SACCSIV – blog ortodox

Parintele Dionisie de la Colciu: “SUNTEM IN VREMURILE DE PE URMA. Conducatorii europeni au luat locul lui Satan insusi. Ei legifereaza ca pacatul impotriva firii este ceva bun.”

Posted in antihrist, DIONISIE DE LA COLCIU, UNIUNEA EUROPEANA by saccsiv on mai 13, 2014

   Poate gresesc, dar consider ca ceea ce s-a petrecut la Eurovision este un simbol al inceputului vremurilor din urma.

ARATAREA Conchita Wurst (Austria) A CASTIGAT EUROVISION 2014

Semne tot sunt, ELITELE de peste 200 de ani lucrand de zor la edificarea NOII ORDINI MONDIALE, iar din anii 90 am intrat in ultima etapa. Insa, trebuie tinut cont ca ei folosesc mereu simboluri, ca de exemplu:

SIMBOLURI: Cladirea Parlamentului European fotografiata de sus …

Iar treaba cu aratarea mi se pare a fi un simbol de o insemnatate covarsitoate. Voi scrie un articol ceva mai amplu in acest sens.

   Iata ce putem citi la Parintele Dionisie de la Colciu: „Uniunea Europeana este Casa Faradelegilor”:

 

Sa avem nadejdea la Dumnezeu, dar timpurile sunt critice. Timpurile-s foarte critice. Dupa cum spun Sfintii Parinti, Sfintii Prooroci, noi am intrat in veacul al VIII-lea, si ei asa scriu ca, intrand in al VIII-lea veac, multe necazuri o sa vina peste omenire, mari schimbari o sa fie in lume.

Dupa scrierile Sfintilor Parinti, omenirea as­teapta doua pericole infricosate: un razboi infricosat de mare si imparatia lui Antihrist. Acuma numai Dumne­zeu stie care va apuca inainte, razboiul acela care se as­teapta sau imparatia lui Antihrist. Noua nu ne-a ramas altceva decat sa ne pregatim. Sa ne pregatim prin poca­inta, spre marturisire curata, ca nimenea nu se poate mantui decat numai prin pocainta, adica prin marturisirea pacatelor inaintea parintelui duhovnic.

O sa fie un razboi infricosat, poate nu acum, dar in cativa ani. Asa va fi ca nu vor mai cunoaste ca au fost oameni cei omorati. Suntem in vremurile de pe urma. Sunt semne vadite.

Conducatorii omenirii de astazi sunt hotarati sa distruga omul, atat duhovniceste, cat si fireste; adica nu se mai pune problema de a fi un bun crestin, asta e departe, dar nu mai poti fi om firesc. Vor sa schimonoseasca firea omului. Conducatorii europeni se vede bine treaba ca au luat locul lui Satan insusi, ca de acum ei, cu ideile lor, introduc rautatea in omenire. Dar pentru ce? Ca sa distruga cu desavarsire tot ce-i duhovnicesc in om, dar nu numai atat, ci si tot ce-i omenesc.

Ăstia vor sa faca lumea ca pe niste dobitoace, sa nu stie ca este Viata Vesnica.Chiar daca zic ca este Dumnezeu, ei spun ca totul este aici, viata asta sa fie bine.

Uniunea Europeana este Casa Faradelegilor, este distrugerea omului, nu numai a crestinului sau a monahului. Lasam asta la o parte [monahismul sau crestinismul], dar vedem ca legile Uniunii Europene duc la distrugerea omului, fiindca dau drepturi lui Satan. Ei legifereaza ca pacatul impotriva firii este ceva bun.

Vezi, astia de la Comunitatea Europeana o tin (considera) pe Romania ca cea mai inapoiata. De ce? Pentru ca crede in Biserica, fiindca are multi preoti si monahi. Adica crede in Viata Vesnica si nu crede in ideile lor. Vor sa bage ideile lor si Biserica le sta in cale. (nota 1)

O sa fie schimbari mari. Ce, crezi ca Comuni­tatea Europeana este dupa Dumnezeu? O sa-i schimbe pe toti, o sa le schimbe mintea. Aceasta schimbare este spre daramare iar nu spre zidire.

– Parinte, ce se intelege prin veacul al VIII-lea? – Ca am intrat in a opta mie de ani,dupa numaratoarea Bisericii. [Nota explicativa a editorilor: Potrivit cronologiei traditionale bizantine, dupa care se ghideaza toate scrierile vechi bisericesti, anul Nasterii lui Hristos este anul 5508 „de la facerea lumii”. Prin urmare, in 2010, suntem in anul 7518 „de la facerea lumii”. Sfantul Nil Atonitul, Sfantul Cosma Etolianul, Sfantul Moise Arapul si Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica sunt doar cativa dintre Parintii Bisericii carora le-a descoperit Dumnezeu in vedenie ca la a doua jumatate a veacului al optulea, cand se va inmulti faradelegea, se va apropia sfarsitul lumii.Despre acest veac pomeneste adesea parintele Dionisie in dialogurile sale]. (nota 2)

Vezi? E sfârşitul. Am intrat în al VIII-lea veac. Să ştii că urgiile cele mai mari încep de-acum înainte. Aşa scriu Sfinţii Prooroci, aşa scriu Sfinţii Apostoli. Aşteptăm pe Antihrist. Dar apostolii lui Antihrist ştiu cum să se poarte ca să îngenuncheze adevărul, să îngenuncheze Ortodoxia. Cât timp va fi Ortodoxia la înălţime ei ştiu că nu poate împărăţia lui Antihrist să guvernele, să conducă, şi se osârduiesc cu fel de fel de meşteşugiri ca foarte cu înlesnire să vină Satana ca să conducă omenirea. (nota 3)

Eh!… Cât putem şi cât am auzit şi cât ne luminează Dumnezeu, să ne ţinem de adevăr. Adevărul nu-l poţi găsi nicăieri decât numai în Biserică, numai în Ortodoxie, că acolo avem sute şi mii de învăţături pe care dacă le respectăm ne ajută Dumnezeu să putem căpăta Impărăţia Cerurilor. Că aici, oricat am trăi, se isprăveşte viaţa, oricât am trăi, se sfârşesc anii. Trebuie să ne ducem dincolo, unde nu mai este sfârşit, decât veşnic fericire şi bucurie. (2003)

(Extrase din: Staretul Dionisie. Lumea in vremurile de pe urma. Vol. II, Editura Prodromos, 2010)

Comentariu saccsiv:

nota 1

Carl Bildt: ORTODOXIA este principala amenintare pentru civilizatia occidentala …

nota 2

Profetia Sfantului CALINIC de la Cernica despre 1992, inceputul SFARSITULUI LUMII …

nota 3

VIDEO (1990) – Rabin sef catre Benjamin Netanyahu: FA CEVA PENTRU A GRABI VENIREA LUI MESIA (ANTIHRISTULUI). Si intr-adevar, au inceput sa faca …

Cititi va rog si:

Parintele DIONISIE DE LA COLCIU – INVATATURI: Despre Uniunea Europeana, alunecarea oamenilor Bisericii, antihrist, rugaciunea inimii, cum sa vietuiasca crestinii in orase

Video (si transcriptul) Parintele ADRIAN FAGETEANU in 2006: “A inceput epoca lui ANTIHRIST”

Parintele SOFIAN BOGHIU (2002) despre APOCALIPSA, MASONERIE, ANTIHRIST, NOUA ORDINE MONDIALA

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu Humor said, on mai 13, 2014 at 7:46 pm

    Purtătoarea de cuvânt al Departamentului de Stat, Jen Psaki, adăugând că nu ştie ca SUA să fie implicate în interzicerea accesului vicepremierului rus în spaţiul aerian românesc, transmite MEDIAFAX.
    „Ştiu că era într-o vizită în Moldova în acel moment. Evident că aceasta este o zonă în care sprijinim şi vom continua să sprijinim negocierea unui acord cuprinzător privind conflictul, care să garanteze suveranitatea şi integritatea teritorială a Moldovei, asigurând, totodată, un statut special pentru Transnistria”, a spus purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat, în cadrul unui briefing de presă.
    Despre asta nu suflă nici o vorbuliţă :
    „Robert Hunter Biden, fiul lui Joe Biden a fost cooptat in managementul firmei Burisma, Burisma este principala companie in domeniul energetic din Ucraina si vestea cu achizitia noului manager este chiar pe prima pagina a websiteului lor burisma ”
    Astea sunt adevăratele lor intenţii !

    Apreciază

  2. o oarecare said, on mai 13, 2014 at 7:47 pm

    Apreciază

  3. ORTODOXIE said, on mai 13, 2014 at 7:48 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  4. Iacoboaie Radu said, on mai 13, 2014 at 7:54 pm

    LEGALIZAREA HOMOSEXUALITĂŢII VA DESCHIDE CUTIA PANDOREI!
    (articol scris de Radu Iacoboaie, 2 iulie 2013, ziua Sf. Ştefan cel Mare)

    Urmărind cu atenţie evenimentele recente de pe plan internaţional (inclusiv în România), observăm cu stupoare şi cu oarecare nelinişte, că aceste demersuri tot mai insistente de promovare şi legalizare a căsătoriilor dintre homosexuali, respectiv lesbiene şi a adopţiilor de către aceste persoane sunt concertate la nivel mondial şi doresc să submineze temelia societăţilor actuale care au ca fundament valorile creştinismului. Asistăm la o intensificare deloc întâmplătoare a lobby-ului prohomosexualitate şi adoptarea unor legi împotriva opiniei publice şi protestelor de amploare din mai multe ţări de pe bătrânul continent.
    Nu ar fi desigur foarte greu să-i descoperim pe artizanii din umbră ai acestei ,,revoluţii sexuale”, pe îndrumătorii şi sponsorii activiştilor gay, care nu se vor opri doar la câteva drepturi pentru homosexuali. Noi ştim cine sunt duşmanii lui Hristos şi ai familiei creştine. Ştim cine orchestrează această lovitură puternică dată modului de viaţă creştin autentic (ortodox). Aceştia nu pot fi decât evreii sionişti, cei care încă îl aşteaptă pe Mesia şi francmasonii care îi urmează de pretutindeni.
    Uitaţi-vă numai la cei care promovează homosexualitatea în România şi veţi vedea că nu au nici o legătură cu ortodoxia. Niels Schnecker, evreu mason, care s-a implicat activ în mai multe campanii electorale în SUA, a fost ales de liberali pentru alegerile prezidenţiale din 2014 pentru candidatura lui Crin Antonescu! Remus Cernea şi alte organizaţii precum Accept…
    Ca să conştientizăm pe deplin gravitatea fenomenului, ar fi poate suficient să amintim doar faptul că homosexualitatea reprezintă practicarea unor perversiuni sexuale (nu este o orientare sexuală aşa cum se invocă în mod greşit de către propagandiştii acestora), că perversiunile sexuale nu sunt îngăduite de Biserica Ortodoxă (fiind considerate păcate grele, strigătoare la cer) iar Dumnezeu a pedepsit categoric şi drastic homosexualitatea şi onania. Ne aducem aminte că Onan, care a săvârşit masturbarea sau onania a murit pe loc. Iar oraşele Sodoma şi Gomora, în care se practica homosexualitatea şi pedofilia, au fost distruse în întregime. Pe ruinele lor a apărut Marea Moartă, în care nu trăiesc vieţuitoare… Acestea nu sunt poveşti, ci realităţi cutremurătoare!
    Legalizarea homosexualităţii nu înseamnă doar o simplă acceptare de către societate a căsătoriilor dintre homosexuali, respectiv lesbiene. Implicaţiile sunt mult mai mari. Pentru noi creştinii, ea înseamnă în primul rând o legalizare a păcatului (a patimii desfrânării şi perversiunilor sexuale). Homosexualitatea poate favoriza în cazul adopţiilor pedofilia (abuzul sexual asupra minorilor, constituind astfel o pedofilie deghizată!) dar şi incestul şi poligamia. Iată de ce Rusia a interzis adopţiile copiilor ruşi de către cuplurile de homosexuali.
    Legalizarea homosexualităţii va aduce după sine noi şi noi probleme sociale şi medicale, ştiut fiind faptul că manifestările homosexualilor se circumscriu sferei patologice. Paradele şi propaganda acestora larg mediatizată nu pot schimba în nici un fel datele problemei. Cei care îi folosesc ca masa de manevră vor de fapt să redefinească normalitatea, obligându-ne treptat să renunţăm la căsătoria tradiţională dintre bărbat şi femeie. Acesta este un scop perfid care serveşte altuia mai diabolic: reducerea populaţiei de pe Terra. Iată una din expresiile Noii Ordini Mondiale, la care se lucrează intens în prezent. Oamenii sunt forţaţi în mod indirect să desfiinţeze instituţia sacră a familiei creştine, considerată învechită şi depăşită, în dezacord cu modernitatea lumii în care trăim, să accepte tot mai mult metodele contraceptive şi aşa mai departe …
    Pe de altă parte, oamenii sunt determinaţi să accepte homosexualitatea ca pe o simplă orientare sexuală şi ,,normală”, pe care să o ofere apoi spre experimentare şi tinerilor de astăzi! Aşa cum au procedat în unele ţări şi cu sexul oral, recomandat chiar de unii medici şi psihologi! Ei vin şi ne învaţă că, de fapt homosexualitatea nu dăunează nimănui şi că reprezintă doar o expresie a libertăţii depline şi a personalităţii omului!
    Legalizarea homosexualităţii este vârful aisbergului care ne va lovi pe toţi din plin în viitorul apropiat. Ea va deschide cutia pandorei. Un exemplu este cel al activiştilor poligamiei din SUA, care au ieşit la rampă cu entuziasm, văzând în aceasta un pas istoric spre desfiinţarea familiei tradiţionale şi afirmarea poligamiei, în viziunea lor fiind necesară mai ales pentru emigranţii care lucrează în străinătate …
    În mod evident, o mare parte dintre oamenii de pretutindeni se vor revolta. Scriitorul H.G. Wells ne avertiza în urmă cu câteva decenii: ,,Foarte mulţi oameni vor uri NOUA ORDINE MONDIALĂ şi vor muri protestând împotriva ei.”
    Numai că, masonii şi-au făcut anumite planuri luându-şi anumite măsuri de prevedere: camere de supraveghere în principalele locuri publice, legi precum Tratatul de la Lisabona (ratificat şi de România!). Acesta din urmă, stipulează printre altele şi pedeapsa cu moartea în cazul ,, situaţiei de război, dezordine socială şi insurecţie”. Iar fiecare stat membru este obligat să participe la acţiunile militare şi ale Serviciilor secrete în lupta contra ,,terorismului”. Însă toate prevederile acestea sunt vag exprimate, dau naştere la interpretări şi la semne de întrebare. Ele pot favoriza în mod cert măsuri abuzive şi nedrepte împotriva cetăţenilor Uniunii Europene. (Vezi şi cartea Guvernul Mondial Coşmarul Omenirii, de Teodor Filip, Ed. Obiectiv).
    Nu trebuie uitat nici faptul că activiştii gay îi numesc pe creştini ,,fascişti”. Pe o pancartă din New York, se putea citi: ,,Viaţa începe când te opui creştinilor fascişti!” Oare unde vedeţi dumneavoastră legatura dintre fascism şi creştinism? Creştinii au instaurat undeva în lume dictatura? Au suprimat tocmai ei libertatea omului, un dar preţios de la Dumnezeu?
    Iar pe site-ul Wikipedia, legionarii şi preoţii ortodocşi sunt de asemenea văzuţi ca fascişti şi fanatici precum fundamentaliştii islamici… În timp ce preoţii catolici sunt mereu în centrul atenției mass media și văzuţi ca vajnici apărători ai drepturilor omului… De fapt, autorul articolului defăimător la adresa Bisericii Ortodoxe este însă un ateu sau catolic, sau mai degrabă un mason adevărat.
    Îşi poate imagina cineva oare toate implicaţiile din societate ale legalizării homosexualităţii? Este destul de dificil. Vor fi afectaţi în special copiii şi femeile, ca şi în cazul fenomenului pornografiei. Comportamentul sexual ar putea să debuteze la vârste tot mai precoce, afectând astfel ireversibil dezvoltarea armonioasă a personalităţii lor. Dar cel mai mult va influenţa moralitatea şi sănătatea (SIDA, etc). Pedofilia, incestul, poligamia, prostituţia, proxenetismul şi drogurile vor ajunge la cote inimaginabile …
    Iată de ce trebuie să ne opunem energic legalizării sodomiei în poporul nostru creştin ortodox până nu este prea târziu. Iubiţi fraţi ortodocşi, nu vă fie teamă. Este timpul mărturisirii Adevărului, după spusele marilor noştri duhovnici, precum părintele Justin Pârvu. Cu noi este Dumnezeu…

    Apreciază

    • o oarecare said, on mai 13, 2014 at 9:09 pm

      Daca vom muri protestand impotriva noii (dez)ordini mondiale, avem o sansa in plus pentru mantuire.

      Am citit ca pana si sfinti mari au zabovit pe la vamile vazduhului. Multi sfinti ne incurajeaza pe drumul muceniciei cu un argument important. Mucenicia, fiind botezul sangelui, este in masura sa ne ajute sa trecem cu usurinta prin vamile vazduhului. Asa ca grija noastra este cum murim, nu cand murim.

      Voia lui Dumnezeu nu este sa fim de partea prigonitorilor Lui si a crestinilor, nici de partea homosexualilor pentru avantaje materiale.

      Dumnezeu sa ne intareasca sa putem fi predici vii, pentru ca vorba si fapta noastra sa aduca roade placute Lui.

      Dumnezeu sa-i ajute pe cat mai multi crestini sa observe lucrarea vicleana a necuratului si sa accepte sa mearga pe calea cea stramta, ce duce la mantuire, nu pe calea cea larga, ce duce la pierzarea vesnica.

      Oricate pacate ar fi in jur, noi, crestini, putem avea Imparatia Cerurilor in inimile noastre facand voia lui Dumnezeu si rugandu-ne. Numai pacatul ne poate desparti de Dumnezeu. Cei care legifereaza si promoveaza pacatul vor sa ni-l ia pe Dumnezeu, adica atenteaza la sufletele noastre. si la mantuirea noastra pe cai ocolite. Acestia nu mai spun ca nu exista Dumnezeu, ci ne vara in fata pacate care ne despart in mod sigur de El. Si cad foarte ulti, din pacate, caci le este adormit a vigilenta.

      ,,Exista Dumnezeu, dar homosexualitatea, avorturile, desfranarea si vrajitoria reprezinta ceva normal.” – spun ei. Ba prin filme, ba prin moda, se promoveaza ostentativ pacatul. Nu e de glumit cu acestia. E nevoie sa fim categorici si sa avem in minte un cod etic bine definit. Sa promovam valorile crestine si relatiile corecte intre oameni, asa cum le-a binecuvantat Mantuitorul. Pot cadea si cei alesi si atunci sa avem grija pe cine luam drept model.

      Incercand din rasputeri sa facem voia lui Dumnezeu, sa ne consideram, totusi, vrednici de iad, dupa cum spunea Sfantul Siluan Athonitul si asa vom scapa de iad. Mare este Dumnezeu!

      Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on mai 13, 2014 at 11:53 pm

        Din smerenie v-ați semnat O OARECARE. Pornind chiar de la ceea ce ați scris deja în acest comentariu, v-aș sfătui prietenește să dezvoltați puțin ideile și să scrieți un articol. Poate și mai multe, de ce nu? Părerea mea este că aveți coerență, spirit critic și clarviziune. Ar fi păcat să nu le valorificați. Talanții nu trebuie îngropați și nici lumina nu trebuie ascunsă sub obroc… Doamne ajută!

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on mai 13, 2014 at 11:57 pm

        Despre necesitatea de a face în viața noastră VOIA LUI DUMNEZEU (valabil mai ales și pentru cei care ne conduc) vorbea foarte frumos părintele Ioanichie Bălan, un mare mărturisitor, în interviul din 3 mai 1997. Doamne ajută!

        Apreciază

  5. mihai said, on mai 13, 2014 at 7:57 pm

    FARA CUVINTEprorocia se implineste sub privirile noastre

    Apreciază

  6. Alin said, on mai 13, 2014 at 8:16 pm

    altii, opineaza invers :

    „Doar Vladimir Putin poate aduce Apocalipsa!”

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/preotii-romani-avertisment-infricosator-el-este-omul-care-va-aduce-apocalipsa_1438601.html#ixzz31cINQ2xf
    Follow us: @realitatea on Twitter

    Apreciază

  7. geo said, on mai 13, 2014 at 10:18 pm

    Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, avertizase Statele Unite din anul 2008 că apropierea Ucrainei de UE şi NATO ar putea conduce la divizarea acestei ţări, arată un mesaj diplomatic secret dezvăluit marţi de site-ul WikiLeaks.

    „După o primă reacţie tacită faţă de intenţia Ucrainei de a semna Planul de acţiune în vederea aderării la NATO cu ocazia summitului de la Bucureşti, ministrul de Externe Lavrov şi alţi oficiali ruşi de rang înalt au reiterat opoziţia puternică, subliniind că Rusia va considera extinderea Alianţei spre est drept o potenţială ameninţare militară”, scria, în 2008, William Burns, ambasador la Moscova la acea vreme, iar acum adjunct al secretarului de Stat american.

    http://www.gandul.info/international/wikileaks-avertismentul-lansat-de-rusia-in-anul-2008-vom-considera-extinderea-nato-spre-est-o-amenintare-militara-12623439

    https://wikileaks.org/plusd/cables/08MOSCOW265_a.html

    http://en.ria.ru/world/20140513/189793988/Secret-Cable-Reveals-Russia-Warned-US-in-2008-Meddling-in.html

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on mai 14, 2014 at 11:16 am

      Cu alte cuvinte, RUSIA SE OPUNE INTRĂRII UCRAINEI ÎN NATO ȘI UE… Pentru că acest bloc politico-militar NATO se apropie amenințător de granițele sale. Și se creează premize pentru izbucnirea unei noi conflagrații mondiale. Anexarea Crimeii se substituie politicii defensive de apărare a Rusiei, pentru rolul strategic în regiune.
      Ucraina este într-o situație foarte grea și bine ar fi să nu ajungă la vreun război civil, așa cum urmăresc masonii. Ucraina este o țară ortodoxă ca și România. Și este vecină cu noi și o MARE SURSĂ POTENȚIALĂ DE INSTABILITATE ÎN ZONĂ! Lucrurile trebuie să se calmeze în Ucraina. Să nu existe și alte separatisme…

      Apreciază

  8. sin gh. laurențiu said, on mai 14, 2014 at 6:02 pm

    Poate au mai sesizat și alții…Androginul impus de Europa e…un fel de Mesia. Eurovision (tare numele!!!) a servit ca mediu al unei EPIFANII! E vorba de o clonă diabolică cu model în iconografia apuseană! Ia priviți aici:
    http://www.trilulilu.ro/imagini-evenimente/bucuria-invierii-mantuitorului-nostru-isus-hristos

    Apreciază

  9. […] Parintele Dionisie de la Colciu: “SUNTEM IN VREMURILE DE PE URMA. Conducatorii europeni au luat lo… […]

    Apreciază

  10. Zob said, on mai 19, 2014 at 1:04 pm

    Reblogged this on TRACIA.

    Apreciază

  11. […] Parintele Dionisie de la Colciu: “SUNTEM IN VREMURILE DE PE URMA. Conducatorii europeni au luat lo… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.