SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – Episcopul Ambrozie: “TOT CEEA CE A SPUS SFANTUL PAISIE AGHIORITUL SE IMPLINESTE ASTAZI”. Impotriva legii anti legionare, a UE, a moscheei, a eugeniei si multe altele

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 8, 2015

UPDATE:

Mitropolitului Teofan ii e frica, asa ca Doxologia.ro a scos clipul:

RUSINE “DOXOLOGIA.RO”. Adica RUSINE MITROPOLITE TEOFAN. Au scos predica PS AMBROZIE impotriva LEGII ANTI LEGIONARE

L-a pus insa altcineva:

Vizionati va rog incepand cu minutul 17:52:

Cititi va rog si:

SA URMAM INDEMNUL preotului. dr. Ciprian-Ioan Staicu: “Să nu ne mai limităm la cinstirea Sfinților închisorilor, ci SA IESIM LA LUPTA prin mărturisire. Loc pentru fricoși în Rai nu există”

Parintele EFTIMIE MITRA: Legionarii au fost si raman sfinti in fata lui Dumnezeu. Pentru noi raman modele de viata

Inregistrarea EXCELENTEI emisiuni de la B1TV pe tema LEGII ANTI LEGIONARE. Moderator: Nadia Ciurlin. Invitati: părintele Mihai-Andrei Aldea, istoricul Mircea Stănescu, Claudiu Târziu, prin telefon istoricul Cristian Troncotă

Istoricul DANIEL FOCSA despre LEGEA ANTI-LEGIONARA

Rog raspanditi: SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI. “Azi ii salta pe legionari, maine pe nationalisti, poimaine pe voi”

 

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. andrei-d said, on august 8, 2015 at 11:33 am

  Macar unul, dar nici macar unu nu vorbeste impotriva ecumenismului, insa se miorlaie ca Romania e incercata greu. Astia-s pastorii, care ar trebui sa fie prigoniti, nu sa tina cu doua maini de scaune si cu niciuna de adevar! Iaca poporul sta in fata si lauda, „vai ce frumos a vorbit”, osanale peste osanale, dar sunt bolnavi de SLAVA DESARTA si sunt buni numai de predici, numai vorbe, nimic concret nu spune de primejdiile care ameninta Bisreica, de ecumenisti! Nimic, numai aburi ies din gura lor, pastorii „vrednici”!

  Apreciat de 1 persoană

  • Ioio said, on august 8, 2015 at 2:12 pm

   Serios ?!!!!!
   Deci Episcopul Ambrozie nu spune nimic, cauta doar slava desarta ?
   Straine, tu chiar te auzi ce spui ?
   Vezi ca ti se vede blana de lup pe sub blana de miel.

   Apreciază

   • andrei-d said, on august 8, 2015 at 7:13 pm

    arsenistule,
    graul amestecat cu neghina e putin mai mult decat nimic, caci deja a enumerat doi rataciti, Arsenie Boca si Paraian. Vorbeste foarte deschis despre musulmani dar de romano-catolici cei mai inversunati dusmani ai Maicii Domnului si ai lui Hristos nimic nu spune, devine un tipic arsenist.
    Frate Ioio, poate ai uitat dar atat Sf. Marcu al Efesului cat si Sf. si marele Voievod Stefan au spus clar: „Mai degraba turbanul turcesc pe strazi decat mitra papala”
    Dar tu ca un arsenist ecumenist care se inchina la vrajitori ce au batjocorit Sfanta Biserica te gasesti sa dai credite?
    Intai iesi din inselarea bocaita si invata de la Sfintii Parinti ca fricosii care nu vorbesc de pericolul uniat sunt orice numai marturisitori nu.
    Prefer mii de turci sa ne taie capetele pentru scumpa Ortodoxie decat mitre papale in tara si inselati ca Boca, caci drumul spre iad e pavat cu intentii bune!!!
    Mintea ta, vorba fratelui el, e un ioio al dracilor.

    Apreciază

   • andrei-d said, on august 8, 2015 at 7:19 pm

    Imediat dupa Sinodul talharesc de la Ferera-Florenta vezi cum au comunicat Sf. Patriarh Scholarios, ucenicul Sf. Marcu al Efesului cu Mahomed al II-lea, care a doborat maretul oras si capitala unui Imperiu care a dainuit nu mai putin de 1000 de ani, si erau mereu la coasta turcilor, dar langa papistasi Dumnezeu a ingaduit in cateva saptamani sa cada Constantinopolul. Iti dai seama ca spurcaciunea si uraciunea pustiirii nu sunt turcii, ci romano-catolicii care prin uniatie si invatatura gresita, contrara Sfintilor Parinti duc puzderie de ortodocsi in chinurile vesnice, caci e destul numai sa cugeti latineste si mergi in gheena iadului!

    Apreciază

   • andrei-d said, on august 8, 2015 at 7:21 pm

    Sarpe ce esti, se vede discernamantul ortodocsilor arsenisti ca e sub 0, „aparatorii ortodoxiei”, voi patati Mireasa lui Hristos cu hule si hulitori inselati.

    Apreciază

   • emanuel said, on august 8, 2015 at 7:57 pm

    Evident ,despre ecumenism nu-l tin puterile sa pradice.Tot o da in sus si in jos cu “civilizatia iudeo-crestina a Europei” cand de fapt este “civilizatia iudeo-eretica a Occidentului si civilizatia Ortodoxa a Rasaritului” .

    Zice el ceva,dar baga eretici care nu au facut nicio zi inchisoare(ca parintele Teofil) cu marturisitori cu greutate(ca parintele Justin spre exemplu) .

    „au semnat ca in Europa noastra, care n-a vrut sa accepte in Constitutia ei radacinile iudeo-crestine, aceasta Europa din care se vrea sa fie scoasa Grecia, simbolul ei, aceasta tara, de care suntem atat de legati…”

    Cautati neregulile.Imediat vine Papahagi si ii aduce aminte ca cei care au creat UE se rugau de nu stiu cate ori pe zi

    Nu-l blamez daca asta l-au invatat baietii la Te-ologie ….ca nu cred ca e rau intentionat in predica ,dimpotriva ,il vad bine intentionat .Poate ar mai trebui sa posteasca,sa aiba fata macar ca IPS Teofan.

    Cateodata si batranii oslobani ai B.O.R. se mai enerveaza.

    Apreciază

   • el said, on august 8, 2015 at 8:06 pm

    Ioio

    „Vezi ca ti se vede blana de lup pe sub blana de miel.”____ de atata adorare a gurului tau boca ai inceput sa devii „vazator” !!!

    ia vezi mai bine ce zice despre ecumenism…. se vede si de la tine? sau altele unde e pe alaturi de Adevar…

    mai sarmane Ioio lasa-te de boca ca ti se netrebniceste toata agoniseala duhovniceasca…

    Apreciat de 1 persoană

  • Io said, on august 8, 2015 at 7:49 pm

   Felicitari pentru observatie! Cine are ochi de vazut vede blana de lup.

   Apreciază

   • Io said, on august 8, 2015 at 7:50 pm

    Pentru andrei-d este comentul

    Apreciază

   • andrei-d said, on august 8, 2015 at 8:54 pm

    andrei-d te saluta si te roaga sa iesi din inselarea bocaita. 🙂

    Apreciază

 2. Gladiatorul said, on august 8, 2015 at 11:41 am

  Superba Predica de mult nu am mai intalnit un asa duhovnic sa spuna lucrurilor pe nume fara perdea si pe intelesul fiecarei inimi.Amin!

  Apreciat de 1 persoană

  • haiduc said, on august 9, 2015 at 6:10 am

   Ce e superb? Hagicadar? sau Evdokimov sau pupincurismul danielist manifestat de aceast personaj viclean?

   Apreciat de 2 persoane

   • andrei-d said, on august 9, 2015 at 11:12 am

    Noi nu mai avem pastori, ci doar umbre. Si poporul daca-i sectant si necatehizat repede il lauda, dar episcop, cand spui EPISCOP trebuie sa tremure iadul din temelii, nu sa se bucure, laudand vrajitori si insealti ca Boca. Vai noua, vai poporului care-si mai pune nadejdea in arhiereii vrednici de plans care duc poporul in inselare. Dupa discursul lui Ambrozie imi venea sa plang si sa iau un frate papistas in brate si sa ne unim….. 😐

    Apreciază

 3. ORTODOXIE said, on august 8, 2015 at 11:43 am

  Reblogged this on CREDINŢĂ ORTODOXĂ!.

  Apreciază

 4. carmen said, on august 8, 2015 at 12:55 pm

  Doamne …bine ca mai au curaj adevaratii romani, precum Episcopul Ambrozie,sa spuna ADEVARUL!

  Apreciază

 5. preotul said, on august 8, 2015 at 2:18 pm

  La capitolul cultura profana sta bine, dar mai prost cu discernamantul , ortodoxia. Numeste pe ratacitul Teofil Paraian parinte cu mult discernamant, pe pro monofizitul Antonie Plamadeala vrednic de pomenire, iar colac peste pupaza lauda pe guru Boca numindu-l sfantul Ardealului. Acesti inselati sunt pusi alaturi de pr. Iustin P. , A. Papacioc, Mircea Vulcanescu, etc. Sf. Ioan Hozevitul spunea despre acestia ca vorbesc si ei despre dulcea si frumoasa ortodoxie dar schimbat.

  Apreciat de 2 persoane

  • artion said, on august 8, 2015 at 7:59 pm

   …..zise preotul Gheorghe Anitulesei (cel infailibil) 🙂

   Apreciază

   • el said, on august 8, 2015 at 8:33 pm

    zise MAGARUL artion, prostul obraznic inchinator la vrajitorul boca ,!

    se vede treaba ca inchinarea la „vazatorul” cu „duhul” (INSELACIUNII) boca va face „vazatori” pe voi astia toti arsenistii … Tztztz , vezi sa nu fie parintele Anitulesei

    Apreciat de 1 persoană

   • emanuel said, on august 8, 2015 at 11:09 pm

    @artion

    Nu-i lua in seama pe agitatori.La doctrina „stau bine” .Dar mai trebuie sa si dovedeasca ca au un minim discernamant,si,de ce nu,bun simt.

    Apreciază

   • artion said, on august 8, 2015 at 11:35 pm

    o emisiune frumoasa despre patru surori iconare..

    Apreciază

 6. ban said, on august 8, 2015 at 3:46 pm

  Hmm…ciudat, parea ca traieste ce spune, dar a bagat 2 serpi:
  1. A laudat ecumenismul
  2. Indemna ortodoxii nostri sa mearga la manastirea armeana ‘Hagi…’-cum-s-o-numi.

  Nu cred ca nu stie canoanele, ca si armenii sunt eretici. Ori e ‘povestitor’ minunat…

  Apreciat de 2 persoane

  • andrei-d said, on august 8, 2015 at 7:57 pm

   E si asta din gloata de epsicopi prin care harul lucreaza doar din iconomie, nicidecum ca sunt vrednici, ierarhi marturisitori! Uitati-va la IPS Serafim de Pireu, Leul Ortodoxiei, nu mieluseii care stau cot la cot cu romano-catolicii si nu zic nimic, ca si cum nimic nu ar fi primejdios! Rusine, mirenii ar trebui sa iasa si sa protesteze, (nu sa se rupa ca stilistii sa faca sinoade paralele, ci sa protesteze, asemeni Sf. Marcu al Efesului, Sf. Maxim Marturisitorul, dar in Biserica), grupulete la fiecare eparhie si sa ceara episcopului sa nu mai taca cand le arde casa, Biserica mama striga si ei tac. Ca tacerea e consimtamant, si cand tace inseamna ca e de acord cu ereticii!!!

   Hristos a zis: „Că şi Fiul Omului n-a venit ca să I se slujească, ci ca El să slujească şi să-Şi dea sufletul răscumpărare pentru mulţi.” (Marcu 10, 45) si iarasi „Să nu socotiţi că am venit să stric Legea sau proorocii; n-am venit să stric, ci să împlinesc.” (Matei 5, 17), si iarasi „Dacă M-au prigonit pe Mine, si pe VOI VA VOR PRIGONI”(Ioan 15, 20), si iarasi „Am venit ca oile mele sa aiba viata si sa o aiba DIN BELSUG”! *(Ioan 10, 10)

   Unde-s pastorii care-si pun sufletul pentru oi??? Astia-s care sunt laudati de toti „crestinii”.
   Cum au venit si au zis ca Prohodul e anti-semit, repede l-au schimbat!!!
   Sinodiconul Ortodoxiei a fost DESFIINTAT, in ciuda Mantuitorului care a spus: „Am venit SA IMPLINESC LEGEA SI PROOROCII”, astia ce Lege implinesc? Legea lui papa si a antihristului! Rusine!

   Apreciat de 1 persoană

   • el said, on august 8, 2015 at 8:35 pm

    andrei-d

    corect !

    🙂

    Salutari ucenicului tau, SIGUR e mai drept credincios ca episcoparii astia de mucava !

    Apreciat de 1 persoană

   • andrei-d said, on august 8, 2015 at 8:53 pm

    Doamne ajuta frate el. 🙂 Ma bucur ca ne-am reintalnit.
    Asta micul nu citeste bocaieli si haznale filocugetatoare, deci are mintea mai limpede ca arsenistii! Mc de intrebare ^_^

    Apreciază

 7. petrupetru said, on august 8, 2015 at 6:05 pm

  Da, e mult adevar, intr-o buna masura, insa toate referirile la patriarhul nemaipomenit si fantastica lui conducere sunt ca niste castraveti acri pe un tort de ciocolata..
  E ca si cum ai zice ca apa are o puritate de 99% unde otrava e doar de 1% …
  Si mai sunt si aluziile ecumeniste, plus ceva anti-rusesc, ce nu ar avea prea multa intelegere Ortodoxa…
  Iarta-ma Doamne!
  .

  Apreciat de 2 persoane

  • el said, on august 9, 2015 at 1:06 pm

   pe slujitorii diavolesti nu ii lasa Dumnezeu sa isi ascunda atat de mestesugit lucrarea de DARAMARE a Bisericii, se dau pe fata cand cu una cand cu alta si „calca in strachini” ca sa vada poporul nestiutor cu cine are de-a face in caz ca le accorda creditul cuvenit rangului lor.
   Astia MULT rau pricinuiesc Bisericii, dar nici Dumnezeu NU ii lasa ci ii VADESTE de partea cui slujesc din inisasi vorbele si faptele lor..

   Apreciat de 1 persoană

 8. cosminmatiu said, on august 8, 2015 at 10:06 pm

  Marturiseste dar e adevar amestecat cu otrava cum este mai periculos.

  Apreciat de 1 persoană

 9. cosminmatiu said, on august 8, 2015 at 10:10 pm

  Ecumenismul si cipul, teste mortale si capitale.

  Apreciat de 2 persoane

  • el said, on august 9, 2015 at 1:08 pm

   cosminmatiu

   … si la noi in Ro si testul boca ! ( din pacate, pentru „evlavia” plina de ERES a multora)

   Apreciat de 1 persoană

 10. Sorin said, on august 9, 2015 at 12:57 am

  daca nu zicea nimic de marele vrajitor Boca si nu era cu Boca mai mergea.
  Prin gura asemenor oameni vorbeste dracul ca sa prinda pe cati mai multi.
  In Biblie si la Sf Parinti scrie ca in vremurile din urma inselarile vor fii multe si mari.
  Mergeti in continuare la Boca si apropo daca Boca e sfant rugati va la el poate va incepe sa ploua.
  |Tot ziceti ca face minuni, va rog faceti rugaciuni la el si daca ar fii asa mare sfant comparat cu SF PAISIE AGHIORITUL are putere la Dumnezeu sa il roage sa trimita ploaie.

  Apreciat de 1 persoană

  • bogdan ioan said, on august 9, 2015 at 2:00 am

   Cei care vorbesc multe și nu fac nimica umplu paginile blogurilor cu commenturi. Cei care fac ceva pt mantuirea lor sau pt mantuirea aproapelui lor nu prea au vreme de commenturi pe bloguri. Iar ura și îndârjirea nu e de la Domnul. Așa ca cei care au ochi de văzut să vadă bine.
   P.S. Eu sunt excepția. Nu fac commenturi pe bloguri dar nici bine nu fac.

   Apreciază

  • el said, on august 9, 2015 at 2:45 pm

   Sorin

   nu-i ispiti ca dracul face si el „minuni” cu duiumul numai sa-l chemi; indata trimite o gloata de slugi tembele cu avioanele pline de Chemtrails si in cateva ore ai …ploaia aia ceruta macar ca OTRAVITA si ai sa-ti auzi vorbe de indreptatire a INSELATLUI ca le-a facut „minunea” !

   Apreciază

 11. Ioio said, on august 9, 2015 at 1:18 pm

  andrei-d,
  Tu esti ca postacii de pe gandul, evz sau oricare ziar antiroman
  Cand cineva vine si plange neamul acesta, ca se stinge, cand trage un semnal de alarma ca strainii ne-au luat tot, ei, acesti antiromani, vin si incep a arunca cu laturi in respectiva persoana. Asa au procedat cu fata acea plecata la studii in Anglia, cea ce a vazut o societate occidentala fara Dumnezeu, au facut-o cu oua si otet, au facut-o curva, fata de securist, gunoi al societatii.
  Acestia sunt ca musca din parabola Sfantului Paisie Aghioritul, ei cautra numai rahatul sa ti-l arate, ei nu vad florile ca albina. La omul asta ai gasit motiv de poticnire ca l-a pomenit pe Parintele Arsenie Boca si ca a spus despre neamul nostru ca ii un neam bland si ii lasa pe toti in pace.
  Daca cineva nu-i de acord cu tine vi cu placa aia – arsenistule, esti un ratacit, sarpe si alte etichete. Eu nu-s arsenist, daca exista un asemenea curent, mie nu-mi place minciuna, atata tot, cat despre Parintele Arsenie Boca Biserica Ortodoxa Romana si Dumnezeu stie mai bine.

  Apreciază

  • el said, on august 9, 2015 at 4:44 pm

   Ioio

   hallo Ioio, usurel, ce te-ai oparit asa de la dracul mandirei si INSELARII raniti in coasta de cuvantul Adevarului si urli aici ca apucatul, pardon ca „smeritul”?

   „Tu esti ca postacii de pe gandul, evz sau oricare ziar antiroman”______ cand iti spun ca guru tau boca te-a facut „vazator” te superi; mai Ioio tu ai „vedenii”, TI SE PARE ca intelegi ceva….uite-o nu e… asa sunt „rationamentele” si „logica” ta !

   ” La omul asta ai gasit motiv de poticnire ca l-a pomenit pe Parintele Arsenie Boca si ca a spus despre neamul nostru ca ii un neam bland si ii lasa pe toti in pace.”_____ pomenirea ca MODFELE a INSELATILOR la un crestin vadeste LIPSA discernamantului aceluia; daca crestinul care CONFUNDA Sfintii cu INSELATII mai este si episcop E JALE, RATACESTE si Turma de orbi dupa modelul „orb pe ob se calauzesc la GROAPA( IADULUI)”.

   si mai esti si mincinos : „Eu nu-s arsenist”. daca NU esti arsenist DE CE il lauzi si il aperi cu tata vehementa pe boca VRAJITORUL cand e VADITA RATACIREA aceluia?

   bine, du-te si pupa laba lui Ambrozie si asculta de el INTOCMAI dar DOAR in tot ce zice BUN si FERESTE-TE de RATACIRIRILE lui…DACA esti in stare, „albina” ce te crezi.
   Va gramaditi invatatori care lauda smintelile voastre si va dau dezlegari la ratacirile voastre, de Adevar NU ascultati.

   Apreciat de 1 persoană

 12. mihai said, on august 9, 2015 at 4:32 pm

  caci bine zicea PARINTELE ELIPIDIE DIN RODOS despre papa, caci majoritatea episcopilor ,,ortodocsi” i se vor inchina

  Apreciat de 1 persoană

 13. hypercube21 said, on august 9, 2015 at 10:57 pm

  Reblogged this on hyper blog and commented:
  Cuvinte de invatatura…

  Apreciază

 14. ioana said, on august 10, 2015 at 7:07 pm

  Va rog explicati-mi ce e cu parintele Antonie Plamadeala si gandirea lui. Unde greseste? Nu imai inteleg nimic…

  Apreciază

 15. Sorin said, on august 11, 2015 at 1:03 am

  mitropolitul Plamadeala era ecumenist

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: