SACCSIV – blog ortodox

Jocul „Illuminati the New World Order” – alte detalii inca nedezbatute …

Posted in Illuminati (ILUMINATII) by saccsiv on mai 3, 2012

Am mai abordat subiectul la VIDEO: “The Illuminati Card Game”, un joc din 1995 ce descria evenimente din … 11.09.2001 dar si altele care vor urma. Iata insa ce am primit pe e-mail de la un frate:

Salutare frate saccsiv,
Urmaresc blogul tau de aproape un an jumatat si te felicit pentru anumite teme abordate. Ceea ce o sa-ti spun in continuare nu o spun spre slava desarta ci spre a te incuraja sa continui in ceea ce faci pentru ca sunt multi care au nevoie sa se trezeasca. Slava Domnului ca am gasit un articol de-al tau intamplator si de acolo a inceput trezirea mea cercetarea sfintilor parinti si intoarcerea mea acasa, catre ortodoxie. Iti multumesc frate.
Mai devreme am citit un comentariu al unui frate care prezenta un filmulet cu un set de carti pentru un joc Role Play ce se numeste „Illuminati the New World Order”. Mi-am adus aminte ca le aveam pe undeva salvate, le-am revazut si am gasit ceva interesant ce merita studiat.
In primul rand, este vorba despre un joc de strategie in care scopul este dominarea globala. Ceea ce este foarte interesant este faptul ca anumite ilustratii sunt foarte detaliate si tinand cont ca primele editii ale acestor carti au fost tiparite in anii 90 apar cateva previziuni cum ar fi atacul de la 11sept. Voi incerca sa detaliez si sa-ti atasez cardurile care mi-au atras atentie si iti voi trimite si o arhiva cu toata colectia in caz ca mai observi si alte lucruri.

Atacul de la 11sept.

Mi-am dat seama ca e ceva cu cartile astea imediat dupa curtremurul din japonia. Eu vazusem cartile cu mult timp inainte de cutremur si iata ce ilustratie apare in pachet:

Turnul din ilustratie este Hattori Clock Tower din tokyo, (atasat ai poza) iar limbile ceasului indica cifrele 11 si 3. Coincidenta? Prea mare! (m-a cuprins un fior cand am descoperit asta. mai sunt cateva forumuri pe net unde se discuta)
Vazand asta am incercat sa gasesc si alte legaturi si am descoperit urmatoarea coincidenta. Revolutia din Libia prezentata in doua carduri. Se distinge faptul ca acele cladiri sunt specifice unei tari ca Libia. Interesanta si descrierea. Pe cartea Revolutie scrie: „The rebels are in the hills! They have outside support!…”

Partea cea mai interesanta urmeaza acum.
Mai este un card care are o ilustratie incompleta. E ca un puzzle… ilustratia in intregime apare in manualul de utilizare al jocului unde sunt si alte ilustratii ce nu apar tiparite pe cardurile de joc.

Mi-a atras atentia ceasul… care indica (limba mica 11 -adica luna si limba mare 7 – ziua; daca ar fi sa ne luam dupa aceeasi logica ca la turnul din tokio) partea interesanta este ca autorul transmite intentionat mesajul aceste intrucat ceasul personajului masculin indica aceleasi cifre dar in mod normal el ar fi trebuit sa fie invers.
Mai mult, tipa tine in mana stanga o sumedenie de carduri, iar in mana dreapta UN MARE CIP RFID cu vulturul incrustat. Deasupra ilustratiei in cartea de joc scrie „Chicken in every pot„. La ce oare se refera ?
Ce legatura are implementarea cipului RFID cu cifrele 7.11  ? Cea mai mare coincidenta pe care am putut sa o gasesc este ca anul asta pe 07.11.2012 au loc 3 conferinte internationale pe teme de securitate si RFID – SIMULTAN IN SUA, EUROPA si ASIA link-uri aici:
1. CONGRESUL INTERNATIONAL RFID – NISA – FRANTA 5-7.11.2012 -http://www.rfid-congress.com/2012/en/
http://lcis.grenoble-inp.fr/le-laboratoire/ieee-rfid-ta-2012-453132.kjsp (asta nu stiu daca are legatura dar e pe aceeasi tema si tot atunci)
2. Southeast Asia Security Technologies Sourcing Fair – SINGAPORE – 7-9.11.2012
3. Active RFID applied conference – WASHINGTON USA – http://www.idtechex.com/energy-harvesting-usa/wsn-index.asp
Coincidenta?
O alta legatura posibila cu cifrele 7.11 (pentru ca stim ca le place numerologia) poate fi lantul de magazine 7-eleven care are aproimativ 40.000 locatii si care a semnat cu Master Card o intelegere pentru plati contactless din 2006.
Bineinteles toate acestea pot fi considerate niste speculatii dar merita cercetat ce e cu jocul asta de carti, cine a facut ilustratiile si cine stie… poate o provocare sa incercam sa le punem in ordinea evenimentelor… poate descoperim un tipar…
Link-ul de unde pot fi descarcate toate cartile este aici:
http://dl.transfer.ro/Archive-transfer_RO-03may-6e7cf8.zip
Iertare si multumesc pentru rabdare.

67 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 3, 2012 at 2:18 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on mai 3, 2012 at 5:26 pm

      De necrezut,cel mai bun site cu informatii de ultima ora despre fukushima http://fukushima-diary.com/ a fost INCHIS de sistem sau de serviciile secrete!!! In loc sa fie acel site japonez acum exista un site cu gradinaritul!!! Chiar in urma cu cateva zile japonezul spunea ca site-ul lui era mereu atacat de niste necunoscuti .

      Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on mai 3, 2012 at 5:30 pm

        Culmea,si-a revenit site-ul cu cateva secunde inainte sa scriu comentariul de mai sus.

        Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on mai 3, 2012 at 6:27 pm

      „Chicken in every pot” inseamna „Pui in fiecare oala”…Pe mine ma duce cu gandul la prosperitate( si stim prea bine ca sistemul ofera deja reduceri pentru plata cu cardul..plata online… Poate face legatura cu faptul ca cei cu cipuri vor primi in schimb bani si mancare si tot ce vor pentru a-si da libertatea( bine am mai auzit si ca mancarea lor va fi plina de e-uri… dar ideea e ca ei vor avea impresia ca o duc bine). Pentru unii bidoanele cu bere, frutti fresh, cola, mancarea plina de euri din abundenta inseamna bunastare.

      Am mai dat search pe google si se pare ca asa e :
      https://www.google.ro/search?sourceid=chrome&client=ubuntu&channel=cs&ie=UTF-8&q=Chicken+in+every+pot
      Am gasit asta aici :
      http://www.answers.com/topic/chicken-in-every-pot

      Chicken in Every Pot” is a quotation that is perhaps one of the most misassigned in American political history. Variously attributed to each of four presidents serving between 1920 and 1936, it is most often associated with Herbert Hoover. In fact, the phrase has its origins in seventeenth century France; Henry IV reputedly wished that each of his peasants would enjoy „a chicken in his pot every Sunday.” Although Hoover never uttered the phrase, the Republican Party did use it in a 1928 campaign advertisement touting a period of „Republican prosperity” that had provided a „chicken in every pot. And a car in every backyard, to boot.”

      Read more: http://www.answers.com/topic/chicken-in-every-pot#ixzz1tpitNkM2

      Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on mai 3, 2012 at 7:45 pm

      Ferestrele sunt impartite in 6 geamuri. pe acoperis sunt 6 panouri.

      Apreciază

      • oarecare said, on mai 3, 2012 at 8:11 pm

        Avem 3 grupuri a cate 6 chestii (2 la geamuri si unul la panouri). Pe acelasi principiu pe caledarele ortodoxe avem trei grupuri a cate sase minigrupuri de patru cifre (conturile IBAN pentru Catedrala Mantuirii RON/EUR/USD)….

        Apreciază

    • Popsy said, on mai 4, 2012 at 10:55 am

      Culorile hainelor barbatului se regasesc in banda tricolora de pe…”chestia” pe care o tine femeia in brate.
      Rosu-Alb-Albastru (violet). Culorile sunt ale steagului sovie…scuzati, rusesc; ordinea, nu.
      Steaguri ar fi: Luxemburg, Olanda, fosta-Yugoslavia si apoi, Franta.
      Doamne-ajuta!

      Apreciază

  2. un_mare_pacatos said, on mai 3, 2012 at 2:49 pm

    Imaginea aceea cu dictatorul de pe cartea de joc chiar seamana aproape perfect cu Muhammad Gaddafi. Daca dati cautare la imagini pe google o sa vedeti ca intr-adevar ca imaginile seamana perfect.Deci cu „revolutia” Libia si cu atentatele teroriste din 2001 le-au iesit.

    Dar cu Tokyo inca nu s-a intamplat. Nu are nicio treaba imaginea aceea cu ceasul din Tokyo cu cutremurul de anul trecut. Dupa cum se vede pe cartea de joc exista urmatorul mesaj : „You may combine two Disasters on the same Place ,as long as both are ilegible to be use” ,

    Daca ne luam dupa acel mesaj ,atunci ar trebui sa existe un al doilea dezastru ca sa ajunga Tokyo in acea situatie apocaliptica din acea imagine de pe cartea de joc. Oare ce dezastru ar putea face ca Tokyo sa semene cu acea imagine? O racheta nucleara trimisa de Coreea de Nord sau un cutremur de pamant catastrofal? Din cercetarile mele ,in Japonia ar urma sa fie in viitorul apropiat cateva cutremure de minim 7 grade Richter si sa nu uitam ca in urma cu cateva saptamani cand coreenii au scos din naftalina rachetele nucleare,japonezii au bagat baterii de rachete Patriot in centrul Tokyo-ului.

    Apreciază

    • alexiucf said, on mai 3, 2012 at 5:21 pm

      Eu totusi cred ca fratele are dreptate, e vorba de Japonia si au fost doua dezastre: cutremurul si imediat nenorocirea cu centrala nucleara de la Fukushima. Coincidenta cea mai mare este cu limbile ceasului care indica cifrele 11 si 3 adica exact data cand a avut loc cutremurul, luna a 3-a ziua 11. Alta coincidenta este asemanarea turnului din carte cu cel din Tokyo (http://francfrancworld.com/wp-content/uploads/2012/01/Ginza-clock-Tower.jpg). La prima vedere eu am crezut ca turnul de pe carte este Big Ben-ul din Londra si cred ca multi au crezut la fel insa nu seamana. Din aceasta cauza am vazut ca multi se asteapta la un atentat la jocurile olimpice din vara. Cine stie? Oricum, se dovedeste inca o data ca totul e planificat in detaliu.

      Apreciază

    • ionut ignat said, on mai 4, 2012 at 9:21 am

      dictatorul seamana izbitor cu cel din pictura de la aeroportul din Denver.

      Apreciază

  3. oarecare said, on mai 3, 2012 at 3:18 pm

    Mana tipului e pe cifra 8 dar telecomanda nu e clasica. Daca ne uitam la pliurile de pe bluza pare o chestie cu coarne iar accentele celor 2 la freza par a avea ascunse coarne… poate mi se pare.

    In jargon „gâscă” (in engleza poate „Chicken”) inseamna fraierul sau fraieritul … in fiecare tranzactie.

    Casa are instalatie solara… care o fi spilul ca astia de la UE se tot ingramadesc ca sa ne bage pe gat asemenea instalatii. Sa fie coincidenta?

    Apreciază

  4. Cronos said, on mai 3, 2012 at 4:51 pm

    La cartea Combined Disasters oamenii au culorile cercurilor olimpice:

    Turnul seamana intr-adevar cu cel din Tokio dar ar putea fi si Big Ben din Londra.
    Un atac terorist la Londra la jocurile olimpice?

    Daca ai avea nevoie sa declansezi un razboi mondial in care sa implici multe natiuni, un atentat terorist la jocurile olimpice mi se pare cumva solutia diabolica.

    Ora nu e 11 si 15. E cumva 11 si 12? 12 de la 2012?
    Numai timpul poate dezvalui semnificatiile acestea.
    Urmariti va rog clipul de mai jos:

    Apreciază

    • marian said, on mai 3, 2012 at 7:09 pm

      Se sopteste de mai bine de jumatate de an despre o eventuala, posibila, bomba nucleara la deschidere sau, la inchiderea J.O. londoneze. Fereasca Dumnezeu!
      Copilul meu sta la 330Km de londra si nu vrea sa faca vacanta in tara…
      Ucraina e susceptibila de ANULAREA nu stiu carui campionat de fotbal din anul acesta, prin Iunie, pe motive politice, de tipul Iulia Timosenko face puscarie, cica, pe nedrept. Olanda a anuntat ca studiaza posibila anulare a prezentei la campionatul de fotbal din Ucraina…

      Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on mai 3, 2012 at 7:57 pm

        Urat,frate Mariane! Si eu de la inceputul anului ma gandeam ca in Londra ar putea avea loc un atentat cumplit. Iti dai seama ce s-ar intampla daca ar avea loc o explozie nucleara in Londra? In toata Marea Britanie se va declara lege martiala si nimeni nu va putea sa iasa din Marea Britanie,implicit fiul tau. Eu in locul tau l-as convinge sa vina inapoi in tara inainte sa se intample un eveniment catastrofal nu doar in UK ci in intreaga lume.

        Eu nu inteleg de ce unii romani,care toti sunt lasi se duc in strainatate pentru un pumn de bani. Cu ce-i vor ajuta acei bani in viitorul apropiat cand ei nu vor mai avea absolut nicio valoare? Sau ei nu se duc pentru bani ci pentru a trai intr-o civilizatie babiloniana pentru a fi spalati pe creieri?

        Apreciază

      • marian said, on mai 3, 2012 at 8:28 pm

        Draga frate, un_mare_pacatos. Fiica-mea termina in vara asta sociologia la universitatea din birmingham si urmeaza, musai masteratul. I-am spus tot ce stiu, dar, se uita la mine de parca sunt cazut in cap si ma intreaba cum de suport sa ma uit la 2 televiziuni de stat, asadar, aprioric, mincinoase, PRESS TV si RUSSIA TODAY. Degeaba spun ca stiu ca SE MINTE, asa cum ziceam pe vremea lui Ianuarie 1990, insa prin toata aceasta masinarie de propaganda de minciuna scapa si multa informatie utila, despre BESTIALITATEA BLESTEMATULUI VEST SATANIC, ala anglo-americano-jidovit, care varsa tone de sange nevinovat in tari din Orientul Mijlociu, Mai aflu de la aceste posturi despre tendintele beligerante actuale, dar si despre bogatii culturale ale fabulosului Orient Mijlociu, fara a neglija pe Maica Rusia cu locurile ei atat de ravnite de catre turisti si nu doar, din pacate.
        Sa te mangaie Dumnezeu, caci, mult amar se vede inainte!

        Apreciază

      • marian said, on mai 3, 2012 at 8:34 pm

        @un_mare_pacatos, fiica-mea munceste sa ramana cadru universitar in facultate, acolo, pt ca e f bine platita, sute de mii de lire pe an, iar faptul ca ii invata si pe altii MINCIUNA SISTEMULUI CAPITALIST, nu o deranjeaza, motivand ca, „ORICUM, ALT SISTEM AFARA DE ASTA SI CARE SA FIE MAI BUN… NUUUU EXISTAAA!”. Zadarnic spun ca trebuie sa traim in ascultare de Dumnezeu. Se uita de parca as fi… roman de moda veche, anacronic. Nu pot decat sa Il rog pe Dumnezeu, sa faca o minune, mie, ticalosului care sunt.

        Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on mai 4, 2012 at 1:20 pm

        Frate Mariane,eu nu pot decat sa sper ca Sfanta Fecioara Maria Nascatoare de Dumnezeu sa-ti aduca fata inapoi in tara si sa nu pateasca nimic in aceste vremuri cumplite.

        Apreciază

      • marian said, on mai 4, 2012 at 5:30 pm

        Multumesc tare mult dar, sa iti spun un secret: nici eu nu sunt asa cum ar trebui sa fiu, placut Lui Dumnezeu. Am pacate, am slabiciuni si poate ca si de aceea, Dumnezeu in infinita Lui dreptate, ma pedepseste continuu.
        Trag nadejdea unei minuni!
        La varsta ei si eu ii priveam pe cei religiosi ca pe niste incapabili de adaptare la mediul social, credeam ca rock-ul e bun si inclinat catre viata si mai credeam ca prin muzica „buna” il pot atinge pe insusi Bunul Dumnezeu. Azi, daca aud un vers din ce imi placea candva, mi se intoarce sufletul pe dos de scarba.
        Cred ca, dorul de Dumnezeu e sadit in fiinta omeneasca inca de la primul moment al vietii.
        Inca odata, multumesc si iertare pentru vorba-mi proasta!

        Apreciază

      • cineva said, on mai 4, 2012 at 5:49 pm

        @marian

        dar cine i-a dat bani si incuviintare fiicei tale sa studieze ‘stiintele inalte’ in tara antihristului? Ca doar n-a plecat desculta si de capul ei. Crezi ca merge cu doua masuri? Pe de-o parte ti se umple gura cand vorbesti de universitati si mii de lire si orase luminate si masterate si pe de alta o faci pe umilul si pocaitul… Condamni satanele dar copilul ti-l trimiti in gura lor. Foarte interesant.
        In loc sa dai vina pe ea ca nu intelege mai bine ti-ai pune sac si cenusa ca nu i-ai dat o educatie crestina atunci cand ai fi putut. Copilul e oglinda parintelui si nimanui altcuiva nu i se va cere socoteala pentru el la Judecata decat parintelui.

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 4, 2012 at 6:42 pm

        cineva

        Frate, cred ca esti prea aspru.

        Apreciază

      • marian said, on mai 4, 2012 at 8:09 pm

        @cineva: contrar ID-ului pe care il afisezi, esti nimeni. Nu ma confesez unui nimeni, credeam ca pricepi, dar cel putin aparent, nu te ajuta capul. Cei ca tine spun: use your brain! (foloseste-ti mintea!)

        Apreciază

      • marian said, on mai 4, 2012 at 8:18 pm

        @cineva: am avut rabdarea de a-ti fi citit idiotia de mesaj, pana la capat. E ultima data cand mai primesc din partea unui retard ca tine, dovada purei trufii satanice. Daca fata de copilul meu, am ceva ingaduinta, fata de tine, nu. Am zis use your brain? Adaug: If any (adica, daca o fi in sensul ca, e lipsa)

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 4, 2012 at 8:30 pm

        marian

        Of. Nu va mai certati. Nici nu stiu ce altceva sa zic. In general eu va percep de aceeasi parte a baricadei.

        Apreciază

      • marian said, on mai 4, 2012 at 9:06 pm

        Iertare, saccsiv, stiu am suparat.
        Pe blogul tau, nu se obisnuia, sau, nu pana la venirea IDului in cauza, judecarea in absenta cunoasterii. Nu am nimic de ascuns, insa, asa cum am mai sus, nu ma confesez mojiciei si prostiei agresive, care, lua foc in gura ca nu mai comunica fata de mine. Mi-e greu sa imi stapanesc sila fata de acest individ si stiu ca ma intelegi.

        Apreciază

  5. Just PF said, on mai 3, 2012 at 6:30 pm

    Leaked U.S. Army Document Outlines Plan For Re-Education Camps In America Political activists would be pacified to sympathize with the government

    Political activists would be pacified to sympathize with the government
    Paul Joseph Watson
    Infowars.com
    Thursday, May 3, 2012

    A leaked U.S. Army document prepared for the Department of Defense contains shocking plans for “political activists” to be pacified by “PSYOP officers” into developing an “appreciation of U.S. policies” while detained in prison camps inside the United States.

    The document, entitled FM 3-39.40 Internment and Resettlement Operations (PDF) was originally released on a restricted basis to the DoD in February 2010, but has now been leaked online.

    The manual outlines policies for processing detainees into internment camps both globally and inside the United States. International agencies like the UN and the Red Cross are named as partners in addition to domestic federal agencies including the Department of Homeland Security and FEMA.

    The document makes it clear that the policies apply “within U.S. territory” and involve, “DOD support to U.S. civil authorities for domestic emergencies, and for designated law enforcement and other activities,” including “man-made disasters, accidents, terrorist attacks and incidents in the U.S. and its territories.”

    The manual states, “These operations may be performed as domestic civil support operations,” and adds that “The authority to approve resettlement such operations within U.S. territories,” would require a “special exception” to The Posse Comitatus Act, which can be obtained via “the President invoking his executive authority.”

    Aside from enemy combatants and other classifications of detainees, the manual includes the designation of “civilian internees,” in other words citizens who are detained for, “security reasons, for protection, or because he or she committed an offense against the detaining power.”

    Once the detainees have been processed into the internment camp, the manual explains how they will be “indoctrinated,” with a particular focus on targeting political dissidents, into expressing support for U.S. policies.

    The re-education process is the responsibility of the “Psychological Operations Officer,” whose job it is to design “PSYOP products that are designed to pacify and acclimate detainees or DCs to accept U.S. I/R facility authority and regulations,” according to the document.

    The manual lists the following roles that are designated to the “PSYOP team”.

    – Identifies malcontents, trained agitators, and political leaders within the facility who may try to organize resistance or create disturbances.

    – Develops and executes indoctrination programs to reduce or remove antagonistic attitudes.

    – Identifies political activists.

    – Provides loudspeaker support (such as administrative announcements and facility instructions when necessary).

    – Helps the military police commander control detainee and DC populations during emergencies.

    – Plans and executes a PSYOP program that produces an understanding and appreciation of U.S. policies and actions.

    Remember, this is not restricted to insurgents in Iraq who are detained in prison camps – the manual makes it clear that the policies also apply “within U.S. territory” under the auspices of the DHS and FEMA.

    http://www.infowars.com/leaked-u-s-army-document-outlines-plan-for-re-education-camps-in-america/

    Apreciază

  6. Geo said, on mai 3, 2012 at 6:48 pm

    saccsiv,femeia tine in mana un soi de pliant.Eu vad o eclipsa,un soare pe al -2-lea si pe al-3-lea ceva care inconjoara astrul,ceva intunecat.In mana stanga eu vad o bomba cu ceas,artizanala ce-i drept,iar pe fata bombei,vulturul simbolul SUA.

    PS:pe diavolul asta,nu-l lua in seama.

    Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on mai 3, 2012 at 7:01 pm

      excelenta observatia ta. pana la comentariul tau crezusem ca femeia are un amarat de trofeu care nu spune nimic.probabil ca ea are o bomba artizanala iar barbatul telecomanda cu care declanseaza bomba. sau poate sa fie doar un desen oarecare care nu spune nimic.m-am uitat si pe celelate carti de joc si nu prea am vazut cine stie ce .

      Apreciază

      • oarecare said, on mai 3, 2012 at 7:05 pm

        Toate sunt pline de piramide si ochi, cum nu ai vazut nimic. Trofeul femeii e un RFID gigant, vezi articolul, si mie mi-a luat ceva vreme sa il observ, tocmai pentru ca e prea evident… 🙂

        Apreciază

      • tataia said, on mai 4, 2012 at 7:04 am

        Cind vorbesti de jocuri ale illuminatti-lor absolut nimic nu este lasat la voia intimplarii. Deci poti fi absolut sigur ca aceste desene AU SEMNIFICATIE. Problema este ca nu stim inca semnificatia lor. Toate ipotezele pe care le putem emite sint doar speculatii. Vad ca prima ipoteza a fost aceea ca obiectul din mina stinga a femeii este un cip RFID urias. Poate..dar cipurile RFID nu au ceas in ele. Pare mai plauzibila varianta cu bomba artizanala. Dar inca o data acestea sint doar speculatii. Iar ora indicata de ceas este posibil ca de data acesta sa nu mai semnifica data calendaristica ci altceva. Sa nu ii subestimam pe intunecati. Sint foarte inteligenti, in sensul rau al cuvintului. Probabil nu ne lasau la indemina un cod asa simplu de descifrat.

        Apreciază

  7. marian said, on mai 3, 2012 at 7:04 pm

    In una din cartile de joc, e aratata o basculanta care rastoarna un munte de dolari intr-o groapa de gunoi. In alta scrie mare FEMA, in alta, apare pentagonul de parca la lovit racheta de la 911, in alta ceva cu florinarea (apei?), in alta ca iese viermele (worm) din ecranul PC, alta anunta un asa-zis giulgiu din Torino iar pe o alta scrie MARTYRS, asa cum stim, in tarile musulmane, vezi Siria, se vorbeste zilnic despre martiri.
    As vrea sa spun ca e doar coincidenta, dar, nu am cum sa spun asa ceva.

    Apreciază

    • marian said, on mai 3, 2012 at 7:14 pm

      corectura: l-a lovit
      fluorinarea apei

      Apreciază

      • Roxie said, on mai 6, 2012 at 4:58 pm

        eu cred ca e fluorizarea apei … am gasit o carte pe scribd in care se zicea ca 60% din apa potabila din SUA e FLUORIZATA .. printre efectele fluorizarii se afla si retardul mental

        Apreciază

  8. cineva said, on mai 3, 2012 at 7:20 pm

    „Chicken in every pot” inseamna intr-adevar, asa cum spune si Ioan Pelasgul, bogatie. Expresia face parte dintr-un citat atribuit regelui Frantei, Henric al IV-lea care si-ar fi dorit ca taranii sa aiba o gaina in oala in fiecare duminica.
    Insa ceea ce corespondentul lui Saccsiv vede ca un cip rfid eu vad mai degraba ca o bomba cu ceas si cu telecomanda. Ceasul in bomba, telecomanda in maiinele unui ‘brainwash-at”, sau candidat manchurian/presedinte american, avand in vedere ca vulturul este simbol american.
    Mai cred ca ceasul cel mare nu este cel din Japonia, ci Big Benul din Londra si ca acel eveniment inca nu s-a intamplat.

    Apreciază

  9. tdr said, on mai 3, 2012 at 7:46 pm

    in poza cu cuplul , primul card are sigla mastercard ,mai este una pe care parca ar fi desenat o silueta…probabil umana peste care este trasa o linie un fel de interzis…., ultima mie mi se pare a fi un labirint , sau calea printr-un labirint , barbatul are un simbol pe cotul stang de altfel are si ceas care indica o anumita ora, imaginea per ansamblu imi da o senzatie de …. barbatul e fericit atata timp cat are tv & media , femeia evident shoppingul caci tocarea si foamea de bani trebuie promovata (pe langa desfrau si multe altele) , iar marele trofeu cu ceas chiar da impresia de o bomba cum zicea cineva mai sus

    Apreciază

  10. G-man said, on mai 3, 2012 at 8:07 pm

    tare ! chiar azi inainte sa apara articolul asta am cautatpe net, sa gasesc undeva sa cumpar acest joc de carti ,cred ca se pot analiza mai bine , nu prea am gasit..Stie cineva se pot cumpara de undeva ?

    Apreciază

    • marian said, on mai 3, 2012 at 8:41 pm

      @G-man. Il am eu, descarcat de pe Pirate Bay de pe torente. Nu au o buna calitate grafica, exceptand, poate, instructiunile de joc. Daca joc o fi!

      Apreciază

      • G-man said, on mai 3, 2012 at 8:47 pm

        nu , frate ziceam daca e undeva de vanzare cu carti la cutie , nu electronic.. nu stiu eu sunt mai de moda veche ma concentrez mai bine pe hartie.. iar asa cum spui tu chiar daca il printez .. tot nu iese mai nimic..

        Apreciază

      • G-man said, on mai 3, 2012 at 8:49 pm

        gasisem ceva pe un sait vanzari prin Iasi … o sa sun maine sa vad ce zic..da e departe imi ia pe transport cat nu face.

        Apreciază

  11. marius said, on mai 3, 2012 at 8:12 pm

    Simbolul barbatului de pe cotul stang, seamana cu sigla J.O. 2012 din Londra

    Apreciază

  12. STOP RFID 666 said, on mai 3, 2012 at 8:21 pm

    Apreciază

  13. STOP RFID 666 said, on mai 3, 2012 at 9:09 pm

    Apreciază

  14. stone said, on mai 4, 2012 at 9:39 am

    Nu stiu, dar mi se pare ca femeia este prea imbracata, desi in fundal se vad niste tufe infrunzite . Pare a fi o zi de septembrie.
    Nu pricep ce este cu semnul de pe maneca stanga a barbatului, aduce cumva cu mascota de la olimpiada?
    As inclina ca degetul de pe telecomanda este deja pe cifra zero, pregatit in orice moment sa apese.

    Apreciază

  15. florin said, on mai 4, 2012 at 10:36 am

    Ceea ce nu pot ei pre-vizualiza e decizia revocabila si schimbatoare a umanitatii. Multe din plan
    urile lor globale,au fost date peste cap de reconsiderarea atitudinii omenirii fata de sistem.Ceea ce ei nu pot controla,e drumul vietii plin de intersectii,astfel existand mereu alternative.Mult insa, nu mai poate fi,deoarece indobitocirea e acum in masa,experimentele din ultima suta de ani au aratat ca incet dar sigur,manipularea se poate produce si ca majoritatea sunt asemeni barbatului din cartea de joc;cu ochii inchisi.Partea interesanta e ca tot mai multi isi pun intrebari,de unde probabil si graba asta furibunda a lor.O catastrofa colosala,sau un razboi de proportii,vor fi semne clare ca punctul omega a fost atins.Atunci va fi ultima sansa la trezire.Lucrul cel mai trist e ca marea masa a omenirii,nu stie unde sa caute,ramanand astfel la nivelul de intrebari retorice,un vid care nu stiu daca(fiind fara de Dumnezeu),va folosi.Mai important decat cat stii, e cat intelegi.

    Apreciază

  16. PG said, on mai 4, 2012 at 11:28 am

    Eu cred ca dupa casa pandeste craniul si oasele

    Apreciază

  17. axa said, on mai 4, 2012 at 3:27 pm

    m am uitat cu atentie la poza, nu vi se pare ca pe marginea bombei pe care o tine in brate..apare un steag tricolor? rosu, alb, albastru?

    Apreciază

  18. bizarul said, on mai 4, 2012 at 6:12 pm

    -interesant ca in pozele cu dictatorul din cosurile caselor iese fum… deci e iarna?
    -in poza cu tipul si cu tipa: daca cititm ceasul invers, si la mana tipului e ora normala (caci noi citim cum vedem, dar daca l-ar citi el ar fi ora 12,27 aproximativ dupa maine), adica 27 iulie – 12 august perioada jocurilor olimpice si s-ar lega cu semnul de pe mana tipului care seamana cu sigla jocurilor omimpice… cum zicea cineva mai sus (sa nu uitam ca sigla a creat controverse cum ca s-ar intelege ZION). in plus ce are ea in mana e un trofeu… (un RFID) si s-ar lega si mai bine cu jocurile olimpice… oare vreun atentat… caci tipul prea sta cu mana pe telecomanda… (adica il vom vedea in direct?)

    Apreciază

  19. artmatrixadv said, on mai 4, 2012 at 7:53 pm

    Semnul de pe mana barbatului reprezinta semnatura autorului. Din ce mi-am dat seama sunt doua persoane care au desenat, fiecare are semnatura lui. Nu toate ilustratiile sunt semnate dar care ar putea fi rostul semnaturii intr-o ilustratie de joc de carti? Pui semnatura pe ceva ce ai facut din doua motive: pentru recunoastere si din mandria ca ai realizat o capodopera. Oare autorul s-a semnat mandru de modul in care a reusit sa codeze mesajul in ilustratia asta?

    Alte carduri ce merita analizate:

    Bin Laden = HOAX

    adresa alternativa:

    WEATHER CONTROL BY PLANE SPRAYING

    adresa alternativa:

    Iertare si Doamne ajuta!

    Apreciază

  20. Cosmin said, on mai 4, 2012 at 10:41 pm

    Referitor la cartea numita „Combined Disaster” – Am parcurs in mare mai multe filmulete de pe youtube si am reusit sa conturez o silueta a unui posibil scenariu.

    Turnul din Japonia inca e in picioare, desi dezastrul a avut loc, deci cel putin pana in momentul de fata, vreo referire la Japonia iese din schema. Dupa cum ii spune si numele cartii „Dezastru Combinat” – adica un atentat compus din 2 sau mai multe evenimente violente, sansele ca aceasta carte sa se refere mai repede la Londra decat in alta parte, cresc.

    In filmul 2012, personajul principal, la un moment dat se intoarce sa caute o harta. Intre multimea de documente, gaseste harta metroului londonez Tube Map, pe care o desfasoara sa o vedem si noi. Se poate viziona aici la minutul 12.00:

    Mai mult, in desen se observa prabusirea Big Ben – ului in urma unei explozii. Din alte informatii pe care le detin rezulta ca unul din tunelurile metroului londonez ar trece si pe sub stadionul unde are loc deschiderea JO. De asemnea, „masurile de siguranta” sunt mai severe ca oricand. Au fost instalate baterii de rachete sol aer pe cateva din cladirile londoneze. Adica ei nu se pregatesc de un eveniment sportiv, ci de razboi.

    Inca un parametru demn de luat in seama e capacitatea stadionului 80.000 de locuri + un numar impresionant de persoane aflate pe suprafata de joc a terenului. Nu vreau sa fiu cinic, dar consider ca un atentat cu un asa numar de victime cred ca e un deliciu pentru mintile bolnave ale sionistilor, mai mult daca stam sa ne gandim la consecintele pe plan international, 9/11 a fost pistol cu apa pe langa ce se intrevede acum.

    Inca un lucru care imi intareste convingerea ca e vorba de JO, sunt cele 5 persoane imbracate cele 5 culori ale JO.

    O alta informatie in posesia careia am intrat in urma cu cateva saptamani, e faptul ca turnul Londrei se inclina in fiecare an cu 11mm sau ceva de genul. Probabil le-a venit ideea sa-l sacrifice daca tot se inclina, precum au avut ideea „stralucita” sa distruga turnurile gemene cu putin timp inainte sa expire asigurarea lor si nu dupa.

    Posibil in acest scenariu sa fie simulat si un atac extraterestru, cel putin asa rezulta din informatiile parcurse, se poate viziona, atentie marita la minutul 00:17 din acest filmulet:

    Dar sa ne rugam bunului Dumnezeu sa ne fereasca de un asa dezastru si il rog pe Saccsiv sa stearga comentul meu daca considera ca ar fi exagerat.

    Sa ne fereasca bunul Dumnezeu.

    Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on mai 5, 2012 at 6:38 am

      E fantastica analiza ta. Eu cand am vazut acel film numit ” 2012″ la insistenta unui amic, am observat chiar acea harta cu londra care mi se parea extrem de suspecta mai ales ca acel personaj cauta o harta secreta care sa-l indrume spre un adapost subteran ce se gasea in….China. Oare ce cauta acea harta a metroului din Londra cand pe harta aceea trebuie sa fie harta muntelui Himalaya?

      Chiar aveti dreptate @Cronos si @Florin ca exista o legatura intre culorile hainelor cu cercurile olimpice,insa turnul ala din acea poza e 100% Turnul de ceas Hattori din Tokyo.Seamana perfect ,pana la cel mai mic detaliu ,cu turnul Hattori. E posibil ca Tokyo sa fie „maturat” in perioada jocurilor Olimpice?

      Vom vedea in luna iulie daca se va intampla ceva in Londra sau in Tokyo.

      Apreciază

  21. florin said, on mai 5, 2012 at 12:26 am

    cineva,
    Am un mesaj pentru fratele ”cineva”: ESTI INCREDIBIL! („…Insa eu traind de multi ani in afara tarii, cunosc un adevar pe care multi dintre voi nu-l stiti si care are sa va dezamageasca…”) sau („Traiesc in occident dar multumesc lui Dumnezeu ca ma trag din tarani romani si analfabeti.”)––-..Frate CINEVA, sunt cuvintele tale,din comentariul legat de daci,din 18 martie 2012 ora 10:33,respectiv 6:08 …. Pai nu esti tu un ipocrit decripit sa te iei de unii ca si-au lasat copiii in strainatate,cand tu INSUTI esti plecat din tara?(una peste alta Marian si-a mai deschis si sufletul)….Tu de ce ai plecat?…Tu in ce tara esti? …E o tara buuuna?…Antihrist nu locuieste acolo?…Vai! Vai! Am apreciat multe din comentariile tale,insa abia acum inteleg atitudinile tale legate de istorie sau natiune …pai cum „sa vorbesti de foame cu stomacul plin?”-cum se zice in poporul pe care tu l-ai lasat acas’. N-as fi facut asta in mod normal, insa observ mereu si mereu,ca semeni cearta.Aproape toti am facut-o la un moment dat,insa tu bati detasat recordul.Semanand cearta, ce poti culege? Mai de fiecare data cand am comentat pe acest blog , m-am intersectat cu tine.Cand te-am facut „Gigi contra” te-ai suparat,desi vezi bine ca am avut dreptate. Mai domoleste-te fratioare! pentru ca in curand ,unii n-o sa mai posteze de loc, de teama ca le sari tu in cap.Gandeste,(si cu inima) si nu mai judeca atat de repede si aspru! In spatele cuvintelor de pe aici,…sunt SUFLETE…..E CINEVA!

    Apreciază

    • cineva said, on mai 5, 2012 at 4:56 am

      @florin

      multumesc frate pentru aprecieri; insa nu era nevoie sa ma citezi cu data si cu ora ca pe talhari, ca n-am facut niciodata un secret din faptul ca traiesc in strainatate. De fapt cred ca asta e problema unora de pe acest forum, vi se pare ca daca sunteti in tara sunteti cumva mai romani decat ceilalti care ar trebui sa taca si sa v-asculte pentru ca ati ‘mancat salam cu soia’. Nici nu va trece prin minte ca poate ati avea ceva de invatat de la cei care au dat piept cu lumea intr-un fel in care voi nici in cosmarurile voastre cele mai negre n-ati visat. Dar deh, invidia si saparea fratelui este o veche boala romaneasca…
      Da, traiesc in strainatate si copiii mei s-au nascut aici dar nu i-am lasat niciodata mai departe de o lungime de brat din ochii mei. Ne acuzati pe noi care am plecat de saracie, asa cum ati fi facut si voi daca ati fi putut, numai ca noi nu ne-am vandut sufletele. N-am plecat nici sa ne imbogatim si nici nu ne-am lasat copiii pe rigola. Am plecat pentru ca asa a vrut Dumnezeu. Dar am ramas romani si multi din copiii nostrii sunt mai romani si mai orotodocsi decat ar putea vreodata ai vostrii sa fie. De ce? Pentru ca au crescut in mijlocul lupilor si lupta lor e pe viata si pe moarte. Ei n-au manastiri unde sa fuga si nici patrafire sub care sa se ascunda si sa-si linga ranile cand sunt muscati… Copiii nostrii plang si noi impreuna cu ei si ne ridicam si mergem mai departe. Dar ce stiti voi despre asta… Matul plin.. nu puteti vedea mai departe de burta. Chiar asa flamand esti Florine?
      Nu seman si n-am semanat niciodata cearta, asa cum vi se pare voua. Si vi se pare asa pentru ca va deranjez din confortul vostru de ‘oameni perfecti’. Voi ati inteles totul, stiti totul, aveti canal deschis de comunicare cu Dumnezeu si cea mai mica observatie este crima impotriva desavarsirii. De-aia si ma iau de voi, pentru ca nu-mi vine sa cred cum niste oameni care se trag dintr-un popor atat de modest si de smerit a ajuns atat de bolnav de slava desarta… V-ati umflati ca niste baloane si orice vorba va este ca un ac care va impunge. Dovedeste-mi din cuvintele mele rautatea sau neadevarul! Te provoc sa faci asta. Dar iti spun eu ca n-ai sa gasesti nimic pentru ca nu vorbesc din rautate si nu-mi pierd capul la furie ca voi care sariti ca o haita impotriva celor pe care ii judecati intrusi.. Imi spui mie ca seman cearta? Dar unde ai fost cand am fost injurat? De ce n-ai sarit sa-mi iei apararea? Nu c-as avea nevoie, pentru ca pe mine lucurile astea nu ma dor si nu ma ating ca pe tine. Sau unde esti cand mai sar fratii cu gura pe cate unul care vorbeste aiurea…? Atunci e drept, atunci cearta e binecuvantata nu-i asa?
      Ti-am promis cu catva timp in urma ca n-am sa-ti mai raspund si n-as mai fi facut-o de nu m-as fi temut ca ai sa-i smintesti pe ceilalti cu judecatile tale. Dar de acum gata, nu mai este nimic care ai putea face sau spune care sa ma determine sa-ti adresesz cuvantul.

      Apreciază

      • Popsy said, on mai 6, 2012 at 6:35 am

        @cineva
        Frate, si eu traiesc in strainatate de vreo 19 ani. Ai dreptate in multe privinte, dar mai si gresesti. Iarta-ma ca-ti subliniez (si) eu greselile.

        „am ramas romani si multi din copiii nostrii sunt mai romani si mai orotodocsi decat ar putea vreodata ai vostrii sa fie” – partial adevarat, dar nu „Pentru ca au crescut in mijlocul lupilor si lupta lor e pe viata si pe moarte” ci pentru ca noi, parintii lor, stim ce parintii nostri nu au stiut vreodata, si ii crestem pe copiii nostri asa cum ar fi trebuit sa fim si noi crescuti. Dar sunt convins ca exista astfel de parinti si copii si-n Romania.

        „Matul plin.. nu puteti vedea mai departe de burta. Chiar asa flamand esti Florine?” – Despre cine vorbesti aici frate cineva? Pai matul plin il avem noi, cei dinafara, nu cei din Romania! In tara se face foame, pe-aici pe-afara, mai rar.

        „De-aia si ma iau de voi, pentru ca nu-mi vine sa cred cum niste oameni care se trag dintr-un popor atat de modest si de smerit a ajuns atat de bolnav de slava desarta” – Nu stiu cat de modest si smerit a fost poporul nostru, dar aici cu siguranta aici ai dreptate: a devenit un popor bolnav de slava desarta.
        Am cunoscut un tanar ne-roman, casatorit cu o romanca, care a plecat in concediu sa viziteze Romania.
        Cand s-a intors din concediu, a spus: „Sa nu-mi mai cereti sa dau milostenii pentru Romania, ca atatea masini de lux si sport (f. scumpe) cate am vazut in Romania in doua saptamani, nu am vazut in Canada de cand sunt eu!” Or fi oare canadienii mai smeriti sau mai saraci ca romanii?!

        In legatura cu raspunsul tau dat fratelui marian, nu-ti pot spune decat ce-a spus Saccsiv: „cred ca esti prea aspru”.

        Si eu iti apreciez multe postari, dar incearca sa fii mai ingaduitor.

        Cu dragoste in Hristos,
        Doamne-ajuta!

        Apreciază

    • marian said, on mai 5, 2012 at 12:31 pm

      @florin, saccsiv: va rog eu mult, nu va implicati in luminarea beznei care se vrea intuneric. Nu se poate impune bunul simt, cum nu se poate impune nici credinta prin silnicie. Fiecare, la timpul potrivit, cu Voia Bunului Dumnezeu, va intelege prin experienta directa, multe. Cei mai mari tortionari sunt aceia care vor sa dea lectii, care isi inchipuie ca cineva le inghite nesimtirea, eventual, considerandu-i si informati, sau, cu intelectul reglat la avans si la aprindere, uitand esentialul, acela ca, asa ceva, se cheama FARISEISM. O prima trasatura a Ortodoxiei este MILA, BLANDETEA, ceea ce, satanele, evident, refuza! Arierati de toate nebanuitele origini isi insulta parintii numindu-i analfabeti, (CE RUSINE!!!!!), iar pe compatrioti, mancatori de salam cu soia? Psihopati care fac socoteli complicate, -cred ei-, dar care nu stiu tabla inmultirii, au umplut si vor umple din ce in ce mai mult locul, din pacate. Nimic mai scarbos decat a da lectii de patriotism, de Crestinism, in absenta UMILINTEI, fata de mizeria propriei persoane. E plina lumea de rataciti care se cred cineva, ei fiind, nimeni.

      Apreciază

      • saccsiv said, on mai 5, 2012 at 3:02 pm

        Eu va spun ceva la toti participantii la aceasta cearta: MA INTRISTATI.

        V-am rugat ieri sa incetati, dar nu va pasa de rugamintea mea.

        Daca ati fi cu totii in acelasi beci, dupa ce peste oras a cazut o mare bomba, si ati fi izolati acolo o perioada, si ar incepe aceasta cearta, ce ar urma? Ati face pana la urma pace sau s-ar stropi cu sange pe pereti?

        Apreciază

      • Popsy said, on mai 6, 2012 at 6:45 am

        @Marian
        Frate Marian, un singur lucru iti cer: citeste-ti mesajul anterior si vezi cam ce duh de smerenie se desprinde din el? Nu-i mai fa pe fratii tai satane si psihopati.

        Inghite si iarta si tu, ca ai vazut ca sunt unii care sar in apararea ta. Nu ii fa sa le para rau ca au facut-o! Incearca tu sa fii smerit, in primul rand. Unul din parinti (parca Paisie, dar s-ar putea sa gresesc) spunea ca pacea-i mai mare ca dreptatea! Uita dreptatea ta si fa pace!
        Iarta-ma si Doamne-ajuta!

        Apreciază

      • marian said, on mai 6, 2012 at 9:51 am

        @Popsy, saccsiv a cerut sa nu fie vrajba, dar tu, imparti dreptatea. Nu sunt frate cu fariseii, nu discut, nu dau mana, nu stau la masa. Clone cu multiple IDuri ale aceluiasi individ, exista de cand s-a inventat netul.
        Sa te ajute Dumnezeu!

        Apreciază

  22. […] Jocul “Illuminati the New World Order” – alte detalii inca nedezbatute … […]

    Apreciază

  23. […] Jocul “Illuminati the New World Order” – alte detalii inca nedezbatute … […]

    Apreciază

  24. […] Jocul „Illuminati the New World Order” – alte detalii inca nedezbatute … […]

    Apreciază

  25. AltCineva said, on iunie 2, 2015 at 8:40 am

    ma poate ajuta vreun frate cu un link de unde sa salvez toate cele 526 carti de joc, de gasit am mai gasit cate un site de unde pot sa salvez una cate una
    va multumesc

    Apreciază

  26. […] Jocul „Illuminati the New World Order” – alte detalii inca nedezbatute … […]

    Apreciază

  27. […] Jocul „Illuminati the New World Order” – alte detalii inca nedezbatute … […]

    Apreciază

  28. liberlandraceblog said, on iulie 21, 2016 at 4:43 pm

    Reblogged this on liberlandraceblog and commented:
    Fine.

    Apreciază

  29. […] Iata si cateva comentarii interesante postate la Jocul „Illuminati the New World Order” – alte detalii inca nedezbatute …: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.