SACCSIV – blog ortodox

RABINUL Chaim Kanievsky: MESIA vine pana la sfarsitul anului 2015

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 31, 2015

Iata ce putem citi la Declaratie halucinanta a unui rabin ultra-ortodox: „Mesia va veni pana la sfarsitul anului”:

rabbi-chaim-kanievsky

Un important rabin ultra-ortodox a transmis comunitatii un mesaj clar prin care anunta ca in curand Mesia va veni, deoarece sunt multe semne care prevestesc acest lucru.

Rabin Chaim Kanievsky, o somitate a comunitatii evreilor ultra-ortodocsi, a transmis recent un mesaj clar si fara echivoc, ca venirea lui Mesia este iminenta.

El a cerut evreilor sa „Aliyah” cat mai curand posibil. „Aliyah”, este verbul ebraic care inseamna „a merge in sus”, si se refera la reintoarcerea evreilor in Israel, actiune care este vazuta ca o profetie avand o mare incarcatura spirituala, care precede venirea lui Mesia, relateaza Breaking Israel News.

Rabinul Kanievsky a fost prezent in orasul Bnei Brak, unde a prezentat scrierile lui Rabbi Yitzchak Ben Tzvi, care se refera la sfarsitul lumii si la alte profetii conexe.

Kanievsky, care este un pilon al comunitatii evreiesti, a declarat ca evreii din afara Israelului trebuie sa revina cat mai repede pe pamanturile lor, iar cei care sunt in tara nu trebuie sa plece, deoarece Mesia va veni in curand.

Rabinul Kanievsky a precizat ca venirea lui Mesia va fi la sfarsitul anului in curs. Mai multe persoane au cerut rabinului sa confirme si sa argumenteze aceste declaratii. El a formulat urmatorul raspuns: „In acest an (2015) este anul sabatic si se va incheia pe 29 Elul. In calendarul gregorian, aceasta data cade sambata pe 12 septembrie 2015.”

Cei care se ocupa cu interpretarea profetiilor biblice sustin ca luna septembrie a acestui an va fi o luna care va aduce „semne pe cer”. Pe data de 13 septembrie va fi o eclipsa partiala de soare, care coincide cu inceperea „Sarbatorii Trambitelor.”

Ca raspuns la apelul rabinului Kanievsky, evreii din Franta au inceput sa soseasca in Israel. Acest impuls este cu siguranta si o reactie la cresterea actiunilor antisemite si violenta islamista din Europa.

Anul trecut peste 7.000 de evrei francezi au revenit in Tara Sfanta. Ministerul de resort asteapta sosirea a inca 3.000 de evrei francezi in aceasta vara, care vor veni cu familiile si copii, pe care doresc sa-i integreze inainte de inceperea anului scolar.

„Va voi scoate din mijlocul popoarelor si va voi strange din tarile in care v-am risipit, cu mana tare si cu brat intins si varsandu-Mi urgia.” Ezechiel 20:34

Sursa: Acontecercristiano

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Leading Israeli Rabbi Says the Arrival of the Messiah is Imminent

Pregatirile pentru constructia Celui de al III-lea Templu de la Ierusalim au intrat in linie dreapta. Un rabin chiar a „profetit”: „Mesia” va veni pana la sfarsitul anului

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

VIDEO (si trascriptul): RABINI despre SFARSITUL VREMURILOR si … MESIA

VIDEO (1990) – Rabin sef catre Benjamin Netanyahu: FA CEVA PENTRU A GRABI VENIREA LUI MESIA (ANTIHRISTULUI). Si intr-adevar, au inceput sa faca …

Video – RABIN: “Noi il asteptam pe mesia”. PAPA FRANCISC I il premiaza. Dar acel MESIA = ANTIHRISTUL …

CODUL BIBLIEI: Mesia vine si se numeste ben David, zice Rabinul Matityahu Glazerson

VIDEO (si transcriptul): Rabinul Yitzhak Kaduri scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehoshua sau Yeshua) si ca va veni dupa moartea lui Aaron Sharon …

Traducerea articolului din ISRAEL TODAY despre rabinul Yitzhak Kaduri ce scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehoshua sau Yeshua) si ca va veni dupa moartea lui Aaron Sharon …

 

 

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. antonic54 said, on iulie 31, 2015 at 11:11 am

  Bosorogul asta vrbeste de „mesia” al lor, nu al nostru, adica de cel cu cornite!
  Cat pentru noi …”Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.”

  Apreciat de 2 persoane

 2. Gabriel said, on iulie 31, 2015 at 11:21 am

  Dezbatere pe B1 Tv despre „legea antilegionară”
  de la ora 22.00, pe B1 TV, emisiunea „Special B1″, moderată de Nadia Ciurlin, va fi dedicată Legii 217/ 2015, care interzice organizațiile și simbolurile cu caracter fascist, legionar, rasist sau xenofob și promovarea cultului persoanelor vinovate de săvîrșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii. Acestei legi i s-a tot spus „legea antilegionară”, dar credem că mai corect este să o numim „legea memoriei”, un act legislativ profund anticonstituţional, antidemocratic şi antiromânesc.
  Invitaţii în studio vor fi părintele Mihai-Andrei Aldea, istoricul Mircea Stănescu şi Claudiu Târziu, preşedinte al Asociaţiei Rost.

  http://www.rostonline.ro/2015/07/dezbatere-pe/

  Apreciază

 3. valentin said, on iulie 31, 2015 at 1:45 pm

  spune Hristos despre asta – De veti auzi ca Hristos este acolo sau dincolo , ca este in camari sau in alt loc sa nu credeti , sa nu iesiti.- trebuie cautat in biblie ca scrie exact.

  Hristos a venit acum aproape 2000 de ani deja nu este cel de care spun ei ca va veni anu asta

  Apreciază

 4. Radu said, on iulie 31, 2015 at 2:42 pm

  Sunt sceptic nu cred dar nu zic ca nu exista o sansa acolo sa se intample….

  Sa speram ca nu va fi nimic special si iesit din comun e posibil sa fie doar intoxicare sau vanatoare de rating.

  Doamne fereste si apara-ne ca nu suntem pregatiti prea bine!

  Apreciază

  • Arhanghelul said, on iulie 31, 2015 at 5:10 pm

   Pregatit pentru ce?

   Solutia nu este pamanteasca … tu doar … salveaza-ti sufletul … vezi ca … vreun casnic sa nu te traga de picioare …

   Cand vine recoltatul … conteaza ce-ai semanat …

   Apreciază

   • Radu said, on august 1, 2015 at 6:23 pm

    Niciodata nu poti sa spui ca esti pregatit 100% oricat de bun ai fi…
    Cand crezi ca esti pregatit si esti gata atunci e mare inselare si capcana.
    Mai bine sa fii mai dur cu tine si sa te pregatesti in fiecare zi dar fara falsa modestie.

    Multa sanatate ganduri bune si putere si ajutor de la Domnul !

    Apreciază

 5. tataia said, on iulie 31, 2015 at 3:43 pm

  Mda..tot internetul vuieste ca in septembrie va incepe al treilea razboi mondial (sau ma rog unele site-uri de dezinformare zic ca va veni un asteroid, o cometa sau enigmatica planeta NIBIRU) in septembrie se va reporni acceleratorul de particule (LHC) de la CERN, care accelerator cica ar trebui sa deschida portile iadului, adica cu alte cuvitne sa aduca iadul pe pamint si cite si mai cite…

  Sa dea Dumnezeu sa nu fie!

  Apreciază

 6. Arhanghelul said, on iulie 31, 2015 at 5:14 pm

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Pentateuh

  Crestinii au Biblia (care contine si Tora;parte din VT, Psalmii lui Somomon si NT) …

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Pentateuh

  Apreciază

 7. Alin said, on iulie 31, 2015 at 7:23 pm

  Asteptarile si aspiratiile oamenilor sunt epuizate.
  Unde s-o apuci? Incotro sa te intorci?
  Omul nu mai poate gasi linistea si pacea.
  Domnul ar face bine sa schimbe lucrurile. Dar nu e dupa cum vrea omul.
  Bucurosi le-om duce toate..
  Faca-se voia Domnului !

  Apreciază

 8. energein7 said, on iulie 31, 2015 at 7:46 pm

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 9. Spaceman said, on iulie 31, 2015 at 8:41 pm

  Unii evrei încă așteaptă și speră să le fete vaca, văd chiar și semne pe cer care ar anunța asta, cum ar fi de exemplu tetrada lunii sângerii 2014 – 2015. Conform tradiției talmudice fără ritualul de purificare descris în cartea Numeri 19:1-9 nici vorbă să se arate Mesia (Antihristul) așteptat de ei, și nici cel de-al treilea Templu nu poate fi reconstruit. Pană acum au fost folosite doar nouă vaci roșii în ritualuri de purificare iar rabinul Moses Maimonides în comentariul său către Mishna, spune că a zecea vacă roșie pentru ritualul de purificare va fi pregătită de însuși regele, Mesia.

  Daniel 12:10 „Mulți vor fi curățați, albiți și lămuriți; cei răi vor face răul și niciunul din cei răi nu va înțelege, dar cei pricepuți vor înțelege.”

  http://jewishroots.net/library/miscellaneous/maimonides.html

  http://afirmativ.com/2015/07/15/institutul-templului-a-reusit-sa-obtina-o-rasa-de-vite-rosii-necesare-ritualului-ispasirii-video/

  http://www.templeinstitute.org/red_heifer/tenth_red_heifer.htm

  Apreciază

  • el said, on iulie 31, 2015 at 11:13 pm

   pentru ca interpreteaza Scriptura la piciorul LITEREI. Orbi si orbiti de diavol, nu toti caci cei sinceri dintre ei vor primi izbavirea in ziele cumplite cele mai de pe pe urma.
   Si cauta vitelele rosii sa vada daca si cate fire de par albe le ies, sau daca printre ele ar gasi si vaca rosie de purificare 🙂 …. no comment !

   Apreciază

  • el said, on iulie 31, 2015 at 11:19 pm

   troacele si trentzele la Templu le-au gatat, la fel si caramizile , sunt toate depozitate in subsol la loc sigur,asteapta trambita cand sa darame Moscheea lui Omar si in 3 zile sa ridice cu cele deja pregatite „Templul” pentru anticrist. focul sacru .. de unde ? arhiereii sunt morti toti deja de pe vremea lui Tit …. CINE sa aduca „jertfele” ?.hahamii si rabinii??? …sarmanii, se sotensc din toti bosogii cu ravna si chin, dar sunt demn de plans, NU pot sa plineasca cele scrise la Tora de Moise oricat s-ar screme…..

   Apreciază

  • mercurie said, on august 1, 2015 at 4:52 am

   Asa zice si Sf.Ioan Hrisostom.
   ”Că spusele acestea nu sunt o minciună, haide să aducem mărturia faptelor. Dacă iudeii n-ar fi încercat să zidească templul, ar fi putut să spună: “Dacă am fi vrut să încercăm, dacă am fi vrut să zidim templul, negreşit am fi putut şi am fi dus lucrul la bun sfârşit!”. Dar aşa, le dovedesc că au încercat nu o dată, nici de două ori, ci chiar de trei ori, şi încercările lor s-au frânt .
   Cine a încercat să zidească templul?
   Cei ce se împotrivesc pururea Duhului Sfânt, înnoitorii şi răzvrătiţii! După pustiirea făcută de Vespasian şi Tit, iudeii s-au răsculat în timpul lui Adrian şi au încercat să-şi refacă statul lor. Nu-şi dădeau seama că luptă împotriva hotărârii lui Dumnezeu, prin care se poruncise ca oraşul să fie pustiit pentru totdeauna. Şi este cu neputinţă să biruie cel ce luptă împotriva lui Dumnezeu. Ciocnindu-se iudeii cu împăratul, l-au silit să pustiască desăvârşit Ierusalimul.

   Ai văzut prima încercare a neruşinaţilor iudei? Iat-o acum şi pe cea de-a doua!
   Iudeii au încercat din nou să zidească templul în vremea împăratului Constantin. Acesta, văzând încercarea lor, le-a tăiat urechile şi le-a pus pe trupul lor semnul neascultării. I-a purtat pretutindeni ca pe nişte fugari şi biciuiţi. I-a făcut cunoscuţi tuturor prin semnul făcut cu fierul roşu pe trupul lor, şi i-a înţelepţit şi pe ceilalţi iudei de pe întreaga faţă a pământului să nu mai încerce una ca aceasta.

   Dar aceste fapte sunt vechi şi de demult; mai bine spus, cei mai bătrâni dintre noi le cunosc. Ceea ce vreau însă să spun acum este ştiut şi cunoscut chiar de cei mai tineri dintre noi. Nu s-a petrecut pe vremea lui Adrian şi Constantin, ci s-a petrecut în vremea noastră, în timpul împăratului de acum douăzeci de ani. Când Iulian, care i-a întrecut pe toţi împăraţii în necredinţă, i-a chemat pe iudei ca să jertfească idolilor şi să-i atragă la păgânătatea lui şi le-a propus felul vechi de slujire a lui Dumnezeu, zicându-le că: “Şi pe vremea strămoşilor voştri aşa slujeaţi lui Dumnezeu” , iudeii, fără voia lor, au mărturisit atunci, ceea ce am arătat eu acum, că nu le este îngăduit să aducă jertfe în afara Ierusalimului, căci fac nelegiuire cei ce săvârşesc orice pe pământ străin. “Dacă vrei, au spus ei împăratului, să ne vezi pe noi jertfind, dă-ne înapoi oraşul, zideşte templul, arată-ne Sfânta Sfintelor, înalţă altarul, şi vom jertfi şi acum ca şi mai înainte”.
   Şi nu le-a fost ruşine spurcaţilor şi neruşinaţilor să ceară lucrul acesta de la un păgân, de la un elen, să facă apel la mâinile spurcate ale aceluia pentru zidirea celor sfinte! N-au simţit că încearcă un lucru cu neputinţă şi nici nu şi-au dat seama că, dacă un om ar fi dărâmat templul, ar fi fost cu putinţă să fie refăcut de un om, dar când Dumnezeu le-a dărâmat oraşul, este cu neputinţă ca puterea omenească să schimbe cele poruncite prin hotărâre dumnezeiască.

   Să ne închipuim, iudeilor, că împăratul v-ar fi dat templul, ar fi înălţat altarul, aşa cum aşteptaţi în zadar să se întâmple! Ar fi putut oare să vă coboare şi foc de sus, din cer? Căci fără foc din cer jertfa voastră ar fi blestemată şi necurată. Fiii lui Aaron au pierit tocmai pentru că au adus foc străin. Cu toate acestea, iudeii, orbi faţă de toate, cereau împăratului şi-l rugau să le vină în ajutor ca să zidească templul.

   Dar Cel ce îi prinde pe cei înţelepţi în viclenia lor a arătat îndată, prin fapte, că hotărârile lui Dumnezeu sunt mai puternice decât orice şi că tari sunt faptele lui Dumnezeu. Căci cum s-au apucat de acea nelegiuită lucrare, cum au început să dezgolească temeliile şi au scos afară o mulţime de pământ, şi aveau să se apuce de zidirea templului, foc a izbucnit îndată din temelii şi a ars pe mulţi oameni, şi nu numai pe oameni, ci şi pietrele locului aceluia. Aşa s-a pus capăt ambiţiei lor deşarte. S-au spăimântat şi s-au ruşinat nu numai cei ce au încercat lucrul acesta, ci şi mulţi iudei care au văzut aceasta.
   Mai stai încă la îndoială, iudeule, când vezi că te osândesc şi mărturia profeţiei lui Hristos, şi mărturia profeţiei proorocilor, şi mărturia dovezilor faptelor? Dar nu-i deloc de mirare! Aşa este neamul vostru! De la început a fost neruşinat şi încăpăţânat! Totdeauna a cugetat să se împotrivească celor mai evidente fapte.”

   Si in afara ca romanii au ars templul in 70, dar evreii au ramas si fara geneaologiile lor levitice ca sa poata arata ca se trag din familii de preoti, si deci sa poata face ritualuri la templu. La ei dupa aproape 2000 de ani sunt exact in situatia in care a fost Moise cand l-a uns pe Aron. Diferenta acum este ca nu este nici profet ca sa-l unga pe marele preot iar preotii nu mai pot exista adica nu au de unde scoate unul, nu au nici mir sfant caci si ala a disparut de pe vremea lui Ieremia odata cu chivotul. Nu au nici templu cu Sfanta Sfintelor si nici altar, nu au nici leviti care sa construiasca cele necesare si chiar de le-ar avea pe toate oare o sa coboare Dumnezeu Iisus Hristos foc din cer ca sa le binecuvanteze jertfa lor cea sangeroasa si plina de pacat? M-as mira foarte profund ca acest lucru sa se intample, poate doar foc cum a venit peste Core si Datan ,Nadab si Abiud , sau ca in cazul Sodomei.Asta apropo de parada gay din Ierusalim.Doar asa cred ca poate veni foc din cer peste ei si nu peste vreo oarecare jertfa animalica.

   Apreciază

 10. Viorel said, on iulie 31, 2015 at 9:21 pm

  fratilor dar ce inseamna rabin ltra ortodox adica este crestin ortodox ca noi sau doar cu numele?

  Apreciază

 11. cristytepes said, on august 2, 2015 at 1:54 pm

  Reblogged this on Cristian The Impaler.

  Apreciază

 12. […] RABINUL Chaim Kanievsky: MESIA vine pana la sfarsitul anului 2015 […]

  Apreciază

 13. […] RABINUL Chaim Kanievsky: MESIA vine pana la sfarsitul anului 2015 […]

  Apreciază

 14. […] RABINUL Chaim Kanievsky: MESIA vine pana la sfarsitul anului 2015 […]

  Apreciază

 15. […] RABINUL Chaim Kanievsky: MESIA vine pana la sfarsitul anului 2015 […]

  Apreciază

 16. […] Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 18, 2018 AXA: Un cuvînt despre semnele nașterii antihristului Foto: https://saccsiv.wordpress.com/2015/07/31/rabinul-chaim-kanievsky-mesia-vine-pana-la-sfarsitul-anului… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: