SACCSIV – blog ortodox

Foto: STATUL DE DREPT si SOCIETATEA CIVILA

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 8, 2017

Pe blogul Independenta Justitiei la https://independentajustitiei.wordpress.com/2017/01/05/dezvaluire-fotografii-cu-judecatoarea-camelia-bogdan-si-gruparea-din-presa-si-societatea-civila-care-o-protejeaza/ au fost postate mai multe fotografii facute in luna aprilie 2016.

Sa vedem cine sunt personajele din prima lor fotografie. Voi completa informatiile din Independenta Justitiei cu cateva detalii:

camelia-bogdan-cristina-guseth-raluca-pruna-sabina-fati-pora-10-april-2016-11

De la stanga la dreapta:

A doua:

andreea_pora_la_tv

Foto: http://radu-tudor.ro/pora-si-gds-practica-cenzura-antena-3-interzisa-la-un-eveniment/

   ANDREEA PORA, jurnalist la Revista 22, este foarte apropiata de Cristina Guseth si o obsesiva sustinatoare a justitiei represive, desi a aratat in repetate randuri ca nu cunoaste notiuni elementare de drept.

Revista 22 a fost fondata de Grupul pentru Dialog Social.

Grupul pentru Dialog Social l-a avut ca fondator oficial pe evreul Silviu Brucan (Saul Bruckner) cel ce cerea pedeapsa cu moartea a lui Radu Gyr si care a insistat ca sotii Ceausescu sa fie omorati in zi Sfanta de Craciun. Sotia sa, stalinista Alexandra Sidorovici, a fost procuroare la Tribunalul Poporului, calitate in care a cerut de asemenea multe condamnari la moarte.

Personalitati si organizatii: SILVIU BRUCAN (SAUL BRUCKNER)

Neoficial, Grupul pentru Dialog Social a fost fondat de evreul George Soros (György Schwartz), cel ce a fondat de asemenea si Fundația pentru o Societate Deschisă (Open Society Institute în engleză) ce conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Funda%C8%9Bia_Soros este o organizație fără scop lucrativ care are țelul de a promova guvernare democratică, drepturile omului și reformă legală și socială. Organizația, creată în 1993, are ca sferă de interes Europa centrală și de est, oferind finanțare pentru o serie de programe care suportă statul de drept, învățământul, sănătatea publică, lupta împotriva corupției și presa independentă.

A treia:

image-2015-12-6-20646051-41-sabina-fati

Foto: http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-20646054-video-interviu-sabina-fati-despre-calatoria-lumile-asiei-despre-influenta-rusiei-situatia-musulmanilor-din-china.htm

SABINA FATI, jurnalist la Romania Libera, este o persoana foarte apropiata serviciilor secrete si o aparatoare destoinica a justitiei represive instaurata in Romania.

Membra Grupul pentru Dialog Social:

http://www.gds.ong.ro/membri-gds

Membra Fundația pentru o Societate Deschisă:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

Iata si ce parere are despre Ortodoxie:

Ortodoxia, arma politica pentru Rusia

Despre homosexualitate:

Căsătoriile gay. „Cine suntem noi să-i judecăm?“ | OPINIE

Despre familia Bodnariu:

De ce vor Iohannis și Cioloș să salveze familia Bodnariu? Ce pierde România

   A patra:

Cristina Guseth

Foto: https://www.google.ro/search?q=Cristina+Guseth&espv=2&biw=1024&bih=559&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIsfva_8qUyQIVgtEUCh1qqwSY#imgrc=zzqAD-I26h5GHM%3A

   CRISTINA GUSETH, presedinta Freedom House, a devenit celebritate nationala dupa ce a aratat cat de slab pregatita este in domeniul justitiei, atunci cand Dacian Ciolos a propus-o sa fie ministru al justitiei. Cu toate ca e paralela cu notiuni elementare ce tin de justitie, Cristina Guseth obtine anual pentru organizatia Freedom House o multime de fonduri europene si americane pentru a “educa” magistrati. Unul dintre magistratii prezenti continuu la astfel de seminarii de “educare” pentru judecatori si procurori este judecatoarea Camelia Bogdan.

Apropiata a europarlamentarei Monica Macovei despre care stim ca:

Sa-i luam pe rand: MONICA MACOVEI vrea sa scoata ora de religie din scoli. Fondatoare ACCEPT (LGBT). Membra Grupul pentru Dialog Social

MONICA MACOVEI vrea de urgenta BIG BROTHER

Freedom House Romania, este un ONG finantat de George Soros, care organizeaza tot felul de conferinte si seminarii pe teme din Justitie, in Romania sau in strainatate, la care participa magistrati alesi pe spranceana, cum ar fi de exemplu controversata judecatoare Camelia Bogdan, dar si ziaristi de casa ai DNA si ai institutiilor de forta.

De altfel, legaturile Cristinei Guseth cu George Soros incep inca din anii 1990. Si nu o spunem noi, ci acest aspect se regaseste in prezentarea facuta de publicatia Adevarul, acolo unde cea propusa pentru Ministerul Justitiei obisnuia sa scrie editoriale: „Cristina Guseth are o experienta indelungata in relatia cu presa, incepand din anul 1990 cand, in cadrul Fundatiei Soros, a coordonat in principal programele pentru presa”.

Pe aceeasi Cristina Guseth o mai gasim intr-un alt context, alaturi de fosta ministresa Monica Macovei. Mai exact, ca membru al unui alt ONG, „Inititativa pentru o Justitie Curata”, ONG din care mai face parte Laura Stefan, fosta consiliera a Monicai Macovei, dar si Sorin Ionita, un apropiat al Alinei Mungiu Pippidi, aceasta din urma si ea parte a unor ONG-uri finantate de George Soros.

Nu in ultimul rand, Cristina Guseth, prin Freedom Housemai face parte si din „Alianta pentru o Romanie Curata”. Surpriza, si acest ONG, conform relatarilor din presa, a fost finantat de acelasi George Soros.

Alte detalii la:

Tehnocratii Guvernului Ciolos: CRISTINA GUSETH la Ministerul Justitiei. Un produs total marca GEORGE SOROS dar FARA STUDII JURIDICE

Despre Alina Mungiu Pippidi cititi va rog si:

ALINA MUNGIU PIPPIDI: Rusii sunt in spatele celor anti refugiati si anti rapirea copiilor in Norvegia. Si vrea ca SRI si SIE sa ia masuri

A cincea:

   RALUCA PRUNA, ministru al justitiei in aprilie 2016, cand au fost facute fotografiile postate la Independenta Justitiei.

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Raluca_Prun%C4%83 Raluca Prună este de profesie avocat și are o experiență de 20 de ani în domeniul justiției, inclusiv la nivelul instituțiilor Uniunii Europene. Anterior numirii în funcția de ministru al justiției a ocupat, la Comisia Europeană, funcția de consilier coordonator la Direcția Generală Piața internă, antreprenoriat, industrie și IMM-uri, Unitatea Politică privind piața unică, recunoașterea reciprocă și supravegherea pieței. Din anul 2007 a ocupat în Comisia Europeană, pe rând diverse funcții: jurist și coordonator de program la Direcția Generală Justiție, Libertate și Securitate, funcționar responsabil cu politicile privind lupta împotriva criminalității organizate la Direcția Generală Afaceri Interne, șef de unitate la Direcția Generală Antreprenoriat și Industrie și șef de unitate la Direcția Generală Piața internă, antreprenoriat, industrie și IMM-uri. În perioada negocierilor pentru aderarea la Uniunea Europeană (2000-2004), a fost manager al portofoliului Justiție, afaceri interne și anticorupție la Delegația Comisiei Europene în România.În 2005 și 2006, a fost jurist lingvist la Consiliul Uniunii Europene.

Cititi va rog si:

DEZVĂLUIRI HALUCINANTE despre TATĂL ministrului Justiţiei, Raluca Prună: A fost OFIŢER al SECURITĂŢII

Pe acelasi blog Independenta Justitiei sunt de asemenea si mai multe fotografii cu Camelia Bogdan:

Camelia Bogdan, Cristina Guseth, Raluca Pruna, Sabina Fati Pora - 10 aprilie 2016

Mai jos Cristina Guseth, Roxana Dascalu si Camelia Bogdan – aprilie 2016:

cristina-guseth-roxana-dascalu-si-camelia-bogdan-cca-20-aprilie-20161

Camelia Bogdan la un seminar Freedom House:

camelia-bogdan1

Camelia Bogdan – intalnire cu ambasadorul american Hans Klemm:

camelia_bogdan_hans_klemm1

Detalii si despre alte personaje din acest tip de societate civila la:

“SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pentru minister sunt luati din FONDUL DE REZERVA. Adica in cazuri de situatii de maxima urgenta nu vom mai avea bani …

 

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alexandru said, on ianuarie 8, 2017 at 4:55 pm

    Trebuie sa incepem sa facem plangeri, trebuie sa fie cineva dintre noi, care sa ne ajute sa intelegem exact care sunt procedurile.
    Urgent, trebuie sa facem aceasta, chiar de vom fi 1000 de persoane care vom face aceeasi plangere cu aceeasi formulare impotriva aceleiasi persoane. Vor fi 1000 de plangeri. Si asta trebuie sa o facem fiecaruia dintre ei. Eu asta cred. In strada nu cred ca mai exista vreo sansa. De anul acesta vin si militarii americani care, ce credeti ca vor apara? Guvernul de „rascoale”!

    Art. 394 codul penal

    Trădarea

    Fapta cetăţeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului, prin:

    a) provocare de război contra ţării sau de înlesnire a ocupaţiei militare străine;

    b) subminare economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului;

    c) aservire faţă de o putere sau organizaţie străină;

    d) ajutarea unei puteri sau organizaţii străine pentru desfăşurarea unei activităţi ostile împotriva securităţii naţionale,

    se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • augustin said, on ianuarie 8, 2017 at 6:54 pm

      Si unde facem plangerile? Tot la ei?

      http://worldschema.yolasite.com/

      Apreciază

      • Alexandru said, on ianuarie 9, 2017 at 11:56 am

        pana la urma si noi facem parte din ei pentru ca traim in sistemul lor si il folosim si chiar acum, cand suntem pe internet si comunicam, curentul pe care il folosim actele pe care le-am primit etc.

        De ce sa nu ne folosim de acest sistem daca ar putea sa fie si in avantajul nostru cat de cat… sau cel putin sa nu mai fie doar in avantajul lor, precum e si tacerea noastra, pentru ca ei o iau ca pe o supunere totala.

        Eu asta cred, ca trebuie sa luptam mai intai cu armele noastre (rugaciunea, postul, smerirea de sine etc) dar si pe caile lor (ale sistemului cu institutiile si organele statului). Chiar daca suntem in al 11-lea ceas si jumatate, macar acum, „pe ultima suta de metri” sa facem ceva.

        Ma intelege cineva?

        Doamne ajuta!

        Apreciază

  2. augustin said, on ianuarie 8, 2017 at 5:37 pm

    Ma uit la ele cu ochii de barbat si nu vad nicio femeie… Sorry! Niste capre care râd la maracini! Sclavele de casa ale perciunatilor. Voi vedeti vreo femeie in poza? Vreo fiinta umana? Eu nu!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Roman said, on ianuarie 8, 2017 at 5:46 pm

    Ce sunt ARATARILE astea?Ce au ele in comun cu femeia creata de Dumnezeu?Astea sunt femei?Nimic mai dezgustator si mai scarbos decat FEMEIA DE CARIERA ….BRE si bineinteles EVOLUATA,care ordona ,conduce si stapaneste alti oameni .Ce folosite ,uzate si violate de satana sunt evele care vor sa conduca si sa SUPUNA barbatul!!Nimic mai uracios si mai scarbos decat sa vezi femei care imita ,ii copie ,se tund,vorbesc,se imbraca ,ocupa functii si CALARESC barbatii.Dezgustator,e ca un vis urat numit cosmar.E ca o secventa cu schimonosirea omului prin schimbarea sexului.Imi vine sa vars cand vad atata EVA care vor sa-mi spuna pe unde sa merg,ce e bine ptr copii mei ,cat de CINSTITE in ale justitiei sunt si…etc.Saccsive cu asa un articol imi dai la inima !Poate treci si la femei care conduc armate(V.Nulland),la box cu tate ,fotbal cu tate ,lupte in cusca cu tate ,la filmele de la Hollywood din ultimii ani ,unde absolut tot filmul are o tata care bate barbati s.a.Doamne fereste de vremurile satanice si schimonosite pe care le respiram!

    Apreciază

    • Mihai said, on ianuarie 8, 2017 at 8:52 pm

      Vasile sa nu Ami spui că le-ai decupat din urzica ?!, Așa ceva numai in desene animate mai gasesti

      Apreciază

    • minionita said, on ianuarie 9, 2017 at 12:12 am

      Roman
      De acord, daca exemplarele de mai sus nu si-ar face simtita prezenta in viata publica ne-ar fi mult mai bine. Dar ca femeie pot spune ca in unele privinte nu ai dreptate. Sigur ca ideal ar fi ca barbatul sa fie capul familiei si femeia sa se ocupe de casa, copii etc. Dar in societatea asta a noastra creata si condusa majoritar de barbati, cate femei isi permit luxul de a fi intretinute de soti? Nu prea multe. In societatea de astazi cate femei pot spune ca au alaturi un barbat responsabil care pune familia inaintea propriior PLACERI? Mi-e teama ca nu majoritatea. In plus, ca sa fii o femeie de cariera trebuie sa te duca mintea. Ce ar trebui, ca o femeie care e buna intr-un domeniu sa se lase condusa de cineva mai slab pregatit sau mai putin inteligent doar fiindca e barbat? Eventual sa mai presteze si servicii suplimentare in natura fiindca majoritatea specimenelor numiti „patron” tind sa creada ca platesc salariu nu doar pentru munca depusa ci au dreptul si sa insulte, sa umileasca si sa abuzeze persoanele pe care le angajeaza. Asta fara sa mai tinem cont de un lucru: Dumnezeu chiar pune in pieptul unor femei inima de barbat. De exemplu, daca azi ar intra, Doamne fereste, Romania in razboi o multime de macho men ar pune coada pe spinare si ar porni fuguta spre granita. Spune-le de Ecaterina Teodoroiu sau Smaranda Braescu si ai sa ramai vorbind cu usa. Sigur ca ele sunt niste exceptii dar asta demonstreaza ca UNELE femei pot fi exemplu pentru barbati. Cat despre tata care bate barbati in filme, asta nu se intampla de regula fiindca nu i-au placut florile pe care le-a primit cadou. Daca un barbat incearca sa o bata sau sa o violeze pe mama, sotia sau fiica ta ar trebui sa accepte linistite? Eu le-as spune sa il altoiasca cum pot pe nemernic si nu pt.ca sunt feminista, ci pentru ca femeia nu e inferioara ci diferita, Nu e animal de povara sau de prasila. Doar musulmanii zic ca femeia nu are suflet si barbatul poate face cu ea ce vrea.

      Apreciază

  4. vio said, on ianuarie 8, 2017 at 7:20 pm

    Pentru sustinatorii pamantului plat, rog sa-mi explicati cum pe modelul de aici

    soarele aflanduse pe meridianul Americii de Nord lumineaza Australia dar nu lumineaza polul Nord. De pe meridianul cu Americii de Nord de sub ecuator este o distanta pe jumatate pana in Australia.
    Las Vegas https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/united-states/nevada/las-vegas/las-vegas.html
    Sydney https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/australia/new-south-wales/sydney/rose-bay-sydney.html

    Apoi
    Uitandu-va la modelul de mai sus, explicati va rog cum poate fi permanent zi la maginea modelului in aceasta luna ?
    Conform modelului sferoid soarele lumineaza continuu polul sud atunci cand in emisfera nordica este iarna.

    Camere video polul sud:
    http://www.antarctica.gov.au/webcams/mawson

    http://www.camcentral.com/camviewer.php?script=listings&task=list&item=location&show=antarctica&page=1&id=1843

    http://www.camcentral.com/camviewer.php?script=listings&task=list&item=location&show=antarctica&page=1&id=641

    http://www.martingrund.de/pinguine/pinguincam1.htm#2

    http://www.camcentral.com/listings.php?task=list&item=location&show=antarctica

    webcamplaza

    http://www.webcamplaza.net/master_frame_fix.html?http://www.webcamplaza.net/continents/poles.html

    Apreciază

  5. energein7 said, on ianuarie 8, 2017 at 7:22 pm

    A republicat asta pe energein7's Blog.

    Apreciază

  6. Aliosa said, on ianuarie 8, 2017 at 7:26 pm

    Fix 666. Ca „n-au gasit alta rima”, pardon, alt numar, asa le-a iesit la numaratoare, 666. Asta la doua zile dupa ce au chemat vrajitoarele sa „binecuvanteze” statul.

    http://www.mediafax.ro/politic/circulara-666-prin-care-noul-ministru-al-educatiei-pavel-nastase-ii-salveaza-pe-directorii-de-scoli-care-au-picat-la-examen-luni-va-fi-si-un-ordin-16053074

    Apreciază

  7. sv said, on ianuarie 8, 2017 at 9:02 pm

    Scrie pe evz.ro ca Kovesi a fost chemata ma minister..etc.

    ps:s-a discutat despre George Michael si daca e bine sa se roage ptr. el.Nu stiu dar uite ce fac admiratorii lui..

    in club

    Apreciază

    • minionita said, on ianuarie 9, 2017 at 12:23 am

      sv
      Ce vina au balenele de e compari cu asta? Cu ce ti-au gresit?

      Apreciază

  8. bogdan said, on ianuarie 8, 2017 at 11:04 pm

    Apreciază

  9. mihay2016 said, on ianuarie 8, 2017 at 11:10 pm

    Presedintele ales Donald Trump acceptă concluzia comunității de informații SUA că Rusia a fost implicat în atacurile cibernetice în timpul alegerilor prezidențiale din SUA si sar putea sa nu mai poata sa fie presedinte si sar putea sa stea in picioare profetia cum ca america va fi ultimu presedinte negru!!

    Apreciază

  10. augustin said, on ianuarie 8, 2017 at 11:15 pm

    Afirmatiile multor oameni insalati de azi:

    – ecumenismul este erezie, dar sinodul din Creta a fost bun
    – eu daca as avea ca episcop pe Nestorie ereticul l-as pomeni la slujbe, caci nu e treaba mea ca patriarhul meu e eretic
    – ecumenismul nu-i bun, dar Boca e Sfant
    – Boca nu are moaste, a pictat aiureala de la Draganescu, dar el e sfant
    – toti preotii si calugarii raposati trebuie dezgropati si verificati daca au moaste
    – ecumenismul este bun pentru ca vrea binele tuturor
    – ecumenismul este erezie, dar nu ma intereseaza daca duhovnicul meu este ecumenist
    – ecumenismul este rau, dar antiecumenistii sunt si mai rai, sunt agresivi si obsedati de subiect
    – papa este eretic, dar are Sfinte Taine
    – papistasii sunt eretici, dar sunt botezati, deci crestini
    – nu avem voie sa ne bagam peste ce decid episcopii si sinoadele de azi, indiferent ce ar decide sinodalii
    – un episcop devine eretic numai dupa ce un sinod il socoteste eretic
    – putem sa ne botezam copiii si la papistasi, si la protestanti si la neoprotestanti
    – un sinod poate fi socotit eretic numai de catre un alt sinod
    – ce decid mai multi ierarhi este mai tare decat ce decide unul singur
    – se pot face sinoade panortodoxe care sa hotarasca orice in privinta oricarui subiect
    – patriarhul de la Constantinopol e mai mare decat toti ceilalti patriarhi din lume
    – din punct de vedere haric un episcop este mai mic decat un patriarh
    – un sinod local este mai neinsemnat decat unul panortodox
    – la Creta nu s-au destabilizat dogmele si Invatatura Dreapta de Credinta
    – cel ce zice altceva decat zice majoritatea, este taliban, fundamentalist, retrograd, neprogresist si periculos pentru societatea umana
    – merg la bisericile parohiale pana se va schimba Crezul…

    MEDICAMENTE! MEDICAMENTE!

    Apreciat de 1 persoană

  11. bogdan said, on ianuarie 8, 2017 at 11:19 pm

    Apreciat de 1 persoană

  12. m&v said, on ianuarie 9, 2017 at 2:51 pm

    Cum credeți că ne vede Dumnezeu pe noi, cele câteva milioane de bărbați ortodocși români, când privește zilnic, de mii de ori, popoarele pământului? găini europenizate. Ne-a dat atâtea exemple în Sfânta Scriptură despre războaiele unui grup de israiliți cu hoarde păgâne biruite cu ajutorul lui, iar nouă ne e frică și de umbra păgânilor și le aprobăm să-și facă idoli și moschei, pe când Iisus Hristos, cum spune Evanghelia: [Ioan 2:15] Şi, făcându-Şi un bici din ştreanguri, i-a scos pe toţi afară din templu, şi oile şi boii, şi schimbătorilor le-a vărsat banii şi le-a răsturnat mesele. de unul singur lovind ereticii cu biciul ia fugărit. Dar avem exemple și astăzi, unde islandezii au naționalizat totul , iar energia este gratis, dar ei nu sunt găini.

    Apreciază

  13. blue said, on ianuarie 9, 2017 at 4:49 pm

    Dintre toate personajele de mai sus, singura cu care am avut cat de cat tangenta a fost Sabina Fati. Din cauza unui reportaj scris de ea, un coleg era să-și piardă pe nedrept locul de muncă. În rest, femeia trebuie să-și păstreze atributele ca care a fost înzestrată: blândețe, feminitate, modestie, bun simț. Ceea ce nu mai e demult cazul persoanelor de mai sus. De unde și fizicul care nu mai e ce ar trebui sa fie.

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 9, 2017 at 6:28 pm

      blue

      Doamne ajuta!

      Poti te rog traduce?

      Walking your children home from school and driving while caffeinated are now felony crimes in police state America

      http://www.naturalnews.com/2016-12-30-walking-children-home-from-school-driving-influence-caffeine-felony-crimes-dui.html

      Apreciază

      • blue said, on ianuarie 9, 2017 at 10:18 pm

        Să-ţi duci copiii pe jos acasă de la școală şi să conduci sub influenţa cofeinei sunt acum infracţiuni în statul poliţienesc America.

        (NaturalNews) În Magnolia, Texas, este acum infracţiune să-ţi duci proprii copii acasă de la școală. Mă refer la „centrul de îndoctrinare al guvernului.” Serios, părinții pot fi acum acuzaţi de infracţiuni grave pur şi simplu pentru că-şi întâlnesc copiii la școală și că-i duc acasă pe jos.

        „Directorul a decis că, indiferent cât de aproape locuieşte elevul de școală, trebuie să fie transportat cu autobuzul, sau că părintele trebuie să-l aștepte în maşină aşezat la o coadă lungă de preluare”, declară Fox 26 din Houston.
        „Încearcă să scoţi elevul în afara campusului și te-ai putea confrunta cu acuzații penale … Fox26 cunoaşte alți doi părinți care doar ce au fost amenințați cu arestul.”

        Acest lucru este deja evident, cum că chiar și în Texas, guvernul crede că e proprietarul copiilor tăi. Drepturile părintești sunt șterse în întreaga țară într-un ritm uluitor, inclusiv în California, unde statul poate mandata guvernul să impună acum copiilor voştri injecţii cu aluminiu, mercur şi alte substanţe toxice care cauzează autism şi tulburări neurologice.

        Același guvern care a mandatat aceste „imunizări” a acordat de asemenea o pătură de imunitate juridică pentru industria vaccinurilor, deci dacă un vaccin mandatat dăunează copilului tău, acum este problema ta de care să te ocupi și nu poţi da în judecată producătorul pentru produsul său defect, dăunător. Într-adevăr, guvernul vă poate forța să faceţi rău copilului vostru, apoi vă va nega dreptul unui proces echitabil în obținerea de compensații pentru daune.

        Om acuzat de conducere sub influenţa cofeinei

        Între timp, în California, un bărbat a fost arestat și acuzat de conducere sub influența cofeinei, pentru a fi consumat cofeină în timpul şofatului. „In vârstă de 38 de ani, Joseph Schwab se luptă de peste un an cu acuzaţia de conducere sub influenţa unei substanţe, în ciuda faptului că el nu se afla sub influența unor droguri ilegale la acel moment, dar a ieşit, cu toate acestea, pozitiv la un test de cofeina” precizează publicaţia „The Free Thought Project”.

        „[Ofițerul] l-a arestat și l-a dus la închisoare, astfel că sângele său putea fi testat pentru alte medicamente. Aceste teste de sânge au ieşit negative pentru toate drogurile ilegale. Dar a ieşit pozitiv pentru cofeină. Dintr-un motiv oarecare, acest lucru a fost suficient pentru a fi acuzat Schwab de conducere sub influenţa unor substanţe. ”

        Făcând acest lucru, incredibil de proştii birocraţi ai poliţiei de stat din California au creat un precedent pe baza căruia ai putea să fii acuzat de infracţiune dacă bei Starbucks sau Pepsi în spatele volanului.

        Intr-adevar, California poate căpăta acum tot felul de sume de bani pentru a finanța programele sale de beneficii ilegale străine prin arestarea și acuzarea băutorilor de cafea de conducere sub influenţă, generând uriașe fluxuri de numerar pentru statul poliţienesc nebun cunoscut mai bine sub numele de „Collapsifornia.” (O mare parte din „sistemul de justiție” din California, este de fapt doar generare de venituri.)

        Tâmpiţii procuraturii comitatului Solano au renunţat într-un final la acuzaţiile de conducere sub influenţa unor substanţe după 16 luni, admiţând că n-au nicio dovadă.
        Acum, după 16 luni de ameninţare a acestui conducător auto în vârstă de 36 de ani, cu acuzații de infracţiune, liberalii comitatului Solano au recunoscut că nu au nicio dovadă şi, prin urmare, trebuie să renunțe la acuzații.
        Prin propriile lor cuvinte sucite, ei încă mai acuză pe conducătorul auto că ar fi consumat un fel de medicamente, dar pretind că nu le-au putut găsi chiar și după realizarea unui test de sânge forțat:

        „După o analiză suplimentară, fără un test de confirmare a vreunui medicament specific în sistemul inculpatului, care să afecteze capacitatea sa de a conduce vehicule, noi nu credem că putem dovedi acuzaţia dincolo de un dubiu rezonabil”, spune comunicatul de presă oficial.
        Procurorul districtual Krishna Abrams este un exemplu al tipului de birocrație tiranică pe care îl găsiți pe tot parcursul sistemului de „injustiţie” din California. Lor nu le pasă dacă nu există nici o dovadă. Tu ești „vinovat” doar pentru că vor ei să te prindă (iar statul le-a acordat puteri excepționale, pentru a distruge viețile oamenilor nevinovați).

        Am vazut alte procuraturi din California ruinând viețile oamenilor complet nevinovați, în comitatul Ventura și în Los Angeles, în special. Nu există nicio îndoială că statul California are cea mai coruptă gaşcă de procurori din întreaga țară, și toți acționează ca niste tirani salivând care răbufnesc cu mânie față de oricine refuză să se plece în faţa puterii lor. Ei sunt mult mai interesați în urmărirea persoanelor cu gândire independentă decât să urmărească minţile criminale, se pare.

        „Ceea ce ilustrează acest caz este natura arbitrară a statului de a utiliza orice motiv posibil pentru a găsi o persoană vinovată”, scrie John Vibes la TFTP. „Statul polițienesc a revendicat dreptul de a căuta în cea mai privată proprietate – propriul sânge. Și tot ce găsesc în interiorul acestuia – poate și va fi folosit împotriva ta într-o instanță de judecată „.
        Remarcabil, e adevărat chiar dacă ei nu găsesc nimic.

        Ceea ce mă face să pun întrebarea evidentă: Care este punctul testelor de sânge când birocrații din California decid deja că ești vinovat chiar înainte ca rezultatele testului să vină?
        În cele din urmă, acest lucru ne întoarce la minciunile de bază ale liberalismului, noua „religie” a Collapsiforniei: Dovada nu este necesară atunci când ei cred că au dreptate. Același tip de nonsens lunatic, antiştiinţific este ceea ce stă la baza întregii păcăleli cu „schimbările climatice”, de asemenea.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 9, 2017 at 10:34 pm

        blue

        Multumesc mult.

        Apreciază

  14. sorin said, on ianuarie 10, 2017 at 10:33 am

    Uitati aici ce zice George Soros. O parte din acest interviu a fost prezentat in direct in campania electorala pentru parlamentare in aceasta toamna la un post tv, iar Sebastian Ghita spunea ca este inadmisibil ca sa fie acceptat un asemenea om. Si acum Sebastian Ghita este disparut.

    Apreciază

  15. Aly Aly said, on ianuarie 12, 2017 at 4:50 pm

    Intrebarea mea e dupa toate dezvaluirile lui Gita, cine il conduce pe Coldea,ale cui ordine le executa?

    Apreciază

  16. octavpelin said, on octombrie 14, 2017 at 9:48 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.