SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: ONU propune o VALUTA SUPRANATIONALA. Dupa care FMI va fi institutia care va furniza lichiditatea unde si cand este necesar

Posted in FMI, FONDUL MONETAR INTERNATIONAL, GUVERN MONDIAL, MONEDA UNICA, NOUA ORDINE MONDIALA, ONU by saccsiv on octombrie 1, 2010

   Citez din articolul ONU propune inlocuirea dolarului cu o valuta supranationala (video):

   Un nou raport venit din partea ONU recomanda ca rolul dolarului ca rezerva valutara sa fie redus. In schimb, propune o noua valuta supranationala.
   Economia SUA are un deficit enorm si sufera din cauza somajului masiv. Aceasta tara pare ca nu are alta solutie decat sa tipareasca alti dolari, facandu-i mai ieftini, potrivit RT.
   Dolarul este valuta cea mai folosita in lume si asta face ca economia mondiala sa fie mai dependenta de deciziile Bancii Federale.
   „Pentru SUA, este minunat daca detin moneda care poate fi rezerva valutara, iar toti sa aiba nevoie sa cumpere dolari pentru a putea face afaceri,” a spus expertul financiar, Max Kaiser. „Si din aceasta cauza tari precum Rusia, China si Brazilia incearca sa se desparta de dolar, din cauza ca este o valuta toxica, buna doar pentru masurarea fraudei.
   „Sustine un imperiu prea lenes pentru a consuma,” a adaugat acesta.
   Ideea pentru o valuta supranationala, independenta de statele suverane, nu este una noua. Dar este pentru prima data cand o institutie atat de importanta a facut aceasta propunere.
   ONU spune ca vrea sa se intoarca la ideea SDR (Special Drawing Rights) si sa o transforme intr-o valuta normala. Dupa care FMI va fi institutia care va furniza lichiditatea unde si cand este necesar.
   „FMI s-ar putea comporta ca o Banca Centrala Mondiala care va controla masa monetara,”
a spus Detlef Kotte, un economist la UNCTAD.
   Dar mai important de ce au nevoie statele sa detina o moneda straina ca rezerva? Potrivit lui Kotte, e nevoie pentru a preveni atacurile speculative asupra monedelor proprii.
   „Daca infiintam un sistem de schimb, care va garanta rate de schimb mai stabile, nevoia pentru rezerve in valuta straina va fi mai redusa. Asadar, in raportul nostru, ne concentram pe reforma sistemului monetar international pentru a determina ratele de schimb,” a spus Detlef Kotte.
   Ideea va da voie unei politici financiare globale mai unite, reducand riscul crizelor de felul celei in care suntem astazi, de care este acuzata in special America.
   Dar economistii spun ca rolul dominant al dolarului s-a format in ultimii 15 ani si va fi nevoie de cateva decenii pentru a schimba asta.
   „Ar trebui sa fie un singur spatiu economic care sa fie folosit ca sursa pentru crestere de catre restul lumii, precum face SUA acum, de exemplu,” a spus Vladimir Osakovsky, directorul Strategy & Research la Unicredit Bank.
   Intre timp, economiile mondiale isi reduc proportia dolarilor din rezervele proprii. Cat despre investitorii privati, acestia se indeparteaza de dolar, bazandu-se pe bunuri precum aurul, care a ajuns recent la aproximativ 1.300 de dolari pe uncie.

  Comentariu saccsiv:

   Asadar, „Ideea va da voie unei politici financiare globale mai unite, reducand riscul crizelor de felul celei in care suntem astazi.” Iar masele date cu smirghel pe creieri de mass-media si „analisti” vor zice: „Ce bine”.

   ELITELE aplica o formula ce le iese de peste doua sute de ani: creaza o criza, avand dinainte pregatita si „solutia” pe care o prezinta populatiei ca rezolvitoare a problemei. In cazul de fata, PAPUSARII sistemului financiar bancar au produs recesiunea:

Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

   Iar una din „solutiile” oferite pentru iesirea din ea este moneda supranationala, idee vanturata pana acum chiar de FMI, organismul ce se pare ca se va ocupa de ea:

EVREUL Dominique Strauss-Kahn, directorul FMI, are „solutia”: O NOUA MONEDA … Se merge dupa plan iar POPULATIA DOARME PE EA

Fostii si actualii sefi FMI O SPUN PE FATA: “Aceasta fereastra favorabila, plina de oportunitati este aici. Nu va sta deschisa pentru totdeauna” si vor o MONEDA INTERNATIONALA

   Cica dolarul si eventual Federal Reserve sunt cauza actualei mega probleme, de parca acestea ar fi de capul lor. De fapt intregul sistem financiar bancar existent, cat si tot ceea ce se va crea, au fost si vor fi stapanite de aceeasi:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

   Ideea de moneda supranationala ajuta SISTEMUL in edificarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE:

CINE A PROVOCAT CRIZA? CINE NE DĂ « SOLUŢIA »?

   Iar FMI (Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2) FMI (Fondul Mondial International)) si ONU sunt instrumente de baza ale ELITELOR pentru edificarea acestei NOM. De la bun inceput au fost gandite in acest scop.

   In 1946, Nelson Rockefeller si tatal sau John D. Rockefeller, Jr. cumpara un teren de la William Zeckendorf pe care il doneaza ONU, devenind UN Headquarters amplasamentul complexului.

   Cititi va rog si:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR

ONU pregatita sa conduca Guvernul Mondial al Mediului?

RAPORT ONU: Nasterea de copii duce la schimbarea climei. INIDICATIE: Emanciparea femeilor si planificarea familiala

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on octombrie 1, 2010 at 12:19 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. DM said, on octombrie 1, 2010 at 1:12 pm

  Off topic; Violente in Ecuador; tentativa de puci.

  Se poate intampla si la noi din nefericire. Avem toate ingredientele pentru asa ceva plus profetiile pentru 2011.

  http://www.adevarul.ro/international/Lovitura-Ecuador-Politistii-controlul-Congresului_0_344966087.html

  Doamne ajuta!

  DAniel

  Apreciază

 3. fanu said, on octombrie 1, 2010 at 2:17 pm

  “Si din aceasta cauza tari precum Rusia, China si Brazilia incearca sa se desparta de dolar, din cauza ca este o valuta toxica, buna doar pentru masurarea fraudei.“

  interesant este faptul că exsită deja un război mai puţin văzut în lume, acela financiar între China, Rusia şi Brazilia de o parte având în China un garant generic al luptei şi sua&com pe de altă parte… este un război mai puţin vizibil la nivel mondial DAR există şi rasa galbenă a ritidcat deja sabia, astfel să vedem până unde se va ajunge

  Apreciază

  • PIONERU' said, on octombrie 1, 2010 at 3:39 pm

   Fanule,
   …Până la Urali vor ajunge galbenii ! O spun părinţii vizionari din ţara respectivă : Rusia .
   Jumătate cu armele, jumătate cu frauda (probabil la negocierea păcii post război asiatic)…

   Apreciază

 4. nea Anderthal said, on octombrie 1, 2010 at 9:39 pm

  ACHTUNG/E PERICILOSSO SPORGERSSI !

  http://wakeupfromyourslumber.com/blog/andie531/theyre-baaack-israeli-art-students-are-coming-neighborhood-near-you

  PS:urmeaza alt „nian-ilevan”?

  Apreciază

 5. […] VIDEO: ONU propune o VALUTA SUPRANATIONALA. Dupa care FMI va fi institutia care va furniza lichidita… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: