SACCSIV – blog ortodox

NU VA MIRATI. Curand se va petrece ceea ce a profetit Sfantul Lavrentie de Cernigov: adevaratul ORTODOX NU VA MAI MERGE IN BISERICI SI MANASTIRI, caci in ele nu se va mai aduce jertfa fara de sange a lui Iisus Hristos. In ele va fi toata adunarea satanica

Posted in Uncategorized by saccsiv on Octombrie 13, 2016

Luaţi aminte la toate cele ce vă spun căci totul se pregăteşte cu foarte mare viclenie . Toate bisericile şi mănăstirile vor fi într-o bunăstare imensă, pline de bogăţii, ca niciodată, dar să nu mergeţi în ele. Antihrist va fi încununat ca împărat în marea biserică din Ierusalim cu participarea clerului şi a Patriarhului. Intrarea şi ieşirea din Ierusalim va fi liberă pentru orice om, dar atunci să vă străduiţi să nu vă duceţi, căci totul va fi spre a vă linguşi pe voi, ca să vă atragă în ispită.

[…]

Bisericile vor fi deschise, dar creştinul ortodox (trăitor, viu cu sufletul) nu va putea intra în ele să se roage, căci în ele nu se va mai aduce jertfa fără de sânge a lui Iisus Hristos. În ele va fi toată „adunarea satanică”.

[…]

Încă o dată vă repet să nu mergeţi în aceste biserici, căci Hristos şi binefacerea Lui nu va fi acolo.

Cititi va rog mai multe la:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Cititi va rog si:

LISTA PROFETII

 

Anunțuri

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu Humor said, on Octombrie 13, 2016 at 11:36 pm

  Vaaai ! !
  Câtă indignare, câte blesteme, dar mai ales câte lamentări pentru un ordin nebunesc dat de cineva care vedea în acest ursuleţ fiara ce putea distruge Sibiul !
  Şi dacă era trimis spre reşedinţa sibiană a celui ce se joacă cu vieţile a milioane de români !?
  Vă daţi seama ce tragedie naţională a fost evitată ? Autorităţile au fost în legitimă apărare “.
  A preşedintelui şi a familiei sale !
  Acum probabil se fac cercetări legate de moarte soacrei prezidenţiale, să se constate dacă nu cumva aflarea teribilei veşti că o fiară, precum Godzila din celebrul film se îndrepta inevitabil spre una din cele 5 sau 6 case rămase ! Nu cumva de la aceasă sperietură i s-a tras sfârşitul ?
  E de groază, adică nici o instituţie a statului nu se atinge de aceste locuinţe multiple şi vine fiara asta să dea peste cap Sibiul fostă capitală europeană, zămislitor de prime doamne şi preşedinţi încă în funcţiune. Adică nederanjaţi de nimeni !
  Păi, nu-şi merita soarta intrusul ? Dacă era trimis tot de ăia de Blach Cube ?��
  Că după Codruţa, cine-i cel mai puternic om în stat (prin străinătăţuri) ?
  Hai să nu ne jucăm cu siguranţa naţională a compatrioţilor noştri, mai ales de altă etnie …. ��
  Hai să ne păstrăm calmul ! Pe sub ochii noştri trec zilnic ambulanţele morţii brazilor din România şi n-am văzut o postare care să aibă un asemenea ecou emoţional . Dimpotrivă, se pare că ecologiştii noştri se tem de remorcile cu buşteni, mai rău decât sibienii de bietul ursuleţ ! ��
  Sau poate nu e frica ( majoritatea au fost vânători cândva ! ), ci nevoia de sponsorizări ( de grup şi personale ?) …
  Iar austriacul s-a prins repede cam unde are de aruncat nişte firfirici cu care să închidă , mai întâi ochii şi apoi gura vajnicilor apărători ai firului de iarbă, al puiului de urs, sau splendidelor insecte, a păstrăvilor şi lostriţei ( am auzit că a mai rămas una !) ! De unde tam-tam-ul de acum vajnicilor anal-işti şi liniştea mormântală, la propriu, dar şi la figurat, din păcate atunci când ni se strecoară printre degete, dar şi printre “oamenii” legii , bogăţia naturală a acestei Ţări !
  Tot din păcate, mai îndîrjit luptă activiştii lor, LGTB pentru “drepturile” lor, o mână de oameni care scandalizează o Ţară, decât “ecologiştii” noştri pentru dreptul a milioane de oameni !
  Noroc de câte un dobitoc- doi care împuşcă un animal lipsit de apărare, pentru ca de pe tabletă sau calculator să curgă râuri de indignare, de o culoare mult deosebită ( spre maroniu �� ),de cea a sângelui bietului ursuleţ !
  P.S. Deocamdată noi mai avem material biologic pentru câteva mii de astfel de fapte regretabile ! Ce se fac cei cărora le-au mai rămas doar două exemplare ( parcă francezii ).
  Aşa că are balta peşte şi pădurea vietăţi, voi daţi-i înainte cu indignarea, nederanjaţi de loc de vaietul copacilor doborâţi, a jivinelor rămase, alungate astfel tot mai aproape de arealul nostru al cuvântătoarelor. Mai ales pe blog ……

  Apreciază

  • mihai said, on Octombrie 14, 2016 at 5:10 am

   Pai mai intreabo si pe tanti remus cernea care cand a debutat in politikie in bordelul, pardon partidul verzilor acesta asi dadea cu pumnii in cap ca militeaza pt flora si fauna din romania dar mai ales pt mediu, ulterior acesta avea sasi deie arama pe fata iar el militand pt fauna poponauta ocrotita prin lege

   Apreciază

 2. mihai said, on Octombrie 14, 2016 at 5:19 am

  Revenind la subiect, asa este, in biserici se propovaduieste ecumenismul la greu, multi se duc la biserici dar nici nu mai stiu pt ce se mai duc, pt ca daca le zici de ceea ce se petrece te privesc ca pe un ciudat, la ei nu exista profetie apocaliptica a Sf Ioan Teologul, nu exista semnele vremurilor pe care le traim din plin s.a.m.d, pt ei deja totul este asa un fel de reverie totala, habar nau ce se petrece, dar si cine sa le explice, ca ei de Sf. Parinti nau auzit, ei nu stiu decat de super danutz si superteofan scoliti pe unde au fost scolliti inainte de 89

  Apreciază

 3. RomeoB said, on Octombrie 14, 2016 at 8:30 am

  Parintele Iustin Parvu a fost intrebat:
  – Cand va trebui sa nu mai mergen intr-o biserica ortodoxa ?
  – Atunci ca in acea biserica vor fi impartasiti ereticii !

  PS: In timpul asediului Constantinopolului, in 1953, soldatii catolici care aparau orasul nu se impartaseau in catedrala Sfanta Sofia. In ziua de dinaintea caderii orasului, s-a aflat ca sultanul pregatea o mare ofensiva.
  Intr-un moment de mare frica, temandu-se de ce e mai rau, ortodocsii i-au impartasit pe catolici in Sfanta Sofia.
  In acea noapte, Sultanul Mahomed al II lea a vazut o lumina care s-a ridicat de pe cupola Sfintei Sofia, si s-a inaltyat la cer. A doua zi orasul a fost cucerit, aparent dintr-o neglijenta.
  Pe la anul 1400, rxistau profetii ca orasul va mai supravietui inca vreo 70-80 de ani. Multi se indoiau de asta. In 1405, vine din pustiurile Asiei Timur Lenk cu o ermata care zdrobeste pe turci si il ia pe sultanul Baiazid in captivitate. Sinodul talharesc de la Ferare Florenta 1437 si impartasirea in masa cu catolicii pe 28 mai 1453 au facut ca orasul sa cada mult mai repede decat era profetit.

  CADEREA IERARHILOR LA FERARA-FLORENTA NU A ADUS IMEDIAT CUCERIREA DE CATRE TURCI !
  APOSTAZIA IN MASA A MIRENILOR, A PECETLUIT IMEDIAT SOARTA CAPITALEI BIZANTINE !

  Versiunea WIKIPEDIA:
  În 22 mai 1453, luna, simbol al Constantinopolului, s-a întunecat în eclipsă, confirmând o profeţie despre sfârşitul oraşului. Patru zile mai târziu, întreg oraşul a fost acoperit de o ceaţă deasă, o condiţie nemaiauzită în acele părţi în luna mai. După ce s-a ridicat ceaţa, în seara aceea „flăcări au învăluit domul bisericii Hagia Sophia, iar lumini puteau fi văzute şi de pe ziduri, strălucind în depărtare, în spatele taberei turceşti (înspre vest)”. Unii au interpretat asta ca fiind Duhul Sfânt părăsind catedrala. Aceste fenomene au fost însă efectele locale ale catastroficei erupţii vulcanice de la Kuwae din Oceanul Pacific. „Focul” văzut a fost o iluzie optică datorată reflecţiei unui apus de soare roşu intens de norii din cenuşă vulcanică, aflaţi sus în atmosferă[9].

  https://ro.wikipedia.org/wiki/C%C4%83derea_Constantinopolului

  Apreciază

 4. ion hodor, said, on Octombrie 14, 2016 at 6:21 pm

  RomeoB,au facut-o deja ,in insula Patos in 2009,cauta filmuletul,……si CMB,ce e?!!

  Apreciază

 5. Sluga netrebnica said, on Octombrie 14, 2016 at 6:27 pm

  Cuvantul Sfantului Ierarh Ioan Gura de Aur, la iesirea din trup:

  „Ascultați, ortodocșilor, nu faceți pogorămite ereticilor! Ascultați, păstorilor și înfiorați-vă și nu tăceți, și propovăduiți cuvîntul! Nu dați loc diavoluli, nu dați vînat lupilor!”

  https://actadiurna2016.wordpress.com/2016/10/12/am-incercat-sa-distribui-cuvintul-sf-ioan-gura-aur-si-am-fost-data-afara-cu-politia-film-de-amator-dar-adevar-dur-ecumenismul-in-bor-se-face-cu-politia-datalocul-filmul/

  Apreciază

 6. Templier said, on Octombrie 14, 2016 at 6:51 pm

  Președintele sirian Bashar al-Assad a declarat că războiul din țara sa face parte dintr-un conflict mai amplu „în fază de gestație” și a apreciat că „în aer se simte miros de război”
  https://templierblog.wordpress.com/2016/10/14/mama-razboiului-este-in-faza-de-gestatie/
  Iranul desfăşoară nave de luptă împotriva vaselor americane
  https://templierblog.wordpress.com/2016/10/14/golful-aden-se-incinge/

  Apreciază

 7. Sluga netrebnica said, on Octombrie 14, 2016 at 7:50 pm

  „Din nefericire, Sinodul din Creta este un sinod fals, care a produs texte neortodoxe, care trebuie acum respinse de pleroma Ortodoxă (întregul corp al Bisericii).”
  […]

  Interviu integral la sursa: https://ortodoxiacatholica.wordpress.com/2016/10/10/interviu-cu-protoprezbiter-peter-heers-pentru-jurnalul-sfintei-manastiri-din-samtavro-mtskheta-georgia-despre-creta/

  Apreciază

 8. religarhia said, on Octombrie 14, 2016 at 11:29 pm

  Din nefericire pentru ei dar din fericire pentru cei cu adevărat chemați la mântuire, timpurile acelea au sosit deja…pentru ceilalți vor fi vederate prin război sau un cutremur de pământ. Să ne rugăm să trecem cu bine această perioadă!

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: