SACCSIV – blog ortodox

Traducerea articolului din ISRAEL TODAY despre rabinul Yitzhak Kaduri ce scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehoshua sau Yeshua) si ca va veni dupa moartea lui Aaron Sharon …

Posted in Rabinul Yitzhak Kaduri by saccsiv on iulie 8, 2010

   Citez din articolul Rabbi Reveals Name of the Messiah:
   La scurt timp inainte de a muri, unul dintre cei mai proeminenti rabini ai Israelului a scris numele lui Mesia pe o nota mica pe care a cerut sa ramana sub sigiliu pana acum. Cand nota a fost deschisa, aceasta a dezvaluit ceva ce multi stiu de secole:Yehoshua sa Yeshua (Iisus) este Mesia.

   Cu cateva luni inainte de a muri, unul dintre rabinii cei mai proeminenti ai naţiunii, Yitzhak Kaduri, se presupune ca a scris numele lui Mesia pe o nota mica pe care a cerut sa ramana sigilata pana acum. Cand notita a fost deschisa, a fost dezvaluit ceea ce mulţi stiu de secole: Yehoshua sau Yeshua (Iisus), este Mesia.
   Cu numele biblic al lui Iisus, Rabinul si Cabalistul l-a descris pe Mesia, utilizand sase cuvinte si sugerand ca literele initiale formeaza numele lui Mesia. Notita secreta spune:

   In ceea ce priveste abrevierea numelui lui Mesia, El va ridica poporul si va arata ca legea si cuvantul Sau sunt adevarate.

   Asta am semnat in luna de mila,
  
Yitzhak Kaduri

   Propozitia in ebraica cu numele ascuns al lui Mesia este aceasta: “Yarim Ha’am Veyokhiakh Shedvaro Vetorato Omdim”.

   Initialele sunt abrevierea despre care Kaduri vorbea sau prima litera a fiecarui cuvant formand numele Iisus sau Yehoshua sau Yeshua. Cuvantul in ebraica pentru salvare dupa cum scrie la Zaharia 6:11 si Ezdra 3:2. Acelasi preot scrie in Ezdra, „Yeshua fiul lui Yozadak” si in Zaharia, „Yehoshua fiul lui Yohozadak”. Preotul adauga abrevierea numelui sfant al lui Dumnezeu, ho, in numele tatalui sau  Yozadak si in numele lui Yeshua.
   Cu unul dintre cei mai proeminenti rabini ai Israelului indicand numele lui Mesia ca fiind Yeshua, este de inţeles de ce ultima sa dorinta a fost sa astepte un an de la moartea sa, inainte sa se dezvaluie ceea ce a scris.

   Cand numele Yehoshua a aparut in mesajul lui Kaduri, evreii ultra-ortodocsi ai seminarului Yitzak Yeshiva din Ierusalim au sustinut ca stapanul lor nu a lasat solutia exacta pentru decodarea numelui lui Mesia.

   Revelaţia a primit puţina acoperire in mass-media israeliana. Numai site-urile News First Class (NFC) si Kaduri.net menţioneaza nota despre Mesia, insistand ca a  fost autentica. Ziarul evreiesc Ma’ariv spune o poveste despre nota dar o descrie ca fiind falsa.

   Cititorii evrei au raspuns pe forumuri „cu sentimente amestecate: „Deci, asta inseamna ca rabinul Kaduri a fost crestin? „si” Crestinii danseaza si petrec?”, au fost comentariile.

   Israel Today a vorbit cu doi dintre adepţii lui Kaduri, in Ierusalim, care au recunoscut ca nota a fost autentica, dar foarte derutant pentru adepţii lui, de asemenea. „Nu avem nici o idee cum rabinul a ajuns la acest nume al lui Mesia,”  a spus unul dintre ei.

   Totusi, alţii neaga complet orice posibilitate ca nota este autentica, fiul lui Kaduri, Rabinul David Kaduri, a declarat ca in momentul in care nota a fost scrisa (septembrie 2005), starea tatalui sau facea imposibil pentru ca el sa scrie.

   Portretizarea lui MESIA facuta de Kaduri
  
Cu cateva luni inainte sa moara la varsta de 108 ani, Kaduri si-a surprins adeptii cand le-a spus ca L-a intalnit pe Mesia. Kaduri a dat un mesaj in sinagoga sa la sarbatoarea Yom Kippur, Ziua Ispasirii, de predare cum sa recunoasca Mesia. El a menţionat, de asemenea, ca Mesia va aparea in Israel dupa moartea lui Ariel Sharon (fostul prim ministru este in coma dupa un accident vascular cerebral pe care l-a avut cu un an in urma).

   Alti rabini prezic acelasi lucru, incluzand rabinul Haim Cohen, Cabalistul Nir Ben Artzi si sotia rabinului Haim Kneiveskzy.

   Nepotul lui Kaduri, rabinul Yosef Kaduri, a spus ca bunicul sau a vorbit de multe ori in ultimele sale zile despre venirea lui Mesia si salvarea prin Mesia.

   Portretul spiritual facut lui Mesia de catre el – aminteste de Noul Testament a fost publicat pe website-urile Kaduri.net si NFC:

   „Este greu pentru multi oameni buni din societate sa inteleaga personalitatea lui Mesia. Conducerea si ordinea unui Mesia in carne si oase este greu sa fie acceptata de catre multi din popor. Ca lider, Mesia nu va deţine o funcţie, dar va fi printre oameni si se va folosi de mass-media pentru a comunica. Domnia sa va fi pura si fara dorinte personale sau politice. In timpul stapanirii Lui, numai dreptatea si adevarul vor domni.
   „Vor crede toti in Mesia imediat? Nu, la inceput unii dintre noi vor crede in El, iar unii nu. Va fi mai usor pentru oamenii care nu sunt religiosi sa-L urmeze decat pentru persoanele ortodoxe.
   „Descoperirea lui Mesia va fi facuta in doua etape: in primul rand, El va confirma activ poziţia sa de Mesia, fara ca El insusi sa stie ca el este Mesia. Apoi, el se va descoperi unor evrei, nu neaparat oamenilor educati si inţelepti ai Torei. Ei pot fi chiar oameni simpli. Numai atunci el se va descoperi intregii naţiuni. Oamenii vor intreba si spune: „Ce, este acesta Mesia?” Multi au stiut numele Lui, dar nu au crezut ca El este Mesia. ”

   Ramas bun de la un „TSADIK”
  
Rabinul Yitzhak Kaduri a fost foarte cunoscut pentru memoria fotografica si memorizarea Bibliei, Talmudului, Rashi si a altor scrieri iudaice. A fost un profesor si un maestru cunoscut al seminarului  Nahalat Yitzhak Yeshiva.  A cunoscut inţelepţii evrei si celebritaţi ale secolului trecut si rabinii care au trait in Ţara Sfanta si a pastrat credinţa in viaţa inainte ca statul Israel sa se fi nascut.
   Kaduri a fost nu numai foarte stimat din cauza varstei sale de 108. El a fost carismatic si inţelept, si rabinii sefi se uitau la el ca la un Tsadik, un om neprihanit sau sfant. El dadea sfaturi si binecuvantari tuturor celor care ii cereau. Mii de oameni l-au vizitat pentru a cere sfatul sau vindecarea. Adepţii sai vorbesc de multe miracole si elevii sai spun ca el a prezis multe dezastre.
   Cand a murit, mai mult de 200 000 de oameni s-au alaturat procesiunii funerare pe strazile din Ierusalim pentru a-si exprima omagiile lor cand acesta era dus la locul sau de odihna.

   „Cand va veni, Mesia va salva Ierusalimul de religiile straine care doresc sa stapaneasca orasul”, a spus odata Kaduri. „Ei nu vor reusi pentru ca ei vor lupta unul impotriva altuia.”

   Adeptii rabinului reactioneaza
  
Intr-un interviu facut de ziarul Israel Today, Rabinul David Kaduri, fiul de 80 de ani al regretatului Rabin Yitzhak Kaduri, a negat ca tatal sau a lasat o nota cu numele Yeshua chiar inainte de a muri.
   „Nu este scrisul lui”, a spus el atunci cand i-am aratat o copie a notei.

   In timpul unei intalniri facuta noaptea Yitzhak Nahalat Yeshiva din Ierusalim, carti cu scrisul de mana al lui Kaduri incepand cu 80 de ani in urma ne-au fost prezentate in incercarea de a dovedi ca nota cu Mesia nu este autentica.

   Cand i-am spus rabinului Kaduri ca site-ul oficial al tatalui sau (www.kaduri.net) a menţionat nota despre Mesia, el a fost socat. „Oh, nu! Asta e blasfemie. Oamenii ar putea inţelege ca tatal meu a subliniat ca este El” (Mesia al crestinilor).
David Kaduri a confirmat, insa, ca, in ultimul sau an, tatal sau a vorbit si visat aproape exclusiv despre Mesia si venirea Lui. „Tatal meu l-a intalnit pe Mesia intr-o viziune”, a spus el, „si ne-a spus ca va veni in curand.”

   Ziarului Israel Today i-a fost permis accesul la multe din manuscrisele rabinului, scrise de el insusi pentru uzul exclusiv al elevilor sai. Dar cele mai izbitoare au fost semnele in forma de cruci pictate de Kaduri peste tot in pagini. In tradiţia evreiasca, nu se folosesc cruci. De fapt, chiar utilizarea unui semn plus este descurajata pentru ca ar putea fi confundat cu o cruce.

   Dar ele erau acolo, mazgalite de isusi mana rabinului. Cand am intrebat ce inseamna acele simboluri, Rabinul David Kaduri a spus ca sunt „semne de inger”. Presat sa spuna mai mult despre sensul acelor “semne de inger”, el a spus ca nu are nici o idee. Rabinul David Kaduri a continuat sa explice ca doar tatal sau a avut o relatie spirituala cu Dumnezeu si s-a intalnit in visele lui cu Mesia.
   Evreii ortodocsi din jurul Yitzhak Nahalat Yeshiva au spus cateva saptamani mai tarziu, ziarului Israel Today ca povestea despre nota secreta a Rabinului Kaduri nu ar trebui sa fie cunoscuta niciodata, ca poate  deteriora numele batranului venerat.

   Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul): Rabinul Yitzhak Kaduri scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehoshua sau Yeshua) si ca va veni dupa moartea lui Aaron Sharon …

71 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iulie 8, 2010 at 6:36 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • pcd@saccsiv said, on iulie 9, 2010 at 8:04 am

   nu stiu de unde iti tot ei tu informatiile teologice. le verifici cu un preot macar??? Yehoshua sau prescurtat Yeshua tradus in koine Iisus inseamna „Dumnezeu mantuieste” sau „Dumnezeu este Mantuitorul” nci pomeneala de salvare! acum, in alta ordine de idei nu este bine si nici canonic sa pui semn de egalitate intre ce folosesc evreii pe post de Vechi Testament – si anume textul masoretic – si ceea ce folosesc crestinii – Septuaginta. aceasta din doua considerente teologice profunde. 1. Mantuitorul Hristos a citat EXCLUSIV DIN SEPTUAGINTA si 2. textul masoretic este atat de corupt incat nu mai exista niciun capitol din Cartile Vechiului Testament care sa nu fie modificat sau tradus gresit sau cu omisiuni grosolane in texte. ar fi si o a treia problema, inca nelamurita pe deplin: din textul masoretic lipsesc cu desavarsire profetiile legate de Mantuitorul Hristos, desi in Septuaginta sunt la locul lor(de exemplu cele din Psalmi unde se arata exact Patimile). concluzia fireasca este ca rabinii au modificat textul masoretic pentru ca poporul sa nu-l identifice pe Hristos…. asa ca ar fi bine sa nu mai folosesti nortiuni pe care nu le stapanesti; macar consulta-te cu un teolog ortodox. scuze, dar nu e prima oara cand scrii tampenii.
   p.s. pe asta de unde ai scos-o ca ‘ho’ este o prescurtare de la Numele Sfant al lui Dumnezeu??? numele Lui Dumnezeu revelat Lui Moise este: YAHVEH. dintr-o pietate exagerata(bazata pe un text din Levitic prost interpretat), evreii nu citeau acest Nume al Lui Dumnezeu ci de cate ori il intalneau citeau in schimb Adonai. de scris il scriau, dar nu il citeau. asa ca au aparut particule care se prescurteaza pentru a putea fi introduse in nume(care evident se pronuntau si deci nu puteau contine tot Numele): Yah, Yeh dar cel mai utilizat era un altul: El(Gabriel = Gabr + i + EL – Domnul este cu mine). deci, inca odata, inceteaza sa mai publici informatii de natura teologica fara sa te consulti cu un preot. raspadesti numai prostii. poti sa ma banezi, poti sa faci ce vrei tu, dar ai o responsabilitate foarte mare pentru ca te citesc foarte multi oameni. obligatia ta este sa ai materiale curate din punct de vedere dogmatic si al continutului. lamurit cu Numele Lui Dumnezeu?

   Apreciază

   • saccsiv said, on iulie 9, 2010 at 8:21 am

    pcd@saccsiv

    Fudulule, multa greata pe tine. Ce scrie in titlu articolului?

    Traducerea articolului din ISRAEL TODAY … „

    Cum incepe articolul ?

    Citez din articolul Rabbi Reveals Name of the Messiah:”

    Asadar, daca ai obiectii, ele nu trebuie indreptate spre mine. Ai mai scris odata ca postez tampenii dar fara exemplificare. Identifica articolele acelea tampite, argumenteaza motivul pentru care le consideri tampite sau nu mai posta niciodata pe acest blog.

    Apreciază

   • pcd@saccsiv said, on iulie 9, 2010 at 8:40 am

    pai si tu de ce publici materiale de natura eretica fara comentarii? unde sunt explicatiile la ereziile rabinice din text? ce daca sunt scrise de altii, nu sunt postate de tine? cei care posteaza pe aici au sesizat erorile dogmatice si istorice din text? haida de. dar e mai simplu sa ma injuri pe mine decat sa recunosti ca ai gresit…
    vad ca ai niste manifestari curate, de crestin adevarat. sa-ti scriu o mica istorioara. era odata un calugar in pustie si i se dusese vestea ca ar fi foarte inaintat in cele duhovnicesti. s-a dus Avva Macarie la el sa-l cerceteze si l-a mustrat sa vada ce face. atunci acela s-a maniat si si-a dat drumul la gura. deci, au plecat Parintii de la el iar Avva i-a zis. cetate intarita prin fata esti(adica ai nume bun) dar jefuita de talhari prin dos(adica ai o fire urata). te regasesti?

    atunci cand ti-am scris ca spui tampenii era vorba despre monotelism si nu monofizitism cum gresit spuneai.

    Apreciază

   • saccsiv said, on iulie 9, 2010 at 9:04 am

    pcd@saccsiv

    Repet, esti fudul. In plus, ai duh de cearta, iar eu n-am timp si de tine. Daca zici ca stii, fii folositor. Vino cu completari sau scrie articole (pe care le voi publica) sau arata unde apar greseli atunci cand apar.

    Dar tu ce faci si cum procedezi?

    La articolul:

    https://saccsiv.wordpress.com/2010/07/07/video-si-transcriptul-rabinul-yitzhak-kaduri-spunea-in-2007-ca-numele-lui-mesia-este-iisus-yehoshua-sau-yeshua-si-ca-va-veni-dupa-moartea-lui-aaron-sharon/

    am scris:

    In cursul zilei de maine voi posta si traducerea articolului
    http://www.israeltoday.co.il/default….”

    Si iata aici traducerea. Ideea e urmatoarea: rabini evrei vorbesc din ce in ce mai des ca vine mesia si despre sfarsitul vremurilor. Dupa cum am aratat si in articolul:

    https://saccsiv.wordpress.com/2010/02/06/video-si-trascriptul-rabini-despre-sfarsitul-vremurilor-si-mesia/

    De fapt, ei pregatesc terenul antihristului.

    Referitor la acel articol, era o greseala intr-o fraza, a celor de la Calendar Ortodox, pe care am preluat-o si eu. Se vedea clar din restul articolului, dar tu te-ai repezit cu un comentariu plin de cuvinte “prost”, “tampit”, in loc sa semnalezi crestineste problema.

    Apreciază

   • danutza said, on iulie 9, 2010 at 3:30 pm

    pcd, fratele saccsiv are dreptate. cu totii putem gresi, iar el nu a afirmat niciodata ca e infailibil, e om si ceea ce prezinta pe blogul sau sunt si pareri personale, dar una e sa arati cu blandete omului unde a gresit ( daca a gresit) si alta e sa ajungem la acuze sau jigniri. si eu i-am sugerat uneori anumite lucruri si, cand au fost corecte, a tinut seama de ele. inca o data, suntem oameni, deci supusi greselii ( homo sum, et humani nihil a me, alienum puto),dat trebuie sa ne respectam intre noi si sa ne comportam civilizat ( mai ales daca ne pretindem crestini buni).iertare daca am deranjat, dar asta e opinia mea. Doamne-ajuta!

    Apreciază

  • intruder117 said, on decembrie 12, 2011 at 8:57 am

   Eu zic ca e un scenariu .Adica se prea poate ca dupa moartea aluia, Aaron Sharon, sa iasa la rampa de fapt ANTICRISTUL. Folosirea numelui Domnului si a semnelor Crucii sunt doar siretlicuri de a pacali si dezorienta pe crestini. mare atentie ….Mesia al nostru a fost…si nu va mai veni decat la JUDECATA, al lor insa, este asteptat….!

   Apreciază

 2. AndreiV said, on iulie 8, 2010 at 6:56 pm

  M-am tot gandit…

  Daca prima data va veni un antichrist mincinos ? adica sa spunem ca dupa razboi un singur om va conduce lumea intreaga…dar multi stiu ca antichristul va deveni conducatorul acestei lumi si poate majoritatea vor zice: acesta este antichristul si-l vor da jos.Si atunci va veni adevaratul antichrist care se va da drept Mesia si atunci vor spune: da iata,acesta este Iisus la a doua sa venire,el este salvatorul nostru.

  O fi posibil asa ceva? 🙂

  Apreciază

  • Ghita said, on iulie 8, 2010 at 8:00 pm

   Asa cum se spune in Biblie, Iisus va reveni ca fulgerul si nu va descaleca pasnic, nestiut printre oameni ca apoi sa fie recunoscut. Probabil o va face asa Antichrist.

   Apreciază

  • ROrtodox said, on iulie 9, 2010 at 8:14 am

   10. Atunci mulţi se vor sminti şi se vor vinde unii pe alţii; şi se vor urî unii pe alţii.
   11. Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi.
   12. Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci.
   13. Dar cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui.
   14. Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul.
   15. Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt – cine citeşte să înţeleagă –
   16. Atunci cei din Iudeea să fugă în munţi.
   17. Cel ce va fi pe casă să nu se coboare, ca să-şi ia lucrurile din casă.
   18. Iar cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă înapoi, ca să-şi ia haina.
   19. Vai de cele însărcinate şi de cele ce vor alăpta în zilele acelea!
   20. Rugaţi-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta.
   21. Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.
   22. Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile.
   23. Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.
   24. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.
   25. Iată, v-am spus de mai înainte.
   26. Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieşiţi; iată este în cămări, să nu credeţi.
   27. Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului.

   [ Matei: 24: 10-27 ]

   Apreciază

   • Daciana said, on iulie 9, 2010 at 1:31 pm

    @ROrtodox
    Ce insemna exact: „Si de nu s-ar fi scurtat acele zile”? Ca ziua va fi mai scurta si ca deci timpul va trece mai repede? (Senzatia asta o impartasesc multi in ziua de azi, ca timpul parca trece mai repede, ca nu mai are rabdare cu oamenii). Sau ca Dumnezeu va scurta vremurile de chin?
    Multumesc

    Apreciază

   • G-man said, on iulie 9, 2010 at 1:47 pm

    ROrtodox ai citit cum interpreteaza acest text sf Ioan Gura de Aur ?

    Apreciază

   • Pustnicul Digital said, on iulie 9, 2010 at 5:43 pm

    Părintele Adrian Făgețeanu despre Matei 24.

    PS: Timpul trece mai repede. O simte oricine născut cu câțiva ani înainte de 1989.

    Apreciază

 3. spellmaker said, on iulie 8, 2010 at 7:15 pm

  Cand Iisus va veni din nou,adica a doua oara,sigur va sti cine este.Si nu o va arata numai la cativa,cand isi va aduce aminte ,o va arata lumii intregi,caci va veni ca un imparat si ca un invingator.Prea putin conteaza pentru noi ceea ce acest rabin a descoperit. ( noi stim deja ) Oricum ai lui vor avea grija sa denatureze cecetarile respective.Cine vrea sa il descopere pe Dumnezeu cel Adevarat il poate gasi in orice moment al vietii sale,numai sa vrea.

  Apreciază

 4. alexbidam91 said, on iulie 8, 2010 at 7:20 pm

  auzici ce se spune : ca Mesia care va veni se va folosi de masmedia si el va confirma activ poztia de Mesia fara ca el sa sa stie .
  Oare nu va da oare de gandit ? Daca Mesia cel care va veni nu va sti ca este Mesia ? Oare Acest Mesia nu va fi Antihristul
  Sa ma ierte Dumnezeu daca Mesia prorocot de jidan este unicul Fiou al Lui Dumnezeu

  Apreciază

  • Rgogu said, on iulie 9, 2010 at 1:23 pm

   antihrist se scrie cu litera mica! nu ii aducem nici un fel de lauda, ci il dam blestemului!
   De unde pana unde se fac proorociri fara Harul Sfantului Duh? Nici un om care nu este ortodox nu poate primi darul profetiei! Evreii(dupa religia ebraica) nu mai au prooroc de la Sfantul Ioan Botezatorul! Cine este acest mincions care vine sa ne invete pe noi despre Dumnezeu? Sau e ortodox pe ascuns? :)) Dar nu e suficient sa fii ortodox, ci trebuie multa sfintenie.
   Minciuni! iubiti drept-credinciosi!
   Nu mai luati seama la ce vine din exterior. Daca si din interior(al tarii, al ortodoxiei) poate veni miros de tulburare si erezie, atunci cu cat mai putin sa speram la sfintenie din exterior?
   Acesta e un mincionos(raposatul de 108 ani) si un inaintemergator al antihristului!!! Nu credeti nimic din ce zice!

   Doamne ajuta!

   Apreciază

   • alexbidam91 said, on iulie 9, 2010 at 1:49 pm

    rgogu ai dreptate in ceea ce spui . Unicul si Cel Adevarat a spus odata cum va veni , asta inseamna ca daca Mesia proorocit de jidan e cel adevarat insemna ca noi am crezut prost si iti spun ca crestinismul a crezut in Iisus cel venit acum 2000 de ani pentru ca El este Unicul si Adevaratul Mesia salvator si judecator al lumii , asta pentru ca am patito .

    Apreciază

   • G-man said, on iulie 9, 2010 at 2:08 pm

    sa il subtitreze cineva pe alexbidam91..sau sa faca transcriptul ..sau sa ii dea spam
    prietene am eu impresia sau ai luat-o rau pe aratura?

    Apreciază

   • Rgogu said, on iulie 10, 2010 at 8:29 am

    Alex te exprimi destul de ambiguu. Cred ca vrei sa exprimi faptul ca este o minciuna ceea ce zice rabinul, dar nu iti prea iese. Si eu ma incurc cateodata in cuvinte…dar de data asta am observat la tine acest lucru 🙂 intentia cred ca ti-e buna, dar rezultatul exprimarii tale e echivoc si nelamureste. L-ai incurcat tare si pe G-man astfel ca ti-a dat un raspuns mai dur… 🙂 Incearca eventual in urmatoarele mesaje sa te delimitezi mai clar pe o pozitie si sa fie usor de inteles intentia ta.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

   • marcela said, on decembrie 12, 2011 at 5:53 am

    Rgogu gresesti si iti exxplic si cu multe argumente !! poate profetii orice persoana vrea Dumnezeu !! Dumnezeu pune in gura cui crede ca este de folos !! Sibilele erau sataniste si citeste si tu ca a u proorocit :fara sa vrea !! si filozofi pagani au profetit tot fara sa vrea despre Hristos!! asta seamna cu preotia :preotul poate sa mantuiasca pe multi dar el se poate pierde …profetia nu este vinsotita mereu de dreapta credinta caci Dumnezeu vrea sa pregateasca si pe ceilalti oameni de evenimente importante ,relatia lui Dumnezeu cu oamenii nu este materialista ,matematica… iar referitor la scurtarea vremilor nu este cum au comentat unii ci cum spune Sfantul IOAN GURA DE AUR :practic daca este profetit 3 ani va fi mai putin la fel cum a fost la potop au fost proorociti 120 de ani si au fost 100 cititi la predicile sfantului…

    Apreciază

 5. […] Joi, 8 iulie 2010, ora 22:49 Posted on 8 iulie 2010 by Ghita Legat de Miercuri, 7 iulie 2010,  ora 11:08 ,se poate citi un material mai amplu despre  Rabinul care a spus ca l-a intalnit pe Mesia.(vezi) […]

  Apreciază

 6. DaLi said, on iulie 8, 2010 at 8:14 pm

  to alexbidam91

  „a fost foarte cunoscut pentru memoria fotografica si memorizarea Bibliei, Talmudului, Rashi…” „Alti rabini prezic acelasi lucru, incluzand Cabalistul Nir Ben Artzi…” putin cam multe „lecturi” adunate, nu???

  Cred ca ai pus problema ft corect…

  Apreciază

 7. Alexandra said, on iulie 8, 2010 at 8:18 pm

  @ AndreiV
  Frumos scenariul tau….eu ma gandeam la ceva asemenator, ca vine antihristul dupa razboaie, foamete si nenorociri si ca multi sa nu-l primeasca stiind ca este antihristul…numai ca fenomenul Obama m-a facut sa-mi dau seama ca oamenii chiar avertizati fiind tot asteapta un salvator lumesc.
  Pe Obama l-au adulat cand inca erau burtile pline si aveau ceva greutati…venirea antihristului se va intampla dupa multe nenorociri…cand oamenii vor fi realmente disperati.
  Sfintii, pe parcursul celor 2000 de ani ne-au avertizat, ca pina si pe cei alesi va cauta sa-i insele. Daca cei alesi sunt ortodocsii de azi, credinciosi care incearca sa duca o viata crestineasca cat de cat si din ei se vor insela, iti dai seama cum il vor primi restul care nu duc viata crestineasca sau nu stiu nimic despre toate astea: incepand cu catolicii, care il au pe papa care cand a inceput criza cauta solutii lumesti…nu era o vorba despre rugaciune sau pocainta, vorbea numai de banci si finante, continuand cu protestantii care teoretic cam stiu ce se va intampla, dar care practic se lasa sedusi de lumea asta si terminand cu cine stie ce trib pierdut prin jungle care nu are habar de Mantuitorul.
  Asa ca treaba e tare complicata si am cam lasat-o in plata Domnului…nu fac decat sa caut sa ma intaresc in credinta, caci asta este singurul lucru care ma va ajuta in viitor.

  Apreciază

  • Rgogu said, on iulie 10, 2010 at 8:53 am

   Alexandra, eu zic ca catolicii sunt pierduti de duhul ce il va avea si antihrist, inca de cand s-au rupt de Biserica. Pentru ei e totuna daca vine s-au nu antihrist, ca atata vreme cat nu revin la ortodoxie- ca vine sau nu vine antihrist- ei nu vor cunoaste mantuirea. blestematul nu va lupta impotriva celor care ii slujesc si il servesc de sute si mii de ani, ci impotriva celor ce ii stau impotriva- ortodocsii. Noi suntem sarea lumii, fara noi nu are gust lumea.
   Legat de inselare…? 🙂 eu le zic prietenilor mei ca in asa chip va veni blestematul ca ii va insela pe toti(exceptiile vor avea o pondere foarte mica , „rusinoasa”) ; ca daca a venit unul ca Basescu si ne-a prostit!!!… unul care nu a zis un lucru luminat de cand il stiu, unul asupra caruia planeaza suspiciunea vanzarii flotei(nu mai e o suspiciune ca a vandut toata tara si impreuna cu ea tot poporul!!!…), unul care nici frumos nu e(ca se zica ca blestematul va avea chipul fetei [de carne] frumos), care nici nu tine cu Biserica, ca nu face nici milostenie(ci merge la sinistrati si ii ia peste picior), unul care nu face nici minuni!, si unul care nu e adulat si nu e venerat de toata lumea(ca pe blestematul toate popoarele il vor chema sa le fie imparat ), care nu este nici geniu si nu are nimic sclipitor- daca pe unul ca Basescu l-a votat jumate din tara!!!… apoi va fi vai si amar de noi!…
   Deci de ce dai tu exemplul lui Obama , cand noi avem in ograda noastra propriul exemplu si care ne striga impotriva , facandu-ne sa ne rusinam de fapta noastra(pacalirea noastra si votul nostru acordat acestui talhar de tara si de neam ). Dar sa ne rugam pentru el(si pentru toti conducatorii) , ca toti suntem vinovati pentru slabiciunile conducatorilor. Vina este a tuturora! nimeni nu e fara vina din popor!Daca am fi fost mai (si mai si mai mult) credinciosi , poate Dumnezeu ar fi randuit altfel sa ne fie. Si iarasi, pentru cele 25 de milioane de avorturi avem toti vina(intr-un porcent mic, dar avem). Ma mustru pentru faptul ca am vazut un afis legat de anticonceptionale si nu i-am tras o „corectare” sau nu l-am rupt. Afisul zicea ca „anticonceptionalele nu ingrasa…”… Vai! si ma doare ca nu am scris pe el ca „totusi pot condamna la iadul vesnic”(in cazul in care si-au facut efectul: ele nu permit ovulului fecundat sa se lipeasca de peretele uterului; lucru care daca nu se intampla omul acela cu suflet si doar din cateva mii sau sute de mii de celule, este expulzat afara, este avortat de trup).

   Doamne ajuta!

   Apreciază

 8. gigel said, on iulie 8, 2010 at 8:45 pm

  eu cred ca nenea asta vb de antihrist…si continua inceputa de ceva vreme…probabil pe pamant se va intampla cum arata picturile din aeroportul ala american…intai razboi, injumatatirea oamenilor, apoi o vreme de pace…care eu cred ca va fi guvernanta de al rau…abia apoi va veni fiul lui dumnezeu…daca va veni…

  Apreciază

 9. danutza said, on iulie 8, 2010 at 9:12 pm

  parerea mea este ca acest evreu se refera la antihrist, dupa cum descrie venirea lui. pai, va avea nevoie IIsus de mass media ca sa comunice cu oamenii? sau , mai spune, ca , la inceput, nici el nu va stii ca e Mesia. pai cum sa nu stie IIsus ca e Mesia? mai sunt si alte aberatii, asa ca…eu zic sa nu-l mai prezinti ca pe un om care l-a intalnit pe Hristos, ci, mai degraba, pe satana.

  Apreciază

  • danutza said, on iulie 8, 2010 at 9:16 pm

   am scris comentariul inainte sa le citesc pe celelalte, dar, s epare ca si altii gandesc ca mine. asta e bine. poate ca vom stii atunci sa-l identificam pe antihrist si sa nu ne lasam amagiti. sa ne ajute bunul Dumnezeu sa nu apucam sa-l vedem pe amagitorul cel mare. Doamne-ajuta!

   Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 9, 2010 at 6:40 am

   danutza

   Cine sa nu-l mai prezinte ca pe un om care l-a intalnit pe Hristos?

   Apreciază

   • danutza said, on iulie 9, 2010 at 3:33 pm

    „Nu stiu daca i s-a descoperit ca va veni Domnul nostru Iisus Hristos sau doar l-a promovat pe cel ce se va vrea inlocuitorul lui Hristos, adica pe antihrist …”
    asta e fraza care m-a pus pe ganduri ca , poate te-a pacalit si pe tine, desi lasi loc pt variante.
    mi se pare ca e f evindent ca cel pe care-l prezinta ca fiind Mesia este antihristul, deci, ma gandeam ca poate n-ar fi trebuit sa spui ca nu stiu daca…, mai ales ca stiu sigur ca stii care e adevarul.

    Apreciază

   • Rgogu said, on iulie 10, 2010 at 9:14 am

    BAI FARTILOR!!! DAR MANTUITORUL NU VA MAI VENI CA OM, CA IMPARAT LUMESC, SA STEA LA „DISCUTII”, SA SE PLIMBE PE PAMANT!!! nu mai credeti pe nimeni care va va zice ca vine Mesia pe Pamant! Cand va veni Mesia cerul se va schimba, MORTII VOR INVIA CU TOTII, blestematul va fi ucis de suflarea ce vine din gura Mantuitorului si va fi trimis in iad si va urma Judecata de Apoi!!!
    MANTUITORUL, DOMNUL SI FIUL LUI DUMNEZEU IISUS HRISTOS NU VA FI VOTAT DE OAMENI!!! blestematul va cere sa fie votat imparat. Mantuitorul nu vrea imparatie pe Pamant si nu are nevoie de voturile oamenilor!
    Daca noi de pe acum ne incurcam in niste treburi ridicole!!!!!!!!!!!!! Doamne fereste oamenilor!!! Cum puteti deja sa va clatinati la blestematiile si neroziile spuse de un om fara Har, care nu este dreptcredincios? Cum puteti voi sa faceti socoteli pe baza spuselor unui strain de dreapta-credinta? Ne putem noi incurca in niste afirmatii care ar trebui sa le izgonim rapid din inima noastra si sa le etichetam pe loc ca fiind minciuni!!!??? Noi trebuie sa cunoastem bine Sfanta Scriptura si pe Sfinti ca sa nu fim inselati!
    Dar sunt cateva proorociri atat de simple!!! Propozitii doar, care ajung sa nu mai crezi pe nici un antihrist si inaintemergator! De ce nu le credeti? Cum putem sa zicem ca poate e el sau altul???? FRATILOR!!! nu e nevoie sa ne zica nimeni cine e Mantuitorul!!! Cand El va veni pe norii cerului se va cutremura Pamntul, se va arata semnul Sfintei Cruci pe tot cerul- de la rasarit la apus-, si vor plange neamurile-toti pacatosii care nu au crezut in El. Si din momenmt ce la sfarsit „va gasi oare Domnul credinta cand va veni a doua oara?”, vor plange toti oamenii!!! Cati nu vor plange? pe aceia care nu vor plange nu vor fi vazuti, ca vor fi in crapaturile Pamantului. Deci sa nu se insele nimeni: cine se va mantui atunci va fi neindoielnic in crapaturile Pamantului, ca atunci va fi prigoana cea mai mare din istoria pamantului impotriva crestinilor si doar acolo se vor mai putea ascunde. Dar si acolo i-ar prinde slugile intunecatului, daca nu i-ar acoperi Dumnezeu si nu i-ar ajuta.
    Sa nu ne mai pierdem in minciuni! Inca nici nu au inceput sa vina! Ce o sa ne facem daca ii vom mai vedea si chipul blestematului(sa ne fereasca Dumnezeu-ca zice un Sfant ca fericit si de trei ori fericit va fi cel care nu ii va vedea fata) sau vom vedea mincinoasele lui minuni? Vai si amar! Inca nu am vazut nimic si o dam cu „poate”…

    Doamne ajuta!

    Apreciază

   • saccsiv said, on iulie 10, 2010 at 9:19 am

    Rgogu

    CU CINE TE CERTI, FRATE?

    Apreciază

   • Rgogu said, on iulie 10, 2010 at 9:33 am

    🙂 Faceam un apel nu doar ca un raspuns la ce scria danutza ci la toate interpretarile ce au fost mai sus. Danutza scria ca a fost pusa pe ganduri, ca nu stie precis… Se referea la o pozitie pe care probabil ai fi luat-o tu ca si radactor al blogului, in asa fel incat sa lasi posibilitatea comentatorilor de a-si exprima opiniile fara sa le sugerezi ceva foarte clar in prealabil… Nu stiu. Cert e ca m-am aprins un pic datorita tuturor comentariilor nehotarate care au fost postate inainte. Trageam un semnal doar. Nu lua aceasta actiune a mea ca fiind indreptata impotriva ta. Nu m-am certat. Iarta-ma!

    Doamne ajuta!

    Apreciază

 10. acadennis said, on iulie 8, 2010 at 10:59 pm

  Daca in adevar strecori minciuna si in minciuna strecori adevar il vei pune pe ganduri chiar si pe cel mai credincios.

  Apreciază

 11. acadennis said, on iulie 8, 2010 at 11:44 pm

  יהושוע ה למשוח – Yeshua ha Mashiach – Iisus Hristos

  Dupa cum se vede si pe alte website-uri referitor la revelatia rabinului Kaduri, oamenii cam vorbesc despre pregatirea Israelului de al accepta pe anticrist.

  http://www.hearkenthewatchmen.com/article.asp?id=175

  Apreciază

 12. nea Anderthal said, on iulie 9, 2010 at 12:59 am

  @Dan
  Bravo tovarase!
  ..citindu-ti doar cite-va rinduri din mesajul postat mi-am dat seama ca esti un caz penalo-pshihiatric(n-am gasit mai buna expresie) si nu stiu ce cauti pe site’urile noastre!Stai pe site-urile alea homo-popo-umanisto-comuniste care promoveaza paranoici ca tine!Se pare ca nu esti roman sadea,esti vreo IMPURITATE ETNICA,iar ura fata de tot cei romanesc ti-o manifesti des si in tot felul.
  ps:referitor la „Rocky-feler”, afla IGNORANTULE,CA EI AU FINANTAT „RIVALUTIA” BOL$HEVIKA si alte crime odioase impotriva unor oamnei nevinovati !

  Apreciază

 13. Dan said, on iulie 9, 2010 at 1:44 am

  Si bai ignorantule, internetul si calculatorul pe care tu le folosesti sunt inventii necrestine, neortodoxe, lepra jegoasa! Macar ai bunul simt si coloana vertebrala sa nu le mai folosesti daca tot ii condamni atat pe inventatorii lor. Asemenea, sa nu folosesti nici un produs al „paganilor” si „necredinciosilor” straini, de la alimente la bunuri de igiena corporala, la masini, etc. daca tot iti petreci timpul injurandu-i pe creatori.
  Voi cretinii ortodocsi nu sunteti in stare sa creati nimic, va bucurati de tehnologia straina, si ii injurati pe cei care o produc/creeaza! Nu are sens ca omul sa se poarte civilizat cu voi – gunoaie socialiste asemenea voua doar asa inteleg, prin limba pumnului, a violentei! Ca logic si rational nu vreti sa intelegeti!
  Ce ma amuza faptul cu „ce cauti tu pe site-urile noastre”. Pai prea multe jigodii crestine au populat site-urile serioase, tehnice, pe care le frecventam, dandu-si ca idiotii cu parerea in domenii unde evident sunt afoni ca orice crestin! Si daca autorii respectivi, desi necrestini, i-au lasat in spirit liberal sa comenteze ce vor, tocmai datorita viziunii neinchizitoriale, chiar daca evident numai aberatii indrugau si minciuni ordinare acei crestini, ma gandeam sa va bruiez si eu pe voi, mizerii subumane, la voi acasa :).

  Apreciază

  • G-man said, on iulie 9, 2010 at 7:09 am

   Dan ? …..din semintia lui Dan?

   Apreciază

  • danutza said, on iulie 9, 2010 at 3:21 pm

   sa te binecuvinteze Dumnezeu , sa te ajute sa-ti gasesti pacea interioara si sa-ti ajute sa te impaci cu tine insuti, ca rau esti suparat! ma voi ruga pt tine, asa jigodie cum sunt!

   Apreciază

  • nea Anderthal said, on iulie 10, 2010 at 1:08 am

   ..@ Dan
   Oligofrenule ai uitat sa ne spui cine esti si „cu cine votezi”! Noi9eu inclusiv) suntem romani ortodocsi din tara sau diaspora.Tu ,ce esti?Mai bine zis ce te consideri caci se vede ca esti bolnav mintal si INCULT si mandru de prostia ta !
   ps: Saccsive, nu-l mai lasa pe oligofrenul asta pe site ca enerveaza lumea.Sa stea pe site’urile lui „stiintifice”(alea „roz”) si sa se balaceasca in mocirla ignorantei cu toata turma lui de SCLAVI FERICITI !

   Apreciază

 14. Roland said, on iulie 9, 2010 at 2:36 am

  Te rog nu mai lasa produse marxiste – care nici nu stiu ce sunt si folosesc cuvantul comunism ( creatorul gandirii lor ) sa descrie cel mai mare dusman al comunismului – sa refuleze aici. Este enervant pentru ca instiga la o replica inutila care va porni/continua aceasta taraganeala ca sa duca la concluzia initiala, dupa ce reuseste sa enerveze zeci de cititori prin IMBECILISMELE pe care le emana : TIPUL E UN IDIOT SPALAT BINE DE SISTEM APOI DE PROPRIILE SALE MANUTE CAND II CITEA MEMORIILE JIDANULUI ALA SLINOS.

  Apreciază

 15. capca said, on iulie 9, 2010 at 2:57 am

  Sa cam incins tarata in tine. Potolestete frate, ce ai patit? ai intrat in sevraj? Incepi sa te repeti si nici macar comic nu mai esti. Daca ai ramas fara pastile bea un pahar de apa rece ca tot ajuta. Culcate.

  Apreciază

 16. capca said, on iulie 9, 2010 at 3:02 am

  Crezi ca daca amesteci cuvinte pe care le intelegi mai mult sau mai putin esti detinatorul adevarului pe care lai descoperit rasfoind reviste in metrou, uitandute pe discovery channel si stand la un pahar de bere cu prietenii care studiaza psihologia la facultatea spiru haret? Sau ai citit o carte si vrei acum sa stie toata lumea treaba asta?
  Eu iti doresc sa citesti mai multe carti, si sa fii mai calm si mai linistit. Daca te chinui sa demonstrezi ca altii sunt prosti nu inseamna ca esti tu mai destept.
  Oricum, gata, a venit dimineata si a rasarit soarele. Somn usor si sa te trezesti mai relaxat!

  Apreciază

 17. PG said, on iulie 9, 2010 at 4:35 am

  Iata un model clasic de materialist !
  Este lipit , batut in cuie de solutiile lumesti .
  Crestinii nu folosesc acest limbaj defaimator la adresa omului .
  Afla ca multi oameni ca tine s-au intors la 180* atunci cand au avut o revelatie despre viata de dincolo .
  Sa ne ierte Dumnezeu ca tare pacatosi suntem .
  Doamne Ajuta !

  Apreciază

 18. Marcel said, on iulie 9, 2010 at 4:58 am

  Am urmarit sirul de comentarii la multe articole publicate pe acest blog. E interesant ca din cand in cand, comentariile erau pasnice, un schimb de impresii intre cei care comentau, si dintr-o data apare un comentariu rautacios, ca o bomba care incearca sa distruga. Asa se intampla si la acest articol. In acest context pasnic, se pune bine in evidenta actiunea unui diavol care impinge pe cate unul dintre noi sa intepe in toata rautatea lui sufletul celorlalti. Nu imi dau seama cum de nu observa acel duh ca se arata prin acel om. Sau poate ca asta doreste sau poate ca Dumnezeu ingaduie ca noi sa observam faptul ca exista intr-adevar duhuri.
  Imi vine greu sa cred ca rautatea din aceste cuvinte, indreptate dintr-o data impotriva tuturor vine de la un om: Duhul cel Rau impinge catre distrugerea unei comunitati.
  Rezultanta acestor cuvinte nu arata ca o comunitate a acestor duhuri rautacioase, ar avea vreo legatura cu buna intelegere intre, chiar si intre ele. Ar fi numai o intelegere atat cat sa duca la indeplinire vreun plan de distrugere a cat mai multe suflete, in rest nu se agreeaza nici chiar ele intre ele. Din cate am citit si auzit, aceste apucaturi sunt specifice dracilor.
  Sunt convins ca acest duh rautacios va sari si la mine, cu o rautate care sa atinga strafundurile cele mai adanci ale sufletului.
  Parerea mea e ca nici macar nu trebuie bagate in seama comentariile venite din partea lor, pentru ca se aprind paiele si mai rau.
  Am vorbit cu parinti de la manastire si am inteles un lucru: pacea sufleteasca este una dintre cele mai placute calitati omenesti pentru Dumnezeu, ori tocmai asta este tinta duhurilor rele. In starnirea tulburarilor sufletesti sunt „asi”, stiind ca astfel sufletul devine opac, ei pot manevra mult mai usor acel suflet, purtandu-l pe caile sugerate de ei, distragerea atentiei de la pacea din suflet si mentinerea atentiei si a cugetului numai la sagetile lansate de ei si nu la binecuvantarea lui Dumnezeu.

  Apreciază

 19. kosk said, on iulie 9, 2010 at 6:23 am

  Pai vaxo-Danut e „amic” vechi al blogului. Rabufneste, asa, din cand in cand, bancheru 🙂
  Category -sclav fericit-

  Apreciază

 20. gherasim said, on iulie 9, 2010 at 6:38 am

  din descrierea lui mesia rezulta ca acesta ar urma sa-si faca aparitia pe pamant intr-un fel cu totul diferit de ce ne releva Sf Scriptura despre a doua venire a Mantuitorului, si anume: „il veti vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului”. Mantuitorul lasa mesajul revenirii Sale pe pamant foarte clar, fara loc de interpretari. Ceea ce ne ofera acest rabin (prin mesajul sau) nu-i decat o pregatire a omenirii ptr ratacirea din urma. Evident ca acele asa-zise dezacorduri din partea coreligionarilor lui nu-s decat simple pietre de poticnire. Antihristul se va da drept Iisus Hristos, asta e iarasi clar din scrierile sfintilor parinti; il va imita pe Mantuitorul in toate, deci si in venirea (prima Lui venire) pe pamant. Fiti treji, fratilor intru Hristos! Mai spune Sf.Scriptura: „cand va vor spune: iata hristosul e aici, sau dincolo, sau in camari…, sa nu-i credeti”. Deci, sa fim pe pace si cu credinta in Adevaratul Hristos Iisus, Mantuitorul nostru, cel propovaduit de Biserica Ortodoxa dreptmaritoare. Rabinul asta a mai aruncat o fumigena ptr a incetosa mintile celor putin intariti in credinta si ptr a spori numarul celor ce intra pe drumul cel larg al pierzarii. Sa nu-l credem. Sa veghem, sa-i cercetam dar sa nu-i credem. De ce e bine totusi sa le cercetem opiniile: ptr a ne imuniza. Sa le „folosim aberatiile” ptr a le recunoaste drept ceea ce sunt si ptr a le folosi ca un vaccin.

  Apreciază

  • Rgogu said, on iulie 10, 2010 at 9:19 am

   Doamne ajuta Gherasime!!!

   Dumnezeu sa-ti ajute, sa te intareasca si sa te sfinteasca!

   Apreciază

 21. X-man said, on iulie 9, 2010 at 6:58 am

  @Dan:

  Micuțule, da’ mare anarhist isteric și crizat ești. Să nu menționez cât ești de botanist citind memoriile lui Cockafella și crezându-le. Pari și puțin satanist dar ești din seminția lui Dan, nu mă miră. Și lasă frustrările deoparte, violența și restul. Probabil ești vreun tocilar viteaz în spatele monitorului.

  Dă-ți două palme, ia-te de urechi, trezește-te și taci. N-ai înțelege problema nici dacă ți-aș desena.

  PS: Ia sună-mă și acuză-mă: 0726544262.

  Apreciază

 22. AndreiVasile said, on iulie 9, 2010 at 7:19 am

  saccsiv,al doilea mesaj de ieri mi-a fost sters sau nu mi-a aparut ?

  Si de ce nu mai pot scrie cu „AndreiV” ? am spus ceva gresit ? daca ai 2 minute libere te rog sa-mi explici si mie.

  Multumesc !

  Apreciază

 23. Fulger said, on iulie 9, 2010 at 7:39 am

  Se vede ca cel prezis de catre rabinul Yitzhak nu este mesia deoarece mesia cand va veni va veni direct din cer . Antihristul se va da drept mesia si va fi incoronat la ierusalim si va face multe minuni va face pana sa cada foc din cer.Si e prea devreme mai intai trebuie sa vina antihristul si sa domine 3 ani si 6 luni apoi va veni Iisus si il va birui pe antihrist.

  Apreciază

 24. acadennis said, on iulie 9, 2010 at 7:39 am

  DEEPWATER SAYS GULF EVACUATION :: WARNING!!! THE VANS ARE GONE!!!!! UNITED NATIONS ON THE

  Video interesant: SEMNE ale SFARSITULUI

  Cu o luna si jumatate in urma 4500 camionete ale UN erau parcate intr-un loc baza militara US din florida, iar in 07/07/2010 au disparut – posibil pregatire pentru o uriasa evacuare.

  Apreciază

 25. WillyS said, on iulie 9, 2010 at 7:41 am

  “Vor crede toti in Mesia imediat? Nu, la inceput unii dintre noi vor crede in El, iar unii nu. Va fi mai usor pentru oamenii care nu sunt religiosi sa-L urmeze decat pentru persoanele ortodoxe…….. prea direct…..cei „chemati” primii….non-believers……deci, varu itzic a zis-o! Cine are urechi de auzit, sa auda! La fel si ochii!

  Apreciază

 26. G-man said, on iulie 9, 2010 at 7:48 am

  WillyS pe cine sa urmeze ? cine ? Mantuitorul va veni sa judece vii si mortii . nu sa il urmeze nimeni.
  halal prezicator itzac asta ..peste un an dupa moartea lui …. pai daca se intalnea cu IISUS HRISTOS si credea, devenea un Sfant Pavel al epocii… si anunta toata evreimea imediat … nu la un an dupa moarte…
  diavolul imita de aceea vor fi multi inselati ..

  Apreciază

 27. Armand said, on iulie 9, 2010 at 7:57 am

  Deci o persoana,fiinta – cu o inzestrare mentala pestelimita – MESIA – alaturi de care oamenii vor trebui sa simta o stare de bine,de fericire,de implinire,de multumire, „va folosi mass-media” !?

  Apreciază

 28. Armand said, on iulie 9, 2010 at 8:03 am

  @ AndreiVasile- Am patit si eu cu anumite comentarii care nu „urmau linia” site-ului.Prefer sa intru pe site,privesc si-mi vad de drum,decit sa scriu un punct un punct de vedere,divers de-al autorului,dar nu cu intentia de-al „contra”.Si m-am simtit de parca „urlasem” la Luna.Toate cele bune.Tuturor.

  Apreciază

 29. kosk said, on iulie 9, 2010 at 8:14 am

  ‘icoana’ fiarei, din Apocalipsa Sf Ioan, cred ca este o preinchipuire a ma$$ mediei prin care antihrist se va arata lumii.

  Apreciază

 30. acadennis said, on iulie 9, 2010 at 8:31 am

  (Reuters) – The U.S. government is launching a program nicknamed „Perfect Citizen” to detect cyber assaults on private U.S. companies and government agencies running critical infrastructure, the Wall Street Journal said in its online edition.
  Wed Jul 7, 2010
  Link:
  http://www.reuters.com/article/idUSTRE66665R20100707?type=politicsNews&feedType=RSS&feedName=politicsNews&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Reuters%2FPoliticsNews+%28News+%2F+US+%2F+Politics+News%29

  Apreciază

 31. alexbidam91 said, on iulie 9, 2010 at 2:02 pm

  Dan mi se pare mie sau tu esti catolic ? pentru ca numai biserica catolica s-a opus la tot ceea a fost nou . or fi netul si calculatorul inventii „necrestine” cum zici tu dar sunt necesare . sunt un rau necesar . pe cine ai mai face tu jigodie aici daca netul nu ar mai fi ?

  Apreciază

 32. clement said, on iulie 9, 2010 at 2:08 pm

  Reiese ca articolul a aparut in 2007. Ce sens are sa fie publicat un material fara relevanta si confuz?
  Cine este Aaron Sharon? Daca va referiti la Ariel Sharon, respectiv Ariel Scheinermann, care de altfel este bine merçi, farsa cu coma o joaca intrucat el ar fi creat precedentul intrarii in puscarie a criminalilor de razboi israelieni, cred ca Yitzak delira. Rabinul a decedat in 28 ianuarie 2006 si Ariel a fost internat in 18 decembrie 2005. Era sigur tulburat.
  Tot este bine ca nu s-a proclamat el insusi Mesia!! In istoria poporului evreu exista si cazul super comic al unui rabin care dupa ce s-a declarat Mesia, a trecut la islam.

  Apreciază

 33. alexbidam91 said, on iulie 9, 2010 at 4:02 pm

  si totusi avem de invatat si din ereziile acestor jidani ca doar dumnezeu , parerea mea , nu ar lasa el sa se faca aceste afirmatii . eu zic ca aceste „profetii ” ar trebui sa ne duca prin mesajul lor la rugaciune si la post si sa ne intoarca la Dumnezeu . noi crestinii avem deja profetiile adevarate lasate de la Dumnezeu despre sfarsitul lumii si despre aparitia profetilor falsi . Odata aparuti acesti profeti ar trebui sa ne intoarcem macar acum cu ultima suta de metri cu fata catre Dumnezeu si sa recunoastem ca noi crestinii suntem cei mai pacatosi de pe fata pamantului

  Apreciază

 34. G-man said, on iulie 9, 2010 at 4:41 pm

  cu anticristul acest mesia al lor al necredinciosilor/ satanistilor/ ereticilor… lovitura cea mai tare se va aplica la baza in CREDINTA , cine nu va avea suficienta credinta va cadea in mrejele manipulatoare ale lui . va veni si va zice :
  „- eu sunt cel adevarat , eu sunt mesia care il asteaptati.. pe mine ma asteapta toate popoarele eu va aduc pacea la toti . tolerativa , iubitiva , eu sunt dumnezeul vostru …eu sunt iisus hristos .”..da va fura pana si numele Domnului Dumnezeu..
  de aceea va veni cand credinta se va imputina.. ganditiva cat va manipuleaza un presedinte in campanie ..cat de multi au mers dupa kk ,, etc ..asta va folosi tot arsenalu de manipulare , si are. de aceea nu va trebuii nici vazut nici auzit.

  Apreciază

 35. marcela said, on decembrie 12, 2011 at 6:11 am

  ce a fost de fapt cu hartia scrisa sau nu de un rabin nu este un mesaj pentru ortodocsi ci este ceva pentru evrei ,ei sa si faca intrebari si raspunsuri,noua sfintii ne au spus cine este Mesia si tot ce ne este de folos,ei in israel au dubii in legatura cu Mesia si este treaba lor mai mult sa si le rezolva..putina pace intre oameni se poate? subiectele sant foarte importante dar tonul si cuvintele ar trebui sa ni le stapanim ,sa ne fortam sa fim crestini si in fapte

  Apreciază

 36. […] Traducerea articolului din ISRAEL TODAY despre rabinul Yitzhak Kaduri ce scria in 2005 ca numele lui… […]

  Apreciază

 37. […] Traducerea articolului din ISRAEL TODAY despre rabinul Yitzhak Kaduri ce scria in 2005 ca numele lui… […]

  Apreciază

 38. […] Traducerea articolului din ISRAEL TODAY despre rabinul Yitzhak Kaduri ce scria in 2005 ca numele lui… […]

  Apreciază

 39. […] Traducerea articolului din ISRAEL TODAY despre rabinul Yitzhak Kaduri ce scria in 2005 ca numele lui… […]

  Apreciază

 40. Rodica said, on noiembrie 5, 2016 at 11:05 am

  Este aproape sfarshitul anului 2016

  AM CITIT ANUNTIL ….A VENIT MESIA ?
  NU S.A SCRIS NIMIC.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: