SACCSIV – blog ortodox

Video: Mitropolitul SERAFIM DE PIREU despre CIPURI si acte

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 12, 2014

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ALEX ROGOJAN CRISTIAN IRINEU said, on septembrie 12, 2014 at 12:47 pm

    Microcipurile RFID, implantate în noi, vor fi obligatorii, fie că ne place sau nu! Bine aţi venit în “tirania virtuală”!
    Tehnologiile concepute special pentru a urmări și monitoriza ființe umane sunt în dezvoltare de cel puțin două decenii. În domeniul virtual, programele software sunt acum capabile de a ne urmări în timp real, de a face predicții cu privire la comportamentele noastre viitoare și de a trimite alerte la stația de monitorizare corespunzătoare, în funcție de modul în care un algoritm de calculator monitorizează activitățile noastre.

    Dacă cele spuse mai sus (din domeniul virtual) par a fi lucruri înfricoşătoare, şi mai terifiant ar fi dacă ele ar fi aplicate în lumea noastră reală. Conform unor studii recente cu privire la microcipurile încorporate în oameni va fi doar o chestiune de timp înainte de aceste sisteme să fie implementate pe scară largă.

    Deja, școlile din Brazilia au început să plaseze microchipuri în uniformele școlare, pentru a ține evidența elevilor și pentru a reduce absenteismul (vezi ştirea din 2012 de pe zdnet.com). 20.000 de elevi din orașul Vitoria da Conquista au microcipuri încorporate în uniformele lor. Părinții primesc un SMS atunci când copiii lor ajung la școală sau în cazul în care sunt în întârziere la clase. Autoritățile spun că măsura va contribui la consolidarea relațiilor dintre profesor-părinte.

    Microcipurile RFID implementate în oameni (identificate de la distanţă prin frecvenţă radio) sunt peste tot. De exemplu, cele mai recente carduri de credit au şi un microcip RFID. Cum noi purtăm cardurile cu noi cam tot timpul, “cineva” va şti tot timpul unde ne aflăm. Dar, ce să mai vorbim de telefoanele mobile? Aproape fiecare telefon are încorporat câte un microcip RFID care poate urmări fiecare mișcare a noastră prin GPS sau printr-o triangulație. Mai mult decât atât, microfoanele si camerele video care vin standard de pe orice telefon pot fi activate de la distanță prin sisteme de supraveghere, o capacitate care există de la începutul anilor 2000.
    Dar, oricât de intruzive sunt aceste dispozitive, se pare că ele sunt acceptate de către miliarde de oameni din întreaga lume. Suntem stăpânii propriei noastre sclavii! Și mai şi plătim bani buni pentru a avea cel mai bun dispozitiv de urmărire! Desigur, ne putem deconecta pur și simplu de la acest sistem, aruncând telefonul mobil. Dar, ţinând cont de trendul din ultimii ani, se pare că expansiunea guvernului în supraveghere sugerează că tehnologia microcipului RFID va fi în cele din urmă nevoluntară.

    Michael Snyder, într-un articol extraordinar de pe site-ul The Truth Wins.com spune următoarele: “Într-o zi, acest tip de tehnologie va fi probabil atât de extinsă încât nu veți fi în măsură să deschideţi un cont bancar sau să cumpăraţi ceva fără ca mâna sau faţa să vă fie mai întâi scanată.”

    Este dificil să ne imaginăm că populația va accepta liber o astfel de “robie digitală”. Dar, totul va fi făcut treptat. În primul rând, tehnologiile vor trebui să fie, în general, acceptate de societate. Se va începe cu produse “cool” de consum, cum ar fi Google Glass. Apoi, microcipurile RFID vor fi implantate în mod voluntar sub pielea noastră pentru accesul la clădirile publice. În cele din urmă, odată ce conceptul este general acceptat de majoritatea lumii, acest microcip va deveni noul “număr de securitate socială” şi va fi obligatoriu.

    Fie că ne place sau nu acesta este viitorul. Vom fi urmăriţi de guvern în fiecare pas pe care îl vom face… E trist, dar, dacă nu v-aţi dat seama până acum, deja am intrat într-o nouă formă de tiranie: tirania virtuală…

    Apreciat de 1 persoană

  2. ALEX ROGOJAN CRISTIAN IRINEU said, on septembrie 12, 2014 at 12:56 pm

    Ce putere are diavolul asupra omului? O poveste araba incredibila!

    Uneori, chiar si diavolul incearca sa ne lumineze, cum arata aceasta poveste araba. A fost odata un copac la care se inchinau o multime de barbati si femei, care nu se supuneau cultului practicat de neamul lor. Un barbat, scos din sarite de aceasta idolatrie, a hotarat sa taie copacul. Cand s-a lasat intunericul, a luat un topor si s-a indreptat spre locul unde se afla copacul, dar diavolul, prefacut in om, i-a taiat calea si l-a intrebat:
    – Ce vrei sa faci cu toporul ?
    – Sa tai copacul.
    – De ce ?
    – Pentru ca o multime de barbati si de femei i se inchina si-l uita pe Dumnezeu cel adevarat.
    – De vreme ce tu nu i te inchini, ce-ti pasa? i-a zis diavolul.
    – Vreau neaparat sa-l tai si am s-o fac! i-a raspuns omul, ridicand toporul.
    – Stai! a strigat diavolul, apucandu-l de brat. N-ai vrea mai bine sa faci ceva folositor, in loc sa tai copacul?
    – Ce anume ? l-a intrebat omul, cam tulburat.
    – Nu glumesc deloc. Daca te invoiesti sa nu tai copacul, ai sa capeti doi galbeni.
    – De la cine ?
    – Chiar de la mine.
    – Cand ?
    – In fiecare dimineata, cand te trezesti.
    Omul a dat drumul toporului si s-a intors acasa. A doua zi, un cersetor mascat i-a batut la usa, i-a dat cei doi galbeni si s-a facut nevazut.
    In ziua urmatoare, s-a trezit dis-de-dimineata si l-a asteptat pe cersetor. Dar a asteptat degeaba. N-a venit nimeni sa-i dea galbenii fagaduiti.
    Omul s-a maniat, si-a luat toporul si s-a repezit sa doboare copacul. S-a intalnit iar cu diavolul, prefacut in om, care i-a zis:
    – Ce faci cu toporul acela ?
    – Tai copacul!
    – N-ai sa-l tai. Nu mai esti in stare.

    Omul a ridicat toporul. Diavolul l-a apucat cu un deget si l-a azvarlit cat colo. Apoi l-a imbrancit pe om, care s-a lovit de un zid atat de tare ca era sa moara.
    – Cine esti tu ? a intrebat el. De unde ai aceasta putere nemaivazuta ?
    – De la cei doi galbeni pe care i-ai primit. Cand te gandeai sa tai copacul ca nimeni sa nu i se mai inchine decat lui Dumnezeu, nu aveam nicio putere asupra ta. Dar cand ai vrut sa-l tai la manie, pentru ca n-ai capatat cei doi galbeni azi dimineata, ai cazut in puterea mea. Iata de ce te-am doborat.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Liliana said, on septembrie 12, 2014 at 1:39 pm

    Doamne ajuta!
    Potrivita poveste cu situatia celui ce incepe sa faca mici compromisuri,,,sa se aranjeze”,dindu-i drepturi celui rau asupra sa…Fara sa o priceapa la inceput.Pas cu pas,slabeste in omul respectiv harul Duhului Sfint (puterea de a se impotrivi,de a lupta si de a reusi ),finalmente,cade din har.Nimic nu-i mai foloseste-poate sa fi cistigat tot universul…Deci sa nu acceptam nimic de la bun inceput,ca sa ne intarim in har si cu ajutorul lui DUMNEZEU ne vom mintui.Numai sa vrem cu hotarire.

    Apreciază

  4. Liliana said, on septembrie 12, 2014 at 2:02 pm

    Frate Vasile,as vrea si eu sa o ajut pe ,,o mama” care a cerut hainuta si incaltaminte pentru un copilas.Poti sa ma ajuti sa aflu o adresa unde sa-i trimit?Multumesc.

    Apreciază

    • mihai said, on septembrie 12, 2014 at 9:22 pm

      am cerut si eu adresa de la femeia respectiva, dar inca nam aflato, sau macar o modalitate de a lua legatura cu ea

      Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 13, 2014 at 1:22 am

        mihai

        Am rugat-o sa-si faca o adresa de e-mail ce-o poate face publica.

        Apreciază

  5. vali said, on septembrie 12, 2014 at 3:27 pm

    Din fragmentul asta am inteles asa: nu toate lucrurile ne fac rau ci doar acelea care atenteaza la libertatea noastra. Banuiesc ca se referea la cele care creaza dependenta, ca in pilda cu arabu.
    Cred ca prima care atenteaza la liberul nostru arbitru e mass media, apoi „mediul” virtual – facebook, email, telefoane mobile, carduri bancare si incet-incet ne cerem singuri ghilotina.

    Apreciază

  6. Iones said, on septembrie 12, 2014 at 5:42 pm

    American de origine palestiniana MUTILAT de politistii israelieni pentru ca a participat la un protest (Video)
    http://www.ziare.com/international/israel/american-mutilat-de-politistii-israelieni-pentru-ca-a-participat-la-un-protest-video-1321400

    Apreciază

  7. Sorin said, on septembrie 12, 2014 at 11:08 pm

    Mitropolitul ne spune sa nu demonizam totul/.
    Ce vrea sa zica frate Vasile?
    Adica nu e chiar asa de rau cum se crede?

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 13, 2014 at 1:49 am

      Sorin

      Nu stiu frate. Ca de aia am scris ca era important sa auzim si intrebarea si intregul raspuns.

      Cel ce l-a postat pe youtube, adica marianmaricaruful, pare a zice ca nici el nu stie, caci a venit cu o completare la comentariul sau:

      Cine are înregistrarea completă?

      Apreciază

  8. cristina said, on septembrie 13, 2014 at 10:40 pm

    Noua Ordine Mondiala este instalata deja iar slugile lui Antihrist lucreaza cu sarg pt a pregati incoronarea lui la Ierusalim,Harta lumii este deja impartita intre marile puteri iar SATANISTII care le conduc .fac planuri pt depopularea planetei,pt fabricarea de crize financiare,pt declansarea conflictelor intre state si multe alte acte diavolesti menite sa ne distruga vietile. Singura noastra scapare este credinta in Dumnezeu si lepadarea de Satana. Tot ceea ce scrie in BIBLIE ,se va adeveri si vom trai aceste timpuri pt ca asa a fost profetit si asta se va face cu voia Domnului,pt ca lumea trebuie sa se purifice si sa scape de toata spurcaciunea si de toate pacatele pe care omenirea le are, Cine va crede in Dumnezeu si va prefera mucenicia in locul acestei lumi desarte,va merge in imparatia lui Dumnezeu si va trai vesnic. Nu exista cale de mijloc si nici compromisuri cand este vorba de divinitate’ ori cu Dumnezeu ori cu Antihrist. Alegerea este a noastra si depinde de credinta si de iubirea fata de Dumnezeu.

    Apreciază

    • mihai said, on septembrie 14, 2014 at 10:54 pm

      da, pt. ca sistemul tace si face, noi oamenii neam lepadat de Dumnezeu, profetiile biblice le traim astazi la intensitate maxima

      Apreciază

  9. Sorin said, on septembrie 14, 2014 at 10:49 pm

    Faza e ca daca chiar a spus ca sa nu demonizam totul, eu in lume vad altceva.
    Adica vad o lume vicleana: la servici, la biserica, pe strada, acum nu in totalitate, dar in mare parte asa este.

    Apreciază

  10. […] Video: Mitropolitul SERAFIM DE PIREU despre CIPURI si acte […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.