SACCSIV – blog ortodox

Articolul zilei (28.08.2013): Scrisoarea unei femei din Siria pentru Antena 3. „Ce o sa se aleaga de noi?”. Drama inca unui popor ce va fi „ajutat” de statele democrate …

Posted in Siria by saccsiv on august 28, 2013

   Iata Scrisoarea EMOŢIONANTĂ a unei persoane din Siria pentru Antena3. „Acum 2 ore a fost o explozie uriaşă. Zeci de oameni au murit lângă noi. Ce o să se aleagă de noi?”:

Iată ce scrisoare emoţionantă, de la o româncă din Siria, am primit pe adresa site@antena3.ro. NO COMMENT!
„Buna ziua! 
V-am mai scris acum 2 ani şi cineva de la dvs. m-a contactat ca sa spun situatia din zona de conflict, Siria. Acum va scriu din nou, sa va aduc la cunostinta ca noi, o comunitate de aici, va urmarim cu drag zilnic si ne hranim cu ceea ce transmiteti din tara si de pretutindeni.
Cu toate ca traim in direct drama produsa de acest razboi urat si interminabil, de multe ori ascultam si ceea ce se vede dinafara… de acolo din Romania… Aici suntem o comunitate mare de romani, si din 14 000 cati se spune ca am fi, eu nu cred ca 3000 au plecat din tara cu toate insistentele si rugamintile celor din Ambasada sau MAE…
Oare nu se intelege ca nu putem pleca, sa ne parasim familiile si casele, dupa ce locuim de foarte mult timp… Chiar daca plecam, stam cat stam in Romania, dar ce sa facem acolo, cum sa ne intretinem noi si copiii nostri, daca suntem de 25 de ani cei mai multi, deci.. tot aici ne intoarcem..!!!!! 
Locuiesc exact in Hama… Acum 2 ore s-a produs o explozie puternica in care primarul, care era un om deosebit si iubit de lume si-a pierdut viata… Pe langa el, au murit nevinovati copii, femei…


Spitalele sunt pline de raniti. Va scriu cu lacrimi in ochi ca regimul Bashar este un regim minunat, nimic din ce se spune despre el nu este adevarat… Rebelii sunt platiti de catre puterile mari sa faca dezordine, sa ucida. Lumea s-a saturat de minciuna. De ceva timp, armata siriana era in Hama si eram linistiti. 
Patrulau pe strazi si ne simteam protejati. Lumea mergea la serviciu. Incercam toti sa uitam ce se intampla in alte parti. Rebelii ne-au amenintat ca „suntem un oras prea linistit” şi asa, astazi au murit atatea persoane… 
Acum 2 zile ati auzit de masacrul de langa Damasc. Statul sirian,armata lui Bashar nu face asa ceva… Noi stim sigur ca puterile mari vor sa distruga si Siria. De aceea v-am scris. Stiu ca nu aveti ce sa faceti, dar noi, comunitatea de romani de aici, stim manevrele americanilor care,dupa cum bine stiti, au distrus Egiptul, Iraqul. A ramas Siria si apoi vor dormi linistiti. L-au indepartat de Mubarak din Egipt pentru ce?
Ca era o tara prospera turistica, o tara puternica… Acum ,dupa cum vedeti este o harababura. In Iraq,spuneau ca trebuie sa-i gaseasca armele chimice ale lui Saddam. Aiurea!! Au distrus si Iraqul si l-au omorat si tot nu au gasit nimic… Puterile mari cauta sa distruga unele tari arabe. Este un joc politic urat in care sufera omenirea de rand… 
Sunt ingandurata ce o sa facem cu copiii pentru ca puterile mari,daca incep sa bombardeze nu se mai uita la nimic…Vor un alt razboi castigat, pe care nimeni nu il cere… Nimeni nu cere ajutorul lor!! 
Am scris pentru ca am simtit nevoia sa va spun..pentru ca acum 2 ore aprox, in Hama au murit zeci de oameni nevinovati… Ce inseamna razboiul??? As vrea sa fie o lupta intre presedinti direct… Daca au ceva unii cu altii, sa o faca cinstit ei intre ei, nu sa se ascunda in spatele atator crime nevinovate… 
Va multumesc ca mi-ati citit randurile! Si va vom privi cu drag si de acum incolo
!!”
Numele acestei persoane rămâne confidenţial pentru protecţia ei.

   Comentariu saccsiv:

   Rog, cine se ofera, s-o traduca in engleza, apoi o public separat, dupa care s-o postam la rubrica de comentarii a gigantilor presei on-line occidentale si de asemenea pe blogurile anti sistem de limba engleza.

   Cititi va rog si:

Articolul zilei (25.07.2013) – Studenta romanca la Londra: ”Dumnezeu a fost ucis de Occident, VREAU SA MA INTORC ACASA!”

DIN SIRIA VA INCEPE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL? Sau Papa Francisc I va aduce pacea in nefericita tara?

VIDEO: Statele Unite, Marea Britanie si Israelul au folosit arme chimice in ultimii 10 ani dar condamna Siria si vor invazie. Oare Siria chiar e vinovata sau se aplica schema cu rachetele lui Sadam Hussein ce n-au fost de fapt vreodata gasite?

SIRIA – VIDEO (extrem de dur): DECAPITAREA PREOTULUI CATOLIC FRANCOIS MURAD, de catre rebelii sirieni. Rapirea unui mitropolit ortodox. Crestini ucisi in masa. ASTA PRIGOANA, FRATILOR! Si noua ne e rusine de cei din jur, sa facem semnul crucii cand trecem pe langa o biserica …

Video: Rebel sirian mancand inima unui soldat. PE CINE INARMEAZA „STATELE DEMOCRATE”?

 

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Maria said, on august 28, 2013 at 11:17 pm

    Da , trebuie facut cunoscuta aceasta scrisoare , lumii intregi si televiziunilor din tara , care mint populatia despre situatia reala din Siria .
    Chiar acesti criminali ai Planetei , considera ca toti oamenii pot fi amagiti la nesfarsit ?

    Apreciază

  2. Muritor said, on august 28, 2013 at 11:24 pm

    Mulţumesc frate saccsiv pentru difuzarea scrisorii.
    O s-o răspîndesc cît se poate de mult, dar te rog să mai ceri traducerea şi în rusă de la cei care ştiu rusa, ca să poată fi diuzată pe site-urile ruseşti. Sau ai putea-o trimite la Vocea Rusiei din Bucureşti pe mail, ei mai au ceva ştiri despre Siria.

    Apreciază

  3. mihai said, on august 28, 2013 at 11:33 pm

    ce vafi ?!buna intrebare, haideti sa ne3 uitam un pic la noi mai exact in urma cu aprox. 23 de ani dupa asa zisa revolutie si cam in mainile cui a incaput puterea, iiar in ce priveste actualul presedinte sirian tare ma tem ca acesta il va urma pe : ceausescu, sadam husein, fostul presedinte polonez, j.f. kenedy s.a. care nu au fost pe placul sistemului

    Apreciază

  4. Vranceanu said, on august 28, 2013 at 11:57 pm

    Nu stiu daca sunteti la curent, dar Putin se pare ca va ataca Arabia Saudita daca americanii ataca Siria:

    http://french.irib.ir/info/moyen-orient/item/272215-guerre-contre-la-syrie-poutine-prêt-à-attaquer-l-arabie-saoudite

    Apreciază

    • Vacarul Lenes said, on august 29, 2013 at 3:46 am

      Nu este o sursa credibila. Rusia va ataca Turcia. Mai exact tarile aliate se vor bate pe mare si apoi pe teritoriul Agarenilor, ce va fi rasa de pe fata pamantului. E timpul ca Constantinopolul sa revina Greciei. Acest razboi e binecuvantat, ar putea fi o continua pocainta, in primul rand distruge sistemul/amana pecetea, cipul din acte, … Sa ne rugam fratilor, sa ne spovedim mai des.
      Sf Calinic de la Cernica: „Gresesti in fiecare zi? marturiseste-te in fiecare zi”. Amin

      Apreciază

  5. aniush said, on august 29, 2013 at 7:35 am

    Nu este o surpriza ca americanii ataca. Ceea ce e mai grav este ca nu au un adversar real. Se duc si distrug ce si unde au vor ei. Ca de obicei televiziunile prezinta alta realitate.
    mihai
    Si eu ma gandeam la acelasi lucru in privinta presedintelui Bashar. Tot ma intreb de ce vor sa aiba controlul absolut?

    Apreciază

    • mihai said, on august 29, 2013 at 8:26 pm

      aniush in primul rind s.u.a este o unealta in mina israelului, deoarece statul jidanesc prin intermediul sua asta doreste, pt. a duce tot mapamondul la un numitor comun iar dupa cum la fel de bine stim economia sua este asa cum este in colaps si nu-si mai poatte permite a sustine propria armata, acum aceasta armata este finantata de catre oculta jidaneasco-masonica si va trebui sa joace dupa cum i se canta

      Apreciază

  6. bogdan said, on august 29, 2013 at 12:28 pm

    Începând de duminică, România iese în stradă. Dezideratele fundamentale: denunţarea coabitării pentru trădarea de ţară, demisia guvernului Ponta, plecarea de la putere a preşedintelui Băsescu, oprirea noii legi referitoare la Roşia Montana, interzicerea exploatării prin fracturare a gazelor de şist, dizolvarea Puterii USL şi alegeri anticipate. S-a trecut linia de unde nu mai există întoarcere. Trădarea de ţară trebuie penalizată. Revoluţia începe la Roşia Montana.Piata Universitatii, ora 17.00 1 septembrie 2013 este Zi de lupta impotriva Începând de duminică, România iese în stradă. Dezideratele fundamentale: denunţarea coabitării pentru trădarea de ţară, demisia guvernului Ponta, plecarea de la putere a preşedintelui Băsescu, oprirea noii legi referitoare la Roşia Montana, interzicerea exploatării prin fracturare a gazelor de şist, dizolvarea Puterii USL şi alegeri anticipate. S-a trecut linia de unde nu mai există întoarcere. Trădarea de ţară trebuie penalizată. Revoluţia începe la Roşia Montana.Piata Universitatii, ora 17.00 1 septembrie 2013 este Zi de lupta impotriva cianurii si fracturarii! Facem un apel catre cei care vor iesi duminica in strada, indiferent pentru care dintre cele doua cauze: nu uitati ca Romania se afla acum sub asediu!Sa ne facem ambele mesaje auzite, din Bucuresti la Barlad, din Cluj la Timisoara, Brasov, Alba Iulia, Tg. Mures, Iasi, Bruxelles sau Viena! SOLIDARITATE!!!

    Apreciază

  7. emanuel1979 said, on august 29, 2013 at 3:54 pm

    Iata ce a spus printul conducator al Arabiei Saudite, lui Putin :
    „Pot garanta că vom proteja Jocurile Olimpice de anul viitor. Grupările cecene care ameninţă securitatea Jocurilor sunt con­trolate de noi. Le folosim în faţa regimului sirian, dar nu vor avea rol în viitorul politic al ţării“, a spus Bandar.
    Deci, domnii respectivi, aliati ai SUA si UE recunosc pe fata ca sunt cei care controleaza grupurile teroriste cecene, si daca le vor ordona, vor face atentate teroriste la jocurile olimpice din Rusia. Aha, deci pe fata, SUA si UE sunt conducatori ai unor grupari teroriste care sunt folosite in scopurile lor, de a pune mana pe gazele si petrolul din Orientul Mijlociu. Si ei acuza satele de crestini din Siria care au fost macelarite de rebeli ( care au si membri al-Qaida ) ca sunt teroristi in virtutea faptului ca sunt crestini, si spun ca homosexualitatea nu e ceva normal, sau firesc !!
    Iata ce jocuri absolut murdare si condamnabile fac SUA si UE, forte cu adevarat antihristice.

    Ofertele saudiţilor n-au avut succes cu Putin. „Credem că regiumul sirian vor­beşte cel mai bine pentru poporul sirian, şi nu acei mâncători de ficat“, a spus Putin fă­­când referire la imagini în care rebeli jiha­dişti mănâncă inima şi ficatul unui soldat sirian.

    Apreciază

  8. […] Rugam la articolul Articolul zilei (28.08.2013): Scrisoarea unei femei din Siria pentru Antena 3. „Ce o sa se aleaga … traducerea scrisorii in engleza. Un frate a facut-o si ii multumesc mult. Consider ca-i util s-o […]

    Apreciază

  9. Dan said, on august 29, 2013 at 4:51 pm

    Am tradus scrisoarea in norvegiana si am trimis un mail cu traducerea la unul din cele mai citite ziare din Norvegia, Aftenposten. Sa vedem daca o publica?

    Doamne Ajuta!

    Her er en rørende brev fra en rumensk kvike fra Syria ,sendt til en rumensk tv stasjøn, Antena 3.

    ” Hei !
    Jeg skrev allerede to år siden, og noen fra dere kontaktet meg fra å si situasjonen i konfliktsonen , Syria . Nå skriver jeg igjen til å merke at vi i samfunnet her følger dere hvert dag, og vi mater oss med alt dere sender i landet og over hele verden.
    Selv om vi lever i direkte produsert av denne krigen drama stygg og uendelig , ofte lytter og hva som er sett utenfor der i Romania . Her er et fellesskap av rumenere , og hvor mange av de 14 000 vi blir fortalt at , jeg tror ikke 3000 hadde forlatt landet med alle insistering og anmodning fra ambassaden eller utenriksdepartementet …
    Skjønner ikke at vi ikke kan forlate, å forlate våre familier og hjem , etter å ha bodd i lang tid … Selv om vi dro, stå som bor i Romania , men hva de skal gjøre det , hvordan å underholde oss og våre barn hvis 25 år gamle er de fleste, så .. here we go back .. !
    Jeg bor akkurat i Hama … 2 timer siden var det en kraftig eksplosjon og ordføreren, som var en stor mann og elsket av folk, mistet livet … I tillegg til, dete eksplosjon drepte uskyldige barn, kvinner …

    Sykehusene er fulle av sårede . Jeg det i tårer .Bashar regimet er et herlig regime som stor, ingenting som er sagt om ham er ikke sant … Rebeller er betalt av store krefter til å gjøre et rot , for å drepe . Folk var lei av å lyve. For noen tid , var den syriske hæren i Hama og var stille.
    Patruljere gatene , og vi følte beskyttet. Folk går på jobb. Alle prøver å glemme hva som skjer andre steder. Rebellene har truet oss at „vi er en by for rolig” og så, så mange mennesker døde i dag …
    To dager siden dere hørt om massakren i nærheten av Damaskus . Den syriske hæren ikke gjørde det … Vi vet med sikkerhet at stormaktene vil ødelegge og Syria . Så derfor skrev jeg det . Jeg vet at dere ikke kan gjøre ingeting , men vi rumenske samfunnet her , vi vet amerikanere manøvrer , som dere vet , ødela Egypt , Irak . Nå er bare Syria , og da vil sove fredelig . De fjernet Mubarak i Egypt for hva ?
    Det var en velstående turistland, en sterkt land … Nå , som du kan se er et rot . I Irakde sa at vi trenger å finne Saddams kjemiske våpen . Bullshit ! Og de ødelagte Irak og drepte ham og fortsatt har ikke funnet noe … stormakter søker å ødelegge noen arabiske land. Det er en stygg politisk spill og alle lidelse menneskeheten …
    Er ettertenksomt hva vi skal gjøre med ungene, fordi, stormaktene , hvis de begynner å bombe ser ikke på noe … De vil vinne en krig,som ingen ba om… Ingen trenger deres hjelp !
    Jeg skrev fordi jeg følte behov for å si .. fordi om to timer siden i Hama drepte de dusinvis av uskyldige mennesker … Hva er krig ? Jeg ønsker å bli en kamp mellom presidenter direkte … Hvis de har noe til hverandre , for å gjøre det ære mellom dem , for ikke å gjemme seg bak drapene på så mange uskyldige …
    Takk for at du leser mine linjer! Og vi vil gjerne se dere videre! ”
    Navnet på denne personen forbli konfidensiell for å beskytte dem .

    Apreciază

  10. Dan said, on august 29, 2013 at 5:03 pm

    Iata ce am primit pe e-mail astazi.
    Doamne Ajuta sa fie doar o gluma proasta!

    Fotografia care a stârnit controverse pe Facebook.
    Mesaj şocant pentru români

    http://www.gandul.info/magazin/fotografia-care-a-starnit-controverse-pe-facebook-mesaj-socant-pentru-romani-11189871/galerie?p=1#galerie

    O companie scoţiană care organizează excursii de vânătoare în România a stârnit un val de critici şi acuzaţii pe reţelele de socializare în ultimele zile, după ce a postat o fotografie extrem de dură.
    Un vânător a pozat lângă un urs brun pe care tocmai îl împuşcase, specie aflată în declin în ţara noastră şi pe cale de dispariţie în Europa, relatează ziarulring.ro.
    Indignată de imaginea publicată pe Facebook, o utilizatoare pe nume Anca T. a decis să ia măsuri, trimiţându-i un email lui George Richmond Elliott de la Hunting and Sporting Scotland Ltd, compania organizatoare a excursiilor.

    „Vă rog, nu ne ucideţi urşii. Trebuie să faceţi asta neapărat? Asta este singura modalitate prin care vă puteţi bucura de viaţă?”, a scris ea.

    Răspunsul primit a fost unul însă revoltător: „Da, vom ucide toţi urşii voştri, toate păsările voastre din Delta Dunării, toţi cocoşii de munte, toţi mistreţii şi toţi cerbii”, a scris britanicul. „Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi”, a adăugat George Richmond Elliott.
    Potrivit sursei citate, Hunting and Sporting Scotland Ltd solicită un onorariu de 4.500 de euro pentru o excursie de vânătoare în România.

    Apreciază

    • Maria said, on august 29, 2013 at 9:21 pm

      Nu-i chiar asa dupa cum se lauda acest englez plin de sine , asa cum toti sunt , agresivi , betivi si lipsiti de bunul simt .
      Sa incerce sa vina in Romania , la vanat fauna noastra , ca va pleca de aici , cu spinarea rupta , inca nu-i cunoaste pe romani , atunci cand le calci pragul cu forta , umbland dupa prada .

      Apreciază

  11. emanuel1979 said, on august 29, 2013 at 6:37 pm

    Razboiul nu se va instala dintr-o data, ci in etape. Mai trebuie sa treaca timp pana ce si alti pioni importanti vor intra pe scena razboiului. De exemplu Georgia care are pretentii sa isi reintregeasca teritoriile prin acapararea Abhaziei si Osetiei de Sud, care s-au despartit de Georgia, ajutate de Rusia in 2008, cand a fost razboiul dintre Rusia si Georgia. Iata ce spune presedintele Georgiei : « În discursul său, preşedintele georgian, a criticat dur Rusia pentru „ambiţiile sale imperiale” faţă de Abhazia şi Osetia de Sud. Conform lui Saakaşvili: „Georgia trebuie să-şi refacă integritatea teritorială”. Răspunzând la o întrebarea a unui deputat rus despre statutul acestor state autoproclamate şi a căror independenţă a fost recunoscută de Rusia, Saakaşvili a spus următoarele: „Voi aveţi harta voastră a Georgiei, noi o avem pe a noastră”. »
    Deci sunt posibile mai multe scenarii :
    – profitand de ajutorul trupelor NATO si SUA din Mediterana, Georgia va ataca Osetia si Abhazia, si astfel implicarea Rusiei in razboi va fi de neevitat; rusii vor lupta impotriva georgienilor din nou. Deci Georgia va ataca aceste tari acuma ca sa atraga trupele aliate in acest conflict. Asa vor ajunge pentru prima data americanii sa lupte cu rusii, caci georgienii vor fi ajutati de americani.
    – SUA si Israel vor ataca Siria si Iranul, aliat al Rusiei, si iar vor infuria pe rusi. In consecinta Rusia va ataca din nou Georgia ( care vrea sa intre in NATO ), deoarece ei ( rusii ) au o baza in Armenia ( la granita cu Iranul ), care nu li se mai supune, si la care ( baza ) nu pot ajunge decat trecand prin Georgia. Nu vor voi sa piarda acest avanpost din Armenia. Si ca sa isi intareasca pozitia vor ocupa Georgia si vor supune din nou Armenia. Vladimir Putin consideră că are de „treburi neterminate” în ţara preşedintelui Mihail Saakaşvili. „S-ar putea să fie nevoie de intervenţie militară pentru a înlătura blocada instituită de Georgia şi a redeschide coridorul spre Armenia”, a declarat Yuri Netkachev, fostul şef adjunct al armatei ruseşti în regiunea Transcaucazia (formată din Georgia, Azerbaidjan şi Armenia), potrivit Business Insider. Totodata si europenii si americanii au interese in Georgia, foarte mari, mai intai pentru a bloca pe rusi, si apoi pentru ca este un teritoriu geostrategic important in zona. Deci europenii sustin Georgia ca sa ocupe Abhazia si Osetia de sud. Iar Putin sustine tocmai contrariul : “ Rusia va desfăşura forţe în Abhazia. Vom pune la punct un sistem modern de control la frontiere. Toate aceste măsuri sunt garanţii de securitate suplimentare pentru Abhazia şi Osetia de Sud”, a adăugat Putin.
    “Totul va costa 15-16 miliarde de ruble”, 463 milioane de dolari, a precizat el.

    Armata rusă crede că, dacă SUA vor ataca Iranul, vor trimite trupe în Georgia şi nave de război în Marea Caspică, ajutate fiind de Azerbaidjan. În acest caz, ruşii ar putea, la comanda lui Vladimir Putin, să trimită efective militare impresionante în cele două provincii ocupate în timpul războiului cu Georgia, Abhazia şi Osetia de Sud. Totodată, unul dintre liderii armatei ruse, generalul Vladimir Shamanov, a anunţat deja că se vor suplimenta efectivele din Armenia, măsură despre care se crede că ar avea de-a face tot cu un posibil război în Iran, potrivit unui expert în politica regiunii, Pavel Felgenhauer, citat de Business Insider.

    Am luat citate de aici : http://www.gandul.info/international/rusia-se-pregateste-de-razboiul-israelului-cu-iran-cand-crede-moscova-ca-va-incepe-conflictul-si-ce-masuri-a-luat-deja-9504808

    Toate se leaga.

    Apoi bosniacii musulmani vor ataca Serbia, iar Turcia va deveni dictatura si va ataca Grecia, si ei profitand de prezenta armatelor americane si NATO in zona. Pana la urma, rusii vor fi atrasi in razboiul cu UE si SUA pentru ca altfel vor ajunge in pericolul de a pierde orice influenta asupra tarilor din jur. Nu cred ca va fi usor pentru rusi, care sunt si ei o putere militara mondiala de temut, sa vada ca UE si SUA vin de la distanta de mii de km si acapareaza toate teritoriile de langa Rusia, lasand acolo trupe si regimuri fidele lor. Asta va fi o declaratie de razboi impotriva rusilor, clara, caci rusii stiu ca americanii si europenii nu se vor opri in cursa lor de instalare a noii ordini mondiale, decat cand vor cuceri si Rusia. De aceea rusii vor actiona la un moment dat, nu vor putea suporta la infinit sa vada ca europa si SUA le infing cutite in coaste. Ei stiu ca cu cat americanii si europenii vor avansa mai mult cu atat vor deveni mai puternici.

    Mai cititi si aici :
    http://cersipamantromanesc.wordpress.com/2012/05/02/nori-negri-pentru-pacea-lumii-rusia-se-pregateste-pentru-o-lovitura-militara-americano-israeliana-impotriva-iranului/
    http://salwatiromania.wordpress.com/2009/08/12/putin-avertizeaza-georgia-cu-un-nou-conflict-analistii-rusia-a-declarat-razboi-sua/

    Apreciază

    • mihai said, on august 29, 2013 at 8:46 pm

      da prietene dar aici ai uitat sa mentionezi de china, coreea de nord, vietnam care stim foarte bine ce putere militara sunt acestea, in special primele doua ca sa nu mai vorbim de puterea nucleara al acestora si de puhoiul de soldati al acestora
      in concluzie: indiferent de invinsi si invingatori cert este ca va fi pierderi omenesti si materiale imense , iar dupa cum bine stim ruinele nu vor mai apartine nimanui iar scopul este ca sa moara cat mai multi locuitori ai terei

      Apreciază

  12. Maria said, on august 29, 2013 at 9:16 pm

    China , Coreea de Nord , Vietnam , sunt state ostile Americii , pro-Rusia , deci cu atat mai bine pentru Rusia , care reprezinta o putere in Europa de Est , in fata SUA si UE .
    Si nu se stie niciodata , oamenii (statele ) isi mai calca promisiunile , se mai fac noi aliante , nimeni nu poate prezice , al cui va fi castigul .

    Apreciază

  13. Alexandru(Fulger) said, on august 30, 2013 at 12:42 am

    Scrisoarea aceasta ar trebui sa fie tradusa in mai multe limbi si la randul ei raspandita ca sa vada toti adevarata fata a americanilor ,,binevoitori”. Eu ma gandeam sa fie tradusa si in sarba, rusa si greaca sa o vada si frati nostri ortodocsi de peste hotare.

    Apreciază

  14. aniush said, on august 31, 2013 at 12:08 pm

    Am o mare uimire sa constat ca televiziunile continua sa ne prosteasca sistematic pe fata. Ma intreb cum de mai au tupeul sa o mai faca.

    Apreciază

  15. […] Articolul zilei (28.08.2013): Scrisoarea unei femei din Siria pentru Antena 3. „Ce o sa se aleaga … […]

    Apreciază

  16. […] Articolul zilei (28.08.2013): Scrisoarea unei femei din Siria pentru Antena 3. „Ce o sa se aleaga … […]

    Apreciază

  17. […] Articolul zilei (28.08.2013): Scrisoarea unei femei din Siria pentru Antena 3. „Ce o sa se aleaga … […]

    Apreciază

  18. […] Articolul zilei (28.08.2013): Scrisoarea unei femei din Siria pentru Antena 3. „Ce o sa se aleaga … […]

    Apreciază

  19. […] Articolul zilei (28.08.2013): Scrisoarea unei femei din Siria pentru Antena 3. „Ce o sa se aleaga … […]

    Apreciază

  20. Despre Siria | SACCSIV - blog ortodox said, on aprilie 15, 2022 at 3:23 pm

    […] Articolul zilei (28.08.2013): Scrisoarea unei femei din Siria pentru Antena 3. „Ce o sa se aleaga … […]

    Apreciază

  21. […] Articolul zilei (28.08.2013): Scrisoarea unei femei din Siria pentru Antena 3. „Ce o sa se aleaga … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.