SACCSIV – blog ortodox

UN EVENIMENT MAJOR VA AVEA LOC IN TOAMNA? Atat de mare, incat consecintele sale vor depasi urmarile evenimentului din 11.09.2001?

Posted in Big Brother by saccsiv on septembrie 16, 2013

 Sa nu uitam ca:

Pe 11 septembrie 2001 armata americana se pregatea pentru simularea unui razboi nuclear …

   Apoi:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

   Anul asta vine agentul minune si ne avertizeaza:

Edward Snowden (cel cu scandalul supravegherilor NSA): In SEPTEMBRIE eruptiile solare aduc APOCALIPSA. Exista o super CIVILIZATIE SUBPAMANTEANA. Ei sunt extraterestii

   Apoi aflam despre o mega simulare:

VOR PREGATI DE FAPT CEVA? Simulare a unei uriase pene de curent in noiembrie in SUA, Canada, Mexic

  Ce va urma?

   Dupa 11.09.2001 au venit legile si au implementat tot ceea ce este cunoscut sub denumirea Big Brother, inclusiv cipuri, internetul obiectelor, eGuvernarea. Daca va fi ceva in toamna, ce va urma?

51 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. marian said, on septembrie 16, 2013 at 10:07 pm

  Nu mai departe de ieri dimineata aflam ca, intr-un orasel din Texas, Amarillo, au aparut autobuzele FEMA. Cand am spus asta cuiva din state, mi-a raspuns, ca, autobuzele vor face treaba pe care o faceau trenurile in al doilea razboi mondial. Dar, sa nu ne plangem, deja, la washington dc intr-o BAZA MILITARA NAVALA, adica, de acolo de unde blestematii de americani, satane din tata in fiu trimit moartea pe marile si pe oceanele lumii, ei bine, in sanul crimei organizate la nivel de stat, se trage din directii neprecizate si mor unii pe loc, altii la spital, nu se stie clar cine si de ce, dar, presupunerile pot fi, ca, vreun siria a atacat america in insasi fabrica mortii, nu-i asa? Sa vedem!
  Iarta-ma Doamne, dar, vreau sa SE TERMINE CIRCUL, chiar de as muri in seara asta…

  Apreciază

  • Vranceanu said, on septembrie 17, 2013 at 12:57 am

   Am auzit ceva iazi desprec aceste impuscaturi, si primul gand care mi-a venit a fost ca e o provocare, ca sa zica pe urma „ne-au atacat sirienii chiar pe teritoriu american” sau ceva de acest gen. Nu le-a iesit cu atacul chimic, le-a stricat Putin jocurile, nu se lasa, inventeaza altceva.

   Apreciază

 2. kypry said, on septembrie 16, 2013 at 11:25 pm

  totul e prea premeditat … nu pot sa inteleg cum poate fi un popor atat de credul, de natang sa creada tot ce le trasmit unii, cica Live…

  Apreciază

  • marian said, on septembrie 17, 2013 at 9:12 am

   Au fost invatati de cateva generati ca, america e nambar oan! Ca ce au ei e cel mai cel si ca israelul fiind poporul ales, trebuie aparat cu orice pret. Asta iti va spune orice american obisnuit.
   Putin a ounctat foarte bine cand a zis ca are mari temeri cu privire la caracterul exceptional al oamenilor, adaugand aceea ca, ne nastem toti egali si cu totii cerem Binecuvantarea de la Dumnezeu.
   Prigoana la ora actuala e asupra musulmanilor siiti, (Siria si se pregateste Iranul), dar, MULT MAI GROZAVA va fi contra Ortodocsilor…

   Apreciază

   • safimvigilenti said, on septembrie 17, 2013 at 10:16 pm

    e evident ca nici vorba sa ne nastem cu totii egali, nici sanse egale nu avem ulterior in viata; din majoritatea punctelor de vedere suntem inegali si atat de diferiti; omul este suma zestrei genetice si a educatiei primite. egal este doar harul si mila Domnului, iubirea Sa este aceeasi fata de toti oamenii, insa fiecare raspunde diferit la EA.

    Apreciază

   • Marcu Mihai said, on septembrie 18, 2013 at 8:13 pm

    marian,

    Nu toti americanii de rand gandesc asa cum zici tu! Stiu asta din experienta proprie.

    Apreciază

 3. cristina said, on septembrie 16, 2013 at 11:34 pm

  Tot ce se va intampla,va fi cu voia lui Dumnezeu,pt ca asa a fost scris si nici o frunza nu se misca fara voia lui.Omenirea a decazut si traieste in pacat,a pierdut credinta in TATAL CERESC si face voia Satanei,care domneste acum pe pamant si aduna multe suflete.Biblia ne-a avertizat despre aceste vremuri premergatoare Apocalipsei si semnele se arata peste tot,dar oamenii nu le vad pt ca sunt sclavii banului,traiesc doar sa faca bani si sa stranga averi,nefiind interesati de averea spirituala si de sufletele lor.Terra ,a ajuns un fel de SODOMA si GOMORA si Dumnezeu va trebui sa purifice acest pamant,separand graul de neghina,Mai repede va intra un magar prin urechile acului decat un bogat in iparatia cerurilor,asa ne-a spus Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS ! NU meritam mila si iertare de la Dumnezeu,pt ca suntem mai rau ca fiarele salbatice si lumea a ajuns o jungla,unde numai cei egoisti,avari,imorali si hotii supravietuiesc,pt ca acestia nu au scrupule,sunt stapaniti de Satana si fac toate nelegiuirile cu putere de la el.Noua Ordine Mondiala,va fi instaurata cat de curand si asta inseamna ca ANTIHRISTUL se va arata lumii;va fi evreu la origine,din neamul lui Dan si va fi din lumea bancherilor.El va face semne si minuni,pt a face lumea sa creada ca el este de fapt Dumnezeu (asta va fi inselaciunea).deci atentie la ce se intampla in Israel,pt ca acolo se va reconstrui templul lui Solomon si acolo ,isi va avea resedinta.Va fi mare urgie pe pamant si toti oamenii vor fi insemnati cu pecetea 666,iar cine nu va accepta va fi omorat.Deci,in concluzie;aceste lucruri trebuie sa se intample,pt ca sa se implineasca Scripturile si ele se vor implini cat de curand.Sa ne intoarcem la credinta in Dumnezeu si sa nu ne lasam amagiti de Satana,pt ca la Judecata de Apoi,vom merge doar cu sufletul si inima curata,fara aur,fara averi,fara nimic.

  Apreciază

  • Mihai said, on septembrie 17, 2013 at 10:44 am

   ca parafrazare: mai repede va intra camila prin urechile acului, decat un bogat in imparatia cerurilor. camila, fiind o franghie (se pune accentul pe primul a) si nu acel animal cu doua cocoase. ca idee.

   Apreciază

  • mihai said, on septembrie 19, 2013 at 12:00 am

   da cristina , pt cei ce nu vor accepta semnul fiarei nu va fi alta solutie decat fuga prin pustietati

   Apreciază

  • Paul said, on septembrie 27, 2013 at 1:30 pm

   Stimata Cristina,Un intelept spunea ca „natura se creaza incontinuu,pentru a nu fi niciodasta definitiv creata”.si aceasta cred ca este esenta evolutiei,daca luam in consideratie si afirmatia ca Dumnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea sa.In procesul evolutiei apar si erori,iar in natura nu exista absolutul,asa ca Dumnezeu nu este un bau-bau care vrea sa-si distruga opera,ci ne lasa sa ne bagam mintile-n cap,adica sa renuntam la lacomie si lasitate.Pamantul si cerul sunt de partea omului,intre ele este problema.Libertatea,prosperitatea,binele se obtin prin curaj,lupta si educatie.Toate lepadaturile care vor sa domine lumea nu vor putea fi eliminate prin rugaciuni,ci prin lupta.Va intrebati din ce cauza a aparut terorismul?Din cauza disproportiei dintre partile in conflict.In situatii de criza nu trebuie sa ne lasam cumparati,ci trebuie sa ne solidarizam si sa ripostam.A disparut opinia publica.Tot raul la nivel planetar porneste de la ignoranta si lipsa de educatie sanatoasa.Scripturile trebuie sa ne fie de invatatura,sa nu mai repetam greselile inaintasilor nostri.Dumnezeu este in toate si in tot,si ne-a dat creier sa gandim.Traim intr-o dezordine planetara si numai noi,toti,trebuie sa asezam lucrurile in firescul lor,starpind lacomia,cauza tuturor relelor si avand o singura religie „credinta in Dumnezeu”.Numai asa se va instala armonia planetara.Dumnezeu este iubire si noi suntem copiii lui.Sa ne cumintim!

   Apreciază

  • Vranceanu said, on septembrie 17, 2013 at 3:53 am

   Am citit si am mari rezerve.
   Nu cred ca trebuie canonizati de-a valma toti domnitorii, Mihai Viteazul este un erou, este un mare domnitor, este un imens personaj istoric, dar de ce sa il facem sfant ? Mi se pare deplasat. Se poate cinsti cineva si far a fi neaparat canonizat.

   Apreciat de 1 persoană

   • marian said, on septembrie 19, 2013 at 5:41 am

    Cat de bine cunosti viata lui Mihai Viteazul, ca sa te pronunti totusi? Sa stii ca nu ai dreptate. De multe ori gresim si judecam lumeste, gandindu-ne ca daca un om a pacatuit in tinerete, acela nu poate fi sfant, exista nenumarate exemple, Moise Arapul, Maria Egipteanca, si multi altii, unii chiar au fost martirizati in clipa mortii acceptand sa moara pentru Hristos desi nu erau nici macar botezati. Conteaza foarte mult cum este cineva in ultima parte a vietii si inainte de moarte.

    Legat de domnitorul Mihai Viteazul, in primul si in primul rand, stim de la bun inceput despre luptele pe care le-a dus cu turcii, adica cu paganii. El a pazit pastrarea credintei crestine ortodoxe a unui neam, nu doar a celor contemporani cu el, ci si a urmasilor, precum Stefan cel Sfant, de invazia paganeasca, iar asta e mare lucru inaintea lui Dumnezeu, aceasta trebuie sa o avem in minte, A SALVAT NEAMUL NOSTRU DE LA PAGANISM.

    El insusi a scris la un moment dat despre cei care doreau inalturarea lui: „Cardinalul (n.r.-A. Bathory) îmi trimite sol ca eu să-mi părăsesc ţara, pentru că nici el, nici moldovenii, nici chiar turcii nu erau multumiţi şi nici nu voiau să rămân în Ţara Românească. Până ce numi vor arunca pământ peste ochi, nu voi înceta să lupt cu turcii. Nu-mi las nimănui ţara…”

    Alta fapta buna a lui Mihai Viteazu: A CTITORIT BISERICI. Este un ctitor important al manastirii Simonopetra, din Muntele Athos, a carui zidire a fost din indemnul ingerilor care s-au aratat unui monah, si unde au avut loc minuni, chiar in timpul ridicarii acesteia. Este pomenit aici la fiecare Sfanta Liturghie. In Athos, cine nu stie, Mihai Viteazul este considerat sfant. Calugarii si pustnicii stiu mai bine decat noi, caci ei sunt mai apropiati decat noi mirenii de Dumnezeu, aud vocea lui Domnului in inima lor, percep lucrurile duhovniceste, nu judeca pe baza de criterii lumesti.

    Domnitorul nostru a ridicat cateva biserici, printre care si manastirea Mihai Voda din Bucuresti, unde au loc multe minuni, inclusiv o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului se gaseste aici, Hodighitria („Indrumatoarea”). Am gasit aici:
    http://vlad-mihai.blogspot.com/2010/08/minunea-de-la-biserica-mihai-voda-in.html

    A ridicat marea catedrala ortodoxa din Alba Iulia. Acolo, dupa cum se stie, (greco) catolicismul era dominant, si preotii si cei de acolo nu voiau ridicarea unei catedrale ortodoxe, ci catolice. Mihai Viteazul le-a spus asa:
    „Voi nu sinteti marturisitori ai dreptei credinte, caci nu aveti harul Sfintului Duh in biserica voastra. Noi insa, fiind dreptcredinciosi, avem puterea cea adevarata a harului Sfintului Duh, pe care si cu fapta sintem gata intotdeauna s-o aratam, cu ajutorul lui Dumnezeu”.”

    Si le-a spus si sa sfinteasca apa de fiecare parte, cei ortodocsi si cei catolici si dupa 40 zile de post si rugaciuni , a carui apa va ramane curata si buna la gust, atunci acea credinta e dreapta si se va zidi biserica in credinta respectiva. Si apa catolicilor Mai mult scrie aici: https://saccsiv.wordpress.com/2011/11/09/mihai-viteazul-%E2%80%93-domnitor-ortodox-episodul-intemeierii-episcopiei-ortodoxe-roma%C2%ACne-la-alba-iulia-cand-papistasilor-li-s-a-imputit-%E2%80%9Eapa-sfintita%E2%80%9D/
    Minunea aceasta a aghiasmei si aceasta fapta a dovedirii ortodoxiei in fata catolicismului este demna de un sfant, (cine spune altfel, nu stie ce vorbeste).

    Mihai Viteazul a dus campanii militare la Sud de Dunare, a eliberat mai multe cetati din Dobrogea si de la Gurile Dunarii pana la Adrianopole. Întreaga creştinătate balcanică l-a privit ca pe un eliberator, iar după moartea sa, în hîrtiile găsite sub pernă, s-a aflat o scrisoare în care aceşti creştini îl numeau „Steaua lor răsăriteană”.

    Legata de Manastirea Mihai Voda, legenda spune ca: „într-o iarnă deosebit de geroasă, undeva între anii 1589-1591, Mihai, fiul vitreg al lui Pătraşcu Vodă cel Bun este prins din porunca lui Alexandru-Vodă cel Rău, pe motiv că ar fi uneltit pentru a ajunge la domnie. Mihai este dus spre Piaţa Sf. Anton, locul în care trebuia să fie executat prin decapitare. Drumul spre piaţă trecea pe lângă Biserica Albă Postăvari de sub Dealul Spirei, iar Mihai cu permisiunea gărzilor se opreşte la Sfânta Liturghie a bisericii şi se închină la icoana Sfântului Nicolae, făcând totodată şi legământul de a construi o mânăstire pe dealul din apropiere, dacă va scăpa cu viaţă din această situaţie. Versiunile legendei oferă două variante prin care Mihai a scăpat de osânda pregătită de Alexandru-Vodă cel Rău. Prima vorbeşte despre o garanţie depusă de 12 boieri, iar a doua accentuează calităţile fizice ale lui Mihai, ,,un bărbat falnic şi deosebit de arătos”. La vederea lui Mihai, gâdele înspăimântat ar fi aruncat securea şi ar fi fugit. Conform acestei variante Mihai ar fi fost eliberat la presiunea membrilor comunităţii, strânşi la locul execuţiei. Eliberat, Mihai îşi ţine promisiunea luată în faţa lui Dumnezeu şi construişte mănăstirea.”

    Parintele Beldianu de la Manastirea Mihai Voda despre domnitorul Mihai Viteazu si martiriul sau :

    „Ceea ce il doare cel mai mult e indiferenta bucurestenilor, faptul ca putini stiu ravna crestineasca a lui Mihai Viteazu. A ridicat manastiri si biserici: in Schei, la Fagaras, la Alba-Iulia. A infiintat episcopia de Husi. A fost aparator al crestinismului si in batalii purta dupa sine cort de slujire – paraclis de razboinic. A murit ca un martir, rostind un psalm din Psaltire – daruit credintei, fara sa se opuna sau sa protesteze, prigonitorii lui crezand, asa cum se zvonea, ca se va incorona la Constantinopol ca Imparat al Rasaritului.
    Parintele Beldianu e convins ca Mihai a fost un sfant al neamului si nu intamplator calugarii athoniti de la Simon-Petras l-au pictat in pronaosul bisericii, asteptand canonizarea lui. E vremea rabdarii. Mai devreme sau mai tarziu, Mihai isi va ocupa locul pe care il merita. Regretul parintelui se indreapta spre oameni, spre graba lor desarta. Nimeni nu poate invoca scuza nestiintei. Invesmantati cu o straina ravna, bucurestenii bat drumurile tarii, cautand icoane facatoare de minuni, cand, la doi pasi, in Biserica “Mihai Voda“, se afla comori coplesitoare, sfinte moaste si odoare cantacuzine, icoane si candele brancovenesti, istorie si traire spirituala, neintrerupte de sute si sute de ani. ”

    Si nu in ultimul rand, a fost primul care a intregit neamul romanesc, si se cuvine de catre noi, romanii sa ii dam o cinste deosebita, este ctitorul tarii noastre, iar dpv spiritual, se cuvine sa retinem ca a salvat credinta acestui neam de la paganizare si deci si datorita lui (cu voia lui Dumnezeu) inca mai suntem crestini si avem posibilitatea manturii.

    “Ceea ce am făcut toate, le-am facut pentru credinţa creştinească”…

    Apreciază

   • saccsiv said, on septembrie 19, 2013 at 9:30 am

    marian

    Am inlocuit link-ul pus de tine spre blogul razboinicilor cu unul spre blogul meu, mai vechi, avand aceeasi tema.

    Cele ce urmeaza sunt valabile pentru toti:

    Am hotarat sa nu mai aprob link-uri spre blogul RAZBOI INTRU CUVANT deoarece nici ei nu aproba link-uri spre blogul saccsiv. Incercati, daca doriti neaparat sa va convingeti, si veti constata singuri reactia lor …

    Apreciază

  • valentin said, on septembrie 17, 2013 at 6:36 pm

   Mesajul are in prim plan principalele probleme
   Tema Avorturilor. Avortul este omor calificat şi premeditat şi trebuie pedepsit ca atare. De asemenea trebuie interzise şi anticoncepţionalele ce produc avort.

   Tema distorsiunilor sexuale: a Homosexualilor, Lesbienelor, Bisexualilor, Transsexualilor etc. O mare urâciune înaintea lui Dumnezeu.

   Tema Sfinţilor Români în principal a Sfinţilor Români Contemporani având, bineînţeles ca nucleu Sfinţii Români din Închisori – Promovarea lor, în principal a Sf. Arsenie Boca, Sf. Mihai Viteazul (ştiu – nu este contemporan n.n.) şi Sf. Valeriu Gafencu. De asemenea, sărbătorirea Soborului Sf. Români din Închisori.

   iar cu restul ne punem nadejdea la Dumnezeu.

   Apreciază

  • safimvigilenti said, on septembrie 17, 2013 at 10:22 pm

   hahahaha
   de ce se ascund iar cei ce vin cu mesaje de genul asta?
   nu v-ati plictisit de tot felul de mesageri care isi ascund identitatea sub pretextul smereniei ?
   chiar daca stim cu totii ce rau imens aduc avorturile si perversiunile, mesajul asta e inca o facatura

   Apreciază

   • crestinul ortodox said, on septembrie 18, 2013 at 12:14 pm

    da…si tu ce faci mai nu te ascunzi sub presul ipocriziei …?
    nu este o facatura insa probabil va deranjeaza pe voi lupi in chiei de oaie ca arata ce trebuie facut in aceasta Tara pentru a avea scapare de la urgia ce are sa vie …
    dar sa mi fie cu iertare va veni acea ZI A DREPTATII cand cartile vor fi date pe fata si LUPTA va Fi Acerba impotriva voastra lupi in piei de oaie si jidani spurcati ce slujiti fiara si ne vreti ingenuncheati asemeni

    Va fi VOIA SFANTA A MAICII DOMNULUI pe acest pamint pentru cei ce s-au Jertfit SFINTII SI MARTIRII temnitelor comuniste care pe voi va arde si nu veti avea pace pe acest pamint …
    CANONIZAREA Acestor SFINTI si Martiri ai acestui pamint si ai temnitelor comuniste sa fie facuta ca de nu ..vom repeta istoria , dezmembrarea Tarii si gulagu’ prin care au trecut acestia …
    ORI BINECUVANTAREA SFINTILOR ori blestemul acestora …sau blestemul pamintului
    avem de ales pentru a ne fi Bine noua si copiilor nostri pe acest pamint
    sau
    pentru a fi un iadul deschis pe acest pamint ..

    Apreciază

 4. Alexandru(Fulger) said, on septembrie 16, 2013 at 11:59 pm

  Acestea vor fi ca si holocaustul , numai ca nu vor fi evrei in ele ci vor fi crestini si conspirationisti care vor fi exterminati.

  Apreciază

 5. marian said, on septembrie 17, 2013 at 12:42 am

  Pentru ca lucrurile sa arate ca fiind si mai stranii, se spune deja ca, aceasta serie de impuscaturi soldata cu cel putin 13 morti, potrivit mediei oficiale, a fost anuntata cu o zi inainte in presa canadiana, cu un titlu laconic ssi fara a da cifre, despre numarul victimelor, precizandu-se totusi ca e vorba despre o baza navala din washington d.c.
  daca in asa-zisele atentate de la boston, ni s-a zis ca e vorba despre arabi cu oala sub presiune incarcata cu piulite si cuie, pentru ca, mai apoi sa ni se spuna ca ofiterul ef bi ai (fbi) a UCIS CU IMPUSCATURI PE CEL ANCHETAT, pt ca victima devenise periculoasa… ei bine, toate astea imi spun un singur mesaj al sistemului:” -Putin ne pasa ca vedeti ce porci asasini suntem! Dealtfel, asta si vrem! Sa fiti umiliti, revoltati si neputinciosi in furia voastra!” Ceva imi spune ca, a mai ramas foarte putin pana la prabusirea americii ca stat.

  Police, FBI: Shooter reported in military building at Washington Navy Yard; multiple victims .

  Sunday, 15 September 2013 23:31 Eric Tucker And Brett Zongker, The Associated Press

  Police work the scene on M Street S.E. in Washington, where a gunman was reported in a military building at the Washington Navy Yard Monday, Sept. 16, 2013. Shots have been fired and employees directed to a shelter. Police and federal agents from multiple law enforcement agencies responded to the scene and streets in the area were closed. (AP Photo/Jacquelyn Martin)

  WASHINGTON – Several people were injured in a shooting Monday morning at a building at the Washington Navy Yard, the U.S. Navy said, and authorities searched for an active shooter.

  A defence official, who spoke to The Associated Press on condition of anonymity because he was not authorized to speak during an active attack, also said there were at least several injuries.

  The Navy said shots were fired around 8:20 a.m. (1220 GMT) at the Naval Sea Systems Command headquarters, where about 3,000 people work.

  The number of the victims and their conditions was not immediately known, though the Navy said multiple people had been injured.

  Police and federal agents from multiple law enforcement agencies responded to the scene. Ambulances were parked outside, streets in the area were closed and flights at Reagan National Airport were temporarily halted.

  A U.S. Park Police helicopter hovered over the building and appeared to drop a basket or a stretcher with a person onto the roof.

  Naval Sea Systems Command is the largest of the Navy’s five system commands and accounts for a quarter of the Navy’s entire budget. It builds, buys and maintains the Navy’s ships and submarines and their combat systems.

  ___

  Associated Press writer Lolita C. Baldor in Washington contributed to this report.

  Apreciază

 6. Ioan Pelasgul said, on septembrie 17, 2013 at 1:15 am

  Am dat intamplator peste clipul asta…din 2010 …200 de milioane de vizualizari..
  Iar tipii aia sunt EVREI
  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lonely_Island

  Titlul spune totul

  Apreciază

  • Alexandru(Fulger) said, on septembrie 17, 2013 at 2:13 pm

   Asta sa o vada sectari sa nu mai atace icoanele.

   Apreciază

 7. Ion Roman Popescu said, on septembrie 17, 2013 at 10:36 am

  Mai sunt 13 zile din Septembrie in care sa se probeze predictia ” explozii solare @ apocalipsa ” altfel Snowden a mancat ce nu trebuia.

  https://saccsiv.wordpress.com/2013/08/07/edward-snowden-cel-cu-scandalul-supravegherilor-nsa-in-toamna-eruptiile-solare-aduc-apocalipsa-exista-o-super-civilizatie-subpamanteana-ei-sunt-extraterestii/

  La inceputul Bibliei scrie ca Dumnezeu nu va mai da potop dupa cel din vremea lui Noe. In cazul acesta poate molimele vor fi instrumentul. Decimare nu extinctie.

  Apreciază

 8. Emanuel said, on septembrie 17, 2013 at 11:25 am

  Omu’ ( obama ) este bolnav, cica sa inchida 10 ani oameni care nu au facut nimic; doar pentru ca s-a interesat, de exemplu, ce-i cu FEMA, inseamna ca trebuie inchis la FEMA, ca terorist … Pai atunci cum sa nu se intereseze ce-i cu neconstitutionala FEMA, unde oamenii sunt inchisi nevinovati ?!? Astia is nebuni … Incet dar sigur, SUA se apropie de o dictatura.

  Apreciază

 9. Prahovean said, on septembrie 17, 2013 at 4:18 pm

  Păi nu au postat pe „De veghe patriei” o așa numită profeție, că va fi un cutremur devastator, mai mare decât din 77, într-o noapte de noiembrie 2013? Că ar fi primit ei mesaj de la un pustnic, printr-o fiică duhovnicească a acestuia.

  Apreciază

  • safimvigilenti said, on septembrie 17, 2013 at 10:28 pm

   postarea aceea e o mare prostie, oricum nu spune o data concreta a evenimentului, de unde ai mai scos-o si pe asta; un cutremur mare va veni oricum, asta oricine stie, nu e nevoie de profetii stupide.
   apoi baietii s-au incurcat in minciuni cu postarea aceea, urmariti comentariile si intelegeti, s-au dat singuri de gol

   Apreciază

   • Prahovean said, on septembrie 18, 2013 at 7:45 am

    Unde s-au încurcat? Eu nu am văzut asta, deși am citit și comentariile atunci.

    Apreciază

 10. ozana said, on septembrie 17, 2013 at 4:24 pm

  @ saccsiv
  Te rog da o cautare pentru Anii de domnie ai regilor sumerieni.Cum toate subiectele tale sint fabuloase,iata ca studiind anii de domnie ai regilor sumerieni,incepem sa ne explicam o groaza de lucruri daca vom corela informatiile cu ceea ce scrie in Biblie.As pune o intrebare retorica; oare cind am invatat Istori antica,de ce nimeni nu ne-a pomenit despre longevitatea acestor regi?Este cumplit de interesant.Poate dezbatem subiectul.

  Apreciază

 11. john said, on septembrie 17, 2013 at 6:04 pm

  Cometa Ison se apropie?
  Se pare ca americanii asteapta cevacatastrofic la sfarsit de septembrie inceputul lui octombrie.Sunt achizitionate cantitati importante de alimente si pungi de apa.Permisiile si concediile militarilor sunt interzise in perioada 28.09- 05.11.13.Toate unitatile si subunitatile Garzii republicane trebuie sa aiba efectivele complete pana la 30.09. La 01 octombrie SUA închide spațiul aerian ( După 50 de ani ! De ce acum ? )
  http://www.disclose.tv/news/Comet_ISON_What_Does_The_US_Govt_Know_That_We_Dont/93683#.UjfaSntFNgs.facebook

  Apreciază

 12. ozana said, on septembrie 17, 2013 at 6:39 pm

  Tablitele sumeriene descoperite in anul1840 in sudul Irakului,in zona Golfului Persic (vechea Mesopotamie) au fost in numar de 50000 din care s-au pastrat doar 5000. Anul sumerian se numea saar(sar) si numara 365 de ani paminteni.Se vorbeste acolo de razboaiele cumplite dintre ,,zei” pentru detinerea controlului planetei noastre noastre dar mai ales pentru resurse…!Sint voci care sustin ca primul motiv pentru care americanii au dorit cucerirea Irakului a fost cautarea unor vestigii arheologice legate de istoria veche si adevarata a primelor civilizatii de pe terra.Adevarul este ca am vazut un film pe YouTube cu distrugerea unor piese de o valoare inestimabila intr-un muzeu din Irak de catre soldatii americani.Desigur ca ,,elita” doreste sa ne ascunda adevarata istorie.Au inceput cu biblioteca din Alexandria,,apoi din alte tari pe unde au pus piciorul.Au confiscat istoria tuturor popoarelor pe care le-au,, civilizat”,inclusiv istoria dacilor.Acum cred cu adevarat ca aceasta ,,fratie a sarpelui” asa cum s-a numit cu mii de ani in urma ,,elita” din care fac parte lojele actuale, a activat in permanenta pe planeta,a manipulat,exploatat, si sacrificat in numele unor interese oculte tot ce s-a putut::vieti,resurse,etc…Si asa cum am citit,elita de astazi este reprezentata in totalitate de urmasii elitei antice. Stau si ma gindesc…nu cumva astia sint dracii carora Dumnezeu le-a impus o ,,sedere”subpaminteana de 1000 de ani(saars)? Eu cred ca extraterestrii astia sint defapt intraterestrii care s-ar putea sa detina tehnologii foarte avansate cu care ne ,,impresioneaza” pe noi ,,masa de manevra”.Si a venit vremea sa iasa la lumina cu fapte care sa ne lase cu gura cascata…

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 17, 2013 at 6:54 pm

   ozana

   Mai trebuie sa pui si clipuri cu David Icke si se cheama ca ai facut treaba.

   Apreciază

 13. Gogu said, on septembrie 17, 2013 at 7:01 pm

  Drept esti, Doamne, ca le dai si lor tiranie, dupa ce toate guvernele lor au fost tirane cu lumea intreaga, aducand razboiul si distrugerea peste lume mai bine de doua sute de ani !!!!
  Da-le , ca ai de unde !!!!

  Apreciază

 14. […] UN EVENIMENT MAJOR VA AVEA LOC IN TOAMNA? Atat de mare, incat consecintele sale vor depasi urmarile … […]

  Apreciază

 15. Adi said, on septembrie 17, 2013 at 9:08 pm

  Am citit recent cartea ”Ora 25” a lui Virgil Gheorghiu. Scrisă în anii 40 ai sec XX, romanul prezinta profetic destinului omului intr-o societate controlata cu ajutorul masinilor. Iata ca am ajuns sa traim ceea ce era anticipat in roman: arestările automate, bazate pe apartenența la o categorie.

  Apreciază

 16. Oglinda Libertatii said, on septembrie 18, 2013 at 5:47 pm

  […] UN EVENIMENT MAJOR VA AVEA LOC IN TOAMNA? Atat de mare, incat consecintele sale vor depasi urmarile … […]

  Apreciază

 17. marian said, on septembrie 19, 2013 at 5:44 am

  Am scris un comentariu despre Mihai Viteazul, cred ca s-a dus la spam.

  Apreciază

 18. marian said, on septembrie 24, 2013 at 11:15 pm

  Apreciază

 19. […] UN EVENIMENT MAJOR VA AVEA LOC IN TOAMNA? Atat de mare, incat consecintele sale vor depasi urmarile … […]

  Apreciază

 20. […] UN EVENIMENT MAJOR VA AVEA LOC IN TOAMNA? Atat de mare, incat consecintele sale vor depasi urmarile … […]

  Apreciază

 21. […] UN EVENIMENT MAJOR VA AVEA LOC IN TOAMNA? Atat de mare, incat consecintele sale vor depasi urmarile … […]

  Apreciază

 22. cristina said, on octombrie 2, 2013 at 9:04 pm

  Astia fac ca aia,care au strigat lupul.far nu era nici un lup si cand lupul a venit cu adevarat,a fost dezastru.Ei vor sa ne sperie,sa ne deruteze,ne manipuleaza mental,iar un om speriat si dezorientat este usor de stapanit si nu mai are putere sa reactioneze.Cand Dumnezeu va aduce pedeapsa divina peste acesti satanisti,numiti ILLUMINATI nici nu or sa stie ce i-a lovit,pt ca Dumnezeu este atotputernic si-i va distruge ca pe niste furnici.Degeaba isi fac buncare si provizii de alimente si apa,pt ca nu vor scapa de pedeapsa lui Dumnezeu,indiferent unde s-ar ascunde.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: