SACCSIV – blog ortodox

Semnul fiarei: „NUMARUL OMULUI” (Biblia 1688) sau „NUMAR DE OM” (Biblia actuala)?

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 22, 2014

mircea.v ne mai semnaleaza o diferenta, zic eu, fundamentala. Iata comentariul sau postat la SEMNUL FIAREI: “face pre toti” (Biblia 1688) sau “sileste pe toti” (Biblia actuala)? La Parusie vor mai fi pe Pamant doar cei insemnati?:

Ca sa fie tabloul complet cu modificarile din Biblie ce influenteaza sensul celor spuse in Apocalipsa, amintesc si ceea ce s-a semnalat mai sus cu 666 in Vechiul Testament, unde apare de 2 ori. In Bibliile noi apare o data ca 666, a 2-a oara ca 660. Aici nu mai e nici cea mai mica scuza. 666 e un numar, si nu ai ce sa mai interpretezi. E 666 si gata. In Biblia 1914 si 1688 este 666 in ambele locuri.

Si:
Biblia 1688 “Cela ce are minte, socoteasca numarul fiarei, pentru ca numarul omului iaste…”
Biblia 1914 “…………………………………………………………………………ca numar de om este….”
Biblii de dupa 1980 “………………………………………………………………caci este numar de om…”

Este o mare diferenta intre “numarul omului” si “numar de om”.

Deci, cea mai exacta Biblie in privinta asta este Biblia 1688.

   Comentariu saccsiv:

Intr-adevar, iata ce putem citi la CAP XIII, versiunea 1688:

Si ca nimenea sa nu poata sa cumpere au sa vanza, fara numai cela ce are semnul au numele fiarai au numarul numelui ei

Aicea iaste intelepciunea. Cela ce are minte, socoteasca numarul fiarai, pentru ca numarul omului iaste. Si numarul ei: 666.

http://www.sfantascriptura.com/Biblia_Bucuresti_1688.pdf

Iata si ce putem citi la Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, Capitolul 13, versiunea actuala:

  1. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

http://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=13

Si cand te gandesti ca si in versiunea actuala scrie:

18. Şi eu mărturisesc oricui ascultă cuvintele proorociei acestei cărţi: De va mai adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise în cartea aceasta;
19. Iar de va scoate cineva din cuvintele cărţii acestei proorocii, Dumnezeu va scoate partea lui din pomul vieţii şi din cetatea sfântă şi de la cele scrise în cartea aceasta.

http://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=22

Inteleg sa schimbe iaste cu este, au cu sau, fiarai cu fiarei si altele asemenea. De ce insa apar si schimbari majore?

Cand citesti numarul omului, cum apare in varianta veche, nu poti sa nu te ingrozesti privind la cele ce se petrec in jurul nostru. Ca deja oriunde te invarti ti se cere: CNP-ul. Deja omului i se cere numarul sau, de parca n-ar avea de fapt un nume.

Nu stiu daca acest CNP este acel numar de care scrie in Sfanta Scriptura, insa legatura sigur are, chiar daca ar fi deocamdata doar un soi de chestie premergatoare unui viitor numar de identificare al cetateanului planetar. Un numar ce cumva va cuprinde si acel 666 si va fi inregistrat in cip, implant, tatuaj electronic sau ce dracie tehnica vor mai inventa.

Si de ce apare in varianta noua acel adica?

Ca la 1688 avem o insiruire de sau:

decât numai cel ce are semnul au numele fiarai au numarul numelui ei

Modern apare acest adica (care in limbaj tot modern inseamna: cu alte cuvine, si anume):

decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

 

54 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • raduiacoboaie said, on septembrie 23, 2014 at 10:42 pm

      Doamne ajuta,
      Luni incepe, la Bucuresti, Festivalul Stiintei, organizat de ASUR.
      „Sexul vs. Barza” este programat vineri, 26 septembrie, la Aula Magna a Universitatii Bucuresti – la Facultatea de Drept (intre orele 12 – 14) si la Libraria Bastilia (intre orele 18.30 – 20). Sunt invitati tineri (?) intre 10 si 18 ani. Mai mult ca sigur, organizatorii n-au habar de continutul programului.

      Programul complet aici
      http://www.bucharestsciencefestival.ro/evenimente/

      Va atasez un material care ar putea fi, eventual, distribuit la fata locului, spre informarea celor prezenti. De asemenea, va puteti implica difuzand mai departe acest mesaj celor care ar putea impiedica, intr-un fel sau altul, desfasurarea de forte homosexuale.

      Ganduri bune,
      Irina N.

      2 Attachments
      View all
      Download all

      pliant
      .doc
      Download View

      Apreciază

  1. Iani said, on septembrie 22, 2014 at 12:23 am

    Asta e o discutie foarte complicata si in astfel de cazuri nu ajunge sa compari doua sau trei traduceri, ar trebui ca cineva care cunoaste foarte bine greaca veche si ebraica sa traduca din nou, exact, din cele doua limbi, in romaneste.

    Apreciază

  2. preotortodox said, on septembrie 22, 2014 at 12:47 am

    Codul numeric personal sau CNP este codul unic al fiecărei persoane născute în România fiind format din 13 cifre. Este atribuit la naștere fiecărui nou-născut și se regăsește pe certificatul de naștere. C.N.P.-ul figurează în actele de identitate (buletin de identitate sau carte de identitate) sau permis de conducere. A fost introdus ca element obligatoriu în actele de identitate, de stare civilă și în alte acte personale printr-un decret prezidențial semnat de Nicolae Ceaușescu, la 2 martie 1978.

    http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/128-cultura-economie/459-cnp-codul-numeric-personal.html

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 22, 2014 at 12:54 am

      preotortodox

      Si?

      Apreciază

      • preotortodox said, on septembrie 22, 2014 at 1:03 am

        si…nu-i exclus sa fie numarul omului… Asta!

        Apreciază

      • preotortodox said, on septembrie 22, 2014 at 1:21 am

        Tu ai vazut link-ul? Numarul de ordine din cnp?

        Apreciază

      • preotortodox said, on septembrie 22, 2014 at 1:22 am

        NUMĂRUL DE ORDINE
        Cifrele 10, 11 şi 12 din CNP reprezintă un număr din intervalul 001 – 999, alocat aleator fiecărei persoane, astel încât un anumit număr din acest interval să fie atribuit unei singure persoane într-o singură zi.

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 22, 2014 at 7:50 am

        preotortodox

        Poate sunt prea somnoros, dar nu ma dumiresc.

        Apreciază

      • catalin_b said, on septembrie 22, 2014 at 11:46 am

        Într-adevăr, cu acest număr de ordine din cadrul CNP-ului și, în general, cu CNP-ul din link-ul postat de dumneavoastră, Părinte, rezultă câteva chestiuni interesante:

        1) CNP-ul primit de noi este conceput pentru România, neexistând vreo cifră care să identifice țara, dar existând grupul de cifre care identifică județul. De-aici tragem mai multe concluzii:
        – sau CNP-ul cu care se va face înscrierea în „Fiara” bruxelles-eză (super-calculatorul supranumit „The Beast”, probabil pentru puterea sa uriașă de calcul sau ca o sfidare sadică la adresa Apocalipsei) va fi altul;
        – sau codul județului va putea fi transformat într-un cod de regiune mondială, nepreconizându-se existența a mai mult de o sută de regiuni pe întreg globul în vremea antihristului, ceea ce este cam puțin probabil;
        – sau codul regiunii își va pierde semnificația când tot pământul va fi stăpânit de guvernul mondial și va fi folosit împreună cu cele trei cifre ale numărului de ordine pentru a forma un număr de ordine al persoanei de cinci cifre, ceea ce este, de asemenea, puțin probabil, având în vedere eugenia promovată de adepții NOM care prevede reducerea populației globului până la maximum 500 milioane locuitori inclusiv prin practicarea avortului și contracepției, așa încât o natalitate zilnică de 100 de mii de suflete nu are sens să fi fost luată în calcul de cei care pregătesc drumul antihristului;
        – sau, pe aceeași direcție dar cu semnificație opusă, adepții NOM prevăd ca, după ce populația globului va fi „selectată” până la nivelul de 500 milioane de locuitori, rămânând numai exemplarele cele mai bine „adaptate” și mai „capabile” de a asigura „progresul” omenirii, se va trece la o politică de interzicere a avortului și contracepției, putându-se ajunge și la natalități zilnice de 100 de mii de suflete „alese”, așa încât s-ar justifica, pentru viitor, un număr de ordine al persoanei de cinci cifre;
        – sau, tocmai pentru motivele eugeniei și a practicării avortului și contracepției, se are în vedere o natalitate zilnică viitoare de maximum 100 de suflete, numărul de ordine rămânând alcătuit din numai două cifre, o cifră alipindu-se codului regiunii pentru desemnarea unui total de 1000 de regiuni.
        Oricare din cazurile anterioare arată că CNP-ul cu care se va face înregistrarea în „Fiara” bruxelles-eză va avea cel puțin altă semnificație, dacă nu și alt conținut, decât CNP-ul actual românesc.

        2) Prin numărul de ordine de trei cifre, pentru România a fost prevăzută o natalitate zilnică maximă de 1000 suflete. Se ridică întrebarea dacă limita a fost stabilită pe baze științifice, avându-se în vedere numărul de copii români ce s-ar putea naște în lipsa practicării avortului și contracepției? Dacă actuala formă a CNP a fost concepută încă de la instituirea CNP prin decretul lui Nicolae Ceaușescu, deoarece la vremea aceea se practica politica de interzicere a avorturilor, e posibil ca această limită de 1000 pentru natalitatea zilnică să aibă o bază științifică. Dacă nu…

        3) Numărul de ordine din CNP, deși are numai trei cifre, nu identifică singur, în mod unic, o persoană. Aceasta ar însemna ca antihristul să fie unul din cei care au numărul de ordine 666 din România sau din oricare altă țară (deoarece bănuiesc că CNP-ul din orice țară are, în prezent, aceeași strctură). Deși este o posibilitate, eu, unul, sunt foarte rezervat în a o accepta, deoarece ne poate împinge pe pista falsă a „vânătorii de vrăjitoare” însoțită de o auto-culpabilizare nedreaptă și deznădăjduitoare pentru cei care, întâmplător, au primit la naștere acest număr de ordine și nu sunt ei antihristul. Ori știm că una din virtuțile cardinale ale ortodoxiei noastre este tocmai nădejdea, așa încât este foarte puțin probabil ca Sfânta Scriptură să ne orienteze în a căuta numărul fiarei într-o direcție pe care am putea stârni deznădejdea unora dintre semenii noștri.

        Așa încât, cred că trebuie să mai căutăm, după toate probabilitățile în alte părți, Părinte, la semnificația numărului fiarei.

        Apreciat de 2 persoane

      • pcmouse said, on septembrie 22, 2014 at 6:10 pm

        popa ortodox e popa marean tudor bre daca nu te dumiresti:)

        Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 22, 2014 at 8:04 pm

      eu am cnp in certificatul de nastere si sunt nascut inainte de „78!!!

      Apreciază

  3. preotortodox said, on septembrie 22, 2014 at 1:26 am

    http://www.valideaza.ro/valideaza-cnp.php

    Apreciază

  4. preotortodox said, on septembrie 22, 2014 at 1:46 am

    vezi Vasile ca iacoboaie se declara adventist?

    Răspunde ↓

    raduiacoboaie Autor articol
    21 septembrie 2014 la 22:29
    Văd că faceţi într-una apologia arhiereilor… Ce erau cei care L-au răstignit pe Iisus Hristos? ARHIEREI… Desigur, nu toţi sunt la fel. Avem totuşi puţini clerici şi arhierei care să nu fie masoni şi ecumenişti… Nu acesta este adevărul?

    Raspunde

    preotortodox

    Radule, prin cuvintele ce le-ai scris mai sus arati adevarata fata de adventist. De ce nu spui lumii adevarul? De ce vrei sa mearga lumea in neoprotestantismul adventist? Serios, acum! Ei spun ca preotii si arhiereii l-au omorat pe Iisus. Pai preotia Bisericii lui Hristos este aceeasi cu preotia Vechiului Testament? De ce vrei tu sa ramai indaratnic si in intuneric? Tu nu mai poti fi ajutat de nimeni, atata timp cat vrei sa mori mandru si autosuficient. Crede-ma, ca-ti spun cu sinceritate!

    Apreciază

    • Ioannis said, on septembrie 22, 2014 at 9:13 am

      Asta nu inseamna ca se declara adventist. Vedeti ca si alti apologeti folosesc acel exemplu (Pr Justin, Teodot, dar am intalnit des si la altii), fie el si din Vechiul Testament, tot Biserica noastra era.

      Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 22, 2014 at 6:13 pm

      bre popa marean tudor lasa bre pe radu in pace..nu mai baga strambe bre.,,

      Apreciază

    • valentin dorneanu said, on septembrie 22, 2014 at 11:44 pm

      nu cred că e adevărat, nu se demonstrează prin asta că e adventist.

      Apreciază

    • valentin dorneanu said, on septembrie 22, 2014 at 11:48 pm

      mie nu-mi convin lucrurile astea la ierarhie – că nu respectă ce au zis sfinții despre ecumenism și drept consecință nu vor să iasă din consiliul mondial al bisericilor , iar pe sfinții închisorilor nu vor să-i canonizeze, fie din frică , lașitate ori chiar interese și rea-voință, rea-credință, personal nu știu motivul sau motivația lor în aceste greșeli.

      Apreciază

  5. oarecare said, on septembrie 22, 2014 at 4:50 am

    Eu nu am avut CNP pana sa am buletin, parca mai nou li se atribuie de mici CNP la copii, asa este?

    Apreciază

    • Arhanghelul said, on septembrie 22, 2014 at 10:48 am

      Da. Tu esti nascut inainte de 1978 (nu este o intrebare, ci o constatare) … decizia lu’ Ceasca a pus STAMPILA pe prima fila de la ” Certificatul de nastere ” (care era o foaie pliata ce aduce cu o carte nu ca acum cand iti da o foaie de zici ca ai luat BAC-ul sau Licenta … este oribila foaia de acum nu mai are paginile 1 si 4 de protectie a datelor … datele tale erau la interior acum sunt fata – verso … si apropo ca mi-am adus aminte de Casa Poporului … si a Mantuirii Neamului … corect este Casa Popoarelor … si a Mantuirii Neamurilor … glumesc … oare …

      Aducere aminte …

      „” „Vine timpul, şi nu e departe, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat„ „”

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/06/14/profetia-sfantului-lavrentie-de-cernigov-despre-antihrist/

      Apreciază

  6. energein7 said, on septembrie 22, 2014 at 7:41 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  7. zcalin said, on septembrie 22, 2014 at 9:11 am

    Buna observatia. Seamana cu sistemul politic, social actual cand ti se dau 2-3 variante la alegere … insa toate servind aceleiasi cauze. Deci daca nu vreti semnul pe mana sau frunte puteti alege, sau numele fiarei, sau numarul numelui fiarei (care numarul omului iaste). Ati inteles? … asa impacam si capra si varza. Doamne, Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, milueste-ma pe mine pacatosul.

    Apreciază

    • preotortodox said, on septembrie 22, 2014 at 3:01 pm

      NUMĂRUL DE ORDINE
      Cifrele 10, 11 şi 12 din CNP reprezintă un număr din intervalul 001 – 999, alocat aleator fiecărei persoane, astel încât un anumit număr din acest interval să fie atribuit unei singure persoane într-o singură zi.

      999 ?

      Apreciază

      • preotortodox said, on septembrie 22, 2014 at 3:01 pm

        666 ?

        Apreciază

      • pcmouse said, on septembrie 22, 2014 at 6:14 pm

        bre zi DOAMNE IISUSE!LASA PAREREA DE SINE BRE CA ASA AI AJUNS SA HULESTI BRE!

        Apreciază

  8. mircea.v said, on septembrie 22, 2014 at 11:29 am

    Acest aspect legat de „numarul omului” l-am gasit prima data semnalat aici pe blog, acum vreo 3-4 ani de catre cel ce semna „pr. Vasile”. Asta m-a facut curios si m-a facut sa caut si Biblia 1688 si 1914. Cand am un dubiu in privinta unei probleme caut si in aceste Biblii vechi.

    Legat tot de mofificari, o modificare foarte, foarte importanta este in Facere:

    Biblia 1688 si 1914 la incheierea primei zile din Facere spun :”zi una” iar apoi, la celelalte zile, „ziua a doua”, „ziua a treia”…
    In Bibliile recente se spune „ziua intai”, „ziua a doua”, „ziua a treia” ….

    DIn cartea „Cartea facerii, Crearea lumii si omul inceputurilor” – Ieromonah Serafim Rose


    1, 5 „Şi s-a făcut seară, şi s-a făcut dimineaţă, zi una.”

    Sfântul Vasile urmează astfel:
    „[…] Pentru ce nu a spus „ziua întâia”, ci „zi
    una” ? Doar era firesc să o numească „ziua întâia”, căci avea să-i adauge
    ziua a doua, a treia, a patra, pentru că era în fruntea celor care vin după ea. A
    spus „una” pentru că voia să determine măsura zilei şi a nopţii.” […]
    lată-ne deci la sfârşitul acelei „Zi Una”, Ziua întâi a facerii. Ea a statornicit
    măsura timpului pentru toate epocile următoare (fiindcă „înainte” de ea nu
    exista timp; timpul începe cu ea).

    Si asa, cu „zi una”, se termina din start dpdv biblic orice discutie referitoare la ere geologice, evolutionism si la ipoteza cum ca o zi din Facere ar corespunde unei ere geologice; teoria Zilelor-epoci (exista unii oameni de isi spun „evolutionisti crestini”; astia sant cei mai ciudati) .Toate zilele de dupa „zi una” sant identice cu „zi una” in privinta duratei lor.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 23, 2014 at 9:18 am

      mircea.v

      Doamne ajuta!

      Iertare frate, ti-am scris pe e-mail.

      Apreciază

      • mircea.v said, on septembrie 23, 2014 at 10:47 am

        Doamne ajuta, Vasile!

        Ti-am trimis un mesaj de pe adresa care o folosesc; cu adresa de la comentarii e o mica pr.

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 23, 2014 at 11:32 am

        mircea.v

        Multumesc.

        Ti-am retrimis.

        Apreciază

  9. Emanuel said, on septembrie 22, 2014 at 11:39 am

    Pai este o diferenta, ca una este numar de om, adica numarul unui om oarecare, si alta e numarul omului, adica al umanitatii fara de Dumnezeu. 666 nu este numarul numai al unui singur om ci numarul omului care nu slujeste lui Hristos cu adevarat, al omului care slujeste omului, prin pogoraminte false. 6 este de la ziua a sasea in care a fost creat omul, caci religia antihristului vrea ca creatia sa se opreasca la ziua a sasea, adica sa nu mai urmeze ziua a saptea cand Dumnezeu lucreazacmantuirea omului cazut, si a opta cand omul mantuit se odihneste in rai. Diavolul vrea ca noi sa ne oprim la ziua a sasea adica la om, sa absolutizam omul si sa ne inchinam lui.

    Apreciază

  10. dd(2d) said, on septembrie 22, 2014 at 12:01 pm

    Nu stiu pe unde am citit ca numarul omului va fi un numar format din 18 cifre si va fi unic in lume, exact ca pe Card-ul bancar.

    CNP-ul este doar o chestie premergatoare, ca sa te obisnuiesti sa ai un numar al tau.
    Fiecare tara are altfel cnp-ul. E imposbil sa tii evidenta avand asa multe formate. De aia trebuie ceva unitar.

    Acel numar va zice, de unde esti , ce faci, si date despre tine.

    6-Romania-Sclav operator PC-6-nascut la ….-6.

    Apreciază

    • tataia said, on septembrie 22, 2014 at 4:38 pm

      Cardul bancar nu are 18 cifre ci are 16! VIN-urile de masini (Vehicle Identifiation Number – seria de caroserie pe romaneste) au 17 caractere la ora actuala (si litere si cifre, nu numai cifre) si din cite am inteles sint unice in lume…din seria de caroserie daca stii sa o decodezi rezulta extrem de multe informatii…data exacta a fabricatiei, fabrica pe poarta careia a iesit masina, seria de motor si de cutie de viteze, culoarea exteriorului si a interiorului precum si toate dotarile optionale ale respectivei masini. Doar ca metoda de decodare depinde de la marca la marca de masina.. In trecut (inainte de 1982) se foloseau VIN-uri mai scurte, care contineau mai putine informatii. Sa intelegem ca si CNP-ul (numarul omului) numit SSN in SUA va fi supus unui astfel de „upgrade” putind astfel encoda in el mai multe informatii? Tot ce se poate….dar asta nu inseamna ca in formatul actual nu este satanic…

      Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 22, 2014 at 5:02 pm

        tataia

        Doamne ajuta!

        Iertare, ai citit rugamintea mea cu traducerea?

        Apreciază

      • tataia said, on septembrie 22, 2014 at 8:07 pm

        Din pacate nu. Nu am mai verificat comentariile la articolele mai vechi. Daca as fi citit-o dadeam un raspuns…Zi-mi te rog ce vrei sa traduc si pina la sfirsitul saptaminii rezolvam.

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 22, 2014 at 8:33 pm

        tataia

        Nu frate, pe e-mail.

        Apreciază

      • tataia said, on septembrie 22, 2014 at 10:32 pm

        Acum am citit. Voi rezolva pina la sfirsitul saptaminii. NU stiu de ce dar mailul de la tine intrase direct in spam. De aceea nu l-am vazut prima oara.

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 22, 2014 at 11:03 pm

        tataia

        Multumesc mult.

        Apreciază

    • Cosmin said, on septembrie 22, 2014 at 7:04 pm

      @ dd(2d)

      Buna exemplificarea ta cu 6-Romania-Sclav operator PC-6-nascut la ….-6

      Ideea ta ma trimite direct la codul de bare EAN13. Actualmente CNP-ul nostru are 13 caractere si este foarte usor de transpus intr-o cheie de criptare 666. Dar mai trebuie de lucrat la algoritmul de generare al codului de bare, deoarece intr-o incercare a mea de a genera un cod de bare EAN13 pe baza CNP-ului, am sesizat ca generatorul de cod mi-a modificat ultima cifra din CNP.

      Pe acest subiect al existentei numarului 666 in softurile informatice, s-a mai discutat aici pe blog si cineva foarte avizat a explicat in comentariul sau la respectivul articol, dand cateva exemple cu linii de cod din Linux cred(dar nu sunt sigur), care contineau la inceput numarul 666. Tin minte foarte clar ca a scris vreo 8 linii de cod, care toate incepeau cu 666, si explica faptul ca daca nu ar exista acel 666 la inceputul liniei de cod, computerul nu ar fi capabil sa inteleaga acele linii de cod. Tot acea persoana mai explica faptul ca daca am scrie alte valori in loc de 666, de asemenea linia de cod nu ar fi una valida. Mai spunea ceva despre valoarea 6, cum ca are o anumita semnificatie in programare, exact cum 1 si 0 reprezinta adevarat sau fals in sistemele binare.

      Il rog pe fratele Vasile sa ma ajute sa gasesc acel comentariu deoarece este esential in a deschide ochii celor din jurul nostru si in special a deschide ochii celor cu un rationament puternic, care chiar lucreaza in IT si au o viziune preponderent atee in general despre tot. Am sesizat ca persoanele cu un rationament puternic, au o inclinatie destul de mare spre stiintele exacte, dar au un deficit urias pe partea duhovniceasca. Dar tot aceste persoane daca se trezesc din somnul rationalului, au o putere si o influenta uriasa in a-i trezii pe cei din jurul lor.

      Frate Vasile, fac apel inca o data, daca ai timp sau posibilitate sa cauti acel comentariu pe blogul tau. E esential. Stiu ca are cam 5-8 linii de cod care incep toate cu 666.

      Doamne ajuta.

      Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 22, 2014 at 8:00 pm

        Cosmin

        Bine ar fi sa-mi amintesc de el. Sigur eram afara cand l-a scris?

        Apreciază

      • Arhanghelul said, on septembrie 22, 2014 at 9:06 pm

        Iti recomand ceva superior QR Bar Code …

        https://www.the-qrcode-generator.com/
        http://www.onlinebarcodereader.com/

        Si eu mai stiu ceva linux si n-am auzit de chestia aia cu 666 …
        Dar in contabilitate exista 666 … 666 Cheltuieli privind dobanzile …

        http://www.myconta.ro/planul-de-conturi-clasa6.php

        Apreciază

      • Mihail said, on septembrie 23, 2014 at 10:05 pm

        Fratilor, eu folosesc Mac OS X care este un sistem de operare bazat pe UNIX, la fel ca Linux. In sistemul de fisiere exista posibilitatea de a acorda drept de citire/scriere/rulare pentru fisiere, anumitor utilizatori. Comanda este CHMOD urmat de 3 cifre ce reprezinta drepturile acordate.
        De exemplu chmod 777 – acorda toate drepturile, pentru toti utilizatorii
        chmod 666 – acorda drepturi de citire si scriere, dar nu si de rulare, pentru toti utilizatorii…
        Ce este interesant este ca aceasta este setarea „default”. Fisierele nou create pe un sistem Unix, au privilegiile setate la 666. De ce? Unix este un sistem de operare folosit pe serverele web… e-commerce. Utilizatorii au drept de citire, cand incarci continutul unei pagini web, dar si de scriere, cand trimiti informatii. Fara drept de citire/scriere nu ar fi posibil sa cumperi/vinzi pe internet.

        Nu stiu daca are vreo relevanta. Dar cand ma lovesc de numarul asta, imi pun intrebari totusi.

        Retin si comentariul despre care vorbesti Cosmin, si era vorba despre altceva, nu despre chmod. Am sa-l caut si eu!

        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • Cosmin said, on septembrie 24, 2014 at 3:50 pm

        @ Mihail

        Multumesc, daca il gasesti anunta-ma te rog. Oricum e foarte relevant comentariul tau.

        Doamne ajuta.

        Apreciază

  11. mihai said, on septembrie 22, 2014 at 3:40 pm

    multi dintre noi ne tot dam cu presupusul, presupun ca majoritatea dintre noi daca nu toti care intram pe acest blog am citit SF. SCRIPTURA, ce este greu de inteles ca semnul fiarei va fi primit pe mina ori pe frunte ?!, intradevar, ca documentele electronice precum: pasapoarte, buletine, mai nou card de sanatate sunt antemergatoare peceti finale, pt. a ne obisnui cu acesta, si de aceasta nu trebuiesc primite sub nici o forma, chiar astazi am avut o discutie mai aprinsa cu cei din familie, in special cu maicamea in ceea ce priveste cardul de sanatate si anume sa nu il primeasca, insa ei tot o tin pe a lor precum ca le este de folos, si colac peste pupaza vor avea numai ”foloase” depe urma acestuia, asa va fi si la vremea respectiva cu pecetea finala, adica marea majoritate va primi acest nr. al fiarei, ATENTIE! PE MINA ORI PE FRUNTE si nu in alta parte

    Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 22, 2014 at 6:15 pm

      le da satana foloase dar de unde?? ..nu tot de la DOMNUL?ce e in stare dracu sa faca ceva bun?

      Apreciază

      • mihai said, on septembrie 22, 2014 at 10:21 pm

        toate astea nu sunt decat niste amagiri desarte, ma uitam cum majoritatea se dau de ceasul morti ca sa primeasca aceste carduri, si asa va fi si cu pecetea finala, ce sa mai zicem!

        Apreciază

    • nimeni said, on septembrie 23, 2014 at 12:01 am

      Am discutat anul trecut cu niste prieteni despre documentele biometrice incercand sa-i fac sa inteleaga pericolul care vine odata cu primirea acestora. Am ramas uimit de raspunsul primit,stiti ce mi-au spus?
      Ca ei abia asteapta sa vina documentele astea sa si le faca pe viata ca sa nu mai stea mereu sa le schimbe si au accentuat ” pe viata”.Mi-e mila de ei!

      Apreciază

      • pcmouse said, on septembrie 23, 2014 at 12:17 am

        iti dai seama la ce grad de indracire sa ajuns?

        Apreciază

  12. oarecare said, on septembrie 23, 2014 at 2:49 am

    Parintele Arsenie Boca despre alunecarea omului de la nume la numar

    Pentru o alunecare a omului de la nume la număr au să dea seamă toţi înzestraţii lui Dumnezeu

    Faptul că din partea Sa Dumnezeu a făcut totul pentru om, până şi jertfa Sa de pe cruce, dovedeşte că omul are un preţ imens, necrezut de mare. Omul are dimensiunile intenţiei divine; omul e central şi sinteza creaţiunii Sale: e lumea văzută îmbinată cu lumea nevăzută.

    Iată de ce suntem datori a vieţui potrivit acestei intenţii divine; adică să trăim deodată şi ca persoane văzute şi ca persoane nevăzute. Căci omul are valoarea arătată de jertfa de pe cruce. Când omul trăieşte in adevărata lui valoare, e subiect de istorie, pe când dacă renunţă la dimensiunile sale divine ajunge obiect de istorie, în rând cu oricare dintre obiecte (dobitoace); nu mai poartă un nume, ci poartă un număr, 666.

    Deci ce poate să însemneze coborârea omului la simpla valoare economică, decât o degradare a lui în rândul vitelor, care se vor sălbătici întreolaltă, şi-şi vor impinge conducătorii până la marginile nebuniei. Asta înseamnă treaba unuia, care ar încovoia crinii în gunoi, preţuind mai mult gunoiul decât mirosul crinului.

    Pentru o alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seamă toţi înzestraţii lui Dumnezeu, toţi cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu putere şi cu tot felul de Haruri.

    Atenţie la neatenţie părinţilor de copii, sfinţiţilor preoţi şi mari arhierei că e la mijloc mântuirea păstoriţilor încredinţaţi vouă de Dumnezeu. Că de la voi se vor cere sufletele lor.

    Apreciază

  13. oarecare said, on septembrie 23, 2014 at 3:33 am

    Dupa cum am vazut la:
    http://cdn.worldheritage.org/articles/National_identification_number
    http://en.wikipedia.org.advanc.io/wiki/National_identification_number
    si altele asemenea, majoritatea ID de cetateni sunt compuse din identificator de gen (sex), data nasterii, numar de ordine din 3 cifre si checksum sau numar de control. Mai apare si identificatorul de regiune (judet) dar la destul de putine tari printre care si Romania.

    Acum se pune intrebarea cum se aloca numerele alea de ordine din trei cifre, pe ce principiu, sau sunt aleatorii, aici e o necunoscuta… adica nu te poti increde neaparat in ceea ce spune sistemul:

    „NUMĂRUL DE ORDINE
    Cifrele 10, 11 şi 12 din CNP reprezintă un număr din intervalul 001 – 999, alocat aleator fiecărei persoane, astel încât un anumit număr din acest interval să fie atribuit unei singure persoane într-o singură zi.”

    Partea cea mai interesanta este obtinerea numarului de control care din cate am vazut e „desconspirata” doar in cazul Romaniei…

    „CIFRA DE CONTROL
    Ultima cifră din CNP (cifra numărul 13) este una de control (al validităţii CNP-ului). Această cifră rezultă în urma unui calcul matematic foarte simplu. Pentru a afla această cifră, pe baza primelor 12 cifre al CNP-ului, se foloseşte numărul 279146358279. Fiecare cifră a CNP-ului se înmulţeşte cu cifra corespondentă din acest număr, rezultatele se adună, iar suma rezultată se împarte la 11. Restul împărţirii dă cifra de control. Dacă restul este 10, cifra de control este 1.”

    Aici avem mai multe „oculteturi”:
    – e cifra a 13-a un numar drag ocultilor
    – de ce se imparte la 11, numar drag ocultilor si nu la 10 de exemplu, tot cu rest de la 1 la 9 ar fi dat ?
    – cum s-a ales numarul 279146358279? Observand simetria de inceput si sfarsit l-am intors invers 972853641972 si am adunat fiecare cifra a lui la el insusi si am obtinut 11 14 11 9 9 9 9 9 9 11 14 11
    … avem iarasi 11, 7*2=14 (7 iarasi folosit in diverse oculteturi) si 999 care intors (doar e cu oculteturi, nu?) e fix 666… „coincidenta sau nu, e cel putin bizar. Sa fie ceva in 11.11.2014? De ce se adauga „coada” aceasta de control dupa „impreunarea” sex-ului, datei de nastere, localitatii si „numarului de ordine” cu numarul 279146358279?!? Numarul 279146358279 se descompune in 3*3*71*436848761. Are cineva idee cum a fost ales numarul 279146358279?

    Apreciază

  14. […] Iata comentariul fratelui oarecare postat la articolul Semnul fiarei: “NUMARUL OMULUI” (Biblia 1688) sau “NUMAR DE OM” (Biblia actuala)?: […]

    Apreciază

  15. ORTODOXIE said, on septembrie 27, 2014 at 6:08 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  16. […] Semnul fiarei: „NUMARUL OMULUI” (Biblia 1688) sau „NUMAR DE OM” (Biblia actuala)? […]

    Apreciază

  17. […] Iata comentariul cititorului “oarecare” postat la articolul Semnul fiarei: “NUMARUL OMULUI” (Biblia 1688) sau “NUMAR DE OM” (Biblia actuala)?.: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.