SACCSIV – blog ortodox

OM: “Nu am nevoie de card si nu doresc niciodată sa fiu inițializat în Sistem”. SISTEM: “Noi da” …

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 18, 2015

Iata comentariul cititorului SpacemanSpaceman la articolul Tare: “SOLUTIA” statului pentru cei care refuza CARDUL DE SANATATE – BANDA MAGNETICA sau SEMNATURA ELECTRONICA:

Dosarul Electronic de Sănătate (DES) împreuna cu cardul de sănătate, aduce grave prejudicii siguranței naționale și siguranței cetățeanului, neexistând sistem informatic infailibil nu se poate garanta confidențialitatea pacientului. Așadar consider ca a avea DES și card de sănătate, care sa te inițializeze într-un sistem informatic (sistemul însuși fiind corupt din start), reprezinta un act al trădării naționale, al traficului de organe și de informații confidențiale către firmele farmaceutice transnationale.Eu nu doresc și nu voi accepta niciodată sa fiu inițializat în Sistemul Informatic Unic Integrat al Casei Naționale de Asigurari de Sănătate, sub nicio forma, cu niciun fel de dispozitiv electronic, cu cip sau fără cip, și nici nu voi accepta vreodată sa mi se întocmească dosar electronic de sănătate.Alternativa nu poate fi decât varianta clasica, dosar medical pe hârtie, în siguranță la medicul de familie.Fraudele din sistem nu ma interesează, nu sunt treaba mea, avem instituții care sa se ocupe de asa ceva.Daca nu se oferă alternativa…asta e! Eu ma consider deja mort .Ce alternativa, Dumnezeu spune clar, grâul în hambar și neghina în foc, iar icoana vorbitoare a fiarei va zice, primește semnul pe mana dreapta sau pe frunte,fără de care nu vei putea vinde sau cumpăra, ori moartea. Acum avem și noi ceva habar despre rețele și calcule cu caracter ubicuu, despre fizica și cipurile cuantice, în care 1 poate fi și 0 în același timp, (1 masculin 0 feminin, ca Satan, masculin și feminin în același timp), ma întreb eu, sa fie oare icoana vorbitoare a fiarei, supercomputere puse în rețea !? De aici oare toată nebunia asta cu dosare electronice, cu cipuri care ne transforma numele în numere, coduri, pe care sa le înțeleagă un computer !?
http://postimg.org/image/uwelqtn6f/

Iata si comentariul fratelui Cosmin:

Aseara, am vazut la stiri un fragment din dialogul dintre autoritati si reprezentantii ONG-urilor Ortodoxe in legatura cu cardul de sanatate. La un moment dat, in vacarmul dicutiei, se aude glasul vehement al unor credinciosi care afirmau tare si raspicat: “Nu avem nevoie de card !!!” Iar ca raspuns de la reprezentantul autoritatilor a primit asa: “Voi nu aveti nevoie de card, dar sistemul are.”

In acel moment, mi-am adus aminte cand mi-am gasit masina lovita in aeroportul Cluj Napoca, unde parcarea este contracost, ducandu-ma la politia aeroportului si semnalandu-le incidentul, sugerandu-le in acelasi timp ca este foarte usor sa afle cine e faptasul deoarece parcarea e impinzita de camere de supraveghere, raspunsul politistului a venit naucitor: “Sitemul de supraveghere nu este destinat uzului si folosului cetatenilor ci este in serviciul si interesul autoritatilor, mai exact serviciile speciale”.

Concluzie: Sistemul Big Brother ce se instaureaza cu pasi lenti dar siguri, prin acceptul tacit al majoritatii spalate pe creier de mass media, nu este inspre utilitatea si siguranta noastra a plebei, cum ni se tot canta intr-una, ci este o unealta a sistemului totalitar ce sta sa se-ntroneze, fapt recunsocut fatis deja de catre insasi ele, autoritatile statului.

Si toate astea, pe banii nostrii !!!

Comentariu saccsiv:

   Scenariu:

Ai card de sanatate, esti in DES, ai optat ca nu vrei sa fi donator de organe.

Organele tale sunt compatibile cu ale cuiva important. Ai un “accident”. Se poate modifica optiunea cu donarea de organe?

Citind urmatorul articol, se pare ca da …

Dosarul Electronic de Sanatate [VIDEO]

56 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on ianuarie 18, 2015 at 7:08 pm

    „Ai card de sanatate, esti in DES, ai optat ca nu vrei sa fi donator de organe.

    Organele tale sunt compatibile cu ale cuiva important. Ai un “accident”. Se poate modifica optiunea cu donarea de organe?

    Citind urmatorul articol, se pare ca da …”

    Buna seara,

    Asta am sutinut de la inceput: faptul ca nu iti dai acordul, electronic!!!, in timpul vietii ca dupa moarte organele tale sa fie „donate” cuiva nu reprezinta nimic: oricind se poate intra in dosar si modifica…combinat cu faptul ca pina si serviciile sint penetrate fie de oameni cu acces la bazele de date, grav, fie de „hackeri”, si mai grav…si atunci cineva care acces la aceste informatii poate vinde „pontul” care sa te aranjeze…si uite asa toata lumea, mai putin tu, si ai tai, cistiga…

    „In acel moment, mi-am adus aminte cand mi-am gasit masina lovita in aeroportul Cluj Napoca, unde parcarea este contracost, ducandu-ma la politia aeroportului si semnalandu-le incidentul, sugerandu-le in acelasi timp ca este foarte usor sa afle cine e faptasul deoarece parcarea e impinzita de camere de supraveghere, raspunsul politistului a venit naucitor: “Sitemul de supraveghere nu este destinat uzului si folosului cetatenilor ci este in serviciul si interesul autoritatilor, mai exact serviciile speciale”.

    Concluzie: Sistemul Big Brother ce se instaureaza cu pasi lenti dar siguri, prin acceptul tacit al majoritatii spalate pe creier de mass media, nu este inspre utilitatea si siguranta noastra a plebei, cum ni se tot canta intr-una, ci este o unealta a sistemului totalitar ce sta sa se-ntroneze, fapt recunsocut fatis deja de catre insasi ele, autoritatile statului.

    Si toate astea, pe banii nostrii !!!”

    Buna observatia: cind a aparut „afacerea” ridicarii masinilor parcate neregulamentar era obligatorie transmiterea catre „contravenient” si a uneia sau mai multor fotografii care sa sprijine sanctiunea…de multe ori se intorceau impotriva „hingherilor” si astfel pierdeau sume mari de bani…drept pentru care au eliminat prevederea iar fotografiile se transmite numai judecatorului daca esta cazul…

    Apreciază

  2. STOP RFID said, on ianuarie 18, 2015 at 7:23 pm

    Daca ai dosar electronic totul se poate falsifica. Cu un simplu click viata poate lua o intorsatura dramatica. Drama de fapt incepe in momentul acceptarii acestui card.

    Apreciază

    • Laurentiu said, on ianuarie 19, 2015 at 10:35 am

      Cardul e una, iar Dosarul e altceva. Drama in sine nu e acceptarea cardului, ci baza de date (Dosarul electronic). E adevarat ca nu avem de ales in ce priveste DES, ci doar in ce priveste cardul. Insa, cu sau fara card, datele personale sunt colectate si, mai ales, utilizate (de catre cine – habar n’am).

      Mentionez ca aceasta este o opinie strict personala, nu am dovezi ca, de exemplu, eu deja as aparea intr-o baza de date care sa cuprinda si informatii despre actele medicale care mi s-au emis de-a lungul anilor. Insa, din moment ce tehnologic se poate sustine fara probleme o astfel de baza de date, doar lipsa unor beneficii financiare majore ar putea sa fie motivul pentru care nu ar exista la momentul actual.

      Apreciază

  3. Gabriel said, on ianuarie 18, 2015 at 7:30 pm

    Dezbatere carduri sanatate…il puteti vedea si pe dl. Radu Iacoboaie începând cu minutul 30

    Apreciat de 1 persoană

  4. Ioannis said, on ianuarie 18, 2015 at 7:39 pm

    Frate Vasile, nu cred ca se vor sinchisi ei sa investeasca bani si timp ca sa insceneze accidente… Nici nu vor avea nevoie… Vor avea un vad enorm de unde pot alege, din miile de pacienti dintr’un spital s-o gasi vreunul compatibil caruia sa-i insceneze un infarct… comunicand apoi familiei: „inima pacientului nu a facut fata tratamentului… Avea si afectiuni nedepistate”
    Iar daca ai nevoie de o piesa de schimb rara pe care nu o ai pe stoc, nu e bai! Faci troc cu colegul director din alt spital din judet sau tara. Asadar nu va fi nevoie deloc de inscenari sau angajari de killeri decat in f putine cazuri. Va fi doar un joc de mare risc ptr pacienti, ceva gen ruleta ruseasca.
    Ganditi-va la un lucru! Daca acum cand bazele de date sunt rudimentare, elicopterele smurd abia fac fata solicitarilor mafiei, imaginati-va dimensiunea macelului atunci cand baza de date va fi completa… Azi poate ai iesit viu de acolo, dar mâine nu se stie ce mare om de afaceri vrea piesa ta de schimb…
    Intotdeauna raul vine invaluit de intentii bune, cu momeli atractive pentru prostime desigur.

    Apreciat de 1 persoană

    • STOP RFID said, on ianuarie 18, 2015 at 9:50 pm

      Ioannis

      De fapt toata lumea se va transforma intr-o banca de organe mergatoare. Toate acestea vor fi sacrificii rituale, iar populatia nu va banui nimic, ca nu degeaba se numeste taina faradelegii. Ai o banca de organe la care va avea acces cine va da mai mult, ca la piata. Si cand corpul tau face vreo cateva sute de mii de euro, mai ai scapare? Pentru un imbuibat al tranzitiei, un milion de euro nu inseamna nimic, cand e vorba sa-si prelungeasca viata.

      Apreciază

    • ioannis said, on ianuarie 19, 2015 at 5:41 pm

      STOP RFID: După cum ni s-au furat toate proprietăţile şi resursele şi am fost îndatoraţi pe veci băncilor oculte, a mai rămas să exporte din ţara asta şi organele umane rezultate în urma transplanturilor criminale.
      DA, criminale, pentru că nu poţi preleva un organ transplantabil DECÂT DE LA UN PACIENT VIU, fie el şi în „moarte” cerebrală din care unii s-au trezit si după 12 ani !!!!
      Defapt se şi efectuază acest export, numai că mult mai greoi din cauza lipsei acelei mult dorite baze enorme de date online…
      De exemplu, dacă un director de spital (de obicei mason) va avea comandă de un ficat de femeie, vârstă frageda, grupa rară de sânge, nu va trebui să mai ia la puricat toate fişele pacienţilor din spital. În câteva secunde doar prin câteva clickuri (ca la emag) va afla exact variantele unde se află „piesele de schimb” eligibile, obţinând informaţii cu mult mai detaliate ale istoricului medical al pacientei, inclusiv daca e fumatoare sau nu victima, sau ce boli sau tratamente a avut in trecut…
      Înţelegeţi acum marile avantaje ale implementării acestui sistem? Avantaje pentru mafia ocultă din spatele sistemului desigur…
      Desigur că, un alt mare scop al introducerii acestor blestemăţii îl constituie tentativa de obişnuire a lumii cu conceptul de guvernare electronică, a controlului total … Nu ai cip ? Nu ai cont la D.E.S. ? NU EXIŞTI!
      Dar dacă în lume vor mai fi câteva mii de drepţi, eu cred că nu le vor reuşi planurile prea curând….
      Cine socoteşte că acest sistem este util este liber să-l accepte, nu am nimic cu aceşti oameni. Problema survine când sistemul îi OBLIGĂ şi pe cei ca mine să „beneficieze” în mod FORŢAT de aceste instrumente totalitare.
      Binele nu se face niciodată cu forţa, pentru că atunci devine dictatură!

      Apreciază

  5. geo said, on ianuarie 18, 2015 at 8:13 pm


    .

    Apreciază

    • geo said, on ianuarie 18, 2015 at 10:19 pm

      Apreciază

      • geo said, on ianuarie 18, 2015 at 10:20 pm

        Apreciază

      • john said, on ianuarie 19, 2015 at 11:17 am

        Vazand aceste imagini,mi-am adus aminte de un interviu al d-lui Anghel Rugina.
        Au trecut zece ani de la această emisiune. E greu să uiţi aşa ceva. În acest răstimp am încercat să deschid ochii şi să înţeleg ce se întâmplă în jurul meu.
        „Pentru noi, important este să ne facem viaţa frumoasă în jurul nostru.Să lăsăm gândurile mari, la scara internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte! Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt. Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi…”-Anghel Rugina
        http://www.art-emis.ro/analize/1016-stapanii-lumii.html

        Apreciază

      • scortisoara said, on ianuarie 19, 2015 at 3:26 pm

        Cum sa mai traiesti linistit cand vor sa-ti vaccineze copii in mod abuziv , cand iti otravesc hrana , cand vor sa stie fiecare banut pe care-l ai in buzunar , cand te sufoca prin tot felul de taxe si ingradiri , cand te momesc cu tehnologii de implantare ca sa stie ce ai in cap si sa te controleze mental ? Cum mai poti trai linistit in conditiile astea ?
        Indemnul lui Anghel Rugina s-ar traduce cam asa : ” Traiti linistiti , nu va agitati ca sistemul tot ce vrea el face , asa ca orice rezistenta e inutila …. ” Mama , ce convenabil !!!
        Marii nostri duhovnici insa ne avertizeaza ca nu e momentul sa stam …. linistiti .

        Apreciază

  6. Cosmin said, on ianuarie 18, 2015 at 8:25 pm

    Si in completare, referitor la subiectul „Operatori de date cu caracter personal”:

    E cea mai mare aberatie. Datele nu pot fi protejate 100% intr-un sistem informatic.

    Personal am lucrat la o companie care avea ca si activitate comertul on-line. La orice ora, chiar si acum daca vreau, pot sa fur baza de date cu toti clientii inregistrati pe site-ul respectiv si sa o vand cui doresc, fara ca cineva sa poata sa determine urmatoarele aspecte:

    – sursa bazei de date;
    – autorul furtului bazei de date;
    – cumparatorul bazei de date.

    Asa ca, povestile cu siguranta si protectia bazelor de date sunt doar basme.

    Cea mai sigura baza de date sunt documentele de hartie pastrate la seif si cu paza armata. Restul e basm.

    Orice sistem informatic e vulnerabil, iar vulnerabilitatea lui nu vine din exteriortul sistemului, ci direct din interiorul sau, direct de la operatorii care manipuleaza sistemul respectiv.

    Bresa sistemului e insusi operatorul(manipulatorul) sistemului respectiv.

    Sa nu ne mai imbatam cu apa rece.

    Apreciază

    • geo said, on ianuarie 19, 2015 at 10:03 am

      Ce te faci insa ca datele personale pot fi transferate…ISRAELULUI???

      Iată ultimul “beneficiu” al apartenenţei noastre la noua uniune sovietică, adică UE: absolut toate datele noastre personale, urmează să fie transferate pentru “păstrarea în siguranţă deplină”, statului Israel. Fireşte, ele vor fi ţinute la curent în timp real. De ce se face asta? Iaca’ aşa, pentru că băieţii pot să o facă! Nu se oferă absolut nici o justificare pentru această aberantă măsură anti-libertate şi nici nu este vorba de vre-o reciprocitate.

      Nu întreabă nimeni dintre “reprezentanţii” noştri ce treabă are statul evreu cu numele, chipurile şi vârsta copiilor noştri, cu părerile noastre politice şi cu starea de sănătate a românilor precum rezultată din fişele de asigurare ale CAS? Dar cu veniturile noastre şi cu numerele de telefon sunate, cu rudele şi prietenii noştri, băgaţi împotriva voinţei lor într-o uriaşă bază relaţională de date?

      Păi ce suntem noi măi javrelor, români şi la noi acas’ stăpâni, sau iobagii umili ai lui iţic ?

      Când un străin caută să afle totul despre tine, nu-i aşa că se erijează în poziţia de stăpân al tău ? De când am devenit noi subiectul lor de studiu şi de ce îi ajută “reprezentanţii” noştri în acest scop?

      Pai’ de-aceea am intrat noi în UE, că să ne daţi pe tavă unora care nu au nici o treabă cu Europa, înafara faptului că ne cumpără literalmente ţara de sub noi şi înfăptuiesc în ascuns planuri secrete de colonizare a României, împreună cu guvernanţii noştri ? (Aflaţi concret despre ce este vorba, are să va pară rău dacă treceţi indiferenţi! Apoi daţi altora mai departe!)

      http://www.urbaniulian.ro/2011/03/07/multumim-ce-statul-israel-va-detine-toate-datele-noastre-personale/

      http://www.amfms.ro/din_presa/6991.html

      Site-ul WikiLeaks.ro scrie despre ultimul “beneficiu” al apartenentei Romaniei la Uniunea Europeana: absolut toate datele noastre personale, urmeaza sa fie transferate pentru “pastrarea in siguranta deplina”, statului Israel.

      Potrivit site-ului WikiLeaks.ro, niciunul dintre reprezentantii nostri nu se intreaba ce treaba are statul evreu cu numele, chipurile si varsta copiilor nostri, cu parerile noastre politice si cu starea de sanatate a romanilor precum rezultata din fisele de asigurare ale CAS? ”Dar cu veniturile noastre si cu numerele de telefon sunate, cu rudele si prietenii nostri, bagati impotriva vointei lor intr-o uriasa baza relationala de date?”, scrie WikiLeaks.ro.

      ”Are cineva idee daca romanii au fost pusi la curent cu faptul ca, pe 31 ianuarie Comisia Europeana a aprobat transferul datelor personale ale cetatenilor tarilor membre, catre Israel ? Decizia adoptata pe 31 ianuarie 2011 prin care se prevede transferul datelor personale ale cetatenilor CE catre Israel explica faptul ca acest Stat raspunde directivei 95/46 privind protectia datelor. Justificarea deciziei nu apare in text.

      Comisarii nostri au fost de acord cu aceasta decizie? Cum se justifica hotararea?

      Date personale inseamna numerele de telefoane, conturile bancare,datele de sanatate, familia, deplasarile. TOATE datele pe care guvernele statelor membre le colecteaza despre noi. Toate Statele trebuie sa puna in aplicare directiva 95/46 in termen de trei luni.”, mai noteaza site-ul WikiLeaks.ro.

      http://www.frontpress.ro/2011/03/datele-personale-ale-cetatenilor-ue-trimise-in-israel.html

      Iata ultimul “beneficiu” al apartenentei noastre la noua Uniune Sovietica, adica UE: absolut toate datele noastre personale, urmeaza sa fie transferate pentru “pastrarea în siguranta deplina”, statului Israel. Fireste, ele vor fi tinute la curent în timp real. De ce se face asta? Asa, pentru ca baietii pot sa o faca! Nu se ofera absolut nici o justificare pentru aceasta aberanta masura anti-libertate si nici nu este vorba de vre-o reciprocitate.
      ue_proletariatNu întreaba nimeni dintre “reprezentantii” nostri ce treaba are statul evreu cu numele, chipurile si vârsta copiilor nostri, cu parerile noastre politice si cu starea de sanatate a românilor precum rezultata din fisele de asigurare ale CAS? Dar cu veniturile noastre si cu numerele de telefon sunate, cu rudele si prietenii nostri, bagati împotriva vointei lor într-o uriasa baza relationala de date?
      Domnilor politicieni de la putere,de-aceea am intrat noi în UE, ca sa ne dati pe tava unora care nu au nici o treaba cu Europa, înafara faptului ca ne cumpara literalmente tara de sub noi si înfaptuiesc în ascuns planuri secrete de colonizare a României, împreuna cu guvernantii nostri ?
      Are cineva idee daca romanii au fost pusi la curent cu faptul ca, pe 31 ianuarie CE a aprobat transferul datelor personale ale cetatenilor tarilor membre, catre Israel ? Decizia adoptata pe 31 ianuarie 2011 prin care se prevede transferul datelor personale ale cetatenilor CE catre Israel explica faptul ca acest Stat raspunde directivei 95/46 privind protectia datelor. Justificarea deciziei nu apare in text.
      Comisarii nostri au fost de acord cu aceasta decizie? Cum se justifica hotararea?
      Date personale inseamna numerele de telefoane,conturile bancare,datele de sanatate, familia, deplasarile.. TOATE datele pe care guvernele statelor membre le colecteaza despre noi.
      Toate Statele trebuie sa puna in aplicare directiva 95/46 in termen de trei luni….

      http://bindiribli.ro/2013/06/21/conform-deciziei-ue-statul-israel-controleaza-datele-personale-ale-romanilor/

      http://www.mediaddict.ro/fabulos-conform-deciziei-ue-israelul-controleaza-datele-personale-ale-romanilor/

      Ultimul „beneficiu” al apartenenţei noastre la ceea ce unii numesc noua Uniune Sovietică, adică UE, reprezintă transferul datelor noastre personale Statului Israel, pentru „păstrarea în siguranţă deplină”. Fireşte, ele vor fi updatate în timp real. De ce se face asta? Aşa, pentru că se poate! Nu se oferă absolut nici o justificare pentru această măsură şi nici nu este vorba de vreo reciprocitate. Nu întreabă nimeni dintre „reprezentanţii” noştri ce treabă are statul evreu cu numele, chipurile şi vârsta copiilor noştri, cu opţiunile noastre politice şi cu starea de sănătate a românilor precum rezultă din fişele de asigurare ale CAS? Sau cu veniturile noastre şi cu numerele de telefon sunate, cu rudele şi prietenii noştri. Decizia adoptată pe 31 ianuarie 2011, prin care se prevede transferul datelor personale ale cetăţenilor CE către Israel, explică faptul că acest stat răspunde Directivei 95/46 privind protecţia datelor. Unele formulări din actul respectiv, formulări pe care ne-am permis a le sublinia, stârnesc zâmbete largi.

      http://www.cotidianul.ro/israelul-controleaza-si-datele-personale-ale-romanilor-156386/

      http://old.eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32011D0061:RO:HTML

      Acelasi Israel ai carei cetateni, nu toti, ce fac? Trafic cu organele palestinienilor ucisi de armata israeliana, sirienilor ucisi de rebeli sau sirbilor ucisi de kosovari, culmea, sprijiniti de turci care ca si kosovarii sint mahomedani, adica opusi israelienilor…si mai recent cu organele celor ucisi in Ucraina:

      http://www.realjewnews.com/?p=417

      http://www.globalresearch.ca/organ-smuggling-turkish-hospitals-traffic-injured-syrian-citizens-organs/5367869

      http://www.timesofisrael.com/israeli-arrested-in-rome-for-organ-trafficking/

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-2880708/Black-market-kidney-broker-released-prison.html

      http://alisonweir.org/journal/2013/9/25/my-articles-on-israeli-organ-trafficking.html

      http://www.wrmea.org/2009-november/israeli-organ-harvesting-from-moldova-to-palestine.html

      https://books.google.ro/books?id=t0QjINynsSAC&pg=PA30&lpg=PA30&dq=israel+citizens+traffic+with+human+organs&source=bl&ots=9dAitejDUx&sig=TTmLgNTXVmX0Yd3RL6emb02gaJ8&hl=ro&sa=X&ei=Ebm8VKO7LY73PN2cgZAN&ved=0CCUQ6AEwADgK#v=onepage&q=israel%20citizens%20traffic%20with%20human%20organs&f=false

      http://www.haaretz.com/meta/Tag/Israel%20organ%20harvesting

      http://jfjfp.com/?p=28696

      Apreciază

    • Laurentiu said, on ianuarie 19, 2015 at 10:44 am

      Dle Cosmin, puteti fura acea baza de date daca serverul care o „gazduieste” nu se afla in aceasi retea in care aveti dvs acces?

      Apreciază

      • Cosmin said, on ianuarie 19, 2015 at 6:38 pm

        @ Laurentiu

        Da, sigur. Din moment ce acea retea e conectata la internet, evident ca pot avea acces. Detin inca cheile de acces. Mentionez ca am aceasta posibilitate, nu am sa o fur efectiv, nu-mi sta in caracter sa fac un astfel de gest.

        In conditiile in care o astfel de retea nu e conectata la internet, dar exista rutere wireless in acea retea, afirm ca se poate hacui.

        Dar, reamintesc, bresa principala prin care informatiile pot scapa, sunt exact operatorii acelui sistem.

        Orice terminal sau retea de terminale conectate la internet pot fi hacuite.

        Un terminal sau o retea neconectate la internet pot fi hacuite doar daca exista posibilitatea „ascultarii” acelei retele.

        Hacuirea oricarui computer sau retea depinde si de abilitatile hackerului. Operatorii sistemelor, nu trebuie sa fie hackeri, deoarece simplu acces la acel sistem le ofera posibilitatea furtului de date.

        Eu am fost operator si nu sunt hacker 🙂

        Doamne ajuta.

        Apreciază

    • Laurentiu said, on ianuarie 19, 2015 at 10:50 am

      Scuze, nu am citit mesajul dvs pana la capat. Totusi, mie nu mi se pare un obstacol atat de mare privind securitatea bazei de date existenta vreunui operator uman care, desigur, teoretic ar putea fi sursa scurgerii de informatii. De la spalarea creierului, pana la inlocuirea factorului uman in ce priveste manipularea datelor, existe metode de a evita spargerea bazei de date, nu credeti?

      Apreciază

    • Laurentiu said, on ianuarie 19, 2015 at 11:05 am

      Intr-un cuvant: nu securitatea bazelor de date e problema, ci existenta lor in sine.

      Eu unul sunt de parere ca pentru 99% din persoanele care „beneficiaza” de Dosar Electronic de Sanatate NU acesta va contribui la cresterea sperantei de viata, la imbunatatirea starii de sanatate, la marirea sanselor de supravietuire in caz de accidente, etc, ci de competenta profesionala si morala a personalului medical care se ocupa cu persoanele respective. (Nu neg ca accesarea instantanee a istoricului medical al vreunui pacient nu ar fi de folos medicului in vreun caz critic, insa… daca viata individului ar fi fost atat de importanta pentru Stat (Sistem) erau mult mai de usor de implementat si mai de folos alte mijloace de a o proteja si imbunatati.

      Apreciază

  7. daniel said, on ianuarie 18, 2015 at 8:29 pm

    „Unii preoţi cred că Satana se ascunde în cardul de sănătate, nu şi în cel de salariu.”

    Apreciază

  8. lastunnegru said, on ianuarie 18, 2015 at 8:33 pm

    SISTEMUL are nevoie de cardul de sanatate cu cip si de dosarul electronic de sanatate pentru a indeplini planurile stabilite de Diavol masoni si prieteni lor fara acest card cu cip ei nu pot derula urmatorul pas important pentru ei pierdere Harului de catre cei care accepta acest card cu cip de sanatate. Daca pana acuma sa discutat ca nu vrem pasaport cu cip si ei tot l-au facut, marea majoritate din romani nu au nevoie de pasaport dar de sistemul de sanatate au nevoie toti fie ca esti bolnav sau nu. Diavolul stie asta si avand oameni de incredere si controland aproape toata puterea in Romania si in lume intreaba

    Diavolul: Sistemul de sanatate este al meu acum. Vrei sa beneficiezi de sistemul de sanatete din Romania fa un compromis ia cardul de sanatate cu cip iti pierzi Harul de la botez dar o sa te faci sanantos ( sau nu ).

    Starea duhovniceasca a mari majoritati a romanilor este cam rea acuma dar daca acesti oameni mai pierd si Harul de la Botez diavolul va lovi cu putere mare in cei care au acceptat cardul de sanatate cu cip indrumandui sau controlandui dupa voia lui.

    Am mai pus intrebarea asta dar nu am primit un raspuns mai complet

    Intrebare pentru cei care au mai multe cunostinte duhovnicesti.

    Ce se intampla duhovniceste cu omul care pierde Harul de la Botez ? Cum mai face el fata diavolului fara Dumnezeu?

    O data ce marea majoritate a romanilor au inghitit galusca cu cardul de santate cu cip va veni SISTEMUL si va zice ca datorita indrumarilor UE, SUA, amanintarilor teroriste, etc romani trebuie sa isi faca BULETIN CU CIP.

    Apreciază

  9. Gabriel M. said, on ianuarie 18, 2015 at 9:16 pm

    Ei zic oficial ca sunt 1 milion de persoane care au refuzat cardul electronic dar eu cred ca sunt aproape un sfert din populatia romanilor. de ce? pt ca numai pelerini si preoti si maicute cred ca sunt peste un milion.

    Parerea mea despre cardul acesta este urmatoarea:

    Cardul de sanatate electronic desi pare un instrument modern si util la prima vedere, acesta are foarte multe dezavantaje reale de natura tehnica, medicala, religioasa.
    exemple: cardul de sanatate poate fi hackuit si citit de la distanta de oricine se pricepe cat de cat la electronica. In cateva tari din europa au fost sparte bazele de date si au fost facute publice pe internet de hackeri toate informatiile intime de sanatate ale peste 90% din populatie. Oricine cauta pe internet popescu sau ionescu gasea totul despre el: cand si de ce a facut analize la sperma ca nu este fertil sau ca a luat tratament pt hemoroizi in ultimele saptamamni sau altele..

    – Cardul de sanatate in opinia mea, nu este decat un alt mare tentacul al caracatitei care aduna informatii de orice natura despre orice persoana pentru a stoca in bazele lor de date uriase de la Bruxelles.

    Prin FACEBOOK SE ADUNA INFORMATII DE NATURA SOCIALA si astfel se cunoaste aproape totul despre un individ si prietenii si familia lui. chiar si locatia este urmarita si sunt gasite toate posibilile locuri pe unde iti petreci timpul.

    Prin cardurile bancare se aduna informatii de natura econimica si astfel se cunoaste totul despre puterea de cumparare a fiecarui individ

    Prin telefoanele mobile se aduna informatii despre pozitia geografica in care esti gasit oricand. daca furi ceva si fugi ei te cauta exact in locurile in care trebuie

    – in curand (vezi in Rusia) vor fi cardurile unice care vor avea incluse in ele toate informatiile atat bancare, de sanatate, permisul, buletinul etc.. si in care se gasesc informatii de natura religioasa despre fiecare individ. atunci baza de date se va completa si cu date de genul orientare religioasa: Ortodox etc.

    – apoi vor elimina treptat banii lichizi (deja aproape au reusit)
    vor rari bancomatele astfel incat sa iti vina foarte greu sa scoti bani lichizi si sa preferi sa folosesti din ce in ce mai mult cardul unic
    – apoi ca sa mareasca siguranta datelor si sa nu ti se poata fura cardul se va da optiunea ca informatiile sa fie encriptate sub un numar codificat (fie cod de bare, fie alt fel de cod) si imprimat pe piele pe mana sau chiar printr-un cip implantat(deja in america e veche treaba asta)
    Si pe baza codului inscriptionat pe mana cu laser vei putea cumpara la supermarket produsele , sau vei putea sa iti intabulezi proprietatile imobiliare (ca tot acolo e si buletinul inclus) vei putea sa conduci masinuta etc..

    Deci cine nu va avea acel document unic codificat prin numarul respectiv pe mana sau pe frunte este pur si simplu eliminat din sistem, este scos din societate si nu mai poate sa traiasca la un loc cu lumnea „moderna si civilizata”

    Iata ce spune in Biblie:

    16. Şi ea (fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
    17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
    18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

    Si astfel:

    Nu te vei putea impotrivi sistemului sub nici o forma
    – vei fi eliminat din sistemul de sanatate
    – vei pierde pensia, alocatiile copiilor sau alte sume poate si salariul
    – nu vei putea participa la nici un eveniment
    nu vei putea cumpara decat produse alimentare si nimic altceva
    si cu imaginatia si viclenia lor se pot gasi multe alte ingradiri de drepturi

    Problema e si mai mare de atat .
    Mantuitorul spune sa dam cezarului ce e al cezarului si lui Dumnezeu ce e a lui Dumnezeu. Si probabil multi vor spune „bine bine dar am dat cezarului ce a cerut si am primit cardurile si pecetea sistemului si o sa dam si lui Dumnezeu ce e al Lui si Ii vom multumi in continuare si Il vom preamari si ne vom ruga.. ce e rau in asta..” Eu cred ca instrumentele de plastic sunt doar varfuletul de iceberg si in adancul apei ei lucreaza mult mai murdar:

    – ne vor face fara sa ne dam seama sa facem ritualuri satanice cu sau fara voia noastra(vezi exemplu cu ice bucket care e o imitatie a botezului din adunarile satanicesti si toti blegii l-au facut) sau exemplu cu rujurile , avorturile, homosexualii etc..

    – ne vor absorbi cea mai mare parte din timpul nostru si din energia noastra pentru a ne bate capul sa cautam idei sa castigam sa ne platim facturile, si ratele, sa ne ocupam de proiectele de la munca si ne vor face sa fim intr-o continua intarziere si sa facem totul la limita timpului. Astfel vom uita de rugaciune si de matanii si de mersul la biserica .

    – vor batjocori biserica si preotii ca sa denigreze imaginea ortodocsilor si sa indeparteze oile de stapan
    vor manipula prin massmedia(videoclipuri sexy) simboluri subliminale, stiri si emisiuni care ne vor tampi incetul cu incetul. Intreaba un pensionar ce face toata ziua si iti va spune ca s-a uitat la suleyman si la nora pentru mama ca a stat 5 ore in fata televizorului sau un tanar care sta pe facebook si pierde vremea in desert.

    Si ca sa ne convingem hai sa punem in balanta un taran si un orasean civilizat si sa vedem care sunt roadele sistemului antihristic.

    Daca ii pui unul langa altul si le spui sa faca sfanta cruce cel mai probabil taranul in smerenia lui o va face corect iar oraseanul modern care a uitat de biserica o va face in batjocura, in diagonala sau in graba. Pe strazile satului un strain iti da buna ziua cu drag iar in scara blocului in mijlocul Bucurestiului vecinutul de la etajul 8 nici macar nu iti raspunde la salut pt ca acum 20 de ani in urma ai avut inundatie si i-ai scapat apa si nu te-a mai iertat de atunci.
    Trecand pe langa o biserica taranul isi va da jos palaria si isi va face sfanta cruce spunand probabil in soapta si un „Doamne ajuta-ma”. Un civilizat mandru se va rusina sa isi faca sfanta cruce ca se uita nushce baba la el si il vede.
    Un om simplu de la tara pur si simplu nu vede si nu poate sa inteleaga utilitatea si comoditatea unui card pe care il bagi intr-un bancomat , el nu intelege de ce nu mai poate pur si simplu sa dea banul si sa primeasca produsul . Un orasean civilizat pufaie si se rusineaza daca colegii lui platesc cu cardul si el inca mai numara hartiile alea botite si pierde vremea sa primeasca rest la bani, sau chiar se lauda la prieteni ca si-a facut un nou card cu cip si mai spune si in gluma sadic „ha, am primit cipul sunt pierdut ce ma fac „.

    Deci ne putem da seama si cum ne indeparteaza sistemul de Dumnezeu si cum ne golim sufletele treptat de Duhul Sfant pt ca uitam in utina noastra sa ne mai rugam .

    Apreciază

  10. lastunnegru said, on ianuarie 18, 2015 at 9:37 pm

    off topic

    Dezbateri si planuri despre viitoarele nanocipuri.

    Acum la noi se discuta despre cardului de sanatate cu cip dar planurile pe termen lung sant facute demult de elita luciferica.

    Anul 2003

    The Drexler-Smalley debate on molecular assembly

    Dezbaterea din Drexler-Smalley despre asamblare moleculara.

    http://www.kurzweilai.net/the-drexler-smalley-debate-on-molecular-assembly

    ( traducere google translator )

    http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.kurzweilai.net/the-drexler-smalley-debate-on-molecular-assembly&prev=search

    Articolul de pe kurzweilai.net este foarte lung dar cine il va citi pana la capat va intelege care este planul elitelor pentru nanocipuri. Iata cateva ideii din articol.

    Ray Kurzweil: Prin anii 2020, asamblare molecular va oferi instrumente de combatere eficientă a sărăciei, curățarea mediul nostru, de a depăși bolile, de extindere a longivitati umane, precum și multe alte preocupări valoroase, prezice el.

    Nanotehnologia promite instrumentele necesare pentru a reconstrui lumea fizică, organismele și creierul nostru inclus, fragment molecular cu fragment molecular, potențial atom cu atom.

    Cei care vor accepta viitoarele nanocipuri pe mana sau pe cap vor fi controlati total de SISTEMUL luciferic si isi vor pierde si mantuirea pentru unele benefici, pentru ceva paine si avantaje de la diavol si slujitori sai.

    Apreciază

  11. mihai said, on ianuarie 18, 2015 at 10:05 pm

    cel putin cei proveniti din orfelinate vor fi tinte sigure

    Apreciază

  12. geo said, on ianuarie 18, 2015 at 10:08 pm

    Adevărul: Ar trebui să avem o Constituţie care să spună că suntem stat federal?
    Ioan Talpeş: Nu, ci o Constituţie care să spună că suntem stat unitar. La Bruxelles şi în toate comisiile se vorbea ca despre un adevăr asumat că românii nu vor să recunoască celelalte naţionalităţi. Noi suntem stat naţional? Înseamnă că nu recunoaştem drepturile celorlalţi, e vorba de co-statalitate.
    Adevărul: Se apropie acest tip de revendicări de ideea geografiei etnice? Dacă se va cere referendum pentru autonomie?
    Ioan Talpeş: Există un stat constituit. Transilvania şi Banatul au venit la România după Primul Război Mondial în urma unei conflagraţii, de când au venit maghiarii. E vorba de lucruri care nu pot fi discutate în termeni simplişti. Minorităţile sunt legate sau au această logică a teritorialităţii şi pot decide opţiunea lor statală în acord de condiţionările teritorialităţii.

    http://adevarul.ro/news/eveniment/generalul-ioan-talpes-invitat-adevarul-live-ora-1600-1_54b9187c448e03c0fda84429/index.html

    Apreciază

  13. geo said, on ianuarie 18, 2015 at 10:08 pm

    Potrivit Strategiei naţionale pentru protecţia şi promovarea drepturilor copilului, aprobată de Guvern în decembrie 2014 şi publicată joi în Monitorul Oficial, dacă la începutul anilor 1990 în România erau peste 6,6 milioane de copii, în prezent sunt mai puţin de 3,7 milioane de copii, mai exact 3.653.637 (la 1 ianuarie 2013).

    În acelaşi interval, a avut loc, pe fondul creşterii speranţei de viaţă, o schimbare a structurii demografice, astfel că, dacă în ’90 raportul era de aproximativ un copil la ceva mai mult de doi adulţi, acum este de aproximativ un copil la patru adulţi.

    Strategia face referire şi la raportul dintre populaţiile de copii din mediile rural şi urban, semnalând o fluctuaţie semnificativă a structurii acesteia. Astfel, dacă prima jumătate a anilor ’90 este caracterizată de scăderea populaţiei de copii din rural cu aproximativ cinci procente, de la jumătatea anilor ’90 până în 2012 tendinţa s-a inversat, numărul copiilor din rural devenind mai ridicat decât în urban.

    Ponderea copiilor în populaţie a scăzut de la un nivel aproape egal în 1990 de aproximativ 28-29 la sută în ambele medii de rezidenţă la 16,5 la sută în urban şi 20,2 la sută în rural, în 2013, se arată în strategie.

    http://www.gandul.info/stiri/cu-cat-a-scazut-numarul-copiilor-romani-intre-1990-2013-schimbarile-scot-la-iveala-accentuarea-procesului-de-imbatranire-demografica-13770436

    Apreciază

  14. marian said, on ianuarie 18, 2015 at 10:24 pm

    Un nou pas catre razboiul mondial partea a treia: Putin ar fi scris cu propria-i mana (!) un mesaj care a ajuns vinerea trecuta in mana lui porkoshenko, cerandu-i sa retraga artileria potrivit acordului de la Minsk, lasand pe pozitii doar calibrul mic de maximum 10 mm. Ce a facut porki? A atacat cu bestialitate si mai mare ucigand si distrugand inclusiv in Donetzk, folosind bombe de 500 de kg… Putin apare cu o figura la fel de consternata ca atunci, in 2010 cand a fost afacerea Smolensk, pe vremea cand se zice ca adevaratul Putin a fost UCIS si inlocuit cu o clona….
    Va amintiti ca Putin, la vremea aceea a amenintat vestul cu dezvaluiri uluitoare?
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  15. STOP RFID said, on ianuarie 18, 2015 at 11:06 pm

    Nik Luca
    4 ore ·

    Aceasta imagine realizata la inceputul acestei luni Ianuarie 2015 si vedeti partea din fata a Bisericii Sfanta Treime din Vatra Dornei. Langa usa de la intrare la demisol se vede o placa ce reprezinta mai multe puncte si linii asezate intr-o anumita forma. Este ceea ce se vede pe toate retetele eliberate de catre cabinetele medicale catre farmacii si in general aceasta reprezenta noua varianta a codului de bare. Ce cauta aceasta pe Sfanta Biserica in cazul in care parintele pe care il vedem mai sus invata despre desacralizare? In cazul care nu stie ca exista asa ceva pe Biserica in care slujeste poate il informeaza cineva despre aceasta si poate reda frumusetea Sfintei Biserici fara aceasta mizerabila placa.Daca mai doriti cateva imagini pentru a va putea da seama ce este aceasta BIserica va ma pot pune cateva. Doamne ajuta.

    Apreciază

    • STOP RFID said, on ianuarie 18, 2015 at 11:13 pm

      Vad ca poza de pe facebook nu se vede. Era vorba de o placa cu un QR code (varianta moderna a codului de bare) amplasata pe biserica unde slujeste parintele Mihai Valica.

      Apreciază

  16. aha said, on ianuarie 18, 2015 at 11:20 pm

    cred ca fratele Spaceman Spaceman a pus punctul pe i….adica trebuie sa ne consideram morti. asta e. ce pot sa ne mai faca in cazul asta? dar inainte de a ne considera morti cred ca trebuie sa suportam prigonirile de la cei apropiati. neaparat! si aici nu stiu cum o sa ne descurcam. caci suntem relativ dependenti de sistem si de familie sau prieteni si o sa avem mare ispita. de aia zice Iisus Hristos ca „dusmanii omului vor fi casnicii lui”. in afara de faptul ca deja ma catalogheaza de nebun….o sa vina vremea cand va trece de la a „cataloga” la fapte…adica sa nu mai ai prieteni sau familia ta sa te renege! mare ispita! plus ca michiduta nu sta cu mainile in san! el lucreaza siret si nimic nu iti iese! ba, pe deasupra faci si paguba fara sa vrei! oare cati vom rezista? e usor de zis ca „voi rezista indiferent ce se intampla”. parerea mea ca nu poti fara ajutor de la Dumnezeu Cel in Sfanta Treime descoperit! da….cred ca trebuie sa fii nebun dupa Hristos sa poti rezista…cred ca trebuie sa incepi sa clocotesti cand vezi nedreptatea si, mai ales , cand vezi aceiasi nedreptate in tine! cred ca trebuie sa devii ca un carbune incins cand vezi ca tu insuti esti capabil sa faci aceasi nedreptate!

    Apreciază

    • Mihail V said, on ianuarie 19, 2015 at 11:17 pm

      adevar grait-ai. Ca un carbune incins sau rece ca gheata (sau ca un mort) in functie de situatie. Asa vrea si Domnul sa fim. Iar daca nu vom fi asa nu vom provoca decat greata. („am sa te vars din gura Mea”). Ce cumplit trebuie sa fie…

      Apocalipsa 3:15-16

      15. Ştiu faptele tale; că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte!
      16. Astfel, fiindcă eşti căldicel – nici fierbinte, nici rece – am să te vărs din gura Mea.

      Apreciază

  17. papadiu said, on ianuarie 19, 2015 at 8:44 am

    Doamne ajuta !
    acest demers nu a fost unul sincer si corect, ca dealtfel si cele anterioare.
    au constatat ca s-au distribut mai putine carduri decat sperau si au dorit sa afle motivele.
    mai departe isi vor construi o strategie si vor relua campania pentru a convinge si a constrange asiguratii sa ia cardurile.
    daca nu vor reusi cu cardurile de sanatate vor relua incercarile cu cartile de identitate sau cu alt tip de card.
    inselarea vine chiar din denumirea casei de asigurari sau a ministerului care se declara al „sanatatii”.
    stim foarte bine ca sanatatea este un dar de la Dumnezeu si nu este ceva ce poate fi dat de o structura birocratica; cel mult aceasta poate organiza si oferi servicii medicale, ceea ce este cu totul altceva.
    cardul de sanatate nu este necesar pentru a demonstra calitatea de asigurat ( se poate face de catre oricine la http://www.cnas.ro/page/verificare-asigurat.html ) nici pentru a consulta dosarul medical.
    dupa parerea mea va fi folosit la supravegherea si monitorizarea persoanelor, poate si in alte scopuri.
    este un precursor al cipului implantat.

    Apreciază

  18. Ionut said, on ianuarie 19, 2015 at 12:40 pm

    OFF-TOPIC

    Crin Antonescu a pierdut șefia de la Comisia pentru revizuirea Constituției. Cel mai probabil, funcția îi va reveni lui Ioan Chelaru(PSD), potrivit realitatea.net. Pentru desemnarea unui nou președinte este nevoie de o ședință comună a Parlamentului.

    Apreciază

  19. mircea.v said, on ianuarie 19, 2015 at 2:49 pm

    Am un prieten care anul trecut cam pe vremea asta i-a spus medicului de familie sa il stearga de tot din calculator ca nu mai vrea sa apar pe nicaieri, pur si simplu. Nu spun sa faca toata lumea asa ceva. Fiecare dupa cum crede de cuviinta. Nadejdea doar in Dumnezeu! Si Dumnezeu nu ne va lasa.

    10 persoane refuza pasaportul biometric, poate pt astea 10 persoane Dumnezeu nu ne va lasa.
    10 persoane refuza cardul medical, la fel.
    Nu stim noi judecatile lui Dumnezeu, dar, ce depinde de noi trebuie sa facem.

    Parintele Arsenie Papacioc:

    „Astăzi, lumea a început prin rotaţia unor roţi cu apă să facă forţe mecanice. Ei, de ce nu pui într o forţă mecanică, duhovnicească şi inima? Să bată degeaba? Las-o să bată! Pentru ce? Pentru Creatorul ei. De ce? Pentru că e vorba de o veşnicie întreagă, fiule! Vrei să fii milog, să ceri toată ziua la Dumnezeu, fără eroism? Nu-i plac lui Dumnezeu milogii ăştia, să ştiţi! Dumnezeu intervine când n-ai ce să faci, după ce ai făcut tu tot ce ţi-a stat în putinţă, atunci intervine. Nu aşa, că puteai tu să faci… Ai intrat, ai căzut tu în apă, măcar dă şi tu din mâini, că te mai ajută apa, dar te mai ajută şi mişcarea ta.”

    Apreciază

  20. dasvik said, on ianuarie 19, 2015 at 3:38 pm

    As vrea si eu o lamurire: dupa cum scrie acolo, ai card, esti in DES. Adica esti in DES doar daca ai acceptat card-ul (asta incluzandu-i pe cei care l-au luat si l-au distrus) sau doar daca il si activezi la medicul de familie?

    Apreciază

  21. Alex said, on ianuarie 19, 2015 at 5:58 pm

    Treaba cu card-ul e clara. Aici in spania ai card, si eu am luat mai mult de nevoie, insa nu are cip. Nici faza cu donarea de organe nu e mentionata nicaieri, o fi tacit dar asta nu o stiu.

    Ok, avem carduri bancare cu cip. Daca acolo mai are un punct de scapare, pentru ca cipul e pentru siguranta cardului, si oarecum au circumstante atenuante, eu NU SUNT DE ACORD CU:

    1. Actele biometrice (buletin,pasaport,tot ce-i electronic)
    2. Card de sanatate cu cip. Nici cu sistemul electronic de aici nu-s de acord, insa este ceva mai slab din punct de vedere al dictaturii cu care se implementeaza in romania. Si asa aici din cate se pare vor sa privatizeze sitemul de sanatate, deci pana la urma tot la privat ajungi.

    Chestia este ca toata chestia asta cu ciparea deja nu mai tine de siguranta cetateanului ci de VIGILAREA ACESTUIA. Cu cat statul, fiscul, „sistemul de sanatate”, banca si altele stiu mai putine despre cetatean, cu atat dreptul la INTIMITATE SI LIBERTATE GARANTAT PRIN CONSTITUTIE ESTE MAI APLICAT.

    Insa aceasta tendinta evidenta, de a controla din ce in ce mai mult cetateanul are un final clar, cel divulgat de catre Nick Rockefeller lui Aaron Russo.

    Problema este ca incetu cu incetu lumea incepe sa-si dea seama de ADEVAR, si anume ca exista un grup de interes (sau mai multe) care vor securizarea traiului lor si a putinor alte persoane (familiile lor poate), la nivel global si pe viitor.

    Atunci cand ai foarte multi bani – urmatoarea etapa este siguranta acestor bani. Acesti diavoli – i-asi putea numi desi nu imi este mie dat sa-i judec – vor instaurarea unei dictaturi mondiala, in care clasa de mijloc va disparea, in care vor exista doar stapani si sclavi.

    Prin instaurarea haosului controlat la diferite nivele, a dezordinii publice, a saraciei, a diferentelor uriase intre clase, a conflictelor militare, etc., acesti stapani ai diavolului vor permite viitorului guvernator mondial, evreu din neamul lui dan fiind, vor permite lui antihrist sa iasa in evidenta prin smerenia, corectitudinea, milostenia, omenia, si inteligenta sa.

    Totodata antihrist va cauta sa rezolve criza mondiala, sa garanteze pacea, bunastarea, etc. practic sa faca sa se inteleaga si sa multumeasca toate clasele sociale, si sa imparta bogatiile materiale acestora, in schimbul acceptarii sale drept mesia si sa primeasca identitatea electronica (viitoarea pecete incriptata cu 666 prin care antihrist va face false minuni).

    Va dura timp de 3 ani jumate asta, timp in care antihrist va primi o piedica foarte puternica din partea Sfintilor Ilie si Enoh care vor strabate pamantul in lung si in lat timp de 42 luni (3 ani jumate), calatorind pe nori, inchizand cerurile incat mare seceta va veni pe pamant, osadind toata lucrarea antirhistica si pe cei pecetluiti si totodata INTARIND PE CEI CE VOR REFUZA PECETEA, FACAND MULTE MINUNI ADEVARATE ACU ACESTIA.

    Apoi Ilie si Enoh vor pieri de sabia tiranului, convertirea evreilor mozaici care nu au primit pecetea si au stat in asteptare, decapitarea acestora si a tuturor oamenilor din toate neamurile ce nu vor accepta pecetea si-si vor da seama de falsul mesia antihristic si care vor fi prinsi.

    Mare razboi termonuclear. Moartea multora. Transformarea pamantului intr-un sicriu radioactiv.

    Inca 3 ani jumatate va domni antihrist dupa ce va fi ales guvernator mondial in cel de-al treilea templu a lui solomon. Pamantul va fi un iad.

    Putin alesi, ascunsi prin gropi, pesteri si alte grote, vor fi vi izbaviti de Domnul Hristos in Treime Slavit.

    Trambita Sf. Arhanghel Mihail se va auzi, iar Infricosatoarea Judecata va Incepe.

    Doamne ajuta sa ne prinda aceasta judecata PREGATITI. La fel si moartea sa ne prinda PREGATITI. Nu stim noi care si cum ce vremuri vor prinde.

    Prea-Sfanta Nascatoare de Dumnezeu intareste-ne sa capatam mantuire! Amin!

    Apreciază

  22. o oarecare said, on ianuarie 19, 2015 at 9:22 pm

    La dezbaterile recente ni s-a dat de inteles ca exista o baza de date care cuprinde informatii despre pacienti. Se propunea ca medicul sa acceseze acea baza de date pentru a verifica achitarea contributiei la CASS. Nu ne-a intrebat nimeni daca suntem de acord sa existe asa ceva. Ce informatii cuprinde? Unii s-au convins pe pielea lor ca exista o astfel de baza de date…

    Ce se mai doreste de la noi? Ce ofera in plus cadurile? Cardurile cu cip ofera posibilitatea localizarii persoanei-tinta. Asta inseamna ca suntem de vanzare, fratilor. Din comertul cu organe se pot face multi bani, de aceea e important sa stie, saracii de ei, unde sa ne gaseasca in cazul in care corespundem cerintelor lor! Ce bucurie mai mare decat sa slujim ,,aproapele” cu toata fiinta noastra si cu pretul vietii?! Iar noi, fundamentalistii inapoiati, nu pricepem. Pai uite, de aia Patriarhia tace, ca se gandeste mai mult la ,,aproapele” ala al ei decat la noi.

    Lasand umorul negru la o parte, inscenarea unor situatii care necesita ambulanta nu e chiar atat de dificila.

    Noua, insa, ni s-a spus clar sa nu ne insemnam cu un numar al carui semn este 666. Punct. Se vede abia in zilele noastre de ce nu e bine. Calitatea de asigurat se poate verifica si altfel.

    Apreciază

  23. Radu said, on ianuarie 19, 2015 at 10:50 pm

    Am vazut azi la ora 9-10 seara la B1 TV cu Striblea despre conferinta publica in legatura cu cardurile de sanatate
    Bineinteles au incercat sa o dea in teatru si derizoriu si au incercat sa arunce in batjocura argumentul ”ezoteric” cu card=drac si numarul antihristic ceea ce e grav pentru ca se glumeste cu asa ceva…..

    Dupa aia s-a luat legatura cu un lider al unui ONG care a tinut piept cat a putut si cat i s-a permis ministrului sanatatii si celorlalti
    Mi s-a parut parca toti din studiou cu exceptia lui Striblea erau din aceeasi tabara pro card parerea mea….

    A inceput un chelios din studiou sa il intrebe pe liderul ONG daca are carte de identitate,pasaport, card bancar etc adica cu alte cuvinte daca ai acceptat atatea cu cipuri ce mai conteaza unu in plus cam asta se doreste sa se inteleaga….
    de aia nu trebuie sa se accepte niciun document biometric ca nu existe unu ca asta sa inceapa sa iti argumenteze asa si pe dincolo si sa te puna in lumina proasta ca sa nu mai zic ca una duce spre alta pana la cipul sub piele ultimul pas

    Stiti ceva daca se va gasi vreo alternativa normala fara cip fara alte prostii gen semnatura electronica / banda magnetica…???

    E bine ca s-a prezentat la TV chiar daca e la B1TV…. se trezesc mai multi adormiti la realitate sa speram ca se va gasi o solutie poate Dumnezeu se va mai indura sa ne mai tolereze o viata normala si libera in societate daca nu inseamna ca trebuie sa ne pregatim sa plecam din societate sau sa murim cu zile fara medicamente si asistenta medicala asta e mai bine o zi vultur decat o viata de sclav !

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  24. Mihail said, on ianuarie 20, 2015 at 1:42 pm

    In primul rand acel card nu are nici o legatura cu sanatatea. De fapt este un card bancar din care decontezi respectivele servicii – muti bani dintr-un cont in altul. Sanatatea este acea stare pe care ti-o asigura DUMNEZEU. Poti sa ai card si sa nu fii sanatos indiferent cate servicii medicale primesti si poti sa nu ai nici un card si sa fii sanatos tun. Deci ei asociaza gandul de sanatate cu acest card si baga lumea in panica ca nu or sa poata fi sanatosi daca nu vor avea acest card.
    Deci:
    card de „sanatate”≠sanatate
    Cred ca vor cu aceasta ocazie sa colecteze date cu caracter personal. Zicea daca nu ma insel parintele Paisie ca atunci cand va veni Antichristul toata lumea va fi numarata si cu datele colectate in calculatorul central.

    Apreciază

    • eu said, on ianuarie 20, 2015 at 3:02 pm

      Da ma credeti ca daca de frica ca n-o sa te lecuiesti accepti cardul, o sa ni se demonstreze ca am facut greseala. Putina credinta, la strimtoare te temi, da si pastilele nu-s 100%. Ma duc la medic, antibiotice… te vindeci de o boala da mai grav dauneaza si tot anul nu te mai descurci si iar antibiotice, iar. Umblu de jumatate de an cu raia pe mine, am fost la medici, ba alergie, ba unguent cu ulei, nimic nu ajuta. Singuri ei nu se pricep, nu le mai stiu pe toate, ei presupun! Deja imi pare rau ca am fost la medic, mai bine stateam acasa ca tot ma maninca rau te tot…

      Apreciază

  25. o oarecare said, on ianuarie 20, 2015 at 9:57 pm

    O cucoana si-a tot enervat barbatul securist spunandu-i ca si ea il inseala. Mintea insa. Drept pentru care, cand a mers la stomatologie si mai apoi la implantologie i s-au pus prin maxilare tot felul de dracovenii fara sa i se ceara acordul, probabil si un cip.

    S-a dus apoi la o biserica imbracata foarte smerit, cu basma pe cap. Nu e nici tanara si nici top-model. S-a asezat pe ultimul scaun. N-a intrat in vorba cu nimeni. Totusi, in timpul Sfantei Liturghii, preotul s-a aplecat cumva prin partea dreapta a catapetesmei pentru a gasi un unghi potrivit spre a o fixa cu privirea. Apoi, in predica a spus ca a venit la biserica aceea o curva si a atras atentia tuturor sa se fereasca de ispite. Ce vazator cu duhul! – si-or fi spus unii. Toti cautau curva din priviri. Fiind putine persoane in biserica, nu era greu de identificat.

    ,,Curva” a continuat sa mearga la biserica respectiva mai mult timp, ignorandu-i pe toti. S-a amuzat in loc sa se intristeze si a vrut sa vada ce va urma. Stiind ce are prin maxilare si si-a dat seama cu acest prilej ca i s-a atarnat o tinichea de coada si ca s-ar putea sa i se intample la fel si in alta parte. In plus, nu a vrut sa-i dea ,,vazatorului cu duhul” satisfactie suparandu-se.

    De ce scriu asta, totusi? Ca sa vedeti ca pot exista si preoti care dispun de aparatura necesara pentru a accesa datele de pe un cip. Fireste, cipul permite localizarea persoanei si tratarea ei in functie de criteriile stabilite. Cipul poate contine informatii nocive pentru posesor.

    Apreciază

    • salutari din cluj said, on ianuarie 21, 2015 at 4:10 pm

      imi pare rau ca m-am obosit sa citesc asa ceva.
      o aberatie cap coada atat ca si continut cat si ca forma.

      Apreciază

  26. Mihail V said, on ianuarie 22, 2015 at 9:41 am

    http://vranceamedia.ro/video-ips-ciprian-arhiepiscopul-buzaului-si-vrancei-despre-cardul-de-sanatate-oamenii-sunt-controlati-din-toate-punctele-de-vedere-insa-constiinta-este-cel-mai-greu-de-controlat/#comment-12521

    Iată câteva din spusele ÎPS Ciprian:

    “După cum v-am spus, vremurile sunt grele. Oamenii sunt controlaţi din toate punctele de vedere. Ce a fost pe vremea lui Ceauşescu este nimica toată. Nu veţi scăpa nici în gaură de şarpe. Vedeţi şi cu Legea Big Brother ce vor să facă. Însă ceea ce este important este cum ne raportăm viaţa noastră la Dumnezeu. Împlineşti Evanghelia… poate să fie şi Legea big brother şi orice lege…“

    “Cardul de sănătate poate fi rău prin prisma abuzurilor care se pot produce. Important este ca medicii să nu facă abuzuri cu ele“.

    “Indiferent cum se va soluţiona problema până la urmă, creştinii trebuie să rămână fermi în ceea ce-i priveşte conştiinţa. Aceasta este cel mai greu de controlat“.

    Apreciază

    • o oarecare said, on ianuarie 22, 2015 at 9:22 pm

      Din pacate, problema principala e ocolita cu gratie. Nu asa ne-ar fi spus parintele Paisie Aghioritul. Problema este ca in Apocalipsa este formulat un indemn cu valoare de porunca: sa nu ne insemnam cu 666. Nu are voie nici ierarhul, nici preotul sa ne spuna ca nu e o problema daca nu respectam acest indemn. Sfintii ne-au avertizat sa evitam si documentele premergatoare pecetii. Aceiasi preoti si ierarhi ne vor spune ca nu e o problema nici daca acceptam pecetea. Asa trebuie, asa e ordinul de sus, ei asa trebuie sa ne invete si gata. Daca preotii ajung sa ne invete dupa comenzi politice, vai ce mantuirea noastra!

      Apreciază

  27. Izee Noo said, on ianuarie 23, 2015 at 3:17 pm

    Patriarhul Kirill: “Documente electronice contribuie la controlul total asupra individului”
    Mai mult – http://www.aparatorul.md/atentie-preotilor-patriarhul-kirill-documente-electronice-contribuie-la-controlul-total-asupra-individului/

    Apreciază

  28. […] OM: “Nu am nevoie de card si nu doresc niciodată sa fiu inițializat în Sistem”. SISTEM: “No… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.