SACCSIV – blog ortodox

TIRANIA VACCINURILOR si in Colorado: liste cu copiii nevaccinati

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 1, 2016

checkpoint-2

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

   Iata ce putem citi la Medical tyranny comes to Colorado: Law would demand names and addresses of unvaccinated children be registered with the state de pe Natural News:


Tirania medicală începe în Colorado: Legea va cere numele și adresele copiilor nevaccinați să fie înregistrate la stat

(NaturalNews) După violarea brutală a drepturilor omului în California, a eticii medicale și a libertății de decizie a părinților prin impunerea obligatorie a vaccinului SB277, Colorado urmează să introducă statul polițienesc în Munții Stâncoși, prin tiranie medicală. Proiectul de lege 1164 tocmai a fost aprobat de comitet și va fi supus unui vot congresional de stat. Va cere ca numele și adresele tuturor copiiilor nevaccinați să fie înscrise pe liste secrete supravegheate de guvernul de stat.

A se vedea tot textul legii propuse aici. Proiectul de lege a fost susținut de către deputatul Pabon în Cameră, și de Aguilar și Humenik în Senatul de Stat.

În ultimii ani, industria de profit a vaccinurilor s-a transformat treptat într-o constrângere de stat ce intimidează și incriminează părinții care încearcă să își protejeze copiii de vaccinuri. Chiar dacă s-a dovedit că vaccinurile administrate copiiilor cauzează afectarea creierului în proporții foarte mari, cum a fost recunoscut în mod deschis de către guvernul britanic – iar Colegiul American al Pediatrilor avertizează cu privire la efectele secundare nocive ale Gardasil – câțiva parlamentari din Colorado consideră că guvernul de stat trebuie să impună forțat aceste injecții toxice copiiilor, cu o sfidare totală a preferințelor și convingerilor părinților.

CDC recunoaște în mod deschis că vaccinurile conțin multipli adjuvanți chimici care dăunează creierului și conservanți, cum ar fi mercur neurotoxic, aluminiu, MSG și formaldehidă. Propriile mele teste de laborator pe probe de gripa au arătat că acestea conțin peste 50,000 ppb mercur, ceea ce înseamnă de 25,000 ori limita concentrației de mercur din apa potabilă stabilită de EPA. Poate că astfel se explică de ce au murit atât de multe tinere fete în urma vaccinării anti-HPV.

A se vedea lista șocantă a efectelor vaccinului anti-gripal pe care „ei” nu vor să le știți.

Statul deține copiii voștri

Guvernul din Colorado, ca și guvernul din California are convingerea fermă că statul deține copiii voștri și că poate face tot ceea ce dorește cu ei. Demersul pentru tirania medicală este unul rapid, și imediat după aprobarea legii SB277 în California, Secretarul de Stat al Serviciilor Medicale și Umane, Diana S. Dooley, a dispus ca toți copiii din California să fie injectați cu vaccinuri pe bază de mercur deoarece statul a epuizat vaccinurile fără mercur.

Mulți cetățeni ai statului Colorado sunt la mâna acestei ultime măsuri și a tiraniei medicale impuse de guvern. „Proiectul de lege 1164 este proiectat pentru a eluda legea privind protecţia datelor cu caracter personal și pentru a intimida oamenii cu fiecare vaccin de pe piață,” a declarat Pam Long, o mamă din Colorado, intervievată de CBS Denver.

Chiar și părinții pro-vaccin se opun acestei legi de urmărie a cetățenilor. „Am libertatea să declar sau să nu declar ce decizii voi lua în privința copilului meu,” a spus un alt cetățean intervievat de CBS Denver. „Nu cred că este treaba guvernului.”

Demersul pentru tirania vaccinurilor continuă pe teritoriul Americii din cauza guvernului extrem de corupt și a canalelor oficiale de informare vândute ce au contribuit la cenzurarea totală a Dr-lui William Thompson, denunțător al CDC. A declarat deschis că a fost implicat în frauda științifică de alterare a datelor produsă de CDC și a acoperit toate dovezile statistice ce demonstrează că vaccinurile cauzează autism băieților afro-americani. Nu există nici măcar un singur canal de informare oficial care să nu fi ascuns acest fapt … deși este unul dintre cele mai importante cazuri de deconspirare din istoria medicinei.

Acum, deputații din Colorado fac demersuri pe aceeași cale a fraudei științifice, suprimare a adevărului de fapt, și deposedare a părinților de dreptul de a alege ce măsuri medicale să fie administrate copiiilor. Tirania medicală s-a instalat bine mersi în Colorado, și nu mai este doar la nivel de temere teoretică, că ar veni să vă injecteze copiii cu forța. Este pe cale să devină lege de stat.

Luați măsuri! Opuneți-vă acestei legi a tiraniei medicale în Colorado!

HSLDA a publicat o excelentă acțiune strategică pentru respingerea Proiectului de lege 1164.

De pe site-ul HSLDA:

HSLDA susține dreptul părinților de a lua decizii sănătoase și de a-și menține poziția fără intruziuni inutile din partea guvernului. De aceea ne opunem acestei legislații. Vă încurajăm să comunicați opinia dumeavoastră despre H.B.1164. membrilor Departamentului pentru Sănătate Publică și Mediu din Colorado folosind mesajul următor exprimat în cuvinte proprii:

„Mă opun H.B. 1164 deoarece va centraliza inutil informații medicale vulnerabile și personale într-o bază de date a guvernului. Alte state, cum ar fi Michigan și Indiana au folosit astfel de informații centralizate pentru a intimida părinții să accepte servicii medicale nerecomandate (cum ar fi vaccinurile anti-HPV impuse atunci când nu este cazul). Acest tip de lege va facilita posibilitatea companiilor farmaceutice să folosească datele guvernului pentru propriul lor profit. Legea impune sarcini inutile școlilor și părinților, de a raporta informații vulnerabile și personale privind sănătatea, ce ar putea fi expuse fraudelor sau altor utilizări în scopuri neadecvate. Vă rugăm votați împotriva H.B.1164 în departament. Vă mulțumesc.”

Nu vă înșelați. Guvernul statului Colorado vrea să înregistreze copiii nevaccinați din același motiv pentru care vrea să înregistreze purtătorii de armă. Se are în vedere urmărirea, intimidarea și în cele din urmă scoaterea în afara legii a individualismului în timp ce cer supunere absolută față de un stat totalitar.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

“Un patriot trebuie să fie întotdeauna gata să-și apere țara împotriva guvernului său”

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu said, on martie 1, 2016 at 7:57 pm

    Care e prin SUA din romanii nostri sa faca bine cat mai repede cu putinta sa paraseasca curva curvelor numita america ca nava se scufunda rapid si ar fi pacat sa pice de prosti si victime si romanii nostri din SUA ca sunt oameni destepti si e pacat.

    SUA se transforma pe zi ce trece in stat despotic dictatura de stanga mai ceva ca fostul urss si nu de azi de ieri ci de ani de zile sunt semne si dovezi despre cat de „liberala” e america.

    Apreciază

  2. ica said, on martie 1, 2016 at 11:38 pm

    Nu este in legatura cu subiectul dar este interesant.

    Apreciază

  3. Spaceman said, on martie 2, 2016 at 11:18 am

    Brazilia a semnat un contract cu University of Texas Medical Branch pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva virusului Zika, cu mențiunea că ideal ar fi ca vaccinul să fie gata pentru teste clinice în circa 12 luni. Ministerul Sănătății brazilian colaborează cu U.S.- CDC(Centers for Disease Control and Prevention) și dorește un parteneriat cu GlaxoSmithKline (GSK) datorita rolului pe care l-a avut acest gigant farmaceutic în dezvoltarea unui vaccin împotriva Ebola, boala care a afectat mortal Africa în 2014.

    http://www.nbcdfw.com/news/health/Brazil-Texas-University-Reach-Deal-on-Zika-Vaccine-368492021.html

    University of Texas Medical Branch (UTMB): World Reference Center for Emerging Viruses and Arboviruses (WRCEVA)

    WRCEVA este localizat în campusul University of Texas Medical Branch in Galveston, Texas, U.S.A.

    WRCEVA este rezultatul direct al unei rețele mondiale de laboratoare de virusologie înființată de Fundația Rockefeller, în urma unui program lansat în New York în anul 1951.

    http://global.european-virus-archive.com/partner24

    Și nu este bine deloc pentru marii producători de vaccinuri cum sunt GlaxoSmithKline (GSK) sau Sanofi Pasteur S.A. când vaccinurile lor UCID!

    http://www.gsk.com/en-gb/about-us/what-we-do/vaccines/

    http://www.sanofipasteur.com/en/about_us/history_heritage/our_vaccines_history_innovation/

    Apreciază

  4. Marian said, on martie 2, 2016 at 5:59 pm

    Sunt in Marea Britanie de cca 10 ani, si fiecare zi traita aici imi intareste convingerea ca ‘marea inchisoare’ e tot mai prezenta, si cercul se tot micsoreaza, toata falsitatea sociala incepe sa se disocieze din ce in ce mai clar de adevar, cel putin ptr mine.
    Ideea de a ma intoarce acasa si a lasa tot modernismul britanic ma tortureaza zilnic.
    Inca putem invata din ceea ce se petrece in SUA, GB, spre a incerca sa nu urmam acelasi drum ca si ei, intrebarea e cum putem noi romanii, diaspora si cei de acasa deopotriva sa luptam acestui val satanicesc?
    E destul sa te uiti atent la ce se intampla in tarile occidentale ca sa iti dai seama ce te asteapta in RO in termen de cativa ani distanta.

    Apreciază

    • el said, on martie 2, 2016 at 8:33 pm

      Marian

      ai dreptate.
      „intrebarea e cum putem noi romanii, diaspora si cei de acasa deopotriva sa luptam acestui val satanicesc?”_____ de fapt NU PUTEM; valul acesta satanicesc este valul antihristic cel de la urma si Sf Ignatie Briancianinov ne invata ca nu ne putem opune lui.
      Ce ne ramana de facut tututor oriunde ne-am afla este sa NU NE LASAM inregimentatiin el, purtati de el caci calea spre care alerga el este iadul, si asta PUTEM FACEM, ficare la locul sau si nu sa cautam solutii pentru salvarea in mase. Sa te pui in ordine duhovniceste si sa nu primesti nici un fel de inselare nici actele lepadarii de Hristos are vor fi curand urmate de pecetea lui anticrist.
      Cam atat, dar eset foarte greu s vei fin e aceasta cale din ce in ce mai singur, pana si ai tai casnicii te vor lasa.
      Sa ascultam de Sfinti si de Staretii cu har de la Dumnezeu caci prin ei ne invata Hristos ce avem de facut si sa fugim de preotii si clerul mincinos ca ei il vor primi pe anticrist asa cum azi NU SE OPUN instaurarii imparatiei lui. Sunt si locuri mai prielnice mantuirii si altele mai putin prielnice, asta vis a vis de traiul in diasopra, dar in curand nicaieri nu va mai fi loc prielnic pentru cel care vrea sa traiasca dupa Hristos, de aceea pe noi trebuie sa ne pregatim !

      Apreciază

  5. valentindortodox said, on martie 2, 2016 at 8:18 pm

    http://www.expunere.com/de-ce-mor-copiii-in-romania-sindromul-hemolitic-uremic-si-vaccinurile.html

    Multă lume a ințeles că „epidemia” de SHU (sindrom hemolitic uremic) este de fapt o reacție postvaccinală. Autoritățile se prefac a nu ințelege și preferă să caute bacteria în portocale…

    De ce mor copiii în România? Sindromul hemolitic uremic și vaccinurile

    De ce mor copiii în România? Sindromul hemolitic uremic …

    Propaganda vaccinării în masă, între inconștiență criminală și dezastru genocidar. Aluminiul din vaccinuri, vânătoarea de bacterii malefice și cruzimea un…

    View on http://www.expunere.com http://www.expunere.com/de-ce-mor-copiii-in-romania-sindromul-hemolitic-uremic-si-vaccinurile.html

    Apreciază

  6. ioan said, on martie 2, 2016 at 9:13 pm

    @saccsiv ! atat postul mare de anul acesta cat si pastele sunt ultimul post si paste cu adevarat crestin ortodoxe. adica sunt ultimul post si paste cu adevarat inchinate Mantuitorului nostru Iisus Hristos, din istoria omenirii. din vara, dupa unirea cu ereticii, toate sarbatorile vor fi (in fapt) jertfe aduse antihristului. ma ierti ca indraznesc sa-ti sugerez, dar cred ca ar trebui facut un art. separat pe tema asta. Doamne ajuta.

    Apreciază

  7. Cosmin said, on martie 2, 2016 at 11:58 pm

    Domnul Rafila ne spunea la inceputul anului despre o lege de obligativitate a vaccinarii, lege care va cuprinde si procedura de despagubire in caz de efecte adverse, subliniind citez „daca se va dovedii ca efectele provin de la vaccinare”, afisand un zambet de om sigur pe el, zambet prin care se putea intuii urmatorul lucru: nu se va demonstra asta niciodata.

    Cu ocazia acestui scandal, putem sa observam cum functioneaza sistemul prin care vaccinarea este scoasa de pe lista suspectilor.

    Este un fapt evident ca nu au interes sa dea in cap programelor de vaccinare, care la nivel global aduc IN MOD DIRECT(prin vanzarea vaccinurilor) SI INDIRECT(prin tratarea complicatiilor generate de acestea in timpul unei vieti de om) profituri de trilioane de USD.

    Apreciază

  8. Cloe said, on martie 3, 2016 at 11:23 am

    Nici nu stiu ce sa mai cred ..

    Apreciază

  9. […] TIRANIA VACCINURILOR si in Colorado: liste cu copiii nevaccinati […]

    Apreciază

  10. […] TIRANIA VACCINURILOR si in Colorado: liste cu copiii nevaccinati […]

    Apreciază

  11. […] TIRANIA VACCINURILOR si in Colorado: liste cu copiii nevaccinati […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.