SACCSIV – blog ortodox

Video: IULIAN CAPSALI devine membru ALIANTA NOASTRA

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 8, 2016

Va mai amintiti ce discutam noi prin martie?

Ce parere aveti despre noile mari partide nationaliste ce vor iesi din mare?

Lucrurile avanseaza:

Iata si cum prezinta chestiunea Active News in articolul lor EXCLUSIV Iulian Capsali a devenit membru al Alianței Noastre: Trebuie să scoatem la lumină demnitatea națională. Nu mai putem sta nepăsători:

După ce Dan Puric a semnat pentru  Alianța Noastră, acum a venit rândul lui Iulian Capsali să-și manifeste deschis sprijinul pentru formațiunea lui Marian Munteanu.
Editorialistul ActiveNews le cere simpatizanților și prietenilor săi să se mobilizeze pentru strângerea de semnături pentru ca formațiunea Alianța Noastră să poată avea listele complete de candidaturi pentru Parlamentul României.
Iulian Capsali a mers în Piața Universității, alături de patru dintre copiii săi, care au drept de vot, pentru a se înscrie pe listele care sprijină candidatura Alianței Noastre la alegerile parlamentare din 11 decembrie.
Buni prieteni încă din copilărie, Iulian Capsali și Marian Munteanu speră că se va putea schimba ceva în această țară după alegeri. Liderul Alianța Noastră România a fost foarte emoționat în momentul în care i-a cunoscut copiii bunului său prieten.
[…]
   Comentariu saccsiv:

Sa ne reamintim cine sunt actorii:

   IULIAN PERICLE CAPSALI

Avocatii Marelui Sinod: IULIAN CAPSALI spune despre cei ce critica Marele Sinod ca sunt DRENORI DE PUROI “DUHOVNICESC”

JOCURI PAPUSARESTI: De ce IULIAN CAPSALI vrea MOSCHEE si ISLAMISTI? Pentru ca are sotie palestinianca si este sustinut financiar de socrul sau? De ce se sinucide politic? I se va da alt rol sau trebuie sa lase loc altui “reprezentant” al Ortodoxiei, mai putin compromis?

Candidatul IULIAN CAPSALI, Institutul Cultural Roman, ortodoxia si democratia

IULIAN CAPSALI ii ataca furibund pe cei ce critica HOMEOPATIA, adica acea teribila inselare bazata pe principii eretice si fondata de un mason

IULIAN CAPSALI despre parintele JUSTIN PARVU si CIPURI

“PROFETIA” lui IULIAN CAPSALI

   MARIAN MUNTEANU

Video: DAN PURIC semnand pentru MARIAN MUNTEANU

Foto: MARIAN MUNTEANU, ALINA GORGHIU, MIHAI GADEA, DAN MIHALACHE s-au dus la Washington sa ia lumina …

Video: MARIAN MUNTEANU – ECUMENIST

URIASA SINISTRA MASINATIUNE: Iata cum MARIAN MUNTEANU e promovat ca fiind ortodox nationalist anti sistem tocmai prin atacarea sa de catre mass-media in articole anti ortodoxe, anti nationaliste si pro sistem

NU SUSTIN Platforma Civica Nationala ALIANTA NOASTRA. Si nici pe MARIAN MUNTEANU. Pentru ca nu sustin partidele politice sau miscarile sau aliantele nationaliste ce NU DUC O LUPTA REALA ANTI CIP si ANTI ECUMENISM

MARIAN MUNTEANU – propunerea PNL la alegerile pentru PRIMARIA CAPITALEI

MARIAN MUNTEANU lanseaza PARTID cu 100 000 de membri dupa alegerile locale

   ACTIVE NEWS

Active News: ISLAMUL E CU NOI

ACTIVE NEWS ne cheama pe baricade: “POPOARELE EUROPENE ISI IAU TARILE INAPOI”. Asa ca fratilor, nu va mai pierdeti timpul cu ecumenismul, cu cipurile si alte nimicuri apocaliptice, caci bate peste Europa un vant de bine

 

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Iones said, on octombrie 8, 2016 at 10:49 pm

  Uluitor!
  Mircea Quintus Ionescu, presedintele de onoare PNL: Dumnezeu, crestin si LIBERAL
  http://www.replicaonline.ro/consiliul-national-pnl-in-ritm-de-rap-presedintele-de-onoare-mircea-quintus-ionescu-dumnezeu-crestin-si-liberal-293112/

  Apreciază

 2. SD said, on octombrie 8, 2016 at 10:49 pm

  marian munteanu este o sluga a mossad.

  dupa fenomenul piata universitatii, eternul student s-a lansat in afaceri… cu armament. cu cine?… cu oameni de afaceri evrei, agenti mossad in Romania.

  dupa ce a murit Vadim – un pacalici al ideii de nationalism – se face aceasta miscare: este scos de la naftalina, din starea de conservare, asa zisul nationalist si patriot.

  capsali este o versiune similara a lui marian munteanu dar pe partea aceasta a ortodoxiei.

  todeauna, inainte de alegeri legislative se fac miscari de trupetzi la indicatiile „consilierilor strategici”.

  eu cred ca e de bine in sensul ca toti astia care ies la inaintare isi sapa singuri groapa: dupa alegeri se v-a alege prafu’.

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 9, 2016 at 2:05 am

   SD

   Ai vreo dovada la asta cu armamentul?

   Apreciază

   • el said, on octombrie 9, 2016 at 2:30 pm

    saccsiv

    daca ar exista dovada ( insul ar fi PUSCARIAS DEMULT .
    dar pentru ca au nevoie de el si IL FOLOSESC i-au aranjat „fatzada” si l-au fabricat „respectabil” , ca si dosarele SECU aranjate/ facute pierdute ale altor baieti, inclusiv al lui danutz ciobotea !
    toti „frati de cruce” STRAMBA !

    de la CINE sa ceri dovada? de la cei care pot fabrica ORICE fel de „dovezi” vor ei?

    Apreciază

   • religarhia said, on octombrie 10, 2016 at 11:56 pm

    În această seară la Nașul TV la Emisiunea By Alexa s-a vorbit clar despre ideologii dughiniști din România și desigur după a năstase et co. se află și puric coleg cu i capsali în barca lui m munteanu

    Apreciază

   • SD said, on octombrie 9, 2016 at 3:24 pm

    O afacere controlată de Marian Munteanu prin intermedul Fundației sale Euxinus a fost compania Valahia SA – a fost înființată pe data de 28 iunie 1991 adică fix la un an de la protestele din Piața Universității când Marian Munteanu a devenit o vedetă a mișcarilor de stradă și a societății civile. Acționarii inițiali au fost Marian Muneanu și fratele său Bogdan si au făcut afaceri cu armament având sprijinul SRI via Virgil Magureanu via MOSSAD.

    Apreciază

  • Angela said, on octombrie 9, 2016 at 7:17 pm

   O fi asa cum spui dar eu cred ca are mai multi stapani. Altfel cine l-ar fi invitat la dejunul de rugaciune de la Casa Alba (+ Gadea + Gorghiu + alti „mari patrioti”). Este un adevar de necontestat ca in fata sunt impinse doar persoanele controlabile. Astea sunt regulile. Iar activitatea de care spui il califica cu succes pe MM.

   Oricum pentru cei care merg la vot intrebarea este daca nou aparutii sunt mai buni decat cei dinaintea lor. Si de fiecare data romanii au sperat in „mai bine” si i-au ales pe cei noi iar in final a iesit mai rau. Iar asta pentru ca „alesii” nu fac ce vor ei ci ce vor altii pentru ca altfel n-ar mai fi alesi. De altfel MM nici nu ne propune surprize in acest sens. Am vazut un articol pe fluierul.ro (scuze, cautati singuri linkul) in care-si declara consimtamantul pentru parteneriatul civil al pidosnicilor.

   Interesant este insa cum se construieste noua baza ideologica pentru captarea electoratului. Iata si un exemplu: un articol aiuritor prin care ajungem sa credem ca economia mondiala se sprijina pe crestini si, ca atare, acestia sunt indreptatiti sa conduca dpdv politic. Aceasta ar constitui o motivatie suficient de buna pentru ca toti crestinii sa se implice in alegeri: http://www.rgnpress.ro/rgn_14/categorii/economic–social/23082-aliana-familiilor-din-romania–12-trilioane-de-dolari-este-contribuia-cretinilor-americani-la-economia-american-oare-cu-cat-contribuie-cretinii-din-romania-la-economia-arii.html (link-ul este de pe RGN – nu l-am gasit pe AFR dar nici nu m-am obosit sa insist – ori poate a fost retras … – prima data l-am vazut pe CO <> strecurat printre altele … asta mi-a sunat imediat a manipulare grosiera)

   Ceea ce uita insa autorul de pe AFR sa mentioneze este faptul ca asa-zisul „studiu” nu are nici o baza stiintifica. Au adunat pur si simplu mere, pere, castraveti si tot ce-au gasit avand legatura cu crestinismul. Pana si Warren Buffet este aici pentru ca declarativ este crestin si nu musulman, animist sau altceva. Un crestinism generic ca sa nu supere nici o secta. Ecumenist desigur. Crestinism sa fie.

   Ca acei americani n-au avut ce face si au o intelegere ciudata a crestinismului nici nu ne intereseaza pana la urma. Insa atunci cand unii d’ai nostri preiau ideea pentru a-si legitima actiunile si a construi o naratiune, incepe sa intre in zona noastra de interes.

   Pana la un punct pot fi chiar de acord cu ei. Da, este bine sa constientizam faptul ca suntem crestini (si mult mai bine daca am fi si ortodocsi), ca suntem majoritari si ar trebui sa ne aparam interesele pentru si a nu cadea in capcana spiralei tacerii prin care minoritatile vocale iau fata majoritarilor tacuti insa capcana este imensa atunci cand viziunea nu este hristocentrica iar ceea ce se produce este pura ideologie menita sa mane turma la vot.

   Pana la urma interesele adevaratilor crestini sunt puternic afectate de lumea in care traiesc prin faptul ca non-valorile pe care aceasta se bazeaza (bunastare, confort, diversitate, divertisment, placere, desfranare etc etc etc) si care duc bine’nteles spre raiul pamantesc sunt in contradictie flagranta cu adevarate valori crestine (iubire jertfelnica, smerenie, cumpatare, ingradire a simturilor samd) care duc spre raiul ceresc.

   Ceea ce propune practic AFR este implicarea mai activa in cele ale lumii fie cu scopul utopic si nemarturisit de a o intoarce de la caderea ei, fie cu cel de a castiga puterea pentru a da posibilitatea „crestinilor” de a se infrupta mai bine din bunatatile acestei lumi. Ambele sunt insa perdante sufleteste. Iata ce spune Sf Ap Iacov in capitolul 4:

   ” 1 De unde vin luptele şi certurile între voi? Nu vin oare din poftele voastre, care se luptă în mădularele voastre?
   2 Voi poftiţi, şi nu aveţi; ucideţi, pizmuiţi, şi nu izbutiţi să căpătaţi; vă certaţi şi vă luptaţi, şi nu aveţi, pentru că nu cereţi.
   3 Sau cereţi, şi nu căpătaţi, pentru că cereţi rău, cu gând să risipiţi în plăcerile voastre.
   4 Suflete preacurvare! Nu ştiţi că prietenia lumii este vrăjmăşie cu Dumnezeu? Aşa că cine vrea să fie prieten cu lumea se face vrăjmaş cu Dumnezeu.
   5 Credeţi că degeaba vorbeşte Scriptura? Duhul pe care L-a pus Dumnezeu să locuiască în noi ne vrea cu gelozie pentru Sine.”

   Sper ca adminul blogului sa prinda ideea si sa o dezvolte pentru ca merita. Cred ca a si inceput deja atunci cand a spus ca cei care refuza sa marturiseasca erezia „sinodului” o fac deoarece sunt prea legati de cele materiale meritand pe deplin mustrarea de mai sus – Iacov 4, 4: „Suflete preacurvare! Nu ştiţi că prietenia lumii este vrăjmăşie cu Dumnezeu? Aşa că cine vrea să fie prieten cu lumea se face vrăjmaş cu Dumnezeu.”

   Din pacate cu totii suntem din ce in ce mai legati de lume deoarece suntem neputinciosi in a trai simplu si smerit pe propriile picioare (acea viata despre care vorbea Sf Paisie Aghioritul) si preferam tot felul de combinatii ca sa castigam mai mult pentru a trai „mai bine” (in aceasta lume desigur). Asta ne face automat sclavi ai sistemului care ofera acces la toate bunatatile lumii cu conditia inchinarii la unul dintre idolii pe care ni-i scoate in cale la tot pasul dupa cum si Domnul a fost ispitit in pustia Carantaniei. Ne aflam de altfel intr-o etapa foarte avansata a caderii deoarece am ajuns deja in punctul in care luxul si confortul sunt considerate nivel minim necesar si habar nu mai avem de adevarata simplitate (ex. parintele Justin Parvu spunea ca cei urma care vor vrea sa ramana in dreapta credinta vor fi traistari).

   Putini constientizeaza ca vietuirea conform legilor antihristice intra la pachet cu lepadarea de Dumnezeu pentru ca nu se poate si cu El si cu legile statului Mamona. Sfintii din inchisori au refuzat orice compromis care sa legitimeze un astfel de stat iar atunci nu era decat inceputul durerilor si nici nu se intrevedea macar statul global, pecetluirea etc.

   Apreciat de 1 persoană

   • Angela said, on octombrie 9, 2016 at 11:02 pm

    Iata inca un exemplu de formare ideologica a votantior: http://gandeste.org/religie/cauza-decaderii-partidelor-si-suprimarea-elitelor-organice/74341

    Este un articol semnat Irina Bazon din Revista Familia Ortodoxa nr. 91/August 2016 (acelasi lucru cu Alianta Familiilor din Romania, dar mai putin ecumenism) in care intalnim o aiuritoare amestecare de idei care-si propune drept concluzie faptul ca „Decăderea partidelor nu poate fi o consecință a incapacității de a ne alinia „standardelor europene” sau de a rezolva „problemele de corupție”. Este, în realitate, rezultatul dispariţiei elitelor organice, a căror rațiune de-a fi e dată numai de ancorarea lor în realităţile şi sufletul românesc.”

    Ne spune asadar ca problema nu consta in reeducarea oamenilor conform „standardelor europene” sau in infricosatoarea politie politica care se desfasoara sub ochii nostri pentru a rezolva „problemele de corupție” ci in faptul ca NU MAI AVEM ELITE ORGANICE, adica acele elite care, in definitia dnei, ar insemna tocmai oameni care nu au fost ideologizati.

    Pai cum, mai dna, sa nu ne opunem la ceea ce ne vatama dar, totusi, ne trebuie oameni nevatamati? Dl Caragiale a spus-o mai frumos decat dvs. prin vocea lui Farfuridi: „Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale… Din această dilemă nu puteţi ieşi… Am zis!”

    Ca asta este gandirea in colturi care sprijina propaganda oamenilor de bine care se autopropun noii lideri, o demonstreaza cu asupra de masura cand afirma ca „Democraţia nu poate funcţiona, de fapt se „dezvoltă” în contrariul ei atunci când îşi pierde legăturile cu Dumnezeu, cu trecutul, cu valorile poporului, cu tradiţia, cu vechile adevăruri, a căror aplicare în plan social este considerată „anacronică”.”

    Sa avem iertare dar democratia este de esenta pur demonica. In vremuri mai bune poporul o fost condus de catre domnitori unsi la propriu cu Sf Mir in fata Sf Altar unde au jurat pentru pastrarea credintei. Cum sa „refaci” la nivel statal legatura cu Dumnezeu in democratie? Total absurd. Democratia a fost impusa pentru ca sa sparga unitatea crestinilor prin aducerea pe picior de egalitate a necrestinilor (adica legalizarea pacatului). Acum se plimba mase de migranti pentru ca democratia sa-i puna in fruntea mesei, sa le construiasca moschei si tot tacamul.

    Nu va rapesc placerea lecturii prezentandu-va mai mult din logoreea distinsei autoare anonime. Tot efortul sau este de a ne ajuta sa constientizam cat de important este sa evem NOI ELITE (asta in numarul din luna august). Probabil ca in continuare ne vor ajuta sa-i descoperim impreuna pe acesti oameni mesianici, acele elite bune care, sustin ei, au o puternica legatura cu Dumnezeu. Oare?

    Singura schimbare, impusa de altfel de cei din spate, este crearea unui pol de stanga cu caracter „national” ca sa se asorteze cu celelalte miscari similare europene. Ar putea fi la noi altfel decat la altii? Adevata revolutie comunisto-ecumenista care va matura vechea oranduire are nevoie de „conducatori” (cei din fata pt ca cei din spate sunt alintati ca „papusari”). Care-i problema? Evident ca toate serviciile sunt prezente si in aceasta noua structura.

    Desigur ca unii vor fi dezamagiti de prestatia lor insa tocmai asta se si intentioneaza: bulversarea tuturor pentru ca sa se poata ivi salvatoarea solutie a conducatorului unic.

    Ingrijorator este si faptul ca Romania este inca pe tabla de sah. Un pion in mana americanilor care este in curs de utilizare in functie de evenimente. Poate fi soldat de sacrificiu, moneda de schimb etc. Practic orice. Depinde cum cade banu. Cel mai mare pericol este dezmembrarea tarii (cand sacrifici pionul nu-i bine sa-l dai intreg inamicului). Pana la urma, in afara romanilor, nimanui nu-i convine sa contam ca tara.

    Problema reala nu este insa cu cele din afara ci cu cele din launtru (politica este doar un mijloc de a ne tine ocupati ce are totusi o mica contributie in grabirea / franarea mersului spre noua lume). Daca am tine insa dreapta credinta atunci Dumnezeu ar mijloci, am avea conducatori mai vrednici si ne-ar apara de lucrarea tainei faradelegii. Adevarata lupta se da pe plan duhovnicesc, nu in Piata Universitatii unde se tot semneaza adeziuni. VIVA LA REVOLUCION!

    Apreciază

 3. mihai said, on octombrie 8, 2016 at 10:59 pm

  Da acum acestia gen capsali si m munteanu sunt scosi de la naftalina, sunt curios daca popa aldea ai va mai acorda sprijinul sau

  Apreciază

 4. Anda said, on octombrie 8, 2016 at 11:02 pm

  Apreciază

 5. scortisoara said, on octombrie 8, 2016 at 11:02 pm

  Apreciază

 6. valentin dorneanu said, on octombrie 8, 2016 at 11:06 pm

  seamănă amândoi cu Mircea Dinescu… ce culți suntem noi, ce mare valoare sprijinim noi…

  Apreciază

 7. sorin said, on octombrie 8, 2016 at 11:07 pm

  stati sa vedeti cati oprtodoxi vor fi prostiti. vor incepe sa umble prin manastiri la strans de semnaturi cum au facuto si pentru Capsali. Poate popa Coman, poate Virgiliu Gheorghe vor incepe sa mearga pe la Melchisedec pe la Putna, cum au facuto si pentru Capsali.

  Apreciază

 8. sorin said, on octombrie 8, 2016 at 11:10 pm

  Ca sa nu cumva sa iasa conducatori adevarati, masoneria avanseaaza si impinge falsi conducatori, mai ales din randul ortodoxilor si iaca ii anihileaza pe adevaratii lideri.

  Apreciază

  • Angela said, on octombrie 9, 2016 at 8:08 pm

   Doar Dumnezeu sa scoata adevarati lideri ca printre noi … nu prea vad. Iertare.

   Apreciază

 9. valentin dorneanu said, on octombrie 8, 2016 at 11:16 pm

  este egal cu zero tot efortul ăsta dacă rămân ecumeniști. iar la cum se prezintă acum sunt ecumeniști amândoi

  Apreciază

  • Paul222 said, on octombrie 9, 2016 at 11:36 am

   Nu numai ca raman ecumenisti. Munteanu e pe fata pro gay. A spus intr-o emisiune TV ca sustine parteneriatul civil gay si cu alta ocazie ca ar aproba si o parada gay ca primar.

   Apreciază

 10. Aurora said, on octombrie 8, 2016 at 11:22 pm

  Nu se lasa omul ! Vrea cu orice pret sa apuce un ciolan… famelie mare, remuneratie mica…

  Apreciază

  • alex said, on octombrie 9, 2016 at 9:10 am

   Cu remuneratia ma cam indoiesc toti copii lui cam au smartphone si haine…Nu par sa duca lipsa de ceva.

   Apreciază

   • el said, on octombrie 9, 2016 at 2:34 pm

    alex

    au bani de la „tata socru” … 🙂 … ca iulica capaslica e PARAZIT CONVINS (din fire si din obicei ) si NU PRODUCE nimic, nici macar un cui. 🙂 🙂 🙂 ….. doar se inmulteste , ca placut si mai ales e moca , pe spinarea femeii si pe banii lui „tatuca” …

    soros nu e zgarcit cu hahalere ca asta …

    Apreciază

 11. pedro said, on octombrie 8, 2016 at 11:28 pm

  off
  din seria „teologii iadului” vaa semnalez articolul *asaltul kremlinului asupra ortodoxiei romanest-falsa problema a sinodului din Creta* aparut pe saitul”conservator” In Linie Dreapta( sait catolic si pro-zionist) din 29 august sub semnatura unui LUP in sutana care semneaza „preot Alexandru Coman” ..ereticul asta (dupa reteta brevetata)numeste blogurile Saccsiv si Apologeticum ca facand (cum altfel) jocurile rusilor -automat cum te declari anti ecumenist esti pus pe ‘liste negre’..se pare cadevine politica oficiala a astora ce „fac ascultare” de mai marele din Deal…

  Apreciază

 12. Ortodox said, on octombrie 8, 2016 at 11:45 pm

  Noua dementza.

  In timp ce toata planeta se pregateste de razboi, la noi se vrea instaurata „normalitatea” satanica.
  Hai sa ne vedem de interesul nostru, acela de a ajunge in rai, caci pe promotorii tolerantei si iubirismului satanic nu ii mai salveaza nimeni. Cine stie, poate ca or sa mai scape cate unul doi, dar ma indoiesc profund ca va scapa toata tara!
  Noi sa ramanem ai neamului acesta caci aici ne-a nascut Bunul Dumnezeu,dar sa fim cu dor de Viata vesnica.

  Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ne aibe in paza in razboiul care vine!
  Doamne ajuta!

  Apreciază

 13. Mary said, on octombrie 9, 2016 at 9:03 pm

  Cel mai ciudat si periculos mi se pare USR cu Nicusor Dan in frunte. Ei sunt foarte vagi – si fata de LGBT nu s-au pronuntat, pana si amica lui Cernea a sesizat. In background, in viata reala, toti hipsterii sunt de partea lui. Nu pricep cum are simpatizanti cand cauza cu monumentele a schimbat-o cu cea a corporatiilor la ultimele algerei. Acest om se dezice de sine si tot are sustinatori. Parca e un Merlin. Cred ca la alegeri va intra puternic in parlament. Restul sunt recycle, ol’ times. Alte alegeri unde nu e de votat.

  Apreciază

  • alex said, on octombrie 10, 2016 at 8:34 am

   Toti au aceiasi stapani. Noua ni se da doar alegerea dintre un rau si alt rau. Ori alegem cu old school (vechile partide) care mai pe ascuns ne baga pe gat LGBT si restu pacatoseniilor, ori suntem moderni si alegem cu cei noi si le acceptam mai pe fata. Orice alegere acum e tot naspa. Eu nu am mai dat pe la vot de… hehe de fapt am fost o singura data dupa ce am avut drept de vor de mult, deh ma credeam si eu mare si tare, dupa nu am mai fost niciodata. Cand nu am cu adevarat libertatea de alegere prefer sa nu particip la un circ mizerabil.

   Apreciază

 14. […] Munteanu cu a sa Alianta Noastra, care si el a trecut pe la […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: