SACCSIV – blog ortodox

Pentru cine mai avea dubii ca ORESTE e anti crestin si promoveaza reala NOUA ORDINE MONDIALA

Posted in EXTRATERESTRI, NOUA ORDINE MONDIALA, Oreste by saccsiv on iunie 9, 2010

   Citez din articolul Cuvinte gandite maine, citite azi, rostite ieri…, de pe blogul lui Oreste:

   Pentru progresul social planetar este nevoie de cooperare si coordonare. Suma celor doua va naste o componenta vitala oranduirii de maine: solidaritatea! Cand se va trece de la aliantele terestre la participarea intergalactica, umanitatea va fi reprezentata unitar si just. Ceea ce noua ni se pare incredibil si fabulos sunt date simple inserate in constiinta tinerilor prin accesul la cunoastere. Dupa implozia “civilizatiei asa cum o stim”, pe ruinele ramase, acesti oameni de maine vor ridica un templu comun care va functiona prin contacte neintrerupte cu planurile superioare. Astfel, individului ii vor fi asigurate drepturile spirituale, sufletesti, mentale si fizice! Daca am intelege bine ca aceasta criza in care ne aflam, este antecamera schimbarii, am actiona mai relaxat si mai eficient. In limba japoneza, ideograma care desemneaza criza se compune din semnele alarma si prilej. Cine are minte sa priceapa.

   Comentariu saccsiv:

   Sa vedem ce zicea in lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey (1880–1949), unul din stalpii new age:

   „NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

   „In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

   „NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

   Oreste pare ca introduce in definitie un element nou: extraterestrii. Daca studiem insa activitatea stalpilor new age, constatam ca habauceala UFO, de fapt, tot aceia au aruncat-o pe piata, diferenta fiind ca ei vorbeau aproape pe fata si laudativ inclusiv despre lucifer si sefi secreti non umani.

   Astfel, Alice Bailey, intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“ sau sefi secreti non umani.

   A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut, idee ce o regasim si la masoni celebrii:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

   Este de asemenea intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust (Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite)

   Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.

   Aleister Crowley (1875–1947), fost maestru mason, inainte de a muri, a lasat o schita a infatisarii unui  “sef secret “, iar bipedul acela arata aidoma extraterestrilor din “cultura UFO “.

   Aceste creaturi non umane au dictat de asemenea lucrari theosofice mega ratacitei Madame Blavatsky, cea care scria in The Secret Doctrine„, vol. 1, pag 319 – 320:

   „In antichitate si realitate, lucifer sau luciferus, este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei.„

   „lucifer este lumina divina si terestra, „spirit sfant„ si „satan„ in acelasi timp

   Asadar, lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society (Madame Blavatsky), care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO.

   Alta habauc contactat de sefi secreti – extraterestii  a fost Benjamin Creme (cel ce spunea in 1959 ca acestia i-au transmis ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“, iar in 1982 declara: “Cristul este printre noi“ … Este foarte posibil sa se fi referit la cel pe care noi crestinii il numim antihrist (ceea ce in traducere ar insemna inlocuitorul lui Hristos) si care s-ar fi nascut aproximativ intre 1979 – 1982. Evident, toti cei de mai sus considera ca antihristul este ceva bun si folositor omenirii, cel ce va instaura reala si “minunata” NOUA ORDINE MONDIALA.

   Cititi va rog si:

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

DIAVOLUL este REVOLUTIONAR

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Bine zic stalpii ortodoxiei ca extraterestrii sunt draci …

   Lucrurile se leaga prieteni si nu degeaba a postat Oreste uraciunea pe blogul sau. Cititi va rog si:

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

Pentru cine mai avea dubii ca ORESTE E MASON …

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 9, 2010 at 10:49 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. acadennis said, on iunie 9, 2010 at 12:41 pm

    Se pare ca totul incepe sa se scufunde asa cum spunea sacciv.

    Finland in double-dip recession – Wednesday, 9 June 2010 10:01 UK
    Link:
    http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/10272574.stm

    Stock markets and euro jitter on double-dip fears – Monday, 7 June 2010 23:51 UK
    G20 governments] have stopped talking about stimulus because they don’t think the global economy can afford it any more
    Link:
    http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/10252263.stm

    Apreciază

  3. Ion de la Chiuiesti said, on iunie 9, 2010 at 1:31 pm

    Nu exista nici un dubiu, fii fara grija frate saccsiv. Demoralizator si ingrijorator e faptul ca oameni care se uita la emisiunile lui, incep sa creada ce propovaduieste acesta!

    Apreciază

  4. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:33 pm

    […] Pentru cine mai avea dubii ca ORESTE e anti crestin si promoveaza reala NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.