SACCSIV – blog ortodox

Analiza clipului melodiei “Sa-mi Canti” interpretata de Delia Matache

Posted in 666, Illuminati (ILUMINATII), ILUMINATII, MASONERIE, ocultism, PIRAMIDA, SEMNUL FIAREI, SIMBOLURI, VIDEO by saccsiv on septembrie 30, 2019

Iata ce scrie despre clipul de mai sus fratele Adrian, care a analizat si reclama Vodafone “The future is exciting. Ready?”:

Un videoclip nu așa original și nici inedit, care are propria poveste plină cu simbolistică ocultă de tipul illuminati.

ochi Delia Matache clipul "Sa-mi canti"

Din prima secundă a clipului, ipoteza mea este confirmată. Machiajul scoate în evidență ochiul atotvăzător, simbol masonic, iar în mâna dreapta poartă flacăra iluminării.

La nivel religios este ochiul marelui arhitect privind asupra întregii lumi, un simbol ce a reusit sa pătrunda chiar si în spațiul ortodox începand cu secolul al XVIII-lea. Această semnificație se împletește cu cea a unui „panopticon” global. Acel big brother pe care elita mondială se străduie să îl edifice.

Torța iluminării semnifică în ocult darul adus de Prometeu omenirii, anume focul cunoașterii sau eliberarea primilor oameni de sub tirania unui Dumnezeu gelos și răzbunator de către diavol prin cuvintele:

Nu, nu veți muri! Dar Dumnezeu ştie că în ziua în care veţi mânca din el vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul. (Facerea 3: 4,5)

Acum poate juca rolul de mare preoteasă în cultul lor, alături de mari nume în lumea lor ca Beyonce, Nicki Minaj, Madonna, Katy Perry, Lady Gaga, Miley Cyrus, Taylor Swift ș.a.

Îmbrăcată în albul inocenței, dar emanând o puterincă dorință sexuală, purtând discul solar pentru  apuncta natura păgâna a divinității și aflâdu-se într-o lumină violet pentru a arăta puterea și regalitatea, Delia trece dincolo de uman personificând zeița antică a iubirii, plăcerii, frumuseții, pasiunii, a puterii politice și a războiului, numită de babilonieni Istar, de greci Afrodita, iar de romani Venus. Iluminații, prin gnostiscism și kabala, își au rădăcinile filosofiei în aceste religii păgâne unde se practica vrăjitoria, spiritismul, magia.

Cele două caractere ale Deliei, artista folosită în promovarea simbolurilor încărcate de semnificații oculte și preoteasa identificată cu zeitatea în cultul neopagan, apar în urma ritualului de inițiere, bazat pe traumă, la care a fost supusă. În mod simbolic…

Trauma într-o baie de sânge simbolizează perfect modul de inițiere în practicile oculte. Nu susțin că artrista ar fi fost supusă unui astfel de tratament, doar că ilustrează perfect acest mod de operare al elitei. Un triptic de la „fata lui tata” la unealtă în mâna elitei și apoi vrăjitoare posedată în cultul lui Baal.

                                               Zeița în vârful unei piramide în trepte.

Îmbrăcămintea albă sugerează identitatea ștearsa a subiecților, tabula rasa și înlocuirea ei cu o nouă identitate ce urmează să fie prelucrată în imaginea industriei pentru a servi scopului acesteia. Spre deosebire de persoanele gen tablou, lipsite de orice urmă de viață, personajul principal pare a fi animat de noua gândire imprimată simbolic pe haina ei. Noua persoană este expusă pe piedestal în fața porții lui Baal pentru a arunca vraja asupra mulțimii ce o idolatrizează și e gata să o devoreze în extazul lor.

Pe față îi stau scrise sentimentele care o definesc și pe care este obligată să le transmită în societate, prin arta sa. Ura, falsitatea, iubirea în sensul egoist ce ține de dorința sexuală, adica negarea oricăror valori, și într-un final anarhia.

Anarhia sau nihilismul distrugerii este în viziunea profetică a Sfântului Serafim Rose ultima etapă înaintea instaurarii unei noi ordini. „Nihilismul ii este sensul, anarhia-finalitatea”.[i]

Sub ochiul drept apare scris numărul „7”. Lasând la o parte întreaga magie din jurul acestui număr, el semnifică cele șapte păcate capitale cunoscute în tradiția creștină: mândria, iubirea de argint, desfrânarea, invidia, lăcomia, mânia și lenea.

Pentru a înțelege exact cine ghidează noua persoană, avem inscripționat negru pe alb numele fiarei sau numărul numelui fiarei. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase. (Apocalipsa 13: 18). De fapt, numele fiarei apare pe întreaga sa vestimentație.

Ochiul masonic te urmărește din interiorul numărului „6” iar deasupra stau sprijinite literele „MM”. Maestru Mason!

Zeița este apexul piramidei facută din oamenii care o adoră hipnotic. Sau e o scena din întunericul iadului.

De cine vă bateţi joc? La cine vă strâmbaţi şi scoateţi limba? Nu sunteţi voi copii păcătoşi, neam de mincinoşi? (Isaiah 57:4)

Un videoclip cu o durată de trei minute nu poate ieși la întamplare plin cu simboluri scoase din învățătura masonică. Mă gândesc că regizorul Alex Ceausu face parte din frație. Probabil un neofit, mason de nivel scăzut, care are impresia că e un club pentru oameni mari, unde se întâlnesc să mimeze ritualuri antice.

[i]Pr SERAFIM ROSE Nihilismul – O Filosofie Luciferică, pag. 10

 

Comentariu saccsiv:

Referitor la Prometeu, cititi va rog si:

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebra locatie din New York contruita special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

Despre torta iluminarii:

STATUIA LIBERTATII – simbol masonic

Altele despre Delia:

Video: DELIA MATACHE “Ipotecat” = BLASFEMIE …

VIDEO: Ce PORNO a facut DELIA dupa melodia “UNDE DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E”

 

 

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Florian said, on septembrie 30, 2019 at 4:42 pm

  Dac-ar citi acest articol (foarte bine realizat) i-ar curge bale de placere tutei. A ajuns mare, se scriu articole si se fac analize despre jegul, raia si mizeriile ei.

  Apreciază

 2. Tommy said, on septembrie 30, 2019 at 5:26 pm

  Nu cred ca e vorba de zeita Ishtar ,Afrodita ,Venus , ci e o batjocura la adresa Maicii Domnului. Nu e imbracata in alb ,ci e argintiu ,asemenea icoanelor ortodoxe argintate + o lacrima sub ochi . In rest sunt de acord cu analiza.

  Apreciază

 3. astridcezara said, on octombrie 1, 2019 at 3:23 am

  analiza mea e foarte simpla
  fata asta habar nu are ce face…la fel ca multe altele ….se joaca pur si simplu cu niste simboluri pe care papusarii le ofera ,ele nu pricep nimic,dar li se pare „cool”…
  Delia nu se gandeste la consecinte,la ce promoveaza,nu-i pasa…sa iasa bani si sa vorbeasca lumea despre ea
  o caracterizeaza perfect „da,mama,sunt beata”
  in privinta simbolurilor..sunt peste tot, tv ,orice forma de media,cladiri,publicitate…lumea intunericului instalata deja …vreo 80%

  problema e ..CE FACEM NOI cu buletinele biometrice?Cunoasteti vreun avocat bun care sa inainteze ceva sa mai amanam treaba asta ..DE OPRIT NU O S-O OPRIM,DAR S-O MAI AMANAM…SA FACEM CEVA CONCRET!

  Apreciază

  • Alexandru TM said, on octombrie 1, 2019 at 9:03 am

   Doamne ajuta @astridcezara,

   Nu ai ce face , nu ai ce sa amani, treaba e simpla faci ceva concret si nu-l iei. Mai concret de atat nu se poate.

   Mantuire

   Apreciază

   • astridcezara said, on octombrie 5, 2019 at 3:26 am

    eu nu iau mizeria aia de buletin…au mai vrut sa-l planteze si am dat declaratie la politie in 2014 ca imi schimb inainte cartea de identitate pentru ca refuz porcaria biometrica
    dar as vrea sa aminam introducerea ei OBLIGATORIE in Romania,pentru ca oamenii sa afle adevarul inainte de a lua ceva fara intoarcere…
    si nu te supara ca intreb,Alexandru,esti pregatit acum sa te duci prin paduri sau unde vei sta fara acte?

    Apreciază

 4. bogdan said, on octombrie 1, 2019 at 8:00 am

  Recent in cadrul emisiunii iumor de pe antena1, Delia a aparut in juriu cu o palarie pe care se poate vedea un caracter special ( U cu doua puncte deasupra) Ü. Acest ” Ü” de formeaza de la tastatura din tasta „alt” + 666….

  Apreciază

 5. bogdan said, on octombrie 1, 2019 at 8:02 am

  Apreciază

 6. LN said, on octombrie 2, 2019 at 2:44 pm

  Am observat și eu de ceva vreme puzderia de simboluri sataniste de care abuzează Delia Matache și m-am întrebat (încă mă întreb): e oare și ea o marionetă illuminati „cu acte în regulă” precum Rihanna, Madonna, Lady Gaga, Katy Perry, Miley Cyrus etc sau doar speră să ajungă așa ceva și – inspirată de clipurile și de imaginea sclavelor mai-sus pomenite – afișează singură și nesilită de nimeni aceste porcării?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: