SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (27.08.2013): Avocati de renume impotriva judecatorilor si procurorilor masoni. Invadarea Siriei este iminenta. Islanda nu mai vrea sa adere la UE. Reportaj romanesc despre exploatarea gazelor de sist in Pennsylvania

Posted in razboi, STIRI by saccsiv on august 27, 2013

Dreptul magistraţilor de a face parte din masonerie este contestat de avocaţi de renume. Aceştia sunt revoltaţi de decizia CSM, despre care spun că încalcă flagrant principiile democraţiei având în vedere că principiul fundamental al lojelor masonice spune că „fraţii se sprijină necondiţionat între ei”.
Deranjaţi de principiul fundamental al masoneriei, care spune că „fraţii se sprijină necondiţionat între ei”, avocaţii spun că s-ar putea crea un precedent periculos în instanţe.

   Vizionati va rog si video de la:

MASONII, acceptaţi în cele mai înalte funcţii ale instituţiilor statului român. „Încalcă flagrant principiile DEMOCRAŢIEI”

Ziare com: CSM a hotarat: Judecatorii trebuie sa declare daca sunt masoni

Judecatorii trebuie sa completeze in declaratia de interese daca sunt masoni si nu pot face parte din asociatii secrete, potrivit unei hotarari a Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
   Comentariu saccsiv:

   O situatie sinistra, procurorul si judecatorul masoni, cel judecat fiind ortodox anti masonerie:

CUM TE JUDECA UN JUDECATOR MASON? Cum te trateaza un medic mason? Daca esti ortodox nationalist …

MEDIAFAX: WASHINGTONUL PREGATESTE SCENA UNEI INTERVENTII IN SIRIA: „O REACTIE ESTE IMINENTA”. LONDRA PREGATESTE PLANURILE PENTRU O POSIBILA ACTIUNE MILITARA

DCnews: Rapoarte CIA: SUA l-au ajutat pe Saddam să folosească gazul sarin. Agentul chimic, casus belli pentru NATO în Siria

SUA, Marea Britanie și Franța transmit semnale că o intervenție militară în Siria nu mai poate suferi nicio amânare, existând ”puține îndoieli” că Bashar al-Assad nu a folosit arme chimice împotriva rebelilor. Rapoarte ale CIA intrate în posesia Foreign Policy arată că, în urmă cu câteva generații, Irak-ul lui Saddam Hussein a folosit gaz sarin în războiul cu Iran. Serviciile de informații și armata americană au aflat de atacul ce urma să aibă loc, dar nu au făcut nimic pentru a-l împiedica.

În timpul războiului din 1988, SUA a aflat cu ajutorul unor imagini din satelit că Iranul urma să obțină un mare avantaj strategic în fața Iraqului, exploatând o gaură în defensiva armatei Bagdadului. Serviciile de informații americane i-au transmis Irak-ului locația armatei iraniene, perfect conștiente că armata lui Hussein urmează să folosească arme chimice, inclusiv letalul gaz sarin.

Ziua Veche: Monarhia Cioabă şi românii rromizaţi 
Avertizez cititorul că nu doresc nici în ruptul capului să jignesc această comunitate de rromi, nu-i doresc în niciun fel răul, nu am aplecare către extremisme războinice, dar nu pot să rabd să nu constat că această etnie întrece, uneori, orice închipuire şi refuză cu obstinaţie şi ostentaţie o integrare adevărată, o muncă cinstită, precum şi toate măsurile educaţionale privilegiate, pe care statul le pune pe cheltuiala noastră la dispoziţie. (…)

Gandul: Statul care nu mai vrea să adere la UE. Motivul acestei hotărâri               

Oficialii din Islanda vor să renunţe la cererea de aderare la Uniunea Europeană (UE). Ministrul de Externe al acestei ţări are deja în vedere desfiinţarea comisiei responsabile de transformarea Islandei într-o ţară membră a uniunii, acţiune care semnalează abandonarea negocierilor, informează breakingnews.ie.
Ziua Veche: Box. Mărturisire şocantă a lui Mike Tyson
Mike Tyson a declarat că este pe moarte, din cauza abuzului de alcool, confesiunea sa fiind un strigăt de ajutor după o viaţă întreagă condimentată din plin de vicii periculoase, droguri şi alcool. Mike Tyson “Sunt un tip rău uneori. Am făcut multe lucruri rele şi vreau să fiu iertat. (…)

Fracking: Din Pennsylvania până-n Bârlad

Omenirea a pornit o nouă goană după resurse, iar România s-a trezit călare pe un zăcământ de gaze naturale pe care americanii vor să-l exploateze cu o tehnologie controversată.

Acum un an jumate am mers la Bârlad să fac un reportaj despre asta. Ce-am văzut acolo m-a intrigat și reportajul s-a transformat în investigație. Investigația m-a dus în America, unde am umblat printre petroliști milionari și am cutreierat dealurile ciuruite de sonde ale Pennsylvaniei.

După mii de kilometri, mai bine de 100 de interviuri și lăzi de documente am pus cap la cap povestea gazelor de șist.

Când dai peste un cuvânt hașurat, mergi cu mouse-ul deasupra lui pentru informații suplimentare. De exemplu, uite instrucțiunile de navigare pe site.

Începem în Pennsylvania, în vizită la o familie de americani care s-a trezit într-o zi cu apa contaminată:

[…]

John McIntyre stă prăbușit pe un scaun cu mâinile-n cap, privește în gol și spune ca pentru sine: “Suntem în cea mai bogată țară de pe pământ și trăim fără apă, ca în lumea a treia.” Nevastă-sa scormonește printr-o cutie plină de hârțoage, urmele oficiale ale purgatoriului în care s-a transformat viața lor.

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

CHEVRON (Rockefeller) ne dau doar 3,5% pe GAZUL DE SIST, iar FRACTURAREA HIDRAULICA ne distruge apa freatica si mediul. CAT DE MULT URASC TARA politicienii si guvernantii … Ce va mai putea face Romania FARA APA?

Video: GASLAND (subtitrare in romana) – METODA FRACTURARII HIDRAULICE si OTRAVIREA VOITA A APEI

Propunere FLUTURAS ANTI FRACTURARE HIDRAULICA – impotriva exploatarii de catre CHEVRON (Rockefeller) a gazelor de sist prin distrugerea apei potabile

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. john said, on august 27, 2013 at 5:27 pm

    Băsescu, despre Siria: Soluţia României e prudenţa, dar vom fi solidari cu aliaţii noştri
    Preşedintele Traian Băsescu a comentat marţi, la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române, situaţia din Orientul Mijlociu, el arătând că şi ţara noastră este tot mai afectată de „acest tablou care devine tot mai violent”, soluţia României fiind, în opţiunea sa, consecvenţa şi prudenţa, cel puţin până ni se va cere să ne solidarizăm cu aliaţii noştri, ceea ce „vom face fără rezerve”.Cu sau fara voia noastra vom fi tarati intr-un conflict care nu ne aparitne.Rusia și China, aliații Siriei, au avertizat asupra unei intervenții militare în Siria, Moscova apreciind că o astfel de acțiune ar avea „consecințe catastrofale” în regiune.Marelui carmaci ii place insa pericolul,el conduce „o nava”prin ape involburate,nu o TARA.
    http://www.antena3.ro/externe/anuntul-important-facut-de-secretarul-american-al-apararii-privind-conflictul-din-siria-suntem-pregatiti-sa-mergem-acolo-225851.html

    http://www.ziuanews.ro/politica/siria-statele-unite-pregatite-sa-lanseze-un-atac-londra-face-planuri-pentru-o-actiune-militara-101889

    Marea Britanie se pregăteşte pentru un atac militar asupra Siriei, ca răspuns la folosirea armelor chimice în ţara lui Bashar al-Assad, chiar şi fără acordul Consiliului de Securitate al ONU, după cum a anunţat Ministrul de Externe William Hague.
    http://www.antena3.ro/externe/marea-britanie-se-pregateste-pentru-un-atac-in-siria-guvernul-britanic-e-nevoie-de-o-interventie-rapida-225824.html

    Apreciază

  2. Andrei said, on august 27, 2013 at 7:34 pm

    Doamne ajuta! In afara subiectului, dar un articol interesant: http://www.doxologia.ro/viata-bisericii/reflectii/despre-cum-crestinii-din-egipt-pot-ne-ajuta

    Apreciază

  3. Maria said, on august 27, 2013 at 8:44 pm

    Inscenari , asa cum au procedat si cu Irak-ul , America si Israelul , ajutate de aliati , Anglia ,Franta ,Germania ,pandesc Siria , inca de mult , povestea cu „arsenalul chimic de la Damasc” , o cred doar naivii .
    Romania daca s-a bagat in troaca cu porci (NATO ), acum va manca laturile Americii si a aliatilor , numai ca
    noi , poporul , nu a fost intrebat de nimeni , cand tara , prin cei ce au condus , a aderat la NATO si nimeni nu cunostea ce inseamna de fapt , sa te asociezi si sa te supui , Americii .
    Va fi vai de noi , daca va incepe razboiul , care pe noi nu ne priveste si nu ar trebui sa avem niciun amestec
    in politicile altor State , care pe noi nu ne deranjeaza cu nimic , dimpotriva , suntem in relatii bune cu toti .
    Am in minte , permanent , cuvintele parintelui Iustin .

    Apreciază

  4. marian said, on august 27, 2013 at 9:03 pm

    Prabusire recenta pe Muntele Templului.
    Eyewitnesses told Turkish media this week that a portion of the Temple Mount platform near the Al Aqsa Mosque has collapsed, creating a serious safety hazard and a possible threat to the stability of the Islamic structure.
    If the report is accurate, it would be the second serious collapse on the Temple Mount in the past five years.
    Palestinian officials claim that the collapses are caused by deliberate Israeli action to bring down the Al Aqsa Mosque and the Dome of the Rock so that the Jewish Temple can be rebuilt.
    Ceva nu e deloc bine, dar, lucrurile sunt inca abia la inceput.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.