SACCSIV – blog ortodox

TRASEUL Parintelui CALISTRAT CHIFAN de la Barnova: Oprit de la slujirea Sfintei Liturghii, apoi scos de sub caterisire, dupa care ACTIVIST PRO CIP – eGuvernare – internetul obiectelor – eliminarea banilor cash …

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 4, 2014

parintele_calistrat-manastirea_vladiceni

Acum peste 10 ani se declansa un adevarat scandal referitor la acest parinte:

Cum va decurge judecata calugarului Calistrat

   Iar Basilica posta:

LAMURIRE ASUPRA CAZULUI IEROMONAHULUI CALISTRAT CHIFAN DE LA MANASTIREA BARNOVA – IASI

   In 2009 aflam ca:

Parintele Calistrat de la Barnova a fost scos de sub caterisire

Desigur se poate dezbate daca a fost vinovat, daca n-a fost vinovat sau eventul cat de vinovat o fi fost. Nu acesta este insa subiectul temei acestui articol, ci ceea ce s-a intamplat dupa.

Ca la nu dupa multa vreme acesta a inceput o adevarata campanie pro cip. Coincidenta? Eu nu cred in coincidente …

In 2009 aparea pe diverse forumuri un text semnat Pr. Calistrat din care citez cateva fragmente:

Chiar daca materialul expus de Pr Iustin pare putin hazardist,este adevarat ca, controlul populatiei este un lucru nedorit,dar nu e de competenta diavolului.

[…]

Dar intreb,in calitate de crestin si monah,diavolul este de origine materiala sau spirituala? Ce treaba are diavolul cu Constitutia,cu hotarele tarilor,cu spatiul shengen,cu U.E. si alte foruri inventate de oameni? Citim in cartile de cult ca mantuirea si judecata faptelor sunt personale. De ce in toata Apocalipsa,nu se pomeneste nimic de ceea ce vor face oamenii,si se pomeneste doar de patimile oamenilor?

[…]

e este mai periculos cipul sau urmatoarele fapte umane :
-ateismul si necredinta;
-casatoria homosexualilor;
-avortul si concubinajul;
-crima si drogul;
-fumatul si betia;
-uciderea si erezia;
-satanismul, sinuciderea, ura si minciuna; enumerarea lor ar putea continua. 

[…]

Tot in Apocalipsa arata ca cine nu va avea semnul fiarei pe frunte si pa mana, nu va putea cumpara sau vinde . Cap 13,16-18 :” Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici, pe cei mari, pe cei bogati, pe cei saraci, pe cei slobozi si pe cei robi,ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.” Ce insemna acest lucru?
-Cei mici-nestiutorii scrpturii;
-Cei mari-cunoscatori ai Scripturii;
-Cei bogati-oamenii virtuosi, implinitori ai legii;
-Cei saraci-cei care stiu legea dar o implinesc putin;
-Cei slobozi-sunt cei care din fire pazesc ale legii, fara de credinta.
-Cei robi-sunt oamenii doritori de Dumnezeu,dar fara vointa de a lepada patimile;
-Cei insemnati pe mana dreapta-sunt cei ce lucreaza faradelegea, sub masca adevarului(exemplu-se cred crestini ortodocsi,dar savarsesc numai nenorociri.)
-Cei insemnati pe frunte-adica peste 300 de secte rationaliste, ateii, hulitorii de Dumnezeu,marii cecetatori ai Tainelor lui Dumnezeu, explicate prin …”se crede….stiinta spune…si daca era….etc”
Aceste categorii supuse imaginatiei, legilor lumesti si parerilor personale, alcatuiesc astazi marile organizatii ale lumii, iar in lumea lor sunt convinsi ca pot dirija universul material si spiritual. Asa s-a ajuns de fapt si la acest razboi mediatic in care oamenii incearca sa se subjuge si sa se controleze unii pe altii, uitand ca in jurul tuturor lucrurilor, graviteaza Dumnezeu.
In vers 17,cap 13 spune: “Nimeni sa nu poata cumpara sau vinde decat numai cel ce are semnul, adica numele firei sau numarul numelui fiarei .”
Deci nimeni nu se poate indulci de patimi sau pofte,de faradelegi su pacate, de nu paraseste intai pe Dumnezeu,pana nu se ridica impotriva aproapelui si pana nu se leapada de Duhul Sfant.(Sf Andrei al Cezareei)

[…]

Apocalipsa o traim fiecare personal,in funtie de lucrarea duhovniceasca.
Apocalipsa nu are absolut nici o treaba cu cibernetica, electronica, electrotehnica….
– Apocalipsa, nu este o spaima ptr credinciosi. Intalnirea cu Hristos, ptr cei drepti trebuie sa fie bucurie, Apoc. Cap 22,20 : “Da, vin cuarand!
– Amin! Vino Doamne Iisuse!”
Apocalipsa, nu are nimic in principiu cu tehnicile mondiale sau cu manipularea maselor.
– Apocalipsa, nu inseamna scutire de obligatii morale si spirituale.
– In calitate de crestini practicanti noi nu ne raportam la traditiile altor popoare. Specificul ortodox romanesc are in el jertfa neamului intr-un anumit mod unitar. Noi, Romanii, ne-am aparat fiinta nemului, aparandu-ne de fapt Biserica si mormintele. Noi ne-am aparat limba si neamul prin pastrarea traditiilor si valorilor ortodoxe.
– Nu trebuie sa stam nepasatori, trebuie sa fim ochi si urechi la sfaturile parintilor si duhovnicilor nostri. Noi nu trebuie sa luam modele care nu le cunoastem. Nu stim taina nici unui suflet mantuit. Hristos si Vietile Sfintilor sunt model pentru noi.
– Pr. Iustin Parvu n-a facut altceva decat sa expuna un puct de vedere ortodox in care crestinii sa fie atenti sa nu mearga orbiti de patimile lor in carari necunoscute si nestiute, uitand de suflet si de mantuire.
– Chiar si conferintele organizate pe aceasta tema,au fost putin exagerate, tematica nefiind de fapt Apocalipsa sau Sfarsitul lumii. S-a batut mai mult apa-n piua pe organizatii mondiale, tehnica cipurilor si alte metode cibernetice, care in fond si la urma urmei sunt o idolatrie si creatia mainilor omenesti. Sufletul si omul sunt ale lui Hristos. Nu trebuie atata panica, sau impartire pe tabere crestine atata timp cat Sf. Serafim de Sarov spune : “ rolul crestinului este agonisirea Duhului Sfant”. Este singura avutie dupa care trebuie sa plangem si sa suspinam.

Cititi va rog mai multe la:

http://www.crestinortodox.ro/comunitate/group_discussion_view.php?group_id=46&grouptopic_id=324

   Iar in 2010 fratele Apologeticum observa in articolul sau Feriti-va de astfel de preoti! Parintele Calistrat Chifan este de acord cu acceptarea documentelor cu cip ca:

Desi odinioara era foarte prezent la Petru Voda, ieromonahul Calistrat Chifan, cunoscut ca parintele Calistrat de la Barnova, s-a indepartat  de Parintele Justin Parvu, ajungand acum sa zica exact contrariul a ce propovaduieste Parintele Justin. Anul trecut, in plina campanie anti-cip, parintele Calistrat venea cu o interpretare proprie despre documentele cu cip, indemnand lumea sa le ia fara nicio problema. Astfel de preoti sunt deosebit de periculosi, datorita increderii pe care un numar mare de oameni o au fata de ei si prin inconstienta si razvratirea lor pot duce pe multi la pieire. Nu poate fi parintele Calistrat mai intelept si mai cu mult discernamant decat parintii Justin Parvu si Arsenie Papacioc, care au spus clar sa nu acceptam niciun document cu cip. Zilele trecute a aparut un alt articol semnat de parintele Calistrat, in care spune multe neadevaruri si in final ii ataca pe toti cei care duc lupta anti-cip. Sa ne rugam pentru luminarea mintii atat noua, cat si celor ca parintele Calistrat care nu vor sa inteleaga gravitatea acceptarii actelor cu cip.

Iar zilele trecute a fost postat pe youtube:

Vizionati va rog incepand cu min. 50

N-am urmarit intregul sau militantism pro cip din ultimii ani, insa din cele ce-am citit sau vizionat lipseste orice referire la ANTIHRIST. Este foarte important de stiut parerea sa despre acest personaj, ca sa aflam gradul de ratacire in care se afla. Adica daca se incadreaza deja in categoria din care face parte si acesta:

Pr. Eugen Tanasescu, Directorul Media al Arhiepiscopiei Tomisului: NU VA EXISTA nici SEMNUL FIAREI 666, nici ANTIHRISTUL …

Sau daca doar se indreapta intr-acolo.

Oricum, in orice stadiu s-ar afla, deja sminteste pe multi …

Reclame

121 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. adevarulhristic said, on octombrie 4, 2014 at 8:57 am

  Eu cred ca Adevarul este exact la jumatate. Unii dintrenoi suntem prea pro-cip, altii prea anti-cip, unii pentru anumite cipuri, altii vedem grav doar alte cipuri. Cred ca lucurile stau asa:
  – din orice afurisanie sau caterisire poate fi scos orice slujitor doar de catre un arhiereu
  – cipuirea lumii este o problema si ea a inceput de la introducerea cnp-ului (de la colectivizarea romanilor), si va sfarsi la o pecetluire apocaliptica. Nu cred ca are dreptate nici preotul Vulcanescu si cu Andrei Dinu, in sensul ca vom semna un contract de lepadare apocaliptica, ne vor invita undeva si ne vor servi inainte cu o inghetata. Cred ca Adevarul este intre noi toti! Pentru pecetluirea ce va aduce nemantuirea vesnica a omului, va fi nevoie de silire, santaj, viclenie si dorinta omului de a fi partener al patimilor, cat mai multa vreme. Cred ca e din toate! Am incercat sa dizolv si ce a zis parintele Elpidie din Grecia, dar fiecare va considera ce va dori, numai inselat sa nu iasa si pecetluit.

  Apreciază

  • Emil said, on octombrie 4, 2014 at 1:24 pm

   Adevarul este ca aici nu-i problema de pro sau contra ceva, a unei alegeri.
   Cel mai mare dar al omului dat de Dumnezeu este libertatea, dreptul de a alege, de a alege carui stapan sa-i serveasca, caci cu acel stapan va fi in veci.
   Adevarul este ca AICI si ACUM se termina LIBERTATEA DE A ALEGE, adica SENSUL EXISTENTEI UMANE nu va mai avea rost.
   Nu se va cere o lepadare expresa de catre ceva, va fi doar o acceptare a intrari in noul sistem, in sistemul fiarei. Silirea este in asa fel incat tu singur sa accepti sistemul, caci in afara lui nu vei mai fi decat un salbatic, nu vei mai avea nici o identitate si nici un drept.
   Nu te va pune sa te lepezi, sa ne intrebam asa, de ce s-ar lepada japonezii sau chinezii ? Dar fiara se va intinde si peste ei.
   Deci tocmai de aceea vine si Parusia fiindca se termina SENSUL EXISTENTEI UMANE.

   Apreciat de 1 persoană

   • mircea.v said, on octombrie 5, 2014 at 5:39 pm

    Asa e, fara liber arbitru Dumnezeu nu poate accepta existenta omului. Daca pana si Adam cand era in Rai, a trebuit sa-si manifeste liberul arbitru. Fructul oprit a fost exercitiul de manifestare al liberului arbitru. Daca Adam nu ar fi avut nici o tema de facut, unde era libertatea lui (de a alege)?

    Din „Cartea Facerii, Crearea lumii si omul inceputurilor” – Serafim Rose

    „Deci ce anume a fost pomul cunoştinţei binelui şi răului, şi de ce i-a fost
    oprit lui Adam ? După tâlcuirea clasică a Sfântului Grigorie Teologul, Dumnezeu
    i-a dat lui Adam în Rai:
    „o Lege, ca o materie asupra căreia să lucreze voia sa liberă. Legea era o
    poruncă despre plantele de care să se împărtăşească, şi despre singura de care să nu se atingă. […]”

    Apreciat de 1 persoană

   • Mihai said, on martie 7, 2015 at 9:45 pm

    in alta ordine de idei, zilele astea am constientizat ceva uluitor, ascultand pe youtube FERICIRILE si stihirile fericirilor, cantate de monahii de la Putna. la un moment dat, dupa cateva fericiri zic monahii: „prin mancare a scos din RAI vrajmasul pe Adam/ iar prin CRUCE a adus HRISTOS intr-insul pe talharul”.

    incepe la minutul 1:00 ce zic eu.
    ma duce cu gandul la importanta postului…

    Apreciat de 2 persoane

   • Mihai said, on martie 7, 2015 at 9:50 pm

    parintele asta emite numai noxe. e plin facebook-ul de sustinatori:

    aici face apologia cardului de sanatate…

    Apreciat de 1 persoană

   • Mihai said, on martie 7, 2015 at 10:05 pm

    inca ceva si termin… parintele asta mi se pare ca ca mai mult face pe Jerry Seinfeld. sa imi fie cu iertare. mie nu mi se pare asta o predica demna de un monah:

    Apreciat de 1 persoană

   • raduiacoboaie said, on octombrie 4, 2014 at 4:46 pm

    Sper ca acest articol să ajungă și la tinerii din mediul rural, pentru că tineretul României va fi cel care va promova schimbarea. Nimeni altcineva. Acolo, în mediul rural, unii dintre primari cumpără masiv voturile cu diverse produse, alimente și promisiuni ale românilor care nu știu cu cine să voteze, pentru că nu sunt informați sau nu înțelege mersul politicii…
    Sper să ajungă la alți jurnaliști și politicieni, care susțin cauza Partidului Mișcarea Populară și cauza României și să prezinte și aceste modeste puncte de vedere…
    Doamne ajută!

    Apreciază

   • vali said, on octombrie 4, 2014 at 9:38 pm

    raduiacoboaie

    Nu esti singurul care gandeste asa. Mai sunt foarte multi ca tine. O s-o intreb pe madam Nuti ce reteta de spalat creierul la distanta practica, pentru ca vad ca prinde rau de tot.

    Apreciază

   • Emi said, on octombrie 4, 2014 at 10:05 pm

    Rusine sa-ti fie ca o promovezi pe Elena Udrea…

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2014/09/29/adevarata-biografie-a-elenei-udrea-din-plescoi/

    Apreciază

  • paul said, on octombrie 4, 2014 at 9:50 pm

   ai spus bine ,,eu cred ,, sau ,,nu cred,, ca tu nu stii nimic, 666 este un numar de om cu inriurire demonica tu daca vrei poti sa il primesti ca multi altii care il vor primi dar daca nu este cum ,,crezi,, tu ce ai sa faci la JUDECATA , ia aminte ca pentru multi deja este prea tirziu. a vorbi vorbe este usor dar trebuie DREAPTA SOCOTEALA ca la DUMNEZEU nu merg scuzele noastre ci faptele vorbesc. Bunul Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze

   Apreciază

  • jad said, on octombrie 12, 2014 at 7:51 pm

   @adevarulhristic tu fiind si @duhovnic on 11 octombrie 2014 la 6:17 pm said:

   Voi acum va dati seama ca saccsiv este suveica ce darama ortodoxia din pozitia de guru-ortodox? Asa e si Iacoboaie… Doar ca pe el nu prea e remobilat la mansarda. Aveti grija si la ereticul Marius Ianus dar si la apologeticum!

   m’am lamurit si cu tine @duhovnic

   Apreciat de 1 persoană

 2. vasilica said, on octombrie 4, 2014 at 11:51 am

  Ce vrea sa impuna spurcata de UE!!!!….ca pana in 2018 copiii de gradinita de la varsta de 3 anisori sa invete despre orientarea sexuala si despre masturbare…..

  http://www.napocanews.ro/2014/10/beneficiile-ue-pentru-romania-obligativitatea-propagandei-homosexuale-si-a-masturbarii-la-gradinitele-din-tara-noastra.h

  PreSfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi!

  Apreciază

  • safimvigilenti said, on octombrie 4, 2014 at 8:43 pm

   asta e ca sa se invete minte toti romanii sa mai voteze aceleasi partide, aceiasi candidati care au pus in 25 de ani tara la dispozitia UE si NATO. o sa ne masturbam fericiti impreuna cu copiii de la 4 ani in sus, prin parcuri si pe dupa blocuri ,in conditiile in care nu ne facem rost rapid de un presedinte care sa reaseze din temelii relatiile Romaniei cu UE si SUA, cand spun asta, ma gandesc si la cei ce o sustin pe Udrea, urmasa lui Base, sclavul si executantul ordinelor de la Bruxelles si washington. cautati intre candidati si vedeti cine e prigonit si haituit de sistem, cine este marginalizat si atacat sau ignorat si poate ca acela trebuie votat.

   Apreciază

  • stef said, on octombrie 4, 2014 at 9:26 pm

   TOTI PARINTII SA SE TREZEASCA AZI SI NU MAINE! – PERVERTIREA MENTALA A COPIILOR DEVINE POLITICA DE STAT! – ASTA VINE LA PACHET CU EXPLOZIA PORNOGRAFIEI SI NORMALIZAREA HOMOSEXUALITATII – INDOBITOCIREA GENERATIEI TINERE ESTE DE FAPT UNUL DIN CELE MAI EFICIENTE MECANISME DE CONTROL SOCIAL – RETINETI CA NOI NU MAI AVEM UN APARAT DE STAT CI DOAR O EXTENSIE MECANICA A HAITEI PEDOFIL-SATANISTE DE LA BRUXELLES….

   Apreciază

   • safimvigilenti said, on octombrie 5, 2014 at 2:14 pm

    foarte bine zis, trezirea ROMANI !!!

    Apreciază

  • Maxim said, on octombrie 5, 2014 at 1:49 pm

   A dispărut pagina respectivă!!!(scoasă probabil…)

   Apreciază

 3. Emanuel said, on octombrie 4, 2014 at 12:18 pm

  Saracu’, Dumnezeu graviteaza in jurul lui … 🙂 Of … Like Petru P..

  Apreciază

 4. bogdansava21 said, on octombrie 4, 2014 at 12:43 pm

  iarta-ma saccsiv dar eu nu vad ca parintele e PRO cip….dar nici CONTRA cip nu este..

  Apreciază

  • mircea.v said, on octombrie 4, 2014 at 1:19 pm

   Crede-ma, este. Nu l-ai auzit tu. si este pro-cip de o maniere foarte perversa.

   Apreciază

   • tony said, on octombrie 4, 2014 at 8:45 pm

    cand spui pro cip la ce te referi? ca vrea sa ia un cip din ala si sa si l bage in mana sau te referi la faptul ca nu considera cardul cu cip lepadare?

    Apreciază

   • mircea.v said, on octombrie 5, 2014 at 5:22 pm

    tony, face misto de pr asta. De exemplu, zicea la misto „pasaport ochiometric” cand vorbea de pasaportul biometric…. Unul care spune ca toate astea legate de cipuri nu reprezinta o pr., tu ce zici, este pro-cip sau nu?

    Apreciază

   • melania roman said, on februarie 7, 2015 at 11:26 pm

    da , este pro cip , din pacate , i-am ascultat toate predicile de citiva ani si nu-i prima oara cind la predica vorbeste despre acceptarea cipului ca nefiind periculoasa . A spus ca el nu-si va pune cipul pe mana dreapta si frunte , dar le da voie sa-l puna pe mana stinga sau in spate

    Apreciază

 5. Robert said, on octombrie 4, 2014 at 12:59 pm

  Il rog pe fratele Saccsiv sa stearga comentariul lui Vasilica.
  Fac aceasta cerere pentru ca, personal consider ca acest site nu are scopul de a sminti pe cititori, ci a-i ajuta.
  Multumesc si imi cer iertare daca am suparat pe cineva.

  Apreciază

  • dodo said, on octombrie 4, 2014 at 3:20 pm

   Eu cred ca trebuie lasat comentariul lui Vasilica tocmai pentru a ne da seama ca traim vremurile de pe urma cand pacatele oamenilor devin strigatoare la cer tocmai ca in Sodoma si Gomora.Ca aceste 2 cetati va ajunge in curand lumea intreaga daca nu este deja.
   Pentru mine care am copil mic si inca unul pe drum imi prinde bine stirea ca sa stiu sa ma gandesc cum sa-mi protejez copii.

   Apreciază

 6. STOP RFID said, on octombrie 4, 2014 at 1:14 pm

  E-GUVERNARE – marota rostita cu bucurie de toti politicienii. E-GUVERNAREA inseamna un lagar electronic, inseamna sclavia absoluta pana la urma.

  ,,Adica orice cetatean al Slovaciei de la 15 ani va primi cont gratuit de email cu un soi de semnatura digitala. Fiecare societate comerciala de la inregistrare va primi, asemenea, un astfel de cont. Rezidentii straini pot cere la randul lor un astfel de cont”.

  http://www.juristulcasei.ro/2013/05/cum-se-face-la-altii-e-guvernare.html

  Apreciat de 1 persoană

 7. mircea.v said, on octombrie 4, 2014 at 1:16 pm

  Foarte pe scurt despre pr Calistrat, care e f militant pe pr astea. Cu filmulete pe youtube, cu ucenicii lui…

  1. Cea mai perversa afirmatie pe tema cipurilor la pr Calistrat am intalnit-o si aceasta este:

  “acel cip pus la cai, la infractori, si asa mai departe, deci atenteaza la libertatea omului; cand va atenta la libertatea religioasa atunci ne putem manifesta si razvrati dpdv religios….”.

  Doar o intrebare: cam care ar fi diferenta intre libertatea omului si libertatea religioasa a omului?

  2. Nu ca zice un pic pe langa, dar e chiar pe invers. exemplu:
  spune Parintele Arsenie Boca ca sfarsitul lumii este functie de rautatea oamenilor/starea de pacat a omenirii. Si ca, cu cat omul devine mai rau, cu atat sfarsitul se apropie, si invers cu cat omul este mai bun, cu atat acest sfarsit se indeparteaza. Logic si normal.

  Ei bine, acest preot, dupa ce face o teologie inalta si expune el acolo o teorie de te doare capul, trage o concluzie exact pe dos fata de cea a Parintelui Arsenie Boca.

  Cand va fi insemnarea nu va fi nici o lepadare directa. Eu sant 100% pe pr asta. Motivul?
  Scuze, dar reiau un comentariu mai vechi, de la niste dezbateri tot pe tema „pr Calistrat” (Vasile nu era pe aici).

  „Multi cred ca in momentul cipuirii vei fi si informat de catre diavolul cel corect si onest, ca asta va fi si lepadare de Hristos. Iar daca nu vei fi pus sa semnezi ca e si lepadare, atunci nu e nici o pr si il voi accepta.
  Sa ne lamurim.
  Mai intai, Apocalipsa nu e creatia lui Ioan Evanghelistul ci este chiar cuvantul lui Dumnezeu:
  „Capitolul 1
  1. Descoperirea lui Iisus Hristos, pe care I-a dat-o Dumnezeu, ca să arate robilor Săi cele ce trebuie să se petreacă în curând, iar El, prin trimiterea îngerului Său, a destăinuit-o robului Său Ioan,
  2. Care a mărturisit cuvântul lui Dumnezeu şi mărturia lui Iisus Hristos, câte a văzut. „
  Pai, nu santem informati chiar de catre Dumnezeu insusi, la forma urmatoare:?
  Si diavolul face in asa fel incat toata lumea sa primeasca acest semn. Si nu vei putea cumpara sau vinde fara acest semn. Si nu mai este putinta de iertare daca ai primit acest semn, si va fi super-rau de tine.
  Nimic duhovnicesc, nici o constrangere religioasa in aceste avertizari.
  Adica nu se spune ca daca nu-l primesti nu vei fi primit in biserica, sau daca il primesti vei fi pus si sa semnezi ca te vei lepada de Iisus…,
  Dintre urmatoarele 2 afirmatii care e mai grava?
  „si nu vei putea cumpara sau vinde”
  „si vei fi pus sa semnezi ca te lepezi de Hristos”.
  Normal ca a 2-a e mai grava. Dar Dumnezeu ne spune clar si simplu ca „nu vei putea cumpara sau vinde”. Atat.
  Oare Dumnezeu nu vrea sa ne avertizeze El ca un Tata iubitor cand e vorba de un asa mare pacat, cu asemenea consecinte? Oare nu ne-ar fi spus El daca ar fi fost vorba de semnatura, lepadare, ca e de 1000 de ori mai grav decat a cumpara sau a vinde?
  Cu siguranta ca ne-ar fi spus, ca doar nu vrea sa ne piarda sufletele, dar daca nu e vorba de asa ceva de ce sa spuna ceva aiurea.

  Ca unii se vor lepada atunci si direct, asta e altceva.

  @adevarul hristic,

  adevarul nu este deloc la jumatate ci le cuprinde pe toate. Si pacatele „clasice” si pr legate de insemnare. Toate pr legate de insemnare.
  A lua acte biometrice cu cip acum, echivalent lepadarea lui Petru; poti fi iertat.
  A primi insemnare, echivalent tradarea lui Iuda si situatia lui. El s-a sinucis direct, cine primeste semn se sinucide indirect, dar tot sinucidere e.

  Apreciat de 2 persoane

  • danielvla said, on octombrie 4, 2014 at 10:02 pm

   Intr-un articol de-al lui pe undeva… nu mai stiu pe unde, pr asta Calistrat spunea nici mai mult nici mai putin decat ca de vina pt prelungirea starii de suferinta a parintelui Iustin, de dinainte de trecerea la Domnul, erau credinciosii care se rugau ca Dumnezeu sa-l mai tina in viata pe parinte. O idee mai ciudata ca asta n-am auzit.

   Apreciat de 1 persoană

 8. Ion said, on octombrie 4, 2014 at 1:33 pm

  Ca un detaliu, este interesant ca printre „faptele umane periculoase” (pe care le citeaza in contrapondere la cip) mentoneaza „casatoria homosexualilor” si nu homosexualitatea, asa cum ar trebui. Actul homosexual in sine este pacat de moadrte, chiar fara sa se ajunga la o casatorie legiferata (care desigur este o monstruozitate si mai mare). Dar din ce spune – nu stiu, poate a avut o scapare – s-ar intelege ca doar casatoria homosexuaualilor este o problema, nu si pacatul homosexualitatii in sine.

  Mie nu imi place acest preot.

  Apreciază

 9. Valentin said, on octombrie 4, 2014 at 1:56 pm

  nu sunt nici pro nici contra părintelui Calistrat, știu că a greșit unele lucruri, nu mi-a plăcut, dar e interesant ce a spus odată
  „Când o să vină cu cip-urile să ne cipuiască și-n … apoi a continuat cu ceva mai frumos, a zis – să ne pună cip-uri pe flori pe mână – și-n frunte să-mi pună cip-ul… nu mai țin minte cu exactitate, dar am plecat de acolo clar convins că de fapt cip-ul era ceva de domeniul răului.

  I-am zis odată personal că părintele Iustin a făcut niște apeluri, demersuri și Danion Vasile au mai scris și alții articole, cărți ș.a.
  El mi-a zis că – „Dar toate astea le-au făcut chiar și bătrânu Iustin ca să le mai scoată lor un ban acolo … sau să ajungă maculatură” cu aproximație am redat.

  Cred că are niște afirmații controversate în care dă dovadă de umor , ironie față de noi.

  Poate că în realitate are să spună – Nu ați auzit de apelul Părintelui Iustin ? Dacă nu-l respectați pe el ați venit aici să râdeți un pic și de mine ?

  Apreciază

  • Valentin said, on octombrie 4, 2014 at 1:57 pm

   de greșit nu mi-a plăcut că la mânăstirea Bujoreni el a stabilit celor de pe acolo să facă nunți. iar la nunți se duc îmbrăcați mai ales vara total nerespectuos față de o sfântă mânăstire

   Apreciază

   • Valentin said, on octombrie 4, 2014 at 2:03 pm

    așa mi-au comunicat cei de acolo… despre care am primit diferite avertismente că ar fi cu turma lui Ilie, că ar fi unele practici sodomite ca homosexualitatea și alte rele, nu bănuiesc însă adevărata față a celor de acolo, dar nu pot să încredere în ei, din moment ce avertismentele erau de la preoți diferiți.

    Apreciază

   • Valentin said, on octombrie 4, 2014 at 2:05 pm

    *nu pot să am încredere în ei

    Apreciază

   • Valentin said, on octombrie 4, 2014 at 4:48 pm

    totuși, peste toate astea , vreau să zic chiar EU CĂ MĂ TEM SĂ NU RĂSPÂNDIM IN FELUL ACESTA NIȘTE MIZERII SAU ACUZE MINCINOASE, pentru că sunt foarte multe surse înșelătoare. Undeva există adevărul și despre lucrurile astea, nu știu încă nimic sigur.

    mă rog la Dumnezeu să mă ierte și să mă îndrepte. tot ce știu este că sunt acele nunți nelalocul lor făcute prea pompos și care încalcă și canoanele sfinților părinți conform cărora știu că la mânăstire nu se fac nunți și botezuri. Acestea se fac la biserici, cu preoți de mir.

    iar sfaturile unor călugări și preoți de acolo despre cip-uri și despre îndemnurile părintelui Iustin erau date parcă numai ca să fie pe plac Patriarhiei

    Apreciază

   • Mihai said, on ianuarie 30, 2015 at 11:44 pm

    Prietene, dar de unde scoti tu astfel de reguli? Am fost martor la o nunta la Manastirea Petru Voda. Si inca mai stiu o nunta la Manastirea Paltin (de maici) si un botez. Atat stiu eu. Las-o asa. Astea is reguli de sus.

    Apreciază

   • Valentin said, on februarie 1, 2015 at 2:56 pm

    la mânăstiri nu se fac cununii și botezuri

    Apreciază

   • Valentin said, on februarie 1, 2015 at 3:23 pm

    numai că la Bujoreni s-a exagerat cu aceste încălcări repetate ale unor canoane ale Sfinților Părinți

    Apreciază

   • Valentin said, on februarie 1, 2015 at 2:01 pm

    înseamnă că au greșit și la Petru-Vodă și la Paltin.

    Apreciază

  • Valentin said, on octombrie 4, 2014 at 2:10 pm

   însă e posibil să fie chiar și cum se spune aici – activist pro-cip … nu știu încă adevărul.

   Apreciază

   • Valentin said, on octombrie 4, 2014 at 5:17 pm

    Hristos ne are în pază, are totul în Mână în Mâna Sa, El este și Pantocrator – are grijă de toate.

    NU ȘTIU CE SĂ MAI CRED – CU ATÂTEA ZVONURI, MINCIUNI, LUCRURI GRELE, SFINȚI MULȚI SPUN SĂ NU LUĂM CIP-UL…
    ASTA CE E – CĂ VINE UN PREOT LA CARE ȚINEM ȘI NE ERA DRAG SAU UNORA NE ESTE DRAG ȘI SPUNE ALTFEL…
    NU TREBUIE SĂ PUNEM LA SUFLET.

    POATE FI ȘI ĂSTA UN SEMN.

    Apreciază

   • Valentin said, on octombrie 6, 2014 at 12:45 pm

    să nu uităm de cuvântul – Lepădarea va începe din interior, prin preoți.
    Monahul Teodot a spus că la sfârșit când va fi întronizarea antihristului nu va ști nimeni și va fi o tăcere generală.

    Deci în Biserică sunt sfinții și credincioșii alături de Dumnezeu dar mai sunt în acest loc pe pământ și persoane de acestea care influiențează spre anumite scopuri. Nu știu în cele din urmă cum se va arăta la judecată Calistrat sau X sau Y, dar dacă putem discerne și să nu primim un sfat greșit, normal că e bine să nu îl ascultăm, iar privind și importanța acestei probleme, cum a aratat-o părintele Iustin ca fiind tentativa de ducere a unei națiuni în iad și în pierzarea ei veșnică, atunci putem trage concluzia că ne prinde bine să ne ferim și de acei preoți care spun greșit că e bine să luăm cip-urile.

    El la un moment dat se poate răzgândi, să nu-l judecăm. E nevoie de puterea de a discerne.

    Apreciază

 10. Carmen said, on octombrie 4, 2014 at 2:17 pm

  La schimbarea cardului pt salariu,la banca transilvania,m.a pus si pe mine sa semnez pe el.Este ceva rau?

  Apreciază

  • bogdansava21 said, on octombrie 4, 2014 at 2:22 pm

   si eu am 2 carduri bancare semnate pe spatele fiecaruia si nu am constiinta impacata

   Apreciază

   • Adrian said, on februarie 23, 2016 at 1:42 pm

    Pai, mai nen-tau!Daca ți-a furat cineva cardul si se duce la cumpăraturi intr-un Market unde e posibila plata cu cardul fără a se cere PIN, doar semnătura si cardul tau nu e semnat, i-l semnează hotul in locul tau ce ai sa faci cind ai sa descoperi ca, contul este gooool?Deci nu ai tu teama de asta! Pentru aceasta se cere semnătura!Sint si de acord ca, cardul bancar este o modalitate ușoară de a fi urmărit de către anumite instituții cu interese.

    Apreciază

  • bogdansava21 said, on octombrie 4, 2014 at 2:23 pm

   e foarte confuza treaba….sa ne rugam Domnului sa ne lumineze ca este singurul care stie ce sa facem cu adevarat!

   Apreciază

   • Carmen said, on octombrie 4, 2014 at 7:31 pm

    Da.asa e.numai Dumnezeu stie ce va fi.Eu sincera sa fiu ,pana sa dau de articolul cu referire la semnatura,chiar mi.a fost indiferent..acum insa sunt pe ganduri.Doamne ajuta!

    Apreciază

  • cosminmatiu said, on octombrie 4, 2014 at 2:42 pm

   Ai semnat pe un card unde este numele tau si care contine in cip 666. Semnatura insemna acordul de a avea numele tau langa cel al diavolului. Nu trebuie sa cazi in deznadejde, actele biometrice sunt premergatoare cipului implantat care este lepadarea fara intoarcere. CIne poate este bine sa refuze toate cardurile. Salariul se poate ridica de la banca si fara card.

   Apreciază

   • Marius Alexandrescu said, on februarie 14, 2016 at 6:21 pm

    666 nu este NUME de diavol ci NUMĂR de om. Citeşte aici: “Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase. “(Apoc.13,18). Este un număr ales special, pentru a sublinia apogeul imperfecţiunii (de trei ori 6, cifră care, – spre deosebire de 7 care simbolizează întregul – semnifică ruptura, distrugerea, neîmplinirea)
    Cât priveşte nedumeririle lui Saccsiv („N-am urmarit intregul sau militantism pro cip din ultimii ani, insa din cele ce-am citit sau vizionat lipseste orice referire la ANTIHRIST. Este foarte important de stiut parerea sa despre acest personaj, ca sa aflam gradul de ratacire in care se afla. ), Scriptura ne spune limpede cine este Antihrist: este cel care-l tăgăduieşte pe Hristos, o persoană, un amăgitor de credinţă greşită sau falsă, oricine ar fi acela: “Cine este mincinosul, dacă nu cel ce tăgăduieşte că Iisus este Hristosul? Acesta este antihristul, cel care tăgăduieşte pe Tatăl şi pe Fiul.” (1Ioan, 2,22) “Pentru că mulţi amăgitori au ieşit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; acesta este amăgitorul şi antihristul.” (2Ioan, 1,7)
    Deci Antihrist nu poate fi un număr, un cip sau un cod de bare.

    Apreciază

  • paul said, on octombrie 4, 2014 at 9:55 pm

   tu ce crezi ? orice card citit invers este un drac . il vrei?

   Apreciază

  • Ionut said, on octombrie 5, 2014 at 1:52 am

   Pe mine o singura data m-au pus sa semnez, n-am inteles bine de ce, pentru validarea cardului, parca. Am schimbat mai multe carduri de atunci si nu mi-au mai cerut sa semnez. Se poate sterge cu spirt.
   Oricum, magaria cea mai mare legata de carduri am aflat-o de curand, si anume ca, din valoarea cumparaturilor, VISA si Mastercard incaseaza un comision (1%, respectiv 1,2%, mai mare decat oriunde in UE).

   Apreciază

 11. victor.s said, on octombrie 4, 2014 at 2:56 pm

  se face o confuzie [ voita- zic eu-pe unele sit-uri pro cip] intre LEPADARE CONSTIENTA si LEPADARE EXPLICITA. lepadarea constienta se face prin participare la pregatirea terenului lui anthirist prin ecumenism ,cip-uri,guvern mondial, masonerie etc. precum si cei ce accepta aceste lucruri.cred ca asta a spus si IPS Serafim al Pireului.iar lepadarea explicita este atunci cand vine” teroristul ” si iti pune cutitul la gat si te pune sa alegi intre hristos sau viata asta trecatoare.si chiar atunci cand antihristul va omora pe opozanti le va gasi tot soiul de acuzatii , gen- dusman al ordinii mondiale, sociale etc dar nu o lepadare explicita.

  Apreciază

 12. Alex said, on octombrie 4, 2014 at 3:17 pm

  Frate Vasile, imi cere iertare ca-ti spun direct, verde, moldoveneste, tu nu accepti logica Sfintilor Parinti intru Duhul Sfant. Miscarea „anti-cip” ti-a devenit idol. Electronica e ca si viata de familist, e pt. cei mai nedesavarsiti. Pt. monahi viata de familist(casatorie) e APOSTAZIE. Asa si cu electronica. Pt. cei nedesavarsiti nu e tocmai nociva, insa pt. cei afierositi Duhului Sfant e lepadare.
  Nu o spun ca sa bravez, ci ca sa arat puterea Duhului Sfant, duhovnicul meu imi da sfaturi ca si cum intotdeauna a fost de fata cu mine, chiar cand ma aflam si la mii de km distanta. I-am expus si problema cipurilor si m-a pus ca sa-mi fac semnul Crucii, corect, dupa invatatura Sfantului Ioan Gura de Aur. Am reusit si i-am cerut lamuriri … Mi-a spus ca semnul antihristului pus pe mana sau frunte il impiedica pe posesor ca sa-si faca semnul Sfintei Cruci. Eu i-am replicat, documentele cu cip sunt in portofel. Atunci el mi le-a cerut, mi le-a asezat intre maneca (de la geaca) care era supraelastica si mana astfel incat documentele stateau lipite de exteriorul mainii, locul unde antihristul ii va sili pe oameni ca sa-si puna pecetea. M-a pus ca sa-mi fac inca odata semnul Sfintei Cruci si am reusit.
  Am ramas uimit de simplitatea experimentului. Marturisesc ca am facut asta numai cu cardul de pontaj de la munca si cu cardul bancar. Cand am sa am ocazia am sa experimentez si cu un pasaport si cu un buletin.
  Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ne.

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 4, 2014 at 6:04 pm

   Alex

   Tu esti pro cip deja de multa vreme. Din cand in cand iti mai las cate un comentariu, ca sa se vada cum ganditi.

   Dezvolta te rog fraza:

   Nu o spun ca sa bravez, ci ca sa arat puterea Duhului Sfant, duhovnicul meu imi da sfaturi ca si cum intotdeauna a fost de fata cu mine, chiar cand ma aflam si la mii de km distanta.

   Apreciază

   • Alex said, on octombrie 4, 2014 at 6:49 pm

    Nu sunt procip, e ca si cum as fi pro-big brother.
    ……Despre duhovnic, ….. adica din felul in care ma sfatuieste, la ce sa fac, la ce sa nu fac, la ce sa fiu atent, imi dau seama ca el stie ce am facut si ce fac in fiecare clipa.
    Doamne ajuta.

    Apreciat de 1 persoană

   • Valentin said, on octombrie 6, 2014 at 12:01 pm

    acu dați-i toți cu piatra-n cap lu Alex.

    Apreciază

   • Valentin said, on octombrie 6, 2014 at 12:09 pm

    frate Alex, nu te tulbura, eu am înțeles. Tu când vorbești cu duhovnicul ești departe dar el înțelege ca și cum ar fi fost în acea perioadă acolo și ar ști despre tine. Doamne Ajută să dea Dumnezeu la toți duhovnici cu așa har!

    Apreciază

  • ayeaye20 said, on octombrie 5, 2014 at 9:05 pm

   @Alex despre tine si „duhovnicu” tau a vorbit Sf Paise acu ceva ani in urma

   Deşi Sfântul Ioan evanghelistul vorbeşte clar în Apocalipsă despre pecetluire( Apoc. 13, 16 ş.u.; 14, 9 ş.u.; 16, 2 şi 20, 4.), unii nu înţeleg. Ce să le spui? Din păcate, auzi o grămadă de neghiobii ale minţii de la unii “cunoscători” contemporani. Unul spune: “Eu voi primi buletinul cu 666 şi voi pune şi o cruce“. Altul: “Eu voi primi pecetea pe frunte şi-mi voi face şi o cruce pe ea…” şi o grămadă de asemenea prostii. Ei cred că se vor sfinţi în felul acesta, dar toate acestea sunt înşelări. Un episcop mi-a spus: “Eu lângă semnătură voi face şi o cruce. Nu mă lepăd de Hristos, ci, simplu, mă folosesc“. “În regulă, îi spun, tu eşti episcop şi pui o cruce lângă numele tău în virtutea calităţii ce o ai; altul este arhimandrit şi pune şi el o cruce, datorită rangului ce-l are. Dar lumea ce va face?”. Însă lucrul murdar nu se sfinţeşte.Apa curată primeşte harul şi se face agheasmă, dar urina nu se face agheasmă. Piatra se face pâine prin minune. Necurăţia, însă, nu primeşte sfinţire. Prin urmare, diavolul, Antihristul, atunci când este în buletinul nostru de identitate, pe mână sau pe fruntea noastră cu simbolul lui, nu se sfinţeşte chiar de am pune şi o cruce. Avem puterea Sfintei Cruci, a Lemnului Sfânt, a harului dumnezeiesc al lui Hristos, numai atunci când păstrăm harul Sfântului Botez, prin care ne lepădăm de satana, ne unim cu Hristos şi primim Pecetea Sfântă: Pecetea darului Sfântului Duh. Vezi, unii ca aceştia merg înainte cu o logică… Vor pune alături o cruce şi totul este în regulă. Şi deşi vedem că Sfântul Apostol Petru s-a lepădat numai la exterior de Hristos, dar şi aceasta a fost tot lepădare( Mt. 26, 69-75; Mc. 14, 66-72; Lc. 22, 54-62; In. 18, 16-18 şi 25-27.), aceştia se leapădă de pecetea cea sfântă a lui Hristos ce li s-a dat la Sfântul Botez ca să primească pecetea lui Antihrist, iar apoi spun că au înlăuntrul lor pe Hristos!
   – Părinte, dar dacă cineva va primi pecetea din neştiinţă?
   – Aceasta se va putea întâmpla numai din nepăsare. Ce neştiinţă să fie, atunci când lucrurile sunt atât de clare? Chiar dacă nu ar şti cineva, trebuie să se intereseze şi să afle. Dacă spunem că n-am ştiut şi pentru aceasta am primit pecetea, Hristos ne va spune: Făţarnicule, faţa cerului ştiţi s-o judecaţi, iar semnele vremurilor nu puteţi!(Mt. 16, 3.). Chiar de s-ar pecetlui cineva din neştiinţă, pierde harul dumnezeiesc şi primeşte lucrarea diavoleasca. Vezi, copilaşul, la Sfântul Botez, atunci când preotul îl afundă în apă primeşte pe Sfântul Duh, fără ca acela să-şi dea seama de aceasta şi după aceea se sălăşluieşte în el harul dumnezeiesc.
   ––––-
   – Actele cu cip indeparteaza MARE PARTE A HARULUI daca aveai ochii DUHOVNICESTI DESCHISI ca Sf Justin ai fi vazut
   – actele cu cip is MATERIALIZAREA PATIMILOR DIN NOi , ALTCEVA DECAT HRISTOS
   – din cauza patimilor ia lumea cipu in acte
   – Sf TRDITIE spune asa : vor fi niste magazine mari la intrarea carora vor fi POPII FALSI care VOR PUNE STAMPILA LA OAMENI PE MANA

   o fata in 2012 la Sf Justin si nu era calugarita era mireanca si avea carduri cu cip cand le-a aruncat HARUL a venit la ea inapoi dar cand a ascultat de antihristul atanasie duhovnicul IADULUI la chiajna ( ANTHEMA LUI atanasie ! )de la chiajna le-a refacut si HARU/LUMINA de pe fata ei a PLECAT apoi iar le-a aruncat si A REVENIT IAR HARU OCHII DUHOVNICESTI VAD HARUL ….
   tu si duhovnicu tau megeti pe LOGICA …puterea DUHULUI SFANT e HARUL de ai fi avut ochi ai fi vazut

   Apreciat de 1 persoană

   • Alex said, on octombrie 6, 2014 at 1:50 pm

    Eu stiu din experienta ca sectarii „rebotezati” nu pot ca sa-si faca semnul crucii. Nu ca nu vor, nu pot. Asta pentru hulele care se rostesc in adunarea lor, si pentru hulele rostite la „rebotezarea” lor. Cand se va pune pecetea lui antihrist va fi acelasi lucru. Pecetea pusa pe mana sau frunte va contine hule la adresa Lui Dumnezeu si posesorii nu vor putea face semnul crucii, precum sectarii astazi. Cipul se pare ca e o piesa electronica care nu contine hule ca daca ar avea, posesorul n-ar fi putut face semnul Sfintei Cruci. Totusi, sectarii prin mirungere redobandesc harul. De asta cred ca antihristul tine musai ca pecetea sa fie pe trupul persoanei si nu in documente, ca sa faca inutila mirungerea.
    Doamne ajuta!

    Apreciat de 1 persoană

 13. lastunnegru said, on octombrie 4, 2014 at 3:46 pm

  PENTRU PARINTELE CALISTRAT SI UCENICII

  CE SE POATE INTAMPLA DACA IEI CIPUL PE MAN SAU PE FRUNTE ? RASPUNSUL MAI JOS.

  Iata ce ne spune neurologul Michael Okun si neurochirurgul Kelly Foote intr-o conferinta TED x:

  ” CREIERUL VOSTRU CONTROLEAZA TOTUL IAR NOI PUTEM SA CONTROLAM CREIERUL VOSTRU ”

  Neurologul Michael Okun si neurochirurgul Kelly Foote si echipa lor au pus electrozi in capul mai multor oameni bolnavi si au aplicat creierului o stimulare electrica prin metoda DBS ( Deep brain stimulation -Stimularea adanca a creierului ) si i-au facut astfel sanatosi de bolile de care le aveau.

  Cazul 1

  Minutul 3:30 acest domn ii tremura mana continu datorita unei probleme care o are intr-o zona a creieul sau iar cand i sa stimulat electric creierul prin metoda DBS iata ce se intampla … minutul 3:56 omul numai tremura si isi poate controla miscarile maini corect ca un on normal.

  Cazul 2

  Minutul 4:07 aceasta femeie are screloza multipla si i sau pus doi electrozi in creier in zona afectata si iata ce se intampla cand creieul este stimulat electric prin metoda DBS, ea devine o persoana normala care isi poate controla miscarile maini ca un om normal.

  Cazul 3

  Minutul 5:03 aceasta femeie are tulburare obsesiva de control este obsedata cu frica de a fi contaminata si crede ca totul in jurul ei este murdar asa ca se spala mult pe mani si isi spala si copilul la fel pana ia inrosit pielea de multe ori astfel Protectia copilului a vru sa ii ia copilul ca sa nu-i faca rau. Sotul femei traia o viata cam grea cu ea datorita acestei bolii sotiei sale. Acea femeie este constienta de boala sa stie ca le face rau familiei sale prin obsesia prin boala sa da spune ca nu se poate opri. La aceasta femeie i sa pus doi electrozi in creier in zona afectata si a scapat de teama de contaminate si de frica minutul 8:21.

  Cazul 3

  Minutul 12:23 Chris era sanatos acum doi ani dar acum are distonie musculara iar cand i sau pus electrozi in cap in regiunea afectata nimic nu se intampla era tot bolnav insa daca se asteapta o perioada iata ce se intampla … minutul 13:44 tanatul is revine la o mobilitate normala si poate chiar merge desi cu dificultate.

  DBS ( Deep brain stimulation -Stimularea adanca a creierului ) prin electrozi implantati in cap poate face mult bine si trata o multime de oamani si de boli si acesta este doar inceputul.

  INSA NU VA AMAGITI SINGURI IATA UN ALT LUCRU PE CARE IL POATE FACE TEHNOLOGIA DBS PRIN STIMULAREA ELECTRICA A CREIEULUI CU ELCTROZI IMPLANTATI IN CAP:

  Cazul 4 CONTROLUL GANDIRI UMANE

  Minutul 9:37 … Eu o sa va spun ceva care va va spulbera mintea. Exista un loc in creier numit nucleus accumbens si multi oamani de stiinta cred ca aceasta este cale comuna unde placerea traieste. Este centrul recompenselor, este centrul motivational. Daca iei un dependent de heroina si il pui intr-un scaner RMN, un Scaner RMN mai deosebit, ii dai drogului o alegere, aceasta zona se aprinde nucleus accumbens Daca iei un absolvent de facultate si ii dai ciocolata … ( ceva neortodox ) Aceasta zona se aprinde nucleus accumbens.
  Asa ca se dovedeste ca acesti pacienti care au avut tulburare obsesiva de control, stimulam foarte aproape de acea zona si ce o sa va arat in continuare este un pacent cu tulburare obsesiva de control unde o sa ” gadilam ” ( o sa stimuleze electric creierul ) in interiorul acelei zone in sala de operati si sa vedem ce se intampla ( minutul 10:46 )

  Doctorul : urmatoarea conditie este acum…
  Fata: ( fata incepe sa rada si se bucura )
  Doctorul : descrie ce cea ce simti chiar acum
  Fata: MA SIMT FERICITA
  ( se aud rasete in sala la conferinta TED x )
  Doctorul : EU-MA-SIMT-FERICITA. Acum noi am facut-o. Acum noi am trecut in acel teritoriu in care unii dintre voi incep sa va simtiti incomod in scaunele dumneavoastra.
  Aceasta este ceva-ESTE ACEASTA O TEHNOLOGIE UNDE NOI CHIAR PUTEM INTRERUPE GANDURILE VOASTRE ?
  EMOTILE VOASTRE ?
  NOI PUTEM SA LE CONTROLAM ?
  Kelly Foote:AR TREBUI NOI SA CONTROLAM FELUL IN CARE VA SIMTITI VOI ?
  ( se aud rasete in sala la conferinta TED x )
  Poate ca santem oameni de stiinta nebuni
  ( se aud rasete in sala la conferinta TED x )
  Desigur evident acesta este sant chestii puternice si santem entuziasmati despre ea.
  Dar speram ca si evident ca NOI AVEM NEVOIE DE NISTE PRINCIPI ETICE DE INDRUMARE, CA SA NE INDRUME IN ACEASTA CALATORIE IN CREIRULUI ELECTRIC…

  …Michael Okun: Deci ce am invatat noi ?
  Kelly Foote: Am invata ca creirul este un SUPER CALCULATOR si ca noi putem sa il hack-uim cu DBS ( Deep brain stimulation -Stimularea adanca a creierului ) ( minutul 15:04 tweak it nu stiu sa traduc exact )
  Michael Okun:Cred ca putem sa insumam acesta in trei puncte: IDENTIFICA, INTERVENIRE SI PERSONALIZEAZA
  Identifica circuitul anormal in creier, intervenire cu DBS ( Deep brain stimulation -Stimularea adanca a creierului ) SI PERSONALIZEAZA APROPIEREA
  Michael Okun: Executa abordarea la simtomele celui ce sufera
  Kelly Foote: SI noi vrem de asemnea sa aratam ca eu cred ca noi doar zgariem suprafata aici.
  Kelly Foote: ACEASTA TEHNOLOGIE ESTE PUTERNICA si daca te gandesti la asta, ORICE CIRCUIT DEDECT IN CREIER CARE CAUZEAZA O PROBLEMA PENTRU O FINTA UMANA, DACA NOI PUTEM SA NE DAM SEMANA UNDE ESTE ACEEA DEFECTIUNE, EXISTA POTENTIALUM PENTRU NOI CA MODELAM CIRCUITUL DEFECTIUNI CA SA O AJUTAM PE ACEA PERSOANA

  ( SAU POT SA IL MODIFICE SA ITI PIERZI VOINTA DE A GANDI SI ITI DAU UN CLICK SI ESTI SCLAV )

  Michael Okun si Kelly Foote ne au aratat ca prin DBS ( Deep brain stimulation -Stimularea adanca a creierului ) se poate face mult bine se pot vindeca multe boli : screloza , distonie musculara, tulburare obsesiva de control, depresie, parkinson DAR TOT DANSI NE ARATA CA CU ACEASTA TEHNOLOGIE SE POATE SCHIMBA VOINTA UNIU OM FARA VOIA SA.

  Cazul 4 CONTROLUL GANDIRI UMANE ne arata foarte clar cum o persoana bolnava de tulburare obsesiva de control incepe sa simta bucurie si fericire cand cand creierul este stimulat electric prin DBS ( Deep brain stimulation -Stimularea adanca a creierului ), femeie aceia rade FARA VOIA EI dar ea a ACCEPTAT DE BUNA VOIE SA I SE BAGE ELECTROZI IN CREIEI CREZAND CA SE FACE BINE.
  BOLNAVI SE FAC BINE CU ACEASTA TEHNOLOGIE DAR ISI PERD SI VOINTA SI LIBERTATEA DE A GANDI DACA CINEVA UMBLA LA BUTOANELE TEHNOLOGIEI DBS SI TRIMITE CEA CE VREA EL.

  DACA UN OM NU ISI MAI POATE CONTROLA VOIA SI IO CONTROLEAZA ALTUL SAU SISTEMUL CUM SE NUMESTE ACEL OM ? EU CRED CA II ZICE SCALAV PE VECIE FARA POSIBILITATE DE SCAPARE PE VECIE.

  CINE VA LUA CU VOIA SA CIPUL IN MANA SAU PE FRUNTE CU VOIA SA, VA FI SCLAV PENTRU CA EL DE BUNA VOIE SI-A DAT VOIA SA LIBERA ( GANDIREA, LIBERTATEA, CAPACITATEA DE A DISTINGE INTRE BINE SI RAU ) SISTEMULUI CARE CONTROLEAZA CIPUL IAR SISTEMUL FACE CE VREA DRACU-ANTIHRISTUL-SATANA.

  IAR ANTIHRISTUL VREA VREA SA IEI SEMUL LUI 666 ( CARE SE VA AFLA PE CIP ), VREA SA I TE INCHINI LUI SI SA-I SLUJESTI LUI TOATA VIATA.

  ACESTEA LE VOR FACE TOTI CEI CARE VOR LUA CU VIA LOR LIBERA CIPUL PE MANA FREAPTA SAU PE FRUNTE.

  Poti sa fi cel mai mare sfant, preot, calugar ierarh, in viata dar o data ce vei lua cipul vei fi scalv pe vecie si vei face doar cea ce ti-se transmite prin cipul de pe mana dreapta sau pe frunte. Daca vrea SISTEMUL si dracu pot sa le dea comanda ca toti cei care au luat cipul sa se sinucida sau pot sai pina sa faca cele mai monstruase pacate posibile si imposibile.

  ASA CA CEI PRO CIP SI PARINTELE CALISTRAT SI UCENICII LUI SA SE GANDEASCA BINE SI SA CERCETEZA LUCRURILE ACESTE CI CE A ZIS PARINTELE JUSTIN PARVU, PARINTELE PAISIE AGHIRITUL, PARINTELE ELPIDIE, SI TOTI CARE AU PROFETIT SI ARATAT CLAR LUCRURILE DESPRE CIP, ALTFEL EI SI CEI CARE SLUJESC SITEMULUI POR AJUNGE NISTE SCLAVI CARE VOR EXECUTA ORDINELE SISTEMULUI SI ANTIHRISTULUI.

  ( foto de pe bbc.com bbc.com/future/story/20140924-the-greatest-myths-about-cyborgs )

  Apreciat de 1 persoană

  • anonim said, on octombrie 4, 2014 at 11:57 pm

   adica cu tehnologia dracu te va bloca din computer sa iti faci semnul Crucii..daca ai luat pecetea ..
   unele persoane nu vor sa accepte ca tehnologia a ajuns la asa nivel de dezvoltare.si ca omul va putea fi controlat prin satelit..
   din pacate pare se ca cei procip.care nu vad o problema in unirea cu masina/fiara vor deveni sclavi roboti..controlati de nanoboti prin satelit..cipul fiind id+tracker(tinta)+localizare gps) pt controlul nanitilor ce vor fi bagati in oameni si controlati prin satelit..

   adica mai omule trezeste-te nanitii.nanobotii sunt reali iar cipul ii va atrage in tine…tu devenind sclav .robot controlat de la distanta..ce i asa greu de inteles..acum ati inteles domnilor procip cat este de grav?cat de mare este intunecarea mintii sa crezi ca nui posibil tehnologic asa ceva..sa o tii in negarea evidentei..
   probabil asta va face antihrist ii va obliga pe toti sa isi puna pecetile nanotehnologice si cine va refuza va fi omorat..vi se pare ca i cam sf?pai iata domnilor smartphone de ex..sa fi crezut acum cativa ani ca este posibil ca telefonul sa fie si computer si retea sociala si si net si camera foto..era ceva cam greu de crezut….ganditi-va daca mai apucam sa traim undeva in viitor in sa zicem 5ani cum va arata telefonul..si ghici unde va fi bagat..
   mai tineti minte filmele acelea sf cu cei ce traiau prin subetran si erau vanati de sistem?e cam asa vor trebui sa se ascunda crestinii ce refuza pecetea nano 666 ,,practic crestinii care refuza deja sunt in lupta cu masina..fiara apocaliptica..dar unii isi dau datele lui 6oo6l6 ..si localizarea si..poze in fac6b66k.si vai..

   Apreciat de 1 persoană

   • safimvigilenti said, on octombrie 5, 2014 at 2:20 pm

    este destul de plauzibil ce spui…probabil ca nanorobotii sunt distribuiti generos prin vaccinuri sau prin chemtrails, cine stie…apoi vine pecetea si pecetluieste toate aceste eforturi anterioare, ca doar nu degeaba se cheltuiesc atatea resurse in directia asta…

    Apreciază

   • anonim said, on octombrie 13, 2014 at 1:57 am

    bravo!!!asta era!!!astia imprastie si naniti/nanoboti din avion!!!asta pare ca era unul din elementele lipsa..

    Apreciază

  • ayeaye20 said, on octombrie 5, 2014 at 9:06 pm

   bbc e pro papa francisc, sodomiti si cip in mai toate stirile

   Apreciat de 1 persoană

 14. lastunnegru said, on octombrie 4, 2014 at 3:54 pm

  BBC-ul tot o tine tare pe a lor cu implanturule cu microcip in corpul uman si cum sa devenim roboti ( sclavi, zombi ) si tine sa ne indrume sa nu ne lu-am dupa conceptile gresite ale celor anticip si anti sclav-robot-zombi.

  http://www.bbc.com/future/story/20140924-the-greatest-myths-about-cyborgs

  Apreciat de 1 persoană

  • anonim said, on octombrie 5, 2014 at 12:02 am

   bbc face parte din noua ordine mondiala.

   Apreciat de 1 persoană

  • Ion said, on octombrie 5, 2014 at 1:07 am

   BBC este printre cele mai satanizate posturi, si asta demult. Iar Anglia este un fief al masoneriei mondiale.
   Si apropo, si radio Europa Libera (Free Europe) este un post al noii ordini mondiale.
   Cred ca cel mai bine este sa ne informam din mai multe surse, dar putem in treacat sa vedem si ce spun acesti promotori ai noii ordini mondiale, ca sa ne facem o idee, adica nu trebuie sa le ignoram, trebuie sa ii ascultam dar sa nu le dam crezare.
   In ultima vreme eu citesc stiri pe site-ul postului Vocea Rusiei, nu iau de bune tot ce spun ei acolo dar oricum, mai afli si altceva decat ce spune mass-media atlantista.

   Apreciat de 1 persoană

 15. lastunnegru said, on octombrie 4, 2014 at 4:12 pm

  Iar ziarul DailyMail si televiziunea Fox News si alti lauda cipul ElectRx creeat de DARPA zicand ca cei care il vor lua vor avea PUTERE DE AUTO VINDECARE CA SUPER EROUL WOLVERINE DIN XMAN.
  Acest implant ESTE INJECTABIL si se va pune langa terminatle nervoase ca se conecteze bine cu sistemul nervos uman ca sa il MONITORIZEZE si te faca bine de unele boli dar cine ill va lua va deveni SCLAV-ROBOT-ZOMBI.

  http://www.foxnews.com/science/2014/09/22/tiny-implants-could-give-humans-self-healing-superpowers/

  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2762404/Could-soon-Wolverine-style-healing-powers-Tiny-implants-monitor-organs-illness-injury-fix-automatically.html

  DARPA va dezvalui toate detalile tehnice despre cipul implantabil ElectRx in lunile urmatoare.

  Apreciat de 1 persoană

  • Ion said, on octombrie 4, 2014 at 9:24 pm

   Citind chestia asta mi-a venit in minte o profetie care spune ca in vremea lui antichrist nu vor mai fi boli.

   Apreciază

 16. DF said, on octombrie 4, 2014 at 6:02 pm

  Azi am fost la piata si ati zice ca e o banalitate dar nu e asa. Pe trecerea de pietoni ma trezesc cu o masina care accelereaza in tromba cu frana pusa si care porneste intr-o clipa catre mine si care franeaza dupa trecerea de pietoni. Norocul meu a fost ca am fost pe faza si am reusit sa fac un salt si sa scap de picioare rupte si ortopedie. Ma uit catre sofer si vad o femeie de circa 45 de ani care zambea si demareaza in tromba catre Antoniade in timp ce langa mine un taximetrist striga sa-i iau numarul si sub impulsul momentului numai la asta nu ma mai gandeam .

  Apreciază

  • tataia said, on octombrie 4, 2014 at 11:09 pm

   Si ce vrei sa ne transmiti aici? Ca „seviciile” vor sa iti faca felul? Nu zic ca nu exista si aceasta posibilitate…dar cu ce ai suparat sistemul atit de tare? Plus ca exista metode mai eficiente…daca cineva deranjeaza sistemul mai intii vor incerca sa il discrediteze…nu sa il omoare…plus ca vorba ta….de murit oricum nu mureai….doar stateai in spital cu picioarele rupte si asa mai departe.

   Apreciază

  • anonim said, on octombrie 5, 2014 at 12:05 am

   zambea dracu din ea..poate vroia sa te omoare..daca au luat carnetul de conducere 666 la ce sa te astepti?are necuratu „autostrada” prin ei..

   Apreciază

   • tataia said, on octombrie 5, 2014 at 2:55 am

    Da, da….asa este toti cei care detin o masina si o conduc au pe dracu’ in ei…te-ai gindit mult pina sa scoti perla asta?

    Apreciază

   • an0nlm said, on octombrie 5, 2014 at 12:18 pm

    nu toti si-au reinoit carnetele de conducere cu semnul lui antihrist 666+stelute+cod de bare +holograma unde este fata posesorului virtualizata..doare adevarul este?

    Apreciază

   • tataia said, on octombrie 5, 2014 at 6:07 pm

    Daca doare adevarul? Care adevar? Pe mine nu ma doare nimic…afirmatiile de mai sus doar ma fac sa rid…Asa este…nu toti si-au preshimbat permisul de conducere, nu toti si-au preshimbat buletinul, inca mai exista si pasapoarte nebiometrice…Cit timp vor mai exista…

    NU stiu ce era cu cucoana aia care a vrut sa dea peste comentatorul de mai sus….din nefericire la volan se mai gasescc si unii dusi cu capul…a se vedea cazul sinucigasului de pe DN1…dar de aici si pina la a afirma ca intra dracu in ei din cauza ca au luat permisul de conducere…in fine.

    Eu unul conduc dar n-am lovit in viata mea pe nimeni….ca pieton in schimb am fost lovit de trei ori de masina pina acum…nu invinovatesc respectivii soferi pentru producerea incidentului…ca eram eu cascat si traversam prin loc nepermis cu ochii atintiti la sireturile pantofilor nu este vina lor…ii invinovatesc insa pentru faptul ca nu au avut curajul sa opreasca si sa ma intrebe daca sint bine…un lucru foarte grav…lasitate, lipsa de raspundere, etc…Pe ultimul chiar am vrut sa il torn la politie….i-am luat numarul…dar de indata ce mi-a raspuns politia la telefon (nu era inca cu 112) l-am si uitat…M-am gindit ca poate asa a vrut Dumnezeu…sa mai si iertam. Mai ales ca de fiecare data ma alesesem doar cu niste vinatai.

    Apreciază

   • Mihai said, on ianuarie 31, 2015 at 12:02 am

    mosilor! permisul nu are cip biometric! iar codul de bare de pe el nu este in sistem EAN. deci nu contine 666. seara buna!

    Apreciază

   • an0nIm said, on ianuarie 31, 2015 at 1:16 pm

    are 666 stilizat..casca ochii.
    iar moaca celui ce are permis de ce nu e o simpla poza si e ca o holograma??este biometrica?mai cercetati si voi..

    Apreciază

  • Ion said, on octombrie 5, 2014 at 3:04 am

   Serviciile lichideaza (la o adica) oameni importanti, nu… plevusca 😀

   Apreciază

 17. Felix said, on octombrie 4, 2014 at 6:08 pm

  Aici o fi chiar cuvantul Cuv Paisie Aghioritul sau trebuie sa verificam sursa, traducerea caci se vorbeste de un card al cetățeanului pe care nu ar trebui sa-l acceptam. Celelalte se pot accepta prin iconomie sau pogorământ după cum ar fi zis Cuv Paisie! Vă rog să vă spuneți părerea!

  https://www.dropbox.com/s/t59kzi1mdvsapiu/Editura%20Egumeni%C5%A3a%202014%2C%20vol.%20II%2C%20pag.%2062.pdf?dl=0

  https://www.dropbox.com/s/y0smp8mg7u4t216/M%C4%83rturii%20ale%20%C3%AEnchin.%20vol.%20al%20II-%20lea%2C%20Edit.%20Egumen%C5%A3a.pdf?dl=0

  Apreciază

 18. Ortodoxia - Singura credinta sanatoasa! said, on octombrie 4, 2014 at 7:08 pm

  De ceva timp analizez opiniile din cele doua tabere extreme: „Saccsiv” – „Calistrat” legate de cipuri. E prima oara cand scriu parerea mea.

  Ma tulbura subiectul asta si stiu sigur ca pe foarte multi ii ingrozeste.
  Sunt anti cip. urasc efectele cipului si nu cipul in sine ca piesa cu tranzistoare de siliciu. Parintele Calistrat vede cipul ca o piesa electronica si are dreptate ca satana nu sta in placuta de siliciu dar cipul trebuie vazut ca pe un instrument real de control al comertului.
  Amintiti-va ca acum cativa ani cardul de plastic era o ciudatenie si banii de hartie erau normali, acum cardul e normal iar banii sunt deja rar folositi. E foarte simplu sa iti dai seama ce urmeaza : desfiintarea banilor si conditionarea comertului de orice fel cu carduri si cipuri si coduri de bare.
  In apocalipsa spune clar ca cel fara semnul pe mana sau pe frunte NU POATE VINDE SAU CUMPARA. In acest moment cardul este cel mai asemanator si apropiat obiect de semnul fiarei care poate conditiona comertul.

  Am intrebat un prieten simplu, un om fara prea multe cunostinte despre teologie, electronica psihologie, ce sa facem oare sa acceptam sau nu cipurile astea si stiti ce mi-a raspuns? Si-a pus palma pe pieptul lui si a spus Tu ce simti aici ca trebuie sau nu? Atunci m-am cercetat in sinea mea si simt ca NU trebuie acceptate cardurile unice. Nu sunt pecetea finala pt ca biblia spune clar ca semnul va fi pe mana sau pe frunte dar sunt cele mai eficiente sisteme de inrobire a populatiei social, economic, medical etc… si vor duce la un control desavarsit al populatiei… si nu asta vrea antihristul oare ?

  Legat de parintele Calistrat trebuie sa recunosc ca il stiu personal si ca vorbeste si explica dumnezeieste foarte multe lucruri atat pe intelesul babelor, cat si pe intelesul intelectualilor si al filosofilor. Cu cipurile insa am dubii mari ca are dreptate in ceea ce spune.

  Fratilor primul lucru pe care cipul l-a reusit in prezent este ca a inceput sa dezbine fratii ortodocsi intre ei. Desi nu sunt de acord cu parerea par. Calistrat legat de cipuri, simt ca are har si este un parinte si un duhovnic mare. Cu tot ce spune sunt de acord si chiar sunt atasat de el ca mi-a luminat multe raspunsuri.
  Atat, ca vede cipul ca si un obiect electrionic si nu vorbeste de efectele sale distructive in masa.
  In acelasi timp il ador pe mon. Teodot si simt ca are perfecta dreptate in tot ce spune. Chiar daca e usor agresiv in exprimare si cam prea direct..

  Un lucru ma tulbura cel mai tare: sfintii parinti din Muntele Atos sunt impotriva cipurilor, par Iustin Parvu este impotriva, aresnie Papacioc spune ca „miroase a 666” Paisie Aghioritul si alti zeci de parinti sfinti din tari ortodoxe : ucraina, grecia etc.. spun de cipuri ca sunt lepadare a harului. Parerea mea e ca Par. Calistrat mai calmeaza spiritele si ne mai tine in frane sa nu devenim fanatici.

  Saccsiv , fiecare contradictie si cearta intre doi formatori de opinie secera picioarele unor „copii” ortodocsi. Lumea se tulbura cand vede ca in biserica cei mari se contrazic si isi pot pierde credinta. Ar trebui sa va intalniti si sa discutati intre voi si sa afisati public o parere comuna si finala .

  Pentru moment parerea mea despre cipuri este urmatoarea:
  – dpdv electronic dracul nu sta in tranzistoarele din cip- cum spune par Calistrat
  – dpdv economic, social, medical si implicit religios, efectele cipului sunt in avantajul antihristului si sunt foarte asemanatoare cu cele ale semnului din apocalipsa lui Ioan: control desavarsit al populatiei.

  Eu personal ma rog lui Dumnezeu sa ma invete cum sa reusesc sa refuz cardurile si cipurile. Nu imi par deloc prietenoase si vorba unui sf parinte „nu acceptati nimic de la astia, sunt VICLENI VICLENI VICLENI”

  IATA CE SPUN MARI PARINTI ORTODOCSI DESPRE CIPURI:

  Apreciat de 1 persoană

  • mircea.v said, on octombrie 4, 2014 at 7:32 pm

   Zice Constantin Oprisan : „diavolul este doar analitic, analizeaza pana la distrugere”.
   Oare il ajuta toata strangerea asta de informatii pe satana, sau nu? Se face aceasta strangere de info prin intermediul cipurilor?

   Dracul nu sta in cipuri da le foloseste la maxim in interesul sau.

   Apreciat de 1 persoană

  • anonim said, on octombrie 5, 2014 at 12:10 am

   spunei PARINTELUI DRAG TIE SA SE ROAGE LA DUMNEZEU SA II DESCOPERE. NU SA VINA CU PARERE DE SINE PROPRIE DESPRE CIPURI..SI SA ZICA RUGACIUNEA LUI IISUS !!!ACEASTA FACE SA VINA HARUL SI SA II DESCOPERE IN SUFLET

   Apreciat de 1 persoană

 19. Felix said, on octombrie 4, 2014 at 7:19 pm

  Frate Vasile,
  nu stiu de ce apare blurată scanarea cea mai importanta unde Cuv Paisie spune despre un cleric ca se îndrăceste la sfarsit dacă nu încetează să-l mai critice pe Cuv Paisie în problema cipurilor. Stii ca s-a spus că ar fi fost influențat de un ucenic protestant. Ti-am trims scan pe email sa-l afisezi!

  Apreciază

 20. Carmen said, on octombrie 4, 2014 at 7:59 pm

  @cosminmatiu Multumesc pentru lamurire.Doamne ajuta!

  Apreciază

 21. Emil said, on octombrie 4, 2014 at 9:29 pm

  Saccsiv, am vazut foarte multe comentarii, ziceri, in care se sustine ca fiara sau om va cere oamenilor ca atunci cand „vor lua cipul” li se va cere sa se lepede de Hristos.
  Cine a lasat ideea aceasta ?
  La ce i-ar folosi fiarei lucrul acesta ? Caci de i te-ai inchinat ei prin acceptarea semnului ce rost ar mai avea lepadarea explicita ?
  Si apoi la ce i-ar folosi fiarei lepadarea de Hristos a budistilor sau musulmanilor ?
  Cineva incearca sa induca ideea ca pecetea va veni cu cererea de a te lepada de Hristos si in consecinta sa accepti pecetea.

  Apreciază

 22. Gabriel said, on octombrie 4, 2014 at 11:04 pm

  @Radu Iacoboaie am citit recunosc cu greu articolul indicat de dvs aici http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/10/04/de-ce-cred-eu-ca-elena-udrea-merita-increderea-electoratului-din-romania-pentru-a-deveni-presedinte-radu-iacoboaie-4-octombrie-2014/
  iar la fraza ”Noi însă avem nevoie în acest moment de cumpănă a istoriei noastre de un președinte puternic, independent, onest și hotărât, care să asigure independența puterilor în stat și să fie un garant al independenței justiției și reformelor adevărate. Unul precum Traian Băsescu sau mai bine spus, de ce nu, unul chiar mai bun decât domnia sa.” era sa cad de pe scaun… Saccsiv tu ce parere ai, Dl. Radu ne testeaza sa vada daca avem umor, sau cineva i-a spart parola si face glume cu noi?

  Apreciază

 23. STOP RFID said, on octombrie 4, 2014 at 11:09 pm

  Titlul documentului organizaţiei 6.6.6.:

  „AURORA ROŞIE” (fragment)

  Scopul proiectului mondialist:

  „Influienţarea Ocultei Mondiale”

  Mijloacele de finanţare a proiectului:

  – controlul asupra F.M.I.,

  – controlul asupra G.A.T.,

  – controlul asupra comisiei de la Bruxelles,

  – controlul asupra O.T.A.N.,

  – controlul asupra O.N.U.,

  şi asupra altor organisme internaţionale.

  Documentul

  Ultimii optsprezece ani au fost foarte profitabili pentru punerea în aplicare a proiectelor noastre mondiale. Pot să vă spun, fraţilor, că în acest moment ne aflăm aproape de atingerea scopului. Căderea naţiunilor-state nu mai este decât o chestiune de timp – un timp destul de scurt, după cum pot să mărturisesc, cu deplină încredere.

  Graţie agenţilor noştri de infiltrare şi colosalelor noastre mijloace financiare, până acum s-au realizat progrese fără precedent în toate domeniile Ştiinţei şi ale Tehnologiei cărora le controlăm din punct de vedere financiar cele mai mari corporaţii. Începând de pe vremea reuniunilor secrete cu M. De Rotschild din jurul anului 1956, şi care au avut scopul de a pune la punct dezvoltarea şi implantarea imediată a „Ordinatoarelor”, avem acum posibilitatea de a întrezări punerea în aplicare a unui gen de „Autostradă Internaţională” prin care toate aceste aparate vor fi legate între ele. Căci, aşa cum ştiţi deja, controlul direct şi individual asupra populaţiilor planetei va fi cel puţin totalmente imposibil fără întrebuinţarea computerelor şi unificarea lor electronică, unele în raport cu altele, într-o vastă „Reţea mon­dială (Reţeaua Internet, situl World Wide Web, reţeaua Internet etc.(n. a.)”. De altfel, aceste aparate au avantajul de a înlocui milioane de persoane individuale. Mai mult, ele nu posedă nici conştiinţă, nici un fel sau altul de morală, ceea ce este indispensabil pentru reuşita unui proiect ca al nostru. Mai ales, aceste maşini îndeplinesc, fără să discute, tot ceea ce li se dictează. Sunt sclavii perfecţi la care au visat atât de mult predecesorii noştii, dar fără a-şi fi imaginat nici măcar o zi că nouă ne va fi posibilă o asemenea izbândă. Aceste aparate fără patrie, fără culoare, fără religie, fără apartenenţă politică, reprezintă suprema victorie şi instrument al Noii Ordini Mondiale propovăduite de noi. Ele sunt „cheia de boltă”!

  Apreciază

  • safimvigilenti said, on octombrie 5, 2014 at 2:32 pm

   aici, in acest text, este cheia si raspunsul la problema IT, cine pricepe ce scrie aici vede limpede tabloul general, directia in care mergem cu totii, sensul globalizarii, bravo ca ne-ai reamintit acest text, cred ca publicarea lui pe blogul asta a fost una din cele mai bune idei ale fratelui Vasile

   Apreciază

 24. Aurora said, on octombrie 4, 2014 at 11:23 pm

  Parintele Calistrat e tot din seria Piciorus, Eugen Tanasescu, Constantin Stoica si altii pro-sistem. Astia au o idee fixa cum ca tehnologia n-are nici o treaba cu sufletul si nu pot fi convinsi de contrariul in nici un chip. Ce ma uimeste e faptul ca exista pe aici comentatori care inca il lauda pe acest Calistrat. Mai fratilor, nu va mai lasati subjugati de farmecul nimanui ! Evitati sa va indragostiti de predicile cuiva si de modul cum argumenteaza ! Noi nu de predici alambicate avem nevoie, ci de Sfanta Evanghelie. La predica se pot spune multe lucruri bune, dar cand preotul este aservit sistemului, el strecoara si idei toxice. Cititi cat puteti din Sfintii Parinti, faceti acatiste, rugati-va pentru dusmani si pentru cei dragi, rugati-va si pentru duhovnicii ecumenisti sa-i lumineze Dumnezeu !

  Apreciat de 2 persoane

  • o oarecare said, on octombrie 5, 2014 at 2:56 pm

   Apreciez modul cum vezi lucrurile. Si eu sunt dezamagita de modul in care procedeaza parintele Calistrat. Ma doare faptul ca prefera sa roseasca. Il simt ca nu e sincer si ca nu crede ceea ce spune despre cipuri. Si totusi… Dumnezeu sa-l ajute sa-si revina.

   Apreciat de 1 persoană

 25. ORTODOXIE said, on octombrie 4, 2014 at 11:40 pm

  Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

  Apreciază

 26. Ionut said, on octombrie 5, 2014 at 2:18 am

  Din cate am citit si eu, si sper sa fi inteles corect, acceptarea semnului fiarei va fi insotita si conditionata de inchinarea la fiara (antihrist), sub amenintarea pedepsei cu moartea. Repet, nu sunt 100% sigur ca am inteles corect, dar cam asta e ideea pe care mi-am facut-o.
  Domnul nostru Iisus Hristos sa ne pazeasca de tot raul!
  In ceea ce priveste cip-urile si controlul electronic, orice sistem care tinde sa monopolizeze viata cetatenilor, care are pretentia sa stie din ce in ce mai mult despre tine, care nu-ti ofera mai multe optiuni, care te constrange din ce in ce mai mult, este, evident, un sistem diabolic.
  Se face mult zgomot pentru „drepturile” homosexualilor, in timp ce drepturile cetatenilor de rand sunt trecute pe un plan secundar. Unul din cele mai josnice discursuri este cel despre „dreptul” la casatorie. Dar dreptul marii majoritati a cetatenilor de a nu fi impozitati discretionar de catre stat, unde este? Cati nu si-ar dori sa scada impozitul pe salariu de la 16 la 10% sau TVA-ul, macar la alimente, de la 24% la 15%, de exemplu. Este glasul lor ascultat? Glasul a milioane de oameni? Nu, e mai important glasul unei minoritati inventate.
  Astfel, societatea occidentala inventeaza pseudo-drepturi, trecand intr-un plan secundar drepturile adevarate.
  In ceea ce priveste interesul pentru cip-uri, acesta poate fi sincer doar din partea unor pasionati de IT care-si imagineaza ca pot rezolva toate problemele unei tari conectand toti cetatenii la niste servere, nicidecum, cred eu, din partea unor clerici, a caror atitudine trebuie sa fie cel putin neutra, daca nu circumspecta.

  Apreciază

  • Mihai said, on ianuarie 31, 2015 at 12:20 am

   Uite ca eu in seara asta m-am luminat deplin… Renuntarea la Hristos, pentru fiara, va fi impusa pentru toti. Nu cred ca te va forta cineva sa renunti la Hristos pe fata… chiar NU CRED. Te vor amagi. „Aveti grija sa nu va amageasca cineva!”

   Apreciază

 27. Carmen said, on octombrie 5, 2014 at 9:04 am

  @paul nu.l vreau,insa n.am stiut ca.l pot refuza..

  Apreciază

 28. Carmen said, on octombrie 5, 2014 at 9:12 am

  @ionut chiar ma gandeam la stergerea ei..multumesc

  Apreciază

 29. aniush said, on octombrie 5, 2014 at 12:17 pm

  mircea v.,
  Depinde ce intelegi prin a analiza ceva. Sa te gandesti la o anume situatie inainte de a lua o decizie sau sa te „legi” ca sa zic asa de micile detalii?
  Daca e vorba de micile detalii intr-adevar nu e bine deloc.
  Prin cipuri treaba e ca se poate sti despre tine absolut orice si poti fi manipulat la orice ora, dar fiecare isi face alegerea. Trebuie insa sa cunoasca oamenii tot ce trebuie despre acele cipuri.

  Apreciază

  • mircea.v said, on octombrie 5, 2014 at 5:14 pm

   aniush,

   diavolul nu este omniscient, dar vrea foarte tare acest lucru. El stie ca informatia e putere, cunoasterea este putere. Si atunci el analizeaza tot ce prinde ca sa devina cat mai omniscient, el folosind aceasta „omniscienta” in scop rau, bineinteles. Apoi antihristul vine si se da drept Iisus, si va trebui sa demonstreze ca este „omniscient”, „omniprezent”, „omnipotent”. Deci, analizeaza totul, totul.

   Apreciază

 30. o oarecare said, on octombrie 5, 2014 at 3:58 pm

  Parinte Calistrat,

  V-a daruit Dumnezeu talantii de a vorbi frumos si convingator. De ce acceptati sa-si bata jos necuratul de aceste daruri ale lui Dumnezeu daruite dumneavoastra? M-am simtit de parca m-ar fi lovit cineva peste urechi atunci cand am auzit ca sunteti de acord, in mod ascuns, ca noi, cei care va vizitam uneori si ascultam predicile dumneavoastra, suntem buni de dat plocon necuratului.

  Chiar asa, parinte? Sa ne luam acte cu cip, parintee?! Si dupa aceea sa ne luam si cip implantat, parinteee???!! Numai relatia dumneavoastra cu ierarhii e importanta, parinte? Va anunt ca am rupt instiintarea de a-mi ridica de la posta cardul de sanatate si i-am spus postasului sa nu insiste si sa-l trimita inapoi.

  ,,Babele astea…” veti spune. Va anunt ca Biserica nu e doar a dumneavoastra, ci este si a mea. Si imi pasa incotro se indreapta. Veti spune si in fata Mantuitorului ca e minunat sa ne luam un numar al carui semn este 666? Veti spune ca e minunat sa ne insemnam cu acesta si sa-l primim pe mana dreapta ori pe frunte?

  Ce faceti? Va alaturati celor care dau razboi sfintilor care ne-au sfatuit sa nu luam acte cu cip? Titlul capoitolului 13 din Apocalipsa este: ,, Fiara care se ridica din mare defaimeaza pe Dumnezeu si da razboi sfintilor. O alta fiara, proorocul mincinos, se ridica din pamant. Numele celei dintai este 666.”

  De aici deducem clar ca este vorba despre doua fiare asadar nu e nevoie sa ne traduca nimeni continutul Apocalipsei in mod corect politic. Fiara care se ridica din mare si da razboi sfintilor si al carei numar este 666 sunt duhurile rele care actioneaza prin oameni si dau razboi sfintilor. Sfintii ne spun ca aceasta fiara este, de fapt, o stapanire antihristica. Deci nu avem voie sa ne inchinam unei stapaniri antihristice care ne vrea pecetluiti cu un numar al carui semn este 666 in loc de nume. Va dati seama cui slujiti invatand crestinii sa-si ia acte cu cip? Sigur ca e greu sa te pui rau cu stapanii… Dar Stapanul nostru este Hristos, nu slujitorii fiarei!

  ,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.” Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11

  Lupta noastra este cu fiara din noi in primul rand, apoi cu fiara care cauta sa confunde chipul lui Dumnezeu cu un lucru personal. Sa nu ne facem apostoli ai fiarei cele nevazute indemnanad lumea sa-si ia un numar al carui semn este 666 si sa nu ne lipim prea mult de cele materiale. Scopul vietuirii crestine este dobandirea Duhului Sfant, nu dobandirea bogatiilor si a placerilor. Daca o biruim pe aceasta si dobandim Duh Sfant, atunci putem face fata provocarilor necuratului. Traim vremuri de cernere.
  Prorocul mincinos, cea de-a doua fiara, va aparea cand va ingadui Dumnezeu si cand pecetluirea se apropie de faza finala.

  Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa ne vedem greselile si sa ne pocaim.

  Apreciat de 1 persoană

 31. mario said, on octombrie 5, 2014 at 5:02 pm

  despre adevarata identitate a elenei udrea

  Într-o zi, acesta a făcut o cursa lungă-lungă, pînă în comuna lui Nicolae Labiş, Mălini (jud. Suceava). Acolo a întîlnit-o pe Maria Veliceasa (născută in 1951), femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au căsătorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a născut un copil de sex feminin, care avea să primească două nume: Elena,Gabriela.

  Faptul că este ţigancă a fost recunoscut de Mădălin Voicu, care a declarat, invitat fiind la una din emisiunile lui Mihai Morar, că: “Mă abţin, pentru că Elena Udrea este co-etnica de-a mea. Nu vreau să spun mai multe, dar ştiu ce vorbesc, pentru că le cunosc “pedigree-ul” tuturor. Sunt sigur de ce spun”, a declarat artistul si omul politic de origine rromă.

  Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un beţiv, care avea ca avere două bordeie si ceva teren din care vindea cate o bucată când rămânea fară bani. Căsătorit de 2 ori, a avut 8 copii: 4 i-a ţinut in bătătură (Ioniţă, Paraschiva, Garoafa şi Gheorghe), iar pe ceilalţi 4 i-a dat la caminul pentru copii fără posibilităţi (Costică, Pavel,Viorica şi Maria,viitoare mamă a Elenei Udrea).

  Familia Udrea a locuit în Pleşcoi, apoi in gazdă la Buzău începand cu 1979 când Gabriela avea 6 ani, în casa unei femei pe nume Mariana Dragomir,contabilă la ADAS. Soţul acestei femei lucra pe acelaşi autobuz, cu schimbul, cu Mitică Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare de bilete pe autobuz (cum era pe atunci). Atunci când Elena Gabriela Udrea era în clasa a VI-a (la scoala nr. 16), familia s-a mutat la o altă adresă in Buzău .

  În ultimele clase de liceu (facut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992) , fata a început să-şi “alerge caii”, devenind, efectiv, prostituată. În mod concret, ea “presta” la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară (unul lîngă altul), dintr-un bloc cu 4etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău .

  “Tanti” Petruţa îi făcea “lipeala” şi cu clienţi din Bucureşti, unde “eleva” Găbiţa se ducea cu trenul, dar se întorcea cu limuzina, plină de bani şi atenţii. Miliţia de Moravuri din Buzău o avea în evidenţă.

  La şcoală, Ciocănitoarea Woodrea mergea tîrîş-grăpiş, fiind aproape repetentă. După ce s-a mutat cu familia de la Pleşcoi la Buzău, la vîrsta de 6 ani, Elena Udrea şi-a petrecut verile în satul Pietrosul (comuna Costesti), situat pe Valea Buzăului, la bunicul din partea tatălui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o moştenire de familie. Aici l-a cunoscut pe Cătălin Predoiu, care, şi el venea, în timpul verii, la bunici, care locuiau la capătul uliţei, în acelaşi sat. Mai mare cu aproape 6 ani decît ea, Cătălin Predoiu i-a devenit bun prieten. Legătura lor a fost una trainică (se pare că tălâmbul ăsta, cu gură de babă, a fost primul ei amant), ulterior, “împerecherea” stînd la baza ascensiunii politice a “independentului” Predoiu.

  Prietenia din copilărie şi adolescenţă dintre Elena Udrea şi Cătălin Predoiu este necunoscută publicului larg, care nu a priceput, nici pînă astăzi, cum acest Neica-Nimeni a câştigat încrederea Dictachiorului Traian Băsescu şi a rămas ministru în mai multe variante de guvern, cu sau fără partid la spate. Acest mutulică a introdus-o în cercurile “bune” ale tinerilor din Buzău şi a sfătuit-o să dea admitere la liceul pe care îl absolvise el, cu 2 ani mai devreme (B.P. Haşdeu), secţia limbi (?!) străine.

  Unul dintre prietenii lui Cătălin Predoiu, poreclit Papuc, a fost cel care a prezentat-o pe Gabriela (aşa cum o ştiau colegii de clasă şi anturajul pe Elena Udrea) celebrei matroane locale “Tanti Petruţa”.

  “Tanti Petruţa” a fost cea care a propulsat-o mai departe, în cercurile prostituţiei din Bucureşti, aceasta fiind în legătură cu unul dintre faimoşii “peşti” ai Capitalei anilor ’90, Ion Răget, poreclit Prinţişoru’. “Tanti Petruţa” îi furniza, la comandă, Prinţişorului, pe bază de comision,”prospătură” pentru străinii cazaţi la Intercontinental, în marea lor majoritate arabi şi turci, care se dădeau investitori străini aflaţi în prospectarea pieţei. Prietena şi partenera Nimfei din Pleşcoi, Beatrice Comăniceanu, l-a cunoscut, şi ea, foarte bine, pe putregaiul Răget, pe care l-a şi apărat în instanţă, cam prin anul 2002, cînd acesta a primit cîţiva ani cu suspendare (apoi, borfaşul a fugit în Spania).

  În paralel, Elena Udrea şi prietena ei, Beatrice Comăniceanu, mergeau “la produs ” şi în zona căminelor studenţeşti de la Grozăveşti. Acolo e un restaurant-bordel, al arabului Nassar (cumnat cu parlamentara PSD Rodica Nassar), unde se culcau, pe bani, mai ales cu studenţi medicinişti (tot arabi).

  Generalul Cornel Baltă ştie totul despre “cartea de muncă” a Elenei Udrea. Prinţişoru’ a fost cel care i-a făcut Elenei Udrea cunoştinţă cu tiganul Dorin Cocoş, un obscur bişniţar, care aducea marfă din Turcia şi o vindea în bazar. E adevărat ce spune în presă “avocata” Beatrice Comăniceanu, că l-au cunoscut pe Cocoş într-un club, dar probabil că acolo era şi “şeful” lor, Răget.

  În tot ceea ce face, de cel puţin 15 ani încoace, Elena Udrea se serveşte de practicile de “magie neagră” ale cunoscutei vrăjitoare Cati, de la Mărăcineni, bună prietenă cu mama Elenei Udrea (aproape de Pleşcoiul natal al tatălui ei). Se pare că aşa le-a sucit minţile lui Dorin Cocoş şi Traian Băsescu. Prin farmece şi magie neagră, făcută de vrăjitoare, Cocoş a luat-o de nevastă pe /editat/ deşi ştia ce “specializare” are Găbiţa şi ce muncă prestează în schema de afaceri a Prinţişorului.

  “Dispeceratul” reţelei de prostituţie pe care o patrona, în Bucureşti, Ion Răget, se afla pe Str. Ştefan Furtună nr. 9, la etajul 2 al unui bloc vechi (vizavi de Muzeul Militar şi aproape de Gara de Nord – de altfel, aproape toată strada e un fel de Crucea de Piatră). Acolo se duceau prostituatele, inclusiv Elena Udrea, să-şi primească banii şi viitoarele comenzi şi să regleze şi alte chestiuni. Iată numai cîţiva dintre membrii (sau simpatizanţii) PDL care i-au făcut “bucuria” Ciocănitoarei Woodrea: Traian Băsescu, Cezar Preda, Cristian Poteraş, Florin Popescu, GabrielOprea, Cătălin

  Predoiu, consilierul ei, Ştefan Şuşai ş.a.

  “Cariera” /editat/ s-a declanşat odată cu solicitarea lui Cocoş către Oprea, de a-i aranja intrarea. Acum ea fără studii, sugace amărată de la ţară, şi vorbind cu parteneru’ lui de afaceri Gabriel Oprea, ce zice Cocoş? -Băi Oprea, tu ai relaţii peste tot, eu sunt un ţigan amărât, bag-o bă şi tu in politică. Bă… da n-are studii. –Lasă, bă, că avem bani. Si, uite aşa, îi făuriră o diplomă în drept, la rapid, la universitatea Dimitrie Cantemir, intre 1992-1996, iar ulterior Oprea, ca director la Colegiul Naţional de Apărare (2000-2001 şi “profesor” din 2001), i-a băgat şi vreo două diplome de acolo. Mai precis, a “urmat” cursurile Colegiului Naţional de Apărare, pe care le-a terminat cu o lucrare pe tema intereselor NATO în zona Mării Negre şi Caucaz. Ce cunostinţe are in geopolitică, numai săracii arabi supţi o mai ştiu. Si, uite aşa, îi făcură un CV, mai cu bube, dar universitar. Toată tărăşenia pleacă de la restaurantul Trei Cocoşi. Dacă verificaţi, Gabriel Oprea a fost partener cu Cocoş, dar pentru că trebuia să devină prefectul capitalei (intre 2002-2003) a trebuit să iasă din afaceri. Aşa se leagă diplomele “Udrei” cu funcţiile lui Gabriel Oprea . In 1997 i-a deschis Cocoş si un butic de avocatură, şpaga fiind la data respectivă de cca. 20.000 euro, dar pentru asta ar trebui luaţi la bani mărunţi şefii de la Baroul Bucureşti, ei ştiu mai bine.

  Prin urmare, in “biografie” apare ca avocat titular al Cabinetului Individual de Avocatură “Udrea Elena Gabriela” din Bucureşti – că de, geniul pleşcoian trebuia sa presteze (ca de altfel şi chiloţarul Gabi fixativ, ajuns din căpitan de chiloţi-izmene la hotelul Agat, unde făcea trafic cu calcan, fix general de justitie). In plus, deoarece acum era plină de ştiinţă juridică cum era odinioară plină de altceva, a fost puţin între iunie 2004 şi februarie 2005 consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti, preşedinte al Comisiei Juridice şi de Disciplină, din partea PNL – unde presta la data respectivă (WTF??!!).

  In politică a împins-o Virgil Asztaloş Măgureanu, care a dirijat-o pe /editat/ către PSD, prin Cozmin Guşă. Apoi, a fost teleghidată către PNL, prin Varujan Vosganian. În 2002 a intrat în Partidul Naţional Liberal, iar în iunie 2004 a devenit consilier municipal din partea PNL.

  Pe 21 octombrie 2005 a demisionat din PNL, iar la 12 februarie 2006 se înscrie în PD – si incepe ascensiunea fulminantă, sub atenta oblăduire a Chiorului. La PD, şi implicit la Traian Băsescu, a ajuns prin intermediul Mioarei Mantale. Lumea vorbeşte că această nimfomană din Pleşcoi s-ar fi tăvălit şi cu următorii: Varujan Vosganian, Paul Păcuraru, Sebastian Vlădescu, S.O. Vântu, C.P. Tăriceanu, Dinu Patriciu, Theodor Stolojan.

  Până în octombrie 2005, a fost consilier de stat la Administraţia Prezidenţială, şef al Cancelariei prezidenţiale (evident, datorita adâncii “competenţe” politico -juridice), funcţie deţinută acum de Cătălin Avramescu.

  În toamna anului 2005, ea a demisionat din funcţia deţinută la Preşedinţie, invocând atacurile “profund nedrepte” îndreptate asupra sa şi a altor persoane care susţin lupta anticorupţie, precum şi faptul că nu doreşte ca prin insinuările la adresa sa să devină “o vulnerabilitate a demersurilor preşedintelui”.

  În 13 aprilie 2005 apare în Academia Caţavencu un interviu în care Elena Udrea este întrebată dacă este iubita lui Traian Băsescu. Răspunsul ei a fost: “Ştiţi de când aştept întrebarea asta? La întrebarea asta pot să vă răspund peste zece ani?”.

  Deşi nu mai era consilier prezidenţial, făcea vizite nocturne la Cotroceni, aşa cum a dezvăluit Jurnalul Naţional, Preşedinţia şi SPP, refuzând să explice scopul acestor vizite. Conform unor surse din Palatul Cotroceni, citate de presă, Elena Udrea intra foarte des în sediul administraţiei prezidenţiale, după ce şi-a dat demisia din funcţia de şef al Cancelariei prezidenţiale. Sursele amintite susţin că, timp de un an, ea şi-a păstrat chiar şi biroul din vecinătatea cabinetului lui Traian Băsescu. Întrebată despre vizitele nocturne, a răspuns sec: “Nu comentez”. Întrebat şi el de ce maşina Elenei Udrea intră noaptea la Palat, Traian Băsescu a spus sec: “Spuneţi o minciună. Confundaţi o maşină cu o femeie. Eu n-aş face confuzia asta”. Apoi a argumentat ca a venit să alimenteze, că era combustibilul mai ieftin!

  În 30 noiembrie 2008, Elena Udrea a fost aleasă deputat.

  Restul e istorie. O istorie a ruşinii naţionale.

  Aşteptăm cu nerabdare s-o vedem in funcţia de prim- ministru, apoi de preşedinte. Astfel, va ajunge acolo unde n-au ajuns celelalte două prostituate celebre – Elena Lupescu si Elena Ceausescu.

  Apreciază

 32. Octavian said, on octombrie 6, 2014 at 11:25 am

  Raspuns al Arh. Iustin Parvu despre actele cu cip in raport cu propaganda bolnava a celor care se cred ucenicii directi ai Parintelui Iustin – ex. mon. Filoteu Balan

  Apoi l-am întrebat o problemă care mă frământa demult, o întrebare pe care până acum m-am ferit să i-o pun în mod tranşant de teama posibilelor reacţii dure – până unde putem merge cu lupta împotriva actualelor cipuri din actele noaste de identitate? Şi l-am întrebat mult mai concret. Relatez întocmai. „Părinte, ştiţi problema cardurilor de sănătate, ele nu au intrat încă în vigoare. Dar ele vor fi pe viitor totuşi obligatorii. Vă întreb: ce să facă o mamă care are un copil bolnav în stare critică şi este necesară o intervenţie chirurgicală, pentru că altfel ar muri? Ca să îl opereze va trebui internat, ca să îl interneze, are nevoie de cardul de sănătate cu cip. Ce sa facă mama? Să îşi interneze copilul sau să îl lase să moară? Părintele foarte grav a răspuns, ridicând din mâini în semn a protest: „Nu, să nu îl lase să moară. Eu nu îmi pot asuma această decizie. Nu trebuie ajuns nici la extreme. Acest cip nu e pecetea, nu e lepădare… Dar fiecare să facă după conştiinţa şi puterea lui. Cât puteţi luptaţi împotriva lor cu toată forţa şi unitatea, dar fără atitudini extreme, încă nu e cazul. E vorba însă că mai sunt 12 luni… Aici Părintele s-a oprit. Noi am întrebat: „12 luni şi scăpăm de cipuri”? „Nu”, a răspuns Părintele, 12 luni de libertate şi vine urgie”
  https://saccsiv.wordpress.com/2013/07/05/profetia-parintelui-justin-parvu-mai-sunt-12-luni-de-libertate-si-vine-urgia/
  Cu tot respectul, Octavian

  Apreciază

 33. Dumitru said, on octombrie 6, 2014 at 11:29 am

  Raspuns al Arh. Iustin Parvu despre actele cu cip

  Apoi l-am întrebat o problemă care mă frământa demult, o întrebare pe care până acum m-am ferit să i-o pun în mod tranşant de teama posibilelor reacţii dure – până unde putem merge cu lupta împotriva actualelor cipuri din actele noaste de identitate? Şi l-am întrebat mult mai concret. Relatez întocmai. „Părinte, ştiţi problema cardurilor de sănătate, ele nu au intrat încă în vigoare. Dar ele vor fi pe viitor totuşi obligatorii. Vă întreb: ce să facă o mamă care are un copil bolnav în stare critică şi este necesară o intervenţie chirurgicală, pentru că altfel ar muri? Ca să îl opereze va trebui internat, ca să îl interneze, are nevoie de cardul de sănătate cu cip. Ce sa facă mama? Să îşi interneze copilul sau să îl lase să moară? Părintele foarte grav a răspuns, ridicând din mâini în semn a protest: „Nu, să nu îl lase să moară. Eu nu îmi pot asuma această decizie. Nu trebuie ajuns nici la extreme. Acest cip nu e pecetea, nu e lepădare… Dar fiecare să facă după conştiinţa şi puterea lui. Cât puteţi luptaţi împotriva lor cu toată forţa şi unitatea, dar fără atitudini extreme, încă nu e cazul. E vorba însă că mai sunt 12 luni… Aici Părintele s-a oprit. Noi am întrebat: „12 luni şi scăpăm de cipuri”? „Nu”, a răspuns Părintele, 12 luni de libertate şi vine urgie”
  https://saccsiv.wordpress.com/2013/07/05/profetia-parintelui-justin-parvu-mai-sunt-12-luni-de-libertate-si-vine-urgia/
  Dumitru Malos

  Apreciat de 1 persoană

 34. Fmy said, on octombrie 8, 2014 at 2:29 am

  @Alex zici :
  Eu stiu din experienta ca sectarii “rebotezati” nu pot ca sa-si faca semnul crucii.

  – sunt sectari care isi fac si cruce si altii care boteaza in numele Sfintei Treimi dar asta insemna ca au botez valabil si ca acea Cruce ce o fac le aduce HAR? NU le aduce HAR !!! ptr ca nu’s in BISERICA ORTODOXA
  – unii au inceput din sectari char sa puna cruce pe cladiri

  zici : Cipul se pare ca e o piesa electronica care nu contine hule ca daca ar avea

  – ATUNCI DE CE INDEPARTEAZA HARUL DE LA BOTEZ ??????

  cat depre logica uite ce zice Sf Serafim Rose IUDA A MERS PE LOGICA
  Iuda … Vedem judecata logică care se desfăşoară în mintea sa. Îl auzim gândind despre Hristos: ‘Am crezut că omul acesta este cineva important….Fiind prinşi, putem începe să ne justificăm această stare ‘în mod logic’ – pe baza patimii noastre.

  mai zici ca nu esti pro cip atunci cardu bancar cu 666 cip ,bada magnetica de ce l’ai luat ????PATIMILE DIN TINE TE TRAG LA DRACU ,zici ca are Vasile idol, DA IDOLU TAU DRACU/Cardu BANCAR CE E ???

  http://cuvseraphimrose.wordpress.com/zece-cuvinte-memorabile/

  Apreciază

 35. jad said, on octombrie 12, 2014 at 7:59 pm

  ce’mi trimite unu pe e-mail :
  Lasă-l pe Saccsicv, nu lua tot de bun de la el. Saccsiv a publicat un articol despre ce a zis Părintele Calistrat.

  ce sa zica si el ,ca el ţine cu eRETICU daniel ecumenistu din deal

  Apreciază

 36. […] TRASEUL Parintelui CALISTRAT CHIFAN de la Barnova: Oprit de la slujirea Sfintei Liturghii, apoi scos… […]

  Apreciază

 37. Matei said, on februarie 12, 2016 at 7:44 am

  Saccsiv te rog sa stergi comentariul meu de mai sus.

  Apreciază

 38. […] TRASEUL Parintelui CALISTRAT CHIFAN de la Barnova: Oprit de la slujirea Sfintei Liturghii, apoi scos… […]

  Apreciază

 39. […] TRASEUL Parintelui CALISTRAT CHIFAN de la Barnova: Oprit de la slujirea Sfintei Liturghii, apoi scos… […]

  Apreciază

 40. […] TRASEUL Parintelui CALISTRAT CHIFAN de la Barnova: Oprit de la slujirea Sfintei Liturghii, apoi scos… […]

  Apreciază

 41. […] TRASEUL Parintelui CALISTRAT CHIFAN de la Barnova: Oprit de la slujirea Sfintei Liturghii, apoi scos… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: