SACCSIV – blog ortodox

Aspartamul este excrement de bacterii modificate genetic

Posted in aspartam by saccsiv on august 29, 2013

   Iata ce putem citi in articolul Patent confirms that aspartame is the excrement of GM bacteria:
Patent care confirmă că aspartamul este excrement de bacterii modificate genetic

In 1999, „The Independent” a publicat un articol intitulat “cel mai folosit îndulcitor din lume se produce cu bacterii modificate genetic”, care a relevat că Monsanto a folosit cu bună știință adăugarea aspartamului în băuturile răcoritoare din Statele Unite – și că aspartamul este obţinut din bacterii modificate genetic. Acest raport, care rămâne una dintre cele mai vechi informații cu privire la aspartam aparută într-o publicatie de masă, a trecut nebăgat în seamă la data apariţiei – probabil pentru că implicaţiile acestei informaţii au fost subestimate de-a lungul timpului şi astfel informaţia a fost uitată.
Din 1999, lumea a devenit un pic mai atentă la Monsanto și la aspartam, dar ignoranţa încă abundă în ceea ce priveşte provenienţa acestuia. În timp ce tot mai mulți oameni încep să descopere efectele distructive ale aspartamului asupra sănătății noastre, stiu ei oare care este procesul lui tehnologic? Din fericire, un document din 1981, pentru producția de aspartam, ascuns odată in sertarele birourilor de brevete, este acum disponibil on-line pentru ca toată lumea să-l vadă – și se confirmă tot ceea ce Monsanto a fost încântat să ne comunice în 1999, înainte ca dezvoltarea lor spectaculoasă sa reclame o mai mare prudență.

Procesul de producție
Brevetul, care are dreptul de productie pentru aspartam și este acreditat la Bahl, Rose, and White, sintetizeaza procesul, după cum urmează:


“Indulcitorul artificial aspartam, o dipeptidă cu formula unui ester N metilic al aspartilfenilalaninei, este produs folosindu-se un microorganism clonat [sic]. Un ADN care codifică o peptidă stabilă cu catenă mare,format dintr-o secvență de aminoacizi care se multiplică (aspartil fenil), este inserat într-un vehicul de clonare, care, la rândul său, este introdus într-un microorganism gazdă adecvat. Microorganismul gazdă este însămânţat într-un mediu de cultură, și peptida mare, conținând secvenţa de aminoacizi, se recoltează din acesta. Grupa carboxil liberă a peptidei este benzilată și apoi hidrolizată rezultând benzil Aspartil fenil dipeptida. Această dipeptidă este metilată și apoi debenzilată până la forma numită aspartam.. ”

Acest jargon stiinţific ascunde (poate în mod deliberat) un proces cu adevărat tulburător :

1.) “Microorganismele clonate” (pe care brevetul le arată ca fiind o forma genetic modificată de Escherichia Coli) sunt cultivate în rezervoare ale căror medii sunt adaptate pentru a le ajuta sa se inmulţească.

2.) Culturile de E. Coli bine nutrite filtrează proteinele care conțin segmentul de aminoacid fenilalanin-aspartamic necesar pentru obtinerea aspartamului.

3.) Proteinele care conțin aceste segmente sunt “recoltate” (de exemplu, asistenții de laborator colecteaza dejectiile bacteriilor).

4.) Fecalele sunt apoi tratate. Aceasta include un proces de metilare (adăugarea unui exces de alcool toxic, metanol, pentru protectia dipeptidelor).

În timp ce bunul simț semnalează că această urâciune nu are ce căuta in apropierea oamenilor, autorii invenţiei nu au făcut nici un secret din convingerea lor că aspartamul constituie un îndulcitor sigur si hrănitor:

“Aspartamul nu este doar mai dulce decât zaharoza, dar este de preferat ca si aliment zaharozei. În timp ce zaharoza poate furniza organismului doar ceva mai multa energie, aspartamul este compus din aminoacizi, elemente constitutive ale proteinelor din corp, și ca şi alte proteine, ​​este digerat de către enzimele digestive din stomac pana la constituenții săi aminoacizi, oferindu-i astfel valoare nutritivă. […] Pentru aceste motive, aspartamul promite ca, în viitor, zahărul să fie înlocuit cu indulcitori. ”

Deci, uite că il avem: un document oficial care nu numai că dezvăluie adevărul șocant din spatele producției de aspartam, dar, de asemenea, admite în mod deliberat că acesta a fost destinat consumului în masă ca substitut al zaharozei. Prin urmare, data viitoare când cineva pretinde că reţinerea ta in legatură cu acest îndulcitor este nefondată, trimite-i să studieze acest document – căci adevărul din spatele aspartamului este acum la vedere.

Sursele pentru acest articol includ:

http://www.independent.co.uk

http://www.freepatentsonline.com

http://science.naturalnews.com

   Comentariu saccsiv:

   Detalii despre Monsanto gasiti in articolul:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. aniush said, on august 29, 2013 at 6:59 am

  Aspartamul face parte din grupa E900-Edulcorantii, care este grupa cea mai nociva pentru organism, cea care predispune organismul la imbolnaviri. Daca nu ma insel codul lui e E951, cel mai nociv fiind sorbitolul, care atentie se pune in Pepsi…si Coca Cola (daca e Cola 0). Doar ca pe etichetele produselor respective nu scrie ca au sorbitol in ele.
  Aspartamul e…cu Escherichia Coli modificata in el? Doamne fereste! Bacteria care provoaca atatea probleme digestive, renale e intr-un produs hranitor? Ce sunt in stare sa mai inventeze?

  Apreciază

 2. Vasilica said, on august 29, 2013 at 9:01 am

  http://www.napocanews.ro/2013/08/sa-fim-optimisti-Hristos-nu-va-fi-invins-niciodata-interviu-cu-parintele-justin-parvu-din-anul-2001-via-petru-voda-ro.html

  Sfinte Parinte Justin roaga-te la Hristos Dumnezeu pentru noi pacatosii!

  Doamne ajuta!

  Apreciază

 3. blue said, on august 29, 2013 at 12:44 pm

  Cum recunoaştem prezenţa aspartamului într-un aliment:
  Aspartamul este denumit E 951. Initial a fost comercializat sub denumirea de NutraSweet, iar din 2009 este comercializat sub denumirea de AminoSweet.
  Alimentele în care este prezent aspartamul (E 951):
  Aspartamul se găseste în peste 6000 de produse alimentare cum ar fi: băuturi dietetice, bomboane mentolate fără zahar, guma de mestecat fără zahăr, gelatina, suplimente vitaminice masticabile, iaurt dietetic, ceaiuri instant, cafea instant, gem, marmeladă, dulceaţă, ciocolată caldă, medicamente. De asemenea, suplimentele alimentare şi tabletele de multivitamine conţin aspartam.

  Apreciază

  • Maria said, on august 29, 2013 at 6:52 pm

   Toti dintre noi am consumat , mai mult sau mai putin din toate aceste otravuri , dar mai ales bietii copii , care consuma ciocolata , sucuri , prajituri si toate dulciurile aducatoare de moarte .
   Iata , un alt mod de a reduce populatia Globului , printre toate celelalte metode ale elitelor sataniste .
   Pe o perioada de 20 de ani , nimeni nu stia ce mananca , pana in sfarsit , cand nutritionistii si medicii , specialistii de buna credinta , au facut cunoscut oamenilor , pericolul cu care ne hranim .
   Daca ne gandim la celelalte alimente din supermarket , toate contin monoglutamat de sodiu , o otrava cu potential de gust , care da dependenta si obezitate .
   Trebuie sa ne ferim de aceste otravuri si sa consumam legume naturale , cat se poate .

   Apreciază

 4. aniush said, on august 30, 2013 at 1:40 pm

  Monoglutamatul de sodiu reprezinta un pericol inca si mai mare.
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Acid_glutamic
  Condimentele care contin monoglutamat de sodiu sunt Secretul gustului, Vegeta, Maggi etc. Nu mai spun de shaorme, meniuri de McDonalds si KFC.

  Apreciază

 5. Maria said, on august 30, 2013 at 4:19 pm

  aniush,
  85% din mancarea pusa la dispozitia consumatorilor din Romania , contine monoglutamat de sodiu ,care este potentiator de gust , absolut toate preparatele din carne , incepand cu mezelurile din toate categoriile , kaizer , costita afumata , carnea proaspata la vrac , este injectata cu aceasta otrava ,(am vazut un film care arata procesul tehnologic al injectarii si aparatele uriase , inzestrate cu niste suveici , ascutite , prin care trecea substanta in carne , apoi au aratat , depozite cu sute de saci , care contineau un praf alb(monoglutamat de sodiu ) , din care turnau in imensele cazane cu carne tocata(vorba vine , ca in aceste cazane , carnea este in procent de 5% restul , sare , soia , tarate , si toate resturile de dat la caini ) , apoi din saci colorati turnau culoarea rosie , adica , colorant natural carmin , facut din gandacii femela de pe un soi de cactus , Cosenila , pt a da culoare salamurilor , scrie pe toate salamurile acest lucru .
  Apoi acest monoglutamat , sub diferite variante si denumiri , este folosit ,in cantitati necontrolate , in toate celelalte produse , din supermarket , incepand cu painea , dulciurile , biscuiti , prajituri , torturi , absolut tot ce cumpara bietul om ca sa manance si sa dea la copii .
  Nu te gandi tu ca aceasta otrava , este doar in aceste produse condimente ! Nici vorba , tot ce cumperi contine pe langa alte otravuri , care nu le mai aratam aici (eurile , aditivii numerotati cu E…….), acest monoglutamat , care reprezinta otrava nr 1 din alimente , da dependenta si instaleaza obezitatea .
  Eu , nu mai cumpar niciun fel de salam de mai bine de 8 ani si evit cat pot , celelalte produse , dulciuri etc.
  Daca vreau , fac carnati de casa , atunci cand se cere , la sarbatori si cu alte ocazii .
  In alte tari , exista un control asupra acestor aditivi , la noi insa , cu acceptul guvernelor , suntem otraviti , lent dar sigur .

  Apreciază

 6. blue said, on august 30, 2013 at 6:12 pm

  Teoretic stim toti cam cum sta treaba cu privire la mancarea noastra cea de toata zilele. Putini insa dintre noi respectam sau luam in serios avertismentele din farfurie. Eu personal n-am luat niciodata ca pe o jignire expresia „femeia la cratita” si asta din simplul motiv ca a fi la cratita inseamna a pune mancarea pe masa familiei si aceasta nu e deloc putin lucru. In functie de ceea ce pui pe masa si de cum iti hranesti familia, raspunzi de sanatatea menbrilor ei. Daca Saccsiv este de acord, ar fi binevenit un topic special despre mancare. Nu inseamna deloc sa directioneze blogul catre derizoriu ci doar sa cunoastem si sa ne insusim si o alta forma de lupta antisistem, la care pot lua cu succes parte si femeile. Este cea in care ne ferim de otravurile din farfuria noastra. Incepand cu hranirea la san a pruncului, care este esentiala pentru dezvoltarea lui ulterioara, si terminand cu varsta a treia la care oamenii in varsta trebuie sa manance putin si diversificat, putem duce o viata independenta de medicamente, de otravurile din alimente, sau macar putem sa le fentam pe aceastea din urma atat cat se poate. Fiecare ar putea sa-si aduca aportul, indeosebi din experienta personala si sa ceara sfaturi. La discutii evident sunt bineveniti si barbatii caci unii sunt singuri, altii gatesc din placere…. sau cine stie cate alte situatii mai pot fi.

  Apreciază

 7. […]    Iata comentariul sorei blue postat la articolul Aspartamul este excrement de bacterii modificate genetic: […]

  Apreciază

 8. aniush said, on august 30, 2013 at 10:34 pm

  Nu cred ca sunt de aruncat nici macar la caini. Oricum cainii cred ca s-ar feri sa manance sau poate mananca daca le e foarte foame dupa ce au stat saptamani intregi nemancati.
  Dar da, ai dreptate cu salamurile de tot felul (si celelalte produse). Chiar si crenvurstii cand ii fierbi, apa din incolora se face caramizie sau rosie. De otravit si legumele sunt otravite (fie iradiate cu cobalt, fie injectate cu substante chimice).
  Intentia mea a fost sa subliniez unul din efectele monoglutamatului…mult mai grav decat obezitatea. Intr-adevar si obezitatea este un efect. Insa eu am vrut sa spun ceva ce e mult mai grav….Boala Alzeimer… apare in timp indelungat. Se observa ca mergand spre zilele noastre persoanele care sufera de aceasta boala nu sunt numai cele foarte in varsta (80-90 de ani), ci si persoanele cu varste mai tinere sunt afectate (60 ani, poate chiar mai putin).
  Numarul de persoane ce sufera de aceasta boala a crescut mult.

  Apreciază

 9. Cezar said, on septembrie 1, 2013 at 9:59 pm

  Eu aditivul asta il vad pe cele mai ieftine sucuri

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: