SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Michael Jackson, evreii si documentarul “THIS IS IT”(2009) cu subtirare in limba romana

Posted in EVREI, MICHAEL JACKSON by saccsiv on decembrie 13, 2009

   Iata o inregistrare ABC in care Michael Jackson spune cateva chestii interesante:

   They suck … they’re like leeches … I’m so tired of it … they start out the most popular person in the world, make a lot of money, big house, money and everything End up with penniless. It is conspiracy. The Jews do it in purpose.” 

   Adica evrei, lipitori, conspiratie.

   Din articolul ADL: Michael Jackson has an anti-Semitic streak, publicat in Haaretz in 2005, aflam ca inregistrarea telefonica e din 2003.

   Abraham H. Foxman, directorul Anti-Defamation League adauga ca starul n-a invatat din greselile trecutului si ca de fiecare data cand apare o problema in viata sa, da vina pe evrei.

   Este amintit de asemenea episodul din 1995 cand in cantecul „They Don’t Care About Us” aparea versul Jew me, sue me, everybody do me, kick me, kike me.”, care i-a infuriat pe multi evrei, ceea ce l-a determinat sa-l schimbe.

   Michael Jackson poate fi considerat un exemplu edificator al dramei aproape totale la care poate ajunge un om inhatat de SISTEM. Nascut cu talente deosebite de cantaret si dansator, este aruncat de mic de catre familie in lumea artistilor din industria muzicala, devenind la maturitate unul din cele mai cunoscute nume de pe mapamond.

   Putem spune ca a fost crescut, format si indoctrinat de catre monstroasa fabrica de creat „idoli” pentru tinerele generatii. „Regi” pentru cateva saptamani sau uneori (cum a fost cazul sau) pentru cateva decenii, ce au sarcina de a indobitoci la randul lor mintile fragede cu „valorile” revolutionare ale noii ere. Iar cei care l-au folosit din plin fac parte din marea familie a celor ce stapanesc informatia, filmul si divertismentul

   Si a ajuns sa fie prins intr-un asemenea hal in teribila sclavie incat nu mai putea alege corect intre bine si rau. Dramatic este insa ca majoritatea celor ca el nici macar nu realizeaza statutul lor de robi ai SISTEMULUI. Gloria, atent intretinuta de cei ce stiu s-o faca, ii orbeste si ii face sa creada ca ei ar fi ceva pe acest pamant. Insa la el totul ajunsese la proportii grotesti (amintiti-va de operatiile estetice ce in fapt l-au mutilat)

   Ca in 2003 a spus ce-a spus, care a fost folosul? Din pacate pentru el, niciunul, caci nu s-a rupt de sistem. A ramas tot acolo, pana in utima clipa, murind putem spune, pe baricadele scenei …

   Iar sistemul l-a folosit si dupa decesul sau, atat pentru a promova mesajul LUMII NOI:

   Cat si pentru a face multi bani :

   Michael Jackson – This is it (2009)

http://www.filmeonline.org/michael-jackson-this-is-it-2009-film-online/

   This is it arata cam ce se dorea a fi mega seria de concerte ce n-a mai apucat s-o tina. N-am vazut decat primele minute din el. Pe cei care au insa ceva mai mult timp si rabdare pentru a-l viziona, ii rog sa-mi semnaleze daca au depistat ceva remarcabil. Mie mi-a sarit in ochi inca de la inceput dorinta de a incepe spectacolul prin deja celebra scena a robotizarii omului sau a umanizarii robotului, despre care puteti citi pe larg in articolele :

VIDEO: Simboluri masonice si ale noii ere la Madonna, Beyonce, Rihana si multi altii

VIDEO: seria “THE INDUSTRY”          

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 13, 2009 at 6:18 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Mihaela said, on decembrie 13, 2009 at 7:45 pm

    Neputinta lui Michael era evidenta inca de pe vremea in care traia. La fel si dorinta lui de a depasi raul pe care l-a simtit devreme in cariera lui, dar pe care l-a constientizat mult mai tarziu. Momentul constientizarii coincide cu momentul in care si-a spus puntul de vedere , care era vadit unul impotriva manipularii. Asa cum spuneam mai demult, a facut atat cat a putut, data fiind cresterea iehovista pe care a primit-o si „emanciparea” lui conforma cu spiritul new-ageist al celor care-l inconjurau. Nu as vrea sa se inteleaga ca-i tolerez faptele smintitoare, ci doar ca empatizez cu durerea lui interioara si-i inteleg limitele. Dumnezeu sa poarte grija lui si sa-l miluiasca!

    Apreciază

  3. kmicick said, on decembrie 13, 2009 at 9:38 pm

    Nu cred ca Michael a fos asasinat…..asasinat la modul clasic, adica nu cred ca moarea lui a fost o crima, din punct de vedere juridic.
    Insa cred ca a fost o altfel de crima, mult mai elaborata, in timp, un fel de ajutor dat lui pentru a se autodistruge. Nu intelegeam de ce toti medicii, prietenii lui, persoanele din anturajul lui ii tot alimentau, hraneau obsesiile, il ajutau sa devina un „monstru”. Acum parca inteleg. Devenise indezirabil pentru….cum se zice aici….SISTEM….. si deci trebuia ajutat sa dispara, aparent fara sa lase urme, urme bune daca le pot numi asa. Practic in perceptia oamenilor a murit fiind practic victima medicamentelor, a obsesiilor lui – adica nu e tocmai o perceptie pozitiva, nu e un testament pe care Michael sa-l fi lasat el, cu voia lui, in spiritul tuturor gandurilor bune ale lui vizavi de umanitate, iubire, spreranta, daruire, etc. A fost practic si o „asasinare” a conceptelor in care el credea, pentru care a luptat si pentru care a creeat tot ceea ce el a creeat, din punct de vedere artistic.
    Si daca e asa, atunci SISTEMUL e mult mai sadic, nemilos – e chiar razbunator in felul cel mai crunt posibil – decat ar putea banui chiar si cel mai anti-sistem om de pe planeta.

    Apreciază

  4. LIZ said, on decembrie 14, 2009 at 5:02 am

    Sincer cred ca era mai intreg la cap decit 99% din vedetele de la Holiwood care nu fac decit sa se drogheze si sa pozeze dezbracate pe copertele oricarei reviste pt bani.
    Vedete care au milioane si nu dau 2 centi unui copil sarac.
    Ar fi donat 3 sute de milioane in caritate un om atit de descreierat asa cum incearca sa il infatiseze toate tabloidele?!? S-ar fi zbatut sa gaseasa un ficat pt un transplat unui copil pe care nici nu il cunostea si pe linga care putea sa treaca nepasator facind bezele pt presa?
    Cind a avut loc procesul din 2005 medicul care a examinat isoria medicala si operatiile din Elvetia a fost intrebat despre ce tip de operatii este vorba si atunci raspunsul lui a venit prompt: ” MJ a a avut operatii pt refacerea unei distructii masive a obrazului drept, a zonei de sub ochi si a narii drepte, distructii datorate avansarii Lupusului discoid-boala care a aparut la 27 de ani”
    S-a spus in presa ceva despre asta? Nu. Era culmea cum o America intreaga stia ce e un vitiligo sau un lupus, cum statisticile medicale arata ca populatia de culoare este cea mai susceptibila la aceste boli si culmea presa americana nu stia nimic despre asta si continua sa il infatiseze ca pe un ciudat.
    S-au alimentat toate stirile conform carora era un descreierat…ziaristi precum Diane Sawyer…care era cotata drept un om de presa destul de bun…au alimentat aceste rautati…si l-au acuzat de la antisemitism pina la nazism, rasism si comunism pe parcursul doar al unui ATENTIE!!! singur interviu.
    Pt ca a fost vorba despre un proces mult mai complex pe care un ziarist istet englez l-a catalogat drept ” press assassination”.
    S-a incercat distrugerea lui din toate directiile si a durat 15 ani, dar au reusit.
    Cind mai afirmati ca era antisemit…ginditi-va la apartamentul ala strimt pe care il platiti in rate la banca pina la 60 de ani …la companiile de asigurari care ne sug banutii in Occidentul cel mult laudat, la companiile de medicamente care ne vaccineaza fortat in numele lumii noi…

    Apreciază

    • nina60 said, on mai 5, 2010 at 6:55 pm

      Draga Liz a trecut ceva timp de la comentariul tau ,dar eu acum l-am descoperit si credema ca ma uns la inima ,tot ce ai spus este perfect adevarat …a fost un om ,cum nu va mai fi altul pe pamint …niciodata , afost un dar de la Dumnezeu ,un suflet de copil intr-un trup de adult .Michael ,este ….tot ce este mai frumos pe acest pamint ….imi lipsesti foarte mult …For all time

      Apreciază

  5. marcela said, on decembrie 14, 2009 at 7:53 am

    saccsiv

    eu m am uitat la filmul cu ultimele lui repetitii dar nu am observat nimic diferit fata de ce spunea el si pana atunci: salvati planeta, iubirea e cel mai important lucru, tot genul asta de mesaje.
    totusi ceva mi a atars atentia. la sfaristul filmului el spunea echipei ca mai sunt 4 ANI CAND PLANETA MAI POATE FI SALVATA… IAR DUPA ACEEA ESTE IREVERSIBIL. se poate ca planeta sa fie echivalent cu omenirea?

    Apreciază

  6. Mihaela said, on decembrie 15, 2009 at 6:39 pm

    @LIZ,
    eu am găsit în presa românească un articol cu o altă perspectivă, aici: http://www.jurnalul.ro/stire-special/bolile-lui-michael-jackson-515582.html

    Apreciază

  7. ro said, on ianuarie 12, 2010 at 12:28 pm

    SUA nu l-a meritat pe Michael Jackson, nu l-a apreciat niciodata la adevarata lui valoare , atfel nu ar fi PERMIS sa se intample tot ceea ce stim cu totii, ar fi realizat cat a contribuit MJ la imaginea SUA in lume, dar daca mesajele sale pacifiste nu au fost in concordanta cu politica sa , SUA a preferat sa sacrifice acest dar al lui D-ZEU …decat sa-si insuseasca mesajele de pace…MJ era o personalitate de o inestimabila valoare care trebuia protejata nu distrusa…rusine.. nici noi romanii nu prea ne respectam valorile dar sa recunoastem ..ca nu mergem chiar pana acolo..

    Apreciază

  8. […] La VIDEO: Michael Jackson, evreii si documentarul “THIS IS IT”(2009) cu subtirare in limba romana postasem un filmulet de pe youtube in care Michael Jackson […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.