SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Stop promovarii homosexualitatii …

Posted in HOMOSEXUALITATE by saccsiv on decembrie 9, 2010

Iata si transcriptul:

“Indrazneste sa te opui: regandind Ziua Tacerii’’

‘’Sa pacatuiesti prin tacere atunci cand ar trebui sa protestezi, face din oameni lasi’’(Abraham Lincoln)

Aprilie: oras mic, USA

Vantul primaverii poarta cu el vuietul autobuzului scolii si sporovaiala de voci subtiri. Copiii de la scoala publica au schimbat gecile groase cu jachetele subtiri, echipamentul de iarna cu skateboard-uri si rucsacuri. Se apropie o noua zi, o zi diferita in America. Pe calendarul scolii publice Ziua Pamantului si vacanta de primavara au inlocuit Ziua Patriotilor si vacanta de Paste.

O zi care onoreaza curajul stramosilor nostri si timpul care marcheaza Invierea lui Iisus Hristos inlocuite de “corectitudinea politica” si idealuri de viata radicale…iar acum, Ziua Tacerii.

Acesta nu este viitorul.

Chiar acum peste tot in lume oamenilor de credinta li s-a spus sa stea in spatele autobuzului.

De la gradinite pana la clasele  XII scolile din America sunt incurajate, in unele cazuri instruite sa rezerve o zi in aprilie pentru a atrage atentia asupra insultelor, intimidarii si hartuirea anti lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor si transexualilor.

Studentilor din facultate li se cere sa pastreze tacerea pentru a onora lupta curajoasa a celor in cautarea drepturilor egale, sa arate empatie fata de acea lupta si sa portretizeze opresiunea fanatica a Americii rasiste.

De ani de zile am auzit grupuri mici cu voci puternice spunandu-ne sa tinem biserica afara din dormitorul lor, in tot acest timp si inainte de a  putea cineva vorbi, dormitorul lor defila in plina strada, transmis in sufrageriile noastre si acum aprobat si promovat in clasele copiilor nostri.

Agenda homosexuala a fost creata cu atentie si orchestrata pentru a schimba modul in care americanii gandesc despre homosexualitate. Mai intai pretind a fi o victima, apoi plang dupa toleranta cand de fapt scopul este acceptarea, legitimitatea si inabusirea disidentei.

O firma de marketing pentru gay sugereaza ca desensibilizarea consta in inundarea publicului intr-un potop continuu de publicitate pentru gay, prezentata intr-o maniera cat mai putin ofensiva.

De fiecare data cand un personaj gay este portretizat in film sau televiziune, el sau ea trebuie sa fie in totalitate cel mai bun costumier, persoana care ofera cel mai bun sfat, niciodata betivul sau ticalosul ci practic cel care da lovitura. Adeseori pe seama caricaturilor de pe strada, basket case (persoana cu deficiente).

Ascuns sub aceasta spoiala lucioasa sta adevarul, in aproape fiecare studiu homosexualul este cel care este mai deschis sa abuzeze de alcool si droguri, sa accepte relatii abuzive, sa dobandeasca si sa raspandeasca boli cu transmitere sexuala, sa sufere de depresie si nesiguranta si chiar sa priveasca sinuciderea ca pe o solutie.

Expunerea unui tanar la educatia sexuala din scoala publica este bine presupusa de Joe Dallas. Incepand viata cu o reusita in casatorie si familie el ar putea sfarsi pana la varsta de 30 cu un aparat respirator… epuizat si ingrozit, dar cu o educatie despre sexualitate din clasele I – XII pe care o poate lua in mormant.

Dupa cum explica Paul Rondeau: bruiajul este terorismul psihologic menit sa reduca la tacere exprimarea sau chiar suportul opiniei disidente.

Abtinerea de la argumente  lasa loc la numai doua pozitii: cea de persoana toleranta si rezonabila si cea de bigot afectat. O debara nu este deloc un loc potrivit in care sa traiesti, dar s-o abandonezi doar pentru a forta oameni de credinta in ea, nu este toleranta. Intr-o epoca in care raul este numit bine si binele rau parintii ingrijorati trebuie sa inoculeze copiilor lor din ingineria culturala umanist seculara. Un om liber nu trebuie sa fie rusinat de virtute, onoarea nu are nevoie de scuze. Traditia nu este corecta pentru ca exista de mult timp, dar unele traditii exista mult timp pentru ca sunt corecte.

Crestinii trebuie sa se ridice si sa apere adevarul, sa apere credinta noastra si familiile, si da, sa apere acel  sarac suflet confuz  care a fost incurajat sa se angajeze in comportament distructiv pentru minte, trup si suflet.

Pentru cei care se lupta cu problema indentitatii sexuale, cu pacatul homosexualitatii sau orice alta ispita sexuala, nu ceda in fata dorintelor pacatoase chiar daca lumea le sustine si le aplauda, rezista si roaga-te pentru putere si intarire in credinta. Trebuie sa stii ca Dumnezeu te iubeste, Hristos a murit pentru tine, Adevarul poate si te va face liber. Dumnezeu nu te-a abandonat sa lupti singur, si nici nu o va face.

‘’Nu va amagiti: nici desfranatii, nici inchinatorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomitii, nici hotii, nici lacomii, nici betivii, nici batjocoritorii, nici rapitorii nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu’’.

Si asa erati unii din voi! Dar ati fost spalati, ati fost sfintiti, ati fost socotiti neprihaniti, in Numele Domnului Iisus Hristos, si prin Duhul Dumnezeului nostru’’.

–         1 Corinteni 6:9 – 11

Cititi va rog si:

VIDEO: Cum se promoveaza homosexualitatea in scoli …

Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea

Controlare prin SODOMIZARE si umilire sexuala

Barack Obama proclama luna iunie – Luna lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor si transsexualilor

Concediu de maternitate pentru homosexuali … Ce mai urmeaza?

Crestin arestat de un politist comunitar homosexual deoarece a declarat ca sodomia este un pacat …

CRESTINI, VETI AVEA O PROBLEMA: Senatul a trimis legea privind infractiunile de ura impotriva homosexualilor catre Obama. Presedintele a promis ca o va aproba

New York: CRESTIN ARESTAT deoarece S-A RUGAT in liniste in parc PENTRU HOMOSEXUALII participanti la o parada …

Nou STUDIU politic corect: HOMOSEXUALITATEA are rol EVOLUTIONIST …

Revista UNICA isi aduce aportul in promovarea LESBIANISMULUI. Cat de curand anormalul va deveni firesc iar normalii vor fi considerati ciudati …

SISTEMUL SI-A DAT JOS MANUSILE: Un spital din Barcelona, anchetat pentru ca ofera tratamente de vindecare a homosexualitatii

STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni decât cuplurile heterosexuale

Stiinta in slujba POLITICII CORECTE: un studiu “demonstreaza” raspandirea comportamentului homosexual la aproape toate speciile de animale

VIDEO: Promovarea HOMOSEXUALITATII intr-o reclama McDonald’s Franţa

VIDEO: S-a lansat “GHIDUL PENTRU TATII HOMOSEXUALI”

Filmuletul este facut de protestanti … Dar l-am postat, caci reaminteste de eforturile ce se fac pentru stricarea societatii.

Se spune despre exagerat de fericitul Daniel ca e un bun manager. De ce nu managereste si el niste filmulete ca cel de mai sus?

Cititi va rog si:

VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 9, 2010 at 6:53 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] here to see the original: VIDEO: Stop promovarii homosexualitatii … […]

    Apreciază

  3. Fulger said, on decembrie 9, 2010 at 7:20 pm

    Interesanta reclama, pacat ce este facuta de protestanti ,un ortodox de-al nostru nu ar face asa ceva ca e prea greu.Doamne Ajuta.

    Apreciază

  4. […] articolul integral aici: Saccsiv’s Weblog Tags: homosexualitatii, promovarii, stop, […]

    Apreciază

  5. Ciprian said, on decembrie 9, 2010 at 7:54 pm

    vor putea face si copii … Doamne Fereste! vedeti articol:

    http://www.gandul.info/international/cercetatorii-americani-au-obtinut-soareci-ale-caror-secvente-adn-provin-de-la-doi-masculi-7797323

    Apreciază

  6. natalia said, on decembrie 9, 2010 at 8:25 pm

    De unde stii ca nu sunt false datele cercetatorilor…crezi ca toate realizarile stiintifice sunt pe bune?

    Apreciază

  7. singur said, on decembrie 9, 2010 at 8:26 pm

    @ saccsiv de ce imi respingi comentariile cu ce am gresit ?

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 9, 2010 at 8:55 pm

      singur

      Caci mai sunt instigatori. Iti dau liber. Voi vedea ce e cu tine.

      Apreciază

  8. Petru said, on decembrie 10, 2010 at 1:55 am

    In Australia (statul Victoria), lobby-ul homosexualilor a ajuns sa implice, in programul lor satanist, scoli de tot soiul, inclusiv licee „crestine” si chiar… scoli primare!
    Acest articol (din The Age, cel mai citit ziar din Melbourne):
    http://www.theage.com.au/national/education/coming-out-gay-friendly-schools-form-rainbow-alliance-20101020-16u7r.html prezinta „logica” dupa care acesti agenti ai schimbarii si finantatorii lor spurca sistemul educational. In paranteza fie zis ca invatamintul era deja pe aceasta cale de citeva decenii, dar parintii (si unii profesori) inca puteau tine in frau dezmatul pregatit…
    Revenind la articol: „Ca adolescent ce nu se fereste de a declara ca este homosexual, Samuel Rodda trecute prin multe intimidari, de-a lungul anilor. Citeodata abuz verbal, ori excludere din societate – precum in tabara scolara unde colegii refuzau sa imparta camera cu el, datorita diferitelor sale inclinatii…”
    Articolul continua cu alte exemple, unde se arata la ce a dus „ura” fata de homosexuali: batai, diverse atacuri, ori sinucideri… Apoi se bate moneda pe „ignoranta” din scoli, cu citeva exceptii… Dar, minune! Princes Hill Secondary College (scoala… pilot, sa-i zicem) renunta la „prejudicii” si devine deschisa acesor „orientari”. Dar s-au alaturat si alte scoli (inca zece la numar) ce formeaza Safe Schools Coalition (Coalitia Scolilor Sigure), ce au un program ce ofera resurse „didactice si pedagogice”, pt promovarea „egalitatii” intre „orientari”… Desigur, exista si sprijinul ministerului invatamintului pt aceasta actiune, care a si oferit bani. Deasemenea, sunt partide politice (al Verzilor, cu un lider care este declarat homosexual) care asigura logistica necesara, nemaivorbind de psihologi si profesori emeriti ce pun umarul (si mintea lor bolnava) la construirea noii societati, gata pregatita sa il intampine pe antihrist…
    Iata si lista cu scolile (pt cine e interesat): http://safeschoolscoalitionvictoria.org.au/member-schools

    Apreciază

  9. RoHistory said, on decembrie 10, 2010 at 8:18 pm

    [yotube=http://www.youtube.com/watch?v=sdbf–nBvDs]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.