SACCSIV – blog ortodox

Prima casatorie homosexuala in universul benzilor desenate va avea loc in urmatorul volum din seria „X-Men”: Astonishing X-Men nr 51

Posted in BENZI DESENATE, EVREI, HOMOSEXUALITATE, SODOMIE by saccsiv on mai 27, 2012

Foto: http://geek-news.mtv.com/2012/05/24/marko-djurdjevic-astonishing-x-men-51-variant/

   Iata ce aflam din articolul Premieră în universul benzilor desenate: Prima căsătorie gay va avea loc în următorul volum din seria „X-Men”:

Doi supereroi din seria „X-Men” vor renunţa pentru o zi la arme şi îşi vor pune verighetele, cu ocazia primei căsătorii gay din istoria benzilor desenate, ce va fi prezentată în următorul volum din această franciză de succes, care va fi lansat în luna iunie.

Reprezentanţii companiei Martel au anunţat, marţi, că personajul Jean-Paul Beaubier, supranumit Northstar, un canadian cu ochi albaştri şi păr negru care poate să alerge şi să zboare cu viteze supraomeneşti, îl va cere în căsătorie pe iubitul său, Kye Jinadu, în următorul volum de benzi desenate din seria „X-Men”, denumit „Astonishing X-Men #50”, ce va fi pus în vânzare pe 23 mai, informează Reuters.

„Universul Marvel a reflectat întotdeauna lumea în care trăim şi încercăm să ne asigurăm de faptul că personajele noastre, relaţiile dintre ele şi poveştile lor rămân ancorate în realitate”, a declarat Axel Alonso, editorul-şef al editurii Marvel. „Lucrăm la această poveste de mai bine de un an, pentru a ne asigura de faptul că nunta dintre Northstar şi Kyle respectă cu adevărat tradiţia Marvel de a prezenta «lumea de dincolo de fereastră»”.

Cei doi supereroi se vor căsători în următorul număr al revistei, „Astonishing X-Men #51”, ce va fi pus în vânzare pe 20 iunie, iar unii dintre comercianţii de benzi desenate vor organiza diverse petreceri – care au ca temă căsătoria – în acea zi.

Personajele Northstar şi Kyle formează un cuplu din 2009, dar reprezentanţii companiei Marvel nu le promit cititorilor că cei doi vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi. „Oare drumul lor spre căsătoria de la New York va fi liniştit sau există pericole ascunse după colţ?”, afirmă editorii de la Marvel, într-un comentariu care însoţeşte anunţul nupţial.

 

Foto: http://rt.com/art-and-culture/news/marvel-comics0gay-marriage-005/

Cititi a rog si:

Politica corecta in benzile desenate: OMUL PAIANJEN (Spiderman) – si negru si latino si homosexual …

   Ghici cine stapaneste benzile desenate:

EVREII SI BENZILE DESENATE …

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 27, 2012 at 5:19 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • Toma said, on mai 27, 2012 at 5:44 pm

      Cristi Mungiu a castigat la Cannes pentru cel mai bun scenariu de film.
      Scenariul e nebunia pe care ti-o induce ortodoxia:
      http://www.cinemagia.ro/filme/dupa-dealuri-567113/

      Apreciază

      • Dhyana said, on mai 28, 2012 at 5:24 am

        Ortodoxia induce DRAGOSTE ADEVARATA fata de Dumnezeu si de aproapele, iar nu NEBUNIE, in afara NEBUNIEI PENTRU HRISTOS, ceea ce reprezinta un fenomen COMPLET DIFERIT fata de ceea ce se intelege in mod obisnuit prin notiunea de nebunie. Doamne ajuta-ne si lumineaza-ne mintile si inimile!!!

        Apreciază

  2. varahiil said, on mai 27, 2012 at 6:48 pm

    Mi se pare ca „Universul Marvel” nu reflecta lumea in care traim,ci lumea in care SE VREA sa traim…cu adevarat infricosator..si ca sa facem haz de necaz,cred ca primul inconvenient dupa „fericita nunta” , va fi ca nu vor mai putea alerga cu viteza asa uluitoare…;-))

    Apreciază

  3. Dan said, on mai 27, 2012 at 7:22 pm

    Problema homosexualitatii e doar cireasa de pe tort la aceste desene, filme, benzi marca X-Men. Mult mai tulburator, si ceea ce s-ar observa si in absenta promovarilor gay, sunt:
    1. Transhumanismul (adica, credinta ca omul poate sa „evolueze” la o treapta superioara de existenta, sa devina un mic dumnezeu, fie prin inginerie genetica, robotica, sau alte mijloace).
    2. Evolutionismul (strans legat de primul punct).
    3. Ateismul.
    4. Credinta intr-un „mesia” antihristic (sau in mai multi chiar, in cazul mutantilor), intr-o rasa „salvatoare” a planetei.
    Observati diferenta dintre Superman de pilda (care inoculeaza ideea unui salvator individual) si X-Men (care e mult mai inovator si vine cu teoria unei intregi rase de fiinte „mesianice”, nu se mai limiteaza la un banal Clarck Kent).

    Apreciază

  4. sfappetrupavelandrei said, on mai 27, 2012 at 8:13 pm

    Și totuși era un serial de desene animate X-men în anii 90 în care așa cum era cu mutanți ideea evoluționismului era combătută de un strămoș al Profesorului Xavier ( cel care e conducătorul X-men ), era prezentat un mutant ce era călugăr la o mănăstire și îi vorbește lui Wolverine ( unul din personajele principale din serial ) despre Hristos învățând să iubească pe cei ce îl urau ( respectivul mutant arăta puțin ca un demon și de asta mulți oameni îl urau – pentru cunoscători e vorba de Nightcrawler ). Cred că până la urmă problema e la cei care produce benzile desenate sau respectivele desene animate. E drept că la ultimele ecranizări ale personajelor din Universul X-men a cam dispărut Hristos. Și e trist.

    Apreciază

    • Dan said, on mai 27, 2012 at 8:28 pm

      Pai asta apare si-n filmele recente marca X-Men, si chiar mai e unul, Arhanghel. Insa astia sunt doar doi, protagonistii fac apologia evolutionismului clar. Nightcrawler e dat exemplu de mutant „credincios” intrucat el provine original din Rusia, ori Rusia e cunoscuta prin credinta ei ortodoxa.
      La fel, daca te uiti mai atent, vei observa la multe filme care numai crestine nu se pot numi ca, atunci cand dezbat problema Rusiei, sau ecranizeaza un personaj din Rusia, vezi o icoana ortodoxa in casa lui si asa mai departe. Asta, nu-nseamna ca filmele respective promoveaza crestinismul.
      In plus de regula, daca in vreun film de la Hollywood se prezinta si o invatatura crestina explicita, aceasta se face doar pt. a fi combatuta pe parcursul filmului. Adica da, o fi un personaj principal „bun” care imbratiseaza ideea dar… in the end… producatorii fac in asa fel incat s-o ridiculizeze/anuleze.

      Apreciază

      • sfappetrupavelandrei said, on mai 27, 2012 at 9:02 pm

        Sper că nu te referi la faptul că au numit un personaj Arhanghel că ar fi vrut să Îl aducă pe Dumnezeu în discuție deoarece este un exemplu greșit. Dacă e vorba e altceva atunci probabil nu știu la ce te referi. Nightcrawler este din Germania și era călugăr la o mănăstire catolică. Și nu, nu apare că a greșit aceste personaj ci dimpotrivă i se dă dreptate în respectivul desene în viziunea lui creștină. E vorba despre aceste episod: http://www.tv.com/shows/xmen/watch/nightcrawler-56148/ Mie unuia mi s-a părut unul din cele mai creștine episoade din vreun serial sau film american ( adică și filmele americane ce se vor creștine nu mi se pare că au prezentat atât de frumos mesajul lui Hristos ).

        Apreciază

  5. Dhyana said, on mai 28, 2012 at 5:14 am

    Este absolut REVOLTATOR!!! CUM sa promovezi HOMOSEXUALITATEA prin intermediul unei reviste de benzi desenate care se adreseaza COPIILOR??? ESTE STRIGATOR LA CER!!! CHIAR NU MAI EXISTA NICI UN FEL DE LIMITA???!!!

    Apreciază

  6. Cosmin said, on mai 28, 2012 at 9:16 am

    E grotesc !!!

    Imaginile sunt frumoase si viu colorate, dar daca stam sa vizualizam in imaginatia noastra in ce consta fapta ce-i leaga pe constituentii cuplului, ne vine scarba. Saccsiv a gasit o expresie potrivita intr-un coment la alt articol vis a vis de acelasi subiect: „puroiul e invelit in staniol frumos colorat”. Scuze daca nu am reprodus exact.

    Un alt coment ce mi-a ramas intiparit in minte, al unui comentator pe acest blog, vis a vis de acelasi subiect: „Luati in considerare faptul ca in Sodoma si Gomora nu erau permise casatoriile intre homosexuali, si ce soarta au avut cele doua orase. Dumnezeu a intervenit direct”

    Se creaza o opinie favorabila in mintile copilasilor de pe acum, iar cand vor ajunge in pragul maturitatii vor face alegerile in functie de cum au fost subcontient orientati, adica in functie de posibilitatile pe care societatea le ofera, posibilitati care sunt „cool”.

    Cine mai poate nega faptul ca traim vremuri apocaliptice?

    Apreciază

  7. Mihai said, on mai 28, 2012 at 9:27 am

    Imi vine sa borasc. Scuze de expresie, dar asta imi provoaca.
    Inainte sa aflu ca homosexualitatea este un pacat grav, imi venea sa vomit.

    Apreciază

  8. Alexandru(Fulger) said, on mai 29, 2012 at 3:30 pm

    Trebuia sa ne asteptam la asta.
    Apropo: ,,Reprezentanţii companiei Martel au anunţat, marţi…” este *Marvel 🙂 .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.