SACCSIV – blog ortodox

Sfanta Preacuvioasa PARASCHEVA, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 13, 2015

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Orthodox said, on octombrie 13, 2015 at 10:26 pm

    Apreciază

  2. Ioan C. said, on octombrie 13, 2015 at 10:39 pm

    În ce fel mijlocesc sfinţii?

    „În conflictele lui cu demonii, Antonie dovedea adesea puteri miraculoase. Alunga demonii din cei posedaţi şi era în stare să vindece mulţi bolnavi care veneau la el. Totuşi, Atanasie a accentuat în repetate rânduri în biografia sa faptul că Antonie “vindeca nu dând ordine, ci rugându-se şi invocând numele lui Hristos, aşa încât era limpede pentru toţi că nu el era cel ce făcea aceasta, ci Domnul, care le arăta oamenilor bunătatea şi iubirea Lui şi îi vindeca pe suferinzi prin mijlocirea lui Antonie”.”
    (Jaroslav Pelikan, Tradiţia creştină, Ed. Polirom, Iaşi, 2004, vol. I, pag. 155)

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on octombrie 14, 2015 at 9:46 am

      Domnul nostru IIsus Hristos desi este atotputernic este smerit iar orice minune ce o fac sfintii nu este facuta de sfinti ci este facuta de Hristos care asculta sfintii.
      In momentul in care un asa zis sfant se da in spectacol ma indoiesc ca minunile facute de el sunt cu putere de la Dumnezeu, cel mai probabil sunt cu ajutorul lui aghiuta ca lui ii place circul si spectacolul.

      Apreciază

    • el said, on octombrie 14, 2015 at 12:37 pm

      Ioan C

      INSUL acesta neica NIMENI Pelikan vorbeste despre Sfinti FARA sa ii numeasca cu apelativul cu care i-a cinstit Biserica Insasi :Sfinti, e la per tu cu Sf Antonie cel Mare si Sf Athanasie cel Mare care devin niste oarcecare Antonie si Athanasie , dar probabil nu ar uita slugranic sa-si numeasca superiorii sai domnul cutare sau preacucernicul parinte protopop.
      TIPIC pentru lipsa de evlavie a acestei specii acrtuale de scribologi in ale Teologiei care „educa” astfel in acelasi duh tineretul din facultatile de telogie de azi.
      JALNICI invatatori in ale Teologiei, ca Invataura Sf parinti suna deja invechit la urechile smintitilor de azi.

      Apreciază

  3. Spaceman said, on octombrie 14, 2015 at 12:03 am

    Apreciază

  4. geo said, on octombrie 14, 2015 at 9:01 am

    Guvernul a aprobat doua acorduri petroliere pentru inca doua perimetre de explorare si exploatare petroliera concesionate de compania ungara MOL. Potrivit unei Hotarari de Guvern publicate marti, 13 octombrie, in Monitorul Oficial, a fost aprobat acordul incheiat intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM) si MOL Hungarian Oil and Gas Public Limited Company impreuna cu Societatea Comerciala „Expert Petroleum” SRL in cazul perimetrului EX-5 ADEA. Pe 9 octombrie a mai aparut o Hotarare de Guvern prin care a fost aprobat acordul pentru perimetrul EX- 1 VOIVOZI. In acest moment, compania Mol are aprobarea Guvernului pentru toate cele trei perimetre concesionate.

    http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-20501537-ungurii-mol-primit-unda-verde-guvern-pentru-inca-doua-doua-perimetre-petroliere-din-vestul-romaniei.htm

    Ministerul Sanatatii sustine introducerea orei obligatorii de educatie sexuala in scoli, se arata intr-un raspuns trimis de reprezentantii institutiei mai multor ONG-uri. „Pentru a sustine realizarea in mod concret a introducerii in curricula scolara a educatiei sexuale ca disciplina obligatorie (…), trebuie sa se asigure cadrul legal in acest sens prin colaborarea interministeriala Ministerul Sanatatii – Ministerul Educatiei”, spune Ministerul Sanatatii, care anunta ca „va organiza intalniri de lucru cu reprezentanti ai Ministerului Educatiei”.

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20501442-ong-uri-ministerul-sanatatii-sustine-orele-educatie-sexuala-trebuie-fie-obligatorii-promite-intalniri-lucru-ministerul-educatiei.htm

    Apreciază

  5. Alin said, on octombrie 14, 2015 at 9:33 am

    „Don” Iulian Moisescu, sef UNPR si liderul Cavalerilor de Malta romani, acuzat de evaziune fiscala

    de Andrei Aştefănesei EurActiv.ro

    Apreciază

  6. JE said, on octombrie 14, 2015 at 10:33 am

    – Asociația Front: MS susține introducerea orelor de educație sexuală în școli
    http://bit.ly/1OASnK6

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.