SACCSIV – blog ortodox

ZBIGNIEW BRZEZINSKI: SUA vor dobori avioanele israeliene care ataca Iranul

Posted in IRAN, ISRAEL, ZBIGNIEW BRZEZINSKI by saccsiv on septembrie 22, 2009

   Conform articolului Zbigniew Brzezinski sugereaza ca SUA vor dobori avioanele israeliene care ataca Iranul:

   „Fostul consilier pe probleme de securitate nationala al presedintelui Jimmy Carter, Zbigniew Brzezinski, a sugerat ca presedintele Barack Obama va trebui sa le spuna „in mod clar” israelienilor ca, daca vor incerca sa atace instalatiile nucleare ale Iranului, aviatia americana ii va opri. Brzezinski a facut aceste declaratii intr-un interviu publicat de The Daily Beast.
   „Nu suntem niste bebelusi impotenti. Vor trebui sa zboare peste spatiul nostru aerian din Irak”, a spus Brzezinski, referindu-se la aparatele de lupta israeliene. „Vom sta pur si simplu si vom privi?… Trebuie sa fim seriosi si sa le negam acest drept. Aceasta inseamna nu doar sa le spui asta. Daca zboara pe deasupra, zbori sus si ii ataci. Vor avea posibilitatea sa se intoarca sau sa mearga mai departe. Nimeni nu-si doreste asta, insa ar putea fi un caz Liberty inversat”, a declarat fostul consilier, referindu-se la incidentul din 1967, cand nava USS Liberty a fost atacata din greseala de aviatia israeliana in timpul Razboiului de sase zile.
   Casa Alba nu a comentat declaratiile facute de Brzezinski, care nu joaca niciun rol in Administratia Obama. Fostul consilier pe probleme de securitate este cunoscut pentru opiniile sale critice la adresa Israelului, care au atras nemultumirea liderilor comunitatii evreiesti din SUA.
   La sfarsitul saptamanii trecute, presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat ca seful statului evreu, Shimon Peres, i-a confirmat recent ca Israelul nu are intentia sa atace Iranul.
   „Atunci cand presedintele Israelului, dl. Peres, m-a vizitat recent la Soci, mi-a spus ceva foarte important pentru noi – Israelul nu are in vedere niciun fel de atac impotriva Iranului”, a declarat Medvedev.
   In cadrul unei vizite efectuate in iunie la Moscova, ministrul israelian al Afacerilor Externe, Avigdor Lieberman, afirmase si el ca Israelul nu are intentia sa bombardeze Iranul.
   Luni insa, doi inalti oficiali israelieni au contrazis declaratiile liderului de la Kremlin. „Israelul are dreptul sa se apere iar toate optiunile raman deschise”, a declarat seful armatei, gen.lt. Gabi Askenazi. La randul sau, ministrul adjunct de externe, Danny Ayalon, a spus ca, „cu tot respectul cuvenit, nu cred ca presedintele rus este autorizat sa vorbeasca in numele Israelului si, in mod cert, nu am eliminat nicio varianta”.”

   Nu exista bebelusi potenti, dar asta conteaza mai putin. Iata care era parerea lui Zbigniew Brzezinski despre chestiunea Iran, in iunie:

   Cu alte cuvinte, este adeptul unei revolutii si a unei manipulari inteligente. Sa vedem cine este personajul:

   Zbigniew Kazimierz Brzezinski (1928-), participant Bilderberg Group , fost National Security Advisor, membru Council on Foreign Relations, l-a ajutat pe David Rockefeller in fondarea Trilateral Commission unde a fost si director.

   A “anticipat“ doua evenimente majore. Caderea shahului iranian (Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)) si invazia Afganistanului de catre URSS.

   A avut un rol major in formarea Afghan mujaheddin network.

   Intre 1987 si 1989 a servit in cadrul President’s Foreign Intelligence Advisory Board.

   A fost in consiliul de conducere al Freedom House, pe unde s-au mai perindat si Samuel HuntingtonDonald Rumsfeld sau Paul Wolfowitz.

   Co presedinte al American Committee for Peace in the Caucasus, impreuna cu Stephen J. Solarz si Alexander Haig.

   A sustinut khmerii rosii si pe cel mai mare criminal pe care l-a creat STANGA: Pol Pot (raportat proportinal la numarul populatiei cambogiene, acesta i-a depasit pe Hitler, Stalin si Mao luati lau un loc).

   A fost emisarul american in zona Caspica pentru promovarea costruirii Baku-Tbilisi-Ceyhan Pipeline.

    A fost Foreign Policy Advisor al lui Barack Obama, alaturi de fiul sau Mark Brzezinski.

   Citat Zbigniew Brzezinski

   “Aceasta regionalizare se desfasoara conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenta gradata a Estului si Vestului catre un Guvern Unic Mondial… Suveranitatea Nationala nu mai este un concept viabil.“

   Cu alte cuvinte, prin declaratia din articol, ne abureste. Astfel, exista doua “tabere”. A celor ca el, care in acest caz considera utila o manipulare si tabara dura:

ISRAELUL VA ATACA IRANUL ANUL ACESTA, daca Vestul nu va sanctiona Teheranul

   In fapt, sunt doua variante care duc in acelasi punct, cel gandit de cine trebuie:

NE PUTEM PREGATI DE RAZBOI. Analiza unui document marca Brookings Institute (think tank ROCKEFELLER) despre IRAN …

   Pentru instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, ELITELE considera necesar declansarea unui mare razboi:

Al treilea razboi mondial

   Daca vor aprecia ca trebuie sa se foloseasca de chestiunea Iran pentru aceasta, atunci asa vor face …

   NOTA:       

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. proscrisul said, on septembrie 22, 2009 at 7:49 pm

  VeriChip shares jump after H1N1 patent license win
  http://www.reuters.com/article/hotStocksNews/idUSTRE58K4BZ20090921
  China says first H1N1 flu vaccinations a success
  http://www.reuters.com/article/healthNews/idUSTRE58I0BA20090922
  Sep 21 – A new contact lens is being developed that can monitor your health and even display the internet in front of your eye.
  http://www.reuters.com/news/video?videoId=111810&videoChannel=1
  Money cards for recession-savvy kids
  http://www.reuters.com/news/video?videoId=111865&videoChannel=-9991
  Sep. 22 – China has begun a massive vaccination program against H1N1 as the winter flu season approaches.
  http://www.reuters.com/news/video?videoId=111900&videoChannel=-9991

  Apreciază

 2. proscrisul said, on septembrie 22, 2009 at 9:08 pm

  Luni, China a devenit prima ţară din lume cara a început campania de vaccinare pentru gripă porcine ,autorităţile de la Beijing au vaccinat mii de studenţi planificati a lua parte la sărbătorea Zilei Naţionale la 1 octombrie. Ministerul Sănătăţii a declarat că speră să se vaccineze 65 milioane de oameni, aproximativ 5 la sută din populaţie, până la sfârşitul anului. Pe lângă studenţi, alte grupuri cu prioritate de vârf includ agenţii de poliţie de frontieră la vama, lucrătorii de tranzit, militari şi politisti, precum şi a persoanelor cu boli pulmonare si boli de inima. Ministerul Sănătăţii a raportat peste 13.000 de cazuri confirmate de gripa în întreaga naţiune.
  http://www.nytimes.com/2009/09/22/world/asia/22briefs-Swine.html?_r=1

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: