SACCSIV – blog ortodox

La intrarea in SUA, romanii completeaza formularul I-94 si li se colecteaza elementele biometrice (amprente digitale şi o fotografie digitală)

Posted in BIOMETRIE, CIPURI by saccsiv on septembrie 12, 2010

   Iata ce putem citi la: http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.dhs.gov/files/programs/editorial_0525.shtm&ei=76-MTPPBH9GRswbT-ei8Ag&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CA0Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3DBorder%2BProtection%2Bofficers%2Bcollect%2Bbiometric%2Binformation%2B(digital%2Bfingerprints%2Band%2Ba%2Bphotograph)%26hl%3Dro%26sa%3DG

   Din 2004, Departamentul pentru Securitate Internă al programului US-VISIT a colectat amprentele digitale şi elementele biometrice integrate-fotografii-pentru a proteja împotriva furtului de identitate si frauda. Unlike names and dates of birth, which can be changed, biometrics are unique and virtually impossible to forge. Spre deosebire de numele şi datele de naştere, care poate fi schimbat, elementele biometrice integrate sunt unice şi practic imposibil de a falsifica.

Atunci când aplică pentru o viză

  Dacă aveţi nevoie de o viză, trebuie să mergeţi la cel mai apropiat post de viză SUA emitente pentru un interviu, ca parte a procesului de aplicare.  În timpul acestui interviu, vă puteţi aştepta la un ofiţer de Departamentul de Stat consulară:
•  Revizui cererea de viză şi documentele justificative
•  Colecta elementele biometrice integrate dvs. (până la 10 amprente digitale şi o fotografie digitală)
 Când eşti pe rută pe calea aerului şi pe mare 
 Reprezentanţii Compania aeriana sau navă vă va da un formular alb I-94 (dacă sunteţi titularul de viză) sau formularul I-94W verde (dacă sunteţi un Visa Waiver Program călător) să completaţi înainte de a ajunge in Statele Unite.  Teren de frontieră Călători va primi forma lor I-94 în momentul sosirii într-un port de intrare.
 Când ajunge în Statele Unite 
  Prin aerian şi maritim:
 Un Vamal şi protecţia la frontieră ofiţer va ghida prin procesul de inspecţie.  Au documente de călătorie gata, cum ar fi paşaportul şi formularul I-94 sau formularul I-94W. 
  Ordonatorul de credite va revizui documentele de călătorie şi să vă întrebări, cum ar fi de ce sunt de vizitare şi de cât timp va rămâne. 
 Ordonatorul de credite va scana amprentele tale şi să ia fotografia cu un aparat de fotografiat digital. 
  Ordonatorul de credite va spune când aţi terminat procesul.
 Pe uscat:
 Veti experimenta US-VISIT procedurilor biometrice, aşa cum este descris mai sus, în zona portului de inspecţie secundare.
  Atunci când pleacă 
  Când părăsi ţara, ar trebui să întoarcă Formularul I-94 sau formularul I-94W către o companie aeriană sau reprezentantul navei.  Prin returnarea formularul dumneavoastră, aţi terminat procesul de iesire din SUA. 
   Comentariu saccsiv:
   N-am mai tradus, am folosit programul google, caci vad ca se intelege si asa. La pagina respectiva, gasiti si un filmulet. Cele de mai sus se aplica cetatenilor statelor ce nu sunt incluse in programul Visa Waiver pentru SUA, program in care este obligatorie folosirea unui pasaport biometric.
   Cu alte cuvinte, chiar daca nu beneficiezi de Visa Waiver, daca vrei sa intri in SUA, o treaba biometrica tot faci. Nu stiu daca formularele ce ti le inmaneaza au sau nu cip. Cei ce au plecat de curand in SUA ne pot spune insa.
   Dupa stiinta mea, Romania nu este inca inclusa in programul Visa Waiver, dar cum a introdus deja pasapoartele biometrice, nu stiu insa daca nu cumva sunt obligatorii pentru a putea intra in SUA.

   Oricum, cu cip sau fara, Formularul DS-160 având semnătura dumneavoastră electronica, amprentele si fotografia tot sunt necesare. Si se poate pune astfel o intrebare:

   Daca spui ca refuzi actele cu cip, dar faci toate celelalte de mai sus, cum e? Altfel spus, acel cip e o problema sau datele de pe el sau ambele simultan?

   Cititi va rog si:

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

Comentariul zilei (26.08.2010): Un COSMAR bate la usa. Se va declansa cand cetatenii vor avea noile acte cu cip iar eRomania va fi functional …

Comentariul zilei (11.09.2010): AL CUI CHIP VA FI PE BAN? Cand vom face plati cu cartea de identitate electronica …

   Parerea mea e ca nu e in regula. Daca zicem ca refuzam cipul, de unde si de cand incepem? De la card bancar nu, de la pasaport nu, de la dosarul biometric nu, de la buletin (probabil ca nu) … Ce asteptam? Asta daca intr-adevar zicem ca refuzam cipul. Altfel suntem niste mincinosi, caci doar zicem si nimic nu facem.

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 12, 2010 at 12:24 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. sol said, on septembrie 12, 2010 at 12:47 pm

    Si in Italia cind intri autoritatiile italiene cer amprentaria nu numai a degetelor, dar si a miinilor in intregime. Ma intreb autoritatiile noastre cer astea la cetateni europeni?n-am stiut acum 7 ani ca ma asteapta asta cind am intrat in Italia si asta fara sa fiu informat.

    Apreciază

  3. IOAN said, on septembrie 12, 2010 at 1:44 pm

    PROGRAMUL Visa Waiver SE APLICĂ AUTOMAT CELOR CARE DEJA AU PAŞAPOARTE BIOMETRICE. PENTRU VERIFICAREA PASAGERILOR VAMEŞII STATULUI SUA FOLOSESC AŞA ZISA VERIFICARE TRIANGULARĂ…ADICĂ SE SCANEAZĂ PAŞAPORTUL BIOMETRIC ŞI PERSOANA POSESOARE A DOCUMENTULUI PENTRU A VEDEA DACĂ DATELE DE PE PAŞAPORT CORESPUND IN MOD REAL ŞI APOI SE FACE VERIFICAREA CU BAZELE DE DATE CARE DEŢIN DATE DESPRE PERSOANA IN CAUZĂ IAR TOATE ACESTEA AUTOMAT DE LA DISTANTĂ FIINDCĂ FIARA ACEASTA FOLOSESTE SENZORI PESTE TOT.

    Apreciază

  4. IOAN said, on septembrie 12, 2010 at 2:03 pm

    TREBUIE SĂ PRECIZEZ CĂ CIPURILE DE LA PAŞAPOARTE SUNT DE TIP CONTACTLESS..adică comunicarea se face fără contact fizic exact cum fac cei care au carduri cip RATB. Apropo de ce la eliberarea unui card cip RATB cer datele de pe buletin ? RATB FOLOSEşte tehnologia cardurilor cip-contactless inca din 2007 cand sa introdus ca probă. DESIGUR CIPUL RATB NU ESTE LA VEDERE… EL ESTE ASCUNS IN CARD…

    Apreciază

  5. Vasile said, on septembrie 12, 2010 at 2:25 pm

    Ce jmecher se crede Saccsiv. Textu ăsta e cu bătaie la păr. Mihail… Nu, băi fraiere, nu e nici o problemă să ţi se colecteze date biometrice la intrarea într-o ţară. Dacă nu vrei, stai acasă. Ce nu pricepi?

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 12, 2010 at 9:38 pm

      Vasile

      Iata comentariul tau de la https://saccsiv.wordpress.com/2010/09/11/mesajele-%E2%80%9Eteologilor%E2%80%9D-ce-l-atacau-in-ianuarie-2009-pe-parintele-iustin-parvu-le-regasim-azi-ghiciti-unde/#comment-48583

      „He, he… Unii ca tine l-au compromis pe părintele Iustin, i-au spus tot felul de prostii, i-au vorbit obsesiv despre cipuri, şi aşa a ajuns la excesele la care a ajuns, cu pierderea harului daca primesti actele cu cip, cu parasirea oraselor, a situatiei sociale…. Săracu de părintele, el stă numai în chilia sa, primeşte cu bună credinţă informaţiile ucenicilor din jur, fără să cunoască veninul ce se strecoară în ele. V-a zis-o bine un părinte, a prins exact ce se intimpla la Petru Voda.
      http://www.serafimpantea.ro/2010/07/23/il-iubesc-pe-adevaratul-parinte-iustin
      Noroc că alţii ca par Rafail au ştiut să se ferească de asemenea interpretări sectare ale problemei cipurilor. Păr Rafail a atrs mereu atenţia că metoda aceasta apocaliptică de a discuta religios problemele sociale şi politice este de la martorii lui Iehova insuflata…”

      Adica aduci ca „argument” pe Serafim Pintea, cel ce spunea despre Parintele Iustin ca este SATANA.

      Ai postat enorm de multe comentarii, majoritatea sterse, pline de rataciri, inclusiv unul laudativ UE ce baga bani in muntele Athos. Dar nu este de mirare, caci tu esti Alin, cel ce demult, pe multe bloguri, scrii pro cipuri, pro vaccinuri, ca criza actuala nu pregateste nimic, etc. despre care am scris la:

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/06/20/cititorul-alin-%E2%80%93-orthologia/

      Esti extrem de activ la razboinici pe blog. Ramai acolo si nu mai posta aici.

      Apreciază

    • tataia said, on septembrie 13, 2010 at 8:59 am

      Cum sa nu fie rau sa iti fie colectate date biometrice? Nu inteleg, sint cumva infractor? Oricum au acces la bazele de date cu istoricul meu si de acolo se poate observa lesne ca nu am cazier. Atunci de ce recoltarea datelor biometrice? Nu este alta explicatie decit aceea ca ei considera pe oricine intra in tara lor un posibil infractor. Chiar daca tu esti „curat” ei iti iau amprentele la intrarea in tara ca nu se stie daca mai ramii „curat” si in tara lor. Dar unde e prezumtia de nevinovatie care trebuie sa existe in orice stat de drept? Se pare ca nu mai exista asa ceva. Un lucru e clar de indreptam cu pasi mari catre cea mai monstruoasa dictatura din toate timpurile. Acum desigur ca daca am aflat ca la uintrarea in SUA se recolteaza date biometrice asta e, nu mai mergem acolo. Mai demult voiam sa nu ma apuce moartea fara sa ajung si eu in SUA o data. As fi vrut sa vizitez o fosta colega, dar dupa cum se arata se pare ca nu voi mai ajunge pe acolo. Nu e nici o pierdere. Intrebarea mea ar fi insa daca eu aterizez sau ajung cu masina intr-o tara unde se cere recoltarea de probe biometrice fara sa fi stiut acest lucru si refuz reccoltarea probelor biometrice mi se ofera posibilitatea sa fac cale intoarsa (cu masina) sau sa iau primul avion inapoi in tara? Sau sint obligat la recoltarea probelor biometrice?

      Apreciază

      • agerstress said, on septembrie 13, 2010 at 10:31 am

        Teoretic au dreptul sa impuna strainilor la intrarea in tara lor orice masura de securitate poftesc si noi avem aceleasi drept fata de strainii vare viziteaza Romania in schimb nu au nici un drept sa ne impuna (in mod direct sau prin slugi intermediarie) asa ceva la noi acasa pentru cetatenii romani.
        Cui nu-i plac conditiile de calatorie sau emigrare in America sa stea acasa si sa lupte pentru drepturile sale aici. In fata problemelor fuga nu este o rezolvare (decat poate la englezi… 🙂 ) nu trebuie sa dai cu sabia, nu trebuie sa tragi cu tunul, de cele mai multe ori e suficient sa spui „prezent” impotriva asupritorilor moderni Bineanteles, exista si situatii de exceptie cand defensiva trebuie sa fie una armata.

        Apreciază

    • Marius Barbu said, on decembrie 14, 2013 at 11:21 pm

      MiHAIL E ERETIC ECUMENIST A SLUJIT nu o singura data ci de mai multe ori CU DANIEL EREZIARHU ANATHEMA ! ANATHEMA ! ANATHEMA ! lu Mihail si lu Daniel

      Apreciază

  6. fanu said, on septembrie 12, 2010 at 2:52 pm

    Să nu uităm de Avram Iancu

    Apreciază

  7. ioana said, on septembrie 12, 2010 at 3:42 pm

    Apreciază

  8. Radu said, on septembrie 12, 2010 at 3:49 pm

    Eu unul spun , cu parere de rau ,ca intr-un procent foarte mic vor exista persone care sa renunte la tot .
    Din pacate majoritatea populatie este legata puternic de material si prezent ca sa poata fi convinsa sa renunte si sa se retraga in rugaciune si smerenie .
    Calea Muceniciei este grea si putin se incumeta sa renunte la confortul de acasa pentru a lua calea pribegie , stiut fiind faptul , ca dupa implementarea sistemului satanic traiul in marile oarase va fi imposibil fara acceptarea pacetluirii .
    Stau si ma intreb , oare cati din cei care posteza pe acest blog vor renunta la tot pentru Hristos ?

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 12, 2010 at 3:52 pm

      Radu

      Sa ne rugam, frate, sa ne rugam. Fara El nimic nu putem face.

      Apreciază

  9. fanu said, on septembrie 12, 2010 at 4:20 pm

    În predica de astăzi părintele care îmi este duhovnic a cuvântat despre pecetea Sfintei Cruci…

    consider că atâta vreme cât avem această pecete totală în viaţa noastră nu putem accepta alte peceţi indiferent de felul în care vor cei răi să ni se impună.

    dacă eşti dedicat Sfintei Cruci poţi să spui NU înaintea celor răi aşa cum au spus mereu ortodocşii atunci când au fost puşi înaintea negării sau renunţării la cele ale dreptei credinţe.

    Apreciază

  10. furios4you said, on septembrie 12, 2010 at 5:01 pm

    tot la microcip o sa ajungem.la controlul total si autoritar al omului

    Apreciază

  11. fanu said, on septembrie 12, 2010 at 5:38 pm

    http://solif.wordpress.com/

    http://www.libertatea.ro/stire/in-asia-80-000-000-de-oameni-vorbesc-limba-romana-289286.html

    uitaţi ce am primit pe facebook
    saccsiv ce să zic despre aşa ceva?
    cu mulţumiri,
    Ştefan

    Apreciază

  12. Ortodox pe stil vechi said, on septembrie 12, 2010 at 8:04 pm

    Ca veni vorba de america ,Obama e inainte mergatorul Anticristului nu e el Anticrist el face Botezul de dupa 11 Septembrie .Stiu ca Gman @ nu ma are la inima ca sunt Stilist(eu al iert neconditionat si ma rog la Dumnezeu sa-i dea sanatate Sufleteasca) dar trebuie sa spun adevarul Caci exact pe 11 Septembrie e Taierea Capului Sfantului Proroc Ioan Botezatorul (La Ierusalim si la Sfantul muntele Atos)si tot ce se intanpla dupa 11 Sept in America e un botez Dracesc pre care al face Obama si slugile lui deacuma vine si randul europei si mai Cu seama cu parere de rau a Tarilor Ortodoxe caci n-ea pregatit o strategie si noua ne dezbina si ne cucereste pre rand.Sa ne focalizam putin la paturile sociale de la noi Din tara la toti ne-a dat de lucru.Daca si cei mari interlopi care se ocupa cu nebuni ia coptat sectele(Cu bani si ajutoare) cele ce propovaduiesc Biblia lor si Toti sustin tare Cu vocea puternica ca ei sunt Pocaiti si ca fac voia satanei si mi se rupe inima caci cei mici sunt priponiti de mause si de Jocurile Diavolesti Discotecile as pline pana la refuz si se omoara intre ei din cauza Mandriei si celor Patimi care ne duc la Iad ,Bogati de alta data au datori si se inclina in fata banilor la fel si politicieni nostri care sunt jalnici de vanduti si Visurile lor Viclene de a ne mai mandri cu o autostrada cum sa mandrit si regimul Ceausist cu „Casa Poporului” da stim noi cine sta in casa poporului.ma uit cum toata lumea asteapta o stire ceva sa poata face si el un pas in Spre Iad Normal ca Dracul e acuma la Actualitati si se da Dumnezeu da noi Stim ca „Dracul nu se smereste”si care nu stie merge pe urmele Dracului crezand ca e calea lui Dumnezeu.Dar sa stiti ca la” Rai „nu se merge ca in Armata inpins de la spate.Se merge Doar Din Dragoste Sufleteasca de Voie Buna Cu inima Curata Si Smerita.Avem prea multe Carari descrise, planuri care mai de care mai Diochiata .eu va zic Atat Dumnezeu e in inimile Fiecaruia dar trebuie auzit .Fara patimi fara sa Mimam fara sa povestim cu groaza cele de la Stiri.Trebuie sa avem o Inima Buna care sa ne indrume doar la Cele Bine placute de Dumnezeu.Iertati-ma si Dumnezeu sa ne Ierte si sa al Rugam Pe Dumnezeu sa ne deschida inimile si mintile sa mergem pe Drumul Cel Batatorit si Anevois si sa urmem cele bune placute de Dumnezeu amin.

    Apreciază

  13. gogu said, on septembrie 12, 2010 at 8:20 pm

    @ SACCSIV

    frate Saccsiv, DE CE NU SPUI CA ESTI IN STATELE UNITE? ca de acolo scrii?

    Apreciază

  14. nea Anderthal said, on septembrie 13, 2010 at 2:50 am

    salut,
    Pentru cei care cunosc engleza:

    http://www.realzionistnews.com/?p=120

    http://www.voltairenet.org/article166661.html

    http://wakeupfromyourslumber.com/node/9849

    Apreciază

  15. Oleg said, on septembrie 13, 2010 at 5:30 am

    La noi in Moldova se refuza IDNP-ul adica numarul de identificare fiindca restul actelor se fac in baza lui. Asa spun staretii din Rusia. Asemenea se face si in Ucraina si Rusia.
    Numarul de identificare personal este numele dat omului de sistemul antihristic.

    Apreciază

    • Rgogu said, on septembrie 14, 2010 at 9:13 am

      Si multi vor refuza acest tip de acte cu IDNP, pentru ca nu s-au facut oamenii dependenti de malefica dependenta ce o reprezinta aceste acte. Noi, cei din Romania, ne-am acomodat cu aceste etichetari si mai mult decat atat, noi ne-am luat si povara pacatului care este atribuirea de numar omului. Fericiti sunt aceia care nu au primit si aceasta povara. Noi am fost momiti cu mirosul „cascavalului”, am primit gandul ispitei si ne-am indulcit cu ea in cuget, in loc sa o respingem si sa o taiem dintr-u inceput. Nu am stiut de raul ce il reprezinta. Stie cineva din ce an fiecare primeste la nastere un cod numeric personal?
      Multi nu vor sti nici de ticalosia actelor biometrice. Se va milostivi Dumnezeu si de aceia si chiar si de aceia care cu bunastiinta , dar din slabiciune, vor primi actele cu cip. Am gasit (mi se pare) ca se vor putea mantui si cei (extrem de putini) care vor lua pecetea,dar care isi vor plange cu deosebit amar acel pacat extrem.
      Dar sa nu isi zica nimeni cu bunastiinta ca va lua vreuna din aceste insemnari, gandind ca mai apoi se va lepada de el. Ca aceasta este amagirea de capatai a celui vicelan care sopteste omului sa se mai indulceasca de cele lumesti ca va fi vreme de indreptare la batranete. Sa nu ne lasam amagiti, caci prin acest tertip, cel rau ne amageste de la tinerete pana la batranete. Daca cineva nu se intareste in credinta de la tinerete(fac o asemanare cu primirea CNP-urilor), la varsta maturitatii nu se va putea bucura de pacea, insufletirea, nevinovatia, gandul neprihanit care puteau fi dobandite in tinerete , va avea aducerea aminte der pacatele savarsite si nici nu va avea experienta luptei celei bune(daca nu am refuzat CNP-urile, CIP-urile ne este anevaoie a le refuza si ne impiedicam si ne impleticim in aprecieri si gandiri eronate legate de trecutul si viitorul acestor instrumente de pierdere a libertatii). La batranete , omul nezidit in toate cele bune ale credintei , nu are nici un sprijin si ii e amar totul si pustiu. Un lucru si mai grozav se intampla cu cel batran nemangaiat sufleteste: vine cu putere deznadejdea in vreo cale de indreptare, iar ispitele vin cu putere pe capul lui, care nu s-a insemnat din tinerete cu Sfanta Cruce , ca Harul Lui Dumnezeu sa poposeasca si la el in suflet si sa guste dulceata ce nepieritoate si neamagitaore de care ii face Dumnezeu partasi pe oamenii ce Il iubesc(batranii vor fi probabil cei care vor lua penultima faza de dinaintea pecetluirii). Consider ca cei care vor lua pecetea se vor asemena unor batrani(continuand comparatia), dar cu handicapuri totale: sufletesti si apoi trupesti – locomotorii, de vorbire, de auz, de vadere, de gust si de orice fel. Cred ca acesti inzecit nefericiti si daca vor striga catre Dumnezeu, vor fi lasati sa guste aici pe pamant din iad-ul cel vesnic un timp, pana ca Dumnezeu sa isi intoarca fata catre ei. Nu stiu daca va avea cineva pecetluit putinta de a se mantui. Cand eu de-aia imi iau de la gura felia de salam in post, cand de-abia cred ca o mana de oameni sunt ceva mai buni ca mine, cand de-abia daca as milui pe cativa din apropiatii mei, sau cate si mai cate…cum sa fac eu fata si numai cu handicap de gust, sa zicem(referitor la batranii care alegoric reprezinta pecetea)? Pai gustul ne lipseste acum la atat de multi dinter noi, gust a carui lipsa nu ne permite sa distingem o momeala de un indemn de la Dumnezeu.
      La Dumnezeu e mantuirea si milostivirea. Impietrire desavarsita a inimii consider eu ca va fi acea pecete a blestematului. De ce instrument va fi nevoie pentru despietrirea acelei inimi? Cand noi marturisim ca omul nu poate nimic fara Dumnezeu, marturisim si ca ajutorul nostru este cu totul la Dumnezeu. Deci tot de la Dumnezeu ar fi si acea despietrire. Dar daca Dumnezeu isi va intoarce fata sa de la acel om pecetluit , cine il va mai milui? Daca Dumnezeu si-a intors fata si de la poporul pe care l-a ales si randuit sa-i fie preotie din neam in neam( poporul evreu care are inima impietrita de 2000 de ani) nu cumva la fel se va intampla si cu vrednicii de pomenire crestini de acum care se vor lepada?
      Sa nu luam acte biometrice!

      Doamne ajuta!

      Apreciază

  16. […] Follow this link: La intrarea in SUA, romanii completeaza formularul I-94 si li se colecteaza elementele biometrice (a… […]

    Apreciază

  17. […] La intrarea in SUA, romanii completeaza formularul I-94 si li se colecteaza elementele biometrice (a… […]

    Apreciază

  18. […] La intrarea in SUA, romanii completeaza formularul I-94 si li se colecteaza elementele biometrice (a… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.