SACCSIV – blog ortodox

CIPURI RFID in VACCINUL anti EBOLA?

Posted in CIPURI, EBOLA, vaccin by saccsiv on octombrie 24, 2014

Ca lucreaza la un vaccin, e foarte probabil:

VACCINUL Pentagonului contra EBOLA. Ce urmeaza? VACCINARE IN MASA? LEGEA MARIALA? Ambele? Sau ce?

Sau poate deja il au si asteapta momentul. Momentul sa ce? O vaccinare in masa cand se coace groaza? Ocazie perfecta pentru a baga in noi diverse chestii.

Printre ele, unii zic ca se va afla si un microcip RFID:

http://www.lovendal.ro/wp52/si-a-dat-arama-pe-fata-guvernul-sua-vrea-sa-introduca-in-trupurile-oamenilor-microcipuri-rfid-odata-cu-vaccinul-anti-ebola-asta-a-fost-si-scopul-de-la-bun-inceput/

Lovendal insa doar preia o treaba ce bantuie pe internet de cateva zile. De unde a inceput insa? S-ar parea ca de la unul dintre cele mai nocive site-uri cica de satira, http://nationalreport.net/:

CDC Whistleblower Exposes Ebola Vaccinations Containing RFID Chips

Deci stirea nu-i reala.

Tehnologia le permite insa stapanilor SISTEMULUI s-o faca? Consider ca da. Ce-i impiedica s-o si faca? Nimic. O vor face? Posibil. Trebuie insa obligatoriu ca mizeria s-o lege cumva de sinistrul angrenaj: documente de identitate – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash.

Vor profita de Ebola? Nu stiu.

De ce “stirea” a aparut pe respectivul celebru site de satira? Iar nu stiu, dar nici nu-mi prea bat capul.

Tagged with: , , ,

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. anonim said, on octombrie 24, 2014 at 2:23 pm

    sarea pamantului 2!ttradus in romana! https://www.youtube.com/watch?v=9XjmUsGgWsQ

    dedicatie speciala pt popa matei vulcanescu&dealul

    Apreciază

    • Mălin said, on octombrie 25, 2014 at 5:27 am

      Mulţumim soră sau frate pentru traducerea acestor filme în română. Sunt foarte folositoare.
      Domnul să-ţi dea sănătate.

      Apreciază

      • anonim said, on octombrie 25, 2014 at 1:21 pm

        nu sunt traduse de mine..eu nu stiu rusa…nu stiu cine este cel/cei care au tradus..pe mine un frate ma anuntat ca a fost postat si flimul 2 tradus din rusa..

        Apreciază

  2. andrei-d said, on octombrie 24, 2014 at 3:38 pm

    frate saccsiv,
    eu am auzit sau citi ca prin vaccin ne vor introduce o sulutie prin care cipul va lua detaliile despre noi, un fel de ser sau ca un teren pentru cip, sa pregateasca corpul….

    Apreciat de 1 persoană

  3. Veaceslav said, on octombrie 24, 2014 at 5:13 pm

    Parintele Elpidie despre cipurile din vaccinuri

    „Acest semn cum va fi? Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

    Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano-echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.”

    Apreciat de 3 persoane

  4. lastunnegru said, on octombrie 24, 2014 at 5:22 pm

    SISTEMUL tot da stiri sau informati false pe internet despre microcip din mai multe motive: sa vada cati sant impotriva microcipurilor,
    cati le-ar vrea,
    sa detecteze potetialele site-uri si persoane care sant impotriva lor,
    pentru ca oameni sa se sature la maxim sau peste maxim de treaba cu microcipul implantat si sa ia treaba asta in ras sau batjocora. Dar asta este si ideea SISTEMULUI, iar cand SISTEMUL va vedea ca lumea este pregatita din mai multe puncte de vedere vor baga si primul nivel al peceti, nanocipul care va avea rostul de monitorizare si spionare in corpul uman ( conform profetiei parintelui Elpidie ).

    Apreciat de 1 persoană

  5. pipe said, on octombrie 24, 2014 at 6:00 pm

    daca ne vor pecetlui fara voia noastra(cu japca)sau fara ca noi sa stim nu avem pacat,DAR o vor face cum au facut si cu cardul de sanatate,nu-l accepti-platesti orice spitalizare,etc.Deci vei depinde de pecete,diavolul a devenit politic corect.

    Apreciază

    • anonim said, on octombrie 24, 2014 at 6:45 pm

      Daca ne vor pecetlui fara voia noastra, sau fara ca noi sa stim. Atunci tot vom muri sufleteste cca si cum noi am vrut. Trebuie sa fim precauti si sa nu acceptam vaccinurile indiferent pentru ce, nici cele gripale sau de oricefel. Daca avem un dubiu asupra ceva, chiar daca pare absurd, sa nu-l acceptam. Mai rau e de copii, ca ei nu stiu si nu se pot apara, cand chiar parinti lor fac asta.

      Apreciat de 1 persoană

  6. Giovanni Onika said, on octombrie 24, 2014 at 7:32 pm

    Sunt niste intrebari, una e daca o sa fie aceasta vaccinare in masa si cipul o sa fie si el adiministrat impreuna cu vaccinul, o sa fie lumea instiintata sau multimea va stii ca primeste doar vaccinul, pentru ca una e sa stii ce iti este administrat si una e sa nu stii. Banuiesc ca toti sunteti vaccinati, deci daca ar fii sa vina doar cu un vaccin e o treaba si daca vine la pachet si cu cipul e alta treaba. Daca lume va fii instiintata ca o sa fie si cipul atunci fiecare alege ce vrea , chiar sa si moara si sa nu primeasca pecetea, chiar si in forta sa fie se poate lupta pana la moarte si nu-l primim, dar daca lumea nu va stii ca e cipul in el, cum sta treaba …acum daca fereasca Dumnezeu incepe o epidemie si totusi se gaseste un tratament sub forma unui vaccin, sau orice fel de tratament o fii, in general la bolile grave se administraza tratament injectabil, ce facem daca nu stim exact ce mai contine acel ser…nu mai primim nimic cu riscul de a nu primi un simplu tratament care ne poate salva …nu stiu ce sa zic. Vreau sa zic doar ca e o diferenta mare intre a stii si a nu stii ca primesti pecetea. Molime, epidemii pot fii provocate sau neprovocate in fiecare an ,bolii sunt de cand lumea si tratamente o sa fie administrate mereu, ce facem nu ne mai tratam daca nu stim exact ce contine acel vaccin ?! „Ei ” o sa instinteze lumea ca pun si cipul sau va fi pe ascuns, cum ne putem proteja, cum putem stii daca e bine sa primim un tratament sau de fapt ne pun pecetea ? In siutatia asta putem pune la indoiala orice injectie care urmeaza sa ne fie facuta, de unde stim noi ca satanele nu au inceput deja sa implementeze pecetea prin intermediul spitalelor fara stirea noastra, fenomenul chemistreil e recunoscut de cineva si cate dracovenii mai fac fara stirea noastra. Mai e lepadara daca cipul, pecetea e pus-pusa fara stirea noastra ?

    Doamne ajuta-ne si ne iarta !

    Apreciat de 1 persoană

    • safimvigilenti said, on octombrie 24, 2014 at 11:45 pm

      giovani, ca sa te citez putin, intr-adevar e o diferenta mare intre a sti si a nu stii…

      Apreciază

  7. ORTODOXIE said, on octombrie 24, 2014 at 8:52 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  8. mishuleu said, on octombrie 24, 2014 at 10:36 pm

    Cipul nu va fi bagat asa decat experimental la anumite persoane. In masa el va fi lasat sa fie optiune. Satan astfel atunci cand omu cipat moare si e pe la vami va spune ca omu l-a luat de bunavoie si nu fortat. Daca forteaza sau o fac fara stirea omului numai e valabila chestiunea la judecata.

    Apreciază

    • anonim said, on octombrie 25, 2014 at 11:19 am

      Pana si copii nou nascuti, la care parintii lor le vor pune cipuri, pana si ei vor fi stersi din cartea vietii. Daca ne sunt puse cipuri fara ca noi sa stim, care puteam prevenii asta, vom murii si noi vesnic.

      Apreciază

  9. AlexIoan said, on octombrie 25, 2014 at 1:22 am

    ATENIE!!! Monahul Teodot spunea defapt ca cipul va fi de ordinul NANOTEHNOLOGIEI!!!! deci iti va ajunge pana in ADN!!! Asa ca si eu personal ma gandesc ca numai prin intermediul vaccinului il poate implementa! Doamne ajuta!!! PACE fratii mei ortodoxi!!!!

    Apreciază

    • anonim said, on octombrie 25, 2014 at 12:58 pm

      da mai cipul rfid este tracker..cel ce dirijeaza prin satelit nanitii(roboti la nivel celular) ..in filmul divergent „explica in detaliu asta,,nanitii ti i poate injecta cand iti faci vaccinul..vor da boli in populatie fabricate cu ajutorul nanitilor..si dupa aceea tot cu ajutorul nanitilor vor avea cica „antidotul” asa si cu „ebola”..poti sa ii spui „ebola”ca suna bine la popor in sensul ca sperie lumea zdravan.,.si oamenii de frica saracii probabil ca vor accepta si atunci ii transforma pe oameni in roboti..
      e exact cum fac chinezii cloneaza orice si ii pun nume de firma.in acest caz ..nu pot spune ca e „gripa”sa zicem ca suna prea frumos.,.si lumea zice..ee e o gripa …trece..insa cand spui „ebola”wow cine nu se sperie?v-ati prins?daca nu sa intele explic din nou.si de la capat…asa cum explic si ce spune parintele iustin parvu referitor la neacceptarea cardurilor de nesanatate

      Apreciază

  10. lastunnegru said, on octombrie 25, 2014 at 7:12 pm

    saccsiv

    Tot in acea profetia a parintelui Elpidie mai zice ceva foarte important cititi cu atentie:

    PARINTELE ELPIDIE despre formele CELUI DE-AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RELIGIA UNICA si PREGATIREA DUHOVNICEASCA (Omilia din 27.03.2013 – video)

    Se va putea pregati lumea, se va putea intari pentru ceea ce va urma dupa aceea. Ceea ce va urma va fi foarte greu. Va urma multa violenta impotriva noastra, a celor ce vor sa ne transforme in niste pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar si a gandurilor noastre si a sentimentelor noastre si a creierului nostru…si spun asta pentru ca ceea ce ne pregatesc satanistii este ceva ce nu isi poate imagina nimeni, si totusi acesti satanisti si-au imaginat si vor sti cum sa manipuleze si sa controleze mintea oamenilor. Cum ne vor controla? Si nu ma refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil… (…) ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune si Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu inseamna nimic… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care il va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor sti ca nu vom putea supravietui fara ele.

    Acest semn cum va fi? Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

    Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano-echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

    “………Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive(n.t. primul nivel de care vorbeste parintele). Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor sa le implanteze fara stirea noastra, nu pecetea).

    Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le stim acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii. Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului, cu creierul si cu sistemul nervos, astfel incat nimeni nu va putea sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l va mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii.

    Dar asta nu se va intampla acum. Generatia noastra nu va trai aceste vremuri. Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri. Sa nu va imaginati insa ca Antihrist va reusi sa cucereasca toata lumea. Nu va fi asa! Foarte multe suflete se vor revolta impotriva Antihristului. Vor fi razboaie, prigoane, plangere si mult sange. Dar aceia vor fi cei mai mari sfinti ai tuturor vremurilor. Pana acum ne gandeam la Sfantul Dimitrie, Sfantul Gheorghe, Sfanta Ecaterina si ziceam: “Doamne, de am fi trait si noi in vremurile acelea sfinte!” Acum cei ce-L iubesc pe Dumnezeu vor avea in fata, cu ajutorul lui Dumnezeu, vremuri de marturisire si posibilitatea de a invinge.

    Totusi, subliniez, ca sa invinga acesti oameni care doresc sa-L marturiseasca pe Dumnezeu si nu vor primi pecetea trebuie sa aiba totala incredere in Dumnezeu, sa I se incredinteze total lui Dumnezeu ca niste prunci, si asa de mare va fi puterea Harului peste ei ca nimic nu va putea sa le faca rau, si nu in ultimul rand ceea ce ii va intari si ii va aparea cel mai mult este Sfanta Impartasanie. Cine nu se va impartasi, cu credinta si cu dragoste, intelegand ca primeste Sangele si Trupul Dumnezeu-Omului, acela va suferi mult.

    Puterea noastra in vremurile eshatologice va fi, pe langa credinta noastra in adevaratul Fiu al lui Dumnezeu, Iisus Hristos, va fi Sfanta Impartasanie. Si increderea noastra in Dumnezeu ne va face una cu El si Sfanta Impartasanie ne va da puterea sa vedem ceea ce ceilalti nu vor putea vedea. Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive (n.t. primul nivel de care vorbeste parintele). Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor sa le implanteze fara stirea noastra, nu pecetea). De aceea va rog, va implor sa va schimbati atitudinea fata de Sfanta Impartasanie. Sfanta Impartasanie nu este un premiu pentru virtute, ci este izvorul vietii, este Insusi Iisus Hristos care Se daruieste celor Care Il doresc si Il cauta ca si Salvator. Nu vine Hristos sa premieze sufletele luptatoare, ci vine ca sa intareasca sufletele luptatorilor.

    Impreuna cu El vom invinge, impreuna cu Duhul Sfant. Este gresit ceea ce spun cei care spun ca vor lupta [doar prin fortele proprii, n.n.] sa devina buni, smeriti ca sa primeasca Duhul Sfant. Cine credeti ca poate reusi sa duca aceasta lupta impotriva diavolului fara ajutorul iubitului nostru Iisus Hristos? Cu acest ajutor Il rugam pe Dumnezeu sa ne dea puterea ca, intariti, noi impreuna cu El sa ne luptam cu diavolul. Si cand Dumnezeu vede ca Il rugam din tot sufletul acest lucru, atunci ne da Duhul Sfant ca sa ne intareasca si sa putem lupta. Si cand va vedea ca noi luptam cu inima smerita ne va acoperi cu toate darurile Duhului Sfant, atunci sufletele noastre se vor sfinti prin dumnezeiescul sange, prin Duhul Sfant pe care l-am primit prin impartasanie. (…)

    Ceea ce va urma acum va face pe cei ce cred in Dumnezeu sa Ii dea slava si mai multa deoarece vor trai in asa fel minunat, vor rezista in mod minunat si inima lor va fi plina de liniste, pace si iubire pentru Dumnezeu in momente in care ceilalti vor trai in panica si durere. Dar ca sa aveti aceasta pace in inimile voastre trebuie sa marturisiti acest lucru: Doamne, Tu esti Dumnezeul inimii mele si Tie cu toata increderea Iti dau sufletul meu; ceea ce Te rugam, Doamne, este sa ne inunzi cu dragostea Ta Dumnezeiasca ca sa Te iubim cu toata inima. (…)

    Cati vom spune aceasta rugaciune nu vom suferi de cele pe care le pregateste satana pentru copiii lui. Noi suntem copiii mult-milostivului Dumnezeu Care ne iubeste ca pe pruncii pe care ii poarta in brate mama de prunc. (…)

    Ceea ce trebuie sa ne dorim este casa noastra sa fie inima lui Dumnezeu, hrana sa fie Duhul Sfant, odihna noastra sa fie harul Duhului Sfant, iubirea Lui, imbratisarea Lui si copiii cerului, Sfintii nostri sa fie prietenii nostri, fratii nostri. Doar cei care vor avea o familie in Cer vor putea supravietui vremurilor ce vor urma. Acum vom trai fie minunea minunilor sau cea mai adanca disperare“.

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Cred ca este destul de clar pentru oricine cea ce a zis parintele Elpidie.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.