SACCSIV – blog ortodox

Video: MASIV PROTEST in New Jersey impotriva eliminarii excepţiilor la VACCINARE pe motive religioase

Posted in proteste, VACCINARE OBLIGATORIE, VIDEO by saccsiv on decembrie 20, 2019

VACCINE IMPACT: Thousands Protest in NJ as Vaccine Bill to Remove Religious Exemptions Stalls in the Senate

Mii de oameni protestează în New Jersey în timp ce legea de eliminare a excepţiilor la vaccinare pe motive religioase tărăgănează în Senat

Protestele Masive Scufundă Atacul din New Jersey asupra Excepţiilor de la Vaccinare pe Motive Religioase, spune Del Bigtree de la ICAN

Highwire News

Într-o mare victorie pentru cetăţenii din New Jersey şi pentru libertatea medicală şi religioasă, Senatul de Stat a eşuat în încercarea sa de a trece o lege care ar elimina excepţiile de la vaccinare pe motive religioase, potrivit organizaţiei non-profit Reţeaua de Acţiune prin Consimţământ şi Informare (ICAN).

Mii de părinţi au protestat înăuntrul şi în faţa clădirii State Capitol pentru mai bine de zece ore luni, cântând  “Kill the Bill,” “We Will Not Comply” “My Child, My Choice” and “Stay Strong, Lagana!” referindu-se la Senatorul de New Jersey, Joe Lagana.

“Aceasta este o victorie pentru oamenii din statul New Jersey,” spune Del Bigtree, fondatorul ICAN. “Această lege a fost trecută repede peste dezbateri şi a fost programată să treacă, dar oamenii buni din New Jersey s-au ridicat şi le-au amintit politicienilor cine sunt cei responsabili de copiii lor.”

Controversata lege S2173 ar fi pus capăt unei reguli care permitea ca mai mult de 14 000 de studenţi de la stat să refuze vaccinarea din cauza convingerilor religioase ale familiilor lor. A fost ceva similar cu legile recent trecute în statele California şi New York.

Luni dimineaţă, legea din New Jersey a trecut de Adunarea de Stat cu 45-24 voturi şi şapte abţineri.

Senatorul de Stat Joseph Vitale (D-Middlesex), care a propus legea, a spus că a fost la distanţă de un vot de a trece, astfel încât nu se va ţine şi un vot în Senat.

Legislatura din New Jersey va avea o ocazie să revizuiască legea în ianuarie, înainte de sfârşitul sesiunii de doi ani ce se termină pe 13 ianuarie. Dar dacă legea nu trece înainte de 13 ianuarie, întregul proces va trebui reluat în sesiunea următoare.

Emisiunea săptămânală medicală online “The HighWire with Del Bigtree” a fost singura sursă media care s-a ocupat de protestul live, adunând mai mult de 250 000 vizualizări pe paginile lor de Facebook, YouTube şi Twitter în cursul zilei.

Traducerea: Costin Ştirbu.

Intreaga stire la:

Massive Public Pushback Sinks New Jersey’s Attack Upon Religious Exemptions For Vaccines, Says ICAN’s Del Bigtree

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Riko said, on decembrie 20, 2019 at 9:25 pm

    Si cu drepturile omului ce sa intamplat? Le-au uitat pe luna?

    Apreciază

    • gutiflo said, on decembrie 21, 2019 at 12:31 pm

      Henry Kissinger
      “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial”.

      Apreciază

  2. mircea.v said, on decembrie 21, 2019 at 12:34 am

    off,

    un sfat:

    daca iti place un articol, il gasesti ca este de folos, salveaza-l word, si il faci cu ce fonturi vrei, ce culori vrei… ca sa iti fie usor de citit. Eu am strans vreo 1100 de doc word pana acum, si asa daca le mai trimit la diversi, macar mai raman in calculator, ca le spun sa le slaveze, sa nu le lase in email. Daca le trimit un link la o adresa, asta azi e, maine nu e. Iar unele le-am scos si la imprimanta, in caz ca nu apar in vreo carte ce o am.
    Ce e scris pe hartie nu are nevoie de electricitate, nu se viruseaza, nu are nevoie de up-dateuri…

    Apreciază

  3. Oana said, on decembrie 21, 2019 at 10:25 am

    https://www.scientificamerican.com/article/invisible-ink-could-reveal-whether-kids-have-been-vaccinated/
    Inca o nebunie, cerneala invizibila in vaccinuri pentru a putea vedea cu ajutorul unor filtre speciale, ce copii sunt sau nu vaccinati…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.