SACCSIV – blog ortodox

Video: DELIA MATACHE “Ipotecat” = BLASFEMIE …

Posted in FOTO, MUZICA, VIDEO by saccsiv on februarie 27, 2014

Cântăreaţa se schimonoseşte şi ridiculizează veşmântul schimonahilor. În acest videoclip e îmbrăcată într-un hanorac ce imită în mare măsură CUCULUL ( o glugă ascuţită la vârf cu diferite însemne creştine) şi ANALAVUL (veşmântul asemănător cu epitrahilul preoţilor, de asemenea inscripţionat), elemente vestimentare pe care obligatoriu le poartă schimonhii. Pe hanoracul Deliei sunt adăugate şi alte simboluri suspecte, necreştine.

Aceasta este o blasfemie, mai ales ca e semidezbrăcata.  

De asemenea, pe partea de sus a braţelor, aproape de umeri, se pot observa cruci duble întoarse, iar gestica artistei e cel puţin ciudată (minutul 1,26). Să fie întâmplătoare toate acestea? Aproape sigur nu, având în vedere că videoclipul este produs de casa de discuri satanică CatMusic.

Pentru a se înţelege mai bine ce sunt şi ce simbolizează veşmintele schimonahilor citez:

Randuiala imbracarii schimei mari

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog mai multe in articolul fratelui danielvla:

Delia Matache se alătură şi ea blasfemiatorilor la adresa ortodoxiei 

   Din articolul Delia lansează noul single “Ipotecat” feat. Uddi aflam ca:

“Ipotecat” este cel mai nou single pe care Delia îl va lansa săptămâna aceasta. Pentru coperta single-ului, artista a colaborat cu fotograful Dimitri Caceaune și graficianul David Gal.

timthumb

 

Despre David Gal:

https://www.facebook.com/davegraphics

   Cititi va rog si:

Video: GIULIA ANGHELESCU la club, in ROCHIE CU ICOANE si incaltata cu COPITE

 

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Stefan said, on februarie 27, 2014 at 11:25 am

    Tarfulita asta nu e la prima tentativa de batjocorire a credintei ortodoxe si promovare a simbolurilor masonico-sataniste, este bine de aflat cine sta in spatele crearii acestor videoclipuri blasfemiatoare,regizorul fiind mult mai vinovat decat gasculita asta.

    Apreciază

  2. Mihail said, on februarie 27, 2014 at 11:25 am

    Nu putem avea mari așteptări de la o guristă…

    Apreciază

  3. adrian said, on februarie 27, 2014 at 11:34 am

    Atita o duce capul. Am mari indoieli ca exista vreo intentie, pentru asa ceva este nevoie de intelect.

    Apreciază

  4. Alexandru said, on februarie 27, 2014 at 12:21 pm

    „vai de cei prin care vine sminteala”. Acesti copii crescuti cu foamea de bani si distractii sunt fara minte. Ei nu fac acestea cu rautate (cred eu) ci din lipsa de discernamant. Fiind tineri si fara „cap”, cu dorinta de distractie foarte mare, cand s-a „ridicat” unul dintre ei si a dat de bani si de faima, a fost luat ca reper de ceilalti si a inceput concurenta.
    Prin 1993 cand ieseam la fotbal in liceul Nicolae Iorga, Connecter (Relu Mihalache) venea si el sa-si arate talentul, pe vremea aceea consumator de manele, fiind „un tigan descult” la propriu. A inceput sa stea cu rap-erii la bautura, s-a apucat de muzica rap, s-a plimbat prin mai multe formatii (Gigantii, Racla) apoi a trecut la muzica house unde a urcat „in topuri”.
    Un „discipol” de-al lui Relu, Krueger (Dragos Banu), care ulterior a ajuns soferul Deliei Matache iar apoi „impresar” ne povestea de „saracia” lui Connecter, care „dormea pe jos in casa si se invelea cu covorul”.
    Acesti oameni sunt bulversati de rapiditatea cu care au „facut bani” si au dobandit „faima” cu ajutorul televizorului. Nu sunt oameni rai dar le e greu sa inteleaga ce nenorocire se face prin ei acestui neam romanesc, mai ales copiilor care ii asculta si ii iau ca modele. Fiind inconjurati de oameni care le dau „sfaturi” cum sa se comporte sa poata sa atraga mai multi „fani” nu mai diferentiaza binele de rau, fiind REPROGRAMATE creierele lor.
    Imi pare rau pentru ei, dar si pentru mine, pentru ca nu sunt capabil sa le vorbesc si sa le explic unde gresesc. Daca ies afara si ma intalnesc cu ei intamplator, chiar daca imi propun sa merg pe calea spre mantuire si sa le explic despre raul pe care il fac, se intampla ca eu sa la vorbesc, ei sa rada, eu sa ma enervez, sa schimbam subiectul, sa o dam din una in alta iar apoi sa fumam o tigare/bem o bere si ne-am intors la aceleasi discutii fara sens despre unii sau altii si banii lor sau activitatiile lor (barfa pe scurt)

    Doamne ajuta-ne sa descoperim propriile pacate si sa le plangem, fara a mai judeca pe aproapele.

    Apreciază

    • Dinu Marius said, on februarie 27, 2014 at 1:37 pm

      alexandru cand mai vb cu prietenii tai sa spui in minte RUGACIUNEA LUI IISUS..altfel iar iei ciufuleala de la draci..si… fara tigare in gura in timp ce marturisesti,

      Apreciază

  5. sdc said, on februarie 27, 2014 at 12:22 pm

    Ei na, prostituata asta ne-a obisnuit deja cu aparitiile ei.

    http://deveghepatriei.files.wordpress.com/2013/06/u2.png?w=500&h=394
    http://deveghepatriei.files.wordpress.com/2013/06/u1.png?w=500&h=300

    Mai acu vreo luna si ceva ne explicat la X-Factor cat de talentat e poponaru ala care a intrat pe tocuri pe scena si cum nu il intelege pe Cheloo ca e homofob.
    O panarama care face ce i se spune, la fel cu Bittman ala, alt paduche. Macar ala e talentat.

    Apreciază

    • Dinu Marius said, on februarie 27, 2014 at 1:51 pm

      mda..unele persoane fact pact cu necuratu..ca sa fie lasate in pace tot de..necuratu..sa nu mai fie luptate,,nu vor sa priceapa ca e lupta la nivel duhovnicesc,,

      Apreciază

  6. adi said, on februarie 27, 2014 at 5:30 pm

    ce sa te astepti de la generatia din ziua de azi.. intr-un comentariu pe youtube un tanar intreaba plin de admiratie de unde isi poate procura un halat de genul celui din clip..deci si-a atins scopu….moda in ochii tinerilor care o vad imbracata in acel strai sfant ..de fapt mai mult dezbracata

    Apreciază

  7. Ioan Florin said, on februarie 27, 2014 at 5:33 pm

    Stricaciunea morala pina la blasfemie, este inca unul din semnele apropierii celei de a doua veniri a lui Hristos, despre care sfintul Antonie cel Mare spune ca in vremurile din urma oamenii vor innebuni, iar cei care vor ramine sanatosi la minte, vor fi acuzati ca ei sunt cei nebuni! Mi se pare ca deja incepem sa traim acele vremuri! Sa privim numai la ce fel de legi neghioabe ni se impun de peste hotare! Nu mai vorbesc de imoralitatea ce a ajuns o adevarata moda! Sunt uimit cum s-au pervertit pina si gusturile copilasilor, care nu mai au nici o placere a privi desene animate vechi, gen Tom si Jerry, Bambi, Alba ca Zapada sau Cenusareasa, ci prefera Batman, Spiderman, dragoni si alte dracovenii care te oripileaza si ca om matur!

    Apreciază

  8. gbogdanmihai said, on februarie 27, 2014 at 5:46 pm

    aceste videoclipuri sunt satanice,vai si amar de noi daca vor ajunge ca cei mici sa privească la aceste imagini spurcate.după cum am observat,se încearcă o satanizare in masă a tinerilor prin pornografie si cel mai grav lucru este ca se arata pe față acestea ,priviti la noile videoclipuri de la Katy Perry – Dark horse si mai ales Beyonce – Partition.

    Apreciază

  9. Valentin said, on februarie 27, 2014 at 6:01 pm

    SACCSIV, IA UITE CUM II FORTEAZA SISTEMUL UE PE UNII SA IA PASAPORT BIOMETRIC!!!!!

    CITEZ:

    Parlamentul European a votat, joi, eliminarea vizelor pentru cetăţenii R. Moldova care călătoresc în UE. Astfel, cetăţenii moldoveni, posesori ai unui paşaport biometric, vor putea călători liber, oriunde în Schengen, timp de 90 de zile într-o perioadă de 180 de zile.

    UPDATE 14:10 Reacţia Palatului Victoria: „Primul-ministru al României, Victor Ponta, salută votul pozitiv, de astăzi, al Parlamentului European privind liberalizarea vizelor de scurtă durată pentru cetăţenii Republicii Moldova posesori de paşapoarte biometrice. De asemenea, primul-ministru este încrezător în finalizarea cât mai rapidă a procedurilor la nivel european, astfel încât cetăţenii din Republica Moldova să poată beneficia cât mai curând de libertatea de circulaţie în spaţiul european. Premierul României subliniază că liberalizarea vizelor este o măsură pe care România a susţinut-o extrem de activ, prin demersurile sale, şi care va avea un impact foarte concret şi pozitiv pentru societatea Republicii Moldova, pentru fiecare cetăţean”.

    Raportorul S&D Tanja Fajon (Slovenia) pe acest dosar consideră că această liberalizare reprezintă „un instrument pentru stabilitatea” Republicii Moldova şi „un moment istoric” pentru viitorul său în Uniunea Europeană.

    În opinia sa, ridicarea vizelor este „importantă în special pentru cetăţenii obişnuiţi” care vor putea călători mai uşor în Schengen. Aceasta atrage însă atenţia că ridicarea vizelor nu înseamnă că moldovenii vor putea intra în spaţiul Schengen pentru a munci, ci doar în scopuri turistice, pentru o perioadă de 90 de zile. În plus, doar cei care deţin paşaport biometric vor putea beneficia de această măsură.

    Potrivit raportorului sloven, în prezent doar 15% dintre cetăţenii moldoveni deţin un paşaport biometric, dar numărul lor, cu siguranţă, va creşte. Pentru a obţine un paşaport biometric, moldovenii trebuie să plătească 39 de euro şi să aştepte 30 de zile. Dacă doresc să-l obţină în trei ore, preţul este de 127 de euro.

    DECI, LIBERTATE TOTALA; NU POTI SA CALATORESTI DECAT DACA AI PASAPORT BIOMETRIC!!!!

    Apreciază

    • mihai said, on februarie 27, 2014 at 9:17 pm

      da frate valentin, ca si nr. fiarei de altfel care bate la usa de nu poti vinde si cumpara daca nu esti ”fericitul ” castigator al acelei peceti asa si cu pasapoartele biometrice nu vei mai putea calatori nici unde fara acesta

      Apreciază

  10. adi said, on februarie 27, 2014 at 6:13 pm

    se pare ca nemernicii au pioni in toata lumea… culmea ca videoul recent al lui beyonce e cam cu acelasi titlu partition(partitie) … nu m-am uitat atent daca foloseste ceva vestimentatie blasfemitoare… dar seamana intr- o oarecare masura cu ce s-a lansat in acelasi timp la noi cu acest clip al lui delia…. deci…. ,coincidentele astea nu sunt intamplatoare isi calculeaza atent fiecare pas…. cu subtilitate..sa spunem asa pentru ca desi e evident,majoritatea NU baga in seama,NU vad….

    Apreciază

    • Nimbus said, on februarie 27, 2014 at 8:51 pm

      Uitati aici, vorbeste de Sasha – spiritul care o poseda cand intra pe scena

      Apreciază

  11. john said, on februarie 27, 2014 at 6:42 pm

    Ecumenism : Într- un mesaj înregistrat pentru o comunitate penticostală din America de Nord, Papa Francisc a vorbit despre unitatea creștinilor, unde și-a afirmat dorința ca creștinii sa depășească diferențele intre ei, în scopul de a deveni o comunitate religioasă unica.Papa Francisc spune că Dumnezeu va finaliza miracolul ” de unificare a Bisericilor Creștine ” Conform cu Papa Francisc, diviziunile dintre creștini, sunt rezultatul de o moștenire a păcatului, care este comun tuturor și folosește ca exemplu povestea lui Iosif, fiul lui Iacov, care a fost vândut de frații săi în robie și a ajuns să lucreze pentru Faraon în Egipt.

    – Au avut bani, dar nu puteau mânca bani …. Au plecat in Egipt pentru a cumpara alimente, dar au găsit mai mult decat mâncare, au găsit pe fratele lor …. Noi, de asemenea avem bani, avem bani din cultura, banii din istoria noastră, de multe bogății culturale, bogății religioase, și la fel multe tradiții …. Dar trebuie să ne întâlnim ca frați …. trebuie sa plângem împreună, așa cum a făcut Iosif cu fratii lui …. Aceste lacrimi ne vor uni, lacrimi de iubire – a spus Papa.Citându-l pe celebrul scriitor italian Manzoni, Papa a spus că activitatea de unitate a Bisericilor Creștine este în mâinile Domnului și rămâne încrederea de a colabora ca creștini.

    – Niciodata D-zeu nu a început ceva sa nu încheie cu bine – a spus Papa

    Apreciat de 1 persoană

    • John of România said, on februarie 27, 2014 at 6:55 pm

      Eu am vorbit o data cu un tip din Anglia care lucrase in industria muzicala pana la 30 de ani dupa care s-a lasat si mi-a spus ca toti sefii lui erau evrei. Industria muzicala e dominata de evrei.
      Cantaretii sunt mai deraba niste biete marionete care executa comenzile jidanilor.
      Si Lady Gaga lucreaza cu evrei

      Apreciat de 1 persoană

  12. John of România said, on februarie 27, 2014 at 6:52 pm

    David Gal… dupa nume apartine unei minoritati etnice…
    Si conform paginii de facebook postate de Saccsiv tot el s-a ocupat de videoclipul Elenei Gheorhe „Pana dimineata” in care este promovata metisarea raselor:

    Cativa comentatori se intrebau mai sus daca a facut-o intentionat sau nu.
    Eu cred ca in primul rand jidanul a fost cel care a ales

    Apreciat de 1 persoană

  13. adi said, on februarie 27, 2014 at 7:17 pm

    ma gandesc la titlurile cu subinteles ale acestor melodii… se anunta apocalipsa economica tot mai aproape…. roma isi anunta falimentul azi nu mai sunt bani pt salariile bugetariilor pe martie citez
    Roma va fi paralizată în următoarele două zile. Deja de duminică străzile oraşului vor fi închise pentru circulaţie, cu excepţia maşinilor de poliţie. Începând din martie, primăria nu va avea bani pentru salariile a 25 de mii de bugetari, cumpărarea de combustibil pentru autobuze, întreţinerea grădiniţelor şi curăţarea gunoiului.

    grivna a luat-o rau la vale fata de eur si dolar,…. peste 11 grivne 1 dolar peste 15 un eur crestere cu peste 30% in mai putin de 2 saptamani…

    Apreciază

  14. mihai said, on februarie 27, 2014 at 9:22 pm

    cam de asemenea ”artisti ” are nevoie sistemul

    Apreciază

  15. aha said, on februarie 27, 2014 at 10:20 pm

    pai referitor la Ucraina, am auzit o stire la romania actualitati zilele astea, ca va fi ajutata financiar de UE numai daca semneaza un acord cu ….cine credeti?….cu FMI!! era de asteptat. astept si contrapartida Rusiei. nu ca ar fi de alta natura. pentru ca daca era de alta natura , rusia ar fi dat ajutor financiar oricum. dar nu e. tot cu interese. e ca si cum eu as vedea ca un vecin a cazut pe gheata si are piciorul rupt si il intreb daca vreau sa il ajut….dar ii spun si ca , daca il ajut, trebuie sa faca afaceri numai cu mine (asta e rusia) :))) sau, varianta UE, vecinul a calcat pe gheata, gheata s-a spart, vecinul e in pericol de moarte, si eu il pun sa semneze o ipoteca pe casa in caz ca il salvez si nu mai poate plati ( si nu il las sa moara dar casa e a mea…plus sufletul lui). nici o varianta nu e convenabila. ca si in politica de acum.
    lumea din ziua de azi e in mare cumpana. vorbeam, deunazi, cu un prieten, ca ar putea incepe razboiul in ucraina si ca noi am putea fi chemati sub arme. si mi-a dat un raspuns de m-a naucit un pic: pai eu pe cine apar? ca oricum romania nu mai e a romanilor! totul e cumparat! i-am raspuns si eu, vag, ca macar pentru ca vorbesti limba romana!

    Apreciază

    • aha said, on februarie 28, 2014 at 12:48 am

      revin cu info: sistemul de mobilizare a atat de prost incat se pot sustrage multi. asta e partea buna. partea proasta e: daca nimeni nu apara tara…cine o face? sa nu imi dea comunicat de la CMJ sau CMS ca se rezolva:))) hai sa fim seriosi! toata lumea a vrut sa scape de mobilizare ( multi se gandesc ca e numai vorba de oameni) dar se inseala. in sensul ca mobilizarea ( in forma pe are am cunoscut-o) era de la persoane la materiale….dar, e,un dar si asta, lipsea partea de de CL (adica carburanti-lubrifianti…mai pe romaneste motorul armatei) … sa nu mai vorbesc de desele schimbari de efectiv!! lumea poate pare contrariata…dar stiu la ce efecttiv ma refer. ca sa nu mai vorbesc de incadrarea unitatii respective! una e unitate de atac si alta de aparare! problema e ca am colegi in armata…foarte buni chiar, dar nici ei nu inteleg unele chestii!

      Apreciază

  16. […] Iata si comentariul cititorului john postat la articolul Video: DELIA MATACHE “Ipotecat” = BLASFEMIE …: […]

    Apreciază

  17. Dan said, on martie 24, 2014 at 10:38 am

    Cum poti comenta decent despre un lucru indecent. Raul are mai multe nuante, nu poti sa-l tratezi globa. Un baietel neastamparat care faca mici „rele” prin curte, care sparge un geam, care rupe o craca in curte, este numit „neastamparat” si „rau” daca tot repeta aceste fapte. DAR ceeace fac acesti indivizi pe posturile de tv. cum se imbraca, cum vorbesc, ce mimica adopta…. se poate numi, foarte bine, o forma perversa de criminalitate sociala. Vezi-i cum isi etaleaza – mandri ! – treningurile de purtat numai in curte sau la antrenamentele sportive – pe strada, cu gluga care TREBUIE sa acopere NUMAI jumatatea din spate a capului (mare finete, insemnand…), cu tenisi care au sireturile de forma, descheiate – voit – neglijent… cu ochelari avand filtrul NEGRU intens, purtati in interior sau… NOAPTEA !!! Cat de sanatosi mintal pot fi aceste SCURSURI umane ? Tolerarea si acceptarea tacita, printre noi, a acestor specimene, ne fac complici cu toate faptele lor. Copiii nu vor mai simti nevoia sa invete, vazand ca aceste zoaie umane sunt promovate in societate, ca detin, fara niciun efort, ceeace altii trebuie sa munceasca sustinut, ani si ani de zile. Tolerarea „raului” este echivalent cu acceptarea, incurajarea lui !

    Apreciază

  18. sorina said, on martie 24, 2014 at 10:43 am

    Intr-adevar, astia cu treningurile alea spalacite si cu gluga pe cap tot timpul sunt autorii multor chestii : covorul de seminte din preajma bancilor pe care stau cu orele, mazgalelile de pe toti peretii, gardurile, stalpii… vorbele murdare care trebuie auzite de toata lumea, in public. lipsa de bun simt, in general.

    Apreciază

  19. […] De fapt articolul Video: DELIA MATACHE “Ipotecat” = BLASFEMIE … a fost scris de fratele Daniel Vla. Eu doar l-am preluat si completat […]

    Apreciază

  20. […] Video: DELIA MATACHE “Ipotecat” = BLASFEMIE … […]

    Apreciază

  21. […] Video: DELIA MATACHE “Ipotecat” = BLASFEMIE … […]

    Apreciază

  22. […] Video: DELIA MATACHE “Ipotecat” = BLASFEMIE … […]

    Apreciază

  23. […] Video: DELIA MATACHE “Ipotecat” = BLASFEMIE… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.