SACCSIV – blog ortodox

Video: TIGANII, INCOTRO? O avocata batuta de tigani in plina strada

Posted in TIGANI by saccsiv on septembrie 22, 2009

   Conform Antena 3:

   „Incident şocant petrecut la Timişoara, unde o avocată a fost snopită în bătăie, în plină stradă, de mai mulţi romi. Femeia reprezenta interesele unor bătrâni în procesul cu vecinii lor romi. A aflat că aceştia au angajat mai mulţi muncitori ca să demoleze gardul care delimitează curtea clienţilor ei de proprietatea lor. Aşa că a mers acasă la bătrâni pentru a vedea ce se întâmplă. A căzut însă victimă vecinilor agresivi.

   Aflată în stare de şoc, femeia a reuşit totuşi să sune la poliţie şi la salvare. A ajuns la spital cu capul spart şi mai multe răni pe corp. Se pare că nu este prima victimă a romilor. Oamenii din zonă se plâng că sunt terorizaţi de aceştia.

   Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz. Agresorii au fost identificaţi şi sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe. Ei riscă o pedeapsă cu închisoarea între 6 luni şi 3 ani.”

   Urmariti va rog si VIDEO

   Cu riscatul asta al unei pedepse, pentru o mare parte dintre tigani … este o chestiune ce trebuie analizata mai amplu. Si cred ca voi face un articol, in completarea celor ce deja se intrezaresc in CARTEA aparuta de curand. Pana atunci, cititi va rog si:

TIGANI, TIGANESC, TIGANIME, TIGANIZARE, istoric , George Soros, deceniul de incluziune sociala a rromilor ( 2005 – 2015 ), Pro TV, manelizare

CHESTIUNEA TIGANEASCA si extremistii unguri

COD ETIC ANTIDISCRIMINARE PENTRU SPATIUL VIRTUAL

 

 

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ion de la Chiuiesti said, on septembrie 22, 2009 at 6:08 pm

    Nu poate nimeni sa le faca nimic decat in stilul clasic, aplicat lui Trifu Shrott! Trebuie eliberati cei doi sa apere Timisoara!

    Apreciază

  2. Rusu Sanziana said, on iulie 14, 2016 at 7:43 am

    Această dramă a românilor săraci care ajung să devină sclavii ţiganilor în România a apărut de prin 1996 !!! Eu am văzut primul caz la metrou la Universitate când un tânăr infirm( infirmitate cauzată nu din naştere) era bătut până la sânge de vreo trei ţigani pentru că nu strânsese destui bani din cerşit! Am chemat poliţia de la metrou dar mi-am dat seama că din nefericire ajutorul meu a fost de moment! Prin 2000 cred aşteptând metroul la Unirii din gura de metrou a ţâşnit o tânără in pielea goală cu părul lung despletit urlând! A apărut poliţia şi a luat-o! Am revăzut-o pe stradă cerşind pentru ţigani evident săracă era tunsă, murdară, haine rupte şi cu minţile dus…În ’99 se ştia că tiganii din com. Sinteşti își construiau,, vilele”cu muncitori români pe care îi sechesteau până la terminarea lucrărilor!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: