria celor Necăjiţi.
  „Le mulţumim preoţilor braşoveni, dar şi întregului cler ortodox aparţinând Mitropoliei Ardealului, care prin ignorarea şi neparticiparea la aceste evenimente au arătat adevărata credinţă în valorile seculare ale Bisericii Ortodoxe Române”. – ÎPS Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului (foto)”

  http://www.bzb.ro/stire/facaturi-sub-haina-bisericeasca-a103941
  banuiesc ca ea este
  https://postimg.org/image/weg8vj9zh/

  Apreciază

  • el said, on Octombrie 18, 2016 at 9:27 pm

   „„Le mulţumim preoţilor braşoveni, dar şi întregului cler ortodox aparţinând Mitropoliei Ardealului, care prin ignorarea şi neparticiparea la aceste evenimente au arătat adevărata credinţă în valorile seculare ale Bisericii Ortodoxe Române”. – ÎPS Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului (foto)””_____ AFERIM APOSTAZIE si APOSTAT NOTORIU ( streza).. PS: e preaNEsfintitul userului care a iceput sa bantuie si pe aici trimis de legiunea din el( si pe Sinodul talharesc) @Pr. Evghenie …..

   asa capetenie( streza apostatul) , asa sluga (evghenie propagandistul „harului” la ERETICI ..pana la „sinodu´ ” magic) …

   Apreciază

  • el said, on Octombrie 18, 2016 at 9:28 pm

   Iustin

   URLA DRACII din ei ca au fost dati in vileag…. in gascabeserica.srl APOSTATII!

   Apreciază

 11. proiecteeducationale said, on Octombrie 18, 2016 at 12:23 pm

  Multumim parintilor athoniti pentru marturisirea in DUHUL SFINTILOR PARINTI si multumim parintelui CIprian Staicu pentru traducerea clara si completa.
  Recomand aceasta conferinta, dupa parerea mea este cea mai reusita. Am participat si am plecat lamurita cum stau lucrurile cu acest „Sinod”.

  Apreciază

 12. ortodoxand said, on Octombrie 19, 2016 at 3:06 pm

  Ar trebui mai des ca sa fie astdel de conferinte care sa ne trezeasca ca traim vremurile de pe urma ,ca murim nepocaiti .In biserica predicile sunt mai scurte si nu totdeauna referitoare la timpurile de acum,de aceea sunt multi care traiesc in visare .Daca intrebi pe vreun cunoscut daca se pregateste de moarte,ca va veni cutremurl profetit,razboiul profetit si apoi epoca lui antihrist,se uita ciudat la tine si considerat ca esti nebun.

  Apreciază

 13. […] VIDEO: Conferinta Monahilor din Athos la Brasov […]

  Apreciază

 14. maria said, on Octombrie 23, 2016 at 11:23 pm

  BUN LUCRU CE AU FACUT PARINTII ATHONITI! DOAMNE AJUTA-NE,LUMINEAZA-NE!

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: