SACCSIV – blog ortodox

Premiant Nobel: O INVAZIE EXTRATERESTRA AR SALVA LUMEA (care se va uni …)

Posted in BLUE BEAM, EXTRATERESTRI, GUVERN MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on august 21, 2011

   Citez din articolul Paul Krugman: O invazie extraterestră ar salva lumea:

Paul Krugman, analist, eseist şi publicist, câştigător al premiului Nobel pentru economie în 2008, a declarat într-o intervenţie televizată că un atac extraterestru ar obliga acum forţele economice suverane să se coalizeze şi să depăşească situaţia economică mondială.

„Dacă am descoperi că, de exemplu, extratereştrii plănuiesc să ne atace şi este nevoie de construcţii de apărare pentru a contracara ameninţarea anti-pământeană, iar inflaţia şi deficitul bugetar vor ocupa locul al doilea al preocupărilor noastre, criza s-ar sfârşi în 18 luni,” a spus Krugman.

Acesta a discutat despre măsurile necesare la nivel mondial pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare împreună cu economistul Ken Rogoff de la Universitatea Harvard în cadrul emisiunii „Fareed Zakaria GPS” pe postul britanic de televiziune CNN.

Krugman a vorbit despre aceleaşi rezolvări pe care le-a considerat mereu valabile. El a declarat că cel de al Doilea Război Mondial a dus la încetarea Marii Crize şi a glumit că şi astăzi este nevoie de ceva similar.

„Era un episod crepuscular ca acesta în care oamenii de ştiinţă inventează un atac extraterestru pentru a reda pacea în lume” a susţinut acesta pentru a-şi argumenta poziţia pro-keynesiană.

Business Insider, prin vocea jurnalistului său Eric Falkenstein, scrie în replică:

„Dacă într-adevăr nu le pasă pe ce sunt cheltuiţi banii, de ce nu reduc taxele în mod egal pentru toată lumea? Ar fi mult mai simplu şi mai rapid. Bănui că adevăratul obiectiv este redistribuirea, iar valori mai scăzute ale taxelor pentru toată lumea în mod egal ar fi o măsură regresivă pentru unii, chiar dacă ar părea proporţional egală. Din păcate,aceasta confirmă maxima pe care am învăţat-o în timpul proceselor mele – o dispută nu este niciodată despre ceea ce spune cel mai zelos adept al ei că este. În acest caz, adevărata dorinţă a keynesienilor este să redistribuie bogăţia prin intermediul puterii de guvernământ, dându-le birocraţilor mai multă putere asupra burghezilor. Dacă lucrurile ar sta diferit, ar fi prea uşor să stimulăm economia pe termen scurt după modelul lor de economie.”

Paul Krugman a făcut referire la o invazie extraterestră doar ca exemplu, însă au fost unii oameni (adepţi ai unei teorii conspiraţioniste numită „Project Blue Beam” care susţine că guvernământul american va creea impresia unui atac extraterestru fals pentru a ocupa întreaga lume,în aşa-numitul „One World Government”) să-i considere comentariile ca parte a unei conspiraţii care doreşte înrobirea lumii prin intermediul unui fals atac extraterestru.

Iata comentariul Pr. Vasile postat la articolul STIRILE ZILEI (21.08.2011):

Chestia cu invazia extraterestra este faza urmatoare dupa lupta impotriva terorismului.
Ca planurile de instaurare a NOM sa mearga inainte este nevoie mereu de un  dusman pe masura. Acum ca se stie ca terorismul isi are sediul in Israel si SUA, este nevoie de un alt dusman care sa-i faca pe guvernanti sa justifice aderarea la planurile NOM. Si acest dusman trebuie inventat: extraterestrii.

Pr. Vasile

Comentariu saccsiv:

Iata si ce declara Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

   “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“ 

Asadar, pot folosi invazia extraterestra pe post de bau bau. Noi ortodocsii stim insa ca extraterestrii sunt draci, asa ca ei pot merge la un moment dat la doua capete. Adica la momentul oportun sa schimbe tema si sa spuna: ET e cumsecade. Mai ales cand vor prezenta solutia la intregul cumul de crize (foamete, razboi, revolutie): GUVERNUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, terenul pregatit pentru antihrist.

Despre Blue Beam, cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul): Proiectul NASA – BLUE BEAM

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 21, 2011 at 8:15 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Cora said, on august 22, 2011 at 7:36 am

    Asta imi aminteste de revolutia noastra! Cum ne-am unit toti impotriva „teroristilor”, uniti „in cuget si-n simtiri” si ce dezbinare fara precedent a urmat apoi…

    Apreciază

  3. un pacatos said, on august 22, 2011 at 8:11 am

    ŞOCANT Pacient al unui spital din SUA: „Mi-au implantat un GPS în mână. Se experimentează o metodă de a urmări oamenii“

    Michael Woolman, un bărbat din Nebraska, a dat în judecată un spital din Dallas deoarece medicii i-au implantat, fără voia sa, un dispozitiv GPS în piele.
    Americanul a fost internat în spital pentru a fi supus unei operaţii de scoatere a amigdalelor, dar acesta susţine că a fost supus şi unei alte intervenţii chirurgicale, fără să ştie despre ce este vorba.
    Michael a povestit presei internaţionale că după ce a fost operat s-a dus la toaletă, acolo unde a observat că braţul drept îi sângera. Iniţial nu s-a panicat, deoarece abia ieşise din sala de operaţie, dar apoi a aflat că în acel braţ îi fusese implementat un cip GPS. Deoarece totul a avut loc fără voia sa, bărbatul a depus o plângere împotriva spitalului. „Eram la reanimare şi simţeam nevoia să mă duc la baie. La un moment dat mi-am dat seama că hainele picau de pe mine şi am încercat să le ţin. Atunci am observat că mâna dreaptă era plină de sânge. Nu m-am panicat, deoarece tocmai ieşisem din operaţie şi m-am gândit că e normal. Abia apoi am aflat că de fapt se experimentează o nouă metodă de a depista oamenii şi de a-i urmări, prin implantarea unui cip GPS în corp. Evident că totul este ilegal”, a spus Michael Woolman.

    http://www.adevarul.ro/international/sua/Pacient_al_unui_spital_din_SUA-_-Mi-au_implementat_un_GPS_in_mana-_Se_experimenteaza_o_metoda_de_a_urmari_oamenii_0_540546029.html

    Apreciază

  4. Dan Tanasescu said, on august 22, 2011 at 8:20 am

    Asta cred că face parte dintr-o campanie de propagandă mai amplă, oare ce pun la cale? Şi NASA a declarat lucruri asemănătoare: http://totb.ro/?p=20025

    Apreciază

  5. cezar said, on august 22, 2011 at 8:47 am

    OFF blogger intimiat de primar http://foaienationala.ro/pe-cine-deranjeaz-dan-tnas.html

    Apreciază

  6. BOTOSANEANUL ORTODOX said, on august 22, 2011 at 10:29 am

    saccsiv doresti sa-mi oferi interviu pentru blogul botosaneanul ortodox?http://botosaneanulortodox.blogspot.com/

    Apreciază

  7. Dannyx said, on august 22, 2011 at 10:57 am

    Sfârşitul capitalismului? Profetul crizei:Lumea va fi cuprinsă de revolte
    http://www.money.ro/sfarsitul-capitalismului-profetul-crizei-spune-ca-lumea-va-fi-cuprinsa-de-revolte_1067431.html

    Apreciază

  8. Mihai said, on august 22, 2011 at 12:01 pm

    off topic: fiti atenti ce fimulete promoveaza cei de la deveghepatriei pe noul blog moartelumiinoastre.wordpress.com:

    asta e doar unul, dar m-am oprit din a mai viziona din cauza a ce se spune la minutul 7:10. Se minte GRAV in 2 aspecte. totusi de sunt promovate?

    Apreciază

  9. NuConteazaNumeleMeuCiAdevarul said, on august 22, 2011 at 12:42 pm

    lumea este deja sub invazia dracilor (care nu ies la vedere) si tot nu se uneste.

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 22, 2011 at 1:28 pm

      Adica?

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on august 22, 2011 at 6:09 pm

        @saccsiv

        Vrea sa spuna ca dracii au iesit aproape toti pe pamant si asteapta ca oamenii sa fie ,,pregatiti,,. Deoarece oamenii nu au ajuns la un grad de cunoastere si spiritualitate avansat acestia nu se pot arata. Bineinteles ca ei nu se vor arata cu adevarata lor fata hidoasa ci sub o forma umanoida mai soft. Materializarea se va face sub o forma ,,draguta,, asa cum vedem pe la desenele animate. Si se va duce omul sa se imbratiseze cu ,,fratele,, extraterestrul venit dintr-o indepartaaaaaaaaaaaaaata galaxie aflaaaaaaaaaaaaaaaata la miliaaaaaaaaaaaaaarde de ani lumina de noi. Si se va ,,impartasii,, din bogata experienta a veseliei din iad. Lumea nici cand dracul o apuca de gat nu se trezeste pentru ca s-a obisnuit cu violenta si n-o mai misca nimic. Trebuie sa inceapa un razboi ca sa se mai trezeasca putini adormiti. De ce crezi ca astia vin cu povesti despre extraterestrii? Pentru ca lumea este pregatita sa ,,patrunda intr-o alta dimensiune,,. Si cu adevarat lumea este manata de draci de la spate dar iadul nu se vede caci calea este presarata cu aur. Si lumea nu vede abisul pentru ca e preocupata sa adune bobitele de aur de pe jos. Si se duce ca nauca in hau bucurandu-se ca a ,,castigat,, ceva.

        Apreciază

  10. acelas said, on august 22, 2011 at 2:00 pm

    lumini si umbre …, de la un „destep” cu figura de ovreias …

    http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/ortodoxia-romana-a-devenit-propriul-ei-dusman-234979-pagina1.html#top_articol

    ce arata a fiind real totusi in BOR, o face numai din considerente „distructive” …

    Apreciază

  11. ionl said, on august 22, 2011 at 6:17 pm

    Un documentar bine facut; cu mult inainte sa apara „criza”

    [blip.tv http://blip.tv/play/AYLB1A8C%5D

    Apreciază

    • Dan Tanasescu said, on august 23, 2011 at 7:53 am

      Documentar făcut de sectanţi penticostali sau adventişti. Luptă împotriva FNOM, pentru instaurarea adevăratei NOM.

      Apreciază

  12. marian said, on august 22, 2011 at 6:21 pm

    Din datele pe care, poate ca, multi dintre noi le putem re-actualiza din memorie, cred ca, putem afirma aceea ca, povestea invaziei extra-terestre, -expusa ca amenintare dar si ca pe un drog necesar uitarii mizeriei sistemului oficial opresor, nedrept, deceptiv si mai ales anti-Crestin-, putem afirma ca, Ronald Reagan a fost printre primii presedinti americani care a avut nesimtirea aducerii la rampa intregii lumi, in repetate ocazii, ideea ca, omenirea ar fi mai buna daca s-ar lua la bataie cu martzienii sau cu alte creaturi din afara orizontului omenesc. Istoria consemneaza mai multe figuri publice care au pedalat pe aceasta imbecilitate. Un asemenea mascarici a fost ministrul de externe englez, Anthony Eden, care dupa afacerea Roswell a debitat la modul: „It seems to be an unfortunate fact that the nations of the world were only really united when they were facing a common menace. What we really needed was an attack from Mars”. Nici presedintele Truman nu s-a abtinut prea bine, admitand ca ar exista extraterestri. De pe canalul History copiat secvential pe You Tube, putem urmari:

    Apreciază

  13. STOP RFID 666 said, on august 22, 2011 at 6:39 pm

    Pe la Vatican bantuie muulti extraterestrii …

    Motto: Daca ar fi existat, fiintele superioare extraterestre ar fi trebuit sa vina pe pamant sa ne invete pasnic mantuirea (dobandirea vietii vesnice) ca sa economisim si Jertfa dureroasa a Fiului lui Dumnezeu si jertfele noastre…

    In ultima vreme, catolicii, saracii de ei, continuandu-si ratacirea de peste 1000 de ani, vor sa ”evanghelizeze” nu numai cele mai indepartate plaiuri ale lumii acesteia reale, ci si altele,cu mult mai indepartate, din irealitate. Adica au terminat treaba cu oamenii terestrii, acum isi dau cu presupusul despre extraterestrii, vrand chiar sa dialogheze cu ei si cheltuind imense sume de bani ca sa-i agate cumva de prin spatiu. Eu cred, insa, ca mai intai extraterestrii insisi au inceput sa dialogheze cu catolicii si sa-i invete, sa le inspire adica, mai la aratare, mai in ascuns, drumul catre lumea lor… Caci cu fiecare erezie, cu fiecare minciuna, cu fiecare inventie dogmatica si practica, catolicii s-au adancit in explorarea lumii ireale si intunecate a extraterestrilor. Si uite-asa, catolicii s-au ratacit progresiv de la Calea Adevarului si a Vietii, au iesit din Biserica lui Hristos, au lepadat Duhul Adevarului, Duhul Lui Hristos, pentru a se umple de duhul minciunii, duhul diavolului si al extraterestrilor lui…
    Dar, ca si evolutionismul care ar fi mai mult decat o ipoteza chiar si pentru ereticii catolici (deci moartea ar exista inaintea omului, si deci n-ar mai fi urmarea pacatului stramosesc), teoria existentei extraterestrilor reprezinta pentru toti cei fascinati de basme chiar si SF inca o pista falsa pe care-si pierd mintea si energia, dispretuind Dragostea sincera a lui Dumnezeu si Adevarul deplin descoperit de El pentru binele nostru vesnic. Promovarea oricaror conceptii din care lipsesc Iisus Hristos si continutul descoperirii Sale reale arata razvratirea omului fata de Dumnezeu, razvratire inceputa candva in rai cu Adam si Eva. Insa experienta razvratirii fata de Dumnezeu e mortala. Iar diavolul – tatal minciunii, incepatorul vicleniei si al hulei, urzitorul rautatilor si al fanteziilor – e cel dintai ucigas de oameni. Fenomenul uciderii spirituale treptate la care e supus omul prin nestiinta, lenevie, prostie, patimi degradante, idei strambe, conceptii gresite despre Dumnezeu, lume, om si mantuire, superstitii, ocultism, satanism declarat, e mai vizibil azi ca oricand. Iar framantarile legate de viata pe alte planete, de cum era lumea acum 15 miliarde de ani, de oameni rapiti de OZNuri (de ce ar trebui oamenii rapiti de fiinte superioare?), de echivalenta religiilor, de personificarea animalelor, a monstrilor si a robotilor si altele asemenea nu sunt decat false probleme (diversiuni) in care diavolul ne arunca spre a ne tulbura si a ne devia de la scopul vietii noastre: dobandirea vietii vesnice si experierea (trairea) indumnezeirii prin Iisus Hristos – Calea, Adevarul si Viata. Insa Jertfa lui Hristos a fost cel mai serios si mai dureros eveniment din istorie, incat nu-l putem ignora sau acoperi cu basme si plasmuiri ireale.
    Cat despre Sfintii Ingeri care-L slujesc pe Iisus Hristos si care-i ajuta pe oameni spre mantuire, ei nu sunt nici extraterestrii, nici mediumi, nici alte aratari manifestate in plan material, ci sunt fiinte pur spirituale ascultatoare de Dumnezeu, trimise de Dumnezeu sa ne indrume pe calea mantuirii. Ei nu sunt la discretia noastra prin formule si practici de magie, asa, ca niste papusi care ne fac noua toate ifosele… Dar aplecarea omului contemporan spre “semne si minuni paranormale” si chiar spre idolatria fapturilor ireale extraterestre (ritualuri, filme, reviste, discutii) arata foarte clar ca suntem “in vremurile cele de apoi, [cand] unii se vor departa de la credinta, luand aminte la duhurile cele inselatoare si la invataturile demonilor” (I Timotei 4, 1) si “nu vor mai suferi invatatura sanatoasa, ci – dornici sa-si desfateze auzul – isi vor gramadi invatatori dupa poftele lor, si isi vor intoarce auzul de la adevar si se vor abate catre basme” (II Timotei 4, 3-4). Atentie mare, fratilor! Extraterestrii ca vietuitori pe alte planete nu exista. Exista insa demoni care, prin tot felul de invataturi si naluciri, ispitesc oamenii ca sa-i rupa de realitatea creata de Dumnezeu si sa-i arunce in iluzii de tot felul. Exista si oameni inselati (jurnalisti de scandal, scriitori, ”savanti”, cercuri oculte, trusturi media chiar) care incearca sa manipuleze lumea prin variate dezinformari. De aceea, omul trebuie sa-si scuture mintea de toate fumigenele diavolesti, de toate fantasmele si parerile gresite ale nestiintei si ale patimilor prin pocainta pentru a-L putea cunoaste (vedea) real pe Dumnezeu si lumea reala facuta de Dumnezeu si in care omul se poate mantui. Nimeni nu se mantuieste in afara lumii reale, ci in interiorul ei si al Bisericii – cea mai inalta realitate a acestei lumi in care e prezent Dumnezeu prin Duhul Sau Sfant si Iubitor! Dumnezeu nu ne-ar fi ascuns existenta altor fiinte inteligente care ar fi fost create de El si care L-ar fi preamarit in universul acesta imens. Dumnezeu nu are secrete, nici temeri fata de noi, pe care noi sa le iscodim printr-o atitudine curioasa si neincrezatoare…
    Pentru a lamuri definitiv falsa problema a existentei altor fapturi inteligente in univers aducem marturia Domnului Hristos Insusi din Sfanta Evanghelie dupa Matei: ”Cand va veni Fiul Omului intru slava Sa, si toti sfintii ingeri cu El, atunci va sedea pe tronul slavei Sale. Si se vor aduna inaintea Lui toate neamurile si-i va desparti pe unii de altii, precum desparte pastorul oile de capre. Si va pune oile de-a dreapta Sa, iar caprele de-a stanga. Atunci va zice Imparatul celor de-a dreapta Lui: Veniti, binecuvantatii Tatalui Meu, mostenitii imparatia cea pregatita voua de la intemeierea lumii. […] Atunci va zice si celor de-a stanga: Duceti-va de la Mine, blestematilor, in focul cel vesnic, care este gatit diavolului si ingerilor lui.” (Matei 25, 31-41). Deci Mantuitorul Iisus Hristos ne arata ca in Imparatia Sa vor fi Sfintii Ingerii si Sfintii cei bineplacuti lui Dumnezeu, iar in iadul vesnic vor fi diavolii si oamenii nepocaiti. Alti vietuitori, extraterestrii, nu apar deloc in planul lui Dumnezeu in vesnicie.
    Daca Fiul si Cuvantul vesnic al lui Dumnezeu, Mantuitorul Hristos, ne-a lasat in Biserica Sa (Unica, Universala si Sfanta, Ortodoxa) Duhul Adevarului Care ne calauzeste la tot Adevarul si daca nici Adevarul – Hristos, nici Sfintii Apostoli, nici Sfintii Parinti nu au dezvoltat niciodata subiectul extraterestrilor, ba inca l-au combatut ca fiind o fabulatie nevrednica de atentie, inseamna ca trebuie respins orice demers iscoditor in lumea iluziilor dracesti de felul acesta.
    Fratilor, timpul vietii noastre e prea scurt si prea valoros ca sa-l pierdem in cautari inutile, in explorarea a tot felul de fundaturi ideatice labirintice. Noi trebuie sa fructificam timpul impodobindu-l prin cunoasterea lui Dumnezeu, prin rugaciune, prin pocainta si iubire in Biserica Dreptmaritoare a lui Hristos. Doar purtandu-L astfel pe Mantuitorul nostru Iisus Hristos in gandurile, in vietile si in faptele noastre, pregustam inca din aceasta viata terestra Viata vesnica dumnezeiasca si nadajduim a dobandi deplin bucuria si cunoasterea lui Dumnezeu si a lumii frumoase facute de El pentru oameni si conduse neincetat de El prin Hristos in Duhul Sfant. Pentru ca despre Iisus Hristos ca tinta a iubirii si a cunoasterii noastre ne indeamna Insusi Dumnezeu-Tatal prin cele mai cuprinzatoare cuvinte auzite vreodata de oameni: “Acesta este Fiul Meu Cel iubit, in Care am binevoit; pe Acesta ascultati-L” (Matei 17, 5). Iar despre plinatatea si eternitatea unirii noastre cu Dumnezeu ne vorbeste Insusi Fiul cand I Se roaga Tatalui, marturisind ca “aceasta este viata vesnica: Sa Te cunoasca pe Tine, singurul Dumnezeu adevarat, si pe Iisus Hristos pe Care Tu L-ai trimis” (Ioan 17, 3). In aceasta iubire, cunoastere si ascultare de Dumnezeu sa ramanem si noi in veci.

    Egumenul Manastirii Antim – Pr. Mihail Stanciu

    Apreciază

    • Dan Tanasescu said, on august 23, 2011 at 7:39 am

      Când spui într-un comentariu mai sus că „Trebuie sa inceapa un razboi ca sa se mai trezeasca putini adormiti” nu te-ai gândit că tocmai acei draci de care vorbeşti spun lucrurile astea prin gura ta?!

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.