SACCSIV – blog ortodox

“Pacat ca nu scrii de DELIA MATACHE”

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 3, 2014

“Pacat ca nu scrii de DELIA MATACHE”

Un frate ma cearta pe e-mail:

Salut, frate Saccisv! Poza cu ea, uita-te si tu: http://oi59.tinypic.com/2ynm92c.jpg

http://www.versuri.ro/versuri/ggehgg_delia-kaira-pe-aripi-de-vant.html  Versuri

http://www.youtube.com/watch?v=Dxf_p54Ncuc Video

Ea oricum are un videoclip inainte plin de semne masonice. Pacat ca nu scrii de ea!

   Comentariu saccsiv:

Asadar, “Pacat ca nu scrii de ea!” …

Sa vedem insa ce zic altii. Citez din Ziarul National din articolul Delia Matache, acuzata de blasfemie:

Delia a bagat-o pe maneca. Artista este acuzata pe un foarte frecventat blog crestin (saccsiv. worpress.ro) de faptul ca isi bate joc de ortodoxie si promoveaza  simboluri suspecte in cel mai nou videoclip lansat pe piata.
Supararea celor care scriu pe blogul sus-mentionat a pornit de la faptul ca in videoclipul piesei “Ipotecat”, interpretata de Delia si Uddi, artista apare mai mult dezbracata, decat imbracata, etalandu-si trupul de sirena, care se unduieste ametitor pe ritmul muzicii. Si daca partea cu dezbracatul ar si n-ar fi de criticat, cei de la saccsiv. worpress.ro remarca si faptul ca artista “ridiculizeaza vesmantul schimonahilor”

[…]

Pe hanoracul Deliei sunt adaugate si alte simboluri suspecte, necrestine”, au notat indignati autorii blogului, remarcand, totodata, si faptul ca pe haina artistei pot fi vazute, aproape de umeri, cruci duble intoarse. “Sa fie intamplatoare toate acestea? Aproape sigur nu, avand in vedere ca videoclipul este produs de casa de discuri satanica CatMusic”, au mai comentat cei de la saccsiv, care au obiceiul de a urmari si analiza cam tot ce misca in showbiz, respectiv prezentari de moda, sedinte foto ale starurilor (vezi recentul pictorial al lui Taylor Momsen, desprins parca dintr-un ritual satanist) ori aparitii “casual” alte unor vedete, precum Ahton Kutcher, care poarta pe haine simboluri masonice.

Comentariu saccsiv:

   De fapt articolul Video: DELIA MATACHE “Ipotecat” = BLASFEMIE … a fost scris de fratele Daniel Vla. Eu doar l-am preluat si completat oleaca.

Deci cum necum am scris despre ea, ca si despre foarte multi altii, Saccsiv fiind blogul ortodox ce a postat cele mai multe astfel de articole. Ba tot soiul de intrusi ma mai si critica pe blogurile lor ca de ce o fac …

Dar trebuie sa intelegeti ca nu pot scrie despre toate melodiile, toate filmele si toate reclamele ce promoveaza ticalosii. Ar insemna ca de alte teme sa nici nu mai am timp. Voi insa o puteti face la rubrica de comentarii, cum ati facut-o si pana acum. Fiind un blog foarte citit, se vede si de acolo, evident ca nu la fel de bine ca dintr-un articol, dar suficient. Si daca tot am amintit de trafic, acest blog il are mai mare decat al ziarului mai sus mentionat, eu fiind singur, ei un intreg grup. Si iar imi amintesc ce bine ar fi sa mai am cativa colaboratori. Eficienta chiar ar fi foarte mare …

Nu ma supara ca fratele ce mi-a trimis acel e-mail n-a bagat de seama ca am postat ceva despre Delia, ba il incurajez sa-mi mai scrie, precum i-am incurajat si pe altii, doar ca nu prea raspund eu tuturor pe e-mail, din foarte mare lipsa de timp. Iertare.

Tagged with: , ,

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Aurora said, on octombrie 3, 2014 at 7:50 pm

    Pai ai scris despre ea. Probail fratele nu stie…

    Apreciază

  2. maria said, on octombrie 3, 2014 at 8:58 pm

    O are in lista de prieteni pe un site de socializare pe autoarea versurilor.Aceasta autoare are multe cranii la ea pe proprietate dupa cum bine se poate vedea din poze.

    Apreciază

  3. mihai said, on octombrie 3, 2014 at 9:17 pm

    daca nu ma insel si pe de veghe patriei a fost un articol despre aceasta, aceasta individa nu este decat o unealta

    Apreciat de 1 persoană

  4. Iones said, on octombrie 4, 2014 at 12:49 pm

    In videoclipul piesei „Bine mersi” interpretata de Lora si Doddy apare TABLA DE SAH – symbol masonic la minutul 1:13 si la minutul 2:29

    Apreciază

    • andrei-d said, on octombrie 4, 2014 at 6:45 pm

      Nu prea poti intra in industria muzicala daca nu te compromiti. Toti artistii sunt idoli, mai mult sau mai putin! Pentru o mie sau cateva mii de dolari in plus fiecare e de acord cu mesaje subliminale, daca un video nu are, nu te-ai uitat bine sau nu le stii!

      Apreciază

    • anonim said, on octombrie 5, 2014 at 12:17 am

      si la min 1.01 3 Cruci negre la gat..aa acum am vazut e mediapromusic…e clar alt clip facut de jewish masoni

      melodia este copiata dupa melodia lui madcon si rezapacita..

      Apreciază

    • anonim said, on octombrie 5, 2014 at 12:24 am

      la min 1:18 ce poarta la mana?

      Apreciază

  5. Ionut said, on octombrie 5, 2014 at 1:03 am

    Este o mare mizerie in show-biz. De multe ori, promovarea nu se face pe criterii de talent sau profesionalism. E o mocirla ce compromite aproape tot ce atinge. Ca de multe alte ori, banii sunt la cei fara scrupule, care iau si deciziile.
    E foarte bine ca aceste lucruri sunt date in vileag. Merg totusi pe prezumtia de nevinovatie a interpretului si sunt de parere ca mustrarea trebuie facuta astfel incat sa-l castige pe cel mustrat, adica sa-i deschida ochii si sa-l apropie de valorile crestine, nu sa-l indeparteze. E o parere de principiu, nicidecum o critica la adresa cuiva, fiindca nu e cazul.

    Apreciază

  6. Marcel said, on octombrie 5, 2014 at 3:50 am

    Femeia iubeste banul si accepta fara nici o ezitare tot ce I se cere.Imi pare rau pt tatal ei pe care l-am cunoscut intr-un pelerinaj la M-tele Athos si sunt sigur ca nu e de acord cu tot ce face fisa.

    Apreciază

  7. […] “Pacat ca nu scrii de DELIA MATACHE” […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.