SACCSIV – blog ortodox

NE-AM STRICAT. Sef de Politie prin statie: “Intra cu masina in el” / Adica peste puiul de urs …

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 15, 2016

Cum e corect?

NE-AM STRICAT

Sau?

NEAM STRICAT

Sau?

NE-AM STRICAT pana ce am devenit NEAM STRICAT.

In sfarsit, pe acolo suntem.

Dupa cum stiti:

Video: Inofensiv pui de urs executat prin impuscare in mijlocul Sibiului

Mai pun o data filmul:

La un moment dat, pe cand ursuletul era pe un acoperis, se aude o voce:

“Acum trebuia impuscat, baga-mi-as”

Iata si ce putem citi la http://www.antena3.ro/actualitate/locale/marian-godina-sefii-politiei-din-sibiu-au-dat-ordin-ca-ursul-sa-fie-lovit-de-masina-381225.html

Ursul circula pe o stradă cu o maşină de poliție pe urmele lui, foarte aproape de el. Polițiştii au auzit pe stație îndemnul unui şef care țipa ca ars: „Intră cu maşina în el! Dă peste el! Intră în urs!”

Care au fost fortele combatante?

Pe de o parte un pui de urs. De partea cealalta forte inarmate pana in dinti de ziceai ca au plecat sa cucereasca Califatul ISIS:

Foto: http://www.turnulsfatului.ro/2016/10/12/actualizare-ursul-fost-impuscat-foto-video/

Iata si cum trebuia procedat:

Ne place sangele, fratilor. Ne place sangele. Nu la toti, dar intr-o proportie mult prea mare.

 

Tagged with: , , ,

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihail said, on octombrie 15, 2016 at 10:07 am

    Eu zic ca „ne-am” adica „ei”.

    In alta ordine de idei, ce-ai zice daca ti-as spune ca toata agitatia asta si alergatura dupa bietul urs nu a fost altceva decat un exercitiu de „acomodare” cu orasul?… Nu s-a gandit nimeni la treaba asta?… Stie cineva daca „jandarmii” aia erau „jandarmi”?… sau romanasi?… sau proaspeti „absolventi”?…

    In ameriku se tot arunca bombe prin multime. Credeti voi ca alea sant atentate?… Bre… alea sant „simple exercitii” pentru ce urmeaza cu adevarat.

    Apreciază

  2. Mihail said, on octombrie 15, 2016 at 10:18 am

    in filmul „cum trebuia procedat”…, parca nu au fost atat de multi „jandarmi”…, nu-i asa?

    Apreciază

  3. Pąʍvo said, on octombrie 15, 2016 at 11:00 am

    „Toţi s-au abătut, împreună netrebnici s-au făcut; nu este cel ce face bine, nu este până la unul… Oare, nu vor cunoaşte, toţi cei ce lucrează fărădelegea? Cei ce mănâncă pe poporul Meu cum mănâncă pâinea, pe Domnul nu L-au chemat.
    Acolo s-au temut de frică unde nu era frică.”
    (Psalmi 52; 4-6)

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on octombrie 16, 2016 at 3:09 pm

      Pamvo

      eu cand vad atata VICLENIE; APOSTAZIE si PERVERSITATE la oamenii din jurul meu, mai ales la ducacii ( DEGEABA) la beserica.srl…., iubesc din ce in ce mai mult animalele, ele macar NU MINT si NU VICLENESC, nici HULA/NEASCULTARE Lui Dumnezeu NU aduc vreodata, ci sufera NEVINOVATE fiind, ca niste mucenici necuvantatori, dezordinea adusa de LEPADATUL de Dumnezeu om in Creatie.

      … sa vezi insa ce FRICA CUMPLITA va cadea CURAND peste ei ! …si NU VOR SCAPA ….

      Apreciază

      • Pąʍvo said, on octombrie 16, 2016 at 3:43 pm

        Tot pe oameni trebuie sa-i iubim mai mult – sa ne rugam si sa plangem pentru cei aflati in intuneric.
        Omul va merge dincolo; animalul, nu.

        Apreciază

  4. el said, on octombrie 15, 2016 at 11:11 am

    eu am mai spus pe aici NIMIC NU ramane NEPEDPSIT.

    CRIMINALII astia sa-si aminteasca de femeia care copil fiind a scos ochii unor puisori de pasare gasiti pe camdp in cuibul lor. la randul ei devenita femeie a nacut 3 copii ORBI , isracinata fiind cu al 4 lea merge la Sf Kucsa din Odesa si Sfantul ii cere sa se soevdeasca, ii aminteste de acea CRIMA din copilaria ei deja de ea uitata, si ii spune . „sa ne RUGAM ca acest copil din pantece sa NU se nasca si el ORB” !( caci Sfantul VAZUSE Judecata Lui Dumneeu cu acea nerusinata si ca pruncul ei din pantece URMA sa fie si el ORB caci tampita scosese ochisrii la 4 PUISORI de pasare !!!).

    in contraexemplu la mica CURVA „nevinovata” care scosese ochii puilor de pasare : Sf Dimitrie Basarabov care din natentie a calcat pe un cuib de pasare aflat pe pamant si ucgand FARA SA VREA 4 pusiori… 4 ani si-a chinuit acel picor iarna si vara descult si calcand pe peitre ascutite si ciulini….

    sa nu credeti ca e „intamplator” …

    iar Dumnezeu NU se lasa batjocorit de LEPADATURILE de oameni SPURCATI de mici si LE VA PLATI CU MASURA INDESATA FAPTELE LOR !

    copiii acestor CRIMINALI VOR PLATI UCIDEREA micului pui de urs sarman si infometat OMORAT GRATIUT/INUTIL din RAUTATE si CRUZIME NEJUSTIFICATA.

    oamenii care UCID animale DEGEABA sunt CRIMINALI si asa cum ucid animale la vremea potrivita VOR UCIDE si OAMENI , cu acceasi usurinta si aceleasi „justificari „.

    si cine NU RESPECTA VIATA unu animal nici pe a omului NU o respecta si IMPOTRIVA Datatorului Vietii PACATUIESTE.

    aceste „simptome” pretins „Mici”´( asa li se par unora iubiristii ORBI) DOVEDESC marasmul sufletelsc si PATIMA UCIDERII de care BOLESC contemporanii nostri, urmasii CURVELOR AVORTATAORE ,si ai facatorilor de GENOCID in poporul nenascut.

    VREDNICI sunt polzii SPURCATI ai acestor CRIMINALI sa pateasca in acelasi ACELASI FEL in care a fost omrat acest mic pui de animal nevinovat !
    Si ASA VA FI !… sa nu credeti cumva ca SCAPA NEPEDEPSIT VREUNUL din GLOATA de UCIGASI care haituiau din sete de varsare de sange o faptura neajutorata ratacita si infometata….

    ….. insa atunci , la vremea PEDEPSEI DEJA randuita lor, nonorocirea va fi atat d emare ca nici nu isi vor mai aminti nici Nu vor pricepe de unde le vine PLATA DREAPTA a faptelor lor.

    copiii acestor CRIMINALI sunt de mici CRIMINALI, victimele lor nevinovate sunt tot micile vietati fara aparare,

    ca sa nu ma scocotiti exagerat cascati gura in jurul vostru si vedeti GLOATE INDRACITE de PLOZI SPURCATI „nevinovati” in ochii ORBILOR iubiristi , care or de cate ori au ocazia( si daca NU o au si-o cauta ) CHINUIESC GRATUIT micile animale care le ies in cale. acesti MONSTRI INDRACITI de mici sunt GLOATA lui anticrist, maine vor fi pecetluiti …. ca parintii lor asa si ei CRIMINALI din CRIMINALI …. MACELUL este PARTEA lor si IADUL VESNIC.

    Dumnezeu Datatorul Vietii este si Ziditorul fapturilor necuvantatoare si al LEPADATURII de om.

    Omul CAZUT este o HULA VESNICA la adresa Facatorului sau,
    animalul ramane TOTDEAUNA asculatator legii puse in el de Ziditorul lui si in felul acesta ( si altele NESTIUTE si NEVAZUTE de GLOATA de animale omenesti OARBE duhovniceste) CINSTESTE pe Facatorul sau.

    TOATA Faptura sa laude pe Domnul !
    Suflarea toata si toata faptura sa laude SFANT NUMELE Domnului, pe Domnul !

    ” Toată suflarea să laude pe Domnul. Lăudați pe Domnul din ceruri, lăudați-L pe El întru cei de sus: Ție se cuvine cântare, Dumnezeule.” Psalm

    tineti minte OAMENI STRICATI Faptura Lui Dumnezeu LAUDA NEINCETAT pe Ziditorul ei, OMUL CAZUT ( si asta reprezinat MAJORITATEA SPURCATILOR din lume) e O HULA VESNICA si o OFENSA a Chipul Lui Dumnezeu !!!

    avti MILA de fapturile necuvantatoare ca sa se milostiveasca si de voi cei DOBITOCESTI Dumnezeu !

    Apreciat de 1 persoană

  5. el said, on octombrie 15, 2016 at 11:29 am

    iar daca pe unii i-au mancat animalele salbatice SA SE INTREBE „umanistii” DE CE!
    viata si moartea NU apartin omului, si daca Dumnezeu a INGADUIT ca cineva sa fie ucis de un animal (salbatic) sa bage la cap „umanistii” ca VINA NU e NICIODATA a animalului , chiar daca ei in BEZNA MINTII lor pline de URA asa „talcuiesc”.

    ca unul moare de vreo boala, sau omora de un animal : NU E VINA nici a „bolii” nici a animalului , ci TOTDEAUNA a OMULUI !!!

    criminali care se defuleaza pe NEVINOVAT asta sunt URATORII de animale si propagandistii UCIDERII lor.

    pe NICIUN UN om SFANT NU l-a ucis vreodata vreun animal, vezi Sf Prooroc Daniel in groapa leilor, si de va fi fost asa ( mucenicii cei sfasiati de fiarele salbatice aduse de INDRACTUL de om) este pentru ca ei au primit cu bucurie acea moare spre SLAVA LUI DUMNEZEU care a ingaduit-o ( de multe ori chiar pentru rugaciunilor acelor Sfinti! vezi Sf Ignatie Teoforul).

    si daca plodul „nevinovat” al cuiva a fost muscat/omorat de vreun animal sa se intrebe mister pix nascatorul acelui copil DE CE a ingaduit Dumnezeu asta, pentru CARE PACATE CUMPLITE din neamul lui si din VINA CAROR oameni si sa lase animalul in pace ca i-a agonisit mantuirea plodului lui si TOATE s-au petrecut cu RANDUIALALA si dupa JUDECATILE cele necercetate ale Lui Dumnezeu, iar nu dupa „intelegerea”/”explicatia” mintii lor de indraciti orbi care se vor datatori de lectii pana si lui Dumnezeu !!

    Apreciat de 1 persoană

  6. el said, on octombrie 15, 2016 at 11:59 am

    puiul ala amarat de urs nevinovat, flamand si nestiutor despre RAUTATEA oamenilor A LAUDAT in toata mica lui vietiosara pe Dumnezeu in felui, dupa randuiala si in taxonul lui, CRIMINALII de oameni care l-au omorat INUTIL din RAUTATE nici pe Dumnezeu NU au laudat vreodata si pe Datatorul Vietii L-AU HULIT cu crima lor !

    Apreciat de 1 persoană

  7. unu1 said, on octombrie 15, 2016 at 12:03 pm

    Se zicea aseara pe Pro Tv ca ar fi fost o inscenare.
    Au adus special ursul in oras sa aiba motiv sa-l impuste, ca pretext pentru uciderea ursilor din paduri (a se vedea scandalul cu liber la vanatoare la ursi, pisici salbatice samd)

    Apreciază

  8. el said, on octombrie 15, 2016 at 12:04 pm

    Sfintii de care lumea NU era vrednica se vedeau TOTDEAUNA DEDESUBTUL INTREGII Zidiri, …oameni curvari, criminali , prosti si HULITORI UCID TOT ce le sta in calea mintii lor INDRACITE !

    dar nu te amagi …. popor roman BOLNAV si INDRACIT PLATA ta sta la usa ta !… MAINE va cadea peste tine si te va SPULBERA !…. ramasita PREA MICA si RUSINATA va ramane din tine !

    Apreciază

  9. el said, on octombrie 15, 2016 at 12:06 pm

    „intra cu masina in el”–…. nu va amagiti, ASA VOR DICTA MAINE si pentru ORICE om care NU se va potrivi randuielii anticristice la care slujesc ei inca de azi !

    Apreciază

  10. el said, on octombrie 15, 2016 at 12:10 pm

    ursuletul acesta amarat e ca un copil de 6-7 ani vivoi, curios si nestiutor care a sarit gardul de foame la vecinii lui CRIMINALI NOTORII, rai si INDRACITI …

    Apreciat de 2 persoane

    • Vali said, on octombrie 15, 2016 at 2:22 pm

      el
      Perfect adevarat tot ce ai spus! Raul se intoarce intotdeauna la cel ce l-a facut! Am vazut asta de multe ori in viata mea
      Off topic, o veste buna 🙂
      Acum o luna jumate, a aparut in parcarea din cartier, un pisoi de circa 3,4 luni, singur, fara mama, fara frati. Salbatic, speriat si prost 🙂 statea mereu doar in parcare, in fata masinilor, se baga pe sub roti sau in carcasa masinilor… In fiecare seara ii duceam de mancare, a durat 3 saptamani sa aiba incredere in noi si sa se lase atins…. Incepuse sa fie frig, ploaie…. N-am rezistat si l-am luat acasa 🙂 l-am spalat, deparazitat etc. La inceput motanului meu ii era frica de pisoi!!!!! Haha acum sunt prieteni si se joaca, fugaresc prin casa 🙂 nu stiu inca daca il pastrez sau il dau la adoptie…. Financiar stau f prost…. Dar stiu ca nu pot sa il duc in parcare, de unde l-am luat. Psihic, si eu si copilul ne simtim bine ca am „salvat” pisoiul si cand vad ce jucaus e si cum alearga ca un ponei, si motanul meu Mimo topaie, se joaca, pare mult mai vesel 🙂 ti-am spus asta pt ca ziceai ca eziti sa iei un alt pisoi. Salutari din partea noastra lui Iliuta 🙂

      Apreciază

      • el said, on octombrie 15, 2016 at 3:26 pm

        Vali

        multumesc frumos de vestea de BUNA si de fapta ta frumoasa.
        PASTREAZA TE ROG micul pisoi, mai ales ca s-a adaptat cu Mimo si Mimo cu el , Dumnezeu o sa va trimita dindestul ca sa nu duceti lipsa de nimic la toti 4 ! 🙂 si o sa va dea si bucurie.

        Multumim si de salutari. Eu ezit pentru ca Iliutza al meu e mai „scortzos” /”sefuletz” si nu cred ca s-ar adapta asa usor cu un nou venit pe „domeniul” lui… dar tot ii gasesc eu un fratior potrivit ( ma gandeam la unul orb sau cu handicap pe care nu-l vrea nimeni, ca sa se rusineze sa-l „prigoneasca ” micul tiran cum ma prigoneste pe mine, insa ma tot uit atent prin jurul meu si pana acum n-am gasit vreun orfanel ).
        cum il cheama pe pisicel? 🙂

        Apreciază

      • el said, on octombrie 15, 2016 at 3:37 pm

        Vali

        lui Mimo ii era frica de pisoi pentru ca Mimo e castrat si in „ierarhia” animalelor un castrat e pe ultimul lor ca rang…. 🙂
        am avut un coleg al carui motan (castrat) Domino era urias, cat un caine mijlociu aproape, omora si dihori si fugarea si vulpile… dar cand il duceau in vreo comunitate de alte pisici, la tara la cunoscutii lui care locuiau la curte/ferme , … manca baiate de la toti pisoii mici de pe batatura ( inclusiv de la cele mai mici exemplare )… la fel patea si la el in cartier/curte cand se intalnea cu vreun exemplar necastrat ! 🙂

        Apreciază

      • Vali said, on octombrie 15, 2016 at 7:39 pm

        el
        Si Mimo e mare sef ursuz, uneori ii spunem Colonelul.
        Nu m-am gandit ca i-a fost frica pt ca e castrat, n-am stiut, mersi.
        Pe cel mic il cheama Sebi (Sebastian). Dar eu cred ca e fetita… inca nu-mi dau seama, e prea mic
        Eu n-am vrut deloc sa mai am un pisoi! Asa s-a intamplat, intr-un fel el ne-a gasit pe noi 🙂
        Sa te-auda bunul Dumnezeu! Asa ma rog si eu, sa-mi dea cat sa pot hrani copilul si pisoii….
        Deja imi aduce bucurie, cu joaca lui, cu bucuria pe care o vad la copil si…. Mai am o veste buna, dar astept sa o vad scrisa alb pe negru. Judecatorul a zis ca inchide dosarul cu PC! Bun, astept decizia si-atunci ma bucur si spun mai multe 🙂
        Te prigoneste Iliuta haha
        Sa vad dea bunul Dumnezeu sanatate si liniste !

        Apreciază

      • el said, on octombrie 15, 2016 at 8:11 pm

        Vali

        daca e pisicuta atunci e bine ca e castrat Mimo. Eu imi doresc un alt vietuitor atat pentru Iliutza care sta singur prea multe ore din 24 si… chiar si pentru mine, numai ca n-am gasit desi am mai cautat pe ici pe colo, m-am gandit ca daca nu gasesc e ca nu e inca vietutorul potrivit pentru noi 2. 🙂

        nici eu nu stiam cum e cu ierarhia animalelor si castratii, mi-a spus colegu meu care intrigat de comportamentul lui Domino a intrebat si un dr veterinar l-a lamurit. se amuza si colegul meu de „sfiala” lui Domino fata de confratii lui „intregi”.
        am verificat si eu odata cu Iliutza in curte,era inca mic cateva luni si prin curtea noastra trecea de obicei un motan din vecini adult , mai mare ca Iliutza dar castrat… Iliutza l-a fugarit cat era el de mic pana l-a alungat din curte … si de atunci nici nu l-am mai vazut pe motanul din vecini trecand pe la noi desi il vedeam regulat prin cartier pe unde isi facea obisnuitul „tur de onoare”, curtea noastra a scos-o din domeniul lui de patrulare dupa intalnirea cu micul Iliutza. 🙂 …necastrat Iliutza insa nu are voie afara 😦 ..

        si DA , MA PRIGONESTE ! 🙂 el face legea in casa, alege locurile unde sta, face ce vrea si ma taxeaza pt orice nu ii este lui pe plac, e un micdictator ! 🙂

        Apreciază

      • el said, on octombrie 15, 2016 at 8:15 pm

        Vali

        multumim de urari!

        O SA TE BUCURI !

        Apreciază

      • Vali said, on octombrie 15, 2016 at 9:41 pm

        Asa sa fie cum spui:) sa te-auda Dumnezeu si sa ne fie bine tuturor !
        Toate la timpul lor, o sa apara un vietuitor in casa voastra cand te astepti mai putin, ai sa vezi 🙂
        Din cate spui despre Iliuta cam seamana cu motanul meu 😉 de ne-ar „prigoni” si oamenii la fel

        Apreciază

  11. Sluga netrebnica said, on octombrie 15, 2016 at 12:46 pm

    Din pacate, politia romana este plina de „taranoi”. A nu se confunda cu ‘taran” sau „taranca”, oamenii aceia simpli, de la tara, care au mult bun simt, multa credinta si sunt mult mai civilizati decat majoritatea orasenilor.
    Politia romana este plina de taranoi si taranoaie, plini de frustrari, semianalfabeti si care, vazandu-se cu un pic de putere, datorita functie capatate in urma unui curs de cateva luni, incep sa se creada niste „minidumnezei”.
    Majoritatea dintre ei sunt acolo doar pentru ca la stat au o gramada de avantaje stabile. Nu au nici-o legatura cu meseria de politist, asa cum era ea inteleasa odata.
    La fel este si in jandarmerie. Cu cat esti mai „taranoi”, cu atat esti mai obedient si mai fara de minte in aplicarea legii. Si dupa cum legea este in multe cazuri stramba, niste „taranoi” care sa o aplice si mai stramb intregesc tot ceea ce inseamna politie si jandarmerie.

    Apreciază

    • NIMENI said, on octombrie 15, 2016 at 9:47 pm

      Asa e sluga …dar sunt si multe exceptii, am intalnit si politisti/ politiste care inteleg realitatea/ lumea din jur.
      Constatand „taranismele/ toparlanismele” unii si-au dat demisia si au inceput o alta viata!
      Ooooo, dara advocatii …! In aceasta specie, de la care avem pretentii, exista specimene care nu fac cinste fiintei umane …

      Apreciază

  12. Maresalul said, on octombrie 15, 2016 at 2:03 pm

    Romanii au debegerat Petre Tutea .

    Apreciază

  13. RomeoB said, on octombrie 15, 2016 at 2:46 pm

    OMUL ARE SUFLET, URSUL NU !

    Daca ursul respectiv ar fi omorat in om, statul roman ar fi platit daune de 1 milion de euro.
    Daca numai l-ar fi ranit, suma ar fi fost de ordinul sutelor de mii.

    Probabil ca oamenii au intrat in panica.
    La prima vedere isteria este lanasate de retelele soros: asta e grav. Tot ele vor trage si foloasle.

    REGRETABIL CA S-A AJUNS CA MOARTEA UNOR COPII DIN VINA AUTORITATILOR STATULUI, SA NU MAI PRODUCA EMOTIILE PE CARE LE-A PRODIS IMPUSCAREA URSULUI !

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 15, 2016 at 3:18 pm

      RomeoB

      Nu stiu ce zici la final, dar daca tu crezi ca ursuletul ala omora un om, atunci n-ai inteles nimic.

      Dincolo de faptul ca era pui, spune-mi te rog cum anume o facea? Tine cont ca era intr-o curte din care nu putea iesi iar acolo erau oameni inarmati cu arme letale.

      Apreciază

      • RomeoB said, on octombrie 15, 2016 at 5:55 pm

        Jandarmeria, ISU, politia si celelalte instututii ale statului, sunt obligate sa actioneze dupa proceduri bine stabilite. In asemenea situatii toate anchetele incep cu analiza felului in care s-au respectat sau nu procedurile.

        Se pare ca s-a gresit, dar nimeni nu inceraca sa se puna in pielea comandanilor isu, jandarmerie, politie.

        Un orasan nu este obligat sa stie daca un ‘ursulet’ poate omoara sau nu un om. Un sef de echipa ISU, ar fi platit foarte scump daca un singur copil at fi fost ranit. Ar fi vuit presa din cealata directia.
        Daca vanatrorul a decis sa il omoare, eu ii dau credit, pt ca traind in padure a vazut multe, si apreciaza mai exact riscurile.
        REA CREDINTA NU A FOST, PT CA OAMNII LEGII AU INCERCAT MAI BINE DE 2 ORE SA-L CAPTUREZE UN VIATA.

        Doamne fereste ca data viitoare, sa se plimbe prin oras un urs mai mare, oamenii legii TIMORATI sa nu-l omoara, iar ursul sa faca victime. Au fost destui oameni atacati si chiar omorati de ursi in Romania.

        Un asemenea caz se rezolva printr-o ancheta interna. Se comnica sanctiunile si eventual modificarea procedurilor.

        MIE MI SE PARE, CA PRIN ACEASTA ISTERIE LA NIVEL NATIONAL, ESTE INGRADIT FOARTE MULT ACTUL DECIZIONAL AL ORGANELOR STATULUI.

        CINE VA RASPUNDE PENTRU SUFLETELE UMANE CE SE VOR PIERDE ?

        Dragostea de animale nu trebuie sa devina idolatra…

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 15, 2016 at 7:06 pm

        RomeoB

        Esti varza.

        Apreciază

      • Mirela said, on octombrie 21, 2016 at 8:08 pm

        Romeo B

        Zici tu: „Jandarmeria, ISU, politia si celelalte instututii ale statului, sunt obligate sa actioneze dupa proceduri bine stabilite. In asemenea situatii toate anchetele incep cu analiza felului in care s-au respectat sau nu procedurile.”

        Aşa, iubeşte „procedurile” statului mamona, că tot după „proceduri vor fi vânaţi şi creştinii adevăraţi. Dar stai liniştit, nu cred că eşti în pericol.

        Apreciază

    • el said, on octombrie 15, 2016 at 3:30 pm

      RomeoB

      animalul ARE SUFLET ( chiar daca un „bou” ca tine NU STIE___ cu MII de scuze pentru bou pe care l-am jignit asemanandu-l cu tine !!___ , Sfintii ne-au invatat despre asta DESTUL) iar tu esti DEFINITIV un DOBITOC !
      pentru restul nu meriti sa ma ostenesc la vreo explicatie.

      ia cipurile cu care esti prieten si du-te sa te furajezi in continuare la ERETICII ecumenisti… ca „mai au har „… de la bec !

      Apreciază

      • Radu said, on octombrie 15, 2016 at 7:14 pm

        Nu il injura ca nu e frumos
        Si-a exprimat parerea asa cum si tu si eu o facem.

        De unde stii ca un animal are suflet?
        Unde ai citit sa citesc si eu…

        Multumesc

        Apreciază

      • el said, on octombrie 15, 2016 at 8:14 pm

        Radu

        de la Sf Antonie cel mare din Filocalie.
        Si alti sfinti spun ca animalele au suflet dar suflet necuvantator( Sf Grigorie Palama, Sf Luca al Crimeei, Sf Vasile cel mare)

        RomeoB are suflet cuvantator … dar DEGEABA, caci „cuvinteaza” INSELARI si RATACIRI, in sensul asta e DEDESUBTUL animalului, ca el om fiind e DOBITOCESC la „intelegere”.

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on octombrie 15, 2016 at 9:03 pm

        Radu

        RomeoB e client vechi si exemplar REEDUCAT cu succes al blogurilor tradatoare de Hristos , viclene si infiltrate RIC &gasca ( frrajatii soros) … nu e cazul sa ii pui mana la cur sa nu se ofileasca de „bataia” mea… 🙂 e un PERVERS STRICAT la minte DEMULT !
        misuna legiuni de insi de teapa lui prin beserica.srl… toti favorabili cipului si noului trend.al „ortodoxiei” PRESUDOpatristice ( dupa mintea lor de ” telectuali”).

        Apreciat de 1 persoană

      • NIMENI said, on octombrie 15, 2016 at 9:58 pm

        Asa e sluga …dar sunt si multe exceptii, am intalnit si politisti/ politiste care inteleg realitatea/ lumea din jur.
        Constatand „taranismele/ toparlanismele” unii si-au dat demisia si au inceput o alta viata!
        Ooooo, dara advocatii …! In aceasta specie, de la care avem pretentii, exista specimene care nu fac cinste fiintei umane …

        Apreciază

      • NIMENI said, on octombrie 15, 2016 at 10:04 pm

        La tara … mi-a povestit o matusa cum i-a plans vaca doua zile rugandu-se parca de ea sa nu o duca la abator, cu certitudine i-a auzit si i-a inteles vorba ….asa ca, el, lasa-l pe RomeoB in pace, inca mai copilareste, cand se va face mare o sa inteleaga mai multe si mai bine …!

        Apreciază

      • el said, on octombrie 16, 2016 at 3:04 pm

        NIMENI

        asa-i , nu sunt toti „militienii” , nici macar toti securistii niste neispraviti, tradatori, tampiti sau rau voitori, si aia care pricep BINELE incearca sa faca tot binele de care sunt capabili, stiu si eu ce zici.

        cat despre RomeoB el NU „copilareste” , e STRICAT, ceea ce e altceva.

        iar uciderea ursuletzlui e o marsavie orchestrata ca sa „justifice” noile „decizii” ale INDRACITEI de la ministerul mediului, CRIMINALII astia care vor sa UCIDA si animalele ca JERTFA DIAVOLULUI care asa le cere, i-a urcat cu curul pe scaune, si ei TREBUIE sa ii dea DIAVOLULUI JERTFA lui din cele ce au primit in administrare.

        Apreciază

  14. ortodoxand said, on octombrie 15, 2016 at 3:01 pm

    Sfintii respectau toata creatia lui Dumnezeu:si pe oameni,si pe animale si plantele.Sf.Amfilofie ,de ex.,planta copaci si daca vreo maicuta din mtirea lui distrugea vreun vlastar,sfantul ii dadea canon greu pt cativa ani.Eu ma rog lui sa reimpadureasca padurile din tara noastra.Si planta este fiinta vie si sufera.Am citit o carte unde un sfant spunea ca si plantele vorbesc,sufera,pt ca sunt vii.Sunt atatea carti despre vietile sfintilor si citim cum unii se fereau sa calce si o furnica.Dar cine sa citeasca aceste carti?!Prostia e pacat greu!Sf.Steinhardt spunea ca Dumnezeu ne-a poruncit sa fim buni,blanzi,smeriti,dar nu prosti!!!Vorba cantecului:cine-i om si cine-i caine?!Inainte padurarii se ocupau de hrana animalelor din padure,dar acum bietele animale nici nu mai hiberneaza de foame si cauta hrana prin buncare.Fiecarui om in gospodaria lui ii raman resturi alimentare.Eu pun intr-o punga si zilnic las jos langa buncar pt animalele infometate ce cutreiera noaptea orasul.Omul a ajuns fiara diabolica cu o minte super indracita de rautate.In loc sa se ocupe sa asigure hrana acestor animale,indracitii le omoara pt ca nu au minte capabila de a rezolva o problema cu blandete si smerenie,virtuti pe care Dumnezeu ni le cere sa le cultivam cu toata creatia Lui.Pt acesti oameni,sfintii iubitori de oameni,de animale,de plante sunt niste nebuni.E adevarat ca sunt nebuni,pt Hristos!Spre deosebire de nebunii indraciti,slujitori la diavol.Oamenii astia slujesc pe diavol!Doamne,intoarce-i la pocainta!

    Apreciat de 2 persoane

  15. geo said, on octombrie 15, 2016 at 4:04 pm

    Apreciază

    • Ionut said, on octombrie 15, 2016 at 10:26 pm

      Q.E.D.

      Ca de obicei, invatamintele se trag… post-mortem…

      Apreciază

  16. Radu said, on octombrie 15, 2016 at 7:11 pm

    Asta ne demonstreaza ce treaba „buna” a facut ciolannis cat a fost primar (30 iunie 2000 – 2 decembrie 2014) nu a fost in stare sa pregateasca autoritatile locale sa fie pregatite pentru asemenea situatii si nu numai asta.
    Ei strigau cu totii acolo si au speriat ursul trebuia liniste sa il tranchilizeze.
    Nimeni nu era pregatit sa manuiasca corect arma sa il adoarma cu serul respectiv.
    Idioti cu totii sa le dea Domnul minte ca nu au deloc sarmanii de ei.

    Sau poate au facut intentionat asa orice e posibil carnea de urs e scumpa blana la fel le mai iese un ciubuc acolo si lor mai stii…
    In parlament aproape toti sunt vanatori

    Apreciază

  17. Cristian said, on octombrie 16, 2016 at 3:46 pm

    Am observat si eu de cativa ani incoace, in randul oamenilor de pe strada sau din parc, o oarecare TEAMA de orice fel de animale! Mai precis: am o catelusa, pe care am luat-o de pe strada cand era pui. Am gasit-o abandonata si flamanda si am luat-o acasa. Cand mai mergem cu ea prin parc, observam cum „simte” imediat oamenii: la unii se ducea sa se gudure, dadea din coada prieteneste, dar pe altii ii latra fara sa-i fi vazut niciodata in viata ei! (deci simte care e om bun si care e rau!) Catelusa iubeste copiii, ii place sa fie mangaiata, ii place sa se joace… (in felul ei, adica alearga etc.) Am observat cum reactioneaza unii parinti atunci cand copiii lor manifestau o curiozitate normala fata de caine: „Nu te duce tati CA TE MUSCA!!” sau „NUUU!! Nu pune mana ca are MICROBI!!”

    Deci cand oamenii vad un caine, chiar si cu stapan, primele ganduri ale lor cam asa arata: ori ii musca, ori ii umple de microbi si eventual or sa moara daca mangaie animalul (!?).

    Zic si eu… Daca asa brutal si ciudat reactioneaza fata de un caine cu stapanul langa el, cum altfel puteau reactiona cand a fost vorba de un urs, fie el si pui?! Panica!! Atac de panica!! Eu asta vad!! Repede ca ne mananca pe toti: intra cu masina in el, impusca-l etc. Bietii oameni or fi crezut ca e Godzilla sau monstrul din Lochness! Poate ar fi putut chema vreun ingrijitor de la zoo, obisnuit cu ursii? Sau ii ofereau un simplu peste pe undeva, ursul venea sa-l manance si imediat il puteau lega si-l duceau viu si nevatamat la gradina zoo din oras (cu o vizita intai pe la veterinar, sa vada daca nu are cine stie ce probleme).

    Panica ne impiedica sa gandim rational… sau ne face sa nu ne mai gandim chiar deloc!!

    Si inca un gand: panica este un instrument al papusarilor. Ne panicam auzind de „epidemie” de rujeola (?!) sau de gripa porcina (care se vindeca cu aspirina totusi!!), ne desfiguram de groaza cand vedem ca cineva stranuta sau tuseste (daca racim!! wow!! e grav!! – cand cu „pandemia” de gripa porcina au fost cazuri cand oameni au fost luati si la bataie in metrou pentru ca au stranutat; nu e panica?? atunci panica era folosita de industria faramceutica pentru a testa cat de mult isi pot creste vanzarile pe prostia si credulitatea oamenilor). Exista o intentie clara sa ne panicam din te miri ce si din orice!…

    Apreciază

  18. Cristian said, on octombrie 16, 2016 at 3:47 pm

    propunere de postare:

    https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/10/15/extreme-worldwide-events-video/

    video este de aici:

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.