SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (26.02.2014): Islanda renunta la integrarea in Uniunea Europeana. Un nou stat american voteaza o lege privind refuzarea de servicii persoanelor gay. Ce fruct este de ZECE mii de ori mai eficient decat chimioterapia

Posted in MASS-MEDIA, STIRI by saccsiv on februarie 26, 2014

Capital: Isărescu: „Eu am negociat cu Uniunea Europeană aderarea”

Gandul: Islanda renunţă la integrarea în Uniunea Europeană

Partidul Progresului (de centru) şi Partidul Independenţei (de dreapta), care au obţinut victoria în ultimele alegeri parlamentare din Islanda, au ajuns la un acord în proiectul de lege care solicită Guvernului „să retragă candidatura de aderare la Uniunea Europeană”, depusă în 2010.

Guvernul islandez a dizolvat deja organismele de negociere cu UE, a căror activitate a fost suspendată la începutul campaniei legislative din 2013.

Adevarul: EXCLUSIV Mititeii româneşti, proscrişi în Europa. UE a interzis micii din cauza bicarbonatului

 

Yahoo: Un nou stat american votează o lege privind refuzarea de servicii persoanelor gay

Corpul legislativ al statului american Arizona a aprobat un proiect de lege controversat, conform căruia proprietarii de afaceri din stat au posibilitatea să refuze să le furnizeze servicii persoanelor gay, atât timp cât refuzul este motivat de propriile convingeri religioase.

Legea a trecut joi de Camera Reprezentanților, cu 33 la 27 de voturi, însă pentru a intra în vigoare, ea trebuie să fie promulgată de guvernatorul republican Jan Brewer, fostă femeie de afaceri, care şi-a exercitat dreptul de veto în cazul unui proiect legislativ similar, anul trecut, dar care a vorbit în public despre dreptul patronilor de a refuza furnizarea de servicii, relatează cnn.com.

„Cred că oricine deține o afacere poate alege cu cine să lucreze sau cu cine să nu lucreze. Nu ştiu însă dacă acest lucru ar trebui să fie reglementat. În viaţa şi în afacerea mea, dacă nu vreau să am de-aface cu o companie sau cu o persoană, asta e, nu sunt interesată. Aceasta este America. Asta înseamă libertate”, a declarat guvernatorul pentru presa de peste ocean.

[…]

Votul din Arizona vine la doar o săptămână după ce prima cameră a corpului legislativ din Kansas a aprobat un proiect care ar legaliza refuzarea de servicii de orice tip persoanelor de acelaşi sex care formează un cuplu.

Ziare com: Lege anti-gay, criticata chiar si de Biserica: Asa facea Hitler in Germania nazista

Arhiepiscopul emerit de Cape Town, Desmond Tutu, i-a cerut presedintelui Ugandei sa nu promulge proiectul de lege impotriva homosexualitatii, care ar putea aduce cuplurilor gay condamnari cu inchisoarea pe viata.
Mai mult, fostul arhiepiscop a comparat atitudinea liderului ugandez Yoweri Museveni cu cea a lui Hitler in fosta Germanie Nazista, relateaza The Independent. De asemenea, Tutu a spus ca aceasta lege ar avea consecinte similare cu cele ale Apartheidului in Africa de Sud.
Desi promisese ca nu va semna controversata lege, presedintele Ugandei s-a razgandit saptamana trecuta, cand a declarat ca ia in calcul sa o promulge, motivand faptul ca a vorbit cu oamenii de stiinta si ca acestia i-au spus ca homosexualitatea este un obicei „deprins”, nu innascut.
Desmond Tutu, cunoscut activist pentru drepturile omului si laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a declarat ca este intristat de atitudinea presedintelui Ugandei si ca dragostea nu poate fi justificata de adevaruri stiintifice sau de explicatii genetice.
[…]
Istoria este plina de exemple prin care oamenii au incercat sa legifereze dragostea in functie de clasa, casta sau rasa. Dar nu exista baza stiintifica sau ratiuni genetice pentru dragoste. Nu exista nicio justificare stiintifica pentru prejudecati si discriminare si nu exista o justificare morala pentru asta”, a declarat Desmond Tutu.
Initial, legea includea pedeapsa cu moartea
De asemenea, arhiepiscopul emerit al Cape Town a facut un apel la justitie si respectarea drepturilor omului in Uganda.
La randul sau, presedintele Barack Obama a denuntat controversata lege impotriva cuplurilor gay, spunand ca aceasta va afecta relatiile Ugandei cu Washingtonul.
Legea impotriva homosexualitatii este intens promovata in Uganda chiar de clericii crestini, care sustin ca homosexualii occidentali vor sa recruteze copiii din Uganda.
Initial, legea continea si un articol ce prevedea pedeapsa cu moartea in cazul persoanelor „recidiviste”, in cazul relatiilor homosexuale cu minori sau in cazul celor infectati cu HIV/SIDA.
In urma presiunilor internationale, articolul privind pedeapsa cu moartea a fost eliminat, fiind inlocuit cu inchisoarea pe viata pentru „cazurile de homosexualitate agravanta” si sentinta de minimum 14 ani de detentie pentru cei „prinsi la prima abatere”.

Comentariu saccsiv:

   Sa ne amintim ce spunea arhiepiscopul Desmond Tutu, la lansarea la Cape Town a unei campanii a Înaltului Comisariat al ONU pentru Drepturile Omului pentru apărarea egalităţii în drepturi a homosexualilor:

“Aş refuza să merg într-un paradis homofob. Nu, aş spune, mersi, îmi pare rău, prefer de o sută de ori să merg altundeva (…) Nu aş putea lăuda un Dumnezeu homofob, aceasta este concepţia mea profundă”

Cititi va rog mai multe la:

Arhiepiscop: Nu aş lăuda un Dumnezeu homofob

Ziare com: Ce a patit un baiat acuzat ca a aruncat cu zapada intr-un politist

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

VIDEO – SUA, Washington: un politist suparat scoate arma impotriva participantilor la o bataie cu bulgari de zapada …

Obiectiv: Incredibil, dar adevărat. Ce fruct este de ZECE mii de ori mai eficient decât chimioterapia

Fructe Soursop (Guanábana) sau copacul Graviola este un produs miraculos ce distruge celulele canceroase. Este de 10.000 mai puternic decat chimioterapia. De ce nu este cunoscut acest lucru? Pentru că există organizații interesate în găsirea unei versiuni sintetice, care să le permită să facă profituri fabuloase.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

CHIMIOTERAPIE: TUMORILE SE EXTIND, EFECTELE SUNT CATASTROFALE. Apelul medicului Teofil Lungu de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Faciala Cluj catre doctori: NU O MAI PRESCRIETI

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. luigi said, on februarie 26, 2014 at 12:39 pm

    Specialiștii Proiectului Genomului Uman au anunțat oficial:
    “Gena gay nu există !”

    http://rapcea.ro/2014/02/22/specialitii-proiectului-genomului-uman-au-anunat-oficial-gena-gay-nu-exista/

    Apreciază

    • luigi said, on februarie 26, 2014 at 7:19 pm

      daca gena homosexualilor nu exista, atunci homosexualitateea e doar un duh al celor care accepta sa primeasca cardurile cu semnul fiarei
      observati ca,aceste carduri cu cip sunt promovate in acelasi pas cu sodomia,pedofilia ,eutanasia.

      Apreciază

      • luigi said, on februarie 26, 2014 at 7:35 pm

        cei care de frica, accepta sa primeasca cardurile cu semnul fiarei ,de frica va accepta sa practice homosexualitatea…

        Apreciază

  2. luigi said, on februarie 26, 2014 at 12:44 pm

    “Consortiul International pentru Genomul Uman a anuntat finalizarea cu succes a Proiectului Genomului Uman – cu doi ani inainte de termen. In stirea din presa se anunta: “Genomul uman este complet si Proiectul pentru Genomul Uman s-a finalizat”. Cromozomii umani X si Y (cei doi cromozomi “sexuali”) au fost secventiati integral. Datorita muncii derulate de laboratoare din intreaga lume, stim ca cromozomul X contine 153 de milioane de perechi de baza, gazduind un total de 1.168 de gene. Centrul National pentru Biotehnologie anunta ca cromozomul Y – care este mai mic – contine “numai” 50 de milioane de perechi de baza, fiind estimat a contine doar 251 de gene. Institutii de invatamant, cum ar fi Universitatea Baylor, Institutul Max Planck, Institutul Sanger, Univers itatea Washington din St. Louis, Universitatea Stanford si altele au petrecut nenumarate ore si au cheltuit milioane de dolari pe cercetarea acestor cromozomi unici. Cand au inceput sa soseasca datele, acestea le-au permis cercetatorilor sa realizeze harti ale genelor – folosind chiar secventele din Proiectul Genomului Uman. Si totusi, nu s-a gasit nici o “gena gay”. Acestea sunt cele mai bune centre de cercetare genetica din lume, care au realizat aceasta cercetare poentru autoritati.”

    ‘Guvernul SUA: Centrul National pentru Biotehnologie’

    Apreciază

    • luigi said, on februarie 26, 2014 at 12:51 pm

      Is there a gay gene?
      Phyllis Frosst, Ph.D.: I am the the Senior Advisor for Policy, Communications and Strategic Alliances at the National Center for Advancing Translational Sciences (NCATS) part of the NIH. I focus on a range of therapeutic and translational policy efforts for the center and educate a range of audiences on the center?s activities and opportunities. There is no consensus among scientists about the exact reasons that an individual develops a heterosexual, bisexual, gay, or lesbian orientation. Although much research has examined the possible genetic, hormonal, developmental, social, and cultural influences on sexual orientation, no findings have emerged that permit scientists to conclude that sexual orientation is determined by any particular factor or factors. Many think that nature and nurture both play complex roles; most people experience little or no sense of choice about their sexual orientation.
      http://www.genome.gov/DNADay/q.cfm?aid=347&year=2012

      Apreciază

  3. ephr said, on februarie 26, 2014 at 2:07 pm

    Nu am postat comentarii până acum aici, sper că nu deranjez pe nimeni, dar am văzut astăzi un articol de pe VICE, destul de dubios, mă gândeam să las un link aici, în speranţa că se poate aborda problema într-un sens mai larg.

    http://m.vice.com/ro/read/stiinta-demonstreaza-ca-dragostea-nu-exista

    Cu toţii ştim spre ce vor să ne îndrepte de fapt.
    E primul şi ultimul comentariu pe care îl postez aici. O zi bună tuturor !

    Apreciază

    • Vlad Vlads said, on februarie 27, 2014 at 11:19 am

      Interesant articolul dar poti sa mai postezi comentarii in continuare, nu se supara nimeni.

      Apreciază

    • discerne said, on martie 1, 2014 at 2:20 am

      E o idee buna sa nu te iei dupa titluri cretine din astea publicate in site-uri de can-can. Daca vrei sa afli ce s-a descoperit de fapt, scrie-i un e-mail autorului cercetarii si o sa te lamureasca. Cel mai adesea, asa se intampla. Sunt mizerii scrise de juranlisti fara deontologie.

      Apreciază

  4. nea Anderthal said, on februarie 26, 2014 at 2:17 pm

    Referitor la Islanda am si eu o intrebare: de ce EU si SUA nu au facut atita scandal cind si-au schimbat planul de a intra in EU?De ce doar Haholistanul a creat „ingrijorare” in tabara demono-cratilor?

    Apreciază

  5. cristytepes said, on februarie 26, 2014 at 5:29 pm

    Reblogged this on IO Impaler- IO Țepeș.

    Apreciază

  6. john said, on februarie 26, 2014 at 6:20 pm

    666 Ce s-ar putea face cu ajutorul unui CIP implantat in corp?
    Citirea gândurilor a devenit realitate
    Ultimele descoperiri ştiinţifice arată că există posibilitatea tehnică de a citi gândurile omului. Cât de exactă e interpretarea acestor măsurători, dacă ele pot fi folosite sau nu ca probe incriminatorii, în ce măsură pot fi eronate, sau în ce măsură pot fi induse aceste „gânduri” în mintea omului, sunt întrebări legitime…
    Experimente oficiale americane care se ascund în spatele unor teme generoase cum ar fi „cartografierea” activităţii cerebrale, sau „identificarea” tiparelor de activare a creierului, nu urmăresc altceva decât însăşi o transpunere informaţională a gândurilor. Aceste informaţii sunt apoi stocate şi procesate în calculatoare cu mare putere de calcul, rezultând adevărate „hărţi” cerebrale ce arată grafic ce se petrece atunci când experimentăm anumite gânduri concrete.
    „Am descoperit că putem să identificăm la ce se gândeşte persoana respectivă”, afirmă unul din autorii experimentelor. „Este aproape incredibil”, conchide acesta. Computerul a reuşit să „decodifice” imaginea citită în creierul subiectului în numai câteva secunde!
    O altă echipă de cercetători, din Germania, a arătat apoi că poate decodifica şi identifica anumite acţiuni mentale simple pe care subiectul le realizează: adunare, scădere, etc. „Le spun studenţilor mei că nu există Science-Fiction. Tot ceea ce am citit SF în liceu, noi facem în acest moment”, a recunoscut Paul Herby.
    Alţi cercetători studiază identificarea din creier a amintirilor – ei reuşind să decodifice care au fost locurile din trecut pe unde s-a aflat un anumit subiect supus experimentelor. O întrebare pe care reportera o pune unuia dintre cercetători este: „Au încercat agenţiile secrete să te contacteze cu privire la aceste experimente?”
    „Acum este imposibil să forţezi pe cineva să i se scaneze creierul, pentru că subiectul trebuie să stea nemişcat şi să coopereze, DAR ACEST LUCRU SE POATE SCHIMBA”, arată reportera. „Există alte tehnologii specifice care pot fi folosite în acest scop, sub acoperire (ne-declarate) sau chiar de la distanţă”.
    O companie lodoneză ce are ca scop dezvoltarea de strategii de marketing prin folosirea acestor tipuri de cercetări, recunoaşte că unii dintre clienţii săi interesaţi de acest domeniu sunt chiar cele mai mari companii multi-naţionale din lume: Intel, Procter & Gamble, MTV, Viacom, McDonald’s, Unilever. Iată că „braţele” comerciale ale „elitei” malefice vor să profite de pe urma acestor cercetări controversate, pentru a obliga potenţialii cumpărători să achiziţioneze produsele lor (chiar dacă acestea sunt scumpe, sau de o calitate îndoielnică, sau inutile).
    Toate aceste experimente, desfăşurate „în numele ştiinţei şi progresului”, au ca scop pătrunderea în universul personal al gândurilor fiecărei fiinţe umane. Aşadar, gândurile fiecaruia dintre noi vor putea fi „citite” în mod aproape automat de către dispozitive de înaltă tehnologie, conectate la unul sau mai multe calculatoare „centrale”.Să mai amintim că cercetătorii americani au „decodificat” tiparele neuronale pentru ipocrizie, bunătate, şi iubire, şi au preconizat încă din anul 2009 că în maxim 5 ani va exista un dispozitiv care va citi gânduri complexe. Cei 5 ani au trecut deja…
    Din acest punct de vedere, iată că asistăm la transpunerea în practică a celei mai faimoase idei de urmărire şi manipulare care a existat vreodată în preocupările specifice aşa-zisei „elite” malefice care conduce din umbră umanitatea.

    Apreciază

    • john said, on februarie 26, 2014 at 6:42 pm

      La minutul 12.06..opriti imaginea si cititi cu mare ATENTIE!

      Apreciază

  7. acelas said, on februarie 26, 2014 at 10:13 pm

    ce miza mare reprezinta pana si niste vaccinuri „banale” … (decizie ultima, tarzie dar corecta a acelui ministru)

    http://www.cotidianul.ro/seful-anm-demis-dupa-scandalul-privind-vaccinul-antigripal-232868/

    (ca fapt divers, dupa ce Cotidianul altadata arata ca se citeste si se inspira de pe acest blog, iata ca mai posteaza poze si de pe RazboiintruCuvant. E bine zic eu, ca acesti redactori, ziaristi cerceteaza blogosfera crestina, si nu se sfiesc sa arate asta. Poate va reprezenta pe viitor si o punte spre cititorii cu totul lumesti sa arate conceptii si perspective crestinesti asupra a ceea ce se petrece in lume in ultima vreme, inserandu-le mai des in articolele lor)

    http://www.cotidianul.ro/chevron-si-a-scos-avocatii-la-bataie-232853/

    iata ca papusarii nu actioneaza doar intr-un singur loc. Ci in mai multe si simultan! Venzuela era deconspirata a fi in planul elitelor de catre regretatul Aaron Russo.

    http://www.cotidianul.ro/venezuela-scenariul-ucrainean-pus-in-scena-in-emisfera-vestica-232828/

    va mai aduceti aminte. Merkel ~ Hitler? iata ca acum un evreu (numai ei stiu cum) o arata pe fata. si nu, nu este vorba de o gluma in muzeul „figurilor de ceara” ..

    http://www.b1.ro/stiri/externe/angela-merkel-surprinsa-intr-o-fotografie-avand-pe-fata-o-umbra-similara-mustatii-lui-hitler-foto-76742.html

    http://www.cotidianul.ro/netanyahu-a-desenat-pe-fata-lui-merkel-mustata-lui-hitler-232865/

    .

    Apreciază

  8. ella said, on februarie 27, 2014 at 11:06 pm

    @john
    exact la asta ma intrebam in timp ce urmaream filmuletul, daca un om care practica rugaciunea se poate apara in felul acesta…

    Apreciază

  9. ella said, on februarie 27, 2014 at 11:12 pm

    Vedeti ca tot ce scrie in scripturi e pentru binele nostru? „Bucurati-va pururea, RUGATI-VA neincetat”

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.