SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Gloriosi politisti intr-o fotografie de grup cu un student arestat

Posted in politie by saccsiv on septembrie 29, 2009

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 29, 2009 at 1:24 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Radu said, on septembrie 29, 2009 at 5:04 pm

    Vreau sa atrag atentia unui fapt deosebit de important. In Argentina datoria publica a fost platita din economiile contribuabililor. Practic s-au blocat conturile de economii si s-au luat banii din ele. Romania este la un pas de colaps. E posibil ca deposedarea prin forta a populatiei de economii sa fie urmatoarea solutie???

    Apreciază

  3. daniel said, on septembrie 29, 2009 at 6:57 pm

    @ radu,

    este adevarata ca Romania este impinsa sa se prabuseasca in prapastie, ca de altfel toata planeta.
    continuam sa ne rugam si vom primi salvarea, acum si in ceasul ce va sa vie, fiecare dupa cum viata sa interioara este in sintonie cu Viata.
    vei vedea ca Tatal Ceresc ingaduie toate acestea numai si numai pentru binele sufletelor.
    de asemenea cel Rau nu poate, nu are permisiunea, nu are nici o putere sa faca ceva fara permisiunea Domnului nostru Iisus Hristos.
    deci in iadul acesta aparent, de pe planeta, tine-ti inima linistita si incredintata Domnului Pacii: noi sa ne facem datoriile noastre cat mai bine si El se va ocupa de toti si de noi, numai pentru cel mai bun scop al sufletelor.
    desigur cei orgoliosi vor primi o purificare severa (intelege ca asta inseamna intemnitarea pe vecie in iad) pe cand cei blanzi, umili si plini de iubire vor fi mangaiati si nu vor nimeri in plasa Dreptatii Perfecte (adica nu vor intra la Judecata).
    totul se va intampla numai dupa Timpul si Logica minunata a Domnului nostru drag, Iisus.
    in rest, noi ne pregatim sa sporim duhovniceste.

    rob lenes si nefolositor,
    Daniel

    Apreciază

  4. spellmaker said, on septembrie 29, 2009 at 9:06 pm

    @Daniel…dupa parerea mea ai dreptate in cateva privinte,dar daca tu crezi ca diavolul ii cere cumva permisiunea lui Hristos ca sa iti faca tie sau mie rau , te inseli.Cat despre iadul aparent de pe planta…ei bine te inseli din nou.Nu e aparent,chiar ESTE.Daca studiezi din invataturile sfiintilor parinti vei vedea ca ei spun clar ca primul nivel al iadului este chiar lumea pe care o percepi acum.Iisus a spus „vine stapanitorul acestei lumi care nu are nimic din mine si din Tatal Meu”.Spor in toate si armonie .

    Apreciază

  5. Alexandra said, on septembrie 30, 2009 at 1:38 am

    @spellmaker
    Diavolul nu cere permisiunea nimanui, e obraznic si ca orice obraznic incearca, de ce nu? nu are nimic de pierdut. Dumnezeu insa ii da sau nu voie, adica il opreste sau nu, dupa cum considera El ca ne este noua cu folos.
    Acum citez din Parintele Arsenie Papacioc:
    „Diavolul este un tolerat, dar ne este de folos, fara el nu ne-ar fi clar cam pe ce pozitie suntem. Ce ne-am face fara diavol?”

    Apreciază

  6. daniel said, on septembrie 30, 2009 at 6:13 am

    dragii mei prieteni,

    in fata celor mai sublime si desavarsite manifestari de iubire si de sfintenie ale ingerilor si oamenilor precum si in fata celor mai dezgustatoare si oribile manifestari de rautate ale diavolilor, Dumnezeu intotdeauna isi pastreaza o infinita rabdare si priveste totul cu cea mai mare detasare.
    numai asa Iubirea Divina actioneaza totdeauna maxima si cu obiectivitate.
    acum pe pamant nu vedem decat manifestarea a o parte din ceea ce au oamenii in interiorul lor, deci ne dam seama cat de departe sunt oamenii de Dumnezeu (asta este iadul aparent care este prima treapta a iadului, altfel spus este scoala in care oamenii se pot curati de pacate si isi pot pregati un loc frumos sau daca vrei este scoala lui Petru – lupte, caderi, ridicari, lupte pana ce oamneii incercati si biruitori in numele Domnului Iisus ajung la scoala lui Ioan, scoala iubirii).
    caci interiorul omului si in special inima trebuie mereu, zi de zi, clipa de clipa sa spuna DA-ul pentru Domnul nostru Iisus Hristos.
    asa cum noi doar anticipam Raiul tot asa doar anticipam iadul.

    Apreciază

  7. proscrisul said, on septembrie 30, 2009 at 7:39 am

    Cartea lui Iov Capitolul 1
    ……..8. Şi Domnul a zis către Satan: „Te-ai uitat la robul Meu Iov, că nu este nici unul ca el pe pământ fără prihană şi drept şi temător de Dumnezeu şi care să se ferească de ce este rău?”
    9. Dar Satan a răspuns Domnului şi a zis: „Ore degeaba se teme Iov de Dumnezeu?
    10. N-ai făcut Tu gard în jurul lui şi în jurul casei lui şi în jurul a tot ce este al lui, în toate părţile şi ai binecuvântat lucrul mâinilor lui şi turmele lui au umplut pământul?
    11. Dar ia întinde mâna Ta şi atinge-Te de tot ce este al lui, să vedem dacă nu Te va blestema în faţă!” ………
    http://www.bibliaortodoxa.ro/vechiul-testament/42/Iov

    Apreciază

  8. spellmaker said, on septembrie 30, 2009 at 5:44 pm

    faceti o confuzie intre Tatal Ceresc si Iisus.Discutia de mai sus era legata de Iisus ,nu de Tatal Ceresc.Sunt de acord ca totul se intampla cu incuviintarea Tatalui (cu toate ca exista unii care spun diavolul mai face si dupa capul lui) insa Fiul s-a observat ca nu incuviinteaza raul facut ci sare in ajutorul neamului omenesc.toate cele bune

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.