SACCSIV – blog ortodox

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

Posted in CIPURI by saccsiv on septembrie 1, 2010

   Iata comentariul Pr.Gabriel postat la articolul  INTREBARE catre cei UN MILION care au cerut referendum in chestiunea actelor cu CIP. Ce s-ar intampla daca toti am refuza noile BULETINE CU CIP?:

In fata unui ghiseu de telefonie si internet.

-Buna ziua!
-Doamne ajuta! Am venit sa platesc si eu abonamentul…ma numesc.X..
-Nu am nevoie de numele dvs. ci de CNP.
-Pai, identitatea mea asta este.X
-Va cred, numai ca numele dvs “nu imi foloseste”, calculatorul nu va “stie” dupa nume.
-Am inteles, dupa numar, deci..Pai eu totusi sunt recunoacut dupa nume si cand ma recomand tot numele mi-l dau.
-Asa este, zambind irornic, insa sunt prea multe nume care coincid si astfel va identificam dupa numarul CNP.
-Ce ironic, sa ti se dea un nume la Botez si tu sa fi identificat ca un detinut dupa numar.
-Cum vreti…. platiti sau nu?
-Mda..

De mult statul ne identifica prin numere. Pt. el sutem o tolba de cifre. Daca era cinstit cu noi, ne identifica prin nume.
Nu ati vazut ca si in cataloagele scolare sub nume se trece si numarul cnp?
Aproape in orice sector al vietii sociale se cere numarul..

Fericit si de 10 ori mai fericit cel care reuseste sa-si impuna NUMELE in locul Numarului.

   Iata si ce scrie Judecator Carmen Elena Paduraru in articolul „E-ROMANIA – un pas hotarator spre DICTATURA”:

   Oops…! Dar de ce numere? Orice om este mandru de numele sau, pentru ca l-a primit de la parinti, pentru ca orice nume are o poveste a lui, pentru ca numele contureaza de multe ori personalitatea si creeaza un confort  si o stabilitate psihica deosebita cand esti apelat sau cand te prezinti. La fel de special, ca si  cucerirea unei mici planete e momentul in care ne concepem semnatura olografa, scriptica, pe hartie, cand debutam in cariera sau cand ne schimbam numele dupa casatorie…

   Si atunci, cum sa devenim numere? Cine doreste asta si cu ce scop? Sa ni se explice ca sa intelegem mecanismul gandirii lor!

   Acum ne trezim ca dintr-un vis… Aaa, am inteles, aceasta este minunata lume de progres si civilizatie asteptata  si promisa noua de organismele internationale si de Uniunea Europeana, pe care le-am ascultat  ca niste elevi cuminti si silitori chiar!

   Cei care sustin cu seninatate acest proiect, inainte de a reproduce mecanic niste informatii pe care le-au primit la cursuri de pregatire, la simpozioane, la agape masonice, scoli de Reiki or de new age sau site-uri diverse, ar trebui sa-si verifice constiinta, sa –si priveasca mama sau copilul in ochi si sa-i spuna: de acum nu ma mai cheama, Traian, Emil, Gabriel, Tudor, Mihai, Elena etc, ci sunt numarul cutare iar dupa 1 septembrie, cand va fi legea semnaturii electronice operativa, iti vei lua pensia sau vei fi inscris in catalog dupa ce ti se vor lua amprentele si vei avea un cip ca nu cumva sa devii vreun terorist international si sa nu te putem prinde… Sa-i mai spuna de asemenea ca tot atunci va lua sfarsit criza si ca nu vor mai fi probleme economice, nu vor mai lua foc bebelusii in maternitati,nu vom mai manca alimente care creeaza cancer si alte boli.

   Comentariu saccsiv:

   Asadar, aproape fiecare om de pe planeta va avea un numar unic. Iar SISTEMUL se va stradui sa implementeze dracia chiar si in zone mai putin „civilizate” (În INDIA a inceput RECENSAMANTUL BIOMETRIC al populaţiei …). Spun aproape, deoarece probabil vor fi tari din Africa sau cine stie de pe unde, ale caror populatii vor fi exterminate, fie cu ajutorul “armelor rasiale” (cititi va rog nota 17 de la EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi), fie prin vaccinuri (VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …), fie prin alte metode.

   De cand sunt oameni pe pamant, fiecare are un nume, iar pentru crestini, numele are o semnificatie aparte.

   Iata ce putem citi in articolul Cate nume dam copiilor la Botez ?:

   In cartea numita Molitfelnic, intre rugaciunile / randuielile legate de nasterea unui prunc este si cea intitulata „Rugaciunea la insemnarea pruncului cand i se pune numele”. Potrivit acestei randuieli, rugaciunea de punere a numelui se citeste in a opta zi dupa nastere, tot atunci cand si Pruncului Hristos i s-a pus numele. Pentru ca inca nu este botezat, pruncul este adus la Biserica, insa numai in pridvor sau in pronaos, unde si are loc aceasta randuiala.

   Preotul insemneaza pruncul cu semnul Sfintei Cruci pe frunte, pe gura si in dreptul inimii. Aceasta insemnare se face pentru luminarea mintii si a gandurilor, pentru pazirea cailor celor drepte, a cuvintelor curate si pentru intarirea in dragoste si blandete. Dupa aceasta insemnare, parintele rosteste rugaciunea speciala, in urma careia pruncului i se pune numele. Acesta este numele cu care pruncul se va identifica si se va numi toata viata, cat si numele cu care el se va prezenta la Dreapta Judecata.

   Pruncul trebuie sa poarte numele unui sfant, iar nu al unei rude, sfant caruia va trebui sa ii si urmeze cu vietuirea, pe care sa-l si aibe drept ocrotitor toata viata.

   Vedem cum fiecare nume are in inima noastra o anumita rezonanta. Unele ne plac, iar altele nu. Aceasta nu pentru ca numele ar avea ceva in ele insele, ci pentru ca fiecare nume este umplut cu duhul celui pe care l-am intalnit purtand acel nume. Apare astfel o stransa relatie intre persoana si numele pe care-l purta, vazand de aici ca numele nu este ceva pus de amuzament sau de eticheta, ci un lucru cu mult mai profund. Vedem cum, in Sfanta Scriptura, numele lui Dumnezeu este un nume cu putere, fiind chiar si doar rostit.

   Iata si ce mai putem citi in articolul TAINA BOTEZULUI:

   Dreptul de a savarsi Botezul il are numai episcopul sau preotul. In lipsa de preot poate boteza si calugarul simplu sau diaconul, iar la vreme de mare nevoie, daca pruncul e pe moarte, il poate boteza orice crestin, barbat sau femeie si chiar tatal pruncului. Cum? – Afundand pruncul de trei ori in apa curata si rostind formula sfanta a Botezului: „Boteaza-se robul (roaba) lui Dumnezeu (numele) in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin” (Can. 44-45 al Sf. Nichifor Marturisitorul si Marturisirea Ortodoxa, partea I, Raspuns la intreb. 103, trad. cit. p. 93). Dar daca cel botezat astfel ramane in viata, preotul va completa slujba Botezului, dupa randuiala obisnuita, dar numai de la cufundare inainte, adica nu se mai citesc exorcismele si nu se mai face Sfintirea apei, ci numai il miruieste cu Sf. Mir, citindu-i rugaciunile care  urmeaza de aici inainte.

   Vedeti asadar importanta numelui? Ba chiar si dracul daca te striga, o face pronuntandu-ti numele si nu foloseste diminutivul sau o porecla sau altceva.

   Prin numarul unic SISTEMUL „rezolva” cel putin trei probleme din agenda sa anti crestina:

–          numele devine in mentalul maselor din ce in ce mai neimportant

–          se pregateste de zor faza finala a inregimentarii si supravegherii totale

–          se alipeste numele de numarul sistemului antihristic

   O data cu acest numar, putem spune ca pecetluirea a si inceput iar punctul culminant va fi momentul in care fara semnul fiarei nu vom mai putea vinde sau cumpara. Asta de fapt se fac ca nu inteleg cei ce-i ataca furibund pe cei ce indeamna sa nu luam buletinele cu cip. Pe de alta parte, asta este ceea ce de fapt au inteles foarte clar STALPII ORTODOXIEI:

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

   Pentru a fi si mai usor de priceput, voi face o paralela dura intre insemnare si desfranare.

   Codul de bare a fost aidoma cu a pofti o desfranata pe strada. Cardul a fost asemenea cu a o privi dezbracata. Buletinul va fi asemenea cu a o lua in brate si a o mangaia si saruta, un soi de preludiu al actului sexual. Dar multi se bat cu caramida in piept spunand ca nu vor si incheia acest act sexual …

   Pe de alta parte, Domnul nostru Iisus Hristos ne-a explicat clar:

   „Eu însă vă spun vouă: Că oricine se uită la femeie, poftind-o, a şi săvârşit adulter cu ea în inima lui.”

   Asadar, ratacesc cumplit cei care spun ca actele si cardurile cu cip (pe care sunt trecute numele noastre) nu reprezinta nici un pericol.

   Pe de alta parte, nu este corecta nici ideea larg raspandita conform careia acestea sunt un pas pana la lepadare. Mai degraba sunt un inceput de lepadare.

   Ca intelegem sau nu cum sta exact treaba, noi trebuie sa urmam indemnul stalpilor ortodoxiei, care spun clar sa NU LUAM BULETINELE.  

   Vedeti insa, fratilor, noi ne straduim sa ne ferim, asa cum incercam sa ne ferim de o desfranata. Cei ce ne ataca insa, ii indeamna pe toti sa ia sanii curvei in maini si s-o sarute, sub pretextul ca daca nu vor duce actul sexual pana la capat, nu este desfranare …

   E o taina chestia asta cu numele. Iar a-l alatura unui numar global unic este cert o treaba nefasta.

O cititoare despre perioada de dupa ce a luat un CARD CU CIP: „a fost cel mai mare cosmar pe care l-am avut vreodata”

   Majoritatea dintre noi nu stim multe sau mai bine zis, multe nu le mai stim, din cele ce le stiau multi dintre stramosii nostri. A avut SISTEMUL grija si de asta …

   De ce ne nastem? Care e scopul trecerii noastre de o clipa pe acest pamant? Ne tot jucam, dar ne jucam cu sufletele noastre, precum un copilas ce tot umbla cu un cui pe langa o priza.

   Multe facem si nici nu stim ce facem. Si chiar daca ni se explica, nu pricepem. Si macar daca am face ceea ce suntem invatati, spre binele nostru, sa facem, chiar daca nu pricepem, tot ar fi bine. Dar multi dintre noi, nepricepand, se incapataneaza sa emita teorii la nivelul mintii lor.

   Spune Sfantul Apostol Pavel in Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel, capitolul 6:

15. Au nu ştiţi că trupurile voastre sunt mădularele lui Hristos? Luând deci mădularele lui Hristos le voi face mădularele unei desfrânate? Nicidecum!  

16. Sau nu ştiţi că cel ce se alipeşte de desfrânata este un singur trup cu ea? „Căci vor fi – zice Scriptura – cei doi un singur trup”.  

   Multi dintre noi nu pricepem spusele de mai sus. Mai ales in aceste vremuri de indobitocire si cimentare in material, la care ELITELE prin slugoii lor ne supun clipa de clipa. Nu intelegem mecanismul: cum adica sa devenim una? Ca pana sa ne trezim, mergeam unii dintre noi la curve si pe urma ne uitam in oglinda si nu parea nimic lipit de noi. Dar totusi, dupa ce ne-am trezit, ne straduim sa stam departe de desfranate, caci credem ca cele scrise in Sfanta Scriptura sunt bune si de folos. Chiar daca nu intelegem toti cum vine treaba.

   Vedeti insa fratilor, daca se subliniaza clar in Biblie cat de rea poate fi acea impreunare, cu cat mai rea credeti ca este acea alipire a numelor noastre de acele numere, ce reprezinta de fapt insemnarea ce a inceput-o SISTEMUL asupra noastra?

   Desigur, chiar si dupa ce vor citi cele de mai sus, vor fi comentatori din tabara caldiceilor zonei gri, ce vor zice: buletinul cu cip nu e lepadare.

   Eu insa le repet: e sau nu e lepadare, asa cum a mangaia o curva goala e sau nu e desfranare.

   Unii vor continua poate si vor zice: nu e inca semn pe mana sau frunte. Eu insa le zic: sunteti siguri ca daca va tavaliti cu desfranatele prin iarba, nu veti si incheia actul sexual? Daca veti muri in timp ce le mangaiati, ce veti zice la Judecata? “Doamne, nu socoti a fi curvie, caci eu nu aveam de gand sa merg pana la capat …

62 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on septembrie 1, 2010 at 3:59 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • ioana said, on septembrie 2, 2010 at 7:56 am

   Doamne ajuta!
   Dupa cum cred ca bine stiti, sunt 100% impotriva acestor acte.
   Totusi, cred ca problema nu se pune asa radical.
   Impreunarea cu o curva, este pacat in trup.Poate cel mai greu dupa uciderea copiilor nenascuti.
   Imi cer scuze ca ma grabesc cu acest comentariu deoarece nu am citit cu multa atentie articolul, dar cred ca este putin cam fortata comparatia pe care o faceti.
   Chiar dvs ziceti cand e vb de curvie „impreunare” iar cand va referiti la actele acestea „alipire”….asta asa, ca o prima observatie.
   Nadajduiesc ca timpul imi va permite sa recitesc acest articol, pentru ca am vorbit in urma cu vreo trei luni cu parintele meu duhovnicesc exact despre aceasta – adica diferenta dintre curvie si primirea actelor.
   Iertati-ma, nu vreau sa va necajesc.

   P.S. Nu ma deranjeaza daca sunt catalogata ca fiind din „zona gri”. Stiu bine ca numai Dumnezeu cunoaste cele ascunse ale omului si astept judecata Lui.

   Apreciază

   • Veaceslav said, on septembrie 2, 2010 at 9:58 am

    Sa nu uitam spusele Parintelui Calciu:
    Ce soarta credeti ca va avea neamul romanesc?
    – Cred ca avem un neam in perioada de martiraj, care va deveni un martiraj general. Nu stiu cum, nu am o imagine exacta dar martirajul va fi probabil si de ordin material, si de ordin moral. Adica, incet, incet, familia va fi distrusa, incet incet Biserica va fi compromisa – prin compromisurile proprii – si va fi o parte a neamului romanesc care va ramane pe pozitii crestin-ortodoxe adevarate, si asa cum am spus, muntii, manastirile, orasul, poate ca vom intra in catacombe din nou… Dar Dumnezeu va salva neamul romanesc pana la urma.

    Apreciază

   • ioana said, on septembrie 4, 2010 at 2:19 pm

    veaceslav,
    nu vad legatura cu comentariul meu, dar nu conteaza.
    Intamplator, recitesc Viata Parintelui Gheorghe Calciu – deci, stiu ce zice parintele.
    Sa va reamintesc si eu ce zice Sf.Prooroc Amos intr-o vedenie Sfantului Lazar Tarul Serbiei:
    „Groaza, saracia si intristarea vor aparea – cele trei forte care indeparteaza sufletele oamenilor de la pamant si le trage spre cer. Oamenii se vor simti straini in propriile lor case si VOR CAUTA PATRIA IN CER”.(Taina si semnificatia bataliei de la Kosovo, Sf. Nicolae Velimirovici si Fericitul Iustin Popovici)
    Deci, binecuvantate vremi, daca Domnul le ingaduie!

    Apreciază

   • Veaceslav said, on septembrie 5, 2010 at 11:20 am

    @ioana,
    nu ti s-a adresat tie personal, ma ierti.
    Doamne Ajuta!

    Apreciază

 2. moldovalahul said, on septembrie 1, 2010 at 4:04 pm

  Reiau un post mai vechi putin imbunatatit

  Aceste card-uri cu CIP au menirea de a ne pierde legătura noastră cu Dumnezeu și a ne da mamonei. Cum asta? Toate atributele tale care țin mai înainte de toate de cele ale Lui Dumnezeu ți le încredințezi oamenilor sau, mai rău, mamonei. Trebuie să conștientizăm mai întâi că prin aceste card-uri asociem VOIT niște daruri de la Dumnezeu, cu mamona și cădem în înșelare.

  Astfel sănătatea este „asigurată” către un calculator unde omul e redus la număr, prin card-ul de sănătate, tu ca om îți dai grija sănătății tale din mâna Lui Dumnezeu… „asigurării”. Bineînțeles că s-a lucrat subtil la asta, companiile de asigurare îmbrăcând în miere termenul de „asigurare”, astfel că, acum când a devenit obligatorie, să ni se pară ceva „firesc” ba chiar „salvator”…

  Toate aceste asigurari pe care le deplangi, existau inca dinaintea cardurilor cipate – problema e cu ne-intelegerea rolului lor si nu cu cipul acela nenorocit. Pune cardul in cuptorul cu microunde pt. 10 sec. si GATA cu cipul ! Eufrosin

  Asigurarea de viața, ce sminteală, de când a ajuns viața unui om ceva cuantificabil?!? Asigurarea de viață tocmai asta face, îți dă un card de asigurat și primești o sumă de bani dacă pățești ceva iar daca mori primesc beneficiarii… au nu tocmai asta a nascut cele mai grozave crime dar ei nu se întreabă de ce ci continuă în orbirea lor… Iarăși se „elimină” Dumnezeu (de parcă s-ar putea) și se îndreptățește omul…Când, de fapt, ce spune Biblia despre viață: Ioan 14: „6. Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.” De asemenea când iei credit negarantat trebuie să îți asiguri viața… vedeți cum merg „mână în mână împreună”…

  Asigurarea de studii de la ING e de departe cea mai perfida. Adicătelea pui bani într-un cont și copilul poate să îi folosească după 18 ani. Până aici nimic spectaculos, însă copilul la cele câteva luni dacă te-a dus mintea să îl asiguri primește….ați ghicit… un card cu CIP pe numele lui pe care doamnele zâmbitoare te roagă… să îl activezi!!! Să nu spună nimeni că aici nu e ceva putred… adicătelea eu pun niște bani pentru economii și ei îmi fac card la copii pe care eu să îl activez… Bineînțeles că copii au numarul de cont IBAN unic în lume pentru fiecare cont deschis fiind o combinație alfanumerică de 24 de caractere…

  Grija zilei de mâine, care tot Dumnezeu îți asigură hrana și cele necesare traiului după cum El Însuși ne asigură, le-am dat în seama card-ului de credit, cu CIP, evident… Bineînțeles că și aici s-a lucrat mult la substrat, astfel companiile fiind stimulate prin tot felul de „facilități” să îsi plătească angajații pe card, mergand până la șantaj subtil de genul „îți dăm creditul dacă faci card-uri la angajați”…. Bineînțeles că angajații au numarul de cont IBAN unic în lume pentru fiecare cont deschis fiind o combinație alfanumerică de 24 de caractere… Bineînțeles că există tot felul de „facilități” care te „îndeamnă” să renunți la a mai folosi numerar cum ar fi durata mare de extragere de la bancomat RĂU VOIT facută, comisioanele mai mari la retragere dar atunci când platești tu cu card-ul pierde comerciantul 3% in loc să pierzi tu la extragere 0,5% deci banca câștigă 2,5% mai mult pe spinarea comerciantului…

  Grija de casă și de cămin, așa cum știm din Ortodoxie, are grijă Dumnezeu dacă noi avem grijă să păzim Poruncile Lui, iar nenorocirile nu sunt deloc întâmplătoare. Această grijă o transferăm, ați ghicit, companiilor de asigurări care în caz de mari cataclisme mai dau și faliment sau mai mori și atunci chiar nu mai are importanță dacă te mai despăgubește cineva sau nu… cu excepția dacă s-ar plăti din asigurare niște sărindare și să se facă milostenie la sărmani dar nu am auzit să existe facilitatea asta… Și la cum merg toate vom ajunge să stam cu chirie cu toții în propriile noastre case căci asta se urmărește, falimentarea poporului (dar și poporul o merită ca urmare a păcatelor…) De asemenea când iei credit și garantezi cu un imobil trebuie să îl asiguri… vedeți cum iarăși merg „mână în mână împreună”…

  Telefonia mobilă a ajuns înspăimântător de răspândită și folosită, toate afacerile (vânzările și cumpărările) au ajuns să nu se mai poată desfășura fară ea. Iubirile la fel… Dacă te uiți peste tot sunt oameni cu telefonul în mâna sau la ureche. Aproape că am putea să o asociem cu „semnul de pe mână sau frunte fără de care nu poți vinde sau cumpăra” descris in Biblie. Dar omul odată cu telefonia mobilă a mai pierdut o facultate a sa de la Dumnezeu… LIBERTATEA. Tu nu mai ești al tău, ești al telefonului tău, mai exact al numărului tău de telefon (unic în lume), acolo te găsesc rudele, prietenii, se supără dacă nu răspunzi, TU NU MAI EȘTI AL TĂU, NICI A LUI DUMNEZEU ai ajuns sclavul telefonului tău (numărului) care poate fi de la individ la individ, fie viciu, fie închisoare (așa cum mi-a fost mie) numai ceva firesc NU!!! În loc să depeni rugăciunea neîncetată (cazul ideal !) trebuie să „stai drepți” că te sună sau trebuie să suni (comportament indus în special prin media). Telefonia mobilă acționează pe două fronturi: ține persoanele fizice ocupate să nu vadă realitatea de zi cu zi prin planuri tarifare și „promoții” (nu mai au timp de gândire – ce e aia?!?) și e foarte costisitoare pentru firme prin „înlesnirile” creeate, astfel punând osul alături de banci la prăvălirea IMM-urilor și deci a economiei… (vorbesc din proprie experiență). Nu mai amintim cât de dăunătoare este celulelor nervoase ale creierului asezonată și cu harababura din sănătate am putea spune că suntem „pe val”…

  Televiziunea aproape că ar forma un subiect separat dar acum voi aminti doar atât: digitizarea televiziunilor face ca fiecare posesor de decodor TV să aibă numele său asociat cu un card cu CIP, mai exact atunci când ți se dă respectivul card alaturi de semnătura ta se notează și numarul lui care în lumea televiziunilor e de asemenea unic, ba mai mult, dacă dorești două decodoare (pentru două camere) trebuie să semneze altcineva (soția, copii) cu nume, CNP și semnătură!!! Deci tu lași o parte din bucuria căminului tău din mâna Lui Dumnezeu în mâna unui card cu CIP (televizorului) care transmite la centrala tot timpul la ce te uiți, ce-ți place…știe tot… Și, după cum s-a văzut și în filmul Imagine de ansamblu, are rol HIPNOTIC care nu ține de tehnologie ci de atracție, creierul în timpul privirii la televizor având starea caracteristică rugăciunii și astfel toți cei din televizor îți invadează sufletul devenindu-ți pe neștiute IDOLI… și mai încalci o Poruncă… Tu când te uiți la televizor inconștient te și rogi iar dacă la televizor sunt războiaie, războaie „ceri” și știind că rugăciunea e puternică, și știe și necuratul asta… de aici deduceți și voi că televizorul e duhul necuratului. De ce credeți că sunt știrile asa cum sunt? Nu pot să nu citez dintr-un sfânt părinte: „Nu în biserică, ci în fiecare casă. În colțul unde stau acum sfintele icoane vor sta mașini ademenitoare, care vor însela oamenii. Mulți vor spune: trebuie să vedem și să auzim noutățile. În aceste noutăți se va arăta Antihrist” Înțelegeți ce rol central de control multidirecțional are televiziunea ?!?

  Identitatea noastră, care de fapt și de drept aparține neamului și prin neam Lui Dumnezeu, o vom avea în semnătura electronică (nu vă mai faceți iluzii cei ale căror buletine expiră în 10 ani), dublată de card-ul cu CIP zis buletin sau permis de conducere sau legitimatie de intrare la servici… Și aici, după cum s-a mai arătat prin creearea de false probleme, birocrație excesivă, semnătura electronică e ceva indispensabil și dacă poți să o asociezi cu buletinul, cu atât mai bine…

  Vedem deci cum „se iau din ale Lui Dumnezeu” CU PROPRIA NOASTRĂ ACCEPTARE, făra să fim siliți și se dau în grija oamenilor/lumii/mamonei (veți vedea de ce). Și ce spune Mântuitorul?!? „Isaia 31: 1. Vai de cei ce se coboară în Egipt după ajutor şi se bizuie pe caii lor şi îşi pun nădejdea în mulţimea carelor şi în puterea călăreţilor, dar nu-şi aţintesc privirea către Sfântul lui Israel şi nu caută pe Domnul.”, Psalmul 146,3. „Nu vă încredeţi în cei mari, în fiii oamenilor, în care nu este ajutor.”… Iată deci cum subtil sunt înșelați dacă se va putea și dintre „cei aleși”. Iată cum sănătatea, viața, familia, grija zilei de mâine, adăpostul, libertatea, bucuria ba chiar pe noi înșine (identitatea) ne-o dăm de bună voie mamonei (să nu fie) și nici măcar nu ne dăm seama. Dar cum asta?!? Pentru că, așa cum am arătat, totul se întâmplă gradual și toate acestea ca și păcatele și împreună cu ele atrăgându-se unele pe altele duc la orbirea sufletului, conștiinței care știm că este vocea Lui Dumnezeu în om. Ați văzut că nu atacă deodată, ci precum o broască nu sare din oala cu apă rece pusă la fiert, așa fac și ei cu noi și nu numai cu CIP-ul, dar aici e cel mai dureros E VORBA DE VIAȚA VEȘNICĂ!!!

  Ce au în comun toate acestea?!?
  1. „Delegerea” atributelor care sunt în mod firesc în grija Lui Dumnezeu către grija lumii/mamonei (veți vedea de ce)
  2. Toate formele de asigurare sunt legate de existența unui cont care la rândul lui se „asortează” vrei nu vrei cu un card cu CIP…firește…
  3. „Frica e de la diavol” spunea Părintele Arsenie Boca… În fiecare implementare a CIP-ului regăsim o exploatare a fricii: frica de a-ți pierde sănatatea, frica de a-ți pierde viața, frica de a nu avea cum să întreții copii în școală, frica de a nu avea bani, frica de a rămâne fără casă, frica de a nu fi singur, frica de a fi nefericit, frica de terorism și toate se completează unele pe altele formând un crec vicios al fricii… Pe partea cealaltă ți se „flutură” plăcerea și siguranța de a deține aceste „facilități” cu CIP
  4. Specific pentru România și deloc întâmplător e faptul că nu s-a tradus termenul de „card”. E cunoscut faptul ca sataniștii se folosesc de citirea inversă a cuvintelor. Astfel am ajuns sa avem fiecare cate un „drac” cu CIP (Doamne Iartă-mă!) pentru fiecare din cele care ar trebui să le lăsăm în grija Domnului. Nimic nu e întâmplător. „Cine are minte să ia aminte” – Pr. Arsenie Boca

  Card-ul cu CIP până la urmă, la fel ca și buletinul cu cip, reprezintă o identitate virtuală a ta, un șir alfanumeric care e unic pe glob, asociat persoanei tale… Și ce e rău în asta?!? E CEL MAI MARE RĂU, ALTUL MAI MARE CA ACESTA NU EXISTĂ!!! Aici e capcana. Această virtualizare a identității fie prin card bancar, fie prin card de sănatate, fie prin card de identitate, fie prin orice fel de card cu CIP, prin PORTABILITATEA informației, poate să te asocieze ca individ în numele globalizării, luptei antiteroriste sau oricărui alt motiv, unor scopuri pentru care inițial nu ai fost avizat. Mai pe românește spus tu azi ești cetățean român și ții de București, mâine te trezești că ții de Bruxelles și trebuie să te supui ălora, TU NU MAI EȘTI A NEAMULUI TĂU AȘA CUM A LĂSAT DUMNEZEU ORÂNDUIALA. Identitatea ta e virtuală, nu mai contează atât suportul fizic al actului… Vor să virtualizeze totul pentru a manipula și controla totul, vor să se substituie Lui Dumnezeu, iar dacă acceptăm îi ajutăm și păcătuim asemenea lor!!! Nu mai aduc aminte de posibilitățile de control care sunt nenumărate dar și de posibilele de abuzuri…

  După cum ați văzut totul e cât se poate de logic și un păcătos ca mine, cu ajutorul Lui Dumnezeu își poate da seama, deci, fiecare ar trebui să deschida ochii la cât mai multă lume că riscurile la care se supune tăcând, sunt mult mai mici decât slava viitoare. Personal am fost prea multă vreme „orb și surd” pentru a fi „mut” acum. A trebuit să cunosc iadul de pe Pământ pentru a-mi da seama unde ne aflăm și ce trebuie să facem pentru ca, nădăjduind la Dumnezeu, să fie printr-o minune… bine… Să NU acceptăm actele cu CIP și să ne lepădăm degrabă și pe cele pe care le avem iar la taina Spovedaniei să marturisim posesia CIP-urilor ca și păcate. Nu sunt vrednic să știu asta dar aduce o mare despătimire sufletului renunțarea la toate cele de mai sus, cunosc pe cineva care, mergând la un Duhovnic mai sporit, duhovnicul l-a întrebat dacă a ținut 7 zile de post negru deși nu ținuse decât ziua respectivă. La o așa despătimire se poate ajunge prin renunțarea la „plăcerile” lumii acesteia arătate mai sus și plângerea păcatelor (pocăința sinceră). Contrar, senzațiile sunt caracteristice celor mai grele păcate, nu doresc nici celui mai rău dușman să treacă prin iadul deschis, încă din lumea asta, de respingerea Lui Dumnezeu, că până la urmă asta reprezintă CIP-urile asezonate, „firește” cu cele mai variate păcate (știu din experiență proprie deosebit de dureroasă).

  Un citat relevant din spusele Părintelui Arsenie Boca:
  ,,Pentru o alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seama toţi înzestraţii lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu puteri şi cu tot felul de haruri.
  Regele David, înzestrat deodată cu darul stăpânirii şi cu darul proorociei, a căpătat o straşnică pedeapsă, numai fiindcă a îndrăznit să numere poporul (2 Regi 24). Darul proorociei i s-a luat o vreme, iar din popor i-au murit 70 de mii de oameni – şi doar el greşise, nu poporul (2 Regi 24, 17).
  Deci înaintestătătorii şi deţinătorii puterii au să dea seama, chiar de venirea săbiei după dreptate, după cum ni se destăinuie aceasta prin Iezechiil, văzătorul tainelor.” (Arsenie Boca, Cararea imparatiei, Deva, 2006, p.296)

  Refuzul actelor cu CIP și virtualizarii persoanei, spovedania, postul si rugăciunea neîncetată să ne fie temelie pentru o bună veșnicie !!!

  † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul
  Răspunde

  Apreciază

 3. Caius said, on septembrie 1, 2010 at 4:11 pm

  Foarte adevarat ce zici !

  Apreciază

  • Mihaela said, on septembrie 13, 2010 at 12:46 am

   Citind din versiunea Anania a Bibliei online http://www.dervent.ro/biblia.php (care imi pare a avea unele note explicative foarte utile) am dat peste o informatie care m-a dus cu gandul exact la titlul acestui articol. Poate pentru unii nu e o noutate, dar cred ca merita mentionat. In Evanghelia dupa Ioan, 3:18 „Cel ce crede într’Însul nu este judecat, dar cel ce nu crede a şi fost judecat, fiindcă nu a crezut în numele Celui Unul-Născut, Fiul lui Dumnezeu.” are nota explicativa la cuvantul „numele” care zice ca in conceptia si limbajul semitic, numele este o realitate tot atat de concreta ca si persoana care-l poarta. Cred ca e un argument in plus pentru importanta numelui si ce ar insemna dupa conceptia mai-marilor folosirea (si a) lui in proiectul actelor biometrice. Inca un motiv pentru refuzul transant. Doamne, ajuta-ne!…

   Apreciază

 4. iustin said, on septembrie 1, 2010 at 4:31 pm

  Acum exista deja o fascinatie hipnotica pe care o exercita promisiunile fericirii trambitate de antihrist, o fascinatie careia majoritatea oamenilor ii vor cadea prada:

  Apocalipsa 13,3:

  ,, … şi tot pământul s-a MINUNAT mergând după fiară.”

  Iar cand hipnoza – actele cu cip – nu va mai fi suficienta pentru amagire, Fiara trece la coercitie:

  Apocalipsa 13,16:

  ,,Şi ea îi SILESTE pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.”

  Aceasta siluire, cred eu, nu se refera doar la aspectul economic – care va fi doar cel mai vizibil aspect al ei – ci chiar la actul insusi al pecetluirii.
  Posibilitatea de alegere este ACUM, mai tarziu va fi imposibila alegerea libera.
  De aceea ne-a dat parintele Iustin – ca un Ilie avertizator, sau ca premergator imediat al proorocului – comunicatul de anul trecut.
  Trebuie sa iesim din hipnoza, trebuie sa luptam cu toate armele spiritului, si cu toate puterile, sa nu semnam ingemanarea numelor noastre cu numarul 666, sa nu primim actele!

  Apreciază

 5. Ruben said, on septembrie 1, 2010 at 4:58 pm

  Propun sa revenim la subiect . Intradevar transformarea numelui intr-un numar sau alipirea unui numar la numele nostru reprezita asumarea altei identitati persoanei . Omul traieste acum cu noua identitate si depinde de ea exclusiv , fara aceasta noua identitatea numerica el este inexistent pentru societate si pentru stat . Mai pe limba noastra : El nu mai exista ca cetatean liber el nu mai exista ca credincios el nu mai exista ca Crestin . In definitiv acesta este si scopul malefic de indepartare a omului ce adevaratul creator al sau si indreptarea sa catre stapinirea intunericul . Odata cu punerea semnaturi personale la acest tip de card sau sistem omul isi da acceptul sa apartina acestei lumi fara suflet in care el este doar o statistica care poate fi trecul la capitolul pierderi colaterale . Atat de mult valoreaza viata omului pentru sistemul malefic , dar cat de mult oare valoreaza viata omului in relatia lui cu D-zeu , el care la iubit pe om asa de mult incat la dat pe fiul sau ca sa-l rascumpere , el D-zeu cel care ia dat omului un nume el D-zeu care la pus pe om sa dea nume tuturor vietatilor de pe pamant si asa cum omul le-a pus nume asa s-au numit .

  In biblie se spune ca nu poti sluji la doi stapani , asa si omul nu poate avea doua identitati in acelast timp , dupa cum vedeti acuma CEZARUL nu mai accepta sa te imparta cu D-zeu . Ori cu Cezaru ori cu D-zeu . Sper ca oameni sa constientizeze ca aceasta problema tine de finta lor si doar ratiunea si constinta lor pot da raspunsul corect .

  Apreciază

 6. iustin said, on septembrie 1, 2010 at 5:02 pm

  Iata, in Apocalipsa 16,2 se spun urmatoarele:

  ,,Şi s-a dus cel dintâi şi a vărsat cupa lui pe pământ. Şi o bubă rea şi ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei şi care se închinau chipului fiarei.”

  Vedeti bine ca aici se spune ca oamenii AVEAU semnul Fiarei, insa nu se precizeaza in ce mod anume si l-au insusit: in corp sau in acte…

  Iar inchinare fata de chipul Fiarei poate sa insemne foarte bine si CONSIMTAMANTUL nostru dat fata de asimilarea numelor primite la botez cu numarul 666, cu inscrierea fara sovaiala in sistemul dictaturii fara precedent care ni se impune acum.

  Apreciază

 7. danutza said, on septembrie 1, 2010 at 5:10 pm

  nu pricep de ce nu se vrea a se vedea adevarul, ca e vizibil de la o posta: se pregateste instaurarea domniei antihristului si a dictaturii mondiale, iar aceste numere pe care le primim ne amintesc de sistemul nazist din lagare. vom fi tratati mai rau decat atat ( mai rau ca sclavii) adica nu vom avea decat obligatii .
  ne vor spala creierul sa il primim pe antihrist ca pe Dumnezeu. se pregatesc intens pt asta ( discrediatera bisericii si a icoanelor/sfintilor/moastelor, actele cu cip, homosexualitatea, satanismul, criza financiara, etc)
  asa ca….de ce sa o dam cotita: ca nu e lepadare, ca pot sa primesc actele,dar nu voi primi implantul, cand e clar ca , prin acceptarea acestor acte, facem pe plac satanei si NU lui Dumnezeu. tot o lepadare e!
  lasati povestile cu cipul ars in cuptor sau cu negarea efectului sau vatamator asupra sufletului si propovaduiti la cat mai multi sa NU primeasca aceste acte.
  punct!

  Apreciază

 8. Ruben said, on septembrie 1, 2010 at 5:13 pm

  Pentru toti SPERIATII care nu stiu ce sa faca in privinta cardurilor cu cip le spun ca frica vine de la diavol . Nu va mai faceti atatea griji fara rost ca intodeuna exista o solutie , putem plati impozitele print-un prieten care are card . Romanul este inventiv si va gasi ei el o solutie , poate or sa apara firme de intermediat comisioane care iti ridica salariul si iti platesc facturile in baza unui contract fara ca tu sa ai nici o legatura cu sistemul . Daca este vorbe de niste servici cu comision in care se fac bani va sigur ca nici anticristul nu o sa-i poata opri pe romanasi de la afacere .

  Iisus spunea : Lasa grijea zilei de maine zilei de maine ca ziua de azi are grijile ei astazi .

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 1, 2010 at 5:28 pm

   Ruben

   Sa ne folosim de cei ce au card? Iti dai seama ce spui?

   Apreciază

   • Ruben said, on septembrie 1, 2010 at 6:01 pm

    Care este problema ? Atata timp cat nu acceptam sistemul , asta nu inseamna ca nu putem face tranzactii printr-un intermediar care il accepta . Acest intermediar si-a pecetluit soarta . Asta nu inseamna ca si noi prin colaborare ne pecetluim soarta , cum spunea mantaitorul : fiti sireti ca sarpele .

    Apreciază

 9. oarecare said, on septembrie 1, 2010 at 5:16 pm

  Pentru fiecare solutia e alta zic eu mai ales ca sunt in aceeasi situatie… sa stam cu grija pregatiti, spovediti si cu nadejde la Dumnezeu. Intreaba-ti constiinta in primul rand si incearca sa stai pe la tara… dar nu stiu pentru cata vreme poate functiona… Doamne Ajuta!

  Apreciază

  • oarecare said, on septembrie 1, 2010 at 5:17 pm

   era un raspuns pentru emanuel…disparut intre timpuri

   Apreciază

   • Ruben said, on septembrie 1, 2010 at 5:21 pm

    Da se pare ce emanuel e asa de speriat incat a fugit cu tot cu blog :)))

    Apreciază

 10. Marturiseste said, on septembrie 1, 2010 at 5:23 pm

  Extraordinar articolul. Felicitari si sa dea Domnul sa-l inteleaga cat mai multi. Multumesc pentru ce ai scris si Dumnezeu sa iti ajute!

  Apreciază

 11. Ortodox pe stil vechi said, on septembrie 1, 2010 at 5:28 pm

  Emanuel trebuie sa fi stalpul tau mai intai nu fugi caci nu o sa ai unde sa te ascunzi si mai rau vei fi prada usoara.Mai intai puneti inima sa se curete si sufletul la sopvedit de toate pacatele apoi nu te gandi la teori ca ce-o sa fac poimaine.Ai nadejde in Bunul Dumnezeu caci el te va apara .se vede ca nu ai iesit prea mult din casa.Dumnezeu te va ajuta ca si pre Sf.Proroh Ilie tezviteanu si va trimite el ce-ti va trebui dar el vrea ca tu sa faci totul din dragoste pentru el caci nu poti sa salvazi alte suflete doar cu o comanada sa faca precum soldatul in armata ,fiecare trebuie sa mearga pe acest drum batatorit si anevoios din dragoste cum bine zicea o sosra sa ne nevoim acum cu post sa ne slefuim acum ca sa avem plata si sa ne calim ca atunci cine mai stie ce va fi si e bine ca nu stim ce va fi ca te-ai panica de aceia se cade sa ai pacea lui Hristos Mantuitorul nostru ,pai ce pace a avut el ?Doar o pace interioara caci de buna voie si din dragoste sa Rasticnit pentru noi.Stia de chinurile ce vor sa vie dar a indurat totul pentru noi.Si noua se cade ca sa facem totul sa fim alaturi de el dar din dragoste nu din obligatie caci la Rai nu este armata.Dragostea sufleteasca a-ti da putere si te face sa fi tare caci asa se face omul calit si slefuit pe interior pacea lui Hristos si pe exterior Iadul lui Satana mai bine asa decat invers.Incearca sa nu schimbi poli.Sti ce mult conteaza sa ai Pacea cea launtrica a lui Hristos ,poti vedea cu usurinta toate miscarile inamicului si tu te poti replia exact cum trebuie si cu o gandire linpede plecata din Inima Buna.Nu te ridica cu gandul ca o sa patesti ca si Lucifer caci Omul de azi nu stie sa se mai smereasca caci scolile cele inalte al ridica prea sus cu mintea .dar uitam caci nu suntem duh ci suntem oameni ,Omului ai este lasat Dragostea cea sufleteasca inpreuna Cu Credinta si Nadejdea urmate de Smerenie Rabdare si Statornicie.Uita-te la toti sfinti au avut din toate aceste arme launtrice.Iar ca sa te usurez pentru trup sa nu uiti caci poti sa te aprovizionezi cu vreo doua baxuri de persoana ca sa treci un an.daca nu ai orez e bun si graul si porunbul dar ca si sfat.orezul si graul tin si 10 ani a sa u uit sa va luati si miere de albine e foarte buna si sanatoasa si dureaza mult si ea cam 5 sau 6 ani poate si mai mult.Nu fugi caci acum e inca bine nu te panica caci panici si pre alti .cauta cum am zis pacea Lui Hristos.acel cutremur si acele rele se atenteaza la suflet .Sincer Rusia si Ucraina e vizata dar mai bine nu mai zic nic .sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne lumineze inimile si mintile sa mergem pre calea cea bine placuta de el amin.Apropo sa nu te uiti la stiri caci ati suceste mintile si gandirea incearca mai bine sa faci o plinbare daca poti sa mergi la o manastire seara si sa asculti Utrenia e rugaciunea cea mai dulce de seara iar Dumineca si la Sarbatori sa te grijestii de suflet mergand la Sfanta Biserica si sa nu iesi pana la Binecuvantare din biserica caci nu mai e primit .Iertati-ma si Dumnezeu sa ne ierte.Lasa pre Dumnezeu sati arate in inima ta cand o fi sa faci ceva nu te griji de trup ca are Dumnezeu grija si gandeste-te doar la ziua de maine ce sa-ti pui la pachet si atat.

  Apreciază

 12. valentin said, on septembrie 1, 2010 at 5:40 pm

  Doamne ajuta!
  Fratii mei utilizarea unui numar este bun!
  Dar numai sa nu apara pe actele noastre, pentru a nu ne asocia cu un numar.
  In absenta unui numar gestionarea devine greoaie.

  O idee ar fi fost ca fiecare serviciu public sa stabileasca o parola/cod cu clientii pentru o identificare usoara.

  Apreciază

  • tataia said, on septembrie 3, 2010 at 1:43 am

   Pai ideea era ca nu este necesara si nici placuta de catre Dumnezeu o „gestionare” a noastra. Adica nimeni nu are dreptul sa „gestioneze” semenii sai.

   Apreciază

 13. acadennis said, on septembrie 1, 2010 at 6:06 pm

  Pai CNP-ul il avem cu toti inca de la nastere, ei acum doar il pun intr-un card care va putea comunica cu computerul.
  Cand vor implanta m-chipul va veni raul, pt ca vor avea posibilitatea de a ne controla vietile
  mai usor.
  Doar ne vor urmari prin satelit si ne vor controla cum vor dori, atunci va fi problema cand omul isi va da libertate in schimbul unui trai bun care la urma urmei se va transforma in sclavie.

  Apreciază

  • tataia said, on septembrie 24, 2010 at 9:50 am

   Oricum este rau si CNP-ul. Dar punerea lui intr-un cip care sa comunica cu computerul este rea nu numai pentru ca ne vor controla vietile, aici e cheia. Este rea pentru ca reprezinta o DECADERE a conditiei umane. Eu am scos ABS-ul de pe masina mea de exemplu. Pentru ca nu am nevoie de un computer care sa ma invete cum sa frinez. Sint capabil sa frinez mai bine decit poate el, dar probabil cei mai multi nu vor fi de acord cu mine aici. In conditiile in care consideri ca tehnologia poate face ceva mai bine ca omul oare nu inseamna acesta o inchinare la IDOLUL tehnologiei? Am ajuns sa fim GESTIONATI de computere? Am creat un lucru in fata caruia faccem plecaciuni acum si ne incredintam totul (viata, sanatate, etc) acestuia? Adica oamenii ma stiu dupa nume, dar asta nu mai conteaza in ziua de azi, conteaza ce stie maria sa computerul, si anume CNP-ul? Personal nu am intilnit situatia asta, nu m-a intrebat nimeni de CNP la nici un operator de telefonie ca eu platesc facturi la unul singur, romtelecom si acolo ma intreaba numarul de telefon nu CNP. Ma rog e un fel de aceeasi marie cu alta palarie, dar parca numarul de telefon nu e atit de antihristic ca CNP-ul pentru ca nu este asociat permanent cu identitatea mea. Dar la banci (care sint institutii foarte satanice cum s-a aratat in repetate rinduri pe acest blog), intr-adevar nu te intreaba niciodata de nume ci doar de CNP. Si la daca suni la banca, la telefon primul lucru care te intreaba e CNP-ul.

   Apreciază

 14. Ruben said, on septembrie 1, 2010 at 6:23 pm

  CNP-ul este in format alfanumeric si ne este dat la nastere , deci nu este acceptat de noi . Cat despre anticrist stim din Apocalipsa ca este un numar de om . Acuma nu stiu daca CNP-ul va fi pus acte sau vor folosi alt tip de numerotare compatibila in format international .

  Apreciază

 15. Ortodox pe stil vechi said, on septembrie 1, 2010 at 6:27 pm

  Ruben nu tre sa profiti de nimeni caci la dreapta judecata te va judeca dupa legea lui Dumnezeu nu dupa voia noastra.Pui prea mult accent pe teori dac asa atunci asa.vezi ca dracul nu se smereste.iar omul modern din zilele noastre a uitat ce inseamna post.Si toate cate le faci sa faci Din Dragoste sufleteasca nu pe profit.dumnezeu ne incearca tocmai sa ne dea plata dincolo .crezi ca esti la un examen si poti copia in fata lui Dumnezeu.Nu atunci merci pe drumul crestinului care se smereste si din dragoste se caieste.fiecare are gradina lui si nu trebuie sa condamnam pre ceilalti gradinari dar astazi trebuie doar sa-ti aperi sufletul acolo trebuie focalizata atentia .daca furi te asemeni cu furaciosi daca inseli te asemeni cu inseletori incearca sa fi crestini tocamai sa poti sa stai intre crestini .Iertati-ma si Dumnezeu sa ne ierte .

  Apreciază

  • Ruben said, on septembrie 1, 2010 at 7:11 pm

   Imi cer mii de scuze daca am ofensat pe cineva si promit ca nu am sa mai comentez aici pe acest blog . Dar mi se pare ca tu Ortodox pe stil vechi esti cam UltraOrtodox si cam Fatalist , nu contest ca esti mai vechi pe blog si prieten cu adminul . Nici o problema ca am vazut si catolici mai catolici decat papa . Cred ca te-ai pronuntat gresit la dreapta judecata deoarece numai D-zeu stie ce este in sufletul omului si faptele lui si mai ales ROADELE FAPTELOR LUI . In schimb cred ca atitudinea Fatalista ca nu mai avem ce face in situatia de stramtorare in care se afla crestini acum si in timpurile ce vor veni nu cred ca este de bun augur . Evident ca ne punem increderea in Iisus cel care ne va calauzi in momente grele ce vor veni – si daca va trebui sa renuntam la multe din lucrurile cu care suntem obisnuiti vom renunta chiar daca va trebui sa renuntam la tot . Am vazut aici pe alte subiecte dar si pe alte bloguri cum unii crestini nu stia ce sa faca in situatia actelor biometrice si se intrebau cum vor putea supravietui in conditile refuzului . Toate la timpurile lor si pana atunci fara frica sa ne pastram si sa ne intarim credinta . Dumnezeu sa ne miluiasca ca Raiul este plin de pacatosi pocaiti si Iadul de pacatosi nepocaiti .

   Apreciază

 16. Viorel Mihai said, on septembrie 1, 2010 at 6:54 pm

  Articol preluat din revista Lumea nr. 7/2010
  Discurs ţinut de Benjamin H. Freedman, consilierul preşedintelui W. Wilson, în 1961

  Aici, în Statele Unite, sioniştii şi coreligionarii lor deţin un control total asupra guvernului nostru. Din foarte multe motive (prea multe şi prea complexe pentru a le analiza acum), sioniştii şi coreligionarii lor conduc aceste State Unite, precum nişte monarhi absoluţi ai acestei ţări.
  Veţi putea, evident, considera că este o afirmaţie foarte vagă, dar permiteţi-mi să vă descriu ce s-a petrecut în timp ce noi dormeam.
  Ce s-a petrecut? Întâi s-a petrecut primul război mondial, care a izbucnit în 1914. Mai sunt puţini oameni de vârsta mea care-şi amintesc lucrul acesta. Acest război a fost purtat într-o tabără de către Marea Britanie, Franţa şi Rusia, şi, în cealaltă tabără, de către Germania, Austro-Ungaria şi Turcia. În doar doi ani, Germania practic câştigase acel război: nu doar „de iure”, ci chiar „de facto”. Submarinele germane, care au fost o surpriză pentru întreaga lume, nimiciseră toate convoaiele din Atlantic. Marea Britanie rămăsese fără muniţii pentru soldaţii ei, cu alimente doar pentru o săptămână, după care a urmat foametea.
  În aceeaşi perioadă, armata franceză era zguduită de rebeliuni. Francezii pierduseră 600 000 de tineri pe Somme, în timpul defensivei de la Verdun. Armata rusească înregistra dezertări masive, oamenii îşi luau jucăriile şi plecau acasă; ruşii nu-1 iubeau pe Ţar. Armata italiană era şi ea pe cale de a se prăbuşi. Nu se trăsese un singur foc pe teritoriul Germaniei. Niciun singur soldat inamic nu trecuse frontiera în Germania. Şi, cu toate acestea, Germania era cea care oferea Angliei condiţiile păcii. Germania oferea Angliei o pace negociabilă pe care juriştii o numesc „status quo ante basis”. Aceasta înseamnă „să dăm războiul deoparte şi să considerăm totul aşa cum a fost înainte ca războiul să înceapă”. Deci Anglia, în vara lui 1916, începuse să analizeze aceste propuneri şi încă în mod serios. Nici nu prea avea de ales. Era una din două: să accepte o pace negociabilă, pe care Germania o oferea cu generozitate, sau să continue un război inutil până la nimicirea totală.
  În timp ce aceste evenimente aveau loc, sioniştii din Germania (care-i reprezentau de fapt pe sioniştii din estul Europei) au mers la Ministerul de război britanic şi – aici voi fi foarte laconic pentru că povestea este lungă, dar am toate documentele care dovedesc afirmaţiile mele – au spus: „Uitaţi cum stau lucrurile: încă mai puteţi câştiga acest război. Nu trebuie să vă predaţi. Veţi putea câştiga acest război, dacă Statele Unite ar deveni aliaţii voştri”. La vremea respectivă Statele Unite nu erau implicate în război. Eram proaspeţi, eram tineri, eram bogaţi, eram puternici. Sioniştii au spus Angliei: „Vă garantăm că vom aduce Statele Unite în acest război ca aliat al vostru, să lupte de partea voastră, cu condiţia să ne promiteţi Palestina pentru după victorie”.
  Cu alte cuvinte, ei făcuseră următorul târg: „Vom aduce SUA în război ca aliat al vostru. Preţul pe care trebuie să-l plătiţi este Palestina, după ce anihilaţi Germania, Austro-Ungaria şi Turcia”. Anglia avea tot atâta drept să promită cuiva Palestina, aşa cum SUA ar fi avut dreptul să promită, de exemplu, Japonia Irlandei, pentru vreun motiv oarecare. Este absolut absurd ca Marea Britanie, care nu a avut niciodată vreo legătură sau vreun interes sau vreun drept asupra a ceea ce se numea Palestina, să folosească această ţară precum moneda de schimb oferită sioniştilor pentru serviciul lor de a aduce SUA în război. Cu toate acestea Marea Britanie a făcut această promisiune sioniştilor, în octombrie 1916.
  Şi, la puţin timp după acest moment – şi nu ştiu câţi dintre dumneavoastră îşi mai amintesc – Statele Unite, care erau în cvasi-totalitate pro-germane, au intrat în război împotriva Germaniei, de partea Marii Britanii. Am afirmat că SUA erau în cvasi-totalitate pro-germane, deoarece ziarele americane erau controlate de evrei, bancherii americani erau evrei şi, în general, mass-media americană aparţinea evreilor; iar ei, aceşti evrei, erau pro-germani. Erau pro-germani, deoarece foarte mulţi dintre ei proveneau din Germania şi doreau să vadă o Germanie care-1 va distruge pe Ţar. Evreii nu-1 iubeau pe Ţar şi nu doreau să vadă Rusia câştigând războiul.
  Aceşti bancheri evrei-germani, precum Kuhn Loeb şi alte bănci celebre americane refuzaseră să finanţeze Anglia sau Franţa, chiar şi cu un dolar. Ei au stat deoparte spunând: „Câtă vreme vedem Franţa şi Anglia aliate cu Rusia – nici un cent!” În schimb, aceşti bancheri au pompat bani în Germania, luptând în acest mod alături de Germania, în speranţa de a vedea Rusia îngenunchiată şi Ţarul anihilat. Acum, aceiaşi evrei, când au văzut nesperata posibilitate de a obţine Palestina, au mers în Anglia şi au făcut acest târg. Şi, la vremea respectivă, aceasta a dus o schimbare totală de atitudine, exact ca un semafor care trece de pe roşu pe verde.
  După ce toate ziarele americane fuseseră pro-germane, explicând despre dificultăţile întâmpinate de către Germania în războiul dus împotriva Angliei, deodată, pentru aceleaşi ziare, germanii nu mai erau buni. Germanii erau ticăloşi. Germanii erau numiţi „huni”. Germanii executau surori ale Crucii Roşii. Germanii tăiau mâinile bebeluşilor. La puţin timp după acest moment, Woodrow Wilson a declarat război Germaniei. Sioniştii din Londra au telegrafiat în SUA judecătorului Louis Bradeis (de la Curtea Supremă de Justiţie), spunându-i. „Du-te acum şi fă presiuni asupra preşedintelui Wilson. Noi obţinem de la Anglia ce dorim. Acum e rândul tău să faci presiuni asupra preşedintelui Wilson să aducă în război Statele Unite”.
  Iată cum au intrat în război Statele Unite ale Americii. America nu avea niciun interes în acel război. America avea la fel de mult interes în acel război ca cineva care ar trebui să fie pe lună în această seară, în loc să fie în patul lui. Pentru contextul Primului Război Mondial, nu a existat niciun sens ca America să fie implicată în acel război.
  După ce noi, americanii, am intrat în război, sioniştii au mers în Marea Britanie şi au spus: „Ei bine, noi ne-am îndeplinit obligaţiile din acord. Hai acum să vedem ceva scris care să ne arate că veţi respecta târgul şi că ne veţi da Palestina după război”. Ei atunci nu ştiau dacă războiul va mai dura un an sau zece ani. Aşa că s-au gândit să conceapă „o chitanţă”. Iar „chitanţa” a luat forma unei scrisori, care a fost însă redactată într-un limbaj foarte criptic, astfel încât lumea să nu-şi poată da seama despre ce e vorba. Această scrisoare a fost denumită Declaraţia Balfour.
  Declaraţia Balfour nu era deci decât promisiunea Marii Britanii de a plăti sioniştilor preţul efortului lor de a aduce SUA în război. Deci această celebră Declaraţie Balfour, despre care tot auzim vorbindu-se, este la fel de falsă ca o bancnotă de trei dolari. Şi nu cred că aş fi putut demonstra acest lucru mai mult decât am facut-o.
  De aici au început necazurile. Statele Unite au intrat în război. Statele Unite au strivit Germania. Când războiul a luat sfârşit şi germanii au mers la Paris pentru Conferinţa de Pace, acolo se aflau 117 evrei: era delegaţia condusă de către Bernard Baruch. Eu am fost acolo: e normal deci că ştiu. Ce s-a întâmplat apoi? Evreii, în cadrul Conferinţei de Pace, în timp ce tăiau în felii Germania şi împărţeau bucăţi Europa naţiunilor care aveau şi ele pretenţii, au spus: „Ce-ar fi să ni se dea nouă Palestina?” După care au scos în public, în faţa germanilor (care nu ştiau nimic), Declaraţia Balfour. Şi, în acea clipă, germanii au înţeles că fuseseră învinşi şi obligaţi să plătească înspăimântătoarele reparaţii de război, numai din cauza faptului că sioniştii doriseră Palestina şi fuseseră decişi să o obţină, prin orice mijloace.
  Evenimentele acestea ne conduc la un alt punct interesant al istoriei. Când germanii au realizat ce se petrece, au fost evident indignaţi. Trebuie precizat că, până în acel moment, în nicio ţară a lumii, evreii nu erau mai confortabil instalaţi decât în Germania. Era acolo domnul Rathenau – un personaj la fel de important în finanţele şi industria Germaniei cum era Bernard Baruch la noi. Era domnul Balin, care deţinea două mari linii maritime – North German Lloyd’s şi Hamburg-American Lines. Era domnul Bleichroder, bancherul familiei Hohenzollern. În Hamburg era familia de evrei Warburg, deţinători ai celor mai mari bănci comerciale ale lumii. Evreii trăiau foarte bine în Germania, fără îndoială. Deci germanii au avut tot dreptul să gândească: „Iată, într-adevăr, trădare!”.
  A fost o trădare care poate fi comparată cu următoarea situaţie ipotetică. Să presupunem că SUA ar fi în război cu URSS. Şi că noi învingem. Şi că le spunem ruşilor: „Ştiţi ceva, hai să uităm toată tărăşenia. Vă oferim o pace negociabilă”. Şi deodată China comunistă ar intra în război, ca aliată a URSS. Iar implicarea Chinei ar duce la înfrângerea noastră. O înfrângere dureroasă, cu un cortegiu de reparaţii pe care imaginaţia unui om nu le poate concepe. Apoi imaginaţi-vă că, după înfrângerea noastră, am afla că tocmai chinezii de la noi ne-au trădat. Că e vorba de propriii noştri chinezi. Că ei ne-au trădat şi că, prin ei, China comunistă a fost ademenită în război împotriva noastră. Care ar fi atunci atitudinea noastră, a americanilor faţă de cetăţenii noştri de origine chineză? Probabil niciun chinez nu şi-ar mai arăta faţa pe străzile Americii. Şi nu ar fi destui stâlpi de iluminat şi copaci, pentru a ne ocupa de ei. Imaginaţi-vă deci, cum v-aţi simţi…
  Ei bine, asta au simţit germanii faţă de evrei. Fuseseră aşa de drăguţi cu ei: din 1905 încoace, după ce prima revoluţie comunistă eşuase în Rusia şi evreii trebuiseră să fugă de acolo, toţi luaseră calea Germaniei. Iar germanii le oferiseră azil. Germanii i-au tratat cu respect. Şi acum evreii vânduseră Germania, doar pentru motivul că doreau Palestina, pentru a crea acolo „un stat evreu”.
  Nahum Sokolov, precum şi toate marile personalităţi de care ştiţi că sunt legate azi de sionism, în 1919, 1920, 1921, 1922 şi 1923, au scris în toate articolele lor (şi presa era plină de afirmaţiile lor) că sentimentul antievreiesc din Germania a apărut numai după ce poporul german a aflat de intervenţiile evreieşti în scopul aducerii în război a Statelor Unite, înşişi evreii au recunoscut acest lucru.
  Antievreismul german nu a apărut din cauză că germanii, în 1919, au descoperit că un pahar cu sânge de evreu e mai gustos decât Coca-Cola sau berea müncheneză. Nu era, în plus, nici vorbă de un resentiment religios. Era ceva totalmente politic. Era ceva totalmente economic. Orice, dar nu religios.
  Nimănui nu-i păsa, în Germania de atunci, de faptul că evreul merge acasă, trage storurile şi spune „Shema’Israel” în loc de „Tatăl Nostru”. Resentimentele evreieşti mereu crescânde în Germania interbelică nu s-au datorat decât unui lucru: germanii îi considerau pe evrei răspunzători de înspăimântătoarea lor înfrângere militară. Iar primul război mondial a fost pornit împotriva Germaniei fără niciun motiv de care Germania să fie responsabilă. Germanii nu aveau nicio vină decât una: vina de a avea succes. Germanii creaseră o flotă puternică, germanii creaseră comerţul mondial.
  Nu trebuie să uităm că, pe vremea Revoluţiei Franceze, Germania era constituită din 300 de oraşe-stat, principate, ducate şi aşa mai departe. 300 de entităţi politice separate. Iar aceste entităţi, pe timpul lui Napoleon şi Bismarck, au fost reunite într-un stat unic. Pentru ca, în următorii 50 de ani, Germania să devină una dintre marile puteri ale lumii. Marina germană rivaliza cu cea a Marii Britanii; comerţul şi afacerile germane erau de talie mondială; Germania surclasa pe oricine; Germania producea produsele cele mai bune.
  Şi care a fost rezultatul acestor lucruri? O conspiraţie între Anglia, Franţa şi Rusia, pentru a o demola. Nu există un singur istoric pe lumea aceasta care să găsească motivul plauzibil pentru care aceste trei state au decis să şteargă Germania de pe hartă, din punct de vedere politic.
  Să revenim la situaţia de după primul război mondial. După ce descoperiseră că evreii purtau vina înfrângerii ţării lor, resentimente puternice s-au dezvoltat în germani. Dar niciun fir de păr de pe capul vreunui evreu nu a fost atins. Profesorul Tansill de la Universitatea Georgetown (care a avut acces la multe documente de la Departamentul de Stat) citează un raport semnat Hugo Schonfedt, un evreu trimis de către Cordell Huli, în 1933, în Germania, ca să inspecteze aşa-zisele lagăre de deţinuţi în perfectă stare de sănătate şi pline de comunişti. E drept, mulţi dintre ei erau evrei, dar aceasta pentru că, întâmplător, la vremea respectivă, circa 98% din comuniştii Europei erau evrei. Tot în acele lagăre se mai aflau şi preoţi, şi miniştri, şi masoni, toţi bănuiţi de afiliaţii internaţionale.
  Acum, nişte rapeluri istorice necesare: în 1918-1919, comuniştii au preluat puterea în Bavaria, pentru câteva zile. Rosa Luxemburg şi Karl Liebknecht şi alţi evrei au reuşit să preia puterea guvernamentală pentru trei zile. De fapt Kaiserul, când a încheiat războiul, a fugit în Olanda, deoarece bănuia că cei ce vor prelua puterea în Germania vor fi comuniştii şi că el va fi executat, aşa cum păţise Ţarul. Aşa că şi-a căutat refugiu în Olanda.
  Apoi însă, după ce ameninţarea comunistă în Germania a fost anihilată, evreii au încercat să reintre în vechile posturi, iar germanii au început să lupte împotriva lor în toate modurile, dar fără să se atingă de vreun fir de păr al vreunui evreu german. Lupta de atunci a germanilor împotriva evreilor era similară cu lupta noastră împotriva delincvenţilor de pe vremea Prohibiţiei. Nu era deci o luptă cu pistoale.
  Şi, nu uitaţi, la acea vreme existau între 80 şi 90 milioane de germani contra a numai 460 000 evrei. Numai 0,5% din populaţia Germaniei era evreiască. Şi, cu toate acestea, evreii erau cei care controlau presa, precum şi cea mai mare parte a economiei germane (acţionaseră în momentul prăbuşirii mărcii şi practic cumpăraseră tot ce se putea cumpăra).
  Evreii au încercat să ascundă acest lucru: trădarea poporului german şi adevărata cauză a resentimentelor germanilor. Germanii au demarat acţiuni împotriva evreilor, organizând o discriminare globală. Practic evreii au fost îndepărtaţi din structurile nivelurilor sociale, aşa cum noi americanii i-am îndepărta, de îndată, pe chinezi sau negri sau catolici sau pe oricine care s-ar afla în ţară şi care ne-ar fi trădat inamicului nostru, aducându-ne în faţa unei înfrângeri umilitoare.
  După o vreme, evreii lumii au organizat o conferinţă la Amsterdam. În iulie 1933, evrei din toate colţurile lumii s-au reunit în acest oraş. Şi acei evrei au spus Germaniei: „Îl concediaţi pe Hitler şi instalaţi fiecare evreu în postul pe care-l deţinea, fie el comunist sau nu. Nu ne puteţi trata aşa. Noi, evreii lumii, lansăm aici acest ultimatum împotriva voastră!” Vă puteţi imagina ce au răspuns germanii…
  Ce au făcut în această situaţie evreii? După ce Germania refuzase să se predea ultimatumului evreimii mondiale, lucrările Conferinţei de la Amsterdam au fost întrerupte şi Samuel Untermeyer, şeful delegaţiei americane şi preşedinte al conferinţei, a revenit în SUA! Aici el a mers de pe vapor direct la studiourile de radio CBS, de unde a rostit următoarele cuvinte: „Evreii lumii declară azi război sfânt împotriva Germaniei. Ne aflăm din această clipă angajaţi într-un conflict sacru împotriva germanilor. Şi îi vom înfometa până se vor preda. Vom organiza un boicot mondial împotriva lor. Şi aceasta îi va distruge, deoarece ei depind de comerţul mondial în cadrul afacerilor de export”. Era o realitate: două treimi din alimentele necesare Germania trebuia să le importe, pe baza a ceea ce Germania exporta. Implicit deci, fără export două treimi din germani ar fi pierit de foame.
  În această declaraţie, tipărită în New York Times, pe 7 august 1933, Untermeyer mai declara, cu îndrăzneală: „Acest boicot va fi autoapărarea noastră. Chiar preşedintele Roosevelt ne-a recomandat această metodă, în cadrul lui National Recovery Administration”. Vă reamintesc că aceasta era entitatea aparţinând de programul New Deal şi care putea declara, în context juridic, un stat apt de a fi boicotat economic.
  Imediat s-a instalat boicotul economic mondial al Germaniei, un boicot atât de asiduu, încât pe niciun raft de magazin al lumii nu mai puteai găsi un produs având inscripţionat Made in Germany. Un membru al conducerii reţelei de magazine Woolworth mi-a mărturisit că, atunci, au trebuit să arunce în râu farfurii şi ceramică germană în valoare de milioane de dolari. Magazinele cu marfă germană erau, la rândul, lor boicotate şi cetăţenii pichetau cu pancarte pe care scria „Hitleriştii!” sau „Asasinii!” – aşa cum se face uneori în Sud.
  Într-un magazin Macy (reţea condusă, paradoxal, de familia evreiască Strauss), o femeie a găsit o pereche de ciorapi vechi de 20 ani, cu eticheta Made in Germany. Imediat magazinul a fost boicotat şi pichetat de sute de cetăţeni cu pancarte antihitleriste.
  În timp ce acestea se petreceau în lume, repet, în Germania nimeni nu se atinsese de un fir de păr al vreunui evreu. Nu exista suferinţă în rândul evreilor. Nu exista foamete. Nu erau crime. Nimic.
  Evident, germanii au spus: „Cine sunt aceste persoane care declară boicot împotriva noastră şi ne aduc oamenii în şomaj şi ne fac să ne îngheţe industria?! Cine sunt ei, ca să ne facă aşa ceva?!”. Erau evident indignaţi. Unii au început să picteze zvastici pe magazinele evreilor. Lucru normal. De ce s-ar fi dus un german să-şi dea banii unui proprietar de magazin din aceeaşi etnie cu cei care îi înfometau ţara prin embargoul mondial, pentru a face Germania să îngenuncheze şi apoi să vină să-i dicteze cine să fie premierul sau cancelarul? Era ridicol. Boicotul mondial a mai continuat ceva timp.
  Dar, de-abia în 1938, când un tânăr evreu polonez a împuşcat un diplomat german în ambasada Germaniei din Paris, germanii au devenit într-adevăr duri cu evreii din Germania. Astfel au apărut vitrinele sparte şi luptele de stradă şi tot ce cunoaştem.
  Acum, cu toate că nu-mi place cuvântul «antisemitism» (pe care-1 consider un nonsens), dar dumneavoastră vă spune ceva, îl voi utiliza în continuare. După cum vedem, supremul motiv pentru care în Germania a explodat antisemitismul şi resentimentele împotriva evreilor era responsabilitatea lor pentru izbucnirea primului război mondial şi boicotarea mondială a Germaniei. Şi, în final, se vede că ei deveneau autorii celui de-al doilea război mondial, pentru că deja lucrurile nu mai puteau fi controlate şi era absolut necesar ca germanii şi evreii să-şi încrucişeze săbiile într-un război care avea să decidă odată pentru totdeauna cine va supravieţui şi cine va pieri.
  În acea perioadă, trăiam în Germania şi ştiam că germanii deciseseră că Europa urma să fie sau creştină sau comunistă; nu exista cale de mijloc. Şi germanii se deciseseră: aveau să încerce să menţină o Europă creştină, pe cât posibil. Şi au început reînarmarea.
  În noiembrie 1933, SUA au recunoscut oficial Uniunea Sovietică. URSS devenea foarte puternică, iar Germania şi-a dat seama că, „dacă nu suntem puternici, curând vine şi rândul nostru”.
  Aşa cum azi, în America, spunem „dacă nu suntem puternici, curând vine şi rândul nostru”. Iar guvernul nostru cheltuieşte 84 miliarde de dolari pentru apărare. Şi apărare împotriva cui? Apărare împotriva a 40 000 de mici evrei care au luat puterea la Moscova, după care, prin varii metode, au obţinut comanda în atâtea ţări ale lumii.
  Ce putem face noi, azi, în pragul celui de-al treilea război mondial? Dacă acţionăm rapid, poate salvăm nişte vieţi care ar putea fi ale fiilor noştri. Fiii dvs. ar putea fi chiar în seara aceasta chemaţi sub arme şi dvs. nu ştiţi, aşa cum englezii nu au ştiut în 1916, în Londra, că sioniştii făceau un târg cu cabinetul de război britanic, pentru a le trimite cei mai buni copii să moară într-un război absurd ca toate războaiele. Dar cine a ştiut de asta în SUA, la vremea respectivă? Nimeni.
  Nimănui în SUA nu i se permitea să ştie asta. Dar cine a ştiut sigur? Preşedintele Wilson a ştiut. Colonelul House a ştiut. Alţi oameni din interior au ştiut. Mă întrebaţi dacă eu am ştiut? Ceva idei aveam, pentru că eram omul de legătură al lui Henry Morgenthau Sr., în 1912, în timpul campaniei în care Wilson a fost ales, şi circulau zvonuri prin birouri la vremea aceea. Eram omul de încredere al lui Morgenthau, care era preşedintele Comitetului de finanţare, eram omul de legătură între el şi Rollo Wells, trezorierul.
  Deci am asistat la şedinţele lor, cu preşedintele Wilson în capul mesei. Toţi ceilalţi erau acolo şi îi auzeam cum îl bombardează pe preşedinte cu chestiunea impozitelor şi a situaţiei grave a lui Federal Reserve Bank şi îi auzeam cum îl îndoctrinează pe preşedintele nostru cu teorii sioniste. Judecătorul Brandeis şi preşedintele erau acolo şi vorbeau, îi văd şi acum, aproape unul de altul, la fel de lipiţi ca degetele unei mâini. Preşedintele Wilson, când venise la discuţii să afle despre ce este vorba, era la fel de neştiutor ca un nou-născut.
  Aşa am fost noi, americanii, atraşi în primul război mondial, în timp ce dormeam cu toţii. Ne-am trimis copiii în Europa, pentru a fi măcelăriţi! Dumneavoastră ştiţi ce fac evreii de Ziua Iertării, care credeţi că este aşa de sacră pentru ei? Eu ştiu, pentru că am fost unul din ei. Ceea ce spun nu este din auzite. Sunt aici să vă prezint fapte.
  În Ziua Iertării, ca evreu, intri în sinagogă şi rosteşti o rugă, singura rugă care te obligă să rămâi în picioare. Această rugă scurtă se repetă de trei ori: ea se numeşte Kol Nidre. Ruga se referă la un acord pe care-1 faci în clipa aceea cu Atotputernicul Dumnezeu, în sensul că orice promisiune, declaraţie sau jurământ pe care-1 vei face în următoarele 12 luni să fie nul şi neavenit. Jurământul nu va fi jurământ; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea nu vor avea nicio valoare.
  Cu atât mai mult, Talmudul reaminteşte evreului că ori de câte ori face o promisiune sau un jurământ, să nu uite că legământul făcut sub Kol Nidre, de Ziua Iertării, îl scuteşte de respectarea lor.
  Deci, cât de mult ne putem noi baza pe loialitatea evreilor? Ne putem baza pe loialitatea lor la fel de mult cât s-au bazat germanii pe loialitatea lor, în 1916. Şi, fără îndoială, noi, americanii, vom avea aceeaşi soartă pe care au avut-o germanii, şi din aceleaşi motive.

  Benjamin H. Freedman

  Benjamin H. Freedman a fost una dintre cele mai uimitoare, dar şi contradictorii personalităţi ale secolului trecut. Născut în 1890, acesta a fost un om de afaceri evreu de succes în New York City, fiind principalul acţionar al companiei Woodbury Soap. După cel de-al doilea război mondial, a întrerupt contactul cu organizaţiile evreieşti şi şi-a petrecut restul vieţii cheltuind o mare parte din averea sa evaluată la cel puţin 2,5 milioane dolari, pentru a prezenta opiniei publice structurile de putere ale evreilor care dominau Statele Unite. De aceea mărturiile sale sunt extrem de valoroase, deoarece provin chiar din interiorul celor mai înalte nivele ale organizaţiilor evreieşti şi maşinaţiunilor acestora puse la cale pentru a-şi câştiga şi menţine puterea asupra naţiunii americane. Freedman a lucrat alături de Bernard Baruch, Samuel Untermeyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John F. Kennedy şi multe alte personalităţi de vază ale societăţii americane.

  Discursul pe care l-am redat cititorilor noştri a fost ţinut în 1961, la Hotelul Willard din Washington DC, şi publicat la acea vreme de Commori Sense. Despre actualitatea mesajului său nu e cazul să vă convingem. E suficient să parcurgeţi cu atenţie discursul său.

  Prelucrare de Karen Miller

  Apreciază

 17. Aurora said, on septembrie 1, 2010 at 6:59 pm

  Nu ne mantuim daca pacalim pe cineva. Trebuie sa ne smerim ca sa ne dea Dumnezeu intelepciune in vremurile de restriste. Cred de asemenea ca nu vom putea face fata daca vom fi singuri, ci sa formam mici grupuri, am mai spus-o.

  Apreciază

 18. Silviu de la Turda said, on septembrie 1, 2010 at 7:01 pm

  nu prea sant un bun orator, dar dragi ROMANI ! nu va lasati amagiti si nu va insemnati cu numere, sant numerele satanei ! sa nu va sperie nici un fel de amenintare, refuzati categoric , nu vi se intampla nimic, bunul DUMNEZEU va avea grija de cei ce pazesc legile lui, nu veti pierde viata, ci chiar o veti castiga, viata fara de moarte,viata vesnica. Cu respect,pentru toti crestinii din Romania, si din toata lumea,Silviu de la Turda. ID-iul meu este bybycu_bengosu@yahoo.com

  Apreciază

 19. Ortodox pe stil vechi said, on septembrie 1, 2010 at 7:09 pm

  Viorel Mihai@ am crezut ca esti la actualitati era sa citesc tot calupul dar nu zicea nimic de dumnezeu de sfinti sai .Nu te critic am scris ca ideie unde se uita lumea in ziua de azi .In Gradina celuilalt.Nu uita ca primul nostru dusman e trupul care are multe patimi si mai apoi lumea.noi nu tre sa ne luam dupa lume tre sa ne luam Dupa Urmele lui Iisus Hristos care sa rasticnit din dragoste pentru noi ca si noi sa facem un mic pas spre cele Dumnezeiesti.iarta-ma ca ti-am tras atentia si eu am multe greseli si multumesc celui ce mi le poate reda ca sa ma indrept dar puteai eventual sa sustragi o mica povestioara,un rezumat daca pentru tine e inportant pentru mine nici nu ma intereseaza ce face omul in gradina lui ,Incercam pe acest site sa ne indreptam si Tema acestui site este atentia la suflet si pericolele care vor sal rapeasca.Dar ca solutie e una singura acceptarea din Inima Buna a celor ce vin fie bune fie rele pentru Dragostea lui Dumnezeu si pentru o nota de trecere la Marele Examen a fiecaruia dintre noi.Si daca s-ar putea sa nu se mai faca misto unul de celalalt ca Dracul nu se smereste dar noi ca si oameni ce suntem putem sa ne smerim daca vrem si putem sa avem dragoste daca vrem si putem sa mergem pre Drumul cel anevoios a lui Iisus Hristos daca vrem.Iarta-ma si Dumnezeu sa ne ierte.

  Apreciază

  • Viorel Mihai said, on septembrie 1, 2010 at 7:17 pm

   salut,

   am trimis commentul ca propunere de articol, nu ma asteptam sa fie publicat direct fara moderare. eu sunt frecvent interzis pe acest blog, asa ca nu o sa incerc sa iti explic din credintele mele aici.

   pe mine m-a ajutat foarte mult acest articol, mi-a completat multe spatii goale, acum inteleg mai bine ceea ce a fost intre evrei si germani. sa auzim numai de bine.

   Apreciază

   • Ruben said, on septembrie 1, 2010 at 7:27 pm

    Viorel Mihai – Foarte interesant articolul pe care la-i reprodus mi-e chiar mi-a palcut dar ma tem ca nu este in acord cu subiectul din TITLU . Cred ca se potrivea la alt topic .

    Apreciază

   • Liliana said, on decembrie 25, 2010 at 10:03 pm

    Multumesc pentru acest articol.Intr-adevar,acum inteleg ceea ce la scoala,la ora de istorie ,mi se parea confuz…motivele razboaielor mondiale din secolul abia incheiat.Asa trebuie explicat copiilor-adevarul.Asta nu inseamna ca trebuie sa urim vreun popor.Fiecare cu metehnele lui.Dumnezeu va judeca neamurile…

    Apreciază

 20. Ruben said, on septembrie 1, 2010 at 7:12 pm

  Imi cer mii de scuze daca am ofensat pe cineva si promit ca nu am sa mai comentez aici pe acest blog . Dar mi se pare ca tu Ortodox pe stil vechi esti cam UltraOrtodox si cam Fatalist , nu contest ca esti mai vechi pe blog si prieten cu adminul . Nici o problema ca am vazut si catolici mai catolici decat papa . Cred ca te-ai pronuntat gresit la dreapta judecata deoarece numai D-zeu stie ce este in sufletul omului si faptele lui si mai ales ROADELE FAPTELOR LUI . In schimb cred ca atitudinea Fatalista ca nu mai avem ce face in situatia de stramtorare in care se afla crestini acum si in timpurile ce vor veni nu cred ca este de bun augur . Evident ca ne punem increderea in Iisus cel care ne va calauzi in momente grele ce vor veni – si daca va trebui sa renuntam la multe din lucrurile cu care suntem obisnuiti vom renunta chiar daca va trebui sa renuntam la tot . Am vazut aici pe alte subiecte dar si pe alte bloguri cum unii crestini nu stia ce sa faca in situatia actelor biometrice si se intrebau cum vor putea supravietui in conditile refuzului . Toate la timpurile lor si pana atunci fara frica sa ne pastram si sa ne intarim credinta . Dumnezeu sa ne miluiasca ca Raiul este plin de pacatosi pocaiti si Iadul de pacatosi nepocaiti .

  Apreciază

 21. Cosmin S. said, on septembrie 1, 2010 at 7:20 pm

  Am extras 2 fragmente din cartea „La apusul libertatii”, care zic eu ca ne ajuta in intelegerea problemelor cu care ne confruntam in vremurile acestea.
  Iata cum inteleg eu lucrurile:
  Am intrat 100% in era digitala. Planul este disparitia banilor fizici. Fiecare persoana va trebui sa fie cumva prinsa in panza de paianjen, ori prin buletin, ori prin cardul de sanatate, ori prin semnatura electronica. Apoi, dupa ce toata lumea se va fi prins in aceasta panza printr-un card cu cip si prin numarul de inregistrare aferent, se vor scoate banii fizici din circulatie. Platile sau tranzactiile se vor face cu orice act cu cip, fie buletin cu cip, fie card de sanatate sau semnatura electronica. Apoi vor emite cartela unica. Iar dupa cartela unica vor trece la etapa finala…….semnul fiarei. Sau poate vor trece direct la semnul fiarei sau poate vor interveni alte evenimente. In orice caz, sistemul se adapteaza din mers, e foarte versatil, e………”taina faradelegii”.

  Iata fragmentele pe care le-am subliniat:
  „Aici însă trebuie să fim din nou atenti pentru că toti ne concentrăm interesul asupra cărtilor de identitate, în timp ce ei, si repet acest lucru, nu s-au angajat încă în ce fel vor da codul unic cetătenilor. Poate prin cartea de identitate, poate printr-un microcip implantat pe mână sau pe frunte, poate prin cartea de identitate fiscală, pentru a-i obliga pe toti grecii, poate prin cartea de sănătate sau prin orice alt card care totusi va fi electronic, pentru a fi posibil controlul deplin al individului în tranzactiile pe care le face prin intermediul codului său unitar personal.
  ………………………………….
  Subliniem în acelasi timp că, de vreme ce nu s-au angajat asupra modului în care vor da acest număr de cod de înregistrare, este posibil să nu folosească în prima fază nici codul barat (bar code) nici sistemele U.P.C si E.A.N-13 si nici numărul 666. Până să dea fiecărui cetătean numărul unitar de cod de înregistrare si să-si împlinească scopul (adică centralizarea în el si prelucrarea în orice fel a tuturor datelor personale si de alt fel), acest număr poate încăpea pentru început chiar si pe un simplu card neelectronic pentru a fi treptat, transferat pe un card electronic de orice formă sau pe un microcip pe care îl vor alege la sfârsit. ”

  Si fragmentul intreg:
  “Atentie !

  Ca să rezumăm, vă reamintim că esenta temei care ne determină să reactionăm este faptul că a fost legiferată deja desfiintarea libertătii personale si a vietii particulare a omului de dragul interesului public, lucru nepermis într-o societate guvernată de legi drepte si într-un stat democratic. Niciodată si pentru absolut nici un motiv nu va fi cu putintă să fie desfiintat bunul inalienabil al libertătii. Multi ne concentrăm atentia asupra problemei, nu a legiferării acestui fapt criminal care anulează libertatea persoanei umane, ci asupra modului concret de aplicare a legii.

  Aici însă trebuie să fim din nou atenti pentru că toti ne concentrăm interesul asupra cărtilor de identitate, în timp ce ei, si repet acest lucru, nu s-au angajat încă în ce fel vor da codul unic cetătenilor. Poate prin cartea de identitate, poate printr-un microcip implantat pe mână sau pe frunte, poate prin cartea de identitate fiscală, pentru a-i obliga pe toti grecii, poate prin cartea de sănătate sau prin orice alt card care totusi va fi electronic, pentru a fi posibil controlul deplin al individului în tranzactiile pe care le face prin intermediul codului său unitar personal. Repetăm: vor încerca cu orice chip să ni-l impună.

  Ca să constientizăm pe deplin ce se întâmplă, să ne reprezentăm mai clar acest subiect: cum se stie, sufletul este superior trupului si când iese, trupul moare. Aici, în cazul nostru, locul sufletului îl are legiferarea urmăririi electronice a tuturor cetătenilor. Corpul este modul de aplicare a legii în cauză. Dacă ne ocupăm de trup, lovim în vânt, dacă însă ne ocupăm de suflet, atunci n-o să mai avem probleme nici cu trupul. Asadar, toti împreună să reactionăm, făcând cunoscut tuturor factorilor responsabili că nu acceptăm: 1. Legea 2472 / 1997 pentru culegerea si prelucrarea datelor cu caracter personal, si 2. Acordul Schengen.

  Subliniem în acelasi timp că, de vreme ce nu s-au angajat asupra modului în care vor da acest număr de cod de înregistrare, este posibil să nu folosească în prima fază nici codul barat (bar code) nici sistemele U.P.C si E.A.N-13 si nici numărul 666. Până să dea fiecărui cetătean numărul unitar de cod de înregistrare si să-si împlinească scopul (adică centralizarea în el si prelucrarea în orice fel a tuturor datelor personale si de alt fel), acest număr poate încăpea pentru început chiar si pe un simplu card neelectronic pentru a fi treptat, transferat pe un card electronic de orice formă sau pe un microcip pe care îl vor alege la sfârsit.

  Să nu avem liniste si să cădem victime ale diversiunii, pentru că atunci când ei promit că nu ”vă vom da nici carte de identitate si că nu va exista nici bar code cu numărul 666″, atunci vor încerca să ne acuze pe noi toti care protestăm că ne nelinistim pentru nimic. Trebuie să ne focalizăm toată atentia asupra rădăcinii problemei, care constă în legile mai sus pomenite, si asupra modului de aplicare al acestora prin numărul unitar de cod de înregistrare, si nu asupra formei în care ni se va da acest număr. Daca nu suntem atenti vom întelege putin mai târziu că am fost amarnic înselati.

  Celor putini, care vor să impună ”de zor” acest număr poporului grec, dacă le place atât de mult, le spunem că granitele sunt deja deschise; să se ducă în orice tară, va accepta, si ei să trăiască bine si noi……si mai bine !”

  LA APUSUL LIBERTATII
  Ieromonah Hristodul Aghioritul
  http://www.sfaturiortodoxe.ro/buletine/apusullibertatii1.htm

  Apreciază

 22. alex said, on septembrie 1, 2010 at 7:21 pm

  „(…) Eh, raţiunea aceasta! Unii taie cu cuţitul pâine, iar altul îi ia cu el omului viaţa. Iar raţiunea, raţiunea e un lucru alunecos, nu există ticăloşie şi mârşăvie pe care raţiunea să nu le poată justifica, să nu găsească cauza din care toate acestea n-ar trebui făcute. Aşa va găsi o scuză şi pentru numerele personale şi pentru paşapoarte şi pentru … 666! Că doar nu pe cadavre vor fi puse numerele astea şi nici nu vor adormi simţurile oamenilor, nu, nicidecum. Toţi, toţi vor înţelege, dar raţiunea va găsi justificări, numaidecât va găsi, iar omul, pregătit deja în forul său interior să trădeze, se va autolinişti cu argumentele raţiunii.”

  „La venirea lui aici, (antihristului) totul deja e pregătit, centralizarea e deplină, poporul e numărat, fiecare e cu numărul său şi cu cartela sa, iar în ea e inclus totul, până şi opiniile omului şi concepţia lui despre lume. Cu această cartelă se va putea controla orice mişcare a omului şi pe pământ, şi sub pământ, şi sub apă. Totul va fi.”

  „Desigur, el (antihristul) va vrea ca lumea să i se închine de bunăvoie, aşa cum L-a primit pe Hristos. Dar aceasta va fi voia liberă a animalului dus spre tăiere. De mers, merge el singur, numai că în jur stau ciobanii cu bicele. Omenirea e deja în capcană, chiar dacă a mai rămas o bucăţică de caşcaval, fapt despre care a şi spus Mântuitorul, că greu se va mai găsi un suflet credincios. Noi deja am acceptat condiţiile acestei lumi. Oamenii nu pur şi simplu au fost de acord, ci singuri îşi zidesc sistemul dependenţei de lume şi, dacă ai intrat în horă, trebuie să joci până la capăt, iar în cazul de faţă, până la Judecata de Apoi.”

  „În schimb, nu trăim mai rău decât alţii. Dar trăim?! Trăieşte doar omul liber, iar cel din robie, robul, doar există. Dumnezeu L-a dat pe Fiul său Unul Născut ca să ne scoată din robie, din robia păcatului şi a patimilor, iar noi, ca evreii ieşiţi din robia egipteană, cârtim şi vrem înapoi, în captivitate. Las’ să ne moară copiii şi apropiaţii să fie umiliţi, numai supa să fie la vreme! Numai că supa aceasta e tocmai caşcavalul din capcană. Când uşa s-a închis, iar caşcaval mai este, şoarecele oare ştie că s-a prins? I-a venit ceasul, dar caşcaval mai este şi el îl roade cu râvnă, fericit de prânzul căzut nu ştiu de unde! Dar cel ce a pus capcana a auzit cum s-a închis uşa şi ştie că jertfa e acolo. El poate veni îndată să ucidă victima, dar o poate lăsa să-şi digere în voie prânzul. Pentru moment, poate că îi va fi strâmt, iar apoi se va obişnui. Ţi-e foame? Mai ales că nici nu te ucide. Iar sfârşitul e bine ştiut. Bănuiesc că şi şoarecele îşi dă seama de aceasta.”

  Spicuiri scoase din context, preluate din „A doua viziune a Staretului Antonie”

  Apreciază

 23. Ortodox pe stil vechi said, on septembrie 1, 2010 at 7:23 pm

  Aurora @ daca tot ai fost cu ideia eu pot sa ti-o dezvolt ar trebui pe zone si pe orase daca fiecare Crestin ar sti de celalalt si sa se ajute macar cu o vorba sa fie de buna stare si fara sa ne panicam.Daca se poate sa se dea un id si cu orasul iar cineva sa regrupeze dupa oras si zona.Si sa se vada macar de vreo cateva ori si la o manastire sau o Biserica sa poata sa primeasca si Binecuvantarea lui Dumnezeu .

  Apreciază

 24. Ortodox pe stil vechi said, on septembrie 1, 2010 at 7:33 pm

  Ruben@ nu sunt prieten cu Admin(Sacciv) dar mai imi lasa si mie cateva comentari si eu m-am modelat pe acest site .Iar daca te-am suparat ami cer iertare da stiu ca in acelasi timp si tu te mai indrepti daca faci din Inima buna.Cu fatalistul poate asa trebuie sa fim si eu incerc sa pot sa fiu chiar daca gresesc trebuie sa ne ridicam repede caci sunt multe prioritati si ce faceau inainte in 300 ca atata traiau facem astazi in 15 sau 20 de ani de aceia trebuie sa fi fatalist sa poti sa pui pedica la patimi si sa te poti gandi mai mult la Suflet ca sa poti primi o nota de trecere la Marele examen.La judecata Dumnezeu e drept deci cum zici tu e Fatalist te iarta acuma cand ai timp sa te pocaiesti si sa te caiesti de pacate cine stie daca mai apuci ziua de maine.De aceia zic sa putem sa ne spovedim si sa ne indreptam intr-un mod fatalist ca altfel ne tremura picioarele la Dreapta Judecata.Iarta-ma si Dumnezeu sa ne ierte

  Apreciază

 25. Ruben said, on septembrie 1, 2010 at 8:08 pm

  Am spus ca nu mai comentez si nu ma tin de cuvant . Nu am de ce sa te iert , mi-e chiar mi-a facut placere sa discut cu tine chiar daca nu sunt de acort in cateva privinte . In primul rand nu ma cunosti si pornesti de la premiza ca sunt un fel de teoretician dar fara traire . In privita fatalitati cred ca intelegem ceva diferit noi doi . Una este acceptarea destinului ca destinatie in viata si imbratisarea lui indiferent de consecinte . Mai potrivit la ce spuneai tu ar fi SMERENIA si nu fatalitatea acceptata . POATE GRESESC si nu te-am inteles eu pe tine sau eu nu m-am exprimat clar in ce am spus . Dar eu nu voi accepta nici o situatie de fatalitate si chiar ultimul lucru care mai poate fi facut atunci cand nu mai este nimic de facut tot poti sa marturisesti adevarul . Omul isi poate accepta destinul dar nu in mod fatalist pentru ca ar anula legatura dintre credinta si fapta care in esenta este sperata .

  Apreciază

  • Ruben said, on septembrie 2, 2010 at 11:18 am

   Rectific ca m-am grabit si am scris gresit -> Omul isi poate accepta destinul dar nu in mod fatalist pentru ca ar anula legatura dintre credinta si fapta care in esenta este SPERANTA .

   P.S. Speranta neintarita in credinta si fara fapte se stinge repede .

   Apreciază

 26. ionescu said, on septembrie 1, 2010 at 8:37 pm

  dar daca numarul fiarei e de fapt banul…si toata lumea deja se inchina lui, si selectia mult proorocita inseamna de fapt o selectie facuta pe principii…si daca momentul x se apropie si cei ce isi conduc viata dupa principii pur materialiste sunt cei marcati profund de semn?pt ca na, diavolul ar vrea cam tot omul sa fie la picioarele lui…

  Apreciază

 27. WillyS said, on septembrie 2, 2010 at 3:18 am

  off topic – sistemul lucreaza : http://www.youtube.com/watch?v=2S3ZY8PKMw0

  Apreciază

 28. […] Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului ant… […]

  Apreciază

 29. iustin said, on septembrie 2, 2010 at 5:45 am

  Parintele Serafim Rose avertiza in legatura cu apostazia bisericii inca de acum 40 de ani:

  <>.

  (Damascene Christensen, Viata si opera parintelui Serafim Rose, p. 570)

  Nu inseamna, oare, pe langa acceptarea oficiala a ecumenismului de catre biserica, si inregimentarea sa nesovaielnica in sistemul electronic dictatorial si antihristic?
  Nu inseamna acest avertisment ca toti preotii vor sfarsi prin a lua actele cu cip, si prin a-i indemna si pe credinciosi sa le ia???

  Apreciază

 30. iustin said, on septembrie 2, 2010 at 5:47 am

  Parintele Serafim Rose avertiza in legatura cu apostazia bisericii inca de acum 40 de ani:

  ,,Spre sfarsitul vietii, i-a fost foarte clar parintelui Serafim faptul ca nu-si putea pune mare nadejde in nici o organizare bisericeasca pamanteasca. Intr-o dimineata, parca din senin, a facut o afirmatie surprinzatoare, pe care insotitorul sau nu avea sa o uite niciodata. ,,Toate organizatiile ecleziastice”, a zis el, ,,in cele din urma, isi vor pleca capul lui Antihrist”.
  Cerandu-i-se sa explice, Parintele Serafim a spus ca toate organizatiile ecleziastice, prin insasi virtutea existentei lor, vor trebui sa se supuna unui lider mondial si sa fie ,,recunoscute” de el pentru a continua sa existe”.

  (Damascene Christensen, Viata si opera parintelui Serafim Rose, p. 570)

  Nu inseamna, oare, pe langa acceptarea oficiala a ecumenismului de catre biserica, si inregimentarea sa nesovaielnica in sistemul electronic dictatorial si antihristic?
  Nu inseamna acest avertisment ca toti preotii vor sfarsi prin a lua actele cu cip, si prin a-i indemna si pe credinciosi sa le ia???

  Apreciază

 31. […] Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului ant… […]

  Apreciază

 32. […] Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului ant… […]

  Apreciază

 33. […] Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului ant… […]

  Apreciază

 34. putereortodoxa said, on septembrie 8, 2010 at 5:40 pm

  ” Dumnezeu este o persoana si El cauta persoana.Dumnezeu are un nume si El il cheama pe om dupa numele sau.Vrajmasul Sau, fiara apocaliptica, dimpotriva, nu are nici un nume, ci un numar :666.Acesta este cel care schimba numele in numere.Iar atunci cand omul inceteaza a mai fi partenerul dialogului personal cu Dumnezeu, el devine un numar, asa cum sunt prizionierii din lagare, puscariasii din puscarii, personalul unei fabrici; omul devine o functie, precum masinile pe care le construieste.Omul este utilizat dupa numarul pe care il poarta si nu mai este chemat dupa numele sau, ca o persoana cu vointa prprie.
  Asa se va ajunge cu noua ordine mondiala! ”
  Se potriveste foarte bine cu articolul.

  Apreciază

 35. […] Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului ant… […]

  Apreciază

 36. […] Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului ant… […]

  Apreciază

 37. […] Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului ant… […]

  Apreciază

 38. […] Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului ant… […]

  Apreciază

 39. […] cu cip si ca vor reusi sa reziste in faza finala, cand vor refuza semnul. Oare? La articolul Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului ant… am facut o paralela intre cip si desfranare. Iata cateva […]

  Apreciază

 40. […] Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului ant… […]

  Apreciază

 41. […] Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului ant… […]

  Apreciază

 42. […] Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului ant… […]

  Apreciază

 43. BIG-BROTHER | ACVILA ORTODOXA blog said, on octombrie 11, 2011 at 11:00 am

  […] Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului anti… […]

  Apreciază

 44. […] via Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului anti… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: