SACCSIV – blog ortodox

Cum le stiu ei pe toate … RUPERT MURDOCH: Sa va pregatiti pentru cea mai severa criza financiara din istorie. Cea din 2008-2009 a fost nimic. EI LE ANUNTA, EI LE DECLANSEAZA, EI LE REZOLVA. Iar popoarele platesc mereu cu sange, foamete, razboaie, revolutii si sclavie

Posted in CRIZA FINANCIARA, NOUA ORDINE MONDIALA, Rupert Murdoch by saccsiv on august 25, 2015
News Corp. chief Rupert Murdoch, testifies before the House Committee on the Judiciary on Capitol Hill in Washington, DC 08 May 2003. Murdoch seeks to reassure US lawmakers that his planned entry into the US satellite television market will benefit consumers, not hurt competition. AFP PHOTO/NICHOLAS ROBERTS (Photo credit should read NICHOLAS ROBERTS/AFP/Getty Images)

AFP PHOTO/NICHOLAS ROBERTS (Photo credit should read NICHOLAS ROBERTS/AFP/Getty Images)

Foto: http://www.southwillard.com/wp-content/uploads/ruperttv.jpg

Iata ce putem citi la Evreul Murdoch: Sa va pregatiti pt cea mai severa criza financiara din istorie. Cea din 2008-2009 a fost nimic. Atunci bancile au avut munitie:

Miliardarul Rupert Murdoch avertizează că omenirea se află în faţa unei „crize globale majore“, însă, spre deosebire de criza financiară din perioada 2008-2009, în acest moment băncile centrale nu mai au „muniţie“, scrie Business Insider.
Murdoch, 84 de ani, a scris vineri pe Twitter că preţurile tuturor activelor scad, nu doar în cazul acţiunilor şi se întreba dacă este o corecţie sau semnul unei crize majore în viitorul apropiat. Ulterior, el a revenit cu un alt tweet şi a  scris că „dacă o nouă recesiune apare, marile naţiuni mai au puţine unelte la dispoziţie pentru a lupta împotriva ei“, el notând că există „munţi de bani peste tot, dar nimeni nu investeşte“.

El se referă la reducerea puternică a dobânzilor şi la „tipărirea” de bani, operaţiuni efectuate de marile bănci centrale ale lumii în ultimii ani, precum Rezerva Federală a SUA, dar şi băncile centrale din Marea Britanie, Japonia sau Banca Centrală Europeană (BCE).

Acestea, însă, au ajuns la niveluri foarte mici ale dobânzilor, iar dacă o nouă criză ar izbucni nu ar mai avea unde să scadă, intrând pe dobânzi negative. Acest lucru înseamnă că investitorii îşi parchează banii la bancă şi primesc mai puţin chiar decât au depus, numai cu condiţia să fie sigur că îi mai ia.

Acest lucru marchează frica de a investi, dar şi faptul că economiile oamenilor simpli sunt penalizate. În acest moment dobânzi negative sunt practicate în Elveţia şi Danemarca, ţări percepute ca fiind sigure. Numai că intrarea dobânzilor pe teritoriu negativ presupune mari riscuri, atât ca oamenii să îşi scoată economiile din bănci, cât şi să formeze bule imobiliarele din cauza creditelor ieftine.

Dezastru pe bursele mondiale  

Atât acţiunile companiilor cât şi materiile prime au scăzut dramatic în ultimele zile pe bursele mondiale.

Indicele S&P a pierdut 2,1% joi, urmat de un declin de 4,3% al indicelui Shanghai Composite vineri. Ulterior, indicele Nasdaq a pierdut 3,52%, iar S&P 500 a închis în minus cu 3,18%, înregistrând scăderi aproape generalizate ale tuturor companiilor listate.

Preţul petrolului a scăzut sub 40 de dolari pe baril, cotaţia ţiţeilului de referinţă pe piaţa americană înregistrând cea mai lungă perioadă de declin săptămânal din 1986 încoace, după ce activitatea fabricilor din China a înregistrat în luna august cel mai pronunţat declin din ultimii şase ani şi jumătate.

Război valutar mondial  

Pieţele mondiale au fost deja afectate de devalorizarea surprinzătoare a yuanului, de săptămâna trecută, şi de prăbuşirea pieţei de capital din China la începutul verii.

China şi-a devalorizat săptămâna trecută yuanul din cauza exporturilor slabe, măsura antrenând noi şocuri în statele emergente. Ulterior, Vietnamul şi-a devalorizat moneda naţională, dongul, în vreme ce Kazahstanul a liberalizat moneda sa, tenge, ceea ce a provocat ulterior o devalorizare cu 23% a acesteia.

Când China strănută, restul lumii tremură  

Cele mai expuse ţări la deprecierea monedelor sunt în principal producătorii de mărfuri, precum Brazilia, Peru sau Africa de Sud, dar şi statele care au legături economice puternice cu China, cum ar fi Coreea de Sud, Taiwan şi Thailanda.

America Latină este afectată din două unghiuri, atât din cauza preţului mai mic al petrolului, cât şi din cauza problemelor din China, principalul cumpărător de materii prime. De la începutul anului, peso-ul columbian a scăzut cu 21% faţă de dolar, peso-ul mexican cu 10%, iar cel chilian cu 12%. Realul brazilian s-a scufundat cu o treime faţă de dolar, conducerea ţării şi gigantul petrolier Petrobras fiind angrenate într-un scandal colosal de corupţie în ultimele luni.

Coreea de Sud, Taiwanul şi Thailanda, legături periculoase   Coreea de Sud, cel mai mare partener comercial al Chinei, a anunţat vineri un declin al exporturilor de aproape 12% în primele 20 de zile ale lunii august, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Conflictul dintre Coreea de Sud şi Coreea de Nord s-a acutizat în ultimele zile, după ce Coreea de Nord a bombardat o unitate sud-coreeană, iar aceasta a ripostat cu obuze.

Comenzile de export primite de Taiwan au scăzut în iulie peste aşteptări, cu 14,1% în cazul celor provenite din China şi într-o măsură mai mică în cazul Japoniei şi Europei, singura evoluţie pozitivă fiind cea din SUA.
Comentariu saccsiv:

Keith Rupert Murdoch (1931 – ), mogul media, suporter al Asia Society (Rockefeller). Actionar principal, chairman si managing director al News Corporation.

Membru Council on Foreign Relations. Participant Bilderberg Group.

   William Kristol (1952 – ), evreu, a fondat magazinul politic The Weekly Standard cu finantare Rupert Murdoch.

Cititi va rog si articolul:

EVREII din MASS-MEDIA si INDUSTRIA DE FILME

   MEREU ACEEASI RETETA …

In istoria moderna, mereu si mereu au aplicat aceeasi schema si le-a tinut. E incredibil. Iese in luminile rampei unul din ei si avertizeaza despre iminenta unei crize teribile. Eventual da si solutia pentru a fi prevenita sau evitata o a doua similara. Apoi criza vine. Dupa care se implementeaza solutia. Care solutie absolut intotdeauna le e benefica doar lor si e folosita pentru edificarea NOII ORDINI MONDIALE.

Iata cel mai celebru exemplu de pana acum:

In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie.

Dupa criza artificiala din 1907,  “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

Acesta, dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschilds si prietenii), in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club , se intalneste cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan), in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich, Warburg, JP Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Mannes Baruch.

Cititi va rog si:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ORTODOXIE said, on august 26, 2015 at 12:03 am

  Reblogged this on CREDINŢĂ ORTODOXĂ!.

  Apreciază

 2. RomeoB said, on august 26, 2015 at 7:43 am

  Intr-un interviu, par Iustin Parvu profetea ca saracia care a lovit Romania in tranzitie a anilor 90, va ajunge si in prosperul occident. Nu prea vedeam cum va fi lovita economic Germania, tara producatoare de prosperitate si stabilitate economica.

  Ieri dupa-amiaza, Digi TV a transmis peste o ora cu imagini ale refugiatilor in exodul lor catre prosperul occident: Erau reportaje din: Grecia, Macedonia, Serbia, Ungaria.

  In Germania au aparut vociferari – cu glas mic deocamdata. A aparut in forta o alta organizartie globalista despre care nu s-a vorbit aproape de loc: COMISARIATUL ONU PENTRU REFUGIATI.

  Aceasta organizatie cu atributii suprastatale, dicteaza tarilor democratice obligatia de a-i primi si a-i integra acesti nefericiti. Se avansa ipoteza ca numarul refugiatilor a crescut, deoarece cei ajusi in UE au transmis familiilor si pritenilor ca in Germania e bine si ca toate lucrurile se rezova. 200 sau 300 de oameni in 2015 e o cifra mult mai mare decat in anii precedenti.

  De observat ca toata media vorbeste despre criza refugiatilor, dar nimeni nu da solutii concrete pt a o opri. Solutiile reale sunt atribuite „extremistilor”.

  Daca lucrurile raman asa, si nu vad de ce s-ar schimba, vom asista la o criza economica devastatoare in UE, provocata de dislocarea acestor mari mase de populatii.

  Serviciile de informatii germane si ungare se pare ca au estimat corect situatia. Si-au facut lectia cu zidul de la granita ungaru-sarba. Dupa ce spartura va vi astupata, in locul pe unde intra acum refugiatii, acestia vor cuuta alternative. Ori cea mai la indemana va fi prin Romania…

  Ar fi nevoie ca in regim de urgenta sa facem gardul nostru la granita cu Serbia…

  Apreciat de 2 persoane

  • sherlock_holmes said, on august 26, 2015 at 12:49 pm

   Criza refugiatilor si rezolvarea ei ?

   Dupa genocidul american,britanic et CO asupra popoarelor irakian,sirian ,afgan si libian,soldat cu peste 1 milion de morti,normal ca au urmat milioane de refugiati…Europa culege ce a semanat ( mai ales SUA si Israel )

   Bine ar fi fost sa se instituie un „tribunal de la Nurenberg ” pentru toti liderii americani,britanici si ai celorlalte tari care au contribuit intr-un fel sau altul la tragedia acestor popoare.

   Din pacate solutii nu mai sint in lumea aceasta ( nu mai vor oamenii ).Dictatura americana se instaureaza in ritm rapid,chipul ei de astazi este avanpremiera chipului lui antihrist de miine.

   Apreciat de 1 persoană

  • Cristian said, on august 26, 2015 at 12:53 pm

   La Sfânta Liturghie ne rugăm să ne ferească Dumnezeu de „năvălirea altor neamuri”. Dar pentru avorturile, sodomia și lepădarea de Biserică vom gusta și noi din „paharul mâniei Lui Dumnezeu” odată cu păgânii, ereticii și apostații care ne-au promis că vom „trăi bine”. Revoluția mondială a început. Guvernele cad unul după altul. Curând va ajunge și la noi. Gușații și îmbuibații noștri plin de sine nu pricep că rolul lor de iude se apropie de sfârșit și vor fi și ei aruncați la lei. Toate țările au probleme sociale, peste tot este corupție și nedreptate. Toate acestea vor fi speculate și popoarele ațâțate să se revolte. Anarhia și teroarea se vor răspândi iar din acestea se va naște „noua” ordine mondială.

   Apreciat de 2 persoane

  • Radu said, on august 26, 2015 at 6:04 pm

   „Criza” asta a refugiatilor mi se pare cusuta cu ata alba.
   Adica nu au mai fost timpuri grele si razboaie in Orientul Apropiat si uite ca nu am avut refugiati in EU.

   Grecia si Italia nu trebuiau sa aprobe, paza de coasta ce face?

   Se vrea aparitia problemelor asta se vrea si un turn babel.

   DE CE nu s-au dus la fratii lor din Arabia Saudita sau Qatar sau Emirate? aia sunt foarte bogati nu ar fi o problema pentru ei.

   Inseamna ca altele sunt scopurile si obiectivele.

   Aici e o stire din presa internationala :

   http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/eureferendum/11815293/German-border-control-plans-raise-hopes-for-EU-reform.html

   Stirea trateaza ideea ca Germania va reintroduce controlul la granitele Germaniei.
   Nu ii vor primi pe refugiati si bine le fac ca nu au ce sa le faca aia cred ca acolo e un fel de EL DORADO.

   Germanii si asa sunt nemultumiti cu uniunea europeana ce sa mai vorbim de noi imigranti ????

   Ungaria deja are pe o portiune un gard asa cum stiti deja.

   Refugiatii pot fi teroristi ascunsi ai ISIS nu e exclus macar un procent dintre ei sa fie si e de ajuns sa faca probleme grave.

   Apreciat de 1 persoană

 3. Alex said, on august 26, 2015 at 5:41 pm

  Economistul leton Dmitri Smirnov în 2011: Criza globală a fost generată artificial pentru a putea fi creat un guvern mondial

  Un stat totalitar îşi va face apariţia pe teritoriul Uniunii Europene în urma crizei, ce se va putea compara cu dictatura Uniunii Sovietice, în timp ce actualii membri ai UE îşi vor ceda independenţa în contul datoriilor, consideră economistul leton de origine rusă Dmitri Smirnov, lector la Şcoala Superioară de Studii Economice Ventspils din Letonia.

  În aproape 20 de ani, potrivit acestuia, odată cu trecerea crizei, un guvern mondial va conduce întreagă lume, relatează miercuri (16 noiembrie 2011) agenţia de presă rusă Novîi Reghion.

  „Criza va duce la faliment statele zonei euro, iar pentru datorii li se va lua independenţa. Euro nu este în pericol. Dimpotrivă, pentru a salva euro, toţi trebuie să adere la zona euro şi să-şi piardă independenţa. Se va spune că putem supravieţui doar împreună. Avem nevoie de a crea un stat totalitar, de a-i aduna pe toţi în aceeaşi oală, pentru a-i subjuga” – a declarat Smirnov într-un interviu acordat marţi seara, în cadrul emisiunii „Razvoroť la postul de radio Baltkom 93,9.

  Conform estimărilor sale, ar trebui să se producă patru valuri ale crizei înainte de apariţia unui guvern mondial. „Primul val a fost în 2008, al doilea este aşteptat în 2012-2013. Perioada dintre acestea este de 4-5 ani şi, apoi, durata totală a crizei al cărei scop este înfiinţarea unui guvern mondial va fi de 20 de ani”, prognozează Smirnov.

  El susţine că actuala criză globală a fost generată în mod artificial cu un scop concret. „Criza este o modalitate de jaf, atunci când unul dă faliment, iar celălalt câştigă din aceasta”, explică economistul, în opinia căruia, autorii principali ai turbulenţelor financiare sunt băncile legate de Rezerva Federală a SUA.

  Pe blogul său de pe resursa „Ventasbalss.ru”, expertul explică faptul că politicienii, atât europeni, cât şi americani, lucrează pentru unul şi acelaşi grup de persoane, care poate fi numit convenţional „guvernul mondial”. Totodată, el atrage atenţia că măsurile luate până în prezent pentru salvarea zonei euro nu au avut decât un caracter cosmetic şi cu efect pe termen scurt.

  În luna septembrie, aminteşte el, după ce finanţistul George Soros a chemat la o reformă radicală a UE, fără să propună în acest sens nimic concret, preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a propus pentru salvarea UE introducerea obligaţiunilor europene comune.

  Până în prezent, fiecare stat din zona euro emite propriile obligaţiuni şi are propria sa datorie. În caz de reformă, se propune unificarea tuturor obligaţiunilor şi emiterea unor obligaţiuni unice ale zonei euro, scrie Smirnov pe blogul său.

  Este vorba, potrivit lui, de crearea unui spaţiu unic al datoriei. Această idee a fost sprijinită deja, cu mult entuziasm, de Franţa, Germania şi Italia – principalele ţări din zona euro.

  Liderii acestora au încercat deja să convingă parlamentele din ţările lor pentru a susţine introducerea unor obligaţiuni unice. Chiar şi Vaticanul s-a pronunţat pentru un stat unic european, mai aminteşte el.

  Introducerea unor obligaţiuni unice va limita în mod semnificativ independenţa membrilor din zona euro, consideră economistul citat, indicând că statul nu va mai fi capabil să finanţeze în mod independent deficitul bugetar şi va fi obligat să contacteze Centrul /Bruxellesul/ ca să-i aloce bani. În fine, obligaţiunile unice vor impune introducerea unui buget unic al UE.

  Astfel, în opinia sa, bugetele naţionale vor fi practic eliminate, iar toate veniturile fiscale vor fi transferate la Bruxelles, iar acolo se va decide cine şi cât să primească din bugetul comun.

  În cele din urmă, cheltuielile participanţilor la zona euro vor fi decise la nivel central. Aşa cum încearcă să convingă adepţii introducerii obligaţiunilor unice, aceasta va permite stabilirea unei discipline fiscale pe ansamblul zonei euro, explică Smirnov.

  Astfel, concluzionează el, introducerea obligaţiunilor unice facilitează crearea noului stat pe continentul european Statele Unite ale Europei, în care toate ţările membre îşi vor pierde independenţa şi vor coborî la nivelul unor autorităţi locale.

  Ţările afectate profund de criză vor ajunge direct sub controlul unui comisar UE / Smirnov face aici aluzie la o iniţiativă recentă a Olandei / şi în custodia Comisiei Europene, structura care va decide formarea bugetelor „naţionale”.

  În acest caz, mai scrie expertul amintit, comisarul european va fi în măsură să intervină în guvernarea unei ţări aşa cum fac în prezent administratorii numiţi de instanţă în cazul societăţilor falimentare.

  Împotriva ţărilor care se vor face vinovate, Bruxellesul va recurge la o varietate de sancţini, de la pierderea dreptului de vot în UE, până la restricţionarea accesului la fondurile europene, prognozează sumbru economistul leton. „Va fi o dictatură ceva mai drastică decât în URSS”, susţine el.

  Un al doilea val al crizei, aşteptat anul viitor, va aduce UE în pragul colapsului, iar ţările europene vor fi puse în faţa alegerii – fie un stat unic, fie falimentul.

  „De fapt, nu va fi nicio alegere, vor face aşa cum li se va spune”, mai crede economistul de origine rusă, care anticipează că, la sfârşitul crizei, şi SUA vor înceta să mai existe. Întreaga planetă va fi guvernată de un guvern mondial.

  Dmitri Smirnov a devenit cunoscut în 2008 când a fost arestat de serviciile de securitate letone pentru „atentat la adresa sistemului financiar al ţării”, după ce anticipase o agravare a crizei economice în Letonia şi o devalorizare a monedei naţionale. Avertismentul său a fost confirmat de realitate ulterior.

  http://www.financiarul.ro/2011/11/17/criza-globala-a-fost-generata-artificial-pentru-a-putea-fi-creat-un-guvern-mondial/

  Apreciază

 4. remus said, on august 26, 2015 at 8:11 pm

  Se poate trece pe dobânzi negative diferențiate exact cum există și ideea de cotă unică vs. impozitare diferențiată. https://ro.wikipedia.org/wiki/Impozitarea_diferen%C8%9Biat%C4%83

  Apreciază

 5. adriandirnescu said, on august 26, 2015 at 8:22 pm

  Acum ceva timp, am vizionat documentarul „Stapanii banilor ” , una dintre concluzii fiind urmatoarea: Banii nu au valoare, ei sunt doar o iluzie, o momeala ,mai bine spus, pentru saracii care au resurse . Adevarata valoare sunt resursele naturale pe care le are o tara, resursele umane prin oameni educati, instruiti si harnici ai tarii respective . Romania e poate cea mai bogata tara din lume , raportandu-ne doar la resursele naturale si umane. Din pacate suntem mintiti si manipulati , ni se spune ca suntem un popor de prosti, nespalati, saraci, delasatori, lasi… Ne-au pacalit si ne pacalesc cu tentatia banului, care este cea mai mare capcana. Ne sunt servite pe tava, tentatia traiului in lux, viata usoara, curvasaria, barfa si cat de multe alte scarbe sufletesti…
  Adevarul este altul. Suntem poate cei mai sanatosi si frumosi din Europa, suntem bine dotati cu inteligenta nativa, avem o putere de munca uluitoare, si mai mult decat orice avem structura psihologica sanatoasa, bazata pe credinta Crestin Ortodoxa. Sa nu uitam fratilor, ca Romania a razbit, datorita acelui fior din sufletele martirilor care au primit cu bucurie toate incercarile. Acest fior care este cea ce simtim fiecare dintre noi, trebuie sa traiasca in noi si sa-l transmitem mai departe si copiilor nostri.
  Credeti ca manipulatorii nu cunosc realitatea ? Tocmai de aceea ni se pregatesc legi care sa stinga in sufletele noastre dorul dupa adevaratele valori: Familia, Credinta, Tara, Contactul nealterat cu natura si cu mediul natural.
  Credeti ca tortionarii nu si-au dat seama ce inseamna un om adevarat atunci cand l-au cunoscut pe Valeriu Gafencu ?
  Miza cea mai mare suntem noi ca resursa umana, sanatoasa fizic si spiritual, cealata miza sunt resursele naturale ale tarii. Martirii neamului, prin puterea credintei care le-a venit din trairea in adevar, au tinut la o parte puterile satanice, si am supravietuit ca neam. Viata lor nu a fost in lumea virtuala, viata lor a fost tarie si simplitate in lumea reala. Nemaiavand nimic, decat doar sufletul in trup, au reusit sa respire si sa se roage, sa-si traiasca credinta si atat. Asa au trimis Romania mai departe, prin trairea acelui fior din sufletul lor.
  Aici trebuie sa stam si sa cantarim, sa iesim din capcana banilor, si din traiul in lumile virtuale ce ni le servesc cei ce vor sa ne pierdem. Avem exemplele sfintilor si ale martirilor neamului romanesc.
  Doamne ajuta-ne , si daruieste-ne taria si simplitatea oamenilor din vechime si a sfintilor tai care se roaga pentru neamul romanesc !

  Apreciază

 6. […] Iata comentariul fratelui Cristian postat la articolul Cum le stiu ei pe toate … RUPERT MURDOCH: Sa va pregatiti pentru cea mai severa criza financiara d…: […]

  Apreciază

 7. ios said, on august 26, 2015 at 9:45 pm

  Singura forta a neamului a ramas biserica si ea la ora actuala sforaie . Ar mai fi o solutie sa ne rugam sa moara toti cei care vor si ne conduc in aceasta capcana a mortii in mod voluntar sau inconstienti. Deci frati crestini ortodocsi haideti sa punem la pausal rugaciunea nostra cu mare osardie pentru interesul acestui neam pe care ei l-au distrus in fiecare zi putin cate putin dar cu foarte multa rabdare si consecventa .Simplu vrei sa lasi in urma ta ceva pentru copii haideti sa ne rugam sa moara tradatorii in mod natural cat mai repede cu putinta.

  Apreciază

 8. john said, on august 27, 2015 at 1:47 am

  la ce mizerii scrii ar trebui sa iti inchida blogul bolsevic antisemit. ii dau report idiotule. criza vine din cauza orataniilor cre(s)tine care au ramas in secul 15. moriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Apreciază

  • el said, on august 27, 2015 at 9:37 am

   John

   urla DIAVOLUL din tine ARS de Adevarul marturisit !

   MORT esti tu DEJA cu MOARTEA cea vesnica.
   orataniile ca tine or sa CRAPE in PRIMA LINIE in MACELUL care e GATA, voi indracitii si ceilati jucariile si slugile Umile si obediente ale draciolor, INCLUSIV din capeteniile ocultilor VOR CADEA ….CURAND……TINE MINTE dobitocule !
   si acum : Mars si da Report la cazan !

   Apreciat de 1 persoană

  • corina said, on august 16, 2019 at 3:24 pm

   Care mai e situatia cu subiectul acesta, ce mai stii? Tot ascult niste analisti si treburile par iminente pentru 2020. Ce rol au cryptomonedele?

   Apreciază

 9. Irina said, on septembrie 4, 2015 at 1:54 pm

  Pai normal ca ei trebuie sa creeze dezastrul pe care-l va rezolva in mod minunat antihristul

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: