SACCSIV – blog ortodox

VACCINUL Pentagonului contra EBOLA. Ce urmeaza? VACCINARE IN MASA? LEGEA MARTIALA? Ambele? Sau ce?

Posted in EBOLA, vaccin by saccsiv on octombrie 5, 2014

   Iata ce putem citi la PATIENT ZERO AND THE PENTAGON’S EBOLA VACCINE:

Pacientul Zero și vaccinul Pentagonului contra Ebola

Va duce apariţia în America a virusului Ebola la vaccinare în masă?

Primul pacient cu Ebola din Statele Unite ale Americii va reclama dezvoltarea unui vaccin.
Săptămâna trecută, Secretarul Apărării, Chuck Hagel, a spus la summit-ul mondial pentru securitate sanitară, că Pentagonul are un program de cercetare de lungă durată pentru boli infectioase, inclusiv Ebola. Hagel a declarat că Departamentul Apărării va începe acum studiile clinice pentru un posibil vaccin.
“Miercuri,” a spus Hagel, “am primit aprobarea pentru a incepe testele de siguranță pentru un posibil vaccin ( contra Ebola) care vor fi efectuate aici, la Institutul de Cercetare Walter Reed Army .”
Pentagonul finanțează un vaccin contra Ebola în cadrul unui proiect de 140 milioane dolari împreună cu Tekmira Pharmaceuticals, o companie canadiană.
În luna august un “ser experimental” a fost administrat unor lucrători umanitari creștini infectaţi în Liberia.”Tratamentul misterios” a fost produs de către MAPP Biopharmaceutical Inc, o companie cu sediul in San Diego, California. Cercetarea sa în domeniul anticorpilor este finanțată de către armata Statelor Unite.
Aspectul cel mai fascinant din procesul de fabricație al vaccinului contra Ebola este cât de repede l-au adus la faza de probă”, scrie Dave Mihalovic pentru publicaţia Prevent Disease. “Este practic imposibil pentru producătorii de vaccin să producă şi să furnizeze aceste medicamente în timpul propus. Este nevoie de obicei de mai mulți ani din momentul iniţierii dezvoltării vaccinului până la probele clinice testate pe oameni, un proces despre care susțin producătorii că acum se face în săptămâni și luni. Singurul mod în care acesta ar fi fost posibil, ar fi prin ani de planificare și achiziții publice. ”

Ebola: Colaborarea între Pentagon și corporațiile farmaceutice

Interesul Pentagonului faţă de Ebola – o boala care, până în această săptămână, a rămas limitată teritorial la țările lumii a treia din Africa – trezeşte suspiciuni, scrie Mihalovic .
Este clar că guvernul SUA păstrează dosare despre Ebola de ceva timp. Acestea conţin brevetul unei tulpini a virusului Ebola, cunoscută sub numele Bundibugyo (EboBun), care a fost descoperită în Uganda.Nu este încă clar dacă aceasta este aceeași tulpină care a creat epidemia actuală. Brevetul, acordat în octombrie 2012, pentru cinci oameni de ştiinţă conduşi de Jonathan S Towner, este acum depus la Centrele din SUA pentru Controlul si Prevenirea Bolilor.
The Daily Observer, cel mai mare ziar din Liberia, a speculat la începutul lunii septembrie că virusul a fost eliberat, pentru a fi testat pe africanii încrezători, de Pentagon și corporațiile farmaceutice.
“Rapoartele povestesc cum că Departamentul Apărării al SUA (DoD) finanţează studiile asupra Ebola cu teste pe oameni, studii care au început cu doar câteva săptămâni înainte de izbucnirea Ebola în Guineea și Sierra Leone. Rapoartele continuă şi declară că DoD a încheiat un contract în valoare de 140 milioane de dolari cu Tekmira, o companie farmaceutică canadiană, pentru a desfășura activități de cercetare asupra Ebola. Această muncă de cercetare a implicat injectarea și infectarea unor oameni sănătoşi cu virusul mortal Ebola, “scrie  Dr. Cyril Broderick, un fost profesor de Patologie a Plantelor de la Universitatea din Liberia – Colegiul de Agricultură și Silvicultură.
Broderick pretinde că Ebola este un organism modificat genetic proiectat de “Industria Medicală Militară Americană care efectuează teste de arme biologice, sub pretextul administrării vaccinurilor pentru controlul bolilor” în Africa și în alte țări din lumea a treia. Broderick susține, de asemenea, că Organizația Mondială a Sănătății și alte agenții ale Națiunilor Unite “au fost implicate în selectarea și îspitirea țărilor africane de a participa la aceste teste” și „promovează vaccinurile.”
M. Durga Prasad de la Organizaţia Cercetării şi Dezvoltării în Apărare din India a produs luări de poziţie energice în mass-media când a declarat că focarul de Ebola ar putea fi parte a unui război biologic.

Guvernul SUA a testat agenţi patogeni şi radiaţii asupra civililor

Având în vedere acţiunile trecute ale guvernului S.U.A., o pandemie deliberată de Ebola, concepută pentru a îmbogăți corporațiile farmaceutice transnaționale și care să prezinte un program de stat poliţienesc, nu iese din discuție.
CIA și armata SUA au lansat virusuri mortale asupra populaţiei de mai multe ori în trecut. CIA a lansat virusul tusei convulsive în Tampa Bay, Florida, în 1955, și US Navy a pulverizat San Francisco cu agenţi patogeni, care a produs contractarea pneumoniei de către cetăţeni. În Georgia și în Florida, armata SUA a lansat milioane de ţânţari pentru a răspândi febra galbenă și febra dengue. “Roiul i-a lăsat pe americani să se lupte cu febra, tifosul, problemele respiratorii, si, cel mai rău, cu copii născuţi morţi”, scrie Robert Wabash.

În 2010, atunci secretarul de stat Hillary Clinton a cerut scuze pentru cercetarea asupra sifilisului efectuată de către guvernul Statelor Unite pe guatemalezi. Anterior, soțul ei, ulterior preşedintele Bill Clinton, a cerut scuze în mod oficial pentru Studiul Tuskegee de sifilis netratat asupra bărbaţilor negri, “cel mai lung experiment neterapeutic efectuat pe ființele umane” din istoria medicinei şi sănătăţii publice.
Guvernul SUA a supravegheat testele Agentului Orange pe prizonieri, soldați capturaţi au fost supuşi radiaţiilor bombei atomice, cetăţeni portoricani au fost infectaţi cu celule canceraose și a efectuat o serie de experimente de iradiere pe pacienţi negri, săraci, bolnavi de cancer, fără consimţământul acestora.
Având în vedere acest palmares insidios, nu este cu totul exclus că guvernul va infecta pe africanii săraci cu Ebola, în scopul de a testa un vaccin dezvoltat de armata SUA și, ulterior, fabricat de către corporații farmaceutice multinaționale.
De asemenea, este posibil ca guvernul SUA să folosească o pandemie, sau amenințarea unei pandemii, pentru a declara legea marțială și instituirea unui stat polițienesc în America.
“Confiscarea armelor și legea marțială sunt ambele răspunsuri guvernamentale plauzibile la un focar Ebola în America având în vedere politicile recente ale administrației Obama și faptul că armata a fost pregătită pentru acţiuni interne în ultimii ani,” a scris Kit Daniels  pentru Infowars.com în luna august.
The New York Times și mass-media încearcă să respingă îngrijorarea cu privire la ordinea de zi a “industriei medicale militare americane” considerându-le teorii ale conspiratiei nefondate și periculoase.
“După cum am văzut în cazul vaccinurilor, circulaţia unor informații corecte despre cauzele si tratamentul de Ebola – aşa cum OMS și guvernele naționale încearcă să inducă, – nu a fost suficient pentru a șterge aceste mituri “, a apreciat ziarul pe 25 august.

   Cititi va rog si:

Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007) – TRADUCERE IN ROMANA

VIDEO: SUA si-au cerut scuze pentru finantarea unui studiu prin care 1.500 de guatemalezi au fost infectati deliberat cu sifilis si gonoree

EBOLA – RAZBOI PSIHOLOGIC. Ce masuri pot lua autoritatile SUA impotriva populatiei in caz ca …

Tagged with: , ,

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ckash said, on octombrie 5, 2014 at 9:14 am

    la minutul 16:10 se observa ochiul masonic
    astia promoveaza exact ce neaga

    Apreciază

  2. Ionut said, on octombrie 5, 2014 at 9:21 am

    N-am inteles bine titlul. Presupun ca e vorba de „legea marţiala”.

    Apreciază

  3. bogdannn said, on octombrie 5, 2014 at 12:19 pm

    sunt curios daca predictia americanilor ca in jur de 1,4 milioane de africani vor fi infectati cu ebola pana in ianuarie 2015 se va adeveri

    Apreciază

  4. bogdansava21 said, on octombrie 5, 2014 at 12:32 pm

    nadejdea noastra e Tatal, scaparea noastra e Fiul, acoperamantul nostru este Duhul Sfant! Nu vaccinul! Treime Sfanta Slava Tie!

    Apreciază

  5. mihai said, on octombrie 5, 2014 at 3:27 pm

    vorba ceea , cine face si desface are toata ziua ce face

    Apreciază

  6. bogdannn said, on octombrie 5, 2014 at 5:39 pm

    va fi o epidemie de ebola in sua si vor da vina pe isis http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2014/10/04/isis-to-attack-us-with-ebola-report-claims-jihadists-to-send-infected-militants-to-america-to-spread-disease/ sa vezi atunci legea martiala

    Apreciază

  7. Alex said, on octombrie 5, 2014 at 5:57 pm

    Liderii Bisericii Romano-Catolice se reunesc, de astăzi, la Vatican, pentru un sinod extraordinar consacrat familiei şi provocărilor cărora cuplurile trebuie să le facă faţă.

    Reuniunea liderilor Bisericii Romano-Catolice, deschisă de Papa Francisc, va dura două săptămâni, timp în care vor fi abordate inclusiv subiecte sensibile, cum ar fi contracepţia, avortul sau divorţul.

    Papa Francisc a declarat ieri, că doreşte ca episcopii şi Biserica în sine să asculte şi să ţină cont de dorinţele comunităţii catolice.

    Anul trecut, un sondaj cerut chiar de Papă evidenţia faptul că majoritatea catolicilor resping învăţăturile pe care le promovează Biserica în materie de sex şi contracepţie.

    De altfel, aceste subiecte, alături de multe altele, inclusiv homosexualitatea sau divorţul vor fi discutate în cadrul Sinodului extraordinar.

    http://ro.radiovaticana.va/news/2014/10/02/sinod_2014._vom_vorbi_despre_familie_f%C4%83r%C4%83_temeri_%C8%99i_suspiciuni,/rom-828621

    http://ro.radiovaticana.va/news/2014/10/04/sinodul_2014:_familie_%C8%99i_evanghelizare._sf%C3%A2nt%C4%83_liturghie_de_deschidere/rom-829103

    http://www.catholica.ro/eticheta/sinodul-episcopilor/

    Apreciază

    • Ionut said, on octombrie 6, 2014 at 10:17 pm

      Speram sa ma fi inselat. „Papa” Francisc n-are nici o legatura cu Hristos. Demersurile pe care le face par de neinteles, avand in vedere afirmatiile pe care le-a facut de curand cu privire la starea sa de sanatate.
      Sa ne rugam pentru ei, ca sa nu se lase bezna adanca peste tot Apusul.
      Imi amintesc ca, in urma cu vreo 15 ani, am vazut o stire la tv, despre un preot catolic spaniol care refuzase o pereche de nasi (era vorba de un botez) pentru faptul ca nu erau cununati, motiv pentru care era luat la „suturi” de „opinia publica”.
      Din pacate, problema acceptarii divortului cu prea mare usurinta e o scadere si in cadrul Bisericii noastre. De asemenea, unii preoti de la noi refuza sa tina predici pe tema avortului, pretextand ca le pleaca enoriasele.
      Deci, sa ne rugam si pentru ei si pentru noi.

      „Dar ei stăruiau, cerând cu strigăte mari ca El să fie răstignit, şi strigătele lor au biruit.” (Luca 23,23)

      Apreciază

  8. bogdannn said, on octombrie 6, 2014 at 7:00 pm

    cubul p acre sceia 2014 care facea parte din georgia stones a fost luat si spart de o oamenii care ingrijesc pietrele BREAKING: New ’2014? Cube REMOVED From Georgia Guide Stones, Revealing ADDITIONAL ENGRAVINGS
    Read more at http://investmentwatchblog.com/breaking-new-2014%e2%80%b2-cube-removed-from-georgia-guide-stones-revealing-additional-engravings/#DsyX1bd7JZJP3Koq.99

    Apreciază

  9. bogdannn said, on octombrie 6, 2014 at 7:43 pm

    ce parere aveti de http://www.youtube.com/watch?v=CNyfSCZE7x4

    Apreciază

  10. Ionut said, on octombrie 6, 2014 at 10:21 pm

    E o mare problema cu Ebola si, avand in vedere cum evolueaza lucrurile, cred ca asta se doreste: o pandemie.

    Apreciază

  11. Ionut said, on octombrie 6, 2014 at 10:24 pm

    Nu-mi vine sa cred cine vorbeste despre holocaust si crimele nazistilor.

    Apreciază

  12. cristina said, on octombrie 8, 2014 at 1:58 am

    Cine a spart eprubeta cu virusul EBOLA,fiti siguri ca are si antidotul,dar mafia din industria farmaceutica nu poate fi controlata pt ca apartine baietilor smecheri.

    Apreciază

  13. […] VACCINUL Pentagonului contra EBOLA. Ce urmeaza? VACCINARE IN MASA? LEGEA MARIALA? Ambele? Sau ce? […]

    Apreciază

  14. […] VACCINUL Pentagonului contra EBOLA. Ce urmeaza? VACCINARE IN MASA? LEGEA MARIALA? Ambele? Sau ce? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.