SACCSIV – blog ortodox

Rugati-va pentru IPS Teodosie al Tomisului. ESTE AUDIAT LA DNA

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 12, 2014

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. andrei-d said, on septembrie 12, 2014 at 12:12 pm

    Va dati seama ce ar insemna pentru sistem ca IPS Teodosie sa apuce pe urmele IPS Serafim de Pireu? E posibil asta?

    Apreciază

  2. DF said, on septembrie 12, 2014 at 12:25 pm

    O audiere de genul asta poate ascunde o serie de presiuni pentru implicarea in politica si sa nu uitati de calugarasul care o vedea pe Udrea(divortata , de origine roma si posibil lesbiana care se potrivesc perfect cu vedeniile lui Remus Cernea ) primul presedinte femeie daca se poate spune asa ceva la ce e in capul ei. Pentru ca o divortata (Udrea) sau un traficant de copii romani sa aibe parte de sprijinul BOR nu se poate face decat cu presiuni sau santajuri pentru ca nimeni nu e nebun sa sprijine asa nemernici si tradatori.

    Apreciază

  3. DF said, on septembrie 12, 2014 at 12:29 pm

    Ca un post scriptum, acolo e plin de judecatori si procurori filo-PDL cu procese aranjate pentru liderii PDL cu sprijinul serviciilor secrete si asta e mai mult decat clar. Am auzit o gramada de porcarii care in orice tara normala se lasa cu scantei dar aici in Romania totul se aranjeaza ca ala e ministrul cu marmura etc.

    Apreciază

  4. crestinul orthodox said, on septembrie 12, 2014 at 12:59 pm

    Adevaratul Pastor pentru a sa turma incredintata Se Arata atunci cand se ia la tranta cu lupul si-l fugareste cu al sau toiag …
    sa ne rugam pentru Pastorii Adevarati …care se iau la tranta cu lupul si nu ii este frica de vrajmas
    ci is pune insasi sufletul pentru a sa turma

    Apreciază

  5. Ioannis said, on septembrie 12, 2014 at 1:00 pm

    Să ne rugăm pentru el! Eu fiind constănţean, am participat cu bannere la multe acţiuni-hramuri-procesiuni unde am blamat ecumenismul, dictatura biometrică şi am cerut canonizarea Sf Închisorilor! Aş minţi dacă aş spune că IPS Teodosie mi-a făcut vreodată vreun rău, sau că ar fi zis ceva împotriva mea/ noastră. Însă cei din jurul său au făcut-o, dar şi aceia pot fi intruşi – securişti de culoare portocalie. Oricum, doar Bunul Dumnezeu ştie ce se întâmplă cu adevărat acolo sus. De data asta tare bucuros aş fi să particip cu un banner pentru susţinerea ierarhului nostru împotriva eventualelor abuzuri din partea acestui sistem ticăloşit cu iz băşit. Nu ştiu de ce, dar de la o vreme îmi este drag acest ierarh, care o fi făcut şi greşeli (Stefan cel Mare), dar cine nu face? Şi uitându-mă la starea jalnică dpdv duhovnicesc a Constanţei, mă gândesc că unul mai bun decât Teodosie nu merităm. Doamne ajută-l, îndreptează-l, intăreşte-l, şi nu-l lăsa în ghearele celui viclean! Amin

    Apreciază

    • vali said, on septembrie 12, 2014 at 2:56 pm

      Daca esti constantean si te-a interesat subiectul inseamna ca trebuie sa stii in ce maniera josnica hirotoneste preotii. Astea nu sunt pacate personale (gen Stefan cel Mare) ci genocid. Tie ca si constantean iti face rau distrugand parohiile. Degeaba are barba lunga si da bine la public.
      Nu el a girat public pt Radu Mazare la primaria Constantei ? Crezi ca asta e putin lucru ? Vezi consecintele. Ne-am obisnuit ca pt un blid de linte sa trecem cu vederea orice.

      Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 12, 2014 at 4:21 pm

        vali

        Roaga-te frate, cu puscaria e examen grau.

        Apreciază

      • Ioannis said, on septembrie 12, 2014 at 4:33 pm

        ŞTIU! Crezi că eu nu ştiu situaţia dezastruoasă a clerului din Constanţa? Sunt fost romano-catolic, jumate ungur, venit la ortodoxie, şi încă nu mi-am găsit un duhovnic în Constanţa, de 4 ani. Am avut încredere în vreo 2-3 preoţi, dar ulterior mi-au înşelat mult aşteptările, fiind FOARTE departe de nivelul Sf Justin Pârvu, cel care m-a pescuit, m-a tras în barca ortodoxiei. Am duhovnic, foarte bun, însă la ceva distanţă, însă când cineva mă întreabă de duhovnic bun în Constanţa, dau din umeri… Şi totuşi, rămân la părerea că se poate şi mai rău decât Teodosie, adică unul numit de tovarăşul lui Bă$35cu, ultrafericitul Dan1e1.
        Să nu ne bucurăm niciodată de necazul altuia, fie el şi vrăjmaş al nostru… Să ne rugăm pentru iertare de păcate, izbăvirea de patimi, căci ne aşteaptă vremuri de mari încercări

        Apreciază

      • vali said, on septembrie 12, 2014 at 4:35 pm

        Vasile

        Nu doresc raul pentru el … dar nici pentru mine. A facut si face destule.
        Asa e, sa ne rugam. Altii mai buni nu avem.

        Apreciază

      • pcmouse said, on septembrie 13, 2014 at 1:01 am

        Ioannis- ma bucur nespus ca ai venit la Ortodoxie..tine aproape.

        Apreciază

      • Partizanu said, on septembrie 13, 2014 at 11:03 am

        Multi de aici HABAR nu au cum de a fost inscaunat TEODOSIE dupa acel FILMULET CU O DEZBRACATA FILMATA PRINTRE ICOANE LA BISERICA SF. ARHANGHELUL MIHAIL SI GAVRIL din Ct.. Deci exista un ADEVAR si pentru asta sunt gata sa mor pentru el aparand ORTODOXIA si pe HRISTOS DUMNEZEUL. DOAMNE AJUTA.

        Apreciază

  6. cetatean said, on septembrie 12, 2014 at 1:27 pm

    Dupa predica anti-masonerie..asta se intampla…vedeti cum lucreaza necuratul ?

    Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 13, 2014 at 1:03 am

      pai cand lupta e pe fata riposteaza in mod brutal (necuratu)prin slugile lui..

      Apreciază

  7. Orthodox said, on septembrie 12, 2014 at 2:07 pm

    Eu cred ca l-au chemat la D.N.A ca in ultima vreme nu a mai raspuns la apelul satanistilor ci la apelul lui DUMNEZEU. Sa ne amintim ca el la chemat atat pe Parintele Mihail Jar cat si pe parintele Serafim de Pireu.Zic eu semn ca cu toate greselile lui Dumnezeu nu a incetat a lucra in inima lui.Sa-mi fi-e cu iertare daca am gresit cu ceva.Doamne Ajuta !

    Apreciază

  8. Alex said, on septembrie 12, 2014 at 2:23 pm

    Cum se explică atitudinea Pro Ecumenism a IPS Teodosie ? Desigur că este o întrebare retorică.

    Apreciază

    • andrei-d said, on septembrie 12, 2014 at 4:10 pm

      Eu cred ca stie Adevarul, si ca nu exista nici o legatura intre catolici si ortodocsi…dar pentru distinctii si pentru trepte inalte s-au compromis la un moment dat.(cu totii gresim si vrem slava desarta) !! Sa ne rugam bunului Dumnezeu sa-i dea putere de marturisire in fatza poporului! Eu cred ca ei(arhiereii ortodocsi) stiu deja ca biseri(ca ca)tolica e un fals si cea mai mare erezie, pentru ca frati fiind si la aceeasi masa inainte de Marea Schisma, au tradat Biserica precum Iuda odinioara pe Hristos! Iuda – fiul pierzarii, Hristos-Dumnezeu – Imparat si vesnic Arhiereu!

      Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 12, 2014 at 4:19 pm

      Alex

      Roaga-te prietene sau cumva te bucuri de necazul sau?

      Apreciază

      • cristian said, on octombrie 18, 2014 at 4:20 pm

        Scuza-ma c ma implic, dar tot pe blogul tau am vazut liste cu anumiti ierarhi suspecti ca ar avea legatura cu masoneria si ca sprijina ecumneismul. Dar dintre toti acestia cu IPS Teodosie nai nici o problema, desi este si un video pe care sigur il stii in care cere bani pt a-l face pe o anumita persoana preot, video in care il intreaba pe acel om daca e bogat. Ce parere ai despre asta? Eu nu-l condemn, dar ce dovezi poti adduce k acel clip nar fi adevarat. Daca-mi dai dovezi convingatoare poate trec si eu de partea lui. desi nu ma convinge deloc atitudinile sale si comportamentul sau viclenesc si mieros. Plus k a mai participat la reuniri cu catolii si alte religii, stii asta mai bine ca mine sigur. Si iarasi este foarte ciudata venirea IPS Serafim al Pireului la el. Daca nu e de partea corecta in care am vrea sa fie inseamna ca are el un plan cu venirea asta, poate vreasa-si recastige increderea pe care cred k a cam pierdut-o in ultima vreme. Si daca intr-adeva a facut aceasta conferinta cu IPS Serafim numai pt asta inseamna k e mai rau decat sa fii stat cuminte, inseamna k, chiar urmareste ceva care nu prea pare curat.
        Sa ma scuzi daca nu sunt pe aceeasi unda cu tine.

        Apreciază

  9. aniush said, on septembrie 12, 2014 at 2:23 pm

    Pai inseamna ca povestea aceea cu legaturile cu mercenarii nu era reala, poate o fi fost bomba media…cine stie. Sa ne rugam pentru parintele, pentru ca eu am deja indoieli ca ar avea vreo vina. Doamne ajuta-i si intareste-l!

    Apreciază

  10. mircea.v said, on septembrie 12, 2014 at 2:27 pm

    Daca e la DNA, asta e datorita faptului ca a invitat la Constanta pe cine nu trebuia. Zic si eu…

    Apreciază

    • andrei-d said, on septembrie 12, 2014 at 4:52 pm

      Mda, „pe cine nu trebuia”…si zic, aceasta a fost o incercare de ridicare din mocirla in care ne adancim noi astazi. IPS Teodosie da semne ca ar vrea sa se ridice…categoric ca deranjeaza cuibul de viespi si de slugoi nemernici de la Bucuresti…laici/mireni si chiar din randul clericilor. Ce m-a mirat foarte tare este faptul ca exagerat de Fericitul nostru Patriarh Daniel nu s-a aratat de nici o culoare…el cu cine voteaza?

      Apreciază

  11. Daniel said, on septembrie 12, 2014 at 3:04 pm

    Cred ca Inalt Prea Sfintitul Teodosie a deranjat pe cei mai mari de la Bucuresti invitandu-l pe IPS Serafim si ceea ce s-a vorbit cu voce tare, eu cred ca a deranjat. Intr-un articol de zilele trecute fratele Saccsiv spunea de ce Basilica nu spunde nimic despre IPS Serafim si venirea lui In Romania.

    Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 13, 2014 at 1:05 am

      a deranjat dealul!!!

      Apreciază

      • Valentin said, on septembrie 13, 2014 at 10:41 pm

        dealul ăsta prea e iritabil la dreapta credință. pentru rugăciunile sfinților părinților noștri, Doamne Judecă Tu și luminează întru dreptatea și iubirea Ta!

        Apreciază

  12. danielvla said, on septembrie 12, 2014 at 5:14 pm

    In iunie 2010 i-a chemat la Constanta pe Pr. prof. Gheorghios Metallinos si pe Prof. Dimitrios Tselenghidis, mari profesori de teologie antiecumenisti.
    In februarie 2013 l-a chemat pe PS-ul Longhin de la Banceni, stralucit ierarh antiecumenist si anticip.
    Acum, in septembrie 2014, IPS-ul Serafim de Pireu i-a intors vizita pe care IPS Teodosie i-o facuse in februarie anul acesta.
    Dar s-a mai si pupat prin Spania cu catolicii….
    Ce-o fi in capul lui, saracul… numai Dumnezeu stie.
    Pentru faptele lui bune, Doamne Iisuse Hristoase apara-l, miluieste-l, intareste-l si-l scapa pe IPS-ul Teodosie!

    Apreciază

  13. Gherasimi said, on septembrie 12, 2014 at 5:40 pm

    Sa ne rugam Domnului, Preacuratei Maicii Sale si tuturor sfintilor pentru Ips Teodosie si sa lasam discutiile sterile si datul cu parere aiurea, va rog. A cleveti, a defaima, a osandi oare acestea nu mai sunt pacate…?
    Ce fel de crestini suntem noi cei care lasam sa ne zboare porumbelu din gura la fiecare minut?
    Aviz carcotasilor la acest articol.
    Multumesc lui Dumnezeu pentru atitudinea te demna, Vasile!

    Apreciază

  14. […] Rugati-va pentru IPS Teodosie al Tomisului. ESTE AUDIAT LA DNA […]

    Apreciază

  15. cca70 said, on septembrie 12, 2014 at 7:13 pm

    Ehei da…era de asteptat sa iasa scantei daca a gazduit pe cel mai virulent critic al masoneriei sataniste

    Probabil va fi judecat de un tribunal masonic si bagat la puscarie pe multi ani….

    Cat timp a pactizat ( fie si tacit) cu diavolul a fost lasat in pace….cand a inceput sa se rascumpere iata si necazurile

    Asta e semn bun la urma urmei…e clar ca Dumnezeu il ubeste si il incearca sa vada daca intoarcerea e dublata de vointa de a marturisi in continuare ..fie si prin gura unui Arhiereu grec ( invita de el sa spuna lucrurilor pe nume)
    Sa ne rugam pentru el

    Apreciază

  16. pandantivu said, on septembrie 12, 2014 at 8:06 pm

    Doamne ajuta !
    aparentele de multe ori inseala.
    am senzatia ca este scenariu pentru fabricarea unui erou fals, controlat pentru un rol deja scris.
    faptele si apartenentele lui sunt contradictorii; mai vedem.
    ma rog pentru sanatatea Mitropolitului Serafim.

    Apreciază

    • GabiM. said, on septembrie 22, 2014 at 10:51 am

      Sa dea Dumnezeu sa NU ai dreptate,la acelasi lucru ma gandeam si eu…Lumineaza-ne Doamne si ne miluieste pe noi,nevrednicii si pacatosii!

      Apreciază

  17. petru said, on septembrie 12, 2014 at 8:17 pm

    daca e vinovat sa plateasca,fiecare dintre noi suntem egali in fata legii! Dati cele ce sunt ale cezarului,cezarului si cele ce sunt ale lui Dumnezeu,lui Dumnezeu

    Apreciază

  18. Ioannis said, on septembrie 12, 2014 at 9:06 pm

    Frate, nu stiu daca sunt 5% dintre români care sa nu fie eligibili pentru puscarie, deci mai usor cu logica ta! Sistemul este gandit de asa natura ca nu poti răzbi daca nu incalci deliberat anumite legi perfectioniste absurde intr-o lume stramba. Numai că si filtrul cernerii este deochiat, căci masonii si aghiotantii lor trec prin ciur, in timp ce fraierii si razvratitii impotriva sistemului sunt prinsi. Mai usor cu aceasta judecata. De ce tocmai acum s’a aprins becul acelui dosar VECHI? Pentru ca nu discutam de justitie corecta , ci de un joc sinistru al santajului, asistand la dictatura sistemului masonic cu un puternic iz băşist dambovitean…

    Apreciază

  19. mihai said, on septembrie 12, 2014 at 9:38 pm

    probabil ca i.p.s teodosie a mai facut unele greseli si de frica, acum este timpul sa ia atituydine asemeni MITROPOLITULUI SERAFIM DE PIREU, CURAJ PARINTE TEODOSIE CACI NU MAI AI NIMIC DE PIERDUT

    Apreciază

  20. blue said, on septembrie 12, 2014 at 10:36 pm

    Treaba presupun că stă aşa: în 2009 i s-a întocmit un dosar penal pentru luare de mită şi fals intelectual, tocmai pentru a fi şantajabil. I s-au pus condiţii, dacă nu se conformează ordinelor şi nu e cuminte, se va da drumul dosarului. Şi a fost. A „făcut frumos” până de curând, chiar si la parangheliile lui mazăre. Dar venirea mitropolitului grec l-a pus în conflict deschis cu tovarăşii de la butoane, deschizând astfel cutia cu stihii. Sigur că trebuie să ne rugăm pentru el, cu atât mai mult cu cât poziţia lui va fi hotărâtoare pentru întreaga Biserică Ortodoxă Română. Trece prin momente de crâncenă cumpănă, indiferent dacă dosarul este fabricat sau nu.
    Dacă mă înşel, rog să mi se spună.

    Apreciază

  21. Partizanu said, on septembrie 13, 2014 at 8:49 am

    Frate VASILE de ce sa ne rugam pentru el? Oare nu-i deajuns cit l-am pomenit pana acum la Sf. LITURGHIE. Acest TALHAR L-A VINDUT PE HRISTOS. Si o sa aduc zilele acestea argumente coplesitoare. Merita sa se caiasca inainte de a fi judecat in ceruri si a primi adevarata TEMNITA.

    Apreciază

    • Partizanu said, on septembrie 13, 2014 at 10:19 am

      Mai degraba m-as ruga pentru „fratii nostri” care subliniaza cu markerul pe CARTICICA SEFULUI DE CUIB si citesc pe diagonala PENTRU LEGIONARI. TRAIASCA ARHANGHELUI DIN CER. Azi e Sfinta zi cind cerul ni l-a dat pe CAPITAN. DOAMNE AJUTA SI MANTUIRE PENTRU TOTI.

      Apreciază

      • Partizanu said, on septembrie 13, 2014 at 10:54 am

        Spuneam acum citeva zile ca SOARECELE s-a ascuns in ALTAR dupa Sf. CRUCE. Priviti cum dispare SPAGOVEANU si trimite CONSILIERI pe rand. Unul din ei fiind Părintele Ciprian Stoichin care anul trecut la procesiunea Sf. PANTELIMON a pus JANDARMII pe noi. http://adevarul.ro/locale/constanta/santaj-sexual-teodosie-1_522dfec3c7b855ff5663ca0c/index.html Cica „CREDINCIOSII NOSTRI NU STIU MAI NIMIC DESPRE MASONERIE” min. 3.35 http://www.youtube.com/watch?v=NFhqV2JbjC4 Dar „noi” stim cum cum dau navala in fiecare VINERI LA ORA 17 in catacombele de sub TEZAURUL ROMAN DIN PIATA OVIDIU. Care in curand vor fi reabilitate prin grija SLUGOIULUI DE TONTA. Asa ca nu toti CONSTANTENII sunt ADORMITI(in adormire cum spun mai marii LOJELOR SATANICE).

        Apreciază

      • Valentin said, on septembrie 13, 2014 at 10:45 pm

        mie nu-mi plac aceste 2 comentarii, chiar tot eroismul și toate argumentele însă despre îndemnul la rugăciune nu văd de ce ar fi rău ?

        Apreciază

      • Valentin said, on septembrie 13, 2014 at 10:50 pm

        când sufletul nu se roagă se rupe ceva în el. de asta mă gândesc că nu e bine să înlăturăm un îndemn frățesc, nu cred că e fățarnic, la rugăciune.

        adică nu ar mai fi frate cu noi acest ierarh dacă e anchetat? iar să nu uităm, chiar acum când a fost chemat un înalt prea sfințit al grecilor să dea mărturia cea bună împotriva erezilor mondiale? și chiar în închisoare de ar fi, sfântul pavel nu a fost închis ? nu mai poate ajunge sfânt și Arhiepiscopul Teodosie? Orice om poate ajunge.

        Apreciază

      • Valentin said, on septembrie 13, 2014 at 10:52 pm

        poate fi și aceasta o cale spre sfințenie – mântuitoarea închisoare. dar poate fi și o închisoare nevăzută, formată din superiori fărădelege, șantajiști, eretici… închisoare a legalismului și dogmatismului misticizat cu minciuna și blasfemia.

        Apreciază

  22. […] Rugati-va pentru IPS Teodosie al Tomisului. ESTE AUDIAT LA DNA […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.