SACCSIV – blog ortodox

Edward Snowden (cel cu scandalul supravegherilor NSA): In SEPTEMBRIE eruptiile solare aduc APOCALIPSA. Exista o super CIVILIZATIE SUBPAMANTEANA. Ei sunt extraterestii

Posted in Edward Snowden by saccsiv on august 7, 2013

snowden1

Foto: http://www.enational.ro/news/cazul-snowden-sparge-buba-in-orientul-mijlociu-rusii-s-au-retras-din-siria-israelul-in-alerta-maxima-de-razboi-308100.html/

   Scriam in articolul Chestiunea NOM – fNOM: Eroul Edward Snowden, razboiul mondial si marea revolutie ca Edward Snowden este folosit de catre SISTEM. Nu stim insa daca este constient sau nu de aceasta.

   In acest articol vom analiza inca doua „informatii” ce ar veni de la el:

1)     sub pamant exista o supercivilizatie si OZN-urile sunt de fapt ale lor

2)     ”The Killshot”, adica in septembrie eruptiile solare vor produce dezastre, apoi foamete si foarte multi morti

   Deja conteaza mai putin daca el intr-adevar a declarat sau nu despre acestea, ci faptul ca papusarii reali ai SISTEMULUI (cei din varful piramidei) se folosesc de numele lui pentru da credibilitate unor teorii, cea cu intraterestrii fiind deja veche, si de a le transforma intr-un soi de informatii mai usor acceptabile de catre mase si automat mai usor raspandibile.

   1) INTRATERESTRII

   Cititi va rog si:

Edward Snowden revealed evidence of UFOs. In the Earth’s mantle civilization lives compared to where we are like ants

   Iata si ce scrie pe blogul SECRETELE LUI LOVEDAL la articolul Trădătorul NSA, Edward Snowden, face o dezvăluire incredibilă: în interiorul Pământului se află o super-civilizaţie, care ne-ar putea distruge într-o clipită:

Iată ce spune Snowden despre aceste obiecte zburătoare neidentificate:

“Cele mai înalte oficialităţi ale guvernului nu ştiu ce să facă cu aceste OZN-uri, iar povestea oficială ar fi aceea că ele reprezintă baloane meteorologice sau fenomene naturale. Dar, documentele oficiale ţinute la secret de ochii publicului vorbesc despre prezenţa unei inteligenţe artificiale, mai mare decât a noastră.

Ca urmare a faptului că sistemul balistic de urmărire a rachetelor şi sonarele submarine sunt ţinute ca secrete de stat, oamenii de ştiinţă nu au acces la aceste obiecte. Totuşi, mulţi din interiorul serviciilor secrete sunt absolut siguri că e vorba de o specie mult mai inteligentă decât noi, homo sapiens, care trăieşte în mantaua Pământului. Totul are sens dacă luaţi în considerare acest lucru, întrucât acolo e singurul loc de pe Pământ unde condiţiile au fost mai mult sau mai puţin stabile timp de miliarde de ani. Extremofilele (creaturi adaptate unor condiţii aflate la marginea spectrului condiţiilor de viaţă întâlnite în lumea vie) pot trăi la temperaturi diferite faţă de noi, dar au fost capabile să şi prospere şi să dezvolte o inteligenţă incredibilă, la o rată accelerată de evoluţie faţă de noi, întrucât n-au fost supuse vicisitudinilor de la suprafaţa Pământului.

Preşedintele primeşte zilnic rapoarte privind activităţile lor, iar analiştii cred că tehnologia lor este atât de avansată, încât nu avem nicio şansă dacă am declanşa un război cu ei. Pentru ei, noi nu suntem decât nişte simple furnici, aşa că există puţine şanse ca ei să încerce să empatizeze sau să comunice cu noi.”

   Comentariu saccsiv:

   Iar pe Lovedal mai gasiti si alti autori ce dezvolta teoria asta a intraterestrilor.

   Si ne amintim astfel de cartea Şapte ani apocaliptici (Dezvăluirile Contelui Incapucciato) scrisa de Ion Ţugui.

   Si automat ne amintim si de Shambala:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Shambala

   Cititi va rog si articolul de pe yogaesoteric:

Regele Shambala-ei este Regele Planetei noastre

   Si iata cum lucrurile incep sa se lege, caci stalpi ai new age, precum  Madame Blavatsky, Alice Bailey, Aleister Crowley, Karl Maria Wiligut, Benjamin Crème au recunoscut cum ca au primit „invataturi” de la „sefi secreti” veniti taman din acea zona. Mai mult, majoritatea dintre acestia au adus pe fata laude lui lucifer:

CITATE CELEBRE. Au spus-o cu gura lor iar altii ne-au avertizat …

   Deci ne apropriem mai mult de realitate. Caci ortodoxia ne invata:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

   Adica, extraterestrii sunt de fapt intraterestrii, insa evident ca nu se recunoaste a fi draci, ci edificatorii unei minunate si extrem de puternice civilizatii.

   2) THE KILLSHOT

   Iata ce citim pe blogul Mucenicul la articolul Edward Snowden: ” The Killshot”-un cataclism iminent în septembrie:

MOSCOVA, Rusia – Edward Snowden, hackerul fugar de la Agenția Națională de Securitate (NSA), a arătat, marți ( 23 iulie 2013-n.m), că în septembrie se așteaptă o serie de explozii solare  care vor ucide sute de milioane de oameni. Documentele furnizate de Snowden arată că, cu 14 ani în urmă, clarvăzătorii în timp ai Central Intelligence Agency (CIA) au știut că evenimentul va fi inevitabil. De atunci, guvernele lumii au încercat în liniște să se pregătească pentru foametea copleșitoare la nivel mondial care va rezulta.

[…]

Văzătorii la distanță (clarvăzătorii)  folosiți de către CIA în Project Stargate și-au folosit capacitatea lor specială pentru a percepe geografic și cronologic evenimentele viitoare care vor avea loc,  pentru a proteja America. 

[…]

În doar două luni, “Killshot” ar trebui să dezactiveze toate sistemele electronice de alimentare cu apă și alimente.

[…]

Snowden a spus că FEMA si Centrul Național de Reducere a Dezastrelor din China au preluat inițiativa cu 14 ani în urmă, datorită rezultatelor proiectului Stargate. Documentele FEMA, furnizate de Snowden, arată planurile de organizare pentru a aduna zeci de milioane de americani săraci  care să trăiască în locuri sigure, “pentru a facilita o mai bună nutriție și furnizare a bunurilor de consum.”

   Comentariu saccsiv:

   Adica e treaba cu clarvazatorii …

   Si tare mai iubeste FEMA zecile de milioane de americani saraci. Nu mai poate de grija lor. Nu cumva mai degraba se linistesc masele in legatura cu taberele FEMA de care se tot vorbeste?

   Ca ceva pregatesc, e insa foarte posibil:

   Oare chiar au primit informatii de la clarvazatori sau doar asa ni se spune?

   In primul caz, stiind bine ca clarvazatorii nu primesc informatii de la Dumnezeu, ci de la draci, iar daca autoritatile se bazeaza pe aceste vazaturi ale lor, atunci o sa fie cu mult mai rau decat ne putem inchipui ca ar putea fi. Ca e evident ca n-are dracul un plan de bine pentru zecile de milioane de saraci si nici pentru omenire in general. Si ii prosteste pe clarvazatori cu eruptiile, apoi autoritatile iau masuri, apoi …

   In al doilea caz, de ce am fi intoxicati cu informatii despre un cataclism generat de explozii solare in septembrie? Poate pentru ca pregatesc chiar ei ceva.

80 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Dog said, on august 7, 2013 at 5:22 pm

  Politistul de culoare din al doilea filmulet are o privire tare ciudata , zici ca e drogat sau beat, la minutul 6, 6.10, foarte ciudata atitudinea lui, priviti-l cu atentie

  Apreciază

 2. Veaceslav said, on august 7, 2013 at 5:30 pm

  Americanii au organizat toata chestia cu Snowden, este o operatiune de dezinformare. A fost trimis special in Rusia pentru ca sa-i puna pe rusi intr-o situatie grea. Putin nu a putut sa-l extradeze deoarce avea sa-i scada din autoritate si lui si Ruisei, astfel a fost nevoit sa-i ofere intrare pe un termen. Snowden nu prezinta nici un interes pentru rusi, nu detine nici-o informatie de valoare, este doar un ghimpe sub coasta rusiei.

  Apreciază

  • Leontin V. said, on ianuarie 18, 2014 at 12:59 pm

   Putin il astepta pe Snowden (Putin face parte si el din sistem). Snowden inseamna o operatiune de dezinformare prin care se studiaza oprtunitatile derivate din psihologia maselor.
   Restul (tradare, secrete, etc.) sunt acoperiri la adevarata intentie a acestei demagogii.

   Apreciază

 3. adi said, on august 7, 2013 at 5:33 pm

  Pare a fi o manevra de acoperire pentru ca in US se pregateste in draci legea martiala + FEMA + multe alte chestii. sursa http://www.pakalertpress.com/2013/08/07/how-martial-law-in-america-will-affect-you/
  Edward Snowden este un cal troian folosit de elite pentru mascarea adevaratelor scopuri ale lor.Evident tot elitele au organizat atacurile de la Boston ,curios ca in afara de urgentarea predarii de catre populatie a armamentului(vezi initiativa Diane Feinstein) a urmat si o initiativa legislativa cu national card id ,la ei pina acuma era considerat act de identitate permisul si/sau pasaportul acum au venit cu aceasta chestie ca e obligatoriu id card .Cu alte cuvinte statul politienesc este aproape gata,cetatenii americani sint prostiti cu tot soiul de gogorite mediatice fara sens,cam ca si la noi.Acest cal troian vad ca e folosit si pentru a raci chipurile relatiile intre Rusia si US ceea ce mi se pare de-a dreptul stupid ca relatiile dintre doua superputeri sa se cramponeze de zisele scurgeri de informatii.Cam asa a fost si cu fondatorul wikileaks care a „dezvaluit” chipurile chestii incendiare in realitate el a dat niste informatii efectiv de rahat(nu ma tem sa folosesc acest cuvint), de unde se putea deduce ca este si el un pion in planurile ocultei. Adica ei vor sa ne dea noua impresia ca vor sa ne „salveze”,ceva de genul ca acestia ar fi salvatorii nostri(inclusiv cu intra(extra)terestrii).
  Ce soi de salvare e asta cind se pregateste un stat mondial totalitar?

  Apreciază

 4. Ion Roman Popescu said, on august 7, 2013 at 5:53 pm

  Pe FACEBOOK nu se pot trimite link-uri ale acestui blog, esti cenzurat / banat pe pprtalul lui Mark Zuckerberg

  Nu poţi distribui acest element
  The provided link has an invalid url.

  Nu poţi publica postarea, deoarece conţine un link blocat.
  Conţinutul pe care încerci să-l distribui conţine un link care a fost blocat, deoarece este considerat a fi spam sau nesigur:

  saccsiv.wordpress.com

  Pentru mai multe informaţii, vizitează Centrul de ajutor.

  În cazul în care crezi că vezi asta din greşeală, te rugăm anunţă-ne.

  Apreciază

  • tataia said, on august 10, 2013 at 4:20 am

   Da’ cine foloseste Facebook. eu m-am cam lamurit cu retelele de socializare de cind a aparut prima dintre ele…yahoo 360. Si de atunci m–am tinut cit am putut de departe de acestea.

   Apreciază

  • Alex said, on august 11, 2013 at 5:15 pm

   Aceeasi problema am avut-o si eu, cand incercam sa trimit un mesaj cu linkul acestui blog unei prietene… Nu mai zic ca dupa nu am mai putut trimite mesaje (eu scriam mesajele dar prietena mea nu le mai vedea)… Iar a doua zi, cand am verificat mesajele trimise, am observat ca toate mesajele trimise dupa o anumita ora (ora cand incercasem sa sharuiesc linkul) disparusera cu totul din arhiva…

   Apreciază

 5. Emanuel said, on august 7, 2013 at 6:11 pm

  Da, sub pamant traiesc miliarde de extremofile ( rezista la marile temperaturi care sunt in iad ), care sunt foarte bune la capitolul stiinta si tehnologia cipurilor, si care ne considera pe noi furnici. Asta o stiam.
  Cat despre exploziile din septembrie, desigur, vor sa ii faca pe oameni sa fie satui de proorocii si apocalipse, incat Apocalipsa sa nu mai para reala atunci cand se va intampla. Ei stiga ” vine lupul ” mereu ca lumea sa nu mai creada ca vine lupul nici atunci cand va veni cu adevarat, stiti …

  Apreciază

 6. gerica64 said, on august 7, 2013 at 6:33 pm

  In congresul american s-a facut lobby pentru utilizarea ghilotinei in “scopuri guvernamentale”. (ne intoarcem in timp sau evoluam ?) In jur de 30.000 de ghilotine au fost achizitionate de catre agentiile guvernamentale americana si depozitate in locatii speciale din Georgia si Montana. Exista peste 800 de lagare de concentrare in Statele Unite. Toate pe deplin operationale si gata sa primeasca prizonieri. Acestea au tot personalul instalat impreuna cu gardieni . Dar toate sunt goale… Taberele au toate facilitatile de cale ferata, precum si drumuri care duc la si de la locurile de detenție. Multe dintre ele au de asemenea un aeroport in apropiere. Majoritatea taberelor pot gazdui o populație de 20.000 de prizonieri. In prezent, cea mai mare este in Fairbanks, Alaska. Facilitatea de Alaska este o facilitate masiva de sanatate mintala și poate stoca aproximativ 2 milioane de oameni.

  http://prosistemhaha.wordpress.com/2013/08/02/globalizarea-ia-noi-forme-iar-controlul-asupra-populatiilor-va-atinge-cote-de-neimaginat-pentru-majoritatea-oamenilor/

  Apreciază

  • tataia said, on august 9, 2013 at 3:03 pm

   Dom’ Gerica, nu exista EVOLUTIE! Doar decadere. Nu ati observat ca noi pe aici nici macar nu folosim acest cuvint?

   Ati vazut filmul asta?

   Vedeti ca acolo crestinii erau executati prin ghilotinare. Probabil ca asta vrea sa faca congresul american cu ghilotinele.

   Apreciază

   • daniel said, on august 13, 2013 at 11:25 pm

    incepe cu logo 666 din start

    Apreciază

 7. john said, on august 7, 2013 at 6:39 pm

  âmpul magnetic al Soarelui este pe cale să se inverseze în următoarele luni, conform măsurătorilor NASA, informează:
  http://www.huffingtonpost.com/2013/08/06/suns-magnetic-field-flip-reverse-complete-reversal_n_3713773.html?ncid=edlinkusaolp00000003
  „Nu mai sunt mai mult de 3-4 luni până când polii Soarelui se vor inversa complet. Această schimbare se va resimţi în tot Sistemul Solar”, a declarat Todd Hoeksema, fizician şi directorul Observatorului Solar Wilcox din cadrul Universităţii Stanford.
  Potrivit Huffington Post, această schimbare nu are de ce să ne îngrijoreze. Soarele îşi schimbă câmpul magnetic o dată la 11 ani. Apropiindu-se de punctul care marchează jumătatea celui de-al 24-lea ciclu solar, polul sudic al astrului se va deplasă spre polul nordic, schimbând astfel semnele de polaritate ale câmpului magnetic.
  Oamenii de ştiinţă explică faptul că polii Soarelui slăbesc în timp, ajung la zero, pentru ca apoi să reapară cu polaritate inversată.
  Efectele inversării câmpului magnetic al Soarelui vor fi resimţite în tot Sistemul Solar, inclusiv pe Pământ, unde ar putea apărea furtuni.

  Apreciază

  • ronis said, on august 7, 2013 at 7:30 pm

   Prostii! A masurat NASA polii magnetici ai soarelui…Desigur…si marmota invelea ciocolata…

   Apreciază

   • Maria said, on august 7, 2013 at 11:54 pm

    NASA principala sursa de minciuni , de pe Pamant .Trebuie sa fim pregatiti sufleteste , ca se pregateste razboiul .Am fost plecata din tara vreo douazeci de zile si m-am rugat Domnului sa vin cat mai repede , ce este in lume , in general , e de domeniul Apocalipsei .Nu incape indoiala ca vin vremuri infricosatoare , trebuie sa facem rugaciuni neincetat si multa , multa milostenie , ca , aceasta fapta buna , ne va scapa de urgie .
    Sa fim spovediti si impartasiti la zi , nadajduind la mila Domnului si sa multumim ca suntem ortodocsi , este cel mai important lucru .

    Apreciază

 8. Vranceanu said, on august 7, 2013 at 6:40 pm

  Poate pregatesc o interventie in Siria…. Oricum e ciudat sa debiteze atatea baliverne deodata. OZN, intraterestri, apocalipsa solara… stiute de acum 14 ani, ca si cum se poate prevedea ce se va intampla in soare. De rahat.

  Apreciază

  • crestinul ortodox said, on august 7, 2013 at 8:03 pm

   pentru orice ar veni ,
   Sa Fim PREGATITI
   sa avem o SFANTA CRUCE de Lemn in casa pe perete -rasarit , Icoana MAICII DOMNULUI , o candela aprinsa si genunchii la pamint
   si toate acestea Avandu-le in casa si nu numai dar in inimile noastre daca ar fi Credinta Adevarata , Dragoste Nefatarnica si Nadejde Sfanta Toate Intru Domnul Nostru IISUS HRISTOS pot a se pravali si muntii in mari si oceane .asemeni soarele de si va ascunde a sa fata si pamintul de s-ar cutremura … ,
   sa nu ne temem ca in SFANTA CRUCE Va Fi BIRUINTA

   pentru noi cei botezati in ORTODOXIE , Insemnati cu semnul SFINTEI CRUCI fara acestea trei
   Credinta Adevarata ,
   Dragoste Nefatarnica
   si
   Nadejde Sfanta Toate Intru Domnul Nostru IISUS HRISTOS si a Sa Maica SFANTA , PreaSfanta Nascatoare de DUMNEZEU
   fara acestea in fat SFINTEI CRUCI restul sunt doar pleava in vant
   sunt doar desarte si trecatoare
   amin!

   Si acum marturia unor oameni simplii care au ,,vazut” ceea ce va fi in viitor. Acesti oameni nu s-au intalnit niciodata dar marturia lor este asa de unitara incat nu are cum sa nu te puna pe ganduri. Fiecare crede ceea ce vrea dar este important, cred eu sa tinem cont si de aceste profetii. Aceste profetii nu sunt pe net.
   ,,Dumnezeu va pregatii doua pedepse……..una va pleca de pe pamant, si anume razboaie, revolutii si alte rautati. Cealalta pedeapsa va pleca din cer. Peste intreg pamantul se va abate o eclipsa mare, care va dura trei zile si trei nopti. Aceasta va face in intregime imposibil sa vezi ceva. Mai departe eclipsa va avea legatura cu infestarea aerului, care nu este exclus sa fie provocata, in principal, de dusmanii religiei. Atat timp cat dureaza eclipsa va fi imposibil sa se faca lumina necesara. Cine in timpul acestei eclipse va deschide fereastra si se va uita afara sau va iesii din casa va murii pe loc imediat. In aceste trei zile oamenii vor trebui sa stea mai mult prin casele lor si sa se roage, facand matanii si sa-L implore pe Dumnezeu pentru milostire. Si mai departe ea vede…..cum mana Domnului pune in miscare cerul si pe oameni ii aduce in stari de deruta groaznica datorita meteoritilor si din nou, a vazut ea milioane de oameni murind”.
   ,, Intuneric se va face inainte de razboi. Apoi apare o lovitura de pietroi insotita de fulger si trasnet si un cutremur scutura pamantul. Atunci nu mai pleca din casa. Luminile nu ard, in afara de lumina unei lumanari, curentul electric este intrerupt. Cine trage pe nari praf primeste o durere si moare. Nu deschide ferestrele, acopera-le cu hartie neagra. Toate apele ramase libere devin otravite, precum si toate mancarurile care nu se afla in doze inchise. Nici mancarurile din sticla nu vor fi ferite de otrava. Afara domneste moartea provocata de praf, mor foarte multi oameni. Dupa 72 de ore, totul se sfarseste. Dar va mai spun inca o data………nu iesiti afara, nu priviti pe fereastra afara, lasati sa arda lumanarea sfanta sau candela. Si rugati-va. Peste noapte vor murii mai multi oameni decat in cele doua razboaie mondiale. Cumparati cateva doze de conserve de orez si de fasole pastai. Painea si faina se pastreaza, ce-i umed se strica, ca si carnea de altfel, in afara de cateva conserve lipite cu cositor. Apa de pe conducta este potabila, insa nu laptele. La drept vorbind, oamenii nu vor suferi propriu-zis de foame in timpul catastrofei si eclipsei. Nu deschideti nici o fereastra, in timpul celor 72 de ore. Raurile vor avea atat de putina apa incat pot fi traversate usor. Vitele mor, iarba devine galbena si aspra, oamenii morti devin galbeni si se innegresc apoi. Vantul plimba norii ucigasi catre est”.
   ,, Lumea va fi zguduita de un nou razboi ingrozitor. Cele mai mortale arme vor distruge popoare si natiuni. Nori cu aspect de foc vor aparea pana la urma pe cer si o furtuna de foc va incepe pe intreg pamantul. Cea mai infioratoare situatie, care n-a mai existat niciodata in istoria omenirii va dura 72 de ore. Cei lipsiti de Dumnezeu vor fi facuti praf si multi vor murii sufocati datorita pacatelor lor. Apoi se va vedea puterea luminii stralucind peste cea a intunericului. Si daca oamenii nu vor recunoaste in acest flagel strigatul Milei Dumnezeiesti, si nici nu vor sa se intoarca catre Dumnezeu printr-un mod de viata crestin, va venii un alt razboi dinspre rasarit catre apus si Rusia va lupta cu armele sale impotriva Americii si va invada Europa, si mai presus de tot apele Rinului vor fi pline de cadavre”.
   ,,Vor aparea trei zile de intunecare a naturii. In timpul acestor trei nopti si doua zile va fi o noapte neintrerupta. Numai lumanarile din ceara vor mai da lumina…….fulgerele vor patrunde in casele noastre………..nori rosii ca sangele vor strabate cerul. Pamantul va fi scuturat pana in adancurile sale. Intr-un cimitir imens va fi transformat pamantul, corpurile neinsufletite ale celor lipsiti de Dumnezeu si ale celor drepti vor acoperii toata intinderea. Apoi va urma o mare foamete. Totul va fi distrus si trei sferturi ale omenirii vor murii. Aceasta criza va izbucnii aproape brusc si va fi la fel in lumea intreaga”.
   ,,Eu vedeam ingeri ai mortii coborandu-se si golindu-si cosurile cu otrava peste intreaga omenire. Popoare intregi vor murii. Marea catastrofa va incepe in mod natural si se va sfarsii in mod supranatural. Ganditi-va ce inseamna acest lucru…….natural si supranatural! Dumnezeu Insusi se va implica. Pamantul va fi scos de pe ruta sa normala si soarele nu-i va mai darui nici o raza. Eclipsa va fi timp de 72 de ore pe intregul glob pamantesc. In acest intuneric nu va arde nici o lumina, afara de lumina credintei si cea a unei lumanari sfintite, pe care o va avea fiecare care a indeplinit credincios rugamintea Maicii Domnului. Adevaratii crestini vor inchide in aceste zile usile si ferestrele si se vor aduna pentru rugaciune in fata Crucii si a Icoanei Sfintei Fecioare. Nu priviti afara si nu fiti curiosi sa vedeti ce se intampla afara, caci altminteri trebuie sa muriti! Doua treimi din populatia globului vor disparea de pe suprafata acestuia. Acum va venii o perioada de pace fructuoasa. Cand am privit ingrozitoarea pedeapsa a Domnului, am fost de-a dreptul zguduit in interiorul meu. Treceau zile, saptamani si ani si de cate ori ma gandeam la acea noapte groaznica am fost din nou zguduit”.
   ,, Vor aparea trei zile de intuneric in natura. In timpul acestor trei zile si trei nopti va fi o noapte neintrerupta. Lumanarile de ceara sfintita sunt singurele care vor mai da lumina. O singura lumanare va ajunge pentru trei zile. In casele celor lipsiti de Dumnezeu si in cele ale barfitorilor sai vor aparea duhurile rele sub cele mai dezgustatoare forme. Ei vor lasa sa se auda in ceruri cele mai grave injurii la adresa lui Dumnezeu. Fulgerele vor patrunde in casele voastre, dar nu vor stinge lumina lumanarilor sfintite, nici vantul, nici furtuna si nici cutremurele nu o vor stinge. Nori rosii ca sangele vor aparea pe cer, zomotul tunetului va zgudui pamantul. Pamantul va fi scuturat pana in adancurile sale. Marea va arunca talazuri inspumate peste intinderile uscatului”.
   ,, Ca un tunet urias urla pamantul. Apoi venea o patura neagra imensa sau niste nori si aducea asupra lumii o noapte innegurata. Un intuneric ingrozitor va imbraca pamantul. In acest intuneric nu va arde nici o lumina, in afara de cea a credintei adevarate. Un miros intepator de nesuportat il simteam eu in gat incat am simtit nevoia sa vars”.
   ,, Din nori sunt imprastiate pe pamant uragane de foc. Furtuna si vreme rea, tunete si cutremure se vor urma unele pe altele neincetat, de neincetat va fi ploaia de foc ce se va abate asupra planetei noastre. Va incepe o noapte foarte rece. Tunete si cutremure vor zgudui timp de doua zile pamantul. Acestea vor dovedi ca Dumnezeu este mai sus de orice. Ei, care spera in Mine si care cred in Mine, nu au de ce sa se teama, pentru ca Eu nu-i voi parasi. Pentru ca sa va puteti pregati pentru acest eveniment, Eu va oi da urmatorul semn…..noaptea este foarte rece, vantul bate puternic si dupa o perioada va incepe tunetul. Apoi incuiati toate usile si ferestrele si nu mai vorbiti cu nimeni din afara casei. Ingenunchiati in gand in fata Crucii si suferiti pentru pacatele voastre. In timp ce se cutremura pamantul, nu priviti afara, caci furia Domnului trebuie primita cu groaza si cutremur. Cine nu urmeaza acest sfat va pierii in cateva clipe. In a treia noapte, cutremurul si focul vor inceta si in ziua urmaoare va rasari, din nou, soarele. O treime din populatie va murii”. v
   ,,Va aparea un intuneric ce va dura trei zile. Nici macar un demon nu va ramane in ascunzatoarea sa…….toti vor fi plecat de acolo si vazduhul va fi impanzit de ei. Aceasta va fi ultima plaga”.
   ,,Intuneric de trei zile si trei nopti. Incepe cu un trasnet ingrozitor si cutremur. Oamenii nu vor putea nici sa manance, nici sa bea, ci numai sa se roage. Ard numai lumanari sfintite. Fulgerele patrund in casa, se aud blesteme dezgustatoare ale diavolilor. Cine va privi curios pe fereastra va fi lovit de moarte. Sa fie pretuit sangele lui Iisus Hristos si chemarea Maicii Domnului. Dracii ii vor chinui pe viu pe cei lipsiti de Dumnezeu. In zadar vor cere acestia prelungiri ale vietilor lor. Peste tot domneste ciuma, apar pete mari si negre pe mana (ingerul digital?), aburi de sulf plutesc peste tot de parca ar fi dezlantuit tot iadul”.
   ,, Fiule, in timpul celor trei zile de groaza vor fi omorati toti dusmanii Bisericii. Cerul si pamantul se vor apropia unul de altul si foc va pustii intreaga planeta. Ea va fi acoperita de cadavre…….va fi o mare apasare asupra tuturor. Aerul va imprastia distrugere mortala. In lumea intreaga va domni un intuneric total. Numai un sfert al omenirii va supravietui”.
   ,, Intr-o scufundare se vede un barbat care scoate dintr-o crapatura o cruce si o voce urla rascolitor……Trei zile! Trei zile!”

   Apreciază

   • safimvigilenti said, on august 22, 2013 at 11:30 am

    in toate aceste „profetii” observ ca se repeta aceleasi greseli gramaticale si ma intreb, daca sunt scrise de oameni diferiti, de ce toti gresesc la fel? ma tem ca tu esti singura lor sursa, de vreme ce si tu faci aceleasi greseli de cand te stiu pe aici…ce interes ai sa lansezi profetii mincinoase si panicarde ?

    Apreciază

 9. irismister said, on august 7, 2013 at 6:42 pm

  Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început !.

  Apreciază

 10. oroles said, on august 7, 2013 at 7:11 pm

  Iertare. Nu are legatura cu subiectul, insa cred ca este bine de stiut:

  http://www.cotidianul.ro/sua-interdictie-pe-viata-de-a-vorbi-despre-pericolele-exploatarii-gazelor-de-sist-219771/

  Apreciază

  • tataia said, on august 10, 2013 at 2:39 am

   Mda…tipic american…”orice om are pretul sau”. Nu stiti si de faza aceea cum ca „Marlboro man” care a murit de cancer pulmonar a fost platit de Phillip Morris cu un milion de dolari pentru a renunta la a mai da in judecata respectiva companie? Si a fost de acord…chiar daca el personal nu prea s-a bucurat de acei bani…era bucuros ca se vor bucura urmasii sai. Deci dupa cum vedeti omul este dispus sa se vinda pentru un anumit pret.

   Apreciază

 11. antreprenor1 said, on august 7, 2013 at 7:21 pm

  Saccsiv spune-mi te rog ce e-mail ai, vreau sa iti trimit un e-mail. Multumesc.

  Apreciază

 12. aniush said, on august 7, 2013 at 7:23 pm

  Vranceanu,
  Eu cred ca pregatesc un razboi contra opamenilor de rand.

  Apreciază

 13. cristina said, on august 7, 2013 at 7:28 pm

  Apocalipsa va veni cand va vrea Dumnezeu si ziua aceea nu o stie nimeni.Probabil ca ni se pregateste ceva de amploare si asta se va produce pt ca omenirea sa fie speriata si infometata si sa le ceara ajutorul autoritatilor.Cand acest ajutor va veni ,nu va veni doar asa in scopuri umanitare ,ci va veni cu NOUA ORDINE MONDIALA,pe care ei asteapta de multa vreme .In acest fel oamenii care vor supravietui vor fi cipati si transformati in sclavii sistemului satanic.De aceea se spune in BIBLIE,ca in acele vremuri,oamenii isi vor dori moartea dar aceasta nu va veni.Trebuie sa ne rugam la Dumnezeu si sa nu ne lasam inselati de slugile lui ANTIHRIST,pe care jidanii vor sa il incoroneze la Ierusalim.Multa lume va fi amagita si inselata,pt ca acesta va face semne mari in cer si pe pamant si oamenii vor crede in minciunile lui.Doamne apara-ne si pazeste-ne pe noi si ne izbaveste de cel viclean ! AMIN !

  Apreciază

 14. adi said, on august 7, 2013 at 7:28 pm

  Viitorul stat totalitar de la noi,nu-ti platesti datoriile risti sa fii curentat si la propriu si la figurat.Observ ca de cind conduce troika oculta statul adopta practici camataresti mai nou si masuri ale unui stat politienesc.
  http://www.gandul.info/financiar/antifrauda-cu-electrosocuri-cum-vor-fi-dotati-agentii-de-la-dna-ul-fiscului-11212960

  Apreciază

  • crestinul ortodox said, on august 7, 2013 at 8:10 pm

   sa nu fie voia acestor spurcati cu spurcaciune mare la carma acestei tari
   ci
   Voia Lui DUMNEZEU ADEVARAT intru SFANTA TREIME Sa Fie
   in veci
   amin!

   Apreciază

  • Vranceanu said, on august 7, 2013 at 9:04 pm

   Bine ca infiinteaza haite de agenti de represiune. Mai bine ar crea indiustrie, ar pune agricultura pe picioare…..

   Apreciază

 15. luigi said, on august 7, 2013 at 8:05 pm

  FEMA cauta de urgenta camioane si mijloace de transport pentru “livrari de alimente de urgenta”! Ce ar putea urma: un cutremur de mare magnitudine, razboi, foamete?
  http://govtslaves.info/fema-scrambles-for-storable-food-contacts-patriot-company-for-emergency-delivery/
  Why is the Government sourcing a popular survival food company for emergency shipments of storable food?
  Are they preparing for something big? An earthquake? A war? Famine?

  Apreciază

 16. Mălin said, on august 7, 2013 at 8:08 pm

  Sa ne reamintim profetiile Cuvioasei schimonahii Macaria:

  Vedeti ce intuneric s-a facut? Vrajitorii au intunecat totul. Am zis si mai devreme: curand va fi intuneric, va veti poticni in intuneric (17 noiembrie 1987). Soarele stralucea si iarna, dar acum nu mai straluceste nici vara – vrajitorii arunca blesteme asupra soarelui (27 august 1987). Vrajitorii au intunecat cerul, ca faptele lor sa nu se vada; ei iubesc intunericul (5 octombrie 1987). Oamenii intunecati au lucrat la innegrirea pamantului, iar puterile raului sporesc. Curand fiecare va sti aceasta meserie (adica vrajitoria, n. aut). Toate duhurile necurate se vor aduna in jurul celui rau. Le va aduna gramada si vor incepe. Va fi viata rea (28 octombrie 1987).
  ………………………………………………………………………………..

  Vrajitorii vor acoperi intreaga lume cu intuneric, iar fara soare nimic nu va mai creste. Dar nimeni nu va lua in seama aceasta (18 februarie 1988). Soarele va razbate de patru ori iar apoi va fi din nou intuneric. Vom fi in intuneric (27 august 1987). Si nu ne vor lasa sa aprindem luminile; vor zice ca trebuie sa facem economie de energie (28 iunie 1988).
  Acesta e doar inceputul – apoi se va face frig. Curand va fi zapada la Pasti, iar iarna va incepe cu Acoperamantul (praznicul Acoperemantului Maicii Domnului, 1/14 octombrie, n. trad, american). Nu va fi iarba pana la Sanpetru (29 iulie). Soarele va descreste la jumatate (27 august 1987). Va fi rau vara, si inca mai rau iarna. Zapada se va troieni si nimeni nu o va mai curata. Apoi va fi un ger strasnic (29 aprilie 1988).
  ……………………………………………………………………………………….
  Mai erau unele profetii tot referitoare la intuneric dar nu mai stiu unde le-am citit….

  Apreciază

 17. IOAN said, on august 7, 2013 at 8:38 pm

  este evident ca Edward Snowden are rolul lui in toata aceasta masinarie MONDIALĂ…se vede clar ca joaca un joc murdar sub masca agentului secret….
  ….mai si OCULTA asta tampita vrea sa tampeasca toata lumea dar nu va putea caci mai sunt oameni cu cap care vad raul….

  Apreciază

 18. STOP RFID 666 said, on august 7, 2013 at 9:45 pm

  Apreciază

 19. STOP RFID 666 said, on august 7, 2013 at 9:50 pm

  Probabil ca Snowden este o marioneta ca multi altii. Atentie si la David Icke, care pe de-o parte demasca NOUA ORDINE MONDIALA, dar pe de alta parte vine si ne imbrobodeste cu new-age. Mai e si ala cu wikileaksul lui, dar de asemenea si asta e anarhist.

  Au astia o vrajeala in ei de e posibil sa pice in plasa chiar cei alesi.

  Apreciază

  • Alexandru(Fulger) said, on august 7, 2013 at 10:26 pm

   Sa nu mai vorbim de Alex Jones 🙂 , un adevarat demascator al NOM a fost Aaron Russo.

   Apreciază

  • cosminml said, on august 7, 2013 at 10:55 pm

   In perioada ratacirii mele am inceput sa citesc o carte a lui David Icke. Inventeaza acolo niste chestii si le spune cu o siguranta de te face sa crezi. Groaznic ce porcarii si hule vorbeste, e diavol fara coarne.

   Apreciază

 20. crestinul ortodox said, on august 7, 2013 at 9:56 pm

  Apreciază

 21. Alexandru(Fulger) said, on august 7, 2013 at 10:10 pm

  Nu este prima teorie despre extraterestri de sub pamant sau teoria pamantului gol , a mai fost cineva care a murit de cancer si a lucrat la baza Dulce de a vorbit de pamantul gol , reptilieni si alte speci , la un moment dat am crezut teoria pamantului gol pana am vazut un documentar pe care nu il mai gasesc despre extrateresti care sunt draci iar oznurile sunt in procent de 90% in forma imateriala acele sfere care isi schimba forma si culoarea (duhuri necurate , din ce am mai citit se fac mega ritualuri satanice in aceste baze Dulce , zona 51) iar restul de 10% sunt masinari inventate de guvern cu ajutorul oamenilor de stiinta nazisti care au fost luati de americani si exploatati.
  In schimb despre acele erupti solare nu sunt foarte sigur daca este adevarat sau nu dar sa nu uitam profetia Parintelui Justin Pirvu.

  Apreciază

  • saccsiv said, on august 8, 2013 at 12:17 am

   STOP RFID 666

   Nu e vrajeala, dar e fundamental gresit pusa problema. Nu stiu daca 500 lei noi e suma exacta, dar se cheltuie enorm pentru a tine detinutii in penitenciare. Banii alocati pentru hrana zilnica sunt insa mult mai putini decat pentru un copil de pana in 4 ani. Restul sunt alte cheltuieli:

   http://www.ziare.com/stiri/inchisoare/cati-detinuti-sunt-in-romania-si-cat-costa-intretinerea-lor-1220846

   Apreciază

   • IOAN said, on august 8, 2013 at 2:55 pm

    din surse
    asa este ….se aloca chiar si mai mult de 500 lei zi pe detinut in unele Penitenciare doar ca banii sunt directionati si redirectionati spre foarte multe programe de achizitii in special spre cele de consum si care dispar rapid apoi…asa se spala foarte multi bani si totul LEGAL…astfel se spala foarte multi bani si se duc in diferite buzunare…

    Apreciază

  • Maria said, on august 8, 2013 at 12:03 am

   BBC ataca Biserica Ortodoxa Romana , pt ca e BBC , un canal media al Sistemului antihristic .

   Apreciază

   • classic said, on august 8, 2013 at 1:04 am

    BOR exagereaza. Iar daca ar fi comunicat cu cei doi jurnalisti britanici, reportajul BBC ar fi citat si partea mentionata. Consider ca prelatii BOR, probabil in majoritatea lor masoni, fac jocurile ocultei, cheltuind banii obtinuti pe constructii inutile, dand astfel apa la moara presei aservite (indobitocite chiar). Acum, o intrebare de bun simt si la care nu astept un raspuns – La ce ne trebuie noua atatea biserici?

    Apreciază

   • Maria said, on august 8, 2013 at 6:49 pm

    Tot mai bune sunt bisericile care se construesc decat mega-stadioane , baruri si carciume la tot pasul , magazine cu etnobotanice , case de adunare sectante , supermarketuri cu mancare otravita , etc.

    Apreciază

   • tataia said, on august 10, 2013 at 4:27 am

    Desi sint impotriva constructiilor megalomaniace in care harul divin va fi complet absent (vezi Catedrala Mintuirii Neamului) tot mai bune sint bisericile decit spitalele si scolile contrar a ceea ce credeti voi ateilor!

    Apreciază

 22. aniush said, on august 8, 2013 at 7:57 am

  Alexandru (Fulger),
  Aaron Russo a fost cel care i-a demascat (si a spus astfel adevarul). Ma intreb insa cum a murit de fapt Aaron Russo, „prin ce coincidenta” dupa interviul din 2007?…sau nu sunt sigura ca a fost doar o coincidenta.

  Apreciază

 23. Emanuel said, on august 8, 2013 at 9:05 am

  Off topic.
  Referitor la problema daca se invarte pamantul in jurul soarelui, eu ma gandeam ca poate inainte de cadere se invartea soarele si universul in jurul pamantului, caci atunci conduceau legile spirituale in univers, insa dupa caderea omului ( cand natura a devenit de multe ori dusman al omului, si a incetat ca Dumnezeu sa mai fie foarte ” vizibil ” prin natura ), legile fizice au prealuat conducerea asupra legilor spirituale ( avand ca rezultat cutremure, uragane, boli si alte dezastre ). Deci dupa caderea omului poate s-a ajuns ca pamantul sa se invarta in jurul soarelui, ca si orice alta planeta.

  Apreciază

  • tataia said, on august 10, 2013 at 4:42 am

   Hm…ok…asa cum ne-a sugerat Bogdan (care oricum a fost deconspirat ca fiind om al sistemului, prea se chinuia el sa ii apere pe mai marii lumii) sa ii cautam si pe cei care cred ca pamintul este plat eu am facut-o…Desigur si acestia au un model fizic destul de plauzibil daca elimini tot ceea ce am invatat la scoala…(nu ca as pune mare baza pe…) dar totusi anumite chestii imi par trase de par…

   Categoric ceea ce stim noi ca specie depsre astronomie este zero barat. Si asta ramine valabil…oamenii de „stiinta” se uita prin telescop si habar nu au ce vad…dar ei emit ipoteze…de parca ar fi atoatecunoscatori…Problema satelitilor geostationari am lamurit-o chiar atunci cu Bogdan…in sensul ca stim prea putine despre forta gravitationala, s-a masurat doar experimental, poate s-a gresit undeva, intentionat sau neintentionat si la distanta la care sint plasati satelitii geostationari forta gravitationala a pamintului este posibil ca abia sa se simta….asa cum „creadeau” oricum parintii nostri care nu au facut prea multa scoala.. Dar eu unul as mai avea o nelamurire…daca pamitul este fix cum se explica fazele lunii? NU dati cu piatra, nu doresc sa contrazic invataturile Sfintei Scripturi, prefer sa cred ceea ce ne invata aceasta decit „stiinta” satanica, dar pur si simplu am o nelamurile…

   De altfel am gasit pe youtube niste video-uri destul de misto despre geocentrism…dar tot am niste nelamuriri:

   Si multe altele…sinteti liberi sa cautati singuri…dar eu tot am o nelamurire..daca cineva imi ofera o explicatie plauzibila la formarea fazelor lunii in sistemul geocentric sint dispus sa o ascult. Inca o data nu am afirmat nici o clipa ca nu cred in sistemul geocentric….vreau doar sa inteleg. Multumesc.

   Apreciază

 24. […] Snowden a spus ca FEMA si Centrul National de Reducere a Dezastrelor din China au preluat initiativa cu 14 ani în urma, datorita rezultatelor proiectului Stargate. Documentele FEMA, furnizate de Snowden, arata planurile de organizare pentru a aduna zeci de milioane de americani saraci care sa traiasca în locuri sigure, “pentru a facilita o mai buna nutritie si furnizare a bunurilor de consum.” sursa […]

  Apreciază

 25. ionel said, on august 8, 2013 at 2:23 pm

  Nu stiu ce sa zic de exploziile astea solare dar cu vreo 3 luni in urma am urmarit un serial numit „Revolution”, produs in 2012, tot undeva in america(logic) u facut un fel de arma sau cip care inchidea tot ce functioneaza pe baza de energie electrica, tot tot, si e destul de interesant pentru ca lumea nemaiavand ce manca si nici apa u inceput sa se omare intre ei. si ma gandeam ca nu ar fi imposibil un astfel de scenariu, si daca armata nu este politie varza va dati seama cam ce s-ar intampla, mai ales in orasele mari, poate pare SF dar nu e imposibil, tehnologie este multa si foarte avansata mai mult decat stim noi sau decat ni se ofera.

  Apreciază

 26. Skl said, on august 8, 2013 at 4:37 pm

  Lovendal e un tampit cu un tabloid-conspirationist…vai de noi !

  Apreciază

  • saccsiv said, on august 8, 2013 at 5:49 pm

   Skl

   Poti fi mai clar, te rog? Ce mesaj doresti sa ne transmiti?

   Apreciază

   • Skl said, on august 9, 2013 at 12:07 pm

    Lovendal.Net ..sau ma rog..marea opera a persoanei este o bataie de joc dupa parerea mea. Nu zic ca nu e bine sa fie site-uri cu informatii prezentate din diverse unghiuri pentru tot omul..indiferent de anumite aspecte, insa cand nivelul limbajului nu se ridica peste un tabloid de teapa can-can sau cine stie ce mizerie atunci ce mai intelegem?. sunt oameni care cauta informatii care nu circula in presa..dar sunt indusi in eroare de diferiti bloggeri care prezinta teorii contradictorii, prostii si totul la un nivel pe care l-ar depasi si un picat la bac..Problema mare e ca prostia prinde..tabloidele au tiraje impresionante..la fel si lovendal..are foarte multi vizitatori..S-a creat o industrie si din conspiratie…si apoi vine intrebarea : Cei care fac bani din „conspiratie” nu au undeva o farama de dorinta ca acei „conspiratori” sa-si continue treaba?

    Apreciază

   • saccsiv said, on august 9, 2013 at 2:20 pm

    Skl

    Da, este o bataie de joc. Poate una voita insa. Un ghiveci new age de natura sa nauceasca, sa duca mintea omului in toate balariile.

    Dar e citit. Si nu doar el, ci si toti asemenea lui. Iar in general astfel de subiecte gen intraterestrii sunt cititie sau vizionate de multi atunci cand apar in mass-media sau la televiziunile de popularizare a stiintei.

    Apreciază

 27. mani iscusitul said, on august 9, 2013 at 9:30 am

  @Emanuel,

  Legile fizice nu pot sa fie fara sustinerea legilor spirituale. Legile spirituale sunt vesnice, legile fizice sunt efemere.
  Dintotdeauna pamantul se invarte in jurul Soarelui.
  Intotdeauna cine este inferior trebuie sa urmeze pe cine este superior, pentru a progresa.
  Daca Soarele se invarte in jurul pamantului este tot una sa zici ca parintii dau in mintea copiilor; din contra, copiii trebuie sa ajunga superiori, sa ajunga la intelepciunea parintilor.

  Apreciază

  • saccsiv said, on august 9, 2013 at 10:44 am

   mani iscusitul

   Asadar, soarele e superior Pamantului iar Pamantul trebuie sa ajunga la intelepciunea soarelui. Al lui Ra cumva?

   De aia au trecut la heliocentrism, pentru ca Pamantul sa fie cat mai nesemnificativ in marea ecuatie.

   Apreciază

  • tataia said, on august 10, 2013 at 4:49 am

   Cultul adorarii soarelui….egiptenii, acela a fost principalul motiv pentru care s-a trecut le heliocentrism. Cum sa afirmi tu ca soarele este superior pamintului? Cumva traieste pe el o forma de viata prevazuta cu sentimente? Deci exact aici ti-ai dat cu dreptul in stingul…cind ai zis ca legile spirituale sint superioare celor fizice…dar in acelasi timp soarele este superior pamintului…soarele are ca singure roluri acelea de a lumina si incalzi pamintul.

   Apreciază

 28. bogdan said, on august 9, 2013 at 4:31 pm

  In urma cu o saptamana am vorbit cu unul din administratorii siteului 2012 tehnici de salvare si mi-a spus ca daca ramanem fara curent dupa o furtuna solara toate centralele nucleare vor bubui dupa 2 saptamani si vor emite radiatii care va omora toate fiintele care nu stau intr-un atapost antiatomic sau un adapost improvizat cum ar fi un beci cu unele imbunatatiri .In adapost trebuie sa stai 30 de zile dupa cele 2 saptamani scurse de la intreruperea curentului, va las pe voi sa calculati de cata apa si mancare aveti nevoie .Maiorul Ed Dames vorbeste de 10 ani despre KILL Shot si in ultimul interviu a spus ca KILL SHOT VA FI LA SFARSITUL LUI 2013 INCEPUTUL LUI 2014.Daca se produce kill shot cei care nu au un adapost antiatomic mai au circa 2 saptamani de trait si vor muri in urma emisiei de radiatii nucleare.

  Apreciază

  • tataia said, on august 10, 2013 at 4:51 am

   Daca murim, murim..aia este nu avem ce face…in ce adaposturi antinucleare sa ne ascundem? Nu asta e datoria crestinului…singurul lucru de care trebuie noi sa avem grija ar fi acela sa nu murim nespovediti si neimpartasiti…Din pacate insa vor fi chinuri mult mai cumplite pe care vor trebui sa le indure crestinii vremurilor de pe urma decit moartea prin iradiere.

   Apreciază

 29. bogdan said, on august 9, 2013 at 4:38 pm

  Saccsiv te rog ia legatura cu Cornel de la 2012tehnicidesalvare si te va lamuri , lumea trebuie sa stie ce sa faca dupa kill shot.

  Apreciază

 30. […] Edward Snowden (cel cu scandalul supravegherilor NSA): In SEPTEMBRIE eruptiile solare aduc APOCALIPS… […]

  Apreciază

 31. […] Edward Snowden (cel cu scandalul supravegherilor NSA): In SEPTEMBRIE eruptiile solare aduc APOCALIPS… […]

  Apreciază

 32. […] Edward Snowden (cel cu scandalul supravegherilor NSA): In SEPTEMBRIE eruptiile solare aduc APOCALIPS… […]

  Apreciază

 33. safimvigilenti said, on septembrie 30, 2013 at 10:37 am

  iata ca a trecut si septembrie si nici urma de killshotul lui nea snowden, inca un diversionist lasat sa urle liber prin massmedia, sub controlul atent la baietilor destepti. sper ca s-a lamurit multa lume acum in ce fel decurge o intoxicare de presa si poate ca data viitoare nu vor mai musca atat de usor din astfel de momeli.
  a fost o alta actiune de diversiune informativa gen apocalipsa 2012, insa ma intreb ce foloase asa mari au ei in urma acestor mascarade, in afara de faptul ca ne arata cat sunt de prosti…

  Apreciază

 34. […] Edward Snowden (cel cu scandalul supravegherilor NSA): In SEPTEMBRIE eruptiile solare aduc APOCALIPS… […]

  Apreciază

 35. […] Edward Snowden (cel cu scandalul supravegherilor NSA): In SEPTEMBRIE eruptiile solare aduc APOCALIPS… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: