SACCSIV – blog ortodox

IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR

Posted in EXTRATERESTRI, ONU, OZN, UFO by saccsiv on septembrie 28, 2010

   Citez din articolul ONU va desemna un responsabil pentru primirea extratereştrilor:

   Naţiunile Unite ar avea în vedere instituirea postului de ambasador spaţial – un oficial responsabil cu procedurile de primire a reprezentanţilor civilizaţiilor extraterestre în cazul stabilirii unui contact cu acestea, potrivit The Daily Mail, citat de Mediafax.

   Astfel, primul ambasador de acest gen ar urma să devină Mazlan Othman (56 de ani), o astrofiziciană din Malayezia, care conduce în prezent Agenţia ONU pentru problemele spaţiului cosmic (UN Office for Outer Space Affairs, UNOOSA). Ea a făcut deja o declaraţie în care a arătat cât de importantă este elaborarea unui protocol detaliat pentru un eventual contact cu extratereştrii.
   „Mai multe organizaţii lucrează intens pentru a stabili contacte cu reprezentanţi ai vieţii extraterestre inteligente şi există speranţa că acest lucru se va întâmpla într-o zi” – s-a declarat convinsă dna Othman, în opinia căreia ONU este platforma cea mai indicată să ofere un răspuns coordonat în cazul unui contact cu extratereştrii.
   După cum subliniază The Daily Mail, săptămâna viitoare, astrofiziciana din Malayezia urmează să participe la o conferinţă în Marea Britanie, dedicată problemelor legate de descoperirea civilizaţiilor extraterestre. Între altele, forumul va aborda şi problema procedurii de contact cu „omuleţii verzi” şi cum ar trebui să se răspundă la încercarea extratereştrilor de a stabili contactul cu civilizaţia pământeană.
   Potrivit publicaţiei citate, ideea înfiinţării funcţiei de ambasador cosmic trebuie aprobată de Adunarea Generală a ONU

   Comentariu saccsiv:

   Nu e de mirare. Cu toate ca putini stiu, este o stransa legatura intre teoriile UFO si new age:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

   Dar si intre ONU si new age:

Personalitati si organizatii: ALICE BAILEY si FOSTER BAILEY

   Se vede treaba ca se grabesc sa vorbeasca la modul serios despre „extraterestri”. De ce oare? Cititi va rog si:

VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, afirmand ca rachetele nucleare au fost urmarite si compromise de EXTRATERESTRII. CUM INTERPRETAM?

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 28, 2010 at 11:21 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • cristi marin said, on septembrie 28, 2010 at 9:58 pm

      Dnule Saccsiv,

      postarea mea nu are legatura cu subiectul de fata,pt ca am o mare nelmurire,
      ca unul ce nu vrea sa accepte noile acte cu cip,
      vă intreb, buletinele care se emit la ora actuala, au sau nu cip?
      mai avem sau nu timp sa le renoim?

      v-am dranjat pt ca va consider un om corect informat, si nu cunosc pe nimeni alticineva care are sa-mi raspunda la aceasta intrebare,
      va multumesc

      Apreciază

      • danutza said, on septembrie 28, 2010 at 10:18 pm

        actualele buletine nu contin cipul rfid. incepand cu 2011 vor avea. poti intreba si la evidenta populatiei asta.ai timp sa il reinnoiesti.

        Apreciază

  2. involutiaspecieiumane said, on septembrie 28, 2010 at 11:50 am

    Cata manipulare!doar ca sa scape de religie.

    Apreciază

  3. danutza said, on septembrie 28, 2010 at 1:15 pm

    „Semnele Antihristului Se vor manifesta cu precădere în văzduh” (Sfântul Efrem Sirul).

    În văzduhuri acţionează puterea stăpânitorului, puterea satanei” (Efes 2-2; 6-12). Minunile vor acţiona cel mai mult asupra ochilor, fermecându-i şi înşelându-i (Sfântul Simeon Noul Teolog). Sfântul Ioan Teologul, contemplând în Apocalipsă evenimentele lumii în preajma sfârşitului, spune că, Antihristul „va face semne mari, încât şi foc face să pogoare din Cer, pe pământ, înaintea oamenilor” (Apoc. 13-13). Acest semn este arătat în Scripturi, ca fiind cel mai mare semn, iar locul acestui semn este văzduhul: va fi o privelişte impunătoare şi înfricoşătoare.

    Aceste fenomene se observă de pe acum, întrezărindu-se sub forma diverselor invenţii neobişnuite, nemaivăzute, desfăşurându-şi activitatea chiar „în văzduh”. „Minunile Antihristului se vor adăuga la manifestările comportamentului său sofisticat, în intenţia de a-i face pe oameni complicii săi. Cei ce se vor împotrivi Antihristului vor fi consideraţi instigatori, adversari ai bunăstării şi ordinii publice, vor fi supuşi persecuţiilor ascunse şi făţişe, vor fi osândiţi la chinuri şi cazne.”

    Aceste lucruri ne sunt deja cunoscute! Nu numai Antihristul, ci şi precursorii şi slugile lui au declanşat în epoca noastră prigoana camuflată ori deschisă a dreptcredincioşilor creştini, iar pe alocuri, ca, de pildă, în Patria noastră, Rusia, s-a ajuns şi la vărsare de sânge, tortură şi execuţii.

    Toate acestea fiind comise sub cele mai „plauzibile” pretexte: creştinii au fost declaraţi „duşmani ai poporului”, „duşmani ai ordinii publice”, acuzaţi ca „răzvrătiţi”, iar în biserică – „schismatici”.

    „Spiritele viclene, răspândite în univers, vor inspira oamenilor o excelentă opinie generală despre Antihrist, un entuziasm nemaipomenit, o atracţie de neînvins faţă de el” (Sfântul Efrem Sirul).

    Apreciază

  4. codin said, on septembrie 28, 2010 at 3:09 pm

    Astia sunt de mult pe Pamant, ce fac ei cu ajutorul elitelor e ca doar tin rasa oamenilor inapoi in istorie cu cateva sute de ani. Manipularea realitatii holografice. Acum doar se gandesc cum „sa apara pe Pamant” si sa impresioneze in sensul dorit de ei. Iar sutele si sutele de mii de rapiri raportate de-a lungul decadelor de catre oameni de pe tot globul care, uimitor, relateaza aproape identic cum au fost supusi de catre „cei gri” sau „cei verzi” la experimente de inseminare artificiala nu este altceva decat repetarea procesului de alterare genetica descrisa de vechile scripturi cand cei cazuti s-au impreunat cu fiicele oamenilor pentru a rezulta nephilimii, castele de hibrizi care au terorizat umanitatea in trecut. E acelasi scenariu, cu un scop precis.

    Apreciază

  5. danutza said, on septembrie 28, 2010 at 3:21 pm

    de folos:
    http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2010/09/semne-din-cer-sau-cum-insala-diavolul.html
    de citit si proiectul blue beam si cartea Mesaje din apocalipsa de D Gouvalis. au mare legatura!

    Apreciază

  6. Pr.Gabriel said, on septembrie 28, 2010 at 4:39 pm

    Codin, sa avem grija sa nu dam in iehovism. Numai ei spun in cartile lor ca „cei cazuti” sunt ingerii rai. Este o greseala imensa ceea ce se insinueaza prin asta, se batjocoreste taina intruparii Domnului. Este cu neputinta intruparea duhurilor in „carne si oase”, deoarece aceasta este firea data prin creare doar omului (Fc.2,7), cu atat mai mult zamslirea. Firile sunt absolut distincte. Iar firea ingerilor este facuta inaintea omului.
    Ca duhurile pot lua „consistenta” in fata ochilor, este cu totul altceva, nicidecum nu este vorba de o consistenta specifica materiei (carne si sange), ci de vederea cu ochii sufletului.

    Apreciază

    • Cosmin said, on septembrie 29, 2010 at 8:16 am

      @ Pr.Gabriel

      V-as ruga sa fiti mai explicit in legatura cu afirmatia „este cu neputinta intruparea duhurilor in carne si oase”, deoarece posed un bagaj informational destul de sarac in aceasta privinta. Nelamurirea mea este legata mai exact de urmatorii termeni pe care eu ii confund sau ii consider ca reprezentand acelasi fenomen: intrupare, incarnare, reincarnare, probabil si posedare, desi acesta din urma cred ca e ceva diferit totusi fata de cele anterioare. Multumesc anticipat pentru lamuriri.

      Doamne ajuta!

      Apreciază

  7. documenteortodoxe said, on septembrie 28, 2010 at 5:24 pm

    Saccsiv.. un blog care sper sa fie pe viitor de ajutor.
    http://documenteortodoxe.wordpress.com

    Un articol interesant despre natura ingerilor..

    Apreciază

  8. […] Read the original: IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR […]

    Apreciază

  9. codin said, on septembrie 28, 2010 at 6:42 pm

    Eu nu am menirea sa ma contrazic cu nimeni pe subiecte atat de volatile precum acesta. Voi vorbi, eventual, din perspectiva experientei mele si a cunostintelor mele acumulate. Nu am in ce sa dau, nici in iehovism, nici in adventism, nici in mormonism deoarece eu nu privesc viata prin spectrul religios dogmatic deoarece religiile au fost facute de om. Daca e sa vorbesc despre esenta divina a lui Iisus Hristos, despre sacrificiul imens si mesajul extrem de profund pe care l-a transmis…o fac deoarece in viata mea s-au produs multe lucruri, sa zic asa…extrem de ciudate, care m-au convins de puterea atotbiruitoare a iubirii neconditionate ( in acceptul larg al cuvantului ), omniprezenta activa a lui Dumnezeu si faptul indubitabil ca toti facem parte din lumea asta, si fiecare privim o particica dintrun adevar pe care e imposibil sa il cuprindem intreg, deocamdata, cu mintile noastre minuscule. Doar Dumnezeu, prin puterea Lui, ne va revela intrun final lucruri pe care trebuie sa le cunoastem.Si toate la timpul lor. Eu imi asum ceea ce spun, nu vreau sa ofensez mentalitatea nimanui, este doar punctul meu de vedere si nu fac prozeletism. In rest, ce as putea sa spun, doar vorbe de bine si multa multa sanatate tuturor.

    Apreciază

  10. codin said, on septembrie 28, 2010 at 7:33 pm

    Multumesc

    Apreciază

  11. […] si-au vegheat la pacea lumi deregland rachetele nucleare. Mai mult, pamantenii isi pun la ONU pe cineva care sa-i intampine cu paine si sare. Cred ca ni se planteaza prin media ideea ca numai […]

    Apreciază

  12. […] IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR […]

    Apreciază

  13. […] IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR […]

    Apreciază

  14. […] IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR […]

    Apreciază

  15. […] IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR […]

    Apreciază

  16. cristytepes said, on ianuarie 5, 2014 at 6:05 pm

    Reblogged this on IO Impaler- IO Țepeș.

    Apreciază

  17. […] IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR […]

    Apreciază

  18. […] IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR […]

    Apreciază

  19. […] IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR […]

    Apreciază

  20. […] IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.