SACCSIV – blog ortodox

ONU SUPARATA ca din ce in ce mai multi MEDICI ROMANI REFUZA AVORTUL

Posted in avort, ONU by saccsiv on decembrie 11, 2014

   Iata ce putem citi la România, cele mai multe naşteri din UE la adolescente sub 15 ani. Comitetul ONU cere o strategie privind sănătatea şi drepturile sexuale şi ale reproducerii:

Comitetul ONU pentru drepturile economice, sociale şi culturale a cerut României revizuirea legilor pentru asigurarea accesului la îngrijiri de sănătate sexuală, dar şi adoptarea unei strategii naţionale în domeniu, arătând că este ţara cu cel mai mare număr de naşteri la adolescente sub 15 ani.

Comitetul ONU pentru drepturile economice, sociale şi culturale (Comitetul ONU) a cerut Guvernului României să-şi revizuiască legile şi politicile pentru a asigura accesul la îngrijiri de sănătate sexuală şi a reproducerii pentru femeile şi adolescentele din ţară.

În recomandările emise în 28 noiembrie, Comitetul a arătat că România ar trebui să adopte o strategie naţională privind sănătatea şi drepturile sexuale şi ale reproducerii şi să introducă în mod obligatoriu în şcoli un program cuprinzător de educaţie sexuală, pentru a reduce numărul de sarcini la adolescente.

Comitetul ONU a subliniat că România a rămas în urma celorlalte state membre în ceea ce priveşte promovarea sănătaţii şi drepturilor sexuale şi reproductive ale adolescenţilor şi femeilor, statisticile oficiale arătând că rata mortalităţii materne este de două ori mai mare decât media UE, iar România înregistrează cel mai mare număr de naşteri la adolescentele sub 15 ani dintre statele membre.

De asemenea, Comitetul ONU şi-a exprimat îngrijorarea şi faţă de creşterea numărului de cadre medicale care refuză efectuarea serviciului medical de întrerupere legală de sarcină, ceea ce, în opinia specialiştilor, duce la limitarea accesului la avort în condiţii de siguranţă.

Comitetul este îngrijorat şi de faptul că resursele alocate pentru sectoarele sociale (sănătate, protecţie socială şi educaţie) rămân inadecvate şi regretă că România nu a fost în măsură să absoarbă pe deplin şi să utilizeze fondurile alocate de UE, din cauza capacităţii administrative limitate, birocraţia excesivă şi cazuri de corupţie.

În raport, Comitetul notează că rămâne preocupat de gradul ridicat de corupţie din România şi de impactul acesteia asupra respectării depline a drepturilor economice, sociale şi culturale ale populaţiei, în ciuda numeroaselor măsuri luate pentru combaterea ei, dar şi de faptul că salariile mici ale funcţionarilor publici, ale personalului medical, din educaţie, precum şi sancţiunile prea indulgente în cazurile de corupţie pot împiedica punerea în aplicare eficientă a acestor măsuri de combatere a corupţiei.

Comitetul este îngrijorat şi de faptul că părinţii sunt împovăraţi cu plăţile suplimentare şcolare pentru diverse scopuri, deşi învăţământul primar ar trebui să fie gratuit, şi, deşi a menţionat progresele recente, constată că calitatea educaţiei şi formării ar trebui îmbunătăţite considerabil.

O altă îngrijorare vizează procentul mare de copii romi rămaşi fără educaţie formală şi ratele ridicate de abandon, în ciuda măsurilor luate de către statul-parte în această privinţă. Comitetul se arată preocupat şi de cazurile care indică segregare persistentă a copiilor romi şi a copiilor cu dizabilităţi în sistemul şcolar.

   Comentariu saccsiv:

Dupa primul razboi mondial au creat Liga Natiunilor:

„LIGA NATIUNILOR – IDEALUL, VICIILE SI PRIMEJDIA EI”. Conferinta tinuta de IONEL MOTA in 1929

Dupa al doilea razboi mondial au creat ONU:

24 octombrie: ZIUA NATIUNILOR UNITE. Cateva chestii mai putin stiute

Tot dupa al doilea razboi mondial au creat si Banca Mondiala, FMI, Consiliul Mondial al Bisericilor, Grupul Bilderberg.

Dupa al treilea razboi mondial vor sa edifice GUVERNUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

Altfel spus, Liga Natiunilor si ONU nu sunt decat etape sau prefigurari a ceea ce vor sa fie.

Si cum vor sa fie precum scrie aici:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

E evidenta supararea lor de acum …

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on decembrie 11, 2014 at 2:22 pm

    Dupa ’90 numarul avorturilor in Romania a ajuns sau chiar a depasit cifra de 20 de milioane de suflete!!! Cutremurator!!! Socant!!!

    Titluri din presa „ticalosita” – nu s-au putut abtine sa dea o copita in Biserica:

    Creste increderea in Presedintie si Armata, scade in Biserica si presa – sondaj INSCOP

    http://www.ziare.com/social/romani/creste-increderea-in-presedintie-si-armata-scade-in-biserica-si-presa-sondaj-inscop-1338049

    Sondaj INSCOP: Increderea romanilor in DNA a inregistrat o crestere spectaculoasa, UE ocupa locul I in topul increderii in institutiile internationale, urmata de NATO. Biserica isi continua scaderea

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18805383-sondaj-inscop-increderea-romanilor-dna-inregistrat-crestere-spectaculoasa-ocupa-locul-topul-increderii-institutiile-internationale-urmata-nato-biserica-isi-continua-scaderea.htm

    Agerpres zice altceva:
    Inscop: Președinția, Armata, Biserica și UE conduc în topul încrederii populației în instituțiile publice

    http://www.agerpres.ro/social/2014/12/11/inscop-presedintia-armata-biserica-si-ue-conduc-in-topul-increderii-populatiei-in-institutiile-publice-09-37-53

    Totusi despre ce Biserica este vorba aici? Ortodoxa? Alte culte? Daca e vorba numai de cea ortodoxa nu cumva ceilalti credinciosi au fost discriminati negativ? Si atunci ce relevanta mai are sondajul?

    Apreciază

  2. Florin said, on decembrie 11, 2014 at 2:28 pm

    Solutia parintelui Arsenie Boca: Ridicarea casatoriei la inaltimea de Taina

    Dă clic pentru a accesa Ridicarea%20casatoriei%20la%20inaltimea%20de%20taina%20-%20Pr.%20Arsenie%20Boca.pdf

    Apreciat de 1 persoană

    • Valentin said, on decembrie 11, 2014 at 5:04 pm

      apropo de Sfântul Arsenie Boca. era o femeie care vindea acatiste și mai multe cu un băiat acolo la Prislop și zicea că sfântul a prezis că o vom duce mai bine noi românii când va fi la conducere un străin. Acu a ieșit Klaus Iohanis și eu nu sunt sigur dacă profeția asta apare într-o cartea de-a sfântului sau dacă e de la el. Știți voi?

      Apreciat de 1 persoană

      • oarecare said, on decembrie 11, 2014 at 6:20 pm

        nu apare…

        Apreciat de 1 persoană

      • cca70 said, on decembrie 11, 2014 at 7:09 pm

        nu am auzit de profetia asta…dar sigur nu o vom duce bine caci de 25 de ani Ro este condusa de straini:
        Iliescu= tigan;
        Constantinescu= jidan;
        Basescu= jidan…deci nici un roman autentic…de aia am ajuns unde suntem

        Apreciat de 1 persoană

  3. geo said, on decembrie 11, 2014 at 2:40 pm

    Să faci agricultură nu e deloc ușor, așa că atunci când afli despre un tânăr de doar 23 de ani că a reușit din 2011 încoace nu doar să își întemeieze propria fermă, dar și să îi dubleze suprafața, nu poți decât să te gândești că agricultura națională – șansa României, nu este pierdută și stă tocmai în puterea viitoarei generații!

    http://agrointel.ro/28233/povestea-de-succes-a-lui-paul-breazu-la-doar-22-de-ani-a-reusit-sa-isi-dubleze-suprafata-fermei-si-sa-isi-cumpere-propria-combina-din-fonduri-europene-la-anul-termina-si-facultatea/

    Apreciat de 1 persoană

  4. Iones said, on decembrie 11, 2014 at 3:02 pm

    Nu ma mir, presedintele executiv al ECPI este FLORIN BUHUCEANU, co-fondator al asociatiei LGBT „ACCEPT-Romania”
    http://www.ecpi.ro/sample-page-3/echipa/

    Apreciază

  5. oarecare said, on decembrie 11, 2014 at 4:08 pm

    Sunt 2 lucruri care nu se spun:
    Ce inseamna multe? adica un numar ceva… comparabil cu altceva
    Carei etnii apartin acestea multe… si am ajunge firesc la discriminare deoarece e posibil ca 80-90% sa fie de etnie tiganeasca si atunci ce sa le faci ca „ë minoritari”….

    Apreciază

  6. aha said, on decembrie 11, 2014 at 4:18 pm

    vai ce ingrijorati sunt ei de romani!!!! va vai….dar vai de ei!

    Apreciază

  7. Ionut said, on decembrie 11, 2014 at 4:23 pm

    Slava Domnului ca medicii au inceput sa se trezeasca!
    Stimati parlamentari, INTERZICETI AVORTUL! Hai ca se poate! In Spania a fost interzis, si nu sunt comunistii la putere. Haideti, nu va fie frica. Nu au fost lupte de strada, nu au fost agresati ministrii spanioli…
    Grabiti-va, ca altfel, in 50 de ani, poporul roman va mai exista doar in cartile de istorie.

    Apreciat de 2 persoane

    • safimvigilenti said, on decembrie 11, 2014 at 9:35 pm

      si in Malta presedintele tarii e anti avort, nu stiu daca a promovat si legislatia corespunzatoare

      Apreciază

  8. oarecare said, on decembrie 11, 2014 at 4:26 pm

    Acest articol ne spune cu alte cuvinte „mai voi intelegeti ca trebuie facuta educatie sexuala in scoala de cat mai devreme…. si mai lasati-o mai moale cu religia… de ce sa nu se faca avorturi ….”

    Apreciază

  9. Valentin said, on decembrie 11, 2014 at 5:06 pm

    au făcut acest onu – organizatia natiunilor unite ca să fie statul lui antihrist. nu trebuie să ne supunem hotărârilor sale pentru că sunt viclene, acest organism international nu e pentru Dumnezeu. iar după roadele sale îl cunoaștem. vrea avorturi.

    Apreciat de 2 persoane

    • Valentin said, on decembrie 11, 2014 at 5:19 pm

      onu are 193 de țări , văd aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Organiza%C8%9Bia_Na%C8%9Biunilor_Unite
      de ce cu 193 de țări nu e pace pe pământ?
      Iar pe de altă parte , se spune că atunci când va fi un om care va aduce pacea ăla va fi antihristul.
      iran și irak sunt printre membrii fondatori.
      afganistan a aderat în 1946 … la un an distanță.

      totuși sunt războaie dupa aia și pe teritoriul lor. de ce ? teoretic sunt națiuni unite -că de aia se numește organizația așa. România e de 59 de ani acolo din 1955.

      știați de acest război … ? eu nu am știut. 8 ani război între iran și irak – țări aflate între fondatorii ONU. nu știu ce rost ar avea acest onu dacă nu oprește războaiele.
      Războiul Iran-Irak
      http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/iran-o-noua-putere-orientul-mijlociu
      […]
      A fost un război între Iran şi Irak care a avut locîntre anii 1980 şi 1988 şi finalizat fără un învingător clar. Originile sale se găsesc în lunga animozitate arabă-persă şi în rivalităţile regionale; în concret, Irak vroia să investească în delimitarea frontierelor între cele două state arabe, stabilită în Acordurile din Argelia… (1975), pentru a obţine anexa regiunii Shatt al-Arab.
      […]

      Apreciază

      • Valentin said, on decembrie 11, 2014 at 5:21 pm

        adică nu numai că doar se spune că va fi antihristul – chiar ăla va fi. dar întâi vor fi războaie locale și un mare război.

        Apreciat de 1 persoană

  10. Valentin said, on decembrie 11, 2014 at 5:31 pm

    acest ONU este blesemat. vrea să pervertească pe copii români – cere introducerea ca obiect de studiu în școli spurcăciunea.

    Apreciat de 2 persoane

  11. Radu said, on decembrie 11, 2014 at 5:42 pm

    NU e moral si nici normal sa fim tara cu nasterile cele mai multe la fete sub 15 ani e adevarat dar nici sa faci crima cum propun handicapatii aia nu e normal desi se exprima asa mai academic.

    Asta arata cat de primitiva e populatia si nu au respect fata de legile lui Dumnezeu.
    Medicii aceia sunt oameni morali care trebuiesc felicitati pentru ca au refuzat asa ceva sa comita.

    Ca sa se previna asa ceva ar trebui la scoala sa fie educati sa li se spuna ce e bine si ce e rau.
    Aste nu neaparat inseamna ca e nevoie de ora de educatie sexuala ci de moralitate etica.
    Chiar la ora de religie unde se mai face ar fi chiar locul ca are legatura.

    Nu cred ca problema asta este neaparat la noi la romani cat la minoritati cum ar fi tiganii sau altele.
    In general la romani nu se intampla asa ceva sau daca se intampla la categoriile sociale defavorizate din mediul rural sau chiar urban.

    Apreciază

  12. crestinul said, on decembrie 11, 2014 at 6:52 pm

    Parintele Arsenie Boca era aspru cu femeile care faceau avorturi si veneau la el, si uneori spunea ca unii din acei copii ar fi putut deveni calugari.
    Iar pe unele femei mai constiincioase le indruma cum sa faca pentru a se pocai de aceste grave pacate.

    Apreciat de 1 persoană

  13. Ardelean said, on decembrie 11, 2014 at 7:00 pm

    Avem foarte multe avorturi, dar nasterile la adolescente nu sunt extremi de intalnite in Romania. Sunt facaturi masonice, doar Romania si Bulgaria trebuie sa fie mereu ultimele. Insa Romania de multe ori nu e in coada ca Bulgaria. Capitolul coruptie spre exemplu, nu ne lauda nimeni pentru progresele dobandite.

    Apreciază

  14. cristi o. said, on decembrie 11, 2014 at 7:07 pm

    I-as intreba pe iudeo-masonii criminali din Organizatia Natiunilor Unite sub antihrist: Chiar v-ati fi dorit ca si mamicile voastre sa va fi avortat, la momentul potrivit? Sau voi chiar sunteti niste „avortoni” si va doriti ca toata lumea sa fie la fel…?!

    Apreciază

    • Emanuel said, on decembrie 11, 2014 at 7:58 pm

      Pai daca nu erau avortati fratii si surorile lor, ar fi fost avortati ei. Si noi puteam fi avortati in locul fratilor nostri care au fost ucisi in chinuri de tatii si mamicile noastre.
      Astia sunt satanisti …

      Apreciat de 1 persoană

  15. romario1 said, on decembrie 11, 2014 at 8:04 pm

    O alta ratacire papistasa: papa Francis pretinde ca animalele merg in Rai http://www.businessinsider.com/pope-francis-animals-go-to-heaven-2014-12

    Apreciat de 1 persoană

    • cristi o. said, on decembrie 11, 2014 at 8:40 pm

      @romario1
      Dupa logica profund bolnava a papei, daca animalele, care sunt inferioare omului, ajung in rai, de ce n-ar ajunge in Rai si jidovii din sinagoga satanei, masonii, homosexualii/pedofilii/lesbienele, ereticii, paganii, ateii, etc.etc… O invitatie clara la dezmat, desfrau, crima, erezie, paganism, ecumenism, antihrism… ca oricum se „mantuiesc”… Presupun ca papa nu e doar ratacit. Mai degraba e un mare indracit.

      Apreciat de 1 persoană

  16. aniush said, on decembrie 12, 2014 at 9:15 am

    Ionut,
    Spania e monarhie, in primul rand. In al doilea rand oamenii au alta educatie.
    Insa lasand Spania la o parte nu am auzit in nicio tara europeana sa faca femeile atatea crime. Parasind sfera Europei sunt femei aderente la islam, pagani, care nici nu se pune problema sa faca asa ceva. Pai daca ei nu fac, noi care suntem crestini si suntem ortodocsi, cum ne pretam noi? A uitat omul oare porunca „Sa nu ucizi”?

    cristi o.,
    Acest papa a afirmai mai demult ca homosexualii ajung in rai. Dupa logica acestui papa toti se „mantuiesc”. Sa ma ierte Dumnezeu, dar ce face si spune el e batjocura.

    Apreciat de 1 persoană

  17. Valentin said, on decembrie 13, 2014 at 3:16 pm

    avortul e ucidere.

    Apreciază

  18. Marius said, on decembrie 15, 2014 at 5:35 pm

    Doamne ajuta!
    Primesc astazi un auto de la http://www.lifenews.com/about/
    Mail-ul spune asa:

    Facebook is trying to shut down LifeNews!

    Each and every day LifeNews is taking on the pro-abortion mainstream media as it attempts to push America and the world further in to the culture of death.

    The pro-abortion mainstream media is a multi-billion dollar business and LifeNews will never have the resources to compete with it as we attempt to shine a light on the pro-life truth. But we do have one tool at our disposal – social media. There, pro-life people like you can decide what is right or wrong and share with your friends and family what YOU think about destroying millions of babies in abortion.

    Because social media is such an effective tool at combatting the media, LifeNews has diligently worked for years to connect pro-life people together to share pro-life news and compelling stories that can change hearts and minds on abortion. In fact, we have built on Facebook the second largest pro-life community – only behind our good friends at LiveAction – with more than 500,000 pro-life people sharing our news and information.

    Working with pro-life people like you via Facebook, we can easily share the pro-life perspective with millions of people every month.

    But Facebook has changed the rules of the game and is working in concert with the pro-abortion mainstream media to do so!

    Because of what Facebook has done, it is making it more difficult for LifeNews to share our pro-life news and information with the very people who like our page and want to share the pro-life perspective with their friends and family. Instead, Facebook is making groups like LifeNews pay money to reach our own readers. At the same time, it is making it easier for the pro-abortion media to have their news stories show up in your timeline at Facebook.

    So while Facebook is shutting down the pro-life message, it’s enabling the pro-abortion media to expand their reach into our culture with their defense of unlimited abortion.

    This change has made it so LifeNews now has to put money into promoting our news stories to our readers at Facebook. But, because it is so beneficial to get the pro-life message out via social media and to impact millions of people with the life-saving pro-life message, we believe it’s an important investment and we need your help to continue growing and expanding our pro-life presence in social media.

    Have you ever read a story at LifeNews and thought to yourself, “Wow, more people need to read this article!” Well, this is your chance!

    This is your opportunity to support a pro-life ministry that is taking on the pro-abortion media every day and to get pro-life stories in front of as many readers as possible to change the hearts and minds of people!

    Can you help us overcome the pro-abortion media and Facebook’s bias with a donation of $25,$50, or $100? Maybe you can give $500 or $1,000 to help us reach tens of thousands of new readers every week!

    Please click here to make a donation to LifeNews TODAY! We’re about halfway to our $25,000 December goal.

    We know as pro-life people that we will face persecution from a society that thinks death is a convenient solution for someone who is “unwanted.” But LifeNews will fight back and we will stand up for the unborn, the elderly, the disabled and those who are victims of the culture of death. Will you stand with us?

    For the unborn,
    Steven Ertelt, Editor
    LifeNews.com

    Stiam ca sunt in cardasie dar aici este dovada.
    Doar info.
    Doamne ajuta!
    PS: Poate facem si noi ceva de genul acestui site.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.