SACCSIV – blog ortodox

Video: DAN PURIC semnand pentru MARIAN MUNTEANU

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 5, 2016

Iata ce putem citi la S-au pus bazele unei noi ALIANȚE politice: Dan Puric intră în politică și candidează / VIDEO de pe Stiri pe surse:

Preşedintele Alianţei Noastre România, Marian Munteanu, a semnat, alături de conducerile partidelor Alianţa pentru Domneşti şi Partidul Naţional pentru Patrie, un document prin care cele trei formaţiuni politice urmează să fuzioneze prin absorbţie.

Anunţul a fost făcut de Marian Munteanu, marţi, la sediul de campanie amplasat lângă Fântâna de la Piaţa Universităţii.

Potrivit acestuia, cele două partide s-au alăturat ideilor Alianţei Noastre România.

„O să facem actele în viitorul apropiat. Astăzi am semnat decizia conducerilor noastre pentru unire şi intrăm în campanie cu toate forţele”, a declarat Munteanu.

Şi actorul Dan Puric a ţinut să semneze pe listele de susţinători ai lui Marian Munteanu. „Am semnat pentru Marian într-un mod liber şi parcă am avut aşa un act de igienă sufletească. În sfârşit, pot să pun şi eu semnătura pe o chestie cinstită, sufletească, românească. Marian (…) intră în sfera politicii cu o încărcătură sufletească autentică pe care o aşteptăm de vreo 20 de ani şi atunci semnătura mea nu e una de adeziune, este una de susţinere sufletească, de refacere a acestei ţări. Ţara este în plin proces de descompunere, premeditată şi ajutată de o clasă politică coruptă. Să îi dea Dumnezeu puterea să rămână consecvent cu sine însuşi şi să nu uităm că, aici, în Piaţa Universităţii el era să îşi dea viaţa pentru această idee a existenţei noastre ca români. Şi dacă nu semnezi la aşa ceva devii suspect, după părerea mea. (…) Să aveţi încredere în Marian”, a declarat actorul.

Marian Munteanu a reafirmat faptul că intenţionează să strângă cele 200.000 de semnături necesare pentru a candida la alegerile parlamentare.

„Sunt sigur că ne vom prezenta cu liste complete în alegeri. Intrăm în campanie cu toate forţele. Am strâns peste 110.000 de semnături şi tot vin liste. Mai avem o săptămână să zdrobim bariera de 200.000 de semnături”, a spus liderul Alianţei Noastre România, arătând că efortul pentru strângerea semnăturilor se face „din dragoste de ţară, cu dedicaţie şi implicare”.

El a susţinut că Alianţa pentru Domneşti este ”un partid foarte energic, format din oameni tineri”, iar Partidul Naţional pentru Patrie, unul al cadrelor militare în rezervă.

„Împreună dorim să avem o viaţă a normalităţii, patriotismul să fie reprezentat în mod echilibrat, dar cu fermitate. (…) Dorim normalitatea şi mulţumesc celor care s-au alăturat nouă”, a adăugat Marian Munteanu, scrie agerpres.ro.

   Comentariu saccsiv:

Despre Alianţa pentru Domneşti:

http://www.agerpres.ro/politica/2016/01/31/alianta-pentru-domnesti-partid-cu-5-membri-fondatori-si-a-anuntat-candidatul-la-primaria-domnesti-ilfov-16-07-50

Despre Partidul Naţional pentru Patrie:

http://www.napocanews.ro/2015/05/un-nou-partid-romanesc-partidul-national-pentru-patrie-este-o-initiativa-a-militarilor-in-rezerva-impotriva-escrocilor-din-fruntea-tarii.html

Despre Marian Munteanu:

Foto: MARIAN MUNTEANU, ALINA GORGHIU, MIHAI GADEA, DAN MIHALACHE s-au dus la Washington sa ia lumina …

Video: MARIAN MUNTEANU – ECUMENIST

URIASA SINISTRA MASINATIUNE: Iata cum MARIAN MUNTEANU e promovat ca fiind ortodox nationalist anti sistem tocmai prin atacarea sa de catre mass-media in articole anti ortodoxe, anti nationaliste si pro sistem

NU SUSTIN Platforma Civica Nationala ALIANTA NOASTRA. Si nici pe MARIAN MUNTEANU. Pentru ca nu sustin partidele politice sau miscarile sau aliantele nationaliste ce NU DUC O LUPTA REALA ANTI CIP si ANTI ECUMENISM

MARIAN MUNTEANU – propunerea PNL la alegerile pentru PRIMARIA CAPITALEI

MARIAN MUNTEANU lanseaza PARTID cu 100 000 de membri dupa alegerile locale

Despre Dan Puric:

AFIS pe fata: DAN PURIC la SERBARILE IERNII ROTARY …

DAN PURIC a primit PASAPORT diplomatic CU CIP?

VORBA DE INTRUSI: Parintele JUSTIN PARVU A FOST SENIL. Ce urmareste SISTEMUL prin vorba asta?

VIDEO: Parintele Iustin Parvu despre Dan Puric

Analiza interviului dat de Dan Puric revistei Yoga Magazin

Video – DAN PURIC: „Desavarsire prin Aikido”

EI SA FIE? Miscarea “MOTIVATIA: ROMANIA”, toti unul si unul: CALIN GEORGESCU – DAN PURIC – OVIDIU HURDUZEU – PAVEL CHIRILA

 

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Anda said, on octombrie 5, 2016 at 10:56 am

    Daca tot suntem expusi unui maraton al strangerii de semnaturi pentru fiecare drept legitim, de altfel, de ce nu privim lucrurile in ansamblul lor?

    http://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-Tara/view/demersuri-tribale-privind-exercitarea-initiativei-legislative-cetAtenesti

    Apreciază

    • AlexandruM said, on octombrie 6, 2016 at 11:31 am

      Cred ca mai degraba ar trebui sa ne gandim ce se intampla daca se formeaza un nou partid care va intra in parlament (sansele sunt micute deocamdata insa nu trebuie ignorati). Iar raspunsul este ca nu prea multe. Si, sa fim sinceri, ar putea fi ei mai rai decat actualii parlamentari? Care ar fi avantajele vs dezavantajele implicarii lor? Cu ce schimba ei mersul lucrurilor?

      Singura schimbare, impusa de altfel de cei din spate, este crearea unui pol de stanga cu caracter „national” ca sa se asorteze cu celelalte miscari similare europene. Ar putea fi la noi altfel decat la altii? Adevata revolutie comunisto-ecumenista care va matura vechea oranduire are nevoie de „conducatori” (cei din fata pt ca cei din spate sunt alintati ca „papusari” dar nu prea stim nici cum ii cheama). Care-i problema? Evident ca toate serviciile sunt prezente si in aceasta noua structura.

      Desigur ca unii vor fi dezamagiti de prestatia lor insa tocmai asta se si intentioneaza: bulversarea tuturor pentru ca sa se poata ivi salvatoarea solutie a conducatorului unic.

      Problema reala nu este insa cu cele din afara ci cu cele din launtru (politica este doar un mijloc de a ne tine ocupati ce are totusi o mica contributie in grabirea / franarea mersului spre noua lume). Daca am tine insa dreapta credinta atunci Dumnezeu ar mijloci, am avea conducatori mai vrednici si ne-ar apara de lucrarea tainei faradelegii. Adevarata lupta se da pe plan duhovnicesc, nu in Piata Universitatii.

      PS – si lasati-o mai moale cu rusii. MM merge de multi ani la dejunul de rugaciune de la Casa Alba (unde s-a pozat ultima data cu Gadea, Goghiu etc). Fiti siguri ca are colaborari pe toate directiile. Pe de alta parte, Romania este inca pe tabla de sah. Un pion in mana americanilor care este in curs de utilizare in functie de evenimente. Poate fi soldat de sacrificiu, moneda de schimb etc. Practic orice. Depinde cum cade banu. Cel mai mare pericol este dezmembrarea tarii (cand sacrifici pionul nu-i bine sa-l dai intreg inamicului). Pana la urma, in afara romanilor, nimanui nu-i convine sa contam ca tara.

      Apreciază

    • alex said, on octombrie 5, 2016 at 1:57 pm

      Pe astia ii vor in tara la noi. Si nu ma refer doar la imigranti ci si la facutu moscheei la noi. O data am auzit un parinte, ce e drept pro-ecumenism(nu a zis-o pe fata dar il pomeneste pe Danutz, deci nu am mai dat nci pe acolo) zicand ca o data facuta moscheea, astia o sa vina considerand ca e pamant sfant si trebuie colonizat.

      http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/o-coafeza-s-a-convertit-la-crestinism-dar-decizia-nu-i-a-fost-pe-plac-sotului-musulman-ce-i-a-facut-cand-a-aflat.html

      Nasrin Abek, o coafeza originara din Iran, dar stabilita in Sydney, Australia, a fost ucisa de catre sotul ei, Amir Darbanou, dupa ce s-a convertit la crestinism.
      O coafeza, in varsta de 35 de ani, a fost injughiata mortal de catre sotul ei in apartamentul in care locuiau, pentru ca l-ar fi infuriat faptul ca femeia s-a convertit la crestinism, potrivit Daily Mail
      Amir Darbanou a fost acuzat de moartea sotiei sale, Nasrin Abek, dupa ce corpul acesteia a fost gasit in apartamentul lor, in Sidney, Australia.
      Barbatul, in varsta de 42 de ani, din Iran, s-a infuriate dupa ce a aflat ca nevasta sa, Nasin, s-a convertit recent la crestinism si a omorat-o cu cutit, miercuri.
      Politia i-a descoperit cadavrul femeii dupa ce a fortat intrarea in locuinta, joi, dupa ce tatal femeii a inceput sa-si faca griji pentru ea. Amir Darbanou si-a sunat socrul, care se afla in Iran, pentru a-l informa ca fiica sa a murit, iar a 2-a zi a fost arestat.
      Barbatul nu a facut apel si nici n-a cerut posibilitatea de a fi eliberat pe cautine, dupa ce s-a prezentat in instanta. Oficialii politiei au declarant ca intre cei doi nu a mai fost inregistrat vreun episod de violenta domestica, dar vecinii au mentionat ca miercuri s-au auzit tipete din apartamentul cuplului.
      Un nou termen de judecata va avea loc pe 24 Noiembrie.

      Apreciază

      • mihai said, on octombrie 5, 2016 at 3:54 pm

        stai linistit, ca sa construit o moschee in calarasi, in liniste si pe sest, si autoritatile locale de acolo impreuna cu ambasadori din tari islamice au inaugurat moscheea, arhiepiscopia ialomitei si calarasilor de asemenea au tacut malc, la fel preotii din zona nici pis

        Apreciază

  2. Mihail said, on octombrie 5, 2016 at 11:12 am

    Agentia de stiri Basilica.ro are facebook??!!! … Gasiti in articol afirmatia lor… Doamne, pazeste-ne.
    http://basilica.ro/ce-semnificatii-are-emblema-sfantului-antim-ivireanul/

    Apreciază

  3. unu1 said, on octombrie 5, 2016 at 2:16 pm

    @Saccsiv

    IOAN GYURI PASCU – adept al cultuluio Dang

    http://www.evz.ro/secta-gyuri-pascu-a-murit-crezand-in-puteri-supranaturale.html

    Apreciază

  4. Anda said, on octombrie 5, 2016 at 2:39 pm

    http://www.yaplakal.com/forum23/topic1282937.html

    Apreciază

  5. nikodim said, on octombrie 5, 2016 at 3:26 pm

    <> isi exprima parerea si crezul politic alunecosul saltimbanc cu mina de bufon serios.
    Adica in afara de aia 100 000 care le semneaza adeziunile, restul devin o masa de suspecti… O sa avem iar o clasa sociala a-la „dusmanii poporului”?

    Apreciază

  6. sv said, on octombrie 5, 2016 at 4:00 pm

    off topic
    Scrie presa ca Ioan Gyury Pascu era membru unei secte de origine asiatica.Hmm..am crezut ca-i mai destept..Dumnezeu sa-l ierte

    Apreciază

  7. sv said, on octombrie 5, 2016 at 4:03 pm

    „Astia” trebuie sa acapereze tot electoratul.De aceea apar si „partide nationaliste..ortodoxe”.Rabdare..dupa roade ii vom cunoaste.Nici in cei finantati dse rusi nu am incredere..Uite ce a ajuns Respubloka Molotov: o natiune zombi suferind de sindromul Stokholm.
    ps:un basarabean mi-a spus ca..” in Romania crestinismul a fost adus de calugarii rusi..”.Asa le spunea popa la sedintele de partid..

    Apreciază

  8. mihai said, on octombrie 5, 2016 at 4:24 pm

    inca o data cinste lor https//:ganduridinortodoxie.wordpress.com/2016/10/05/ample-proteste-impotriva-papei-francisc-in-georgia/

    Apreciază

  9. Neica nimeni said, on octombrie 5, 2016 at 5:12 pm

    Nu va suparati, dar citesc pe aci niste comentarii de ma doare capul…Ca Puric si Munteanu ar fi finantati de rusi. Asemenea afirmatii fara nici o dovada nu sunt decat intoxicatii ieftine. Eu l-am criticat pe Dan Puric pentru ca a luat de la Min de Externe un pasaport diplomatic cu ditamai cip-ul..Dar i-am citit si cartile, i-am vazut pe youtube si unele conferinte. Nu reiese ca i-ar iubi din cale afara pe rusi. Mai degraba este nationalist, iubitor de sat, de obiceiuri populare, anticomunist convins si iubitor de tara… De aci si pana la a spune ca e finantat de rusi …Asta mi e pare o aberatie, daca nu, repet , o intoxicatie tipica serviciilor. Pe Marian Munteanu il stiu din anii 90- Liga Studentilor, Piata Universitatii, anti Iliescu, pro PNTCD si asa mai departe. Nici asta nu cred ca este mare iubitor de rusi …Asadar, de ce nu spunem ca este omul Coreei de Nord? Al ISIS? Al Iranului? Merge orice. Deci pe astia nu-i votam, pe altii nici vorba, eventual nu mergem la vot, se duc in locul nostru taranusii de Teleorman spalati pe creiere si iaca obiectivul indeplinit: Republica Pandele cu excelenta sa Firea la carma si cu taranusul condamnat penal Dragnea la guvernare! Astia, de culoare rosie si descendeti din Iliescu, nu au, nu-iasa, nici o legatura cu rusii!! Rog baietii cu ochisori albastri sa steie mai rasfirati, aci e blog ortodox si politica ne intereseaza numai in masura in care ne putem feri de lichelele NOW care au infestat lumea. Minciuna are picioare scurte. Dar pe PSD cine il finanteaza de afara? Dar PNL-ul? Dar USR-ul lui Nicusor? Ala care ai zis ca Munteanu si Puric sunt finantati de rusi, vad ca le stii pe toate, zi si de astia ceva…Ca sa ne luminezi…

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 5, 2016 at 6:15 pm

      Neica nimeni

      Daca nu-s finantati de rusi, nu inseamna ca sunt buni. Link-urile alea din articol le-ai citit?

      Apreciază

  10. energein7 said, on octombrie 5, 2016 at 6:06 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  11. eufrosin said, on octombrie 6, 2016 at 12:42 am

    Se vede că „dreapta” securistă a dat mâna cu masoneria soroșistă – în fond sunt cu toții frați de-o mumă.

    În alte vremuri, actorii, adică circarii, nu aveau voie să intre în viața cetății. Acum este la modă – atăt circarii, cât și marionetele, ne strigă ce să facem, ce să alegem, cum să gândim.

    Se face oare să ne lăsăm prostiți de către asemenea specimene, ori a venit vremea să ne redescoperim ca Români?

    Apreciază

  12. H said, on octombrie 6, 2016 at 10:48 pm

    off-topoic

    se pare ca poate exista si o metoda mai eficienta de vaccinare (a se citi otravire) a celor ce fug de aceasta „binefacere”, asemenea animalelor salbatice de mai jos… prin alimentele pe care le vom cumpara si apoi consuma, ce vor fi impregnate cu substanta ce se doreste a patrunde in organism, bineinteles pentru atingerea unui interes superior, intarirea sistemului imunitar, pe care cei incorect informati nu o constientizeaza; as dori sa gresesc in privinta a ceea ce am scris

    http://brasovromania.net/2016/10/brasov-tone-de-peste-congelat-au-fost-aruncate-din-avion-nu-le-luati/

    Apreciază

  13. Angela said, on octombrie 7, 2016 at 11:08 am

    Usor, usor se construieste baza ideologica. Iata un articol aiuritor prin care ajungem sa credem ca economia mondiala se sprijina pe crestini si, ca atare, acestia sunt indreptatiti sa conduca dpdv politic. Aceasta ar constitui o motivatie suficient de buna pentru ca toti crestinii sa se implice in alegeri: http://www.rgnpress.ro/rgn_14/categorii/economic–social/23082-aliana-familiilor-din-romania–12-trilioane-de-dolari-este-contribuia-cretinilor-americani-la-economia-american-oare-cu-cat-contribuie-cretinii-din-romania-la-economia-arii.html (link-ul este de pe RGN – nu l-am gasit pe AFR dar nici nu m-am obosit sa insist – ori poate a fost retras … – prima data l-am vazut pe CO <> strecurat printre altele … asta mi-a sunat imediat a manipulare grosiera)

    Ceea ce uita insa autorul de pe AFR sa mentioneze este faptul ca asa-zisul „studiu” nu are nici o baza stiintifica. Au adunat pur si simplu mere, pere, castraveti si tot ce-au gasit avand legatura cu crestinismul. Pana si Warren Buffet este aici pentru ca declarativ este crestin si nu musulman, animist sau altceva. Un crestinism generic ca sa nu supere nici o secta. Ecumenist desigur. Crestinism sa fie.

    Ca acei americani n-au avut ce face si au o intelegere ciudata a crestinismului nici nu ne intereseaza pana la urma. Insa atunci cand unii d’ai nostri preiau ideea pentru a-si legitima actiunile si a construi o naratiune, incepe sa intre in zona noastra de interes.

    Pana la un punct pot fi chiar de acord cu ei. Da, este bine sa constientizam faptul ca suntem crestini (si mult mai bine daca am fi si ortodocsi), ca suntem majoritari si ar trebui sa ne aparam interesele pentru si a nu cadea in capcana spiralei tacerii prin care minoritatile vocale iau fata majoritarilor tacuti insa capcana este imensa atunci cand viziunea nu este hristocentrica iar ceea ce se produce este pura ideologie menita sa mane turma la vot.

    Pana la urma interesele adevaratilor crestini sunt puternic afectate de lumea in care traiesc prin faptul ca non-valorile pe care aceasta se bazeaza (bunastare, confort, diversitate, divertisment, placere, desfranare etc etc etc) si care duc bine’nteles spre raiul pamantesc sunt in contradictie flagranta cu adevarate valori crestine (iubire jertfelnica, smerenie, cumpatare, ingradire a simturilor samd) care duc spre raiul ceresc.

    Ceea ce propune practic AFR este implicarea mai activa in cele ale lumii fie cu scopul utopic si nemarturisit de a o intoarce de la caderea ei, fie cu cel de a castiga puterea pentru a da posibilitatea „crestinilor” de a se infrupta mai bine din bunatatile acestei lumi. Ambele sunt insa perdante sufleteste. Iata ce spune Sf Ap Iacov in capitolul 4:

    ” 1 De unde vin luptele şi certurile între voi? Nu vin oare din poftele voastre, care se luptă în mădularele voastre?
    2 Voi poftiţi, şi nu aveţi; ucideţi, pizmuiţi, şi nu izbutiţi să căpătaţi; vă certaţi şi vă luptaţi, şi nu aveţi, pentru că nu cereţi.
    3 Sau cereţi, şi nu căpătaţi, pentru că cereţi rău, cu gând să risipiţi în plăcerile voastre.
    4 Suflete preacurvare! Nu ştiţi că prietenia lumii este vrăjmăşie cu Dumnezeu? Aşa că cine vrea să fie prieten cu lumea se face vrăjmaş cu Dumnezeu.
    5 Credeţi că degeaba vorbeşte Scriptura? Duhul pe care L-a pus Dumnezeu să locuiască în noi ne vrea cu gelozie pentru Sine.”

    Sper ca adminul blogului sa prinda ideea si sa o dezvolte pentru ca merita. Cred ca a si inceput deja atunci cand a spus ca cei care refuza sa marturiseasca erezia „sinodului” o fac deoarece sunt prea legati de cele materiale meritand pe deplin mustrarea de mai sus – Iacov 4, 4: „Suflete preacurvare! Nu ştiţi că prietenia lumii este vrăjmăşie cu Dumnezeu? Aşa că cine vrea să fie prieten cu lumea se face vrăjmaş cu Dumnezeu.”

    Din pacate cu totii suntem din ce in ce mai legati de lume deoarece suntem neputinciosi in a trai simplu si smerit pe propriile picioare (acea viata despre care vorbea Sf Paisie Aghioritul) si preferam tot felul de combinatii ca sa castigam mai mult pentru a trai „mai bine” (in aceasta lume desigur). Asta ne face automat sclavi ai sistemului care ofera acces la toate bunatatile lumii cu conditia inchinarii la unul dintre idolii pe care ni-i scoate in cale la tot pasul dupa cum si Domnul a fost ispitit in pustia Carantaniei. Ne aflam de altfel intr-o etapa foarte avansata a caderii deoarece am ajuns deja in punctul in care luxul si confortul sunt considerate nivel minim necesar si habar nu mai avem de adevarata simplitate (ex. parintele Justin Parvu spunea ca cei urma care vor vrea sa ramana in dreapta credinta vor fi traistari).

    Putini constientizeaza ca vietuirea conform legilor antihristice intra la pachet cu lepadarea de Dumnezeu pentru ca nu se poate si cu El si cu legile statului Mamona. Sfintii din inchisori au refuzat orice compromis care sa legitimeze un astfel de stat iar atunci nu era decat inceputul durerilor si nici nu se intrevedea macar statul global, pecetluirea etc.

    Apreciază

  14. […] Video: DAN PURIC semnand pentru MARIAN MUNTEANU […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.