SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (09.04.2014): Familia PONTA la familia NETANYAHU. Minimalizezi HOLOCAUSTUL = puscarie. SIMBOLURI LEGIONARE = puscarie. 70 de ani de la BOMBARDAREA BUCURESTIULUI de catre americani. PUNGESTI. Invatamant OBLIGATORIU de la 5 ani. ARCA LUI NOE

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 9, 2014

532277_728895230483700_8623911822058168590_n

Foto: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/532277_728895230483700_8623911822058168590_n.jpg

Radio Romania: Premierul Victor Ponta, vizită privată în Israel

Primul ministru al României, Victor Ponta, se află într-o vizită privată de două zile în Israel.

Cu această ocazie, a avut şi două întâlniri importante cu premierul Benjamin Netanyahu şi, respectiv, preşedintele statului, Shimon Peres, informeaza corespondentul RRA, Dragoș Ciocârlan.

Victor Ponta a fost primit, la reşedinţa prezidenţială din Ierusalim de preşedintele Shimon Peres, înaintea plecării acestuia într-o vizită de stat în China.

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe probleme de securitate si pe probleme de strategii economice al premierului VICTOR PONTA …

Ponta IARTA Rompetrol (adica KazMunaiGaz) de DATORIA DE JUMATATE DE MILARD DE DOLARI. Detalii despre una din SCHEMELE prin care ROMANIA RAMANE si FARA PETROL si FARA INDUSTRIA PETROLIERA si FARA BANI

VICTOR PONTA s-a intalnit cu evreul GEORGE SOROS. Au discutat despre romi, dar si despre REPUBLICA RROMA, ROSIA MONTANA si RUSIA?

VIDEO (incredibil): Ce declara Victor Ponta in 2012 despre Rosia Montana Gold Corporation si Chevron si ce-a ajuns sa declare acum … DE CE CAND AJUNG LA PUTERE OAMENII SE SUCESC? Pentru ca asa functioneaza SISTEMUL

CLANUL PONTA

Realitatea: Senat: PEDEAPSĂ SERIOASĂ pentru persoanele care minimalizează în public HOLOCAUSTUL
Senatorii au adoptat, marţi, o iniţiativă legislativă care prevede ca persoanele care minimalizează în mod evident, prin orice mijloace, în public, Holocaustul ori efectele sale să fie pedepsite cu închisoare de la 6 luni la trei ani sau cu amendă, propunerea fiind iniţiată de Crin Antonescu.
Prin proiectul de lege se mai propunea ca persoanele care participă la constituirea unei organizaţii cu caracter legionar sau aderă la o astfel de organizaţie să fie pedepsite cu închisoare de la 3 la 15 ani, însă această prevedere a fost eliminată de Comisia juridică, membrii acestei comisii invocând intrarea în vigoare a noului Cod Penal.
Proiectul de lege a fost semnat, alături de Antonescu, de deputaţii liberali Andrei Gerea şi George Scutaru.
Potrivit iniţiativei legislative, confecţionarea, vânzarea, răspândirea, precum şi deţinerea în vederea răspândirii de simboluri legionare se pedepsesc cu închisoarea de la 3 luni la trei ani.
Cu aceeaşi pedeapsă se va sancţiona şi utilizarea în public a simbolurilor legionare – drapele, insigne, uniforme, sloganuri, formule de salut, precum şi orice alte asemenea însemne. Acestea nu constituie infracţiune dacă fapta este săvârşită în interesul artei sau ştiinţei, cercetării ori educaţiei şi interesul este exprimat în sensul protecţiei drepturilor omului şi libertăţilor fundamentale şi al prevenirii şi combaterii incitării la ură naţională, rasială sau religioasă, la discriminare şi la săvârşirea de infracţiuni contra păcii şi omenirii.
Senatul a dezbătut în calitate de primă Cameră sesizată propunerea legislativă pentru modificarea Ordonanţei de Urgenţă 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului unor persoane vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.

RT: Over 1,500 Palestinian children killed by Israeli forces since 2000 – PA minister

PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-GAZA

TVR: Zi neagră în istoria Bucureştiului. 3000 au murit în urma bombardamentului din 1944

Au trecut 70 de ani de când Bucureştiul a fost bombardat de aviaţia americană. Trei mii de bucureşteni au murit în atacurile din centrul oraşului, Gara de Nord şi alte cartiere din zone civile, fără justificare militară. Frontul se afla la peste 300 km, pe linia Iaşi-Chişinău, iar luptele încetaseră de la sfârşitul lunii martie.

Ziare com: Proteste reluate la Pungesti: Victor Ponta nu uita, tara asta nu-i a ta!

Peste o suta de persoane, majoritatea localnici, au protestat, sambata dupa-amiaza, la Pungesti, in judetul Vaslui, fata de gazele de sist, oamenii marsaluind pe o distanta de cativa kilometri pe drumul judetean care tranziteaza comuna, pana in apropierea perimetrului detinut de compania Chevron.

Ziare com: Proteste la Pungesti: Autocar cu jurnalisti, lovit cu oua si pietre de protestatari

Autocarul in care se aflau jurnalistii care au vizitat perimetrul detinut de compania Chevron la Pungesti a fost lovit cu oua si pietre de catre localnicii care protesteaza fata de explorarea si exploatarea gezelor de sist, incidentul avand loc la intrarea in localitatea Silistea.
[…]
Incidentele au avut loc in prezenta politistilor si a jandarmilor care ii supravegheau pe protestatari la intrarea in localitatea Silistea, pe drumul judetean Garceni-Vaslui, si care au reusit sa ii indeparteze pe acestia de pe sosea. In urma incidentelor nu a fost ranita nicio persoana.
Dupa plecarea autocarului cu jurnalisti, manifestantii au ramas la fata locului, continuand protestele.
Peste 50 de localnici s-au adunat, marti la pranz, in fata perimetrului detinut de compania petroliera Chevron la Silistea-Pungesti, in zona fiind mobilizati si zeci de jandarmi.
Manifestantii aveau bannere cu mesaje prin care cereau intreruperea operatiunilor companiei Chevron. Protestatarii, aflati langa gardurile care delimiteaza perimetrul detinut de Chevron, huiduiau si scandau lozinci precum „Apa, aer si natura, nu fractura, nu cianura”, „Romania este tara noastra, Chevron niciodata nu o s-o otraveasca”.
De asemenea, manifestantii le-au strigat reprezentantilor companiei Chevron, in timp ce acestia le prezentau jurnalistilor amplasamentul pe care se desfasoara lucrarile, sa inlature steagul Romaniei de pe sonda de explorare a gazelor de sist care urmeaza sa fie amplasata la Pungesti.
In paralel, are loc o actiune intitulata „Ziua portilor deschise”, organizata de Chevron exclusiv pentru jurnalisti, carora li s-a permis accesul pe santierul unde va fi amplasata sonda de explorare a gazelor de sist.
[…]
Duminica, proteste fata de explorarea si exploatarea gazelor de sist au avut loc si in Bucuresti, Vaslui, Arad, Cluj-Napoca si Timisoara.

Barlad Online: Kanal D – „Asta-i România”: La Pungeşti, banul a împărţit satul. 5 Aprilie 2014

The Epoch Times: Ponta: învăţământul obligatoriu pentru copii de la vârstă de 5 ani

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

FEMEIA CASNICA SA FIE PLATITA. Un punct ce trebuie obligatoriu sa figureze in programul oricarui partid, ONG sau asociatie traditionalista

Ziare com: Primul copil al unui cuplu de lesbiene botezat de Biserica Catolica

Umma Azul, o fetita nasita de presedintele Argentinei, a devenit sambata primul copil al unui cuplu de lesbiene botezat de Biserica Catolica.
Carina Villarroel si Soledad Ortiz au cerut arhiepiscopului Carlos Jose Nanez permisiunea pentru botezul fiicei lor. Arhiepiscoul a declarat ca statutul lor marital nu are nicio consecinta asupra copilului, scrie CNN.
Ca urmare, un preot catolic a oficiat botezul intr-o catedrala din orasul Cordoba.
Presedintele Argentinei, Cristina Fernandez de Kirchner, nasa oficiala a fetitei, nu a putut participa la ceremonie, dar si-a trimis un reprezentant.
Casatoria intre persoanele de acelasi sex a fost legalizata in Argentina din 2010, dar nu a fost sanctionata de Biserica Catolica. Unul dintre parinti, Soledad Ortiz, e cea care a rugat-o personal pe presedinta Argentinei sa fie nasa fetitei, pentru ca „e o modalitate de a-i multumi ei si fostului presedinte Nestor Kirchner pentru legea care ne-a dat aceste drepturi”.
Ortiz a declarat presei ca „acum speram sa ne casatorim religios si vom lupta pentru asta”. Argentina este patria Papei Francisc. Vara trecuta, fiind intrebat despre homosexuali si reactia Bisericii fata de ei, Papa a declarat: „Cine sunt eu sa-i judec?”.
Doua luni mai tarziu, in septembrie 2013, Papa Francisc a spus ca Biserica are dreptul sa isi exprime opiniile, dar nu si sa se amestece din punct de vedere spiritual in viata homosexualilor si lesbienelor.

Ziare com: NATO maseaza trupe in Polonia – Varsovia a cerut 10.000 de soldati in ajutor

Premierul polonez Donald Tusk a declarat, sambata, ca NATO isi va intari prezenta in Polonia, in decurs de cateva saptamani. Actiunea are rolul de a alunga temerile statelor din Estul Europei cu privire la securitatea lor, dupa ceRusia a anexat peninsula ucraineana Crimeea.
Ziare com: Este adevarata povestea Arcei lui Noe din Biblie? Raspunsuri stiintifice uimitoare

Studentii masteranzi Oliveer Youle, Katie Raymer, Benjamin Jordan si Thomas Morris de la Departamentul de fizica si astronomie din cadrul Universitatii Leicester din Anglia au constatat ca Arca lui Noe ar fi plutit in mod teoretic, chiar sub greutatea a 70.000 de animale.
[…]
„Nu credem ca datele din Biblie reprezinta o sursa de informatie precisa din punct de vedere stiintific, de aceea am fost destul de surprinsi cand am descoperit ca Arca ar fi putut functiona”, a spus Morris.

Comentariu saccsiv:

   Mai mult, ce-au descoperit chinezii?

Arca lui Noe, descoperită de chinezi

Romania tv: Le vei DANSA ÎNGERILOR, PRINŢESĂ: Cine erau animatoarele care au murit în Clubul Beirut din Constanţa VIDEO
Pe pagina ei de Facebook, mesajele de condoleanţe au înnceput să curgă după ora 2:00 noaptea. Cineva i-a scris: „De acum înainte le vei dansa îngerilor, prinţesă!”…
   Comentariu saccsiv:
Vorba comentatorului STOP RFID 666: cu perfuzii in cap …

Adevarul: Ce se mai construieşte la Alba Iulia din fonduri europene: o piramidă de 2 metri care costă cât o casă

646x404 (1)

Ziare com: Poveste adevarata? Naufragiatul din Pacific a trecut testul cu detectorul de minciuni

Romania tv: Comunitate ţigănească din Vaslui, atacată cu bâte şi săbii de români

 

49 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iones said, on aprilie 9, 2014 at 3:42 pm

    Copiii nevaccinaţi pot fi refuzaţi de şcoli. Totuşi, părinţii au dreptul să respingă imunizarea
    https://ro.stiri.yahoo.com/copiii-nevaccina%C5%A3i-pot-fi-refuza%C5%A3i-%C5%9Fcoli-totu%C5%9Fi-p%C4%83rin%C5%A3ii-071735431.html

    Apreciază

  2. Alexandru(Fulger) said, on aprilie 9, 2014 at 3:52 pm

    Acum pe la magazine gasesti numai haine cu insemne anticrestine si oculte , dar daca este vorba de un tricou ofensator evreilor il retrag imediat de pe piata si isi cer si scuze , chiar daca sunt in top 5 firme de imbracaminte:

    http://adevarul.ro/life-style/moda/tricoul-infuriat-israelul-1_533984340d133766a861eccb/index.html

    Apreciază

  3. dinu marius said, on aprilie 9, 2014 at 4:11 pm

    le e frica de legionari!!!da..tricourile cu piramide.cu ochiul sau cu insemne sataniste nu zice nimeni nimic?

    Apreciat de 1 persoană

  4. marian said, on aprilie 9, 2014 at 6:05 pm

    Satana din sua, criminala nuland victoritza, se sparge in figuri live pe youtube…

    Apreciază

  5. Radu Humor said, on aprilie 9, 2014 at 6:15 pm

    Iudeomasoneria a reuşit să cumpere în vrac politicieni români ( vorba vine, că de fapt sunt mai toţi tăiaţi împrejur 😉 ), de preferinţă cu ascendent iudaic, cum are acest Ponta, de fapt Naum !
    Cozi de topor „ascuţite” să taie în carne vie, românească !

    Apreciază

    • Radu said, on aprilie 9, 2014 at 11:41 pm

      NU stiu daca i-a cumparat sau poate ii santajeaza cu ceva…daca iti vine un „asasin economic” sau altcineva si iti prezinta doua alternative pe masa crezi cu au ei curajul sa isi dea ei viata pe a lor si a copiilor lor pentru tara? bineinteles accepta varianta cu zaharelul adica un cont frumos undeva intr-un paradis fiscal si aplica masurile care le dicteaza ei…
      Oamenii politici daca nu sunt la mana lor cu ceva nu au cum sa ajunga la putere…daca esti curat si nu au ce sa te aiba la mana nu ajungi la putere in francmasonerie e la fel sau in organizatiile criminale te supun la o proba de inceput o fapt a reprobabila ca sa se convinga de tine si asa te au la mana toata viata daca nu faci ce zic ei apare in presa ca tu esti cel care a facut aceea fapta…
      La carma unei tari arareori ajunge o persoana curata mai ales acum…e o iluzie democratia cel putin cea de acum sunt tot oamenii lor mereu si mereu.

      Apreciază

  6. Liliana said, on aprilie 9, 2014 at 6:44 pm

    Pe site-ul francez ,,Le chaos controle” este prezentat rezultatul unui sondaj realizat in Marea Britanie,cu tema ,,Care este liderul mondial favorit”;Putin a primit 82% dintre optiuni.
    Pe Stirile Pro Tv sintem anuntati ca vor incepe distribuirea gratuita a cardurilor de sanatate…Lantul se stringe,dar nu va temeti-trebuie refuzate.Nu ne pot forta.Cu cit sintem mai multi,cu atit mai bine.Nu va lasati intimidati.Doamne ajuta.

    Apreciază

  7. Daniel Focsa said, on aprilie 9, 2014 at 8:22 pm

    In legatura cu bombardamentele de la 4 aprilie 1944 asupra Bucurestiului, imi permit sa semnalez lucrarea mea de istoria aviatiei „Dan Vizanty. Destinul unui pilot de vanatoare” unde aceste bombardamente, precum si luptele aviatiei noastre de vanatoare (in special Grupul 6 Vanatoare, comandat de capitanul Vizanty) sunt descrise pe larg. Ca si victoria acestui grup asupra aviatiei americane, deasupra Bucurestiului, de la 10 iunie 1944. Americanii nu se dadeau in laturi sa mitralieze, din avioanele lor, chiar si populatia civila care se afla pe peroanele garilor, sau automobilele de pe sosele. Cartea a aparut in 2010 dar se gaseste inca in librarii, sau poate fi comandata online de la editura din Iasi.

    http://daniel-focsa-istorieromaneasca.blogspot.ro/2010/11/cartea-mea-despre-pilotul-de-vanatoare.html

    http://www.euroinst.ro/titlu.php?id=1068

    http://www.librariaeminescu.ro/isbn/973-611-692-6/Daniel-Focsa__Dan-Vizanty-Destinul-unui-pilot-de-vanatoare

    Apreciază

  8. john said, on aprilie 9, 2014 at 8:41 pm

    Cardul naţional de sănătate va fi distribuit asiguraţilor, gratuit, prin poştă, iar în cazul în care titularul nu va fi găsit la domiciliu de două ori, actul va fi returnat casei de asigurări de sănătate în raza căruia se află locuinţa acestuia.
    http://www.ziuaveche.ro/actualitate-interna/social/cardurile-nationale-de-sanatate-distribuite-prin-posta-224441.html

    Apreciază

  9. Iacoboaie Radu said, on aprilie 9, 2014 at 10:34 pm

    Pe site-ul Natiunea, au fost postate imagini needitate din 2011 cred, în – Adevărul despre cei ce ne-au condus după 1989, un film scurt și relevant

    ESTE VORBA DESPRE:
    Un român adevărat ajuns la capătul răbdării, care ne arată clar cine au fost CRIMINALII… Nu legionarii, nu românii de rând, ci comuniștii și securiștii…
    Un român revoltat pe bună dreptate, pentru că nu se ia deloc în considerație greva minerilor înfometați de comuniști de la Motru din 1981, la care a participat activ (dovadă cei șase ani și jumătate de detenție)…
    Un român care ne vorbește de ,,România devastată” și pe care politicienii se prefac că nu o văd…
    Un român care cere insistent o lege care să-i pedepsească pe comuniști…
    Ne amintim ce s-a ales din proiectul legii lustrației al senatorului Sorin Ticu Dumitrescu…
    Doamne ajută!

    Apreciază

  10. Iacoboaie Radu said, on aprilie 9, 2014 at 11:38 pm

    Cred că legăturile acestea cu evreii sioniști îi unește pe toți politicienii care au uitat de neamul lor și de țară… Ponta și Băsescu nu mai sunt pe baricade diferite…
    Doamne ajută!

    Apreciază

  11. […] STIRILE ZILEI (09.04.2014): SIMBOLURI LEGIONARE = puscarie. 70 de ani de la BOMBARDAREA BUCURESTIULU… […]

    Apreciază

  12. Mălin said, on aprilie 10, 2014 at 9:00 am

    Am fost la fraţii lui să primească indicaţii pe care să le goyimilor, adica noua….

    Apreciază

  13. discerne said, on aprilie 10, 2014 at 1:28 pm

    Proiectul de lege cu privire la legionari a fost trimis la camera deputatilor http://www.senat.ro/Legis/PDF%5C2013%5C13L724AM.pdf sub forma aceasta: http://www.senat.ro/Legis/PDF%5C2013%5C13L724FS.pdf

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on aprilie 10, 2014 at 3:42 pm

      DISCERNE

      Dumnezeu să-i lumineze pe deputații din Parlament să nu voteze această lege discriminatorie față de către unii dintre români. Să nu ne întoarcem la practicile și mentalitățile comuniste…
      Doamne ajută!

      Apreciază

      • discerne said, on aprilie 10, 2014 at 7:40 pm

        La Senat au fost 87 voturi da, 0 voturi pentru nu si 0 abtineri

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on aprilie 10, 2014 at 10:00 pm

        DISCERNE

        Se vede treaba că evreii sioniști vor neapărat să termine odată cu legionarii din această țară. Neștiind că este Grădina Maicii Domnului, ca și Muntele Athos. Neștiind că România este o țară creștină, puternică și demnă, care va avea un cuvânt important de spus la sfârșitul lumii…
        Puneți-vă toată nădejdea în Dumnezeu, care este cu noi…
        Doamne ajută!

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on aprilie 10, 2014 at 10:05 pm

        DISCERNE

        Este o lege cu ,,dedicație” pentru legionari, pentru că îi incriminează și îi pune pe aceeași treaptă cu fasciștii și xenofobii… DAR PE CE BAZĂ? UNDE SE ARATĂ DE CE LEGIONARII TREBUIE SCOȘI ÎN AFARA LEGII? S-A ÎNTORS ROATA? COMUNIȘTII AU STAT ÎN ILEGALITATE DIN 1924 PÂNĂ ÎN 1944, IAR ACUM E RÂNDUL LEGIONARILOR?
        Doamne ajută!

        Apreciază

      • discerne said, on aprilie 11, 2014 at 8:49 am

        Multumesc pentru comentarii, domnule Iacoboaie. Cu ocazia aceasta, va felicit pentru activitatea impresionanta si ferventa de a colectiona materiale de valoare pentru tot crestinul si a le impartasi gratuit!
        Tin sa mentionez cu toate acestea ca nu sunt de acord cu prototipul „evreului rau”. Eu personal nu cunosc multi evrei, dar cei pe care ii cunosc sunt oameni cumsecade care isi vad de treaba lor si nici macar nu se preocupa de geopolitica. Acestea fiind spuse, tin sa subliniez ca trebuie tinut cont de diferenta intre zionisti si ceilalti evrei.
        Cred ca problema cea mai grava legata de legea impotriva legionarilor nu este atat legata de incriminarea propriu-zisa a legionarilor, cat de faptul ca prin modul in care este formulata, ea se poate rasfrange impotriva oricarui cetatean roman care isi manifesta dreptul de a protesta, chiar si in legatura cu lucruri ce n-au legatura cu legionarismul. De fapt, aceasta nu este o lege doar anti-legionari, ci anti-protest. Astfel, daca inamicul public nr. 1, „bau-bau-ul” la americani este numit terorist, in Romania va fi numit „legionar”.
        Al doilea atac al acestei legi este la adresa istoriei, caci obliga la rescrierea istoriei despre anumiti romani patrioti, carora se urmareste sa li se intineze memoria, lipsind astfel pe romani de modele importante si corectitudinea istoriei.
        Iar aceste doua atacuri nu au ABSOLUT NICIO LEGATURA CU EVREII SAU CU ZIONISMUL. Abia al treilea atac este la adresa legionarilor.

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on aprilie 11, 2014 at 9:34 pm

        DISCERNE

        Îmi cer iertare dar lucrurile pe care le-ați afirmat nu îmi sunt clare. Mie îmi place să fiu concis și la obiect. Puteți reformula?

        Apreciază

      • discerne said, on aprilie 12, 2014 at 9:38 am

        1. Eu nu sunt antisemit, sa fie clar, si nu toti evreii sunt zionisti.
        2. Legea impotriva legionarilor nu e data pentru legionari, ci ca sa bage in puscarie pe protestatari si ca sa cenzureze istoria.

        Acum m-am facut inteles?

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on aprilie 12, 2014 at 3:49 pm

        DISCERNE

        CE SPUNEȚI SE NUMEȘTE DEZINFORMARE.
        1. EU TOTDEAUNA AM FĂCUT O DISTINCȚIE CLARĂ ÎNTRE EVREII DE RÂND ȘI EVREII SIONIȘTI (nu am auzit de evrei zioniști…);
        2. Legea de care pomeneați este cu dedicație pentru legionari. Toți văd asta și este o realitate. De ce invocați alte scopuri ale legii care incriminează și pedepsește drastic legionarii?

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on aprilie 12, 2014 at 3:55 pm

        DISCERNE

        Și de unde până unde v-am acuzat eu de antisemitism? Știați că până și termenul de antisemitism este greșit pentru că evreii de astăzi, peste 80% de origine khazară (cei care au Talmudul, un compendiu de învățături voit anticreștine) nu sunt semiți (urmașii arabilor)?

        Apreciază

      • discerne said, on aprilie 12, 2014 at 8:56 pm

        Ce spun nu se numeste dezinformare, se numeste dreptul la exprimarea propriei opinii, care poate sa fie diferita de a dvs.
        Am argumentat amplu de ce proiectul de lege impotriva legionarilor este de fapt in primul rand impotriva protestatarilor, a ortodoxiei si a memoriei neamului romanesc in articolele acestea:
        http://discerne.wordpress.com/2013/12/03/legea-condamnarii-legionarilor-folosita-impotriva-nationalismului-si-patriotismului-romanesc-impotriva-drepturilor-omului-si-impotriva-constitutiei-de-stefan-alexandrescu/
        http://discerne.wordpress.com/2013/12/05/modificarea-o-u-g-312002-este-un-atac-la-adresa-constiintei-ortodoxe-a-poporului-roman-si-la-adresa-democratiei-de-stefan-alexandrescu/

        Dă clic pentru a accesa cum-incalca-drepturile-omului-legea-contra-legionarilor.pdf

        Eu nu sustin ca m-ati acuzat de antisemitism si la randul meu nu am acuzat pe nimeni de antisemitism. Stiu foarte bine ca si arabii sunt semiti.

        Cat despre teoria kazhara, aceasta nu este sustinuta de suficiente dovezi istorice. Va invit sa cititi chiar articolul lui Saccsiv https://saccsiv.wordpress.com/2011/03/24/de-ce-elitele-vor-cadea-in-picioare-o-teorie-toxica-vaticanul-conduce-elitele-evreiesti-care-elite-nu-sunt-evrei-ci-%e2%80%a6-kazari/ . In plus, am citit (nu mai stiu unde si nu stau sa caut) ca s-au facut studii genetice cu scopul de a se determina daca exista o legatura de descendenta intre kazari si evreii ashkenazi de astazi si s-a ajuns la concluzia ca NU sunt date care sa sustina aceasta teorie. Totusi, luand acestea in considerare, nu trebuie sa ignoram impartirea societarii evreiesti de astazi intre ashkenazi (conducatori) si sepharzi (supusi), o realitate foarte bine suprinsa social actualmente (dar insuficient argumentat istoric) in cartea lui Jack Bernstein, „The Life of an American Jew in Racist Marxist Israel”.

        Daca aveti si alte contraargumente, ma bucur sa va raspund.

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on aprilie 12, 2014 at 10:55 pm

        Am citit articolele și am înțeles. Vedeți această lege aducând atingere nu numai legionarilor (care sunt vizați în principal, nu-i așa?), ci și altor valori în sens mai larg: naționalismului, patriotismului, drepturilor omului, democrației, Constituției.
        Aveți dreptate. Eu m-am limitat numai la legionari dar viclenia acestei legi merge mult mai departe. Se creează un precedent foarte foarte periculos și se poate ajunge la dictatură, adică ne întoarcem de unde am pornit, la comunism…
        Într-un mesaj ați spus, care se poate vedea mai sus: ,,1. Eu nu sunt antisemit, sa fie clar, si nu toti evreii sunt zionisti.” Eu știu că nu v-am acuzat de așa ceva.
        Cât privește khazarii, v-aș recomanda antologia JERTFA TINERETULUI NAȚIONALIST DIN PERIOADA INTERBELICĂ. Acolo sunt mai multe fragmente și pe această temă. Evreii khazari sunt se pare circa 80% din toți evreii și sunt cei care au supraviețuit în istorie (după exilul din anul 70 dH.) datorită trecerii regatului khazar la religia mozaică.
        Nu știu de această lucrare nu mi-a fost încă postată pe scribd.com. Poate deranjează prea mult pe cineva…
        Apreciez ceea ce ați scris. Doamne ajută și post ușor! Cred că sunteți ortodox…

        Apreciază

      • discerne said, on aprilie 13, 2014 at 2:03 am

        Multumesc pentru recomandarea bibliografica.
        Da, sunt de acord ca primii care vor fi afectati si tinta explicita a legii sunt legionarii actuali.
        Da, sunt ortodox.
        Ma bucur ca ne-am inteles unul pe altul in cele din urma.

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on aprilie 13, 2014 at 2:08 pm

        Dacă găsesc pe blogul DISCERNE o adresă, vă pot trimite toate lucrările scrise. Doamne ajută!

        Apreciază

  14. Olivia said, on aprilie 10, 2014 at 5:01 pm

    Eu nu vad rubrica de comentarii la realitatea.net…

    Apreciază

  15. Olivia said, on aprilie 10, 2014 at 5:08 pm

    Am comentat pe gandul.info.

    Apreciază

  16. eufrosin said, on aprilie 10, 2014 at 10:01 pm

    Sa le dea Dumnezeu vandutilor si tradatorilor de neam si tara, dupa faptele lor – Amin.

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on aprilie 11, 2014 at 12:06 am

      EUFROSIN

      Da. Din păcate. Patriarhul BOR a semnat nu cu mulți ani în urmă un act secret de unire cu catolicii, poate și cu protestanții… Prin Tratatul de la Lisabona s-a încălcat suveranitatea legilor naționale românești (prevalând cele europene!)… Prin înțelegerile la nivel înalt cu evreii sioniști, se dorește impunerea tezei Holocaustului din România, ca ,,parte a celui european” (vorba lui Cioroianu)…
      Acum se fac înțelegeri secrete la nivel de executiv tot cu evreii…
      Doamne ajută poporul român!

      Apreciază

  17. […]    Iata comentariul lui Daniel Focsa postat la articolul STIRILE ZILEI (09.04.2014): Familia PONTA la familia NETANYAHU. Minimalizezi HOLOCAUSTUL = puscarie.…: […]

    Apreciază

  18. cristytepes said, on aprilie 11, 2014 at 11:41 am

    Reblogged this on ADEVARUL COTIDIAN – PRESA ALTERNATIVA LIBERA -blog cu știri redistribuite.

    Apreciază

  19. […]    Iata si comentariul istoricului Daniel Focsa postat la articolul STIRILE ZILEI (09.04.2014): Familia PONTA la familia NETANYAHU. Minimalizezi HOLOCAUSTUL = puscarie.…: […]

    Apreciază

  20. […] [14] Cf. https://raduiacoboaie.wordpress.com/2016/03/16/statul-roman-sa-ceara-despagubiri-evreilor-si-israelului-de-circa-200-de-miliarde-de-euro-pentru-holocaustul-savarsit-de-evreii-comunisti-impotriva-romanilor-miscarea-pentru-apararea-ortodoxiei-16/; vezi și: Ion Măldărescu, „Complot diabolic la adresa României“, art-emis.ro, 21 noiembrie 2010, pe http://www.art-emis.ro/editoriale/160-complot-diabolic-la-adresa-romaniei.html; Metin Cerchez, „Mafia masonica evreiasca-MOSSAD conduce serviciile secrete din Romania. Mai sunt romani in Romania?“, metincerchezblog.ro, 6 martie 2015, pe https://metincerchezblog.blogspot.ro/2015/03/mafia-masonica-evreiasca-mossad-conduce.html; http://ioncoja.ro/doi-ani-de-cand-israel-a-cumparat-romania/ ; https://saccsiv.wordpress.com/2014/04/09/stirile-zilei-09-04-2014-familia-ponta-la-familia-netanyahu…; http://www.miscarea.net/holocaustul-evreilor-impotriva-romanilor.htm; https://www.hotnews.ro/stiri-international-19607655-grecia-cere-germaniei-despagubiri-500-miliarde-euro-pentru-doilea-razboi-mondial.htm […]

    Apreciază

  21. […] [14] Cf. https://raduiacoboaie.wordpress.com/2016/03/16/statul-roman-sa-ceara-despagubiri-evreilor-si-israelului-de-circa-200-de-miliarde-de-euro-pentru-holocaustul-savarsit-de-evreii-comunisti-impotriva-romanilor-miscarea-pentru-apararea-ortodoxiei-16/; vezi și: Ion Măldărescu, „Complot diabolic la adresa României“, art-emis.ro, 21 noiembrie 2010, pe http://www.art-emis.ro/editoriale/160-complot-diabolic-la-adresa-romaniei.html; Metin Cerchez, „Mafia masonica evreiasca-MOSSAD conduce serviciile secrete din Romania. Mai sunt romani in Romania?“, metincerchezblog.ro, 6 martie 2015, pe https://metincerchezblog.blogspot.ro/2015/03/mafia-masonica-evreiasca-mossad-conduce.html; http://ioncoja.ro/doi-ani-de-cand-israel-a-cumparat-romania/ ; https://saccsiv.wordpress.com/2014/04/09/stirile-zilei-09-04-2014-familia-ponta-la-familia-netanyahu…; http://www.miscarea.net/holocaustul-evreilor-impotriva-romanilor.htm; https://www.hotnews.ro/stiri-international-19607655-grecia-cere-germaniei-despagubiri-500-miliarde-euro-pentru-doilea-razboi-mondial.htm […]

    Apreciază

  22. […] [14] Cf. https://raduiacoboaie.wordpress.com/2016/03/16/statul-roman-sa-ceara-despagubiri-evreilor-si-israelului-de-circa-200-de-miliarde-de-euro-pentru-holocaustul-savarsit-de-evreii-comunisti-impotriva-romanilor-miscarea-pentru-apararea-ortodoxiei-16/; vezi și: Ion Măldărescu, „Complot diabolic la adresa României“, art-emis.ro, 21 noiembrie 2010, pe http://www.art-emis.ro/editoriale/160-complot-diabolic-la-adresa-romaniei.html; Metin Cerchez, „Mafia masonica evreiasca-MOSSAD conduce serviciile secrete din Romania. Mai sunt romani in Romania?“, metincerchezblog.ro, 6 martie 2015, pe https://metincerchezblog.blogspot.ro/2015/03/mafia-masonica-evreiasca-mossad-conduce.html; http://ioncoja.ro/doi-ani-de-cand-israel-a-cumparat-romania/ ; https://saccsiv.wordpress.com/2014/04/09/stirile-zilei-09-04-2014-familia-ponta-la-familia-netanyahu…; http://www.miscarea.net/holocaustul-evreilor-impotriva-romanilor.htm; https://www.hotnews.ro/stiri-international-19607655-grecia-cere-germaniei-despagubiri-500-miliarde-euro-pentru-doilea-razboi-mondial.htm […]

    Apreciază

  23. […] [14] Cf. https://raduiacoboaie.wordpress.com/2016/03/16/statul-roman-sa-ceara-despagubiri-evreilor-si-israelului-de-circa-200-de-miliarde-de-euro-pentru-holocaustul-savarsit-de-evreii-comunisti-impotriva-romanilor-miscarea-pentru-apararea-ortodoxiei-16/; vezi și: Ion Măldărescu, „Complot diabolic la adresa României“, art-emis.ro, 21 noiembrie 2010, pe http://www.art-emis.ro/editoriale/160-complot-diabolic-la-adresa-romaniei.html; Metin Cerchez, „Mafia masonica evreiasca-MOSSAD conduce serviciile secrete din Romania. Mai sunt romani in Romania?“, metincerchezblog.ro, 6 martie 2015, pe https://metincerchezblog.blogspot.ro/2015/03/mafia-masonica-evreiasca-mossad-conduce.html; http://ioncoja.ro/doi-ani-de-cand-israel-a-cumparat-romania/ ; https://saccsiv.wordpress.com/2014/04/09/stirile-zilei-09-04-2014-familia-ponta-la-familia-netanyahu…; http://www.miscarea.net/holocaustul-evreilor-impotriva-romanilor.htm; https://www.hotnews.ro/stiri-international-19607655-grecia-cere-germaniei-despagubiri-500-miliarde-euro-pentru-doilea-razboi-mondial.htm […]

    Apreciază

  24. […] [14] Cf. https://raduiacoboaie.wordpress.com/2016/03/16/statul-roman-sa-ceara-despagubiri-evreilor-si-israelului-de-circa-200-de-miliarde-de-euro-pentru-holocaustul-savarsit-de-evreii-comunisti-impotriva-romanilor-miscarea-pentru-apararea-ortodoxiei-16/; vezi și: Ion Măldărescu, „Complot diabolic la adresa României“, art-emis.ro, 21 noiembrie 2010, pe http://www.art-emis.ro/editoriale/160-complot-diabolic-la-adresa-romaniei.html; Metin Cerchez, „Mafia masonica evreiasca-MOSSAD conduce serviciile secrete din Romania. Mai sunt romani in Romania?“, metincerchezblog.ro, 6 martie 2015, pe https://metincerchezblog.blogspot.ro/2015/03/mafia-masonica-evreiasca-mossad-conduce.html; http://ioncoja.ro/doi-ani-de-cand-israel-a-cumparat-romania/ ; https://saccsiv.wordpress.com/2014/04/09/stirile-zilei-09-04-2014-familia-ponta-la-familia-netanyahu…; http://www.miscarea.net/holocaustul-evreilor-impotriva-romanilor.htm; https://www.hotnews.ro/stiri-international-19607655-grecia-cere-germaniei-despagubiri-500-miliarde-euro-pentru-doilea-razboi-mondial.htm […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.