SACCSIV – blog ortodox

VOR CONSTRUI MOSCHEEA, caci iata ce zice MUFTIUL despre treaba cu PORCII: Vor salubriza terenul apoi VOR FACE O SLUJBA DE SFINTIRE

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 26, 2015

Dupa cum stiti:

Foto: PORCI pe locul mega MOSCHEEI?

Iata ce putem citi la A îngropat porcii degeaba: Muftiul musulmanilor spune că va ridica moscheea din București:

Muftiul Muurat Iusuf, Șeful Cultului Musulman din România, se declară profund întristat și jignit de modalitatea aleasă de un bucureștean pentru a împiedica construirea viitoarei Moschei Centrale din România, pe un teren pus la dispoziție de Guvern.

Aflat la o reuniune islamică în străinătate, Imamul Iusuf a declarat că a aflat din presă relatările despre intenția manifestă a unui cetățean de a protesta față de proiectul construirii moscheii centrale din capitală, printr-o așa-zisă acțiune de pângărire a terenului de fundare al viitorului lăcaș de cult.

„Față de cele petrecut luni 24 august, ca unul care prin vocație și practica religioasă zilnică sunt în permanență alături de cei care au nevoie de ajutor, mă declar dezolat, căci persoana în cauză a risipit în van carcasele a doi purceluși pe care i-a îngropat simbolic pe terenul aparținând moscheii noastre, carne ce ar fi fost cu siguranță binevenită pentru cantina unui cămin pentru bătrâni sau de copii. Din punct de vedere ritualic, gestul respectiv este egal cu zero, nu poate fi apreciat drept pângărire. Terenul va fi salubrizat iar când se va pune temelia construcției vom face o slujbă de sfințire, așa cum se procedează în toate religiile monoteiste, fundamentale. În rest, ca cetățean român sunt întristat și jignit să văd în fotografii cum culorile drapelului național au fost pângărite după ce o turmă de porci a fost pictată cu simbolul tricolor, doar pentru a fi pusă să pască pe terenul din București aflat în proprietatea Comunității Musulmane din România. Este mare păcat, și noi suntem români chiar dacă am fost crescuți în altă confesiune religioasă !”, a declarat Muftiul Muurat Iusuf.

Reacția Muftiului survine față de faptul că o serie de publicații centrale au informat că bucureșteanul Cătălin Berenghi, revoltat de gestul autorităților de stat care sprijină construirea celei mai mari moschei din România pe un teren din nordul Bucureștiului, a recurs la un gest cu totul ieșit din comun: a cumpărat mai mulți purcei vii și doi congelați. Purceii vii, vopsiți în roșu, galben și albastru au fost lăsați să pască liber pe terenul din Bulevardul Expoziției nr. 22-30, iar carcasele congelate au fost îngropate tot aici, cu scopul declarat de a determina autoritățile religioase musulmane să renunțe la acest loc, scrie agerpres.ro

Comentariu saccsiv:

Cica:

“vom face o slujbă de sfințire, așa cum se procedează în toate religiile monoteiste, fundamentale”

Cata bezna e in mintea intunericitului muftiu. De unde atata sfintire in islam?

Foarte puţini, poate, ştiu că islamul nu a fost lucrarea şi plăsmuirea analfabetului şi sălbaticului Mahomed, ci a evreilor. Foarte puţini au habar că mahomedanismul este făcătură evreiască, deoarece toate informaţiile istorice despre acest lucru sunt măsluite de către cei ce au interes să ascundă asta. Cine mai ştie azi, că însuşi Mahomed era evreu după mamă? Câţi ştiu că, cel puţin trei dintre femeile lui erau evreice şi că el era îndrăcit?[1] Cine a aflat vreodată că toţi cei apropiaţi din jurul său erau sataniști (vrăjitori, astrologi şi spiritişti).

Au vrut lucifericii Sanhendrinului să facă din analfabetul, epilepticul şi demonizatul beduin Mahomed, profet mincinos. L-au propulsat în frunte ca, prin sabie, să răspândească mincinoasa religie şi să rănească astfel Creştinismul.

Cititi va rog mai multe la:

Haralambie Vasilopoulos: ISLAMUL este o facatura EVREIASCA. Scopul?

Cititi va rog si:

ISLAMUL …

APROPO DE ISLAM … Martiriul Sfintei Mucenite Zlata

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cristian said, on august 26, 2015 at 12:24 pm

    Să-i spună Daniel că nu există sfințenie la musulmani și că toți merg la cazan.

    Apreciază

    • el said, on august 26, 2015 at 2:52 pm

      … nu, ca doar n-o sa-si jigneasca Daniel viitorul coleg de cazan la gheena, adica mai exact Daniel care va ajunge la afania, DEDESUBTUL muftiului ii este deci de pe acum sub-ordonat pentru vesnicie….. 🙂 asa ca nu se face sa se puna rau cu „colegii” de pe langa cazan

      Apreciat de 1 persoană

    • tataia said, on august 27, 2015 at 5:51 pm

      Dar cumva toti ortodocsii ajung in rai? Sau mai degraba cam unu la mie? Hai sa ne batem cu caramida in piept ca noi sintem cei mai buni. Dreapta credinta este zero barat fara fapte.

      Apreciază

      • el said, on august 28, 2015 at 4:32 pm

        tataia

        Nu, nu TOTI crestinii ortodocsii merg in rai dar sunt SINGURII care au acces acolo…

        restul din AFARA Dreptei Credinte INDIFERENT ce „fapte bune” si „virtuti” au merg la gheena…asta era ideea !

        Apreciază

  2. geo said, on august 26, 2015 at 1:34 pm

    Imamul singurului sat în întregime musulman din România este întristat de gestul bucureşteanului care a îngropat porci pe terenul viitoarei mari moschei de la Bucureşti. Imamul Selcin Ali se declară mâhnit şi îi adresează acestuia un îndemn la pace şi bună convieţuire, aşa cum este în Dobrogea. „Mă voi ruga pentru tine, fratele meu“, a transmis preotul musulman.

    http://adevarul.ro/locale/constanta/imamul-singurului-sat-musulman-romania-reactie-gestul-unui-crestin-ingropa-porci-terenul-marii-moschei-ma-ruga-tine-fratele-meu-1_55dd6c7cf5eaafab2ceda324/index.html

    Apreciază

    • tataia said, on august 27, 2015 at 5:53 pm

      Curata risipa…acei porci trebuiau mincati…consider ca este un pacat sa faci risipa la mincare sau bautura atita timp cit altii nu au ce minca…parerea mea sincera.

      Apreciază

  3. valentin said, on august 26, 2015 at 3:46 pm

    Cred că pe subiectul Arsenie Boca sunt atâtea controverse din motive întemeiate. Pentru că sunt cărți cu Arsenie Boca despre care unii părinți spun că sunt eretice, părinți cu viață sfântă au făcut și mărturii mai detaliate despre greșelile sale în materie de credință, există pictura aia de la Drăgănescu cu eretici și găsesc într-o carte cu el un text chiar la început care nu pare ortodox.

    Am găsit în cartea Părintele ARSENIE BOCA – FOST-A OM TRIMIS de DUMNEZEU , la prima pagină cuvintele:
    De aceea Ortodoxia și-a redefinit încă o dată, la vremea încercării, mărturia de jertfă și credincioșie, prin covârșitoarea prezență a Părintelui Arsenie. Ca un organism cibernetic, ce își semnifică și resemnifică mereu conținuturile, prin bogăția harismelor pe care, din vreme în vreme, Dumnezeu le dăruiește unor oameni, pentru a-L înlocui, a-I face voia Sa între semeni.

    Apreciază

    • valentin said, on august 26, 2015 at 4:16 pm

      printre cei responsabili de editarea cărții și consiliere editorială sunt Constantin Necula și Laurențiu Streza – 2 ecumeniști. La sfârșit pe copertă văd și un citat de Serafim Joantă – un al 3-lea ecumenist.

      Aici se întâlnesc și ei – la cărți din astea.
      La o conferință pe tema erezia ecumenistă n-au venit să dea mărturia cea bună, sau despre sfinții închisorilor, despre actele biometrice, despre frământările creștinului ortodox

      Din cauza asta se pot diferenția 2 tabere de preoți – unii cu Hristos , iar alții falși pe care nu-i interesează de sufletul creștinilor pe care au datoria să-i păstorească, chiar dimpotrivă, vor să îi ducă în iad.

      Apreciat de 1 persoană

  4. marian said, on august 26, 2015 at 4:46 pm

    Imi cer iertare, dar nu pot sa generalizez ca toti merg la cazan. Dumnezeu stie ce va face cu fiecare suflet.
    E cumplit sa stim ca pentru credinta Ortodoxa s-au sacrificat atat de multi Romani! Ce facem noi? Dam un reply, citim inca odata, vedem pozele, oftam si cerem de la Dumnezeu sa se intample O MINUNE care sa opreasca aceasta nenorocire abatuta asupra Romaniei.
    Vom misca noi muritorii vreun deget spre a OPRI CATASTROFA ASTA?
    Balegar de porc ar trebui sa se astearna in si in afara mizeriei musulmane! La Constanta, la Mangalia, DA, acolo e normal sa fie moschee si DA, EXISTA si nu de putin timp. Dar langa Herastrau??? S-a tampit intr-atat de mult jegul asta de clasa politica? Sau, poate, draga Vasile, pentru ca nimeni nu i-a oprit (un fel de a spune „oprit”), au ajuns la ce au ajuns, la a se urca nu doar pe gatul acestei tari ci mai ales, pe sufletul Romaniei.
    Am vizitat pe 15 august Catedrala Sfintei Intelepciuni, Sfanta Sofia din Istanbul si Slava Domnului e inca muzeu si nu moschee. Biserica Sfanta Irina, mai veche decat Sfanta Sofia, a fost deschisa publicului, dar, mai nimeni nu intra acolo, desi, pacea si blandetea care il cuprind pe vizitator sunt desavarsite in Biserica Sfanta Irina.
    Ia-ne Doamne la Tine pe toti cei care ravnim la Imparatia Ta!

    Apreciază

  5. Radu said, on august 26, 2015 at 5:31 pm

    Interesant asta cu islamul si cum a aparut in adevarata istorie a sa.
    Dar de ce musulmanii ii urasc pe evrei daca a fost islamul o unealta a lor?

    Ori creatia artificiala a evreilor s-a intors impotriva lor ori ceva e gresit.

    Oricum e nevoie de mai multe surse de info pentru mai multe lamuriri.
    E foarte complexa chestia asta oricum nu e usor de convins lumea fara dovezi beton.

    Apreciază

  6. nikodim said, on august 26, 2015 at 6:22 pm

    Zice muftiul: „În rest, ca cetățean român sunt întristat”. Problema nu sunt cetatenii romani de religie musulmana care s-au nascut si au crescut aici fiind integrati in mare parte in mentalitatea si valorile nationale si care oricum isi au moscheile lor, ci problema sunt miile si zecile de mii de venetici islamisti, care odata ajunsi aici incep sa-si impuna regulile lor de viata majoritatii care ii adopta, simtindu-se „pe val” in ascensiunea tot mai crescanda a invaziei islamice care se petrece in toata Europa. Cand vor incepe taietorii-de-capete sa impuna „religia pacii” cu sabia, kalashnikovul si bomba artizanala pe strazile noastre si poate in alianta conjuncturala cu conationalii nostri anti-ortodocsi care abia asteapta sa ne scoata din biserici cu tortele, atunci ne va iesi pe nas toata „toleranta democratica” si cu toate „valorile democratice” la care am aderat.

    Apreciază

  7. Bogdan said, on august 26, 2015 at 9:37 pm

    Pretentia musulmanilor e exagerata, orice ar spune. Ca niste cetateni loiali Romaniei, ar trebui sa nu pretinda asa ceva, cu atat mai mult cu cat au unde sa se roage.

    Apreciază

  8. SD said, on august 26, 2015 at 9:56 pm

    Problema se poate rezolva foarte usor. In momentul in care se toarna beton se poate ascunde foarte usor un purcel in fundatie .

    Apreciază

  9. dentist said, on august 26, 2015 at 11:17 pm

    Ar trebui ca musulmanii sa nu provoace sensibilitatea unei majoritati covarsitoare si sa uite de proiect, macar din respect ca au fost lasati sa traiasca bine merci intr-o tara crestin ortodoxa. Pareri de rau pt purcelusi…nici o problema, poate sa ii dea el mai departe…Cum ramane cu caredrala din Constantinopol? Pt Catedrala Mantuirii Neamului s-au schimbat o gramada de locatii si se face tam tam de parca Biserica e cel mai mare dusman al poporului si nu capusele de afara…

    Apreciază

  10. gheorghe said, on august 27, 2015 at 1:53 am

    Evacuarea resturilor si ceva incantantii spiriste nu au treaba cu sfintenia, sa nu lasam vorbele sa pluteasca bezmetic pe la urechi…
    Cum sa crezi ca se mantuie cei care nu cred in mantuire??? Ei vor in harem mahomedan cu slugi…
    Cum altceva vor si yoghinii sa se intoarca pe pamant ca porci, copaci, viermi, alti demonizati si apoi sa „dispara” cu tot cu o constiinta ratacita care ii bantuie..
    Ca budhistii practica nesimtirea pana la auto-desfiintare, pasnic cica…
    ––––––
    Cum sa le mai spui cuviincios sa inceteze a spurca pamantul udat de singele neamului nostru crestin?
    Statul ateu a intors spatele poporului roman majoritar si face afaceri cu sufletele cetatenilor cand lasa demonizatii sa iasa la suprafata, inclusiv cu moscheie unde sa se adune, sa isi proclame victoria….
    O fi unele constructii decorate sa ia ochii si cativa devotati mai pasnici, dar tot ne considera pecrestini a fi infideli adica a fi „caini” bun de omorat daca deranjam.
    Priviti la Europa – la „ocupatie” vor sa se aplice „drepturile omului”
    Dupa instalare, vor sa se aplice „sharia” si o vor aplica.
    … mergand pe principiul „democratic” al …majoritatii.
    Franta, Germania, Olanda, Suedia, Danemarca …







    Se „dau” politicosi dar au „misiune” de convertire.

    Ia ganditi-va ce tabara faina se poate aseza cu fugarii sirieni drept pe terenul viitoarei constructii satanice a musulmanilor!!!
    Ce corturi – ca la circurile ambulante!
    Ce miorlaituri – tipete adica strigaturi de chemare la rugaciune (astia-s muezinii daca nu ma insel)!…
    Ce aliniere cu invocarea lui Allah sa vina cu ei, in Romania Ortodoxa….
    Nici sultanii cei mai lacomi i perversi nu au visat la asa ceva, … cat de „pasnic” se aranjeaza intinderea (tot mai mare si mai mare) a umbrei intunecate a islamului… cu o operatie la genunchi, o plimbare pe la statiuni… a tradatorilor de neam si tara.

    Apreciază

  11. […] VOR CONSTRUI MOSCHEEA, caci iata ce zice MUFTIUL despre treaba cu PORCII: Vor salubriza terenul apoi… […]

    Apreciază

  12. […] VOR CONSTRUI MOSCHEEA, caci iata ce zice MUFTIUL despre treaba cu PORCII: Vor salubriza terenul apoi… […]

    Apreciază

  13. […] VOR CONSTRUI MOSCHEEA, caci iata ce zice MUFTIUL despre treaba cu PORCII: Vor salubriza terenul apoi… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.