SACCSIV – blog ortodox

CONSILIER PREZIDENTIAL: De 48 de ore a inceput MONITORIZAREA ON LINE. A ideilor fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe, a cultului Sfintilor Inchisorilor, Marilor Duhovnici, intelectualilor nationalisti. Si l-au inclus si pe … NICOLAE CEAUSESCU. Institutul ELLIE WIESEL va ACORDA ASISTENTA organelor judiciare. Va fi ca pe vremea lui Silviu Brucan …

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 26, 2015

Am avut dreptate in articolul:

Rog raspanditi: SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI. “Azi ii salta pe legionari, maine pe nationalisti, poimaine pe voi”

La doua zile dupa ce marioneta Klaus Johannis a promulgat legea, a avut loc dezbaterea intitulată „Extremism, antisemitism, nationalism – pericolele contemporane ale Europei“. E esential sa stim ce s-a discutat acolo, caci acolo s-au prezentat liniile directoare de aplicare a ticalositei legi.

Iata ce putem citi la Cultul lui Ceauşescu a fost interzis prin lege. Iohannis a promulgat legea iniţiată de Crin. Muraru: Asistăm la naşterea unei jurisprudenţe în acest domeniu:

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea iniţiată de Crin Antonescu, care nu numai că interzice, dar şi sancţionează  promovarea cultului persoanelor vinovate de infracţiuni de genocid, aşa cum este cazul lui Nicolae Ceauşescu. Consilierul prezidenţial, Andrei Muraru, fostul preşedinte IICCMER, atrage atenţia că există pericolul de a avea cazuri grave care nu sunt sancţionate, de aceea organele judiciare au nevoie de asistenţă.
„Fapta persoanei de a promova, în public, cultul persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni de genocid contra umanităţii şi de crime de război, precum şi fapta de a promova, în public, idei, concepţii au doctrine fasciste, legionare, rasiste sau xenefobe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi. Negarea, contestarea, aprobarea, justificarea sau minimalizarea în mod evident, prin orice mijloace, în public, a holocaustului ori a efectelor acestuia, a genocidului, a crimelor contra umanităţii şi a crimelor de război, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă“, sunt principalele modificări din lege.
Totodată, legea interzice „acordarea numelor persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni de genocid, contra umanităţii şi de crime de război unor străzi, bulevarde, scuaruri, pieţe, parcuri sau altor locuri publice sau unor organizaţii“.

„Cultul lui Ceauşescu a fost interzis“
Andrei Muraru, consilier prezidenţial, fost preşedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER), a explicat că efectul principal al acestei legi este interzicrea cultului lui Nicolae Ceauşescu, condamnat pentru genocid. „Această lege include pentru prima dată diseminarea propagandei, prin mijloace electronice. Din acest moment, autorităţile publice trebuie să urmărească aceste lucruri şi să identifice acolo unde există infracţiuni în baza acestei legi. De 48 de ore, vă pot spune că, deşi nu s-a observat acest lucru, cultul lui Nicolae Ceauşescu este interzis oficial în România pentru că această lege sancţionează cultul persoanelor vinovate de crime împotriva umanităţii, de crime de război şi genocid. După cum ştiţi, Nicolae Ceauşescu a fost condamnat pe 25 decembrie la Tribunalul Militar Excepţional pentru genocid: articolul 357, Cod Penal“, a spus Muraru, prezent la o dezbatere intitulată „Extremism, antisemitism, nationalism – pericolele contemporane ale Europei“.

Organele judiciare vor avea parte de asistenţă
Consilierul prezidenţial al lui Klaus Iohanns a mai arătat că legea prevede şi dizolvarea unor asociaţii, fundaţii şi partide politice, care promovează şi întreţin propagandă fascistă, legionară. De asemenea, Muraru a atras atenţia asupra faptului că organelor judiciare vor avea nevoie de asistenţă juridică pentru aplicarea corectă a legii.
„Institutul Ellie Wiesel, care a fost parte la elaborarea acestui proiect de lege, împreună cu grupul parlamentar al PNL, va avea o misiune foarte dificilă pentru că va trebui să acorde asistenţă organelor judiciare pentru că există pericolul să ne trezim cu cazuri foarte grave, care nu sunt sancţionate la câteva sute de km de Bucureşti de către un Parchet şi să se ajungă la extreme în care câteva texte să fie sancţionate drept propagandă. Este foarte important ca institutul să acorde asistenţă organelor judiciare pentru că acum asistăm cu toţii la naşterea unei jurisprudenţe în acest domeniu în România. Legea anterioară nu a avut aplicabilitate în plan juridic. Nimeni nu a fost conamnat definitiv pentru infracţiuni cuprinse în textul acestei legi“, a mai spus Muraru.
Iniţiatorii legii sunt: senatorul PNL Crin Antonescu, fost preşedinte al PNL, George Scutaru, fost deputat PNL şi fost consilier prezidenţial al lui Iohannis, şi Andrei Gerea, care a trecut, între timp, de la PNL la PLR. Legea a fost adoptată în unanimitate de către Parlament.
Comentariu saccsiv:

48 de ore au fost atunci. Acum deja sunt 96.

Asadar:

„Institutul Ellie Wiesel va avea o misiune foarte dificilă pentru că va trebui să acorde asistenţă organelor judiciare”

Iata ce putem citi la „Extremism, antisemitism, naţionalism – pericolele contemporane ale Europei“ din 23 iulie 2015:
New Strategy Center
, împreună cu Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel“, organizează masa rotundă „Extremism, antisemitism, naţionalism – pericolele contemporane ale Europei“. Parteneri media al evenimentul vor fi revista Foreign Policy România şi Adevărul Holding.
Vor susţine alocuţiuni Radu Ioanid, directorul Programului Internaţional de Arhive al Muzeului Memorial al Holocaustului, Washington DC, SUA, George Maior, ambasadorul României în SUA, Ben Oni Ardelean, senator, secretar al Comisiei de Politică Externă, Ion M. Ioniţă, redactor-şef al revistei Foreign Policy România. Partea a doua a evenimentului va fi rezervata dezbaterilor.
New Strategy Center este un ONG care îşi propune să asigure un cadru de dezbateri pentru subiecte de maximă importanţă pentru România, mai ales în domeniile în care ţara noastră ar trebui să fie un furnizor/hub regional sau care ar determina consolidarea şi extinderea parteneriatului strategic cu SUA. Membrii săi sunt cetaţeni implicaţi activ în proiecte care pot duce la schimbarea în bine a României, precum şi companii care au decis să susţină iniţiativele New Strategy Center.
   Comentariu saccsiv:

   Din discursuri, emblematica ar fi aceasta fraza:

“Trebuie să ne preocupe să fie atenţie mare la manifestările extremiste, să avem grijă ca la alegeri să nu ajungă în Parlament extremişti şi xenofobi şi să dezvoltăm educaţia.”
   Vizionati va rog si:

Asociatia New Strategy Center s-a lansat pe 9 iulie. Iata ce putem citi la Comunicat de presă – New Strategy Center:

Președinte New Strategy Center este Ionel Nițu, antreprenor — director general al Centrului de Analiză a Informațiilor și Evaluare a Tendințelor (CAIET) și al IntelSeCo. Totodată, el este președintele Asociației Specialiștilor pentru Informații în Afaceri (ASIA), lector universitar doctor și profesor asociat, autor al mai multor cărți, studii și articole. A lucrat în Serviciul Român de Informații și a condus, până în decembrie 2012, Departamentul Central de Analiză. Alături de Ionel Nițu susțin acest proiect persoane care profesează în mediul privat sau care și-au desfășurat activitatea în cadrul Administrației Prezidențiale, Ministerului Apărării Naționale sau Ministerului Afacerilor Externe.

Combaterea extremismului este unul dintre aspectele asupra cărora New Strategy Center se va concentra în perioada următoare.

Despre Foreign Policy România am mai scris:

Cica DEZBATERE „FOREIGN POLICY”: Daca am fi protestanti, Romania ar fi mai dezvoltata. ORTODOXIA ne trage in jos …

„FOREIGN POLICY”: „Pe un om care a trăit întreaga viață în interiorul unei peșteri nu-l poți trage brutal la lumină, pentru că va orbi. În special dacă este preot ortodox” …

Si ii va intreba cineva de vorba pe cei ce zic ca Romania si romanii sunt o tara si un neam de c …? Desigur ca nu.

Dar pe cei ce zic ca toti rusii sunt un neam ce trebuie starpit de pe acest pamant? Desigur nici atat.

Dar ii va intreba cineva ceva pe cei ce justifica sau minimalizeaza crimelele contra umanităţii şi crimelor de război ale stapanilor bolsevismului? Asa ceva niciodata. Ci din contra, cei ce zic ceva de rau despre realii stapani ai comunismului vor fi incadrati la anti semitism, extremism, nationalism, xenofobie.

Pe cei ce nu stiu cum a fost pe vremea lui evreilor Silviu Brucan si Ana Pauker ii rog sa citeasca:

Personalitati si organizatii: SILVIU BRUCAN (SAUL BRUCKNER)

Foto: evreica ANA PAUKER in revista TIME din 20 septembrie 1948 – “CEA MAI PUTERNICA FEMEIE DIN LUME”

Si pentru ca lucrurile intotdeauna se leaga, cititi va rog si:

Evreul WESLEY CLARK, fost comandant NATO: Cei ce nu sustin SUA vor fi bagati in LAGARE

 

 

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Carmen said, on iulie 26, 2015 at 8:57 pm

    faptul ca l au inclus si pe Nicolae Ceausescu dovedesc nevinovatia acestuia si vinovatia lor care conduceau din umbra.

    Apreciază

  2. nikodim said, on iulie 26, 2015 at 10:10 pm

    „48 de ore au fost atunci. Acum deja sunt 96.”
    :)) Oare cati se framanta si isi contabilizeaza acum cu ingrijorare cuvintele scrise pe aici in ultimele 96 de ore?
    Oare cati din cei de pana acum vor mai debita „eroisme antisistem” pe bloguri de acum incolo?

    Apreciază

  3. Gabriel said, on iulie 26, 2015 at 10:14 pm

    Apreciat de 1 persoană

  4. Ionut said, on iulie 26, 2015 at 10:32 pm

    Ceausescu a fost mai bun decat voi, bai, incalificabililor. Si daca pe el l-ati impuscat pentru genocid si subminarea economiei nationale, voi ce meritati?
    Vai de capul vostru! In loc sa va preocupe bunastarea spirituala si materiala a romanilor, sa va preocupe starea de sanatate si educatia acestui popor, sa va straduiti ca neamul asta de amarasteni sa se simta liber si fericit in tara lui, va ocupati cu filatu’, urmasi de securisti ce sunteti. Semintia voastra e veche, erau unii de-ai vostri si acu’ 2000 de ani si se tot straduiau sa-L prinda in cuvant. Si tot asa au facut ai vostri prin anii ’50, cand se straduiau sa prinda in cuvant alti oameni nevinovati.
    Da, bai, Valeriu Gafencu, Ioan Ianolide, Pr. Iustin Parvu si multi altii sunt sfinti, bai, hartogarilor, si o bucata de hartie data de voi n-are cum sa schimbe aceasta realitate. Ia dati voi o hartie prin care, din compas, pardon, din condei, sa schimbati legea gravitatiei.
    V-ati ales rol de iude pe lumea asta, vai de capul vostru de prapaditi… Hai, scoateti plaivasul si treceti-ma la catastif pentru propaganda…crestina, pardon, „fascista”.

    Apreciat de 1 persoană

    • RomeoB said, on iulie 27, 2015 at 7:53 am

      >Ceausescu a fost mai bun decat voi, bai, incalificabililor.

      In cartea De la Facere la Apocalipsa (2003), cel ce ia interiviu parintelui Galeriu intreaba:
      Nu va fi foarte greu de combatut apararea lui Karl Marx la Judecata de apoi ? Cand i se vor pune in fata zecile de milioane de victime acesta va raspunde: am luptat pentru cei sarci si nedreptatiti; pentru a-i scoate din mizerie si suferinta! Parintele Galeriu arata ca asta nu-l va absolvi de crime. La fel va fi si cu Ceausescu.

      PS: Indiscutabil, Ceausescu a dorit binele poporului; el este condamnat astazi pt ca a curatat tara de mafia evreiasca – CU METODE PASNICE -; pt ca a dorit o Romanie independenta, in care romanii sa fie stapani.
      Dar nu ai nici o sansa sa faci binele cu ajutorul raului, a satanei, prigonind pe Hristos..

      Apreciază

  5. ban said, on iulie 26, 2015 at 11:26 pm

    Trebuie, decent, in duhul ortodoxiei, sa nu fim de acord cu mafia masonica, cu mafia jidaneasca, cu ecumenismul, cu nato, cu ue, cu cip-urile.
    Parerea mea. Si sa postam comentariile canonice.

    Apreciază

  6. safimvigilenti said, on iulie 26, 2015 at 11:34 pm

    pune te rog si textul legii, asa cum apare in monitorul ofIcial, ca sa ne luminam la minte

    Apreciază

  7. Radu Humor said, on iulie 26, 2015 at 11:37 pm

    Circulă pe NET, dar n-a ajuns unde trebuie ? Sau a ajuns şi s-au ajuns şi alţii 😉

    „Apropos, mai stie cineva ceva de Berceanu? Guvernul asta social-democrat, care nu stie ce sa mai faca cu Avioane Craiova, n-are pe nimeni sa se sesizeze? Te pomenestri ca le e frica de foarte probabilele acuzatii de antisemitism si de-aia l-au bagat la parnaie pe Gica Popescu…

    SOCANT: Radu Berceanu, acuzat de spionaj militar în favoarea Israelului!
    Fostul ministru al transporturilor, Radu Berceanu, pe numele său real Radu Bercovici, este implicat într-un scandal pornit de la un text anonim primit la redacţiile publicaţiilor din România. Ministrul este acuzat de spionaj militar şi industrial în favoarea Israelului. Berceanu este acuzat că în anul 1993 a facilitat scoaterea din ţară a prototipului de avion IAR 109 SWIFT proiectat de către inginerii de la uzina Avioane Craiova şi vinderea acestuia către compania evreiască IAI LAHAV, cu care semnase un parteneriat pentru producerea avionului. Însă partea română a descoperit că firma din Israel dezvoltase un avion identic cu Swift, bazat cel mai probabil pe specificaţiile tehnice ale prototipului românesc. În cele din urmă, parteneriatul nu a mai continuat, dar autorii materialului afirma ca Berceanu s-ar fi ales cu cateva milioane de dolari de pe urma acestei afaceri.
    Redăm parţial textul referitor la afacerea Berceanu-IAI LAHAV: ANUL 1992.
    UZINA DE AVIOANE CRAIOVA ÎNCEPE LUCRUL LA PROIECTUL IAR 109, avionul de luptă care ar fi adus României relansarea spectaculoasă a industriei de apărare, contracte consistente şi ferme pentru uzină şi, nu în ultimul rînd, supremaţia cercetării militare româneşti pe întreg mapamondul, deoarece avionul respectiv avea drept caracteristică o geometrie perfectă şi fusese cotat pe locul II în lume la clasa sa.
    Avînd în vedere şi caracteristicile celor patru prototipuri care se făceau pe structura acestui avion, dar şi faptul că făcea parte din categoria tehnică de luptă, iar proiectul fusese lucrat de cercetători militari, construirea şi detaliile lui erau considerate, în mod firesc, secret de stat! Ca urmare, de ceea ce se întîmpla la U.A. Craiova ştiau doar cîteva persoane: ministrul Apărării de atunci, un consilier al FPS, un secretar de stat din Ministerul Industriilor, un general din Ministerul de Interne, şeful SRI din acea perioadă, precum şi generalul Vasile Ionel, un apropiat al lui Radu Berceanu şi – foarte important! – secretar al Consiliului Suprem de Apărare a ţării.
    ANUL 1993. ÎNTRE AVIOANE CRAIOVA ŞI FIRMA ISRAELIANĂ IAI LAHAV se poartă tratative pentru construirea – în comun! – a avionului de luptă IAR 109 SWIFT (al doilea prototip al IAR 109, primul fiind IAR 99). Berceanu află, în acelaşi an, de la generalul Vasile Ionel, amicul său (care, astfel, îşi încalcă cu bună ştiinţă atribuţiile şi îi dezvăluie lui Berceanu un secret de stat!) despre proiect şi, prin presiuni făcute asupra celorlaţi deţinători ai secretului, obţine scoaterea din ţară a avionului IAR 109 SWIFT de către firma din Israel. În acest fel, modelul de avion de luptă românesc este dus şi lăsat în zona militară a Aeroportului israelian Ben Gurion timp de cîteva săptămîni. După care, el este adus înapoi în Uzina craioveană. De menţionat faptul că, la întoarcerea în România, specialiştii militari au atras atenţia Ministerului Apărării, dar şi SRI, că au descoperit urme de desigilare a avionului!
    NOIEMBRIE 1994. ÎN URMA UNUI AŞA-ZIS PRECONTRACT, încheiat între partea română şi firma din Israel, membrii proiectului de avion militar (despre care am pomenit anterior) şi Tanya Halperin, reprezentanta IAI Lahav, se întîlnesc la Bucureşti, în cel mai mare secret. În afară de ei mai apare – afirmă un ofiţer SIE sub acoperire care este dispus, dacă procurorii DNA i-o vor cere, să depună mărturie în acest caz! – un personaj care nu avea ce să caute la întîlnirea respectivă: Radu Berceanu. Adus, spre stupefacţia părţii române (dar nu şi a lui Halperin, cu care Berceanu avea relaţii de afaceri de mai multă vreme), de însuşi fostul secretar al CSAT, generalul Vasile, Berceanu preia frîiele şi negociază el însuşi cu reprezentanţa evreilor contractul dintre partea română şi cea israeliană. Evident că negocierea s-a făcut în dezavantajul României, iar din suma – şi aşa infimă şi subevaluată a contractului –
    Berceanu cere, fără nici o jenă, un „comision” de ŞASE MILIOANE DE DOLARI! De fapt, banii reprezentau preţul pe care evreii i-l plăteau lui Berceanu nu pentru că obţinuse un preţ avantajos pentru ei la negocieri, ci pentru „un serviciu” pe care noi îl numim, conform legii, SPIONAJ INDUSTRIAL. În cele ce urmează veţi vedea că nu acuzăm nefondat! IMPORTANT: la momentul respectiv, col ing. Nicolae Deneanu a fost singurul care, mirosind infracţiunea, a refuzat să semneze contractul fraudulos impus de tandemul Berceanu – Halperin. Nu pentru mult timp, însă. SĂTUL DE PRESIUNILE LUI BERCEANU, DAR ŞI ALE ALTORA (Dăneanu era şantajat sistematic cu o anume înregistrare care l-ar fi pus după gratii), Dăneanu cedează şi semnează contractul. Mai mult decît atît: partea israeliană pune o nouă condiţie, dar care nu era stipulată în contract: aceea ca avionul să fie construit în Israel, cu forţă de muncă românească.
    Aşa se face că şi ceea ce trebuia să fie un secret de stat al României se mută în hangarele statului evreu şi, la sfîrşitul lui 1995, muncitori şi ingineri de la Avioane Craiova sînt trimişi, la muncă, direct în uzinele IAI Lahav. Aici STUPOARE: românii observă că structura (care era o invenţie militară românească de mare răsunet în lumea tehnicii de luptă) avionului IAR 109 SWIFT se regăsea, incredibil, şi pe avionul israelian GALAXI. Concluzia: în timpul şederii sale pe Aeroportul militar din Israel, avionul românesc fusese desigilat, aşa cum iniţial susţinuseră militarii români atunci cînd aparatul se reîntorsese în România, iar structura sa copiată, aplicată şi, mai grav, omologată pe Galaxi. În termenii serviciilor secrete din întreaga lume, asta se numeşte SPIONAJ INDUSTRIAL ŞI MILITAR! Şi cine, cu un an în urmă, trimisese, ilegal, prototipul românesc, la baza militară de la Ben Gurion? Radu Berceanu!
    Iată, aşadar, pentru ce a primit el acel comision de şase milioane de dolari! ÎN TIMP CE MUNCITORII ROMÂNI DESCOPERISERĂ FURTUL DE PROPORŢII al proiectului avionului de luptă, contractul dintre U.A. Craiova şi IAI Lahav este stopat! Israelienii se „sucesc” şi nu mai vor prototipul IAR 109 SWIFT, ci pe cel IAR 99, deşi contractul se încheiase doar pentru cel dintîi!
    Trebuie însă să menţionăm că şi cele două prototipuri se diferenţiază doar prin cabina de pilotaj, în rest fiind absolut identice. Ceea ce explică de ce israelienii, consiliaţi de Berceanu (care, să nu uităm, este specialist în avioane!), au sărit de la primul prototip la cel de-al doilea, puteau în acest fel să acopere actul de spionaj industrial. Un alt lucru mai trebuie semnalat: IAI Lahav este uzină cu capital de stat din Israel şi are – ca şi concurenţă, în aceeaşi ţară – firma EL-BIT, cu capital privat. Ele sînt însă doar aparent concurente, pentru că ambele au furat, tot prin intermediul lui Berceanu, şi proiectul prototipului IAR 99 ŞOIM, pe care l-au „îmbunătăţit” cu aceleaşi aparataje de zbor! Şi tot cele două uzine israeliene sînt implicate pînă peste cap în mai multe scandaluri legate de tehnica militară a ţării noastre.
    ŞI ACUM, SĂ ÎL LĂSĂM PE VIRGIL MĂGUREANU, FOSTUL DIRECTOR AL SRI, să facă şi el o dezvăluire-şoc: „În raportul SRI pe care l-am prezentat în 1995, am adus dovezi despre acţiuni de spionaj industrial la Avioane Craiova. Concret, este vorba despre vînzarea proiectului secret al unui avion militar, firmei din Israel, IAI LAHAV. Suspiciunile noastre au condus la Radu Berceanu.”

    PS Materialul a aparut in Napoca News in anul 2009. De atunci pana acum,intr-o tara normala justitia facea lumina intr=un astfel de caz. Traim noi insa intr-o tara normala ?”

    Apreciază

  8. Radu Humor said, on iulie 26, 2015 at 11:43 pm

    Ai băgat o spaimă în prietenii noştri, de nu mai are niciunul curajul să posteze .
    Se pare că are şi doamna Aurora ceva dreptate, deşi personal refuz să cred că au dispărut mamele de eroi şi e tot timpul gravidă doar mama proştilor 😉

    Apreciază

    • ozana said, on iulie 27, 2015 at 4:48 pm

      @ Radu Humor Iti apreciez simtul umorului. Frumos gindit si exprimat.Mi-a placut grozav chestia cu mama prostilor mai ales ca ai mers direct la tinta…

      Apreciază

  9. Mustafa said, on iulie 26, 2015 at 11:48 pm

    Dan Dugaciu: „In Austria extremistul nationalist Jorg Haider a ajuns la putere printr-o coalitie bizara si daca nu avea accidentul de masina, ar fi ajuns din nou la putere intr-o alta coalitie”

    DACA NU AVEA ACCIDENTUL DE MASINA!!!

    Apreciază

  10. […]  “Trebuie să ne preocupe să fie atenţie mare la manifestările extremiste, să avem grijă ca la alegeri să nu ajungă în Parlament extremişti şi xenofobi şi să dezvoltăm educaţia.”    Iata si comentariul cititorului Mustafa postat la CONSILIER PREZIDENTIAL: De 48 de ore a inceput MONITORIZAREA ON LINE. A ideilor fasciste, legionare,…: […]

    Apreciază

  11. minionita said, on iulie 27, 2015 at 5:15 am

    La noi in parlament nu e pericol sa ajunga nici macar unul cu coloana vertebrala. Ce nationalisti!?

    Apreciază

  12. Cosmin said, on iulie 27, 2015 at 7:59 am

    Ca nu cumva la viitoarele alegeri romanii sa-si aleaga o conducere sanatoasa pentru tara, s-au luat masuri.

    Apreciază

  13. RomeoB said, on iulie 27, 2015 at 8:35 am

    Premieră TVR 1: Războiul lui Stalin cu URSS-ul
    Miercuri, 28 Ianuarie 2015
    Cele mai cumplite excese ale lui Stalin, dezvăluite într-o serie documentară a putut fi urmărită din 2 februarie, de luni până miercuri, la 17.35, la TVR 1 şi TVR+
    Razboiul lui Stalin cu URSS-ul

    Din 2 februarie, TVR 1 difuzează, în premieră, Războiul lui Stalin cu URSS-ul: 1924-1953 (RUSSIA’S WAR, Marea Britanie – Rusia, 1995), o serie documentară de 10 episoade, în regia lui Viktor Lisakovitch, Ilia Gootman şi Igor Gelein, avându-l pe actorul britanic Nigel Hawthorne în rol de povestitor. Seria prezintă cele mai cumplite excese ale lui Stalin, dovedite prin imagini de arhivă, interviuri şi documente şi poate fi urmărită de luni până miercuri, de la 17.35, la TVR 1 şi online, pe TVR+.
    – See more at: http://www.tvr.ro/premiera-tvr-1-razboiul-lui-stalin-cu-urss-ul_11029.html#view

    Si Stalin are parte de acelasi tratament din partea lui Henry Kissinger.
    Stalin a reusit sa puna mana pe putere, si a trimis in fata plutoanelor de executie, cateva comitete centrale PCb al urss, 99% fiind formate din evrei.

    Despre razboiul si crimele comunistilor evrei, peste 99% din primele comitete centrale incepand cu 7 nov 1017 nu se pomeneste nimic. In Romania, Ana Pauker & Brucan sunt cei buni. Crimele le revin exclusiv lui Dej si Ceausescu.

    Apreciază

  14. Paul said, on iulie 27, 2015 at 10:20 am

    Intr-o societate libera,democrata,nimeni nu trebuie sa se sperie de adevar si sa recurga la represiune. Aceasta lege semnata de K.I. se considera a fi constitutionala? Libertatea de opinie a devenit delict politic? Stalin este mort,traiasca Stalin…!

    Apreciază

  15. valentin said, on iulie 27, 2015 at 8:09 pm

    să dea Dumnezeu să îi prindă pe ăia răi

    Apreciază

  16. ion hodor said, on iulie 27, 2015 at 8:34 pm

    Oare faptul ca acest;institut Ellie WEISEL platit din banii publici,ne monitorizeaza,nu explica TOTUL,!!!Jidanii vor sa curete Romania de ultimul roman,care isi iubeste tara si neamul.Unde s-a mai auzit ca intr-o tara o minoritate sa traga fraiele,decat in Romania,Tara jidanilor,ptr ca domnul Iohanes ptr care eu am luat bastoane de la politia Italiana,a zis:Romanii sant toleranti…Da ,dar pana la un timp,,,Nimeni,nu-mi va schimba vreodata credinta,si modul meu de a gandi…Traiasca Legiunea si Capitanul.

    Apreciază

  17. ion hodor said, on iulie 27, 2015 at 8:40 pm

    Precizez,am luat bastoane la alegerile din 16.11.2014,am si filmate de la consulatul roman din Torino,si am tricoul alb cu Corneliu Zelea Codreanu.Romani e ora sa ne trezim,aceasta lege a pus capac,VOR EXTERMINAREA NEAMULUI ROMANESC!

    Apreciază

    • ionutignat111 said, on iulie 28, 2015 at 7:40 am

      Bun, deci de cateva zile a inceput monitorizarea online.
      Inseamna ca „faptele” dinaintea rusinoasei legi nu vor fi luate in calcul, nu? Adica tot ce am spus despre perciunatii bautori de sange, despre holocash si toate acuzatiile nebotezatilor vor fi trecute cu vederea?
      Noi ce facem? O sa vorbim codificat sau nu mai vorbim deloc? Cum ne regrupam? O sa fim incarcerati in puscariile din Romania sau ne vor trimite la Telaviv pentru reeducare?

      Apreciază

  18. intruder117 said, on iulie 28, 2015 at 1:31 pm

    BUN, SI CE FACEM ACUM>???

    Apreciază

  19. intruder117 said, on iulie 28, 2015 at 1:37 pm

    Vreau sa vad acum si eu, reactia intelectualilor, a actorilor, a scriitorilor, a istoricilor si a tuturor astora care se batea cu pumnul in piept de mari patrioti. A celor care pot da definitia LIBERTATII, si a celor care racneau in gura mare ca si-au luat tara inapoi… !

    Apreciază

  20. Cosmin said, on iulie 28, 2015 at 7:30 pm

    Stati linistiti, nu se streseaza sistemul cu noi. Ei pur si simplu si-au luat masuri de precautie ca nu cumva la viitoarele alegeri sa existe vreun partid de patrioti care sa le pericliteze jocul dea alegerile democratice.

    Voi nu observati ca se voteaza legi fara a se consulta societatea civila, se ignora petitiile, protestele si ne pun in fata faptului implinit? Se defriseaza in continuare, aurul tarii se da in continuare, sclavii lucreaza pe bani marunti in continuare. Jucaria functioneaza flowless.

    Atata timp cat acest sistem functioneaza asa, nici macar in cot nu-i doare de noi si de ce postam noi pe bloguri sau pe FB.

    Dar i-a sa avem un post de televiziune si in spate un partid de patrioti ortodocsi, cu mesaje care sa ajunga la tot omu din tara asta, atunci sa vedeti voi arestari si alte cele.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 28, 2015 at 8:22 pm

      Cosmin

      Eu cred ca n-ai dreptate.

      Apreciază

      • Cosmin said, on iulie 28, 2015 at 10:17 pm

        @ saccsiv

        Daca nu am dreptate, inseamna ca situatia e mult mult mai grava decat ne-o putem imagina multi dintre noi, inclusiv eu, si mai inseamna ca se pregateste ceva mare de tot la nivel global, iar acel mare de tot e posibil sa se petreaca in cel mult un an…

        Apreciază

    • valentin said, on septembrie 2, 2015 at 3:34 am

      posturi de televiziune nu au făcut decât ei, că ei au banii, ei au vândut țara, ei au rămas în locul lui Ceaușescu, ei dau legea asta, ei se plâng că sunt pericole de genocid, ei spun că nu sunt români, ei spun că nu sunt ortodocși, ei spun că țara asta nu are sfinți dacă sunt legionari, ei se vor pierde în minciunile pe care le spun.

      orice zicală românească – de genu cine sapă groapa altuia cade singur în ea, sau minciuna are picioare scurte – e valabilă și în cazul acesta. Pentru mine e clar că în acest labirint al minciunii se prind tot cei care îi urzesc ițele și cei care rămân cu Adevărul nu riscă să înnebunească și să-și piardă mintea, sufletul și făptura lui pentru supremația politică, socială etc…

      dacă urmăresc și monitorizează pe cei nevinovați la un moment dat cei vinovați le vor face chiar acele lucruri pe care ei le susțin că le-au pătimit de la cei nevinovați. Ca să facă istoria dreptate și ca să se vadă cât de mult se pot întoarce împotriva autorilor aceste legi mincinoase se pot privi cazuri de acest gen, dar și copiii știu ce înseamnă să nu te joci cu focul, să nu bagi degetele în priză ș.a.m.d.

      Ei credeau că românii sunt potențiali făptuitori de genocid. Să-i ferească Dumnezeu de alții care s-ar putea să îi ia prin surprindere în timp ce ei monitorizează niște comentarii ca acesta.

      Apreciază

  21. valentin said, on iulie 29, 2015 at 2:38 pm

    în comunism trebuia să se inventeze ceva unui legionar – de ex. ca părintele Gheorghe Calciu, acum au o lege la îndemână ca să nu mai fie nevoiți să inventeze – dacă ești legionar ești arestat.

    Apreciază

  22. […] CONSILIER PREZIDENTIAL: De 48 de ore a inceput MONITORIZAREA ON LINE. A ideilor fasciste, legionare,… […]

    Apreciază

  23. […] [2]https://saccsiv.wordpress.com/2015/07/26/consilier-prezidential-de-48-de-ore-a-inceput-monitorizarea… [3] […]

    Apreciază

  24. mihai viteazul said, on august 4, 2015 at 8:36 pm

    Trebui bine definit termenul de legionar ca lumea al confunda cu extremismul care de fapt ala este o inventie nu exista extremist sau radicalist este mai bine spus iubitor de tara pina la moarte cea ce dranjeaza mult asta

    Apreciază

  25. […] CONSILIER PREZIDENTIAL: De 48 de ore a inceput MONITORIZAREA ON LINE. A ideilor fasciste, legionare,… […]

    Apreciază

  26. […] CONSILIER PREZIDENTIAL: De 48 de ore a inceput MONITORIZAREA ON LINE. A ideilor fasciste, legionare,… […]

    Apreciază

  27. Paul Mogosanu said, on august 23, 2015 at 3:20 pm

    De cand si cine a autorizat ca Institutul ellie wiesel sa hotarasca in treburile interne ale Romaniei,fara aprobarea Parlamentului? Romania are,cumva,autonomie limitata?Sunt roman,traiesc in Romania,imi iubesc tara si lupt pentru independenta ei.Este o aberatie ca o institutie,sau organizatie politica sau culturala,straina, sa dicteze sau sa dea orientari in afacerile interne ale Romaniei.Cine sunt autorii Holocaustului? Acest cuvant lipseste din fondul lexical romanesc.Noi suntem crestini-ortodocsi,Isus Cristos a fost evreu,iar noi il veneram.Punct.

    Apreciază

  28. Calin Manta said, on august 23, 2015 at 5:25 pm

    Evreii ne scot ochii noua pentru ce au facut legionarii?? dar ce au facut gunoaiele lor din PCR Ana Pauker, Walter Neulander, Bodnaras,Silviu Brucan si alte jeguri,care au batjocorit tara si poporul
    -despre ei nu vorbesc???? I a sa si faca putin ordine prin ograda si printre gunoaiele lor si apoi sa ia la rost lumea !

    Apreciază

  29. Carstea said, on noiembrie 13, 2015 at 7:59 pm

    Acuma, dupa ce au intrat rusii in Siria, granita Federatiei Ruse este cu Turcia si Israelul . NU-i asa ?

    Apreciază

  30. […] CONSILIER PREZIDENTIAL: De 48 de ore a inceput MONITORIZAREA ON LINE. A ideilor fasciste, legionare,…: […]

    Apreciază

  31. Actorul Vasile Butnaru said, on iunie 24, 2016 at 10:15 am

    Noua Ordine Mondiala …

    Apreciază

    • CALIN said, on iunie 24, 2016 at 1:14 pm

      LEGIONARII AU FOST CA SI MARESALUL ANTONESCU , CEI MAI MARI PATRIOTI AI ROMANIEI..VOI ACCEPTA O DISCUTIE DESPRE HOLOCAUST ATUNCI CIND EVREII ISI VOR CERE SCUZE SI SI VOR ASUMA DEZASTRUL FACUT DE CEI 200 LEADERI COMUNISTI EVREI ACRE AU DISTRUS TARA SI DUPA CE VOR RECUNOASTE ACTIUNEA BANDITEASCA A MARILOR EVREI AI LUMII/GRUPUL BILDENBERG, CARE VOR SA DISTRUGA CRESTINISMUL SI EUROPA…ASA ZISA NOUA ORDINE MONDIALA ! SA SI FACA ORDINE IN ISRAEL SI SA NE LASE PE NOI SA NE FACEM ORDINE LA NOI…E DE BUN SIMT , NU I ASA ?!

      Apreciază

  32. […] CONSILIER PREZIDENTIAL: De 48 de ore a inceput MONITORIZAREA ON LINE. A ideilor fasciste, legionare,… […]

    Apreciază

  33. […]  “Trebuie să ne preocupe să fie atenţie mare la manifestările extremiste, să avem grijă ca la alegeri să nu ajungă în Parlament extremişti şi xenofobi şi să dezvoltăm educaţia.”    Iata si comentariul cititorului Mustafa postat la CONSILIER PREZIDENTIAL: De 48 de ore a inceput MONITORIZAREA ON LINE. A ideilor fasciste, legionare,…: […]

    Apreciază

  34. […] CONSILIER PREZIDENTIAL: De 48 de ore a inceput MONITORIZAREA ON LINE. A ideilor fasciste, legionare,… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.