SACCSIV – blog ortodox

BILL GATES: “Avem nevoie de un GUVERN MONDIAL”

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 30, 2015

Asta pe motiv de schimbarea climei. Asa rezulta din interviul publicat de „Süddeutsche Zeitung”:

Bill Gates: „We need a world government”

   Comentariu saccsiv:

Acum o baga pe aia cu schimbarea climei, caci si masurile astea impotriva incalzirii globale au rostul lor:

Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

Evident, un guvern mondial dar nu oricum, ci musai cu diminuarea populatiei. Sa ne reamintim un fragment din articolul ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale scris in mai 2009:

Dupa ce Jay Rockefeller a declarat ca “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL   NUMARUL UNU” si a luat masuri in consecinta (cititi va rog si JAY ROCKEFELLER a depus proiectul de lege pentru instituirea The Cybersecurity Act of 2009, ce va oferi posibilitatea INCHIDERII INTERNETULUI in “interesul securitatii nationale”), iata ca o foarte importanta intalnire, dar de care se vorbeste mai putin in site-urile anti sistem de la noi, a avut loc pe data de 5 mai la New York, cand la chemarea lui David Rockefeller Jr. (fiul lui David Rockefeller) s-au intrunit la Rockefeller University personalitati si sefi ai mega fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale: Bill Gates, Warren Buffett, Oprah Winfrey, George Soros, Ted Turner, primarul orasului New York, Michael Bloomberg, Eli si Edythe Broad, John Morgridge, fost CEO la Cisco si sotia sa Tashia, Peter Peterson, Julian Robertson, fondatorul Tiger Management Corp. si  Patty Stonesifer, fost CEO la Bill and Melinda Gates Foundation.

Conform articolului Secret meeting of world’s richest people held in New York, participantii au discutat despre prioritatile actiunilor filantropice ale fiecaruia in contextul actualei crize.

   abc news considera ca intrunirea aminteste de cea din 1907, cand J. P. Morgan a strans in jurul sau mai multi grei din finante pentru a discuta masurile ce trebuiau luate pentru a stopa criza din acea perioada. Stacy Palmer, editor-in-chief la Chronicle of Philanthropy spune insa ca este fara precedent ca atatia mega filantropisti sa se fi intalnit vreodata in aceeasi camera.

Conform magazinului Portfolio, Gates a donat 3,7 miliarde dolari din 2002 pana in 2006 si 10 miliarde intre 2007 si 2008, Warren Buffett 46,1 miliarde intre 2002 si 2006 (din care 31 miliarde catre fundatia Bill and Melinda Gates Foundation), Turner 1 miliard, Soros peste 1,5 miliarde, restul de participanti sub un miliard fiecare.

Cititi va rog si:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE

VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …

Ce mai finanteaza BILL GATES: o tehnică ce i-ar face pe bărbaţi INFERTILI după o expunere la ULTRASUNETE

 

Tagged with: ,

93 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on februarie 1, 2015 at 12:14 am

    Scopul Chemtrail:

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on februarie 2, 2015 at 12:22 am

      extraordinar clip, multumesc energein, stiam ca sunt multi oameni de calitate in SUA, baiatul asta e unul dintre ei

      Apreciază

      • Arhanghelul said, on februarie 2, 2015 at 1:26 am

        De unde stii ca este din SUA ? … poate esti si tu un cititor in IP-uri … aka admin-ul Cutarescu …

        Lauda este „”dusmanul”” … adevarului … mai bine taceai …

        Sunt vremuri de cernere … sa fim rezervati (prudenti) si vigilenti … nu lasati mintea deschisa (open mind) … ca poate fi impluta si cu KioKolaTa …

        Nu mai dati din casa … de unde este cutare si celalt cutare …
        P.S.N-am spus-o cu rautate … dar trebuie sa ne pazim unul pe altul si pe celalant(nestiutor de multe) …
        P.S.S. Atentie … la neatentie!

        Apreciază

    • safimvigilenti said, on februarie 2, 2015 at 1:14 am

      imi vine si o intrebare in minte, ascultand ce spune baiatul asta: el zice ca particulele metalice din chemtrails sunt imposibil de filtrat, sunt nano particule si nu ai cum sa nu le respiri, oricate masti ai pune pe fata; in cazul asta, elitele, cei ce au pus la cale si coordoneaza tot procesul asta de otravire a atmosferei, ei cum se protejeaza de aceste otravuri, ca doar si ei respira acelasi aer ca si noi? nu cumva au vreun antidot ?

      Apreciază

  2. mircea.v said, on februarie 1, 2015 at 10:37 am

    Pentru cei ce-l hulesc pe Parintele Arsenie Boca

    Intr-o carticica – „Din invataturile si minunile Parintelui Justin”, in care vorbeste pe larg despre cipuri, tehnica, biometrie, preoti, calugari, ierarhi si cum acestia ar trebui sa marturiseasca si sa nu faca nici un compromis, spune Parintele printre multe altele:

    „Scopul administratiei mondiale, la ora actuala, nu este altceva decat desfiintarea persoanei si a comuniunii dintre oamenii. Daca alte sisteme politice au injugat drepturile oamenilor, acest sistem electronic dictatorial, va injuga sufletul, gandirea umana. Pentru ca ei vor sa devenim niste numere, cum purtam, noi, detinutii, sa desfiinteze relatiile interumane si relatia omului cu Dumnezeu. […]

    Asistem la declinului omului de la persoana, de la nume, la numar.”

    Si acum ce spunea Parintele Arsenie Boca inainte de 1950:

    “Faptul că din partea Sa Dumnezeu a făcut totul pentru om, până şi jertfa Sa pe cruce, dovedeşte că omul are un preţ imens, necrezut de mare. Omul are dimensiunile intenţiei divine; centrul şi sinteza creaţiunii Sale: lumea văzută îmbinată cu lumea nevăzută.

    Iată de ce suntem datori a vieţui potrivit acestei intenţii divine; adică să trăim deodată şi ca persoane văzute, şi ca persoane nevăzute. Omul are valoarea arătată de jertfa de pe cruce. Când omul trăieşte în adevărata lui valoare, e subiect de istorie, pe când dacă renunţă la dimensiunile sale divine, ajunge obiect de istorie, în rând cu oricare dintre obiecte; nu mai poartă un nume, ci poartă un număr.

    Deci, ce poate să însemneze coborârea omului la simpla valoare economică decât o degradare a lui în rândul vitelor, care se vor sălbătici întreolaltă şi-şi vor împinge conducătorii până la marginile nebuniei. Asta înseamnă treaba unuia care ar încovoia crinii în gunoi, preţuind mai mult gunoiul decât mirosul crinului. Pentru o alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seama toţi înzestraţii lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu puteri şi cu tot felul de haruri.” (Pr. Arsenie Boca, Cărarea Împărăţiei)

    Apreciază

  3. crestinul orthodox said, on februarie 1, 2015 at 12:28 pm

    PS Longhin, episcop vicar de Bănceni: „Noi nu dăm copiii la moarte!” Fragment dintr-o predică susţinută de PS Longhin, episcop vicar de Bănceni: „Atâta vă rog: să fiţi uniţi şi să nu daţi copiii la moarte. Credinţa noastră ortodoxă nu ne dă voie să ne omorâm unii pe alţii. Pentru interesele politice, pentru cei care-şi apără businessul lor, care-şi apără scaunele lor de conducere, vor să omoare lumea noastră, care trăieşte în pace şi-n Dumnezeu. Dragii mei, nu aveţi voie să împuşcaţi, să omorâţi. Dumnezeu dă viaţă, Dumnezeu o ia. Conducătorii Ucrainei au spus: „Credinţa ortodoxă este cel mai mare vrăjmaş al Ucrainei”. Aşa le-au dictat străinii, care nu pot suporta adevărul, pentru că sunt orbi. Cum pot ridica arma şi împuşca făptura lui Dumnezeu? Are şi el mamă, soţie, copil, ca şi voi. De ce impun, cu de-a sila, să omorâm? Va ieşi adevărul la suprafaţă: sunt mii şi zeci de mii care au murit şi ei vorbesc de sute. Eu nu dau binecuvântare să mergeţi la război. Noi vă îndemnăm la pace. Sunt circa 10.000 de soldaţi ucişi, de care nici mamele lor nu ştiu că nu mai sunt în viaţă. Nu fac politică, ci spun cu durere că nu-i război împotriva vrăjmaşului, ci e războiul cel dintre noi. Când blestemaţii apără Statele Unite, vor să vadă cum se omoară ortodocşii, cum se împuşcă ortodocşii, şi ei stau şi beau, mănâncă şi se veselesc, şi se bucură de sângele care se varsă pe un pământ sfânt. Greu vor plăti sângele care curge pe mâinile şi pe hainele lor. Acestea le-a făcut o Europă blestemată, de care Sfinţii Părinţi au spus „să nu vă închinaţi fiarelor” şi americanii, care în ce ţară s-au băgat, numai vrajbă şi vărsare de sânge au adus. S-au dat la o parte şi se bucură de sângele creştinilor noştri. Simţim cu toţii, fraţilor, că suntem în pragul celui de-al treilea război mondial. De aceea, vă spuneam, pocăiţi-vă! Noi nu dăm copiii la moarte! Niciodată nu voi pomeni la Sfânta Liturghie pe aceşti conducători blestemaţi ai ţării noastre. Niciodată pe aceşti conducători necredincioşi, fără frică de Dumnezeu, care stau în fotolii şi arată cu degetul zicând: omorâţi. Doar o singură rugăciune: Dacă mai poţi, Doamne, luminează-i, că i-a cuprins lumina întunericului şi iadul este peste ei. Nu vor altceva decât să curgă sânge şi asta este plăcerea lor. Satanişti! Slugile satanei sunt. Dacă nu se vor opri, îi va opri Dumnezeu, dar va fi jale mare”.

    ACESTA ESTE UN ADEVARAT PINDAR SAU EPISCOP CE APARA TURMA LUI HRISTOS
    Pastorul Cel Bun isi pune viata pentru turma sa cand vede lupii venind spre turma , nu lasa oile si fuge precum fac altii sau mai rau nu se tranforma in fiara sfasiind deopotriva cu lupii turma , ci ridica toiagul lui HRISTOS , CRUCEA SFANTA si izgoneste fiarele ce vor a sfasia turma lui HRISTOS
    SA FIM UNITI PENTRU PASTORII ADEVARATI ai ORTHODOXIEI ,zid de netrecut sa facem cu sufletele si trupurile noastre pentru ei
    amin

    Apreciază

  4. lastunnegru said, on februarie 1, 2015 at 2:32 pm

    off topic

    Cum dispozitivele tale interconectate ar putea sa te concedieze sau iti pot strice posibilitatea de la lua un credit

    http://gizmodo.com/the-internet-of-things-could-get-you-fired-or-ruin-your-1682043693

    ( traducere google translator )

    http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://gizmodo.com/the-internet-of-things-could-get-you-fired-or-ruin-your-1682043693&prev=search

    Din ce in ce mai multe compani relizeaza produse si dispozitive electronice care se conecteaza la internet si strang date despre cei ce le folosesc. Fara o supraveghre corespunzatoare companiile care fac gadget-uri și aparate care înregistrează mișcările și comportamentele noastre ar putea împărtăși profilurile de pe obiceiurile tale proaste cu șefii tăi, asiguratori, și creditorii. Și, în multe cazuri, nu exista nici o lege oprindu-le.

    Potrivit raportul Comisiei Federale pentru Comerț despre internetul lucrurilor arata foarte clar faptul că senzorii de colectare a datelor poate suge suficiente informații pentru a ne face piardă locul de muncă sau pentru a vedea tarife de asigurare ridicat. Un participant la raportul Comisiei Federale pentru Comerț a supus ca ” cercetatorii au inceput sa arate ca senzorii de smartphone-uri existente pot fi utilizate pentru a deduce starea de spirit a unui utilizator; nivelul de stres; tipul de personalitate; tulburare bipolara; date demografice (de exemplu, sex, stare civilă, starea de locuri de muncă, vârstă); obiceiurile de fumat; bunăstarea generală; progresia bolii Parkinson; somn; fericire; niveluri de exercițiu; și tipuri de activitate fizica sau mișcare. ”

    Si acesta este doar pe senzori de smartphone-uri! Deoarece aparatele conectate la internet genera mai multe date despre lucrurile pe care le fac oamenii în interiorul casele lor, ei sunt chiar mai puternic ca instrumente pentru a colecta informații și de a crea profiluri pe oameni. Aceste date pot fi folosite impotriva celor ce folosesc aceste dispozitive interconectate la internet. Dispozitivele care le cumpărăm sar putea sa se transforme într-gadget-uri de supraveghere mascate care ne ar distruge vietile.

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

    Acum multe din companiile care vind dispozitive conectate la internetul lucrurilor zic ca nu o iti vanda datele tale altora sau nu o fac decat cu acordul tau dar mai incolo cred ca totul se va schimba. Totusi hackeri sau agentiile secrete vor avea acces usor la viata ta prin aceste dispozitive inter conectate la internet.

    Apreciază

  5. crestinul orthodox said, on februarie 1, 2015 at 3:25 pm

    ca sa intelegeti mai bine…
    HARUL SFANT si DUMNEZEIESC numai este peste cei care sunt instrumentele de lucru ale fiarei caci „propovaduiesc „prin actele cu semnul fiarei si prin ecumenism
    acestia numai sunt „preoti ” ci sunt instrumente ale fiarei antihristice de impins turma in prapastia fara de scapare
    toti care sunt in sutana si sustin ecumenismul infratirea in rugaciune cu ereticiii sau dracii fara coarne asemeni sustin ca actele cu cip sau pecete ( semnul fiarei )nu sunt o problema ba chiar vi el recomanda ACESTIA SUNT LUPI PRADATORI in piei de oaie
    veti vedea ..dar sa nu fie prea tarziu cand veti vedea
    cei ce „propavaduiesc” ecumenismul sunt dati anatema prin CANOANELE SFINTILOR BISERICII ORTHODOXE
    iar cei ce sustin semnul fiarei anume cei trei de sase pe acte sunt inghititi de fiara si slujire fac fiarei antihristice
    lepadati-va de oamenii care va imping spre Lepadare de HRISTOS Cel ORTHODOX numindu-se ca fiind cei din jurul vostru adica lumea adica sa faceti precum acestia punindu-va intrebari care nu isi au rostul cum vom trai sau ce vom manca si ce vom bea sau cine ne va trata si ingriji
    NU ESTE ASTA GRIJA NOASTRA
    invatati sa mincati cu lingurita
    noi nu suntem nici ai trupului nici ai lumii si nici ai tatalui minciunii CI suntem ai lui HRISTOS si asa trebuie a ramine pina sfarsitul veacurilor Ai Lui HRISTOS
    , lepadati-va de fiarele cu chip de om ca strasnici de strambi sunt la vederea lor in ADEVAR si inchinare fac lui antihrist care este pe acest pamint
    asemeni lepadati-va de satanele fara coarne ce au pus stapinire pe acest pamint si va imping spre pierzare prin „obligatoriu ” la statul mamona
    nimic nu este „obligatoriu ” nu va temeti
    ca DUMNEZEU poate sa-i starpeasca intr-o clipita
    nu la nesfarsit suntem lasati precum frunzele cazute in bataie vantului
    ne vom aduna toti pe acest pamint Sub CRUCEA SFANTA A ORTHODOXIEI
    Este si Va Fi Iarasi BIRUINTA CRUCII pentru rasarit
    si pentru apus
    pentru miazazi si pentru miazanoapte
    amin.
    amin.
    amin.

    Apreciază

  6. scortisoara said, on februarie 1, 2015 at 4:16 pm

    ce zice asta de lucifer ?

    Apocalypse: Pope Francis worships Lucifer openly

    Apreciază

  7. […] BILL GATES: “Avem nevoie de un GUVERN MONDIAL” […]

    Apreciază

  8. […] un par ca o coama de leu.>>. Orice sfant al Ardealului iti va spune, desigur, ca este opera stilistului personal si reprezinta chiar o << chintesenţă a mesajului din Sfanta Evanghelie […]

    Apreciază

  9. […] un par ca o coama de leu.>>. Orice sfant al Ardealului iti va spune, desigur, ca este opera stilistului personal si reprezinta chiar o << chintesenţă a mesajului din Sfanta Evanghelie […]

    Apreciază

  10. […] BILL GATES: “Avem nevoie de un GUVERN MONDIAL” […]

    Apreciază

  11. […] BILL GATES: “Avem nevoie de un GUVERN MONDIAL” […]

    Apreciază

  12. octavpelin said, on octombrie 22, 2017 at 9:21 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  13. […] Pentru a combate incalzirea globala, BILL GATES spune ca “avem nevoie de un GUVERN MONDIAL” […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.