SACCSIV – blog ortodox

Va iesi dupa cum vrea JAY ROCKEFELLER? Senatul american îi dă lui Obama CONTROLUL ASUPRA INTERNETULUI

Posted in Barack Obama, internet, JAY ROCKEFELLER by saccsiv on septembrie 3, 2009

    Va mai amintiti cele scrise in articolele?

Jay Rockefeller: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video

JAY ROCKEFELLER a depus proiectul de lege pentru instituirea The Cybersecurity Act of 2009, ce va oferi posibilitatea INCHIDERII INTERNETULUI in “interesul securitatii nationale”

   Si iata ce citim la Senatul american îi dă lui Obama controlul asupra internetului:

   „În timp ce parlamentarii americani dezbat problema acordării preşedintelui puteri în cazul unui atac online, mulţi iau în considerare scenarii despre cum poate fi definită o urgenţă de securitate cibernetică şi cât de mult ar putea să acţioneze guvernul pentru a opri un atac.

   Legea securităţii cibernetice, iniţiată de senatorii Jay Rockefeller şi Olympia Snowe, prevede ca preşedintele să preia controlul de ugenţă al internetului, deşi susţinătorii iniţiativei subliniază că nu este vorba de control, ci de regizarea unui răspuns coordonat, public-privat.

   Actul se „aplică în mod specific răspunsului naţional la un atac grav sau dezastru natural”.

   O versiune anterioară a legii a fost revizuită după ce criticii au arătat că nu poate fi aplicată. Noua versiune va permite preşedintelui să „declare urgenţă de securitate cibernetică şi să ordone limitarea sau închiderea traficului pe internet spre şi de la orice guvern federal, dar şi sistem sau reţea de informaţii a infrastructurii SUA.”

   Actul nu este clar în privinţa puterii pe care ar avea-o preşedintele SUA.

   „Dacă vorbim de aeroporturi, atunci armata poate merge şi ocupa aeroportul”, declara Larry Clinton, preşedinte al Alianţe de Securitate pe Internet. „Dar nu poţi merge şi ocupa Internetul. Pentru a securiza internetul, guvernul trebuie să lucreze cu sectorul privat, care deţine, operează şi creează 90 la sută din acesta. Este nevoie de un proces de colaborare, nu un proces ce comandă şi control central guvernamental..”

   Acesta amintea în plus că internetul nu mai este doar telecomunicare. Comerţul pe www ajunge la trilioane de dolari pe zi. În plus reţelele electrice şi sisteme de apărare naţională sunt toate legate, amintea expertul.”

   Ideea din ultima fraza este vehiculata de multi din cei ce se imbata cu apa rece si spun ca internetul nu este in pericol deoarece prin acesta au loc tranzactii. Pai tocmai asta este chichita … ca au loc multe tranzactii. In afara ca-l vor controla, cei ce au declasat voit criza economica (cititi va rog si • Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE) vor avea la dispozitie mecanismul prin care vor putea declansa dezastrul …

   Proiectul de lege permitea Secretary of Commerce accesul fara nici o restrictie la toate datele pe care le va considera relevante. Cu alte cuvinte aceasta monitorizare va incalca orice drept la date private.

   De mentionat ca actualmente Jay Rockefeller este seful Senate Committee on Commerce, Science, and Transportation … Alte detalii despre acest personaj cititi va rog in articolul:

Personalitati si organizatii: JAY ROCKEFELLER

   Va propun un istoric al activitatilor celebrei familii, al carui singur scop faptic si declarat a fost, este si va fi construirea unui GUVERN MONDIAL unic, a unei societati umane planetare ghidata de doctrina iluminatilor formulata acum peste 200 de ani, un imperiu global pregatit pentru a fi inchinat antihristului ce va sa vina. Evident, nu sunt singurii si nici nu puteau realiza de capul lor totul. In cuprinsul acestui blog am facut referire si la ceilalti lucratori ai maleficului si am demonstrat stransa legatura dintre toti acestia. 

   Actiunile lor nu s-au limitat la o uriasa acumulare de capital din industria petroliera si banci. Nu exista domeniu de activitate fundamental de natura sa strice valorile reale ale umanitatii in care sa nu fie implicati (homosexualitate, eugenie, avorturi) si nu au ratat, incepand din secolul 19, nici una din etapele edificarii NOII ORDINI MONDIALE la care sa nu-si aduca contributia in mod major si uneori determinant (Liga Natiunilor, finantarea industriei naziste, ONU, BANCA MONDIALA, FMI, UE, CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR). Au fondat si/sau finantat organisme financiare si politice interne si internationale aflate in varful piramidei decizionale ce sforaresc conducatorii natiunilor si sistemul economic mondial (Federal Reserve, Council on Foreign Relations, Asia Society, Bilderberg, Population Council, Comisia Trilaterala, North American Free Trade Agreement – NAFTA, Group of Thirty). Au fondat universitati si au finantat centre de invatamant, adevarate fabrici de pregatit marionete ascultatoare fidele sistemului.

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

   Cititi va rog si:

VIDEO: NSA (National Security Agency) spioneaza demult populatia prin AT&T

Obama ofera oficial NSA (National Security Agency) posibilitatea de a verifica intregul trafic privat spre si dinspre site-urile guvernamentale

VIDEO: Barack Obama a anuntat oficial crearea CYBERSECURITY CZAR

Dupa model american, UE doreste si ea un ‘Mister Cyber Security’ al internetului precum si pedepse aspre cu inchisoarea pentru cei ce comit infractiuni informatice

VIDEO: ATENTIE MAXIMA – nu va logati la site-ul oficial al Cars.gov. Datele din computerul vostru vor deveni proprietatea guvernului american …

Catre toate blogurile anti SISTEM: aprobarea unei legi va poate baga la puscarie

Cum actionam dupa ce autoritatile vor interzice blogurile anti SISTEM?

   NOTA:

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

   Pentru o mai buna intelegere a celor de mai sus, cititi va rog si articolele:

NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1)

NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 2)

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 3, 2009 at 5:48 am

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] Va iesi dupa cum vrea JAY ROCKEFELLER? Senatul american îi dă lui Obama CONTROLUL ASUPRA INTERNET… […]

    Apreciază

  3. […] Va iesi dupa cum vrea JAY ROCKEFELLER? Senatul american îi dă lui Obama CONTROLUL ASUPRA INTERNET… […]

    Apreciază

  4. […] Va iesi dupa cum vrea JAY ROCKEFELLER? Senatul american îi dă lui Obama CONTROLUL ASUPRA INTERNET… […]

    Apreciază

  5. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:57 pm

    […] Va iesi dupa cum vrea JAY ROCKEFELLER? Senatul american îi dă lui Obama CONTROLUL ASUPRA INTERNET… […]

    Apreciază

  6. […] In septembrie acelasi an, Senatul american îi dă lui Obama controlul asupra internetului. […]

    Apreciază

  7. […] In septembrie acelasi an, Senatul american îi dă lui Obama controlul asupra internetului. […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.